Plíšková na čtvrtý pokus porazila Wozniackou a vyhrála turnaj v Dauhá!

18. 2. 2017, 16:33
Aktuality 153
WTA DAUHÁ - Přestože čelila i neoblíbeným soupeřkám, které dosud neporazila, došla si Karolína Plíšková na turnaji WTA Premier v Dauhá pro druhý letošní a celkově osmý titul. V dnešním finále si poradila s bývalou světovou jedničkou Dánkou Caroline Wozniackou, kterou zdolala poprvé až ve čtvrtém vzájemném střetnutí.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se pohodlně usazuje mezi tenisovou elitou. Po loňském průniku do Top 10, prvním velkém triumfu v Cincinnati a finále na US Open se v úvodu sezony 2017 prezentuje skvělými a hlavně konstantními výkony. Zdravé sebevědomí z ní srší na kurtu i mimo něj. 

Čtyřiadvacetiletá Češka letos odehrála šestnáct zápasů s bilancí 15-1, když jedinou porážku utrpěla ve čtvrtfinále Australian Open s Chorvatkou Lučičovou. Česku pomohla dvěma body do semifinále Fed Cupu, dva ze tří turnajů proměnila v triumf. Po lednovém vítězství v Brisbane ovládla i další podnik WTA Premier v Dauhá. 

Karolína Plíšková a Caroline WozniackáTento týden v Kataru přitom čelila i třem soupeřkám, s nimž měla negativní vzájemnou bilanci; s Francouzkou Caroline Garcíaovou 1-2, se Slovenkou Dominikou Cibulkovou 0-3 a s Dánkou Caroline Wozniackou rovněž 0-3. Proti všem nepříjemným soupeřkám však dokázala uspět, v průběhu týdne se nejlépe ze všech vypořádala s deštivým počasím a turnaj zaslouženě vyhrála.


"Porazit poprvé takové hráčky jako Dominiku a Caroline je úžasné," radovala se Plíšková, jež kvůli chladnu hrála netypicky s dlouhými rukávy. "Podmínky tu byly pro všechny tento týden hodně těžké. Byla zima, pršelo, snažily jsme se s tím nějak poprat. Takže i díky tomu je tento titul pro mě mimořádný."

V dnešním finále si Plíšková poradila 6-3 6-4 s bývalou světovou jedničkou Wozniackou. Zápas měla neustále pod kontrolou. Na začátku získala čtyři gamy v řadě a byť o výhodu jednoho brejku přišla, náskok nepustila a set ukončila již třetím brejkem. V druhé sadě se české tenistce dlouho nedařilo prosadit na returnu. První brejkbol si zajistila až za stavu 5-4, nicméně zároveň první mečbol hned proměnila, když soupeřku donutila aktivní hrou chybovat. 



"Mám skvělý start do sezony, což je vždycky hodně důležité. Snažila jsem se jako obvykle hrát agresivně a fungovalo to," komentovala Plíšková v rozhovoru na kurtu.
Svěřenkyně trenéra Davida Kotyzy, který tento týden v Dauhá světovou trojku nekoučoval, si v 18. finále došla pro svůj 8. titul. Potřetí zvítězila na podniku kategorie WTA Premier.

Psychicky odolné Plíškové na cestě na tenisový trůn (ano, o postu světové jedničky může opravdu reálně pomýšlet) bezesporu pomáhá už více než půl roku trvající spolupráce s mentálním koučem Mariánem Jelínkem.Svůj díl na vzestupu má i pohoda v osobním životě, kterou rodačka z Loun našla v příteli Michalu Hrdličkovi.

V příštím týdnu se Plíšková představí na podniku WTA Premier 5 v Dubaji, kde bude znovu nasazenou dvojkou. V prvním kole má volný los a čeká na soupeřku ze souboje Češky Kateřiny Siniakové a Francouzky Kristiny Mladenovicové.

• WTA PREMIER DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 776.000 dolarů
sobotní výsledky (18. 02. 2017)
• Dvouhra - finále •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Wozniacká (Dán.) 6-3 6-4
• Čtyřhra - finále •
Spearsová/Srebotniková (4-USA/Slovin.) - Savčuková/Švedovová (Ukr./Kaz.) 6-3 7-6(7)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

153
Přidat komentář
Alexandria
Drzim palce Kr.Pliskovej,nech sa zacne dobre darit aj jej!
Reagovat
brixner
Vona ta Magerka je hodná a milá holka, všecko...milá...todle...
Hlavičkou pokýve, poradí, hm hm zašeptá, i bebíčko pofouká, pro pomoc bližnímu googlika prolistuje...je hodná a milá, todle jo, mám jí rád, todle jo...
Ale kurava - potraviny, co staví??? Takhle levný?? Když mě se staví, víte, jak je to drahý?? Sousedka vob dva baráky, já tam naklusat s pytlíkem rejže a shnilým banánem, obdržím kung-fu do kulek a sem zpátky doma ajcvaj! Jo, takhle Domperiňónek, to je prej jiná! Přitom celá Ázie jede na rejži, ví houno vo životě, mrcha jedna...Ale zas má dobrý kozy, to já nemám, jsem samý sval, není za co chytit :-)) Ona dokonce se mnou sleduje vobčas i tenis, prý jí to strašně baví, dva tři gemy většinou dá...Pořád si říkám ne ne, ale furt se staví...
Asi bych to měl už zaSTAVIT...
;-)
Reagovat
a.magerova
Přece říkám, že to musí být tak akorát.... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=R9zxirS40to
Reagovat
brixner
Šmarjápanno, tak takovou jitrnici nemám! Teda tak tenkou :-))) Ale jinak služebníček :-)))
Reagovat
VlS
Když chlap nemá nic, za co by ho baba mohla chytit, tak teda nevím, co to vlastně je, ale mělo by si to začít šetřit na kus pořádnýho provazu.
Reagovat
FulnekUltras
S takovým tréninkem vyběhneš na Dhampus ajncdraj... ;)
Reagovat
brixner
No, už šetřím kopějky pro ňákýho Šarpu, aby mě tam vytáh! Jenže to máš těžký, vobjeví se ňáká sousedka a konto se vždycinky ztenčí... Hele, nemakaj ňáký Šarpové třeba jen za vlídný slovo vod středoevropana? Že bych třeba řekl, že Putin je hajzl nebo tak :-)) Třeba by se mnou vyběh až na Annapůrnu ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak čím mladší, tím levnější - i několikadenní pomoc s částí báglu občas bodne - akorát čecháčci to někdy zneužívaj a narvou dvanáctiletýmu pikolíkovi náklad rovnou za dva - což doufám není a nikdy nebude náš případ... ;)
Reagovat
brixner
Si děláš hýždě!! Já ve dvanácti zaboha nemoh ani votevřít krabici s Merkurem :-)))
Reagovat
Mayo
Pliskova je fenomén svojej doby.
Reagovat
Frick
Ale Karolíně, narozdíl od Lucky, Petry nebo (z jinejch sportů) Gabči chybí ten x-faktor, díky kterýmu by si získala více srdcí fans..
Reagovat
brixner
Ale má z nich rozhodně nejhezčí nos, takže Fricek - šupky do pelechu, ty faktore! ;-)
Reagovat
lars
A jaky mas x-faktor Ty ?
Reagovat
Frick
Eště jsem si ho dnes neměřil
Reagovat
blixa
Nevím jestli Káje chybí x-faktor, pro mě ho má až až, ale tobě zcela určitě chybí mozek, tak už šup do hajan a dej odpočinout těm pilinám v dutině lebeční, ať se ti nezapaří ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne, aby nedoslo k samovzniceni.. :-)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
VlS
No, a myslíš, že jde o včasný varování? Já myslím, že je po požáru, hašení a už to jen doutná
Reagovat
Alexandria
Zdravim!Karolinu Pliskovu ukazuju ako symbol prirodzenosti,ja s tym suhlasim a nie som sama,ktora Karolinu takto vnima.
Reagovat
slacker
NO jo ale ty ses zase symbol skrobenosti
Reagovat
cheeky
Zdolala jste sokyně, s nimiž jste dřív prohrávala. Ukazuje se, jak pořád zlepšujete?
Určitě. Wozniackou, Domču Cibulkovou i Vinciovou v Brisbane jsem porazila vůbec poprvé. Snad jsem zase o něco lepší hráčka a hlavně mám dobrou taktiku od Davida Kotyzy, který všechny tyhle holky zná výborně. Docela mi pomohl.

Loni trénoval Wozniackou. Brala jste zápas s ní prestižněji?
Ani ne, tohle na kurt nepatří. Ale samozřejmě jsme si s Davidem psali, poradil mi na ni hodně věcí. Zná ji úplně do detailu. Napsal mi o její hře stohy postřehů a všechno do písmena sedělo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ale zase si vzpomen, co dobrych rad jsi uz v zivote dostal a jak to dopadlo.. :-)) Kaja je dokazala prijmout, zpracovat a realizovat. Je z ni uz velka hracka a to se opravdu ceni!
Reagovat
cheeky
To je pravda. Na nerizeni se dobrými radami bych si mohl otevřít školu, bohužel.

Jinak moje srdcovky jsou Petra Bára a Serena, to každý ví , ale Karolínu rozhodně nechci nijak snižovat. Uznávám ji jako skvělou tenistku a povahově je mi hodně blízká.
Reagovat
FulnekUltras
Jelcinovské Rusko už je dávno za námi.

Zároveň gratulace další Češce, která si v Dauhá mohla polaskat dravého ptáka.
Reagovat
blixa
Jelcinovské Rusko ? Ta chvíle kdy Rusko bylo trošku svobodné a trošku demokratické ? No to musela být noční můra všech stalinistů tvého ražení ...
Reagovat
FulnekUltras
Čas oponou trhnul a hymnou naštěstí taky. ;)
Reagovat
Frick
V Jelcinovskym Rusku byla anarchie...
Reagovat
blixa
Opravdu ??? :D Panáček je milovník diktátorů ? Hlavně že se furt oháníš demokracií a právem na svůj alternativní názor :D Zkus ho uplatnit v současném Rusku, budu ti fandit ! :D
Reagovat
Frick
Díky.
Reagovat
blixa
Pochopitelně z bezpečné vzdálenosti, jsem zapomněl dodat ;-) :D
Reagovat
themimone
Jsem ten poslední co by chtěl jakkoliv obhajovat Rusko, ale lidi v té zemi nebyli absolutně připraveni na takovou změnu, jaká tam nastala. K obrovskému bohatství se v krátké době dostala velmi úzká skupina lidí/mafiánů/zločinců kteří dodnes mají až příliš velký vliv na chod Ruska. Ona ta doba vážně nebyla nikterak růžová byť ano, všechno lepší než komáři...
Reagovat
VlS
Myslím, že je to ještě daleko složitější. Bavíš se o zemi, kde historicky byla skupinečka velkomožnejch a armáda bezprávnejch a na tom nic nezměnila dodneška ani VŘSR s Leninem, ani Stalin, ani Gorbi, ani Jelcin a Putin taky nevypadá, že by s tím chtěl něco dělat.
Reagovat
Frick
Jakože někdo nemusí Cibuli - OK. Je to (více než) trochu fiflena.

Že třeba někdo nesnáší Rusy - třeba biatlonisty, to taky chápu, ten stín toho dopingu je obrovskej.

Ale ta nenávist vůči Vlhový, nebo Zuzulový, to je i na mne trochu příliš. A ještě to tak strašně ventilovat.
Reagovat
kada.tom
mně Rusové a Rusky nevadí, v celkovém hledisku ..
Reagovat
Frick
To je příklad... ty yintelygente.... Prostě nechápu, že se někdo chlubí, jak nesnáší jeden národ, nám navíc tak blízký...
Reagovat
tedi
tobe, ktery nenavidis narody kvuli jejich historii, nevadi rusove?
Reagovat
vrabejka
Taky se stydím za tyto lidi
Reagovat
Alexandria
Pardon 2x
Reagovat
Alexandria
Karolina Pliskova predviedla svely vykon po kazdej stranke.Okrem ineho sa vylepsila i psychomentalne co je SKVELE!Gratulujem!
Reagovat
Alexandria
Karolina Pliskova predviedla svely vykon po kazdej stranke.Okrem ineho sa vylepsila i psychomentalne co je SKVELE!Gratulujem!
Reagovat
kada.tom
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-rozhovor-po-finale-v-dauha-f3s-/tenis.aspx?c=A170218_201052_tenis_ald

Kotyza jí poslal rady a prej to Karol hodně pomohlo. A Dubaj nevynechá, to je dobře :-))
Reagovat
Neor
Karolína má od začátku roku 1/3 vyhraných zápasů v porovnáním s výhramiza celý loňský rok (2016 - 47v, 24p). Přeju si a věřím, že tahle sezona bude patřit především jí.
Reagovat
Neor
edit: "v porovnání"
Reagovat
brixner
A na tom holubovi, co má jako trofej, dolítne až na vrchol, jednou jo!
A kdyby úplně náhodou ne e, tak jí na vrchol dovedu já a že to dovedu !
Mňó, ale až budu mít chuť :-))
Teďkom mám kávu a ta je taky důležitá, no né?
Reagovat
Jabadu
Tak určitě.
:-)
Reagovat
brixner
Jsem rád, že stojí...š...při mně :-)))
Jdu si dát obligátních 5 kiláčků se svým Čendou pod les, tuhle se tam objevili nějací vejrostci s takovým chcípákem, přiběhl jsem k nim a ten jeden kouká na mýho psa a ptá se tak nevinně: " Pane atlete, neviděl jste mýho Pinďu?" No, nachechtali jsme se, Pinďa se prej zastavil skoro až ve Varech :-))) Prej...Přišlo to samo, ale můj Čenda je fakt králem širokého okolí;-)
Blíží se "mé dny", takže ladím formu, hnáty bolí, ale je to příjemné, večer mě občas berou křeče do lýtek, v pelechu, takové chvění a nedá se to zastavit - co by to mohlo být nebo nebýt? Hořčík? Poraď!
Reagovat
Jabadu
Já nejsem lékař. Nechlastej, cvič a choď na procházky.
Sice ruletu se zubatou nevyhraješ, ale bude ti líp.
:-)
Reagovat
brixner
Já neměl alkohol v ústech už cca 25 let, ani kapku! Já tak čajíček, kafíčko, sousedku...Střídmě, žáno :-))
Reagovat
fujtajblick
hořčík se nejlíp vstřebává s vápníkem.. tedy ańajít kombinaci - čokoláda, horká, ale kde je mraky kakaa ne nahrážky.. a polít tím třeba ten banán..
Reagovat
FulnekUltras
Občas neškodí posolit chleba se sádlem a dát si nohy na stůl... ;)
Reagovat
a.magerova
Jasně banány... a ve dvou se to lépe táhne... :-)))
Reagovat
brixner
No tady se to chatrákama jen hemží :-)))
Ale banány prej jo, jenže po nich se čovek nemůže moc vysrat a to je taky na houno, né? No nemá se takovej vycpanej medvěd líp? Mi povídejte :-) A hnáty mám na stole imrvére...Jsem prostě dobytek, no :-)))
Reagovat
a.magerova
No.... jde o zralost... osobně dávám přednost - tak akorát... :-))

http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/potraviny-ktere-projimaji-ktere/
Reagovat
marekv
Super forma ! Jak už tu někdo psal, v tomhle utkání jsem byl klidný. Frick jí dá sice asi tak 2-, přeci jen ty čtyři ztracený gamy v druhym setu, ale já souhlasím s autorem, že útok na první příčku není nemožný. Přeci jen při odcházení Sirény to bude hodně otevřený.
Reagovat
lars
ale jina Sirena se letos vrati :(
Reagovat
brixner
No kéž by ne...
Reagovat
PetaM
Nevím, jestli už to tady někdo někde psal, ale odhlásila se z turnaje Konta, na její místo se dostala Bára, která má tudíž volný los, ovšem je ve čtvrtině s Kájou ...

Los:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16830812_1372223662799307_6044846158012842047_n.png?oh=62e67f2b69193e2ddc9b8952170df7a0&oe=5948BCE6
Reagovat
Jabadu
A má bejt? ...
:-)
Reagovat
PetaM
No, původně byla u Svitoliny :D :D
Reagovat
Jabadu
Myslím, že Karolína ten turnaj pojme tréninkově - víš, co by měla za šílený obhajoby?!
Normáááál, klid, palačinky ...
:-)
Reagovat
tommr
takže podle tebe je nejlepší taktika radši všechno prohrát, aby příští rok neměla žádný obhajoby? :)
Reagovat
Jabadu
Tipnu si, že se Karolína soustředí na Wimbledon. Nejprestižnější GS, zapracuje na "úklidových činnostech" - něco ve stylu Dočista DOČISTA Petra s.r.o. - tam jsou velké rezervy a ne že nééé!
Podání má rychlost kolem 170 km/h - jenomže u ní to není o rychlosti!
Vzhledem ke své výšce má jiný úhel a navíc udeřuje míč ve chvíli, kdy stojí ve vzduchu. Prostě se to tak naučila a z fyzikálního hlediska nic lepšího neexistuje.
:-)
Reagovat
PetaM
To je hezké vyhrát Premier, ale na lépe bodovaný Premier 9 se vykašlat ... Však má úplně super los :D

Katka - Nasťa - Bára - poprvé poražená Aga (nebo opět poražená Caro) - podruhé poražená Cibule .... :D
Reagovat
blixa
Premier 9 ? Nějaká nová kategorie ? :-o
Reagovat
PetaM
Nebo jak se tomu vlastně říká? :D

International - 280 b.
Premier - 470 b.
???? - 900 b.
Premier Mandatory - 1 000 b.

Tak jak teda? Já měl za to, že je to Premier 9 ... :D :D :D Ale teď mi úplně vypadlo, jestli jako fakt nebo ne :D :D
Reagovat
PetaM
Aha, tak Premier 5 :D :D Nevím, proč jsem tam nacpal tu devítku ... :D
Reagovat
lars
anebo Kiki - Nasta - Coco :(
Reagovat
tommr
jj původně měla Bára hrát v prvním kole s McHaleovou - v expreskách to mají ještě pořád napsaný ... :)
Reagovat
vrabejka
Kája výborný toto bylo ale 1.finale kdy jsem se nebál. Carol ještě není tam kde před pár lety ale je na dobré cestě.
Kotyza trénuje Káju kolik max 3 měsíce? Během té doby se uhrála cenné čtvrtfinále na GS a vyhrála prestižní Doha.
Posunula se z 6. na 3.misto a za pár měsíců bude útočit na Angie a Serenu.
To je neskutečné!!

Mambo těš se!!!!!
Reagovat
Jabadu
Když je někdo jediný (bez Petry), tak prostě musí!
:-)
Reagovat
tommr
je letos opravdu skvělá. Nechci to zakřiknout, ale její letošní sezóna mi začíná připomínat sezónu 2011 Petry Kvitový ... :)
Dneska byla v prvním setu jasně lepší s výjimkou krátkýho úseku od stavu 4:0 do 4:3. Ve druhým setu se hra trochu vyrovnala, ale Karolína si zkušeně počkala na šanci a udeřila při podání Wozniacký za stavu 5:4 ...
Titul z Doha považuju za mimořádně cennej, protože ho Karolína dosáhla v mimořádně těžkejch podmínkách a v semifinále a ve finále narazila na hráčky jejichž styl jí moc nevyhovuje a se kterejma předtím nikdy nevyhrála ...
V žebříčku si Karolína udržela třetí místo před dotírající Cibulkovou a ještě si k tomu výrazně navýšila náskok. Před čtvrtou Halepovou má ted solidní náskok 463 bodů ...
Reagovat
gigin
zlatíčko moje. Zápas jsem viděl, jsi úžasná!! Život je krásný.
Reagovat
Torn
Škoda, že jsem byl busem do Prahy zrovna, ale jako Kája má můj maximální obdiv.
Reagovat
Lunej..
gratulka, jak jsem ji opravdu zpočátku moc nemusela, tak jí přicházím na chuť a jsem ráda, že se jí daří, i pod Kotyzou. Hodně se zlepšila a kdo by před pár lety tušil, že se jí bude tak dařit. Ještě kdyby Týna měla takový vzestup. :)
Reagovat
Astarin
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda neznáte nějakou stránku, kde by byly pěkně vypsané všechny body a za jaký turnaj mají jednotlivé hráčky za uplynulých 52 týdnů? Děkuji.
Reagovat
mrafe
http://tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
misa
To byla dobrá stránka. Bohužel se už neaktualizuje...
Reagovat
mrafe
Je díky Míšo za upozornění, já jsem tam teď delší dobu nebyla, tak jsem to nepostřehla.
Reagovat
Astarin
A neznáš nějakou jinou podobnou? :-)
Reagovat
misa
Teď jsem našel tuhle:
http://coric.top/en/rank/wta/52weeks/

Po kliknutí na jméno hráčky se ukážou bodové zisky za jednotilvé turnaje.
Reagovat
Fandina
http://www.afptennis.com/en/rank.php?g=1&sc=2
po kliknutí na body třeba u Káji
http://www.afptennis.com/en/profile.php?a=1&id=2196&action=2
Reagovat
Astarin
Děkuji moc všem! :-)
Reagovat
Mac
uplne mi pripomina kvitku za mlada, jak je solidni v kritickych situacich. snad se to u ni nevytrati...
Reagovat
Jabadu
Nejsem znalec, ale pozlacená trofej, spodní část podstavce určitě ze zlata - proložená modrými nebroušenými (ale leštěnými) safíry - vykládání podstavce - opál.
Střední část (modré desky) neumím odhadnout.
Oči nejsou vidět, ale tipoval bych broušené diamanty - alias brilianty s modrým odstínem.
Cena takové trofeje?
Jenom zpracováním, použitím materiálů a vyjímečností - obrovská.
A je to ruční práce!
Reagovat
Jabadu
http://img.blesk.cz/img/2/full/2279724-img-sport-tenis-safarova.jpg
Reagovat
d@ve
Krásné linie a ten pohled! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel. Caro dneska nehrála nějak hůř než v minulých zápasech, ale Karolína byla prostě jinde než předchozí soupeřky... V 1. setu Caro vůbec nechytla začátek a přestože potom snížila na 3:4, tak mi prostě přišlo, že na Karolínu nemá... Ve 2. setu už to naopak bylo hratelné. Celou dobu si obě hráčky držely podání, až do desátého gemu měla jediný brejkbol Caro za stavu 2:2, ale Karolína si pomohla servisem. Potom bohužel Caro ztratila servis v tu nejméně vhodnou dobu...

No nic. Turnaj hodně úspěšný jak pro Caro, tak pro Monču. Jenom ta třešnička tomu chyběla, ale Karolína je fakt hodně silná...
Reagovat
Jabadu
Drze ses přiznal.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
K čemu? Komu fandím, to tady snad všichni ví... :D
Reagovat
Jabadu
Mno ... ale ten depresivní tón sis mohl odpustit. Měl by ses (jako Čech) těšit z nástupu neodvratitelné, budoucí ...
:-)
Reagovat
misa
... světové jedničky bez vyhraného gs?
Reagovat
Fandina
gs přijde
Reagovat
lars
i tak to bude mozny, nejdrive se stane 1 a potom vyhraje GS
Reagovat
brixner
Wozna je marná, s tím už nikdo nic neudělá...
Reagovat
freeteepek
Jinak mám pocit, že Kája zpomalila první podání a tím zvýšila jeho přesnost. Má nyní úspěšnost okolo šedesáti procent, což je fajn.
Reagovat
bIbec
v tom druhém setu sem měl maličko obavy. Karolajna si 3x za sebou podržela servis čistou hrou, ale Karolína není jelito a umí si počkat na šanci, která nakonec přišla. Gratulace!
Reagovat
Jabadu
Léčba Kotyzou. Konečně má David někoho, kdo ho poslouchá.
(pardon)
:-)
Reagovat
tommr
já bych vliv Kotyzy rozhodně nepřecenoval. V Doha s Karolínou zase nebyl ...
Reagovat
Jabadu
Ona se nemusí nic učit. Ona, stejně jako Petra, všechno umí. Ale ... alééé ... nemusela by ten forehand (který není srovnatelný s Petrou) mlátit soupeřkám do ruky.
:-)
Reagovat
freeteepek
A profesorský výkon od Karolíny. Očekával jsem tedy větší bitvu:-) Jen jsem si říkal, že by měla chodit víc na síť, aby se vyhnula těm dlouhým výměnám. Opravdu mě překvapilo, že Carol tahle jasně odzadu přehrála. Ani na servise nebyla zdaleka tak dominantní a tak se hrála spousta dlouhých výměn. Ona tam byla teda dost zima. Doufejme, že v Dubaji bude větší teplo a Karolína to bude mít jednodušší:-)
Reagovat
Fandina
Také se mi to líbilo, jak hrála. V pohodě vyměňovala a vyhrála. A včera dávala esa, je to velká holka. Umí zahrát na každého jinak a tak, aby vyšla vítězně.
Reagovat
tommr
jj dneska se Karolíně na servisu moc nevedlo a hrály se proto často dlouhý výměny od BL. Je obdivuhodný, že si v nich Karolína vedla tak dobře zrovna proti Wozniacký ... :)
Reagovat
kada.tom
už i Karol má svého sokola :-)
Reagovat
Jabadu
Tuším, že jde o mimořádně cennou trofej - žádná strojová výroba nebo Knížák, ale zlato, brilianty, drahokamy ...
:-)
Reagovat
kada.tom
to si Katar bezesporu může dovolit :-)
ta trofej je opravdu nádherná :-)
Reagovat
Jabadu
Sokol je v arabském světě nejvzácnější tvor. To nemůže být z plastu!
:DDD
Reagovat
George_Renel
Jen aby ji nesezobl Hrdličku :-b.
Reagovat
historik
mě se strašně líbí ta trofej:-)
Reagovat
VlS
Předloni ji měla Lucka, ne? Ten sokol je fakt krásnej.
Reagovat
misa
http://www.jpeg.cz/images/2017/02/18/kNPVf.jpg

Byly to krásné časy :-))
Reagovat
kada.tom
jo, sokol je pro Katar (a ostatní arabské země) víc nev výstižný symbol :-))
Reagovat
Jabadu
Také tam má větší cenu, než člověk a myslím, že i víc, než kůň (dostihový).
:-)
Reagovat
kada.tom
ono i pro Caro to byl dobrý turnaj, přece jen do finále se (už) každý týden nedostává :-)
Reagovat
dadaft
polovina února a dvy vyhrané Premiery,,,,,,,,,,,,,,,,, to ujde. )))))))))))))
Reagovat
VlS
No teda? A příští tejden by to chtělo přidat premiere 5 :-)
Reagovat
Jabadu
V březnu má dozorčího Kámen. Ten se na to vyse ..
No a já si zatím půjdu něco zařídit s četařkou Babinčákovou ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
gratulka. Kája roste zápas od zápasu. Dneska Caro s přehledem přehrála a to to s ní měla 0:3 na zápasy. Tentokrát ani nepotřebovala tolik es, jako včera proti Cibuli, ale byla lepší i ve výměnách, které s Caro hrála. Celkově byla lepší. Gratulace veliká.
Reagovat
Jabadu
Když je někdo jediný a vyvolený ... tak prostě musí!
Poklekněte, holoto venkovs ... přichází královna!
:-)
Reagovat
kada.tom
Noo, Karo si s Caro dneska poradila docela ve velkým stylu :-)
Titul nepochybně ve správných rukou - Karol dokázala ve dvou dnech porazit své dosud veeeeeelmi neoblíbené sokyně - Cibuli a Caro. Titul z Doha je určitě příjemný i za ty podmínky, které si musela Karol (i ostatní tenistky) vytrpět :-)
Reagovat
VlS
paráda. Moc gratuluju. To je opravdu super.
Reagovat
PetaM
Kájaaaaaa naprosto skvěle!!! :)
Reagovat
Krisboy
Gratulace Královně!
Reagovat
slacker
dobra prace zLoune :-D
Reagovat
janek_da
tak ted byla sranda, jak Caro myslela, že ji Karol vyžene víc z kurtu, tak atm běžela. Karol zahrála normální úhel a Caro jenom zoufale máchla reketou, že tohle nečekala.
Reagovat
janek_da
zaplaťpambu, že tydle pasivní pinkalky nemají šanci proti málo chybujícímu útočnému tenisu
Reagovat
VlS
Je to tak. Ale v druhým Caro nepinkala, na svoje poměry byla útočná.
Reagovat
janek_da
Viděl jsem až poslední dva gemy.

Jak byla debata o Cibulce a jejích oslavách UE, tak pro mě jsou daleko horší vítězství zápasů pinkalek. Ty mají založenou hru na chybách soupeřek a takto vyhrávají celé zápasy a ne pár fiftýnů. Cibulka je aspoň útočná, riskující hráčka. Takže se za chybu soupeřky se povzbudí, že soupeřka udělala chybu dřív.
Reagovat
Jabadu
"Ale to je pravda todleto, Karle ..."
:-)
Reagovat
fujtajblick
snad jen na chvíli a pak frontální útok, Karolíno, klid...
Reagovat
smazaný uživatel
Docela by mě zajímalo jestli by s touhle hrou Karolína porazila Petru, ale asi ne, Petra by si radši zlomila vaz než aby prohrála s Češkou :)
Reagovat
fujtajblick
v první desítce 2 holky...které se mezi sebou i porvou.. o první místo

myslím, že Karolína by i Petru dala, už mentálně zesílela...
škoda, že už to srovnání navždy bude poznamenané zraněním Petry, snad se z toho dostane
Reagovat
PetaM
Pokud se Petra vrátí na svou původní úroveň, tak nebude o čem :) Srovnání bude okey :)
Reagovat
Fandina
Hlavně by ta hra vypadala jinak. Petra útočí z každé pozice, Caro je zeď, všechno doběhne a nechybuje. Takže by ten zápas vypadal úplně jinak.
Reagovat
VlS
Až bude Petra nazpět, tak se uvidí. Teď úplně zbytečná a nesmyslná spekulace.
Reagovat
Fandina
Proč zbytečná, zauvažovala o tom, na tom není nic špatného.
Reagovat
VlS
Zase nechápeš. Přeložím ti to do polopatičtiny. Ona o tom neuvažuje. Havlát se zas snaží snížit výkon Káji to je to, oč tu běží, že kdyby Petra ...... Takovejchto zápasů jsem viděl Petru pár jasně vyhrát a spoustu vyházet do autů.
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto. Každý svým dotazem nemíní druhého snižovat. To je tvůj výklad.
Reagovat
VlS
Známe Havláta Kvitovku
Reagovat
Fandina
Jen jestli se nedomýšlíš něco, co není. To, že někdo uvažuje, jak by hrál druhý, není žádné snižování druhého.
Reagovat
misa
Záleželo by na Petře. Pokud by hrála jako ve finále Wimbledonu 2014 nebo loňského Wuhanu, neměla by Plíšková šanci.
Reagovat
Torn
Tohle mi vždycky vadí...záleželo by. V tomhle případě by vůbec nezáleželo na nějaké Petře. Karolína není nějaká chudinka, která čeká, že se Petra blbě vyspí. Karolína dokázala porazit Serenu, Venus, Kerber a další...jsou to hráčky na super úrovni. Jako obě mohou mít den a prostě vyhrají, stejně tak pak mají obě den, kdy je na antuce rozšlehá Shelby Rogersová :D.
Reagovat
misa
Snad si nemyslíš, že by Plíšková něco uhrála proti Kvitové v režimu finále Wimbledonu 2014 :-)))))
Reagovat
Jabadu
No jistěěě ...
:-)
Reagovat
lars
Ve Wuhanu by Karol sanci mela, protoze ma rychlejsi udery nez Halep.
Ve Wimblu by Karol v modu Eastbourne 2016 neprohrala 2x 6:0
Reagovat
tmora
Nemate funkcni stream? Diky
Reagovat
Jabadu
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
Fandina
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/puig-or-wozniacki-vs-ka-pliskova-wta-doha-live-stream-130686.html
Reagovat
Fandina
Ani nevím, jak to ta Kája dělá, ale dělá to dobře, má set, tak ještě jeden!!
Reagovat
kada.tom
Karol set, zatím je i přes to zaváhání lepší hráčkou. Uvidíme, jestli Caro dokáže zápas zdramatizovat.
Reagovat
Jabadu
Zatím bych řekl, že funguje její pověstný "zlověstný klid". Jen tak dál "Budoucí" ... jen tak dál!
:-)
Reagovat
Jabadu
Jo tak badminton?
Proč ne?
:DDD
Reagovat
Jabadu
Přestaň pinkat pojď do ní!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist