Plíšková pracuje na kondici s Břetenářem, v sezoně ho vystřídá Simčič

28. 11. 2018, 14:04
Aktuality 14
Karolína Plíšková doplnila realizační tým. Světová osmička na svém webu oznámila, že začala kondiční přípravu na sezonu pod vedením Michala Břetenáře a v průběhu sezony roli fitness kouče převezme Chorvat Azuz Simčič, který čtyři roky spolupracoval s Tomášem Berdychem. Právě k tomu odešel po letošní sezoně od Plíškové kondiční kouč Marek Všetíček.
Profily hráčů
Kar. Plíšková a M. Břetenář (© web K.P.)

Břetenář spolupracuje převážně s hokejisty. Ve svém portfoliu uvádí, že mezi jeho klienty patřili či patří třeba Vladimír Sobotka, Jiří Hudler a Jiří Tlustý. "Kromě toho výborně v létě připravil na sezonu i fotbalového útočníka AS Řím Patrika Schicka. Karolína s ním pracuje na dýchání, využívá i dýchací trenažér a trénuje metabolismus," řekl k spolupráci manažer a manžel tenistky Michal Hrdlička.

"V průběhu sezony se pak o Karolíninu kondici postará Simčič. Je specialistou na biomechaniku pohybu a psychologii tréninku," uvádí web Plíškové.

"V posledních týdnech jsme tvrdě pracovali, každý den komunikovali s Conchitou a Rennae, vybírali z dostupných kandidátů na pozici fitness trenéra a hledali nejlepší možné řešení. Pak jsme společně ladili tréninkový plán, turnajový plán a schéma na celou příští sezonu," přibližuje Hrdlička náplň mimosoutěžního období a příprav na novou sezonu.

"Společně jsme také definovali směr, kterým se teď chceme ubírat. Všechny faktory do sebe zapadají a vzájemně se prolínají – tenisová složka, kondiční, marketingový směr, ale i činnost nadace,“ dodává Michal Hrdlička.

V pondělí 3. prosince odletí Plíšková na soustředění na Tenerife, kde se bude připravovat pod vedením Španělky Conchity Martínezové. Po něm se vrátí do Česka a ve středu 19. prosince by měla hrát finále extraligy v Říčanech.

V úterý 25. prosince odletí Plíšková začít sezonu do Brisbane, kde loni triumfovala. V Austrálii ji povede Martínezová a přidá se k nim také Australanka Rennae Stubbsová, která Češku trénuje od srpna. K realizačnímu týmu bývalé světové jedničky patří také španělský fyzioterapeut Martín Salvador.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
FulnekUltras
Tak Jelínek u plechového penězovodu zřejmě zůstává - a občas utrousí i něco rozumného, viz už samotný nadpis...

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/91553/bereme-antidepresiva-a-pachame-sebevrazdy-zapomente-na-ego-a-strach-radi-kouc-jagra-a-pliskove.html

Osobně si však dám v "okurkové" sezóně radši Jelena

https://www.youtube.com/watch?v=Z2KEAZBhN3w

a kdo má v noci čas ;-), od 3:30 SEČ jde elitní box z LA...
Reagovat
FulnekUltras
Tak se nám kucí po tradiční mediálně šaškárně na tiskovce před zápasem nakonec pobili jako koně - aby nakonec skončili v družném objetí, zahrnuli se vzájemnými komplimenty, a jeden z nejlepších fights za posledních dvacet let byl prohlášen za nerozhodný. Fury sice na přímé body vyhrál, nutno však přiznat, že se dvakrát ocitl na zemi a druhé počítání přežil opravdu jen tak tak. Z trojice bodových rozhodčích dal Kanaďan Furyho, Mexičan stejným rozdílem domácího Wildera, Američan remízu. Na Twitteru sice 65:35 pro britského bělocha, ale s přihlédnutím k tomu, že se boxovalo v USA za éry "korektnosti", je výsledek ještě celkem cajk... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
dadaft
Karolína to holt pojímá zcela profesionálně.
Reagovat
gigin
Jako škody mrak, hrála super tenis.. Aj slzu jsem zmáčknul.

https://www.facebook.com/196199097077027/posts/2159230930773824/
Reagovat
Frick
Vždy její poslední regulérní sezona byla 2015. V roce 2016 pět zápasů, pět debaklů, pak sezonu a půl ani zápas a letos zcela nepodařenej comeback, jehož maximem bylo 2. kvaldy s US Open po výhře nad talentovanou osmnáctkou ze druhý stovky.

Ona jasně ukázala, že ať bojovala sebevíc, tak fakt už to nešlo. Lucčinou terminologií "neskončila hezky". Možná tedy skončila nehezky, ale s puncem někoho, kdo opravdu ten tenis miloval fakt že dost a nechtěl se s nim loučit.
Reagovat
EllNino
Přestaň Lucku pořád hejtit jo? Děkuji ...
Reagovat
Frick
Co hejtim? Prostě konstatuju.
Reagovat
Frick
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/580148/ceskou-topmodelku-ceka-rozvod-manzel-ji-utekl-za-tenistkou.html

Asi už chalana přestaly bavit "kosti a kůže", no...
Reagovat
Serpens
Co bys za takové kosti a kůži dal, panici...
Reagovat
Frick
Tobě nepřijde jak anorektička? Mne teda jo.
Reagovat
George_Renel
Takže přece jen Čech v týmu...
Reagovat
FulnekUltras
jelínka snad ještě nevyhodila?
Reagovat
FulnekUltras
a zdravíme Cica93... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist