Plíšková finále v Dubaji neobhájí, už v prvním kole prohrála s Vandewegheovou

15. 2. 2016, 18:51
Aktuality 206
WTA DUBAJ - Karolína Plíšková v Dubaji loňské finále nezopakuje. Třiadvacetiletá Češka letos končí už v 1. kole, v němž nestačila na Američanku Coco Vandewegheovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková před osmi dny řídila postup českých tenistek do semifinále Fed Cupu, když v rumunské Kluži porazila Simonu Halepovou, Monicu Niculescuovou a bod nakonec přidala i v rozhodující čtyřhře s Barborou Strýcovou.

Na první letošní výraznější úspěch na turnajích ale zatím čeká. Po nezdarech ve čtvrtfinále v Sydney (prohra s Halepovou) a ve třetím kole na Australian Open (prohra s Makarovovou) dopadla ještě hůře v Dubaji. Dnes hned v prvním kole nestačila na Coco Vandewegheovou a velmi brzy tak přišla o šanci obhájit finále, ve kterém loni prohrála s Halepovou.

Třiadvacetiletá Plíšková proti o rok starší Američance, které podlehla loni ve druhém kole Wimbledonu, neproměnila ani jeden ze tří brejkbolů. Jeden měl v prvním setu, ve kterém sama v šesti gamech po svém podání ztratila jen pět fiftýnů. Jenže v tie-breaku prohrála po servisu další čtyři body a zápas se zlomil.

Plíšková na úvod druhého setu sice ještě po boji udržela podání, ale od té chvíle se z kurtu začala rychle vytrácet. Už neuhrála ani game. po 80 minutách podlehla 6-7 1-6 a ve vzájemné bilanci prohrává 1-2.

"Ona je velmi nebezpečná hráčka se skvělým servisem. Nikdy neíte, co od ní přijde, " řekla Plíšková krátce po svém vyřazení.

"Ve druhém setu byl klíčový můj rychlý brejk," komentovala 41. tenistka světového žebříčku Vandewegheová, jež si připsala první výhry v sezoně. Tu loňskou končila s bolavým kotníkem, pak všechny tři zápasy prohrála.

Světová čtrnáctka Plíšková tak neobhájí 480 bodů za loňské finále a v pořadí WTA o několik příček klesne. Příští týden bude obhajovat osmifinále v katarském Dauhá.

Kvitová a Strýcová znají soupeřky, dobré vzpomínky na ně nemají

V nadcházejících dnech zasáhnou do hry ve Spojených arabských emirátech ještě další dvě Češky. Petra Kvitová vstoupí do turnaje, který před třemi lety vyhrála, duelem s Madison Brengleovou, s níž loni prohrála na antuce ve Stuttgartu. Pětadvacetiletá Američanka dnes v prvním kole, v němž měla čtvrtá nasazená Češka volný los, porazila 6-4 7-5 Rusku Jekatěrinu Makarovovou.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová, kterou v Dubaji čeká první start po rozchodu s trenérem Davidem Kotyzou a bude hrát i čtyřhru s Polkou Rosolskou, v letošní sezoně vyhrála zatím jen jedno z pěti utkání a nepříznivou bilanci by ráda zlomila.

Jméno soupeřky se dnes dozvěděla i třetí česká zástupkyně Barbora Strýcová. Vyzve ji úspěšná kvalifikantka Cvetana Pironkovová z Bulharska, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 1-3.

Z kvalifikace mohla postoupit i česká hráčka Denisa Allertová, ale v závěrečném třetím kole dnes neproměnila mečbol proti Kazašce Jaroslavě Švedovové.

Třicetiletá Ruska Světlana Kuzněcovová, jež před měsícem vyhrála turnaj v Sydney, prohrála už čtvrtý zápas v řadě. Dnes v Dubaji dokonce utrpěla debakl 0-6 1-6 s finalistkou z roku 2012 Julií Görgesovou. I když měla německá tenistka výrazně nižší úspěšnost prvního podání, přestřílela favoritku na vítězné údery 28-4 a přitom udělala jen 15 nevynucených chyb.

"Dnes jsem jí nedala žádnou šanci dostat se do hry," radovala se Görgesová po skalpu dvojnásobné grandslamové šampionky. Ve druhém kole může být soupeřkou Strýcové,

• WTA PREMIER DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 1.734.900 dolarů
pondělní výsledky (15. 02. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Vandewegheová (USA) - Kar. Plíšková (6-ČR) 7-6(5) 6-1
Görgesová (Něm.) - Kuzněcovová (8-Rus.) 6-0 6-1
Petkovicová (Něm.) - Giorgiová (It.) 6-2 6-1
Brengleová (USA) - Makarovová (Rus.) 6-4 7-5
Mladenovicová (Fr.) - Curenková (Ukr.) 6-2 7-6(1)
Garciaová (Fr.) - Schmiedlová (SR) 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

206
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak poprvé v Dubaji v letošním roce se bude hrát v singlu třetí set když Jelena proměnila 6SB při podání Bencic tento game trval přes 11 minut . Nutno dodat , že tento zápas má slušnou kvalitu ..
Jeleno prosím vyhraj :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem vycetla na twittru - Berdych aiming to play all three Olympic events if all goes well. Partners? Stepanek & Pliskova if he can choose.
Myslím, že s Barou by mel sance teda dvakrat vetsi....
Reagovat
smazaný uživatel
Předně si myslím, že o partnerce do mixu (a o tom, jestli do něj vůbec nastoupí) se bude rozhodovat až těsně před OH, teď je na to čas.

A čistě pragmaticky - pro něj bude lepší hrát s nějakou výše postavenou, třeba s Kájou nebo s Petrou, než s Bárou. Kvůli nasazení.
Reagovat
VlS
Já bych to nechal na nich, oni se musí domluvit kdo s kým. Nasazování na Mix je o ničem, ty dvojice na OH budou sestavené úplně náhodile a platí limit 2 , nebo jen jednoho páru za stát?
Reagovat
gigin
2
Reagovat
smazaný uživatel
Maximálně 2 na stát a zároveň 16 nejlepších. Respektive žebříčkově nejvýše postavených. Takže z Česka nejspíš jenom jeden.
Reagovat
gigin
Do soutěže smíšené čtyřhry může národní olympijský výbor vyslat maximálně dvě dvojice, a v takovém případě každá z nich bude nalosována do jiné poloviny pavouka. Nastoupit mohou pouze tenisté, kteří již na LOH 2016 hráli dvouhru a/nebo čtyřhru. Dvanáct párů s nejnižším součtem v kombinovaném žebříčku, z vydání 6. června 2016, si zajistí přímou účast. Čtyři zbylá místa přidělí Olympijský výbor ITF ve formě divokých karet. Přihlášení párů do soutěže končí 9. srpna 2016 v 11:00 hodin místního času.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak dokonce jenom dvanáct nejvýše nasazených.
Reagovat
gigin
Jj, a počítá se to podle kombinovaného žebříčku:

Kombinovaný žebříček představuje součet pořadí z mužské klasifikace ATP, nebo ženské klasifikace WTA, u obou členů jednoho páru (v mixu muže a ženy). Každému členu páru je započítáno vyšší umístění (lepší postavení), na kterém bude figurovat (6. června 2016) ve dvouhře, nebo ve čtyřhře. Následný prostý součet umístění bude rozhodující pro účast v soutěži (např. Šafářová 6. ve dvouhře / 10. ve čtyřhře + Kvitová 2. ve dvouhře / 250. ve čtyřhře = 8. místo páru Šafářová?Kvitová na kombinovaném žebříčku, součtem 6+2). Dvojice s nejnižšími 14 součty, obsadí 14 volných míst v pavouku mužské a ženské čtyřhry. Dvojice s nejnižšími 12 součty, obsadí 12 volných míst v pavouku smíšené čtyřhry.

Jsem ani nevěděl. Nečteč nevíš, neživíš, nepřepínáš.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo. Jen je v případě mixu trochu zvláštní uvádět jako příklad pár Kvitová/Šafářová, ale to jsi předpokládám takhle odněkud zkopíroval. :-)
Reagovat
gigin
Jj, z Wiki. Jsem to nevěděl tyhle věci, tak jsem postudoval a zkopčil. A tohohle jsem si nevšiml no :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak princip je popsaný správně, jen ten příklad se jim úplně nepovedl. :-)
Reagovat
gigin
No ono totiž ten princip platí pro všechny kvarteta, tak uvedli příklad na ženských, pokud to dobře chápu.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, to je fakt.
Reagovat
janek_da
Teda. Takové drť od Any bych nečekal ani v nejdivočejším snu.
Darja měla dost slabé podání - 1.podání 50%. Úspěšnost 49% a u 2.podání jenom 20%. To slabé druhé podání bylo hlavně kvůli nechutně přesným bekendům Any z returnu. Za celý zápas dala po svém servisu pouze 12 bodů.

Naopak Aně podání psalo 72% 1.podání a úspěšnost 1. - 79%.

A i v delších výměnách Darja těžko odolávala nejen forehandu, ale i Aninu bekendu. Dneska dokázala Ana dávat moc b. pěkné úhly a když bylo třeba tak i bekend po čáře. O jejim forehandu se bavit nemusím.

Ke konci Ana trochu zaškobrtla a z 30:0 dala dvě DF a bylo 30:30. Ale nakonec to byly v tomto gemu jediné Darjiny body.

Možná trochu limitovaly Darju problémy na noze. Jestli kotník nebo puchýř nevím, ale i když Darja posílala míče na zadní lajnu, tak byla Ana pořád v drtivém tlaku. A určitě Darje moc nesedí rychlejší kurty s ranařkou.

Kdyby si tento level (hlavně servis a bh) zachovala, tak by mohla pomýšlet hooodně vysoko. Myslím ale, že hned v dalším zápase se vrátí ke svému standardu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ty cisla jen dokazuji jeji super vykon , ktery jsem u ni uz dlouho nevidel ted jen zalezi jak dlouho ji to vydrzi , ale doufam ze aspon do zapasu se Simonu .
Reagovat
smazaný uživatel
Dik moc a moc za krasny tenisovy koment!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt si me nadchl...;)
Reagovat
Roger_Federer
Ted jsem to zkoukl zpetne.
To jsem necekal, ze Ivanovic sni tak vytre kurt.
Reagovat
Fandina
Háčka škoda, Neproměněné mečboly, to vždycky mrzí a pak TB a STB, to je škody, to je škody, ale zjevně to bylo vyrovnané, nepotěší to, ale alespoň něco.
Reagovat
Fandina
Errani s Saisai Zheng z 1:5 na 7:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zítra 2. zápas na centru... Takže to neuvidim, super :D
Reagovat
tommr
když se jim dneska "povedlo" prohrát už téměř vyhranej zápas. Ve druhým setu vedly 5:2 s dvěma brejkama k dobru, ale set nakonec ztratily v TB. V rozhodujícím STB pak promarnily slibnej náskok 5:1 ... :(
Reagovat
freeteepek
Jo a nakonec to projely. Za stavu 5:2 ve druhém setu měly soupeřky kurs asi 10 na zisk setu. Na výhru v zápase to pak muselo být ještě mnohem víc:-(
Reagovat
tommr
škoda, že to nebylo na streamu. Docela by mě zajímalo co tam holky zase vyváděly ... :(
Reagovat
PetaM
Nooo, tak tohle si Háčka prohrála sama. Vedení 5:2 se prostě nepouští, navíc se SB. Pak stejné vedení v STB, opět 5:2 a nakonec 8:10.

Mohlo to být 6:3, 6:2. Ale neeeeeeee :D :D
Reagovat
PetaM
*z MB
Reagovat
PetaM
Háčka hooooodně slušně. Z 5:2 na 6:7 :D Navíc měly 2 SB, jakože dobrý :D
Reagovat
PetaM
Teda nejenom SB, zároveň i MB :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už servíruje normálně jako kdysi
Reagovat
smazaný uživatel
A ona někdy servirovala jinak? :)
Reagovat
Fandina
Nějaký čas servírovala s pokrčenou rukou v lokti, nevím jak dlouho, ale možná rok až dva, nevím, možná si tím šetřila svaly, klouby. Dneska servíruje s naplno s nataženou rukou.
Reagovat
Fandina
Wroclaw ... Hernych porazil Struffa v TB třetího setu, gratulka!
Reagovat
freeteepek
Brengle na AO zdolala CoCo ve dvou setech. Zápas jsem neviděl. Jestli teda CoCo hrála tak, jak včera proti Karolíně, tak se má Petra na co těšit:-(
Reagovat
skott
Zatím v Dubaji na hlavním kurtu jen samé jednoznačné zápasy, ještě ani jeden tam nešel do tří setů.
Čekal jsem, že Dasha bude dělat svojí hrou, mixováním úderů Ivanovič minimálně problémy, ale k ničemu se vyjma začátku utkání nedostala. Vypadalo to dokonce jakoby nechala bojovnost v Melbourne, jak působila ospale. Ivanovic dneska dobře returnovala a to hlavně bekhendem, kam se jí Dasha snažila všechny druhé servisy cpát, ale nijak to nepomáhalo. Ivanovic stála hodně hluboko v kurtu a hned se dostávala do tlaku.
Reagovat
tommr
na kurtu dneska připomínala tetku z HorníDolní, která si přišla rekreačně zapinkat. Opravdu nevím jestli hraje toho debla tak blbě schválně nebo jestli je jen tak neschopná pochopit o co v deblu vlastně jde ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bys to snad ani nebyl ty, aby sis do Petry nekopl, co? ;-)
Reagovat
Fanda67
To bys snad ani nebyl ty aby ses Petry nezastával a nenadával rozhodčím
Reagovat
PetaM
Pro Petru je debl sranda. A pokud to tak nebereš ty, budeš vždy zklamaný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takový nářez jsem opravdu nečekal spíše jsem myslel , že vyhraje Daria , ale Ana hrála vážně skvěle a Daria nevěděla co má dělat , takže zasloužené .
Těším se na souboj Any se Simonou , doufám že Ana předvede zase takovýto krásný výkon .
Reagovat
VlS
Dobrej výplach, Ana fakt hrála dobře a Daria nic.
Reagovat
freeteepek
Aně to tam zase jednou všechno padalo. Takle kdyby hrála pořád...
Reagovat
VlS
to fakt nejde dohromady. Doufám, že Barča Julču dá, doufám, že Petra bude s Mad hrát, protože dneska se přišla jen na chvilku proskočit, hra to nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že kdyby ho brala trochu vážněji, tak by to dohromady šlo.
Reagovat
VlS
Tak proč tam leze, když ho nebere vážně? Na podkopání už tak bídnýho sebevědomí, že si heudrží servis a netrefí kurt?
Reagovat
gigin
Aby si osahala kurt přece. A kdyby je umpire nezařezal a Petra to začala brát kvarteto trošku vážně, tak je tam rozmlátí na sračky. Ty si stojíš na drátkách?
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi zase požil? :-p
Reagovat
gigin
Ještě je brzy. Až vyjde první hvězdička, začínám. Ale tak z tvých glosek tady si to člověk logicky poskládá i střízlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
VlS
No, pobavím se o tom večer s panem Tullamorem, jestli bych heměl prozřít :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby se rozehrála a osahala si kurt. Celkem logické a pochopitelné.
Reagovat
VlS
Tak proč to neudělala?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi přišel na to, že neudělala? To byla její dvojnice dneska na tom kurtu?
Reagovat
VlS
A tys jí viděl hrát? Já jsem jí viděl popocházet a tu a tam odpálit míč mimo kurt. Hra teda vypadá sakra jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl. Sice předvedená hra žádný velký zázrak a nasazení taky nic moc, což u ní v deblu až tak překvapivý není, ale zas taková tragédie, jakou z toho děláš ty, to nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ále co, účel to splnilo. Petra si osahala kurt a o to šlo. :-)
Reagovat
freeteepek
Jasně. CoCo už ho má osahanej:-) PRoto asi ve druhém setu dostaly holky kanára. To vážně Petra nedokáže dát v Dubaji na rychlém povrchu ani jedno eso? Má ovázanou nohu a hraje čtyřhru...
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš jako kdybys Petru viděl hrát debla poprvý. Nebere ho moc vážně a to nasazení a výkony tomu odpovídají. A kdyby to stehno byl fakt takový problém, tak toho debla nehraje, to by ti snad mělo dojít taky.
Reagovat
bIbec
snad aspoň slíbila své parťačce část své prémie ze singla, když to nebere vážně. Rosolská není typem hráčky, co si může vyskakovat a hrát "jenom tak pro zábavu" tu čtyřhru. Ono to i něco stojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevypadalo to tak. Rosolská hrála ještě blbějc než Petra.
Reagovat
freeteepek
Taky si myslím.
Reagovat
freeteepek
Je fakt, že na jejího debla se obvykle radši nekoukám:-) Měla by ho brát víc vážně. Mohla by v něm trénovat hru na síti. Jenomže to by taky musela mít normální spoluhráčku. Na úrovni. A ne pořád hrát s někým jiným. Mohla by hrát třeba s Bárou. Ta by se k ní hodila do páru...Já nevím, že ty holky s ní do toho jdou, když vědí, že skončí v prvním kole.
Reagovat
George_Renel
Jenže Rosolská opravdu v 1. setu za stavu tuším 3:1 zazdila na síti dva rozhodující body na BP i GP po sobě a místo dvou brejků to soupeřky otočily.
Reagovat
Dobry-den
Petra dneska super výkon. Že by to s tím koncem kariéry ještě nebylo tak žhavé? ;-)
Reagovat
freeteepek
V čem byl ten výkon super?
Reagovat
VlS
Stojiš si na drátkách ( asi)
Reagovat
freeteepek
Je pravda, že jsem z toho zápasu viděl jen poslední dva gemy. To jí to Rosolská musela hodně kazit...
Reagovat
VlS
Ta to určitěěěééé
Reagovat
kodkar
Pustil jsem si čtyřhru za stavu 3:2 při podání Petry no to byla hrůza, ani podání, ani servis, ani hra přímo běs forma jako fík.
Reagovat
PetaM
Petra snad na žebříčku debla ani není. A podle toho to taky vypadalo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Taky hrála debla poprvé snad po dvou letech..
Reagovat
kodkar
příjem
Reagovat
misa
zítra snad uhraje víc gemů/setů.
Reagovat
PetaM
Snad u toho zítra nebude dostávat záchvaty smíchu :D
Reagovat
VlS
kurt je to modrý, ne to zelený
Reagovat
PetaM
Barva jako barva, neřešit :D :D
Reagovat
Fandina
Háčka mají první set na Klepač Srebotnik, za stavu 5:4 nedopodávaly, ale na 7:5 ano. Tak ještě jeden set!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za kocota na umpiru? Bylo to 40:15 pro Petru s Rosolskou, tak jakej brejk ty vole?
Reagovat
PetaM
Zajímavé, ani jedna si nestěžovala ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to mají na háku. Ale je to dost ostuda, že umpire může dělat někdo, kdo ani neumí počítat.
Reagovat
PetaM
On to ale počítat nemusí :D Stačí to jen naklikat do počítače. Takže buď neumí klikat nebo počítač neumí počítat.

Jak se tak na tebe dívám, celý svět neumí nic, jen ty všechno :D
Reagovat
PetaM
A pokud jsem viděl dobře, bylo to 30:40 (BB) a pak Petra udělala chybu. Ani na live score nevidím v historii žádné 40:15 :D Ale tak to je jen počítač, kam se on na tebe hrabe :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Historie zobrazuje jenom to, co do počítače nakliká umpire. A ten se sekl - za stavu 30:15 pro Petru si Petra došla pro fiftýn od základní čáry, kdy soupeřku přestřílela, tedy mělo to být 40:15. Jenže ten blbec na umpiru to naklikal blbě a ukázovalo to, že to bylo 30:30.
Reagovat
PetaM
Nevím, nepamatuju si každý míček. Ale když mi to později ukážeš na záznamu, tak půjdu s tebou do žaloby na umpirového rozhodčího. A vytřískáme z něho ten fiftýn, i kdybychom na výdajích měli zaplatit třeba milion dolarů ... ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když ten záznam najdu, rád ti to ukážu.
Reagovat
PetaM
Děkuji, pokud se do té doby neutopím, rád se na něj podívám. :D
Reagovat
Fanda67
To asi zase metrovej aut považuje za dobrej míček jak ho tak znám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě připadá k smíchu, že umpire na téhle úrovni nezvládá ani to základní, co by zvládat měl? Ono je to spíš k pláči.
Reagovat
PetaM
Ty jsi k pláči. Ale na tebe emocemi plýtvat nebudu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
K pláči je to, že nevidíš ani zjevné chyby rozhodčích.
Reagovat
PetaM
Však se teď taky topím v slzách, neboj :D
Reagovat
Fanda67
No reagovat na toho šaška je opravdu k pláči :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez trole.
Reagovat
PetaM
Však říkám, že se topím v slzách. Strašně se kaju. A jestli to tak půjde dál, za chvíli se přibiju na kříž. :D
Reagovat
misa
Štěstí, že Petra hraje tak málo čtyřher...
Reagovat
PetaM
Škoda, že to není obráceně ... Petra na kurtu bez kamer a Háčka na dvojce :(
Reagovat
VlS
Tak tak
Reagovat
SubOptikT
Kolář dobře. Berrer je těžký soupeř.
Reagovat
bIbec
jj, dobrý skalp :-)
Reagovat
PetaM
Petra má zase něco s levým stehnem. Boží no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rosolská zas s lýtkem, tak Petra nechce trhat partu :-))

Myslím, že je to spíš prevence, kdyby to bylo něco vážnějšího, tak do debla neleze.
Reagovat
PetaM
A očividně to ani jedna nebere vůbec vážně :D Usměvy na všechny strany ... :D Coco s Annou to za chvíli začne pěkně s*át :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To se snad dalo čekat, že to nebudou brát vážně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ale zatím parádní debl
Reagovat
misa
Stober se loni zmiňoval, že má Petra se stehenními svaly problémy a že jí to pomalu opravuje. Ale opravoval jen chvíli :(
Reagovat
smazaný uživatel
Holt to teď opravuje někdo jinej, no.
Reagovat
VlS
zápas, kde servis byl zjevnou nevýhodou pro podávajíci. Baruško, dobrý, postup je důležitej. Další kolo s Julčou, zápas dvou raplů, to bude možná výživný, tak se radši předem zklidni a sprchuj se jen vlažnou vodou :-)
Reagovat
d@ve
jj, to může být dobrá show. :D
Reagovat
kada.tom
Bára i Elina moc dobře :-))
Reagovat
PetaM
Barčaaaaaaaaaaaaaaa, hezkýýýýý!!! :)
Reagovat
sprchon
Hezky Baruško, hlavu vzhůru. :)
Reagovat
skott
Elina úplně neschopná ukončit servis gem proti chromé hráčce, 18 minut, 12 shod, 6 odvrácených brejkbolů, ale krom 4 es ani jeden vítězný úder za celý tento gem. Přesto nakonec udržela na 4-1.
Reagovat
skott
Ale nakonec všechno zlé je pro něco dobré. Čepelovou tento dlouhý gem už dorazil natolik, že si musela zavolat fyzioterapeutku a další dva gemy jenom odchodila.
Reagovat
EllNino
zatím pěkně, o dost lepší představení než v Petrohradu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krupa už jí zase trénuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Co já vím, tak jí dělá poradce.
Reagovat
PetaM
Barča jede pěkně. Krásný tenis. Piraňa nechápe :D
Reagovat
smazaný uživatel
velký pokrok Báry od dob se svým manželem
Reagovat
smazaný uživatel
s Kozlama to asi moc neumí
Reagovat
Fandina
BArča s Pironí 3:3, nejdřív si prohrála podání, ale pak srovnala. A je tam s ní Tomáš Krupa.
Reagovat
skott
tak Elina začala ve velkém stylu. Za 15 minut udělala 3 brejky a vede 5-0. Čepelová je ale zralá na skreč, servíruje jen kolem 120km/h a má zřejmě nějaké zdravotní potíže.
Reagovat
Fandina
Pak ale udělala tři game v řadě, Svitolina to ale nakonec dopodávala na 6:3.
Reagovat
Haitik
Serena se odhlásila z Dauha.. Vrátit by se měla, stejně jako Maria v IW..

https://twitter.com/MichalSamulski/status/699507202445410305

https://twitter.com/ReemAbulleil/status/699504943279898624
Reagovat
COMEON
:/
Reagovat
Frick
Za mne zklamání. Očekával jsem nějakou novou sportovkyni a oni dali jen "reprízovaný" byť v bodypaiting modifikaci.

http://www.si.com/swimsuit/model/ashley-graham/2016/photos#17
Tohle je ovšem slušná velryba. :-D
Reagovat
Frick
VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE 44., NÁŠ NÁRODNÍ HRDINO!
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100036585

Bouzková, Kramperová....

Maruška má v R32 kvalifikantku, ve druhém by mohla mít turnajovou dvojku, ale ta je až 242.
Reagovat
Frick
Ve ČF by mohlo být Terkoderby. :o)

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100036513
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/wta-race

Ale toto rozhodně veselý pohled není. :-(
Reagovat
Frick
Já myslim, že je celkem stabilní. Na umístění v lepší části druhé padesátky stačí bez problémů.

Samozřejmě - asi bychom ale radi viděli víc. Až do konce dubna (ČF z Prahy) obhajuje 33 bodů, tak snad začne šplhat.

Chce tomu ale jít naproti a nevysilovat se bojem o drahé body. Měla hrát v Petrohradu a ne v Dubaii.
Reagovat
Frick
Smutek z Denči, vztek na Káju.

Chjo, chjo. Zase se šance na první Češku v semifinále citelně snížily.

Ale co. Ta pravá tenisová sezona (mnohým z TP) začne (snad!) až příští týden, viď Míšo a VLKu?
Reagovat
misa
Snad :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo, nic se nedá dělat. Jede se dál. Ve FC si byla úžasná! Tak teď zbývá fandit Petě a Báře. Jo a Háčkům a Peťa hraje zítra čtyřhru! Pojďte holky!
Reagovat
misa
Nahlédnul jsem do přehledu její sezony 2015 na TP:
http://www.tenisportal.cz/hrac/pliskova/?annual=2015
... opravdu šílené. Loni dokonce hrála bundesligu (to mi uniklo), na konci roku díky IPTL skoro žádné volno, pořád jen tenis a tenis. Třeba je psychicky vyčerpaná, pak z toho vznikají výkony jako dnes ve druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý je, že už po loňském US Open si ztěžovala, že toho má plný kecky a bude muset svůj program upravit. Zdá se, že skutek utek..
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť program upravila (musela). Letos hrála jen pár zápasů, loni jich touhle dobou měla dvakrát tolik. Příští rok zase nebude mít žádná omezení, tak bude zase hrát 20 Internationalů, 8 nejlepších si započítá a třeba se díky tomu zase dostane do top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Upravila, protože musela. Kdyby nemusela, bůh ví, jak by to vypadalo.
Reagovat
misa
Náhodou už letos nehrála turnaj mezi Fed Cupem a Dubají :)
Reagovat
EllNino
no ale možná to byla chyba, vynechat Duabj a zkusit Petrohrad, no ale nechci jí do toho kecat :)
Reagovat
lars
nemohla hrat Petrohrad, pac byla po narocnem Fc dost unavena a pred Fc nebyla fit
Reagovat
EllNino
vždyť jo, proto říkám, že jí do toho nebudu kecat :)
Reagovat
patriks
spíš hrála extra dobře, rychlý povrch v Dubaji jí zřejmě sedí. 2. servis Karolíny do bekendu Coco byl téměř vždy potrestán. Je divné, že s touto úrovní tenisu toho zas tolik nevyhrála, patrně za to bude moct slabší psychika - jedno kolo excelentní a v dalším konec.
Reagovat
skott
Wozniacki ozdobila nejnovější vydání Sport Illustrated, ale podle aktuálního live rankingu příští týden poprvé od srpna 2008 konečně přestane ¨zdobit¨ Top 20.
Reagovat
EllNino
docela smutný ...
Reagovat
EllNino
to už ani není pravda, jak spolu s Petrou bojovaly o 1. místo v žebříčku :) ...
Reagovat
skott
co s Petrou ale Verou...:/
Reagovat
EllNino
no dokonce ...:)
Reagovat
blixa
Čert vem ranking, ale potěšit mužské ( a ba i ženské) oko, to je zásluha ;-)
Reagovat
skott
klidně Karolínka SI může vzít na plnej pracovní úvazek, mě by na okruhu nechyběla:)
Reagovat
misa
Co je na ní tak závadného?
Reagovat
skott
její zbabělý tenis (ve stručnosti)
Reagovat
smazaný uživatel
No, naštěstí o tom nerozhoduješ ty... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ať se tomu věnuje naplno, to jí půjde líp než tenis.
Reagovat
blixa
Jo, jo, no jo no .... ještě že máme ten biatlon .... ;-) :D
Reagovat
vrabejka
Nevíte jestli je reálné že se začne v Riu zase hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Turnaj v Riu je přerušený kvůli viru zika, který byl spatřen na jednom z kurtů. Policie už areál obklíčila. Více info zítra.
Reagovat
brixner
frick je ovád !
Reagovat
Lunej..
Konskej nebo hovezi?
Reagovat
smazaný uživatel
no tak, Frick je zlatíčko! Drobátko úchylné, lehce nespavé, trpící jistým druhem obsese, ale aspoň je to stálice, od které víš, co čekat. Mnohem víc mě zaráží lidi jako Ptakoslav Kotoul, kterých se tu v poslední době začíná objevovat čím dál víc.
Reagovat
Lunej..
Jenze Ptakopyskove a podobni sympataci zase zmizi, kdezto nase zlaticko je jakovves. Tak nevim, co je lepsi.
Reagovat
Lunej..
Jako ves...
Reagovat
misa
Nevidím tady žádný komentář od fricka.
Reagovat
blixa
Přejmenoval se na ptáka kotoula ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zitra to bude take celkem huste, teda...

Bara x Kvetuska / h2h (1:2)
Elina x Janka / h2h (2:1)
Anicka x Daria / h2h (0:1)
Saisai x Sarus / h2h (0:2)
Jeca x Bel / h2h (1:2)
Bobina x Jaruska / h2h (3:1)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju Robertě, ať jí konečně Top 10 padne.
A doufám, že Jance (i když pořád není fit) zbyly ještě nějaké síly. Výhra by ji dost přiblížila k Top 100.
Reagovat
smazaný uživatel
No nedivil bych se, kdyby Anicka na tom slajsu selhala;)
Horsi to bude mit Janka...tam s tou Elinou...ale zase Janka je skvela na ty prvni kola;) Tak treba prekvapi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl. Až teĎ vidím, že je to pro Koko 1. výhra po půl roce. Tak to teda dvojnásobná gratulace, myslím, že tohle ani sama nečekala :D Zvlášť proti budoucí světové jedničce.
Reagovat
Lunej..
nevyplácí se být na očích a mít úspěch, pak se ti nedaří a fanoušek tě hned zařadí mezi nýmandy. Raději jezdi na okresní přebory, tam ti budou fandit opravdově :) Naštěstí Kája má povahu, teda aspoň mi to tak připadá, že se z prohry nehroutí, takže POJĎ :)
Reagovat
Dobry-den
Jak by se taky mohla hroutit, když ten zápas viditelně odchodila???
Reagovat
Lunej..
No a i kdyby ho odchodila, tak co? Tak si svůj nick přejmenuješ no...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
VlS
Tak pořád dopadla daleko líp, než Kuzna s Julčou.
Reagovat
Fandina
To je fakt a něktré FH Julči a Coco hlavně ty po lajně si byly hodně podobné. Padly tam jako ulité.
Reagovat
PetaM
Tak to už máme dvě, které ve FC září a na turnajích hoří. No, co už :D :D Příští týden je další šance :)
Reagovat
Dobry-den
To by mě zajímalo, kdo je ta druhá, když teď Lucka nehrála ;-)
Reagovat
Fandina
Když budeš sledovat tenis, tak na to přijdeš.
Reagovat
PetaM
Zajímat tě to může. Stačí ale zapojit tu, v tvém případě, nepodstatnou věc na krku a odpovíš si sám :D
Reagovat
Dobry-den
Máš pravdu, sorry, úplně jsem na Báru zapomněl. Hlava děravá :-(
Reagovat
smazaný uživatel
On myslí nejúspěšnější hráčku FC za posledních 5 let. Tu, která sice taky na turnaji občas vyletí v 1. kole s nýmantkou, ale pak to dokáže vykompenzovat tím, že každý rok aspoň 1 velký turnaj vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi připomíná jednoho kamaráda, Vávru (R.I.P./O.V.P.). U nás na vsi je lawn tennis club, jeden z nejstarších v republice. A chodí tam hrát Ivan, tomu je cca 67-78 a má papíry na hlavu a jen jednu nohu (nebo papíry na nohu a jen jednu hlavu, už nevím). A ten nikdy nikoho neporazil (ještě měl taky papíry na traktor, ale ty mu vzali, když řídil namol). A Vávra s ním pak jednou prohrál. Měl takovou ostudu, že se kvůli tomu oběsil.
Reagovat
blixa
Hmmm, a na co všechno máš papíry ty ? No, já vím, nepiš, moc dlouhej seznam ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nevím, jestli Coco porazí (H2H 0:2), ale aspoň nebude muset hrát proti kamarádce...

Pak už tam mám jenom Aničku a ta má teda strašný los. V 1. kole naspeedovaná Darja a potom případně nasazená jednička Simona...
Reagovat
EllNino
myslím, že Darja bude pěkně těžkej oříšek :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi jasný, proto taky píšu o strašným losu. Navíc v Dubaji se Aně nikdy nějak výrazně nedařilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to jsem si take rikal, ze to je asi jednina vyhoda toho, ze dnes Karolina rupla...
...a bohuzel si dokazu i celkem predstavit a v zivych barvach, jak s ni vyhuci i Kikina...;D)
Tak snad to poprve to zmakne.

Hele videls jak dnes KiKi hrala? Nebo ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jenom konec tie-breaku. Nějak jsem to nestíhal sledovat...
Reagovat
smazaný uživatel
ok. byl jsem zvedavy jak hrala...;) No presvedcime se v dalsim kole...
Reagovat
Fandina
Dneska to nebylo ono, tak to chce hodit za hlavu a příští týden zase jedem. Držím palce Kájo pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Hmm ... vyletět s Vandeweghe ... to není moc pozitivní. Snad Petra proti Brengle uspěje.
Reagovat
turista
No jo, je to škoda. Karolína už je na tak vysoké úrovni, že by neměla prohrávat v 1.kole s takovými soupeřkami. Své mohla sehrát únava.
Reagovat
EllNino
Tohle se opravdu nepovedlo ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nejslabší hráčka, která kdy byla v top 10. Ale i to je úspěch :P
Reagovat
lars
A ty mas zase novy username - nejmin 10. :)
Reagovat
gigin
Kdo to je? Herbert?
Reagovat
lars
spis fandinabruder
Reagovat
smazaný uživatel
Ne bruder, ale Mann.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tady registrovaný asi 2 roky. Manželka (f.) to může potvrdit.
Reagovat
lars
tak vyuzivas vice ruznych uctu
potvrzeni Tve manzelky nema nalezitou vahu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kvitovka by to viděl jinak :-D
Reagovat
tommr
dneska mě teda Karolína pořádně otrávila. Takhle odfláklej zápas se jen tak nevidí ... :(
Neobhájení lonskýho finále znamená i ztrátu 480 bodů po který se Karolína v žebříčku propadne někam na hranu první dvacítky ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň to otevře oči těm, co tu z ní dělali českou jedničku (nebudu jmenovat - vra...:P). Tou by se mohla stát, kdyby si Petra dala 9 měsíců pauzu a Lucka se vrátila na okruh až v létě. Ale v létě už před Plíškovou bude možná i Allertová.
Reagovat
LukasH
Ja zas nemam rad hejtovani za kazdou cenu. Karolina hrala na FC moc pekne a nikde neni psano, ze se ji zas nebude darit. Mam tenis rad a vadi mi tyhle nenavistny kecy mezi fanousky. Ty holky drou a samy vedi, ze to nejde porad, pokud nejsi Serena, Maria, Vika 2012.
Reagovat
LukasH
Ano, vrabejka simo to rika dost, ale nesnizim se k tomu. Uz kvuli Karoline ne.
Reagovat
EllNino
tak vrabejka se vždycky objeví jen, když Petra prohraje a Kája ve stejnej den vyhrjae, aby mohl vyzdvihnout, jak je Kája nejlepší a Petra tlustá kráva :D ....
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nevím, jak se s tím vyrovnám.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist