Plíšková si vyšlápla na Ivanovičovou, poprvé ve 3. kole US Open je i Strýcová! Kvitová porazila Cetkovskou

28. 8. 2014, 18:30
Aktuality 561
US OPEN ŽENY - Karolína Plíšková si připsala jednu z dosud nejcennějších výher. Na US Open dnes porazila světovou devítku Anu Ivanovičovou a poprvé v kariéře postoupila do 3. kola grandslamového turnaje. Poprvé ve 3. kole US Open je Barbora Záhlavová-Strýcová, jež otočila duel s Niculescuovou. Bez ztráty setu pokračuje Petra kvitová, jež dnes nezaváhala s krajankou Cetkovskou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková si letos na okruhu WTA zahrála dvakrát ve finále, během srpna se jí ale tři turnaje nepovedly. Na US Open však prožívá svůj životní grandslam. Nejprve se po hladké výhře nad Rakušankou Meusburgerovou poprvé v New Yorku a i na čtvrtém letošním grandslamu dostala do 2. kola a dnes překonala i své grandslamové maximum.

Přitom hrála proti favoritce Aně Ivanovičové. Deváté hráčce světa a bývalé světové jedničce, která v letošní sezoně vyhrála 48 zápasů, tedy nejvíce ze všech tenistek. Dvaadvacetiletá rodačka z Loun se však velkého jména nezalekla, věřila si a po velmi solidní výkonu si připsala jeden ze svých nejcennějších skalpů.

Karolína Plíšková a Ana IvanovičováPlíšková sice na dvorci Louise Armstronga prohrávala 1-3, pak ale Ivanovičové vzala tři ze čtyř servisů a první set vyhrála 7-5. V druhé sadě už měla česká tenistka navrch. Za stavu 2-2 sice nevyužila dva brejkboly a brejk na 4-3 i vinou nervozity nepotvrdila, koncentraci ale získala rychle zpět a po 80 minutách nad bývalou vítězkou Roland Garros zvítězila 7-5 6-4. 

"Myslím, že jsem odehrála nejlepší zápas v sezoně, navíc proti velmi dobré hráčce. Neměla jsem přesnou strategii, jen jsem se snažila hrát svůj tenis, soustředit se sama na sebe zápas si užít," komentovala Plíšková.

Rozhovory s Anou Ivanovičovou:
Ivanovičová: Nevím, kde jsem zapomněla svoji hru
Plíšková: Nečekala jsem to, o to víc jsem teď šťastná

Bývalá juniorská vítězka Australian Open proti šestadvacetileté Srbce nastřílela 25 winnerů, z toho sedm es, a udělala jen 19 nevynucených chyb. Plíšková se opírala také o dobrý servis, díky němuž je druhá v počtu es v této sezoně za světovou jedničkou Serenou Williamsovou z USA, a nebezpečný tvrdý forhend.

42. hráčka světa má už nyní jistotu, že se ve světovém žebříčku dostane poprvé v kariéře do Top 40.

O postup mezi šestnáctku nejlepších se Plíšková utká s 29. nasazenou Casey Dellacquaovou, kterou loni porazila hladce ve dvou setech cestou za svým dosud jediným titulem z turnaje WTA v malajsijském Kuala Lumpur. "Vlastně nevím, jak teď hraje. Znám ji, ale lehké to nebude. Nechci to podcenit," řekla Plíšková serveru iDnes.cz.

Devětadvacetiletá Australanka hrající levou rukou dnes zdolala ve třech setech Číňanku Qiang Wang. Vítězka česko-australského souboje v následném osmifinále může narazí na Italku Pennettaovou, nebo domácí Gibbsovou.

Barbora Záhlavová-Strýcová si letos ve Wimbledonu zahrála poprvé ve čtvrtfinále grandslamového turnaje a solidní formu si udržela i během léta, kdy prohrála vždy jen s papírově silnějšími soupeřkami. Ve světovém žebříčku se prodrala do Top 30 a na grandslamovém turnaji tak startuje poprvé jako nasazená.

A výhody, že v úvodních kolech nemusela čelit papírově silnějším soupeřkám, využila. Turnajová třicítka po snadné výhře nad Bartyovou dnes otočila vývoj utkání s Monikou Niculescuovou, kterou zdolala 4-6 6-4 6-2 a při své osmé účasti na US Open postoupila poprvé do 3. kola. Předtím byla jen jednou ve druhém kole, šestkrát skončila hned na své první soupeřce.

"Dneska jsem tam nechala úplně všechno. Strašně jsem chtěla, bojovala jsem do posledního balónu. Vyhrávat takovým způsobem, to je hezký pocit," komentovala Záhlavová-Strýcová těžké utkání. "Cítila jsem se silná v hlavě. Ten zápas jsem moc chtěla, nechala bych na kurtu duši. I když jsem prohrála první set, byla jsem připravená další tři hodiny dřít."

O postup do osmifinále se osmadvacetiletá Češka utká s dvacetiletou Kanaďankou Eugenií Bouchardovou. Sebevědomá finalistka letošního Wimbledonu ve druhém kole zdolala 2-1 na sety Rumunku Soranu Cirsteoavou. Záhlavová-Strýcová se s Bouchardovou, v New Yorku nasazenou jako číslo sedm, utkala na okruhu WTA dvakrát. Loni v Ósace i letos v Norimberku odešla z kurtu poražena.

Petra Kvitová
letos podruhé v kariéře vyhrála Wimbledon, další dva turnaje se jí však nepovedly. Až minulý týden v New Havenu znovu našla ztracenou formu, když si bez ztráty setu a především po kvalitních výkonech došla pro titul.

V kvalitních výkonech Kvitová pokračuje i na svém nejméně oblíbeném grandslamu US Open, na kterém zatím postupuje bez ztráty setu. Dnes si v prvním vzájemném duelu poradila s krajankou Petrou Cetkovskou, kterou přehrála 6-4 6-2.

Čtyřiadvacetiletá Kvitová mohla Cetkovskou, která se snažila favoritku trápit bekhendovými čopy, porazit rychleji. V prvním setu už vedla 4:1 a měla dva brejkboly, ale nechala soupeřku srovnat na 4-4. Pak Kvitová získala pět her v řadě a zápas rozhodla. I podeváté letos vyhrála, když proti ní stála některá z Češek.

"Cítím se velice dobře, zatím jsem neztratila set a těším se na další zápas," řekla Kvitová, která se na kurtech ve Flushing Meadows ještě nikdy nedostala za 4. kolo. O vyrovnání svého newyorského maxima se utká se Srbkou Aleksandrou Kruničovou, kterou před třemi lety porazila na domácím antukovém turnaji ITF v Praze.

Do 3. kola US Open letos postoupily celkem čtyři Češky, už včera se do něj dostala Lucie Šafářová.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
čtvrteční výsledky českých tenistek (28. 08. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (3-ČR) - Cetkovská (ČR) 6-4 6-2
Záhlavová-Strýcová (30-ČR) - Niculescuová (Rum.) 4-6 6-4 6-2
Kar. Plíšková (ČR) - Ivanovičová (8-Srb.) 7-5 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Jie Zheng (8-ČR/Čína) - Bertensová/Peerová (Niz./Izr.) 6-0 6-1
Hradecká/Krajiceková (11-ČR/Niz.) - Smitková/Vogtová (ČR/Licht.) 6-4 7-6(4)
Šafářová/Pavljučenkovová (15-ČR/Rus.) - Bencicová/Čepelová (Švýc./SR) 3-6 7-6(3) 6-3
Jankovičová/Koukalová (Srb./ČR) - Aojamaová/Naraová (Jap.) 6-2 6-1
• Smíšená čtyřhra - 1. kolo •
Oudinová/Ram (USA) - Koukalová/Levinský (ČR) 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

561
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/CarolineWozniacki/photos/a.460037072227.239427.372776547227/10152916399762228/?type=1&theater
i ja som mal ten hnus na zuboch:(
Reagovat
a.magerova
A pomohlo to?
Známé to zuby zničilo, prý blbé lepidlo či co :-/
Reagovat
Cico93
chvalaBohu:)
Reagovat
a.magerova
Teda z osmi bab už mám pět out :-/
Ještěže mám ty chlapy :-))
Reagovat
Cico93
Vždy sa tu točí daake fantazy a sakra ja nwm o čom je reč ;)))
Reagovat
blixa
Taky to nechápu. Už jsem se zeptal ale nic než mlčení. Asi nějaká uzavřená společnost ;-)
Reagovat
Cico93
Ok ;) asi nás tam nechcú;)
Reagovat
gigin
Přihlásit se tam mohl kdokoliv. Vlk tu dával před USO několikrát odkaz a návod. Tak nefňukejte :)))))
Reagovat
Cico93
OK len klud;)))
Reagovat
blixa
Hmm, tak to jsem si nějak nevšiml. Ono je někdy mezi záplavou balastu těžké najít ty perly :D
Reagovat
a.magerova
Není to uzavřené, však tu šla o tom kampaň už i loni a potom před každým GS.
Prostě soutěž, před GS si navolíš týmy chlapů a bab a čekáš, že budou hrát, jak jsi jim to nalinkoval a oni samozřejmě dělaj problémy :-/
Reagovat
a.magerova
No a pak dopadnete třeba jako já....
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=114093049683
Reagovat
blixa
No co, docela dobrý, nejsi v mínusu :D
Reagovat
gigin
Magu a ještě se tipují mače, myslím od 3. kola? Nevím teď přesně.
Reagovat
a.magerova
Jo od třetího nebo čtvrtého kola se tipují ještě i jednotlivé zápasy, máš pravdu gigine, jo a koukej popohnat Gulbu, jinak si ho příště už do ligy nedám :-P
Reagovat
a.magerova
No jo, ale jsem 96 bodů za průběžným 1. místem a co hůř i 32 bodů za giginem :-/
Tak snad mi chlapci aspoň udělaj nějaký ten bodík nad očekávání....
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=914093058160
Reagovat
Cico93
Kde máš Rogera?
Reagovat
a.magerova
Cico: Rogera ve Fantasy nemám NIKDY..... jsem pověrčivá v tomhletom, raději prohraju, než bych mu přinesla smůlu ;-)
Reagovat
blixa
No to jsou taky tipy !!??!! Ještě ten Novak, to ano ale ti finalisti ? A vítěz ??!! No to se potom nediv :D :D
Reagovat
a.magerova
Však o to jde, zahrát si nejen s tutovkama.... a třeba to někdy vyjde :-))
Reagovat
Cico93
a To je zaújímave toto, ja by som tam mal tiež Anču.
Reagovat
gigin
No a taky můžeš dát jen 5 hráčů do 16 místa ranku a pak dva různé a jednoho nenasazeného. My jsme si to na RG zpestřili ještě tím, že jsme nedávali hráče top 8, tuším :)
Reagovat
Cico93
OK na AO budem pripravený :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě taky 5 bab vypadlo a držej mě chlapi, ale narozdíl od tebe jsem poslední :D
Reagovat
a.magerova
Jako jooo máš pravdu, ale koukni na to z jiné strany..... Ty jsi 28. a já 23., takže to není zas takový propastný rozdíl, jen je třeba se vyhnout tomu slůvku poslední ;-)
Reagovat
Frick
Tak skvěle. Do 2. kola mohly maximálně čtyři Češky a také tam jsou....

Lucka

Těžkou práci měla s neznámou a prapodivně hrající Číňankou. Hlavně, že to dopadlo. Věřím, že dnes to bude s Alizé o něco snažší, protože Lucka ty 3. kola umí. Nebýt 3 cm, mohlo by se říct, že v nich dosáhla krásných dvousetových výher nad Na-Li, Anou a Dominikou. :o)

Karolína

Tak tohle byla paráda. Její poslední kvalifikační nezdary secjenom nenabádaly k velkému optimismu. Ale Karolína měla svůj den, Ana ne a po 80 minutách byla senzace na světě. Na druhou stranu třeba připomenout, že Karolína už zahrála letos několik zajímavých zápasů s Kerber, Wozniackou, Cibulkovou nebo Bouchard.

Bára

No, to asi z její strany nebyl nejlepší zápas, ale konec dobrý, všechno dobré. Tak dál.

Petra - Petra

Tak první vzájemný duel Petry s Petrou skončil bez překvapení postupem favoritky. Poražený Petry je mi trochu líto, zasloužila by si za ty svý neustálý lapálie lepší los se kterym by třeba mohla postoupit o kolo, dvě dála a tím se i dostat někam k TOP 50, kde si zaslouží být...
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě, že se tenhle zajímavý zápas hrál tak pozdě, protože jinak bych se na něj určitě podíval. Podle průběhu to bylo velmi vyrovnané a navíc to jsou dvě velké fešandy. :)
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju si ještě, jak CiCi vedla 3:0 ve 2. setu a pak jsem usnul... Škoda, že CiCi nakonec nevyhrála, ale nepochybně ukázala svoje možnosti (asi hlavně ve 2. setu) a obrovský potenciál. Je to nejspíš první hráčka ročníku 1999, kterou jsem viděl naživo. No jestli jich bude takhle šikovných víc, tak bude z čeho vybírat... :)

Ale jinak mě CiCi opravdu hodně zaujala a určitě ji budu sledovat. Teď asi ještě bude hrát juniorské turnaje, ale snad se v brzké době dostane aspoň do Top 200, aby byla víc vidět... Nevidím na ní jediný nedostatek - krásná, sympatická, skvěle hraje. Navíc je taky výhodou, že je brunetka, protože u mě převažují blondýnky. :)
Reagovat
gigin
Děcka na kurtu číslo 11 jsou kamery, ne?
Reagovat
elda
Jo, Cilice vysílají. Ale Thiem-Gulbis bohužel ne.Nechápu.
No, třeba to tam ještě šoupnou.
Reagovat
gigin
No právě som z toho voľaký zmätený..
Reagovat
pepin
Zaplat si 2,99 Eur a máš přenosy ze sedmi kurtů, včetně té tvé 11. Na eurosport Player.
Reagovat
gigin
Vím o tom, měl jsem to na AO a RG. Ale nebaví mne čumět do kompu :DDD
Reagovat
pepin
Nemusíš čučet do komp., kluk mi koupil kabel a propojil mi to do televize a já se koukám normálka na televize v celé velikosti a na všechny kurty, jen si to přepínám podle toho koho chci sledovat.
Reagovat
gigin
Jj, taky mne to napadlo, navíc můj pc a telka se umí spárovat aj bez drátu. Jdu na to!! :))
Reagovat
VlS
Já to sleduju na IPadu (Eurosport player) , na největší pecky si napustím vanu, udělám voňavou pěnu, svalím se do toho a užívám si blaha a koukám, jak tam dřou, zpocení, uštvaní a říkám si, jak je fajn se válet ve voňavý vaně :-)
Reagovat
gigin
Tož ty si jiná liga. My, co sme sa narodili v bedně od zemáků ani nevíme co Ipad je ;)))
Ale chlapi v hospodě říkali, že je to prej dobré :DDD
A teď to pravíš aj ty. Asi zakúpím :DD
Reagovat
PetaM
Na streamu budou :) :D
Reagovat
gigin
Takže jakože kamery tam jsou, stream by měl být určitě a když budou na Éčku soudní, tak by to mohlo být i v tv. Chápu vás dobře? :DDDD
Reagovat
PetaM
Určitě to bude v telce :D
Reagovat
elda
Ani Berďu nedávají? Taky je na kurtu s kamerama.
Reagovat
elda
Našla jsem na stream, že to mají v plánu vysílat. Hyn sa hukáže!
Reagovat
gigin
Jj, díky :)))))
Reagovat
elda
Jen tak pro zajímavost, kterému z nich budeš fandit?
Reagovat
gigin
Určitě Gulbisovi. A ty? ;)
Reagovat
elda
Fakt nevím, je to těžké.Beru to tak, že aspoň jeden z mých oblíbenců postoupí do třetího kola :).
Reagovat
elda
Ernie teď vypadá jako by vypadl z pohádky "Čertův švagr" :). Oholený vypadá líp.
Reagovat
gigin
Ano, zase je jak rezervní Kristus :))))

https://pbs.twimg.com/media/BwHPJ6FIcAAWE2g.jpg:large
Reagovat
elda
Na těch fotkách to není tak hrozné zato teď vypadá jak pračlověk :)
Reagovat
gigin
Tebe bych si měl opečovávat :))))
Reagovat
elda
To si piš!
Reagovat
gigin
:)))) Jsem rád, že tě tu mám!! Lásku ti vyznám do vzkazů ;))))
Reagovat
elda
Taky tě žeru :))
Reagovat
gigin
;))) Život je krásný!! :))
Reagovat
elda
Jo, občas jo. Dnes bude krásný pokud budou to utkání vysílat :)
Reagovat
gigin
Teď už je mi to fuk :DDD
Reagovat
freeteepek
Gratulace Karolíně. I Petra hrála dnes skvěle. Nechápu, kde statistici napočítali tolik nevynucených chyb. Když jsem se díval já, tak nebyly skoro žádné. Jak už jsem zmiňoval dřív, je patrno, že Petra hraje trpělivěji a na síti je to o dost lepší. Drží se i v dlouhých výměnách. Nesnaží se to urvat mermomocí, na což dnes doplatila Ivanovičová. Petra až na výjimky není hektická, na vhodný okamžik k zakončení si pěkně počká.
Reagovat
VlS
Viděl jsi celej zápas, nebo jen druhej set?
Reagovat
vendulkabendulka
Prave jsem to chtela napsat. Prvni set byla pekna rasovina, nehezky tenis plny chyb. Pak uz to bylo o tridu lepsi.
Reagovat
freeteepek
Ale teď jsem si přečetl v rozhovoru, že Petra se snažila některé výměny záměrně uspěchat:-)
Reagovat
Patri.k
Nemuzu si pomoci, i kdyz je to velice citlive tema Strycove otec byl obvinen z prodeje drog. Otec Pliskovych zas byl obvinen z padelani cigaret. Vsichni vime, ze naucit s hrat tenis neni jen o talentu a drine, potrebujete hodne penez aby vase dite vubec dostalo sanci naucit se tenis na vrcholove urovni. Myslim, ze kazdyho ta spojitost napadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím vítězí zkušenosti Zariny, ale po herní stránce tam opravdu moc velký rozdíl není. CiCi sice dělá víc chyb, ale jinak na její hře nevidím žádnou větší slabinu. Snaží se hrát rychlý tenis a umí krásně zakončit, ale je dobrá i v obraně a při dlouhých výměnách (kterých bylo v 1. setu hned několik kolem 20 úderů). Je to opravdu zajímavý tenis a kdo šel spát, ten udělal velkou chybu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, vydržel někdo? Já jsem teda rozhodně zvědavý na mladičkou CiCi... :)
Reagovat
tommr
Bellisová je opravdu roztomilá dívenka. Chtěl jsem se na její zápas podívat, ale v televizi dali přednost zápasům Raonice a Murrayho proti Němčourům a u streamu se mi ponocovat nechce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom, že je krásná a roztomilá, ale na 15 let hraje naprosto úžasně! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nevydržel.. :-/
Robredo hrál 3. set a já už byl celkem unavený, tak jsem šel spát, protože ráno jsem brzo vstával.. :-)

Teď mě to trošku mrzí, že jsem nevydržel, protože tady píseš, že to byl celkem dobrý tenis.. No tak se na ní podívám až bude hrát někde jinde no :D
Reagovat
tommr
našim holkám se zatím na USO daří i v deblu: dneska svoje deblový zápasy vyhrály Andrea Hlaváčková, Lucka Hradecká, Klára Koukalová, Lucka Šafářová a Renata Voráčová. Celkem do druhýho kola postoupilo 8 párů s českou účastí ... :)
Reagovat
Hector.Salamanca
Netušíte někdo, nebo nemáte podobnou informaci - mám dojem, že jsem kdysi snad nějakýho Estrellu - nevím, jestli je to ten samej člověk, viděl u nás hrát nějakou tenisovou ligu, snad to ani nebyla extraliga, ale něco nižšího. Nevíte o tom někdo něco? Moh to být ten samej člověk?
Reagovat
smazaný uživatel
Víctor Estrella Burgos? Mohl to být úplně klidně, když extraligu tady hráli například Kohlschreiber, Dodig nebo Radwańska. Tím samozřejmě neříkám, že určitě byl ;-)
Reagovat
Hector.Salamanca
Právě extraliga by mě tak neudivila, ale mám dokonce pocit, že to ani extraliga nebyla, že to bylo něco nižšího
Reagovat
smazaný uživatel
Zpráva od "experta" Jarocha, který je přímo v New Yorku...
https://twitter.com/jjaroch7/statuses/505083798003146754
Reagovat
Fandina
Tak to je blbé. Proto dneska nehrála tak dobře.
Reagovat
Patri.k
No nevím, mě nepřišlo, že by hrála špatně, kdyby využila ten brejk na 5:1 mohl to být stejně suveréní zápas, jako v tom prvním kole, i tak Cetkovská si moc neškrtla
Reagovat
kada.tom
uvidíme až bude rozhovor/tiskovka ..
Reagovat
PetaM
Proto si na ně ze začátku sahala ... :( No, ale nijak "extra" jí to neomezovalo ... Snad to bude do soboty dobré :)
Reagovat
Fandina
Kéž by. Protože jestli je to něco vážnějšího, tak to zase může zabalit.
Reagovat
PetaM
Třeba se špatně vyspala :D :D
Reagovat
PetaM
Zase ale na kurtu řekla, jak se tam cítí dobře a tak ... Snad to nebude vážné :)
Reagovat
Patri.k
To rozchodí
Reagovat
smazaný uživatel
taky doufam.. :-) Zada se podepisou asi predevsim na servisu, ale vetsi problem se mi dneska zdal nadhoz. Ale co vim ja.
Reagovat
Nancy_z
Tak snad bude mít dost času dát se do kupy... Byla by to škoda, kdyby jí zase na USO zabrzdily zdravotní trable...
Reagovat
lars
jaky je vyznam "experta" ?
Reagovat
blixa
To je ten kterej ví hov_no o všem nebo ten co ví všechno o hov_ně ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, v deníku Sport si to o něm myslí, ale já si to nemyslím (proto ty uvozovky). :D
Reagovat
Fandina
nejštíhlejší?

http://img.blesk.cz/img/2/i_article/1440066_sport-tenis-exhibice-kvitova-sarapovova-safarova-cernosek.jpg
Reagovat
Patri.k
Taková blbá fotka na hodnocení :D
Reagovat
PetaM
Asi Černošek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cernoskovi bych na "hadry", pokud by to pomohlo, klidne prispela ze svych podstatne skromnejsich prostredku, jak ten to jen dela, ze vzdycky TAKHLE vypada?... :-)
Reagovat
VlS
myslíš jako jézédák na plese v opeře?
Reagovat
Frick
Kdyby tam měly na sobě jen podprsenku a kalhotky, jal bych se hodnotit :o)
Reagovat
Frick
Kurňa, to je skutečně zajímavá představa, že by najednou začaly dávat svetry, trička džínsy dolů a stály by tam veřejně polonahý. No ni? :o)
Reagovat
Fandina
Nejhezčí postavu má Petra. Mária je moc kostnatá a ramenatá. Lucka svalnatá a tak nejlíp když stojí vedle sebe na tom je Petra.
Reagovat
vendulkabendulka
Cernosek, to je jasne
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak si spomínam na rozhovor s Jankovicovou kde hovorila že ma čím dalej dlhšiu suknu
u Venus to je presne naopak :DDDDD
Reagovat
kada.tom
no jo, Venus se toho nebojí :-D
Reagovat
tommr
právě rozehrála svůj deblovej zápas - spolu s Pavlyuchenkovou hrajou proti zajímavýmu páru Bencic+Cepelová ....
Reagovat
Fandina
kromě Pavlju se mohou bavit česko slovensky
Reagovat
Jan
A i ta Pavlju jim může trochu rozumět.
Reagovat
Fandina
jo může :-)))))))))))))
Reagovat
Patri.k
Tak už začínají věřit i Lucce :D Za to Sereně začínají věřit čím dál víc :D

S. Williams 43%
P. Kvitová 13%
M. Šarapová 12%
S. halep 10%
E Bouchard 4%
C. Wozniacki 3%
V. Azarenko 3%
E. Kerber 3%
V. Williams 2%
L. Šafářová 2%
Reagovat
Fandina
Tak po tom, co dneska Serena předvedla není divu.
Reagovat
Patri.k
Pravda, ale uvidíme jak si poradí proti soupeřkám s vysokou kvalitou.
Reagovat
Patri.k
Příjde mi, že ať by Petra měla jakoukoliv soupeřku, tak tu stejně budete psát, že z toho máte blbé pocity :D
Reagovat
PetaM
Však počkej na Viku ve 4. kole!

To bude "Mám z toho blbý pocit, Vika se vrací do formy, vyhrála 3 zápasy na USO, kde byla v minulosti 2x ve finále" ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
s Vikou to bude v klidu. O to strach nemám.
Reagovat
PetaM
A nebo ve 4. kole bude Vesnina/Krunic a my ostrouháme :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
no je to klidně možné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak samozřejmě nemyslím v klidu, jako že by to Petra v klidu měla vyhrát. Prostě velký zápas, který Petra "nemusí" vyhrát. Může hrát uvolněně, může klidně prohrát a nebude to "překvapení". Prostě pohodový zápas :-)
Reagovat
tommr
a moc velkou radost z toho teda nemám. Myslím si, že ranařka Keysová by pro Petru byla schůdnější soupeřka než běhavá Krunicová, která bude Petru nutit k chybám ...
Petru by navíc moh svazovat pocit, že proti kvalifikantce musí jasně vyhrát - a jak to pak dopadá když Petra cítí tlak odpovědnosti jsme už několikrát v týhle sezóně zažili ...
Reagovat
smazaný uživatel
mám z toho podobné pocity. Nebude to asi jednoduché.
Reagovat
PetaM
Tak to by nebylo ani s Medison :) Už si nejde vybírat :D Věřme Petře, aspoň trochu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jinak z toho co sem viděl mi přijde, že Krunic si opravdu umí poradit s velkejma ránama. Slušně dokáže absorbovat a vracet s podobnou razancí.. když k tomu připočtem výborný pohyb.. Rozhodně je to ten typ, který se mi jeví pro Petru jako "nepříjemný". Madison hraje podobně jako Petra, akorát, že Petra je lepší. Proto sem přál Madison.
Reagovat
Frick
Bylo vidět, jak má Petra K. hroznou postavu. Hubené končetiny a k tomu (dost možná) nepřiliš pevný poprsí a ta pneu.

Na druhý straně Cetka určitě není žádnej proutek, ale prostě je silnější rovnoměrně, což vypadá mnohem lépe...
Reagovat
PetaM
Škoda, žes Petru neviděl naživo. To vypadá naprosto jinak :D
Reagovat
Fandina
Petra Kvítí má břicho a vpadlá ramena, ale jinak je štíhlá, je to pravda, že ve skutečnosti vypadá mnohem líp. Jí prostě televize zdůrazňuje tohle, ale jinak je to super kočka. To musí ale každý vidět sám. Takhle se to těžko vysvětluje.
Reagovat
kada.tom
Sam venku :-(

A tedy Petra nikoli proti Keys, ale proti Krunic - no já doufám, že bude Krunic unavená a taky, že Petra bude hrát jako proti Mladenovic. Petra bude ultra favoritkou, tak snad tu pozici potvrdí. Musí.
Reagovat
PetaM
Především zatáčka bude velkou zbraní. Krunic je malá a nemusela by se ke skvělé zatáčce natáhnout :) I když je celkem aktivní. V takovém věku ale nic neobvyklého no :D :D
Reagovat
Patri.k
Podle téhle úvahy by měla být unavená i Petra :D no, ultra favoritka nebude, bookmakeři ji nikdy nevypisují jako velkou favoritku její kurz je vždycky 1.2 a to má třeba lehkou soupeřku, hlavně protože je pro bookamekery dost nevyzpytatelná, když dokáže 4x za sebou vypadnou v prvním kole s kýmkoliv :D
Reagovat
kada.tom
Patri.k >> Petra bude jako světová 3ka rozhodně ultrafavoritkou. Favoritkou by byla, kdyžy hrála s Keys.

PetaM >> Jo, zatáčka bude určující, bude to o servisu. Krunic mi ale nepřijde neporazitelně :-)
Reagovat
PetaM
VŠAK JÍ PORAZILA I HLAVÁČKOVÁ!!! Tak to by byla velká ostuda :D :D
Reagovat
Patri.k
Tak ono Kvitová taky už dokázala vypadnout s kde kým, ale zas, když už je rozehrátá tak už tak blbě nehraje, ale těěžko soudit, pro mě je Kvitová stejně labilní jak Vaidišová, když dokáže hrát jak na houpačce :D
Reagovat
Patri.k
Možná po těch 2 přesvědčivých zápasech už velkou favoritkou bude s touhle soupeřkou, ale každý kdo přemýšlí trošku ve statistikách a nekouká jen na to, že je Kvitová třetí na světě, tak nikdy v žádném zápase a zvlášť na US open by ji neoznačil za ultra favoritku, není to Serena
Reagovat
kada.tom
ale jo, máš pravdu, že ta pochybnost, že to je na US Open, tu bude, ale Petra zatím vypadá dobře a v pohodě, takže bude velikou favoritkou a měla by to zvládnout. Samozřejmě to bude o Petře a její hře, co Krunic dovolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí to vítězství moc přeju. Je mi sympatičtější než Sam a v minulosti smolně prohrála několik takhle vyrovnaných zápasů (včetně čtvrtfinále proti Petře ve Wimbledonu 2010). Dneska jí to vyšlo. :)
Reagovat
tommr
tak tady se výjímečně shodnem. Na ten zápas s Petrou jsem si vzpomněl když Kanepiová ve třetím setu nedokázala zápas dopodávat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to legracni, ale taky jsem si na ten zapas vzpomnela.. :-) Mam Sam rada, ale Kaia je Kaia, zda se, ze se po zraneni vraci, mela spatne obdobi a trochu toho stesti si zaslouzila. (Sam mi pripada uz temer v kopru, i kdyz ji zberchani preju.)
Reagovat
Patri.k
Krunic je dobrá soupeřka na třetí kolo, kvalifikaci vyhráladíky labilitě Siniakové, na první kolo měla lehkou soupeřku a druhé kolo vyhrála protože Keysová dělala moc chyb.
Reagovat
tommr
já bych Krunicovou rozhodně nepodcenoval. Petra obvykle taky dělá hodně chyb jako Keysová ... :)
Reagovat
Mayo
Samantha si robí srandu zo mňa tuším :/
Reagovat
PetaM
Ta ty TB fakt neumí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
holka jedna australská...los to byl těžký, ale šance byly
Reagovat
dadaft
Samantha 34W/34UE
Kaia 27W/36UE
a stejně Sam prohrála.
bekhend a psychika jsou jednou pro vždy limitující. ((

nicméně teď dvě famózní koncovky v těsném sledu.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nakonec fakt Krunič. A Sam vidím taky vyletěla...Tak už dost, končím, dobrou noc.
Reagovat
PetaM
"Samozřejmě, že se tady budu chtít snažit zlepšit reputaci, ale nebudu předbíhat, jsou tu i ostatní skvělé hráčky, ale kdo patří mezi ty nejsilnější adeptky na titul? Je tu Mária, Victoria, jsou zde i mladší holky, co umí kousat, řekla bych ale, že největší šanci má Petra Kvitová, ve Wimbledonu byla skvělá a zasloužila si vyhrát, ona je strašně nebezpečná, pro nás všechny, je zatraceně dobrá, má ránu a ten servis? Levačka no (smích)"
- SERENA WILLIAMS

Díky Sereno! Potěší :D
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo, to potěší :) ... Serenu mám rád jak hezky mluví o svých soupeřkách a i po prohraných zápasech jim dokáže říct hezké slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekla to hezky, ale nevím, jestli je Petra největší favoritka...
Reagovat
PetaM
Není, ale je hezké, že to řekla :)

Jako, byla by největší favoritkou, kdyby nasadila mód tráva :D
Reagovat
smazaný uživatel
Měli by tam nějakou zasejt : D U nás na antukovým kurtu už začíná růst tráva, ten by se Petře asi líbil. :DD
Reagovat
kada.tom
Pěkná slova, snad je neuslyší Petra. Ještě tak, aby si začala přiznávat nějaký tlak, to by před zápase s Krunic nebylo nic dobrýho :-)
Reagovat
Fandina
Hezky Sereno, snad tomu tak bude a Petra potvrdí tvoje předpovědi. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
A je ve 3. kole... Nevím, jestli by to Katka taky dala (proti Madison by to bylo hodně těžké), ale aspoň je vidět, že v kvalifikaci neprohrála s žádným ořezávátkem... Jsem hodně zvědavý, jak si Krunic povede proti Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
A já zas, jak si povede Petra proti Krunič.
Reagovat
blixa
Předpokládám že fandíš srbce ?! Ale co se vlastně ptám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? V tomto zápase nefandím nikomu, protože Petra ani Krunic nejsou moje oblíbené hráčky. Chceš napsat seznam mých oblíbených tenistek, aby ses mě už takhle blbě neptal? :D
Reagovat
blixa
Ani ne :D A ty fakt fandíš jen těm svým vybraným a když hraje někdo jiný, tak jsi přísně neutrální ?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím opravdu jenom těm svým osmi vybraným. :) Sympatických je mi samozřejmě víc tenistek, vždyť tady každoročně dělám svůj "žebříček tenisových krásek" (který letos rozšířím ze 30 na 50). :) Takže když zrovna nehraje moje favoritka, tak přesto můžu přát jedné hráčce víc než druhé. Třeba dneska jsem mírně přál Petře Cetkovské, protože ji mám v žebříčku krásek. :) Ale zase jsem to nějak neprožíval. Sledoval jsem jenom čísla... Takže opravdu fandím jenom svým osmi favoritkám. Takhle zásadový jsem asi od roku 2010, kdy jsem ustálil svoje oblíbenkyně na čtyři (Masha, Ana, Vika, Caro) a loni jsem přidal další čtyři (Monča, Kiki, Donna, Katka). Samozřejmě nevylučuju, že za pár let přidám další. Dneska kvůli tomu budu sledovat CiCi Bellis. Rád bych měl favoritku v každé generaci, protože nechci mít hluché období, až mi moje "zdravé jádro" skončí. :D
Reagovat
blixa
hmm, a když hraje třeba Máša s Vikou tak co ? Házíš si korunou ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, já fandím všem osmi stejně a vzájemné zápasy mých favoritek si už jenom užívám (pokud tedy jsou až v závěrečných kolech). :)

Poslyš, ty sem chodíš asi docela krátce. Tak tady máš odkaz na diskusi, jak jsem loni dělal "Draft do Dulcinea Teamu". Pořádně si to přečti, aspoň se něco dozvíš... :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/vesely-je-poprve-v-top-100-a-ferrer-na-3-miste-federer-po-10-letech-vypadl-z-elitni-ctyrky-12535/
Reagovat
blixa
No krátce, krátce ani ne ale dříve spíš sporadicky. Početl jsem si, ale ty se tam spíš věnuješ sebeobhajobě, že neděláš z čeho tě jiní obviňují. Co mi tam ale chybí a co bych čekal je zdůvodnění zařazení těch nových, ne ? U každé bych očekával podrobný rozbor hry a důvod, proč tě zrovna zaujala a čím si vysloužila místo v tvém týmu. Napíšeš spoustu textu ale až tak moc se z něj nedozvím.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč rozbor hry? Já si nevybírám oblíbené hráčky podle stylu hry... Když mám někomu fandit, tak mi musí být sympatický po všech stránkách. Takže tenistky se mi musí líbit jako ženy, musí se mi líbit jejich vystupování (při rozhovorech apod.) a samozřejmě v nich taky musím vidět nějaký tenisový potenciál. :) Opravdu mi nejde o styl hry, ale spíš si vzpomínám na takové první impulsy, kdy mě konkrétně ty "nové pušky" zaujaly. Monču jsem úplně poprvé viděl naživo na loňském Sparta Prague Open, kde mě fakt zaujala. Krásná holka a neskutečný švih v ruce. :) No a zanedlouho odehrála Monča dva povedené grandslamy (RG - 3. kolo, Wimbledon - osmifinále)... Kiki Mladenovic mě hodně zaujala během loňské halové Paříže. Už v zápase proti Yanině Wickmayer se mi hodně líbila a pak po skvělém výkonu porazila Petru (to Kiki předvedla úplně jiný výkon než v úterý). Moc se mi začala líbit. Krásná holka - dlouhé nohy, blond vlasy a navíc jsem si hned zamiloval i tu mezírku mezi zubama. :D Co se týče Katky, tak jí jsem začal fandit někdy od loňského Frauenfeldu, kde získala titul. Katka se mi zalíbila, protože je to podle mě pohledná a taková nezaměnitelná holka (nevím, jestli je to tou česko-ruskou krví). :) Taky mě hodně zaujalo, že jejím vzorem je Masha a moc se mi líbilo, jak měla na svých stránkách a FB spoustu fotek z turnajů. To jsem u žádné jiné hráčky ještě neviděl. :) Pak zanedlouho jsem ji viděl naživo na Sparta Prague Open a letos zase... No a Donnu mi tady doporučil adam9, který sem dřív docela často chodil. Poprvé mě zaujala už předloni při finále v Taškentu. Už v 16 letech hrála svoje první finále na okruhu WTA a přišla mi taková roztomilá. Co se týče vzhledu, tak z těch mladých holek se mi líbí jasně nejvíc. :) No a pak mě loni velice zaujala v Birminghamu, kde hrála skvěle a taky se dostala do finále. Letos jí to ve finále do třetice vyšlo a získala titul svůj premiérový titul v Kuala Lumpuru. Na ten finálový thriller proti Dominice nikdy nezapomenu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže asi tak. Nevím, co bych ti ještě mohl napsat. :) Mně prostě zdaleka nezáleží jenom na hře nebo jenom na vzhledu (jak si tady někteří myslí)... Tenistka mě prostě musí celkově zaujmout a být mi sympatická úplně po všech stránkách. Zároveň ale rozhodně nevyhledávám stejné typy. Troufám si říct, že všechny moje favoritky jsou úplně jiné (originální :)) a taky jsou všechny z jiné země. To se mi na tom taky líbí. :)
Reagovat
blixa
:D OK, rozumím, hezky si to popsal ... hele, jedna osobní otázka, jak tyhle tvoje výlevy snáší tvoje přítelkyně/snoubenka/manželka (vyber co souhlasí ;-)) ? Nežárlí drobátko (hodně) ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle otázka je zbytečná, protože jsem nezadaný. :D A už se mě tady na to ptal Roger_Federer... :D
Reagovat
blixa
Jeh !! Šťastný to muž !!! ;-)
Reagovat
EllNino
No a Sam je tky venku ...achjo
Reagovat
smazaný uživatel
Neeeeeeeeeeee!
Reagovat
dadaft
:((
Reagovat
smazaný uživatel
Madison to nepřeju, asi to i obrečí, takže Krunic teda...Petra ji porzaila před třemi sety 2:0, ale to už je dlouhá doba.
Reagovat
smazaný uživatel
*lety :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jupíí! :DD
Reagovat
Patri.k
Jestli vyřadí Kvitovou, tak bude českou noční můrou a už žádné jupí nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
nestraš :D
Reagovat
blixa
Vůbec se mi to nelíbí, to bude pěkně nepříjemná soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Drtička našich hráček jede dál...
Reagovat
smazaný uživatel
kdo je další nařadě? :-)
Reagovat
tommr
musíme doufat, že Petra Denisu Allertovou a Katku Siniakovou náležitě pomstí ... :)
Reagovat
PetaM
Zajímavé, Krunic fakt vyhrála :D
Reagovat
Patri.k
3x Matchball pro Krunic, páni
Reagovat
Patri.k
Jízda Krunis mi připomíná jízdu Smítkové, kvalifikantka co si to válí :D
Reagovat
majkl005
tak doufejme, že v příštím kole doválí...
Reagovat
pepin
Tak gratulace k výhře, ale v prvním zápase hrála lépe, dnes měla dvě menší krizovky, které by se ji nemusely v dalších kolech vyplatit. A ještě k tomu do zápasu povídal Libor s hostem. Ne moc patřící ke komentování tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Krunič je hodně dobrá.. Medison to tam rve, že by to proletělo i zdí a ona jí to tam v pohodě vrací! :D
Reagovat
Patri.k
No, ale Kvitová dává mnohem větší rány, její údery by ji nedokázala vracet, takže myslím, že pro Kvitovou dobrá soupřeka :D
Reagovat
Patri.k
Jinak pohyb po kurtu a přesnost má Krunic obdivuhodnou, ale razance nic moc teda :D
Reagovat
blixa
Mě přijde že proti Madison by se Petře hrálo líp. Hrajou podobný tenis ale Petra ho hraje lépe. Hlavně rychleji a má daleko lepší druhé podání.
Reagovat
Patri.k
poslední zápas Kvitová vyhrála přesvědčivě, za to tahle soupeřka bude Kvitové všechno dobíhat a čekat na chyby, takže nemusela by být moc příjemná soupeřka
Reagovat
PetaM
Jenže to nebyla před domácím publikem, nebyla tak dobrá a hlavně za sebou neměla první titul ... No, uvidíme. Ať vyhraje lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
zase Krunic už jede přes plán, Madison by si proti Petře určitě hodně věřila a bude taky mít velkou podporu v hledišti...
Reagovat
blixa
No tak ta podpora je tak jediný, v čem by mohla mít navrch. Jinak je horší úplně ve všem, v něčem dost, v něčem trošku, ale pokud to nebude UE Petra, tak ji nemá čím ohrozit. Ta srbka je nevyzpytatelná.
Reagovat
Patri.k
Pravda, slabší hráči můžou občas porazit silné hráče, ale nemůžou je porážet pořád, ta kvalita je danná a samozřejmě ta kvalita je na straně Keysová.
Reagovat
smazaný uživatel
Madison umí dát pěknou ránu, viděla jsem to na vlastní oči. To radši pinkanou...
Reagovat
Patri.k
Joo, navíc Keysová dneska dělá hodně chyb, neznamená to, že je bude dělat i v zápase s Kvitovou
Reagovat
blixa
To umí ale to na Petru nefunguje. Zpátky jí přiletí ještě větší.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zase letos viděl na vlastní oči Krunic a "pinkanou" opravdu nehraje...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, tohle rozhodně pinkaná není..
Reagovat
EllNino
já tky :D hraje fakt dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že to úplná pinkalka není, taky jsem ji viděla na vlastní oči, ale.ve srovnání s Madison... Rozhodně lehčí soupeřka.
Reagovat
blixa
Tak máte co jste chtěli a já z toho šťastnej 2x nejsem.
Reagovat
dadaft
eště že je Kaia bambula.
Reagovat
smazaný uživatel
niejaky stream na štvorhru Williamsových? alebo Hingisovej?
Reagovat
kada.tom
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2355081489371740.html (Williamsky)
Reagovat
PetaM
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2359691489371770.html
Reagovat
smazaný uživatel
Vdaka :)
Reagovat
Patri.k
Sledovat Strýcovou na scorebaru dneska bylo šíleně o nervy, když furt ztrácela servis :D
Reagovat
kada.tom
Krunic rebreak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaber Madison.
Reagovat
Patri.k
Nonono a Krunic má brejky
Reagovat
Patri.k
a využívá hned první
Reagovat
PetaM
Tý vado ... Absolutně nečekané. Wow.
Reagovat
Patri.k
Krunic by byla určitě lepší soupeřka, i když je teďka pařádně rozjetá a má vysoké sebevědomí, přeci jen ta kvalita ji chybí a určitě by byla lehčí soupeřkou.
Reagovat
PetaM
Navíc by ji nehnalo domácí publikum, což je vždy ošemetné ... :)
Reagovat
VlS
Lucka Šafářová do třetího kola pistoupila už včera!!
Reagovat
PetaM
Poslední dobou máš nějakou špatnou náladu :)
Reagovat
Basa
Přepracovanost:)))Sorry:) Omluvil jsem se:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tady jedinej kdo ještě věří Krunic? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já spíš doufám...
Reagovat
Patri.k
Aby nakonec Krunic nevyřadila i Kvitovou, pokazila by nám celej US open, nejen, že pokosila naše české mladé naděje do stovky v kvalifikaci :D
Reagovat
PetaM
Ještě může :) Teď jsem si to zapnul a Krunic vůbec nevypadá špatně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už stačí, aby Petra s Vikou vyhrály jeden zápas a konečně budou hrát proti sobě. Musí to klapnout. Pojďte, holky!
Reagovat
kada.tom
přesně, to už musí dopadnout!

Petra to ale proti Keys bude mít hodně těžký, nicméně věřím, že to zvládne :-)
Reagovat
Patri.k
No, Keysová ještě nepostoupila :D V ženském tenise jeden servis při začátku setu ještě není moc rozhodující :D
Reagovat
PetaM
Viděl jsi servis Medison? Hrůza :D :D
Reagovat
Patri.k
teď jsem si ho hodil na stream, koukal jsem na Kvitovou :D
Reagovat
Fandina
A Petra vyhrát. PojĎ!
Reagovat
PetaM
To je strašně daleko ... :( A Vika má lehčí los ... Bojím se, že to bude Vika-Medison ..
Reagovat
blixa
Kššc ! Nesejčkuj !
Reagovat
PetaM
:D :D Soráč :D
Reagovat
lars
Jen aby jsi potom nelitovala zapasu s Vikou
Reagovat
PetaM
Toho se nedá litovat :) :) I kdyby jí Vika porazila, ale prostě chceme zápas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč?
Reagovat
PetaM
No, že jí Vika porazí přece :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm.. Na Viku by si měla Petra věřit + šance na ČF... :-))
Reagovat
lars
Peta Viku porazila v hale !! A Vika na USO umi dobre hrat !!
Reagovat
Patri.k
Cetkovská ničím nepřekvapila, nebyla pro Kvitovou dneska moc nebezpečnou soupeřkou. S
Reagovat
VlS
už byl o dost lepší. Petro gratulace. Škoda losu, že se nám musely holjy tak vybít mezi sebou, na druhou stranu s počtem našich zástupkyň tahle pravděpodobnost stoupá. Serena teď žere Američanku za Američankou.
Reagovat
Patri.k
Tak dneska se dařilo 4 česky v 3. kole je super, tak nakonec to není tak špatné jak to po prvních kolech vypadalo.
Reagovat
PetaM
No Petro ... Bude to těžký s Medison :( Nejdůležitější bude držet si servis a počkat do TB, silně, velice silně pochybuju, že Medison breakneš. Ale doufám, že na ni spadne tlak .. Domácí publikum, hráčka Top 5 ... Uvidíme. V Tokiu jsi to zvládla, nečekám 2x 6:2, ale spíše ubojované a ve třech. Potkat na USO hráčka z USA, velice těžké, Riske ti dala minulý rok kanára, letos porazit Medison, prosím :) Ale, bude to určitě pěkný zápas, plný razantních úderů. Těším se :) A doufám, že později, nejlépe Night Session. :)

Gratulace k postupu a obhájení bodíků! :D :D :D
Reagovat
rib
co to tu meleš...
Reagovat
PetaM
Nic pro tebe ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Madison postoupí, tak jejich zápas myslím bude na AAS!! :-)
Reagovat
PetaM
Určitě bude :) Právě proto doufám v NS :D
Reagovat
rib
snad není takový problém zaplatit 5 Euro za Eurosportplayer, pak máš 6 kurtů a můžeš si vybrat zápas...
Reagovat
PetaM
Jde o to, že by byla na největším kurtu. Ne proto, že to vysílá televize :D Na televizním kurtu bude určitě, mu šlo o ten největší ... :)
Reagovat
Fandina
hlavně je potřeba, aby se Petra dostatečně na Madison připravila a nastudovala její hru. Přece jenom dneska hrála s Cetkou prvně a je docela možné, že se moc nechytala, než si zvykla na její hru, ten druhý set už byl lepší.
Reagovat
VlS
Peťo, ty tady píšeš, jako bys za sebou měl 30 let praxe ve vrcholovým tenisu. Nepřipadáš si občas trochu divně? A rodiče se ti obdivují, nebo z tebe mají psinu?
Reagovat
PetaM
Co tak špatného jsem napsal? :) Pravdu? Sorry.
Reagovat
Fandina
Takové kraviny zase nepíše. To jsou tu jiní experti na ledacos. Tebe nemyslím, ty víš co píšeš.
Reagovat
Fandina
to bylo na VlSe.
Reagovat
kada.tom
vidím to tak na 7-5 7-6 pro Petru, no :-)
souhlas - 2x 6-2 to určitě nebude
Reagovat
smazaný uživatel
uvidíme. Třetí kolo bude poslední těžké kolo..

Pak už by o moc nešlo, každá výhra by byla cenná.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo ani né tak cenná, jako výborná. Hlavně se prokousat přes ten třetí zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petra gratulace, 1.set takový nic moc bylo tam docela dost UE ale druhý set mnohem lepší hodně štěstí do 3.kola
Reagovat
dadaft
tak nakonec jakž takž
Reagovat
Fandina
druhý set nakonec celkem dobré
Reagovat
tommr
a Petra K si mojí "radu" vzala k srdci a zápas ukončila druhým brejkem. Ten winner na 40:0 byl fantastickej ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Malo se to vi, ale ona tady cte diskuse mezi sety. Takze tva rada ji prisla vhod :D
Reagovat
Fandina
on to tu napíše a ona si to přečte nadálku pomocí telepatie ... úsměv
Reagovat
Nancy_z
Ten winner byl na HOT SHOT :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec dobrý a ve třetím kole asi Keys. To bude větší práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že jí to dneska tak nelítalo resp. lítalo mimo, tak to vypadalo že má zápas celou dobu celkem pod kontrolou a postoupila celkem v pohodě.
Reagovat
Fredy
Výborně ! Velká gratulka k postupu do 3.kola.Petro pojď ! ! !
Reagovat
kada.tom
Juchůůů, Petra K. jde dál :-)))
Dneska to nebylo tak jasný, ale i tak myslím, že to nebylo špatný :-)
Reagovat
Nancy_z
Skvěle doběhnutej forehand v posledním gamu! Snad to bude v dalším kole celkově lepší :-)
Reagovat
tommr
ted se mi hodně ulevilo. Petra K znovu získala svůj servis a je už jen jednu hru od vítězství v zápase. Nejlepší by bylo ukončit to už při servisu soupeřky ... :)
Reagovat
tommr
Petra K měla sedmou hru velice dobře rozehranou, ale Petra C nakonec přece jen snižuje ...
Reagovat
Fandina
škoda, také jsem si přála, aby "žily" co nejméně game v tomhle zápase, ale obě teď hrají lepší rány, tak alespoň něco ... úsměv
Reagovat
tommr
Petra K získává servis a zvyšuje na 4:1. Tenhle stav už tu ale byl i v prvním setu a jaký drama z toho nakonec ještě bylo. Bude se to znovu opakovat?
Reagovat
kada.tom
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule11.html

tak Tomáš s Kližanec na Grandstandu jako 3. v pořadí :-)

a Sharapova opět na AAS ... to je až nechutný od pořadatelů :-/
Reagovat
PetaM
Snad už jí dá Lisická co proto ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že ne :-)
Reagovat
PetaM
A Lucinka na Louisovi :D Jupí.
Reagovat
kada.tom
jo, ta mi v příspěvku unikla :-/ se stydím :-D
Reagovat
PetaM
Hybaj do kouta :D A na hrách! :D
Reagovat
kada.tom
až Petra vyhraje, tak pak půjdu pykat :-D
Reagovat
PetaM
Jé, zahrajeme si schovku? :D :D
Reagovat
Fandina
třeba jako pod kterým článkem kdo bude?
Reagovat
PetaM
No :D A nebo na kterém profilu a tak :D :D
Reagovat
Fandina
už to vypuklo, schovávačka, ende ende ende ... gratulka Petře Kvitce
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Maria hraje až hodně pozdě! To mi vyhovuje!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co dělá Jelen na centru nechápu...
Reagovat
kada.tom
tomu taky nerozumím, nechápu, proč tam nedali Grigora nebo třeba Lucku s Alizé ..
Reagovat
PetaM
Bývalá finalistka ... Asi proto :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co by tam dělala Lucka s Alize? :D

Jelena si AAS zaslouží! Je to bývalá finalistka, bývalá světová jednička.. :-))
Reagovat
PetaM
Hele, není kurt na AAS větší, než na Grandstandu? :D :D :D
Reagovat
tommr
moc nechybělo a Petra K mohla získat druhej brejk, kterej by už asi zápas rozhod. Bohužel všechny čtyři BP zahodila a Petra C tak stále žije ... :(
Reagovat
PetaM
Tak snad bude Cetka žít i po zápase ... To by mi bylo velice líto, kdyby ne .. :( :(
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
tommr
já mám Petru C moc rád a přeju jí všechno nejlepší, ale ne když hraje s Petrou K. Tu smrt jsem ovšem myslel jen obrazně ... :)
Reagovat
PetaM
Já vím :D Sranda :D :D
Reagovat
Fandina
docela by bodlo, kdyby obě Petry žily ještě dva game je to 4:1 a lepší tenis než v prvním setu.
Reagovat
Mayo
Petra výborne
Reagovat
PetaM
co to jako děláš?! 0:4 ve druhém?!

Okey, tak to pusť a ve třetím zaber a HLAVNĚ si nesmíš prohrát servis, protože Medison breakneš jedině, kdyby odešla z kurtu! ... :(
Reagovat
tommr
Petra K poměrně jasně potvrzuje brejk. Snad už nedopustí žádný zbytečný komplikace ... :)
Reagovat
Nancy_z
Co to tam proboha provádí ve 2. setu?!
Reagovat
tommr
a první brejk ve druhým setu pro Petru K když proměnila třetí BP ... :)
Reagovat
kada.tom
tak snad dobrý ... ještě Petro 4 gamy :-)
Reagovat
kada.tom
Djokovic dneska naprosto suverénní dle čísel. Zápas jsem neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Mathieu asi neměl co nabídnout. Těším se na zápas Djokovic-Querrey, ten by mohl trochu napovědět.
Reagovat
aligo
KAŽDÁ PO 20 CHYBÁCH A JEN 9 A 4 WINNERŮ...:( FUJ!
Reagovat
PetaM
Petra bohužel zvládá nastavit raketu celkem dobře, aby měla vynucenou chybu ... Je to zavádějící no :D Kdyby jí tam nestrčila, byl by to winner :D
Reagovat
tommr
úvod druhýho setu Petra K zvládla poměrně dobře ... :)
Reagovat
PetaM
Ježiši Petro ... Zabíjí se do volného prostoru, ne na raketu soupeřky, Ježiš :D
Reagovat
kada.tom
naštěstí to ale uhrála :-D ale říkal jsem si to samý ... proč to pálí na raketu Petry C. :-D
Reagovat
PetaM
No, ale Petra to tam vrátila celkem šikovně, a ještě prasátkem :D Má štěstí, že to nepohnojila :D
Reagovat
LukasH
Petra získala set. Dobrý. Ta hra Petry C. mi přijde taková uspávací, ale i pestrá. Nedivím se, že s ní mají soupeřky problém.
Na druhou stranu mě ale těší, že Petra K. to tam za každou cenu nepálí, když jí to nejde. Teď to zvládla pěkně trpělivě...
Reagovat
kada.tom
chce to, aby Petře K. začal jít servis a na svých gamech neměla problémy :-)
Reagovat
Nancy_z
Jo jo, chce to 1. serv, s ním je to hned veselejší :-)
Reagovat
matesdc
....myslím, že teď to bude rychlý - těžký někomu fandit, mám rád obě Petry,ale K má větší šance dojít dál, ale C je pohlednější :))
Reagovat
tommr
Petra K si hlavně díky chybám Petry C vypracovala dva BP/SP a hned ten první krásným winnerem proměnila. První set pro Petru K i když po dost slabým výkonu. Doufám, že se ted uklidní a druhej set už bude bez zbytečných nervů ... :)
Reagovat
kada.tom
Hra rozhodně není ideální, skoro mi přijde, že Petra nechce druhou Petru znemožnit a dát jí dva kanáry. Nebo si myslím, že je to Češka, tak že to zvládne v pohodě. Petra C. ale není ořezávátko.

Naštěstí je 1. set doma, tak teď to chce zabrat a ukázat fanouškům, že má formu a že ty chyby byla jen malá krizovka :-)
Reagovat
VlS
tak první by byl, ale ke koukání to moc není, zlatej zápas Karol.
Reagovat
aligo
ale lepčí než včera s Luckou Šafážovou :D
Reagovat
VlS
Taky jsem včera volal za to utrpení pro Sasanku o doživotí, nic strašnějšího snad ani nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec 6 : 4 . jdeme na druhý set.
Reagovat
PetaM
Jediný parádní winner za set a padne na SB ... To nasere Petro C. :D :D :D :D
Reagovat
Nancy_z
Je to teda utrpení, ale pojď Kvítko!
Reagovat
aligo
Ptera má první set :D
Reagovat
aligo
Petra :D
Reagovat
kada.tom
Snad to Krunic i Petra K. zvládnou!!
Reagovat
tommr
Petra K konečně přerušila tu nepříjemnou šnůru 3 prohraných her a získala vlastní servis. Její hra má ovšem k ideálu na hony vzdáleno ...
Reagovat
Nancy_z
No jo, ale Petra C. jí zdatně sekunduje... Někdy je těžký se dostat do rytmu, když druhej taky hodně chybuje...
Reagovat
Fandina
tak nějak. Hru určuje Kvitka, drží Cetku a pak to skončí UE. Doufám, že druhý set bude hrát Kvitka líp.
Reagovat
tommr
jj zdá se, že Petra K se přizpůsobila slabší hře soupeřky ...
Reagovat
EllNino
:D ...Keys má problém
Reagovat
PetaM
paráda!!! :) Ještě jeden Alex :) Promiň Medison .. :( :(
Reagovat
PetaM
No ale jako Medison, nevyužít 5 MB ...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě aby to k něčemu bylo, GL Kvítí!
Reagovat
kada.tom
Doufám, že teď vezme Petra K. podání Petře C. a že ve 2. set se Petra K rozehraje ke svýmu standardu z New Havenu!!!
Reagovat
PetaM
Klídeček Peťo, teď si to hezky doreturnuj a bude klid ...
Reagovat
Michaelus
Hraje se fakt na chyby :(
Reagovat
VlS
Zatřepte s tou žabou někdo
Reagovat
Jabadu
Houstone! Máme problém!
Reagovat
dadaft
tragedie tenis.
nadšení mě opouští.
Reagovat
Nancy_z
Je to hlavně o chybách a Petra K. je nějaká nejistá... Ale věřím, že se ještě nahodí...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo...
Reagovat
matesdc
....zatím jsem hodně zklamán - hrozný tenis :((
Reagovat
Fandina
Petra K. tři game v čudu, tak doufám, že už se probere.
Reagovat
Michaelus
Strašlivé chyby od Petry...
Reagovat
tommr
Petra C po velkým boji srovnává stav a začíná se opět od nuly. Petra K se zdá být dost rozhozená ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
seš fakt kočka a mám tě rád, ale dneska prosim tě nezlob..
Reagovat
smazaný uživatel
ale zato ma šancu do QF postupiť karolinka :) los ma celkom dobry a a dufam že s Petrou Kvitovou a Luckou by mohli všetky tri postupiť do QF.
Petra s Luckou aj do SF. A myslím si že Lucka ma na to oveľa lepší los ako Petra !
Reagovat
smazaný uživatel
Nastě to nejde, ani teď nevím, kdo ji trénuje, snad se do příští sezony polepší.
Reagovat
smazaný uživatel
ona ma naviac.
Reagovat
EllNino
Noo aspoň to bude zajímavější, pro vaši informaci, já fandím Petře :D
Reagovat
Fandina
Já také ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm...Petra asi zapomněla odkud přijela.
Reagovat
PetaM
Z Česka, kde jí chtějí všichni zabít :D
Reagovat
PetaM
A taky zavřít do vězení :D
Reagovat
kada.tom
a odebrat občanství :-D
Reagovat
tommr
a bohužel pro Petru K se opět potvrdilo, že neproměnování šancí se nevyplácí. Petra C si bere brejk zpátky ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pche, to je zrada, samej upset v ženským poli, asi jsem vsadila na špatný fantasy kobylky :(
Reagovat
dadaft
mnnóóó,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole,americký komentátoři se bavili o tom,že Safarova je špatně vysloveno,že se má říkat Šafárová,to je že to blbě a že neumějí vyslovit "ř" chudák chlapci už nevědí:-)
Reagovat
aligo
Jak na ES2 zkouší výslovnost hráčů :D :D to je fakt vtipný :D nejdřív Šafářová a pak Djokovic :D :D
Reagovat
PetaM
Hraje Kvitová a Četkovská a řeší Šafážovou .. :D Super :D :D
Reagovat
aligo
:D taky jsem se tomu smál :D a hraje Kvííková :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová? já myslela, že hraje K-vidouva, no tak nic :D
Reagovat
smazaný uživatel
Krunic odvrátila 4 sb
Reagovat
tommr
Petra K promarnila šanci na druhej brejk když zahodila 3 BP. Aby jí to ještě nemrzelo ...
Reagovat
EllNino
to už je taková tvoje univerzální věta :DD
Reagovat
aligo
nech si jí patentovat :D
Reagovat
tommr
ale univerzálně platná ...
Reagovat
EllNino
jo ale tvoje příspěvky jsou pořád stejný, mohl bys taky někdy vymyslet něco originálnějšího, když už tu referuješ každej gem, ikdyž to všichni vidíme :D
Reagovat
Fandina
tady se pořád někomu něco nelíbí, je to nutné pořád druhé usměrňovat? :D
Reagovat
aligo
taky vám na ES2 chybí ukazatel skóre??
Reagovat
Fandina
teď ano
Reagovat
aligo
taková nehezký :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, trapně tam chybí
Reagovat
Nancy_z
Mají nějakej technickej problém :-(
Reagovat
aligo
UŽ JE TO TAM :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nastěnka to nakonec nezvládla, no, co se dá dělat.
Reagovat
kada.tom
je to škoda, člověk by řekl, že po vyhraným TB s otočením setu bude dominovat ... škoda
Reagovat
tommr
Petra K potvrzuje brejk. Petra C zatím dost kazí a navíc nějak špatně vidí - už vyčerpala všechny svoje HE ... :)
Reagovat
PetaM
Co? Však vyčerpala jenom jedno ....
Reagovat
EllNino
přesnšě tak :D
Reagovat
aligo
tak na to koukám!
Reagovat
tommr
tak se omlouvám - zdá se, že špatně vidím já ... :)
Reagovat
aligo
:D
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 3. kola .Báro pojď ! ! !
Reagovat
VlS
dneska 100% uspěšnost v rámci možností a zápas Peter na tom nic nezmění.
Petra K break
Reagovat
tommr
první brejk pro Petru K, která proměnila (až) třetí BP ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Joo super Strýcová postoupila něco ve mě pravilo že tohle bude opravdu boj že to prohraje naštěstí se to nestalo , rád bych viděl ten zápas zájimalo by mě čím zpusobilo těch ztracených podání více jak získaných na obou stranách ,
Reagovat
PetaM
To je porod .... :(
Reagovat
tommr
Petra K tentokrát musela o svůj servis tvrdě bojovat i když už vedla 40:0 ... :)
Reagovat
VlS
krásně otočila. Zápas s Bušičkou se blíží. Gratulace Barunko.
Reagovat
kada.tom
Petra K. zatím nic moc, snad je to jen ten úvod a rozjede se :-)
Reagovat
dadaft
3K :))

Cetka vypadá jako Bohyně.
Reagovat
EllNino
jo moc jí to sluší :3 :D
Reagovat
Frick
Která z nich má větší nárazníky?
Reagovat
aligo
teď Ptera C ale než Petra K zhubla tak ona :D
Reagovat
kada.tom
Bára je ve 3. kole, paráda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
asi náročný zápas, v dalším kole možná Bouchard, to už bude stream.
Reagovat
Patri.k
Tak to Strýcová dokázala!
Reagovat
smazaný uživatel
Strycova to zvladla !!! DObra prace :)
Reagovat
tommr
Petra C srovnává. Petře K zatím lítají míčky do outu nebo do sítě ...
Reagovat
smazaný uživatel
někdo kdo má dobrý stream na Petry?
Reagovat
aligo
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2359671489371740.html
Reagovat
smazaný uživatel
díky moc :)
Reagovat
kada.tom
tuhle rozhodčí mám rád, tak snad bude dneska spravedlivá na obě strany :-)
Reagovat
aligo
jo jo ta je v cajku :)
Reagovat
tommr
Petra K nezačla zrovna nejlíp, ale svoje podání i přes dvě hrubý chyby vyhrála ... :)
Reagovat
aligo
nebudeš komentovat každý jeden nebo dva gemy žene? :/ :(
Reagovat
smazaný uživatel
v čem ti to vadí?? :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě jeden a bude to v kapse!
Reagovat
PetaM
Leč nerad, prosím, porazte mi Medison, je pro Petru příliš nebezpečná. Z Vás takový vítr nemám. Děkuji. :D :D
Reagovat
kada.tom
nápodobně :-)
Reagovat
tommr
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká dneska úspěšně vykročily za obhajobou lonskýho titulu - bohužel každá s jinou partnerkou ...
Andrea hraje s Zheng Jie a dneska smetly pár Bertens+Peer 6:0 6:1 ...
Lucka hraje s Krajicekovou a dneska porazily česko-lichtenštejnskej pár Smitková+Vogt 6:4 7:6(4) ...
Reagovat
PetaM
Tak co, která letos obhájí? :D :D
Reagovat
aligo
jedna by mohla obhájit aspoň finále a druhá to vyhrát :D
Reagovat
kada.tom
Bára asi otáčí .. :-)
Reagovat
Fandina
Petrušky na Eurosoportu2 právě teď live
Reagovat
kada.tom
Nasťa nakonec otočila ten 2. set - snad už bude úřadovat :-)))
Reagovat
kada.tom
Jo má hotovo :-))))

A za chvíly Petry na scénu!!!
Reagovat
Frick
Myslíte si, že má za sebou aspoň nějakej modelovej set s hráčkou okolo 200. místa?

Aby aspoň věděla, na co si může myslet...
Reagovat
aligo
podle mě si to představuje jako Iveta M. ... že přijde a bude nejlepší... :D
Reagovat
tommr
Bára srovnala na 1:1 na sety. K vítězství ve druhým setu jí stačilo jednou vyhrát vlastní servis. Zatím je to typicky ženskej zápas ve kterým je vlastní servis velkou nevýhodou ...
Reagovat
aligo
na báru není stream co?
Reagovat
tommr
možná, že je to tak lepší. Niculescu hraje podobně "atraktivní" tenis jako Zheng Saisai ... :)
Reagovat
aligo
to je vlastně pravda :D proto jsou jediný co nejsou na kurtu s kamerou :D :D
Reagovat
aligo
hlaváčková se zengovou první set 6:0 :)
Reagovat
tommr
a ve druhým už 3:0 ... :)
Reagovat
aligo
už 4:0 :)
Reagovat
tommr
budou dva kanárci? :)
Reagovat
aligo
jj už je slyším zpívat v dáli :D
Reagovat
aligo
tak jeden už byl bohužel zastřelen... :(
Reagovat
tommr
asi jim bylo soupeřek líto ... :)
Reagovat
kada.tom
Nastěnko :-( ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa blbý... Snad ještě votočí.
Reagovat
aligo
koho myslíte?
Reagovat
kada.tom
Anastasia Pavlyuchenkova :-)
Reagovat
aligo
já si to myslel ale zmátlo mě to "Nasťa blbý" :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
co tě zmátlo? :D Zrovna to s ní vypadalo blbě :D
Reagovat
smazaný uživatel
poslala domů další Američanku, už 3. v řadě. Sice říká, že fandí americkýmu tenisu, a svými vlastními výhrami to dokazuje, jenže zároveň to jimi i popírá :) Tak nevím.
Reagovat
tommr
zatím porazila jen dvě: Townsendovou a Kingovou. Je ale vysoce pravděpodobný, že porazí i třetí: Lepchenkovou ...
Zajímavý by bylo kdyby dostala americkou soupeřku i ve 4.kole. Možný to je - Vandeweghe není úplně bez šance na postup ...
Reagovat
smazaný uživatel
teda 2., třetí až po Varvaře :)
Reagovat
kada.tom
Serena naprosto přesvědčivě. Rychle - nač by ztrácela síly před deblem :-)
Reagovat
Mayo
Serenu by mohla ohroziť iba Azarenka asi
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Samanta a Petra.
Reagovat
pepin
Samanta si myslím na to v současné době nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
v Cinci to bylo pekelně vyrovnaný, no musela by se hecnout a doufat že Serena nebude mít náladu ji spráskat.
Reagovat
Nancy_z
Azarenka na to nyní podle mě nemá... Není ve své top formě jako loni...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Azarenka je podle mě ráda za každý kolo
Reagovat
Mayo
Petre neverím ...vyhrala W, ... ale mohla by ísť daleko, nevadilo by mi...hlavne keby chce vyradiť šarapku...neviem kde v pavúku sa nachádzajú
Reagovat
smazaný uživatel
To jedině až ve finále. Petra má v ČF Genie, SF Serena..
Reagovat
Fandina
Tak si přejme, aby Petra do finále dorazila a vyhrála ho. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
pokud nebude hrát proti Lucce, to bych fandil jí, ještě gs nemá :)
Reagovat
Fandina
samozřejmě, to by bylo finále. Ale pokud by tam obě došly, Lucka a Petra, tak si myslím, že by zase Petra vyhrála. Ale je mi to jedno, která by to byla. Přeji oběma.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak, tohle neprohraješ
Reagovat
smazaný uživatel
to má nahnuté, zatím to nevidím dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, že by ?
Reagovat
kada.tom
Serena v 1. kole nedala King šanci. Nebyla to žádná hitparáda, ale zkušenej výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
v 1. setu ne? :D Ale tak zhruba za půl hoďky bude platit i to s tím kolem :)
Reagovat
kada.tom
no jo, v 1. setu :-D
a Serena hraje už 2. kolo, hele :-)
Reagovat
Mayo
tá nočná farba šatov Sereny sa mi viac páči
Reagovat
Mayo
šiat
Reagovat
paulmara
Nicole Vaidišova chce hrát $75,000 Albuquerque
Reagovat
smazaný uživatel
hoď zdroj, prosím
Reagovat
Roger_Federer
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=t23_U8HPNMe2PbPngdgG&url=http://www.tennisforum.com/showthread.php%3Ft%3D769018&cd=1&ved=0CBwQFjAA&usg=AFQjCNH-imjrRkUo18NiPWBgwXf9uC7C9Q
Reagovat
smazaný uživatel
!
Reagovat
Fandina
dostane WC?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100032510
186. náhradnice...
Reagovat
kohlik
bylo by divný kdyby divokou kartu nedostala nemyslíte?
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by...nemá ona nějakej twitter nebo fb?
Reagovat
kohlik
twitter má ale nevím jakej
Reagovat
Fandina
bomba pro mě. Doufám, že nakonec hrát bude a budu sledovat, jak dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
to by byla ostuda aby nedostal WC, jakou by hnedka měli návštěvnost :D
Reagovat
Roger_Federer
podle vseho je to uz upecene, urcite by to nepustila ven, kdyby nemela dohodnute misto.
Reagovat
smazaný uživatel
a oznámila to někde oficiálně?
Reagovat
Roger_Federer
zatim hledam..ale na jejich strankach nic ofiko neni.
Reagovat
smazaný uživatel
aby to zas nebyla nějaká kachna
Reagovat
Roger_Federer
no jsem zvedavej, doufejme ze je to tak, ne zas dalsi kachna..Ale urcite by se tam benechala napsat, kdyby nejednala o startu z poradateli.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak její jméno tam je, čili je přihlášená.. kachna to nebude. Je to o tom, jestli dostane WC.. měla by, jinak by byli organizátoři proti sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jako s Vaidišovou budou mít 2x větší návštěvnost :) aspoň na ten jeden zápas
Reagovat
Fandina
a ještě když k tomu udělají dobré PR, tak super.
Reagovat
Roger_Federer
no napsana tam je jako 180 nahradnice ( ne kvalifikantka), sice asi ze nemuzou rict uz ted ze maji bloklou jednu divokou kartu, ale presto v pavouku prihlasenych neni.
Reagovat
Roger_Federer
ale je teda divne zacinat znova ba 75...to je dost tezky .
Reagovat
smazaný uživatel
Koukala jsem to programu a budou se u nás hrát v září ITF v Praze a na Hluboký obojí 10K, to by bylo logičtější a WC by určitě dostala.
Reagovat
smazaný uživatel
No do Česka bych na svůj 1. turnaj po tak dlouhé době nelítal :D
Reagovat
Roger_Federer
souhlasim, ze je to dost premrsteny, ale pokud je to kachna tak itf na tom ma svuj podil; )
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tahle zpráva mi udělala obrovskou radost!!!!!! :-) doufám, že organizátoři dají Nicol WC!! Jestli se fakt vrací, jako, že asi jo, tak bude jedna z mých nejoblíbenějších! Tak na hranici s Katkou!! :-))
Reagovat
kada.tom
Pink Serena :-)))
Reagovat
dadaft
ale bude to asi škaredý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
nezačala moc dobře, ale Lucka s Michaelou získaly první set. A u chlapců to zatím vypadá na dlouho, kdy ty Petry přijdou na řadu ? Hlavně ať není pařák...
Reagovat
tommr
nebud zbytečně netrpělivá. Na Petry se dneska určitě dostane a jak sama píšeš pro Petru K by bylo dobrý, aby nebylo příliš horko. Čím později tudíž začnou tím líp ...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ale kdo to má vydržet vzhůru do noci ? asi zvadnu...
Reagovat
tommr
Bára nezačala dobře a hned v úvodu přišla o servis ...
Bára má smůlu že dostala soupeřku, která není o moc lepší než byla včera Zheng Saisai. Snad si s ní ale Bára poradí stejně jako si nakonec poradila Lucka ...
Reagovat
Patri.k
Na to, že byla nenasazená bych řek, že máš dost dobrej los podle mě.
Reagovat
tommr
Bára byla nasazená jako 30 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, jdu ti omrknout semifinálovou soupeřku, pak ti časem pošlu textovku jak na ni.
Reagovat
Mayo
Ana pre kristove nohy, dostať 0-2 od Plíškovej ? no cemment
Reagovat
Cico93
:)))
nechápem toto, ale tak v tenise je možne všetko a v tom ženskom dupľom.
Reagovat
Mayo
nie žeby som bol nejaký fanúšik Anči ale toto som nečakal
Reagovat
smazaný uživatel
už na kurtě, ale ty mužský, kdy už začnou konečně...
Reagovat
tommr
Dellacquaovou jsem naposledy viděl v Montrealu v zápase s Petrou. Je to velice šikovná a nebezpečná hráčka, ale dá se porazit. Pokud proti ní Karolína zopakuje dnešní výkon tak není úplně bez šance ... :)
Reagovat
Frick
Sodomitka! Snad jí Karolína dá!
Reagovat
VlS
ty si opravdu hrozný čuně.
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek nebyl dobrý, ale Vika to naštěstí zlomila. Každý takový zápas je pro ní daleko větší vítězství, než se na první pohled zdá. Hned mám aspoň trochu lepší náladu, když jsem Viku viděl po dlouhé době dělat tanečky. :)

Jinak mě štve, že zápasy mých favoritek se v poslední dnech pořád překrývají a už podruhé za sebou jsem víc sledoval ten zápas, který se nepovedl (včera Monča, dneska Anička). :(
Reagovat
VlS
No, asi si Vika rozehrává. Měla trochu kliku, když v prvním Chris nedotáhla 4. game do breaku na 4:0 a naopak vypadla z role, trochu kolaps.
Nechci rejpat, ale řekl bych, že s sebou Vika nosí pár kilo nákupu navíc, i když to maskuje volným vrškem.
Reagovat
blixa
Jojo, hezkejch pár kilíček ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už minule jsem psal blixovi, že je asi stopadesátej, kdo se zmiňuje o tom, že Vika přibrala. Tak ty jsi teda 151. :D Jo, Vika už není tak hubená jako třeba na AO 2012, ale podle mě má pořád krásnou postavu a moc jí to sluší. :)
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_26AUG14_4426_azarenka.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že přibrala. Však to teď vyběhá, o to bych strach neměla...
Reagovat
kada.tom
Na začátku se Vika hledala, do stavu 3-0 pro McHale to byla bída a utrpení. Pak ale Vika získala rebreak a už se to vezlo. Vika následně kralovala a i když tu a tam udělala chybu, tak soupeřku přejela.

Jsem za Viku moc rád! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Faktem je, ze ja uz do tech diskuzi na tenisportalu lezu casto jenom kvulim Montymu nebo Tommrovi. Jejich legenda uz dalece presahuje Tenisportal :D

Akorat mi vubec nesedi ten Frick. Nekolikrat tu postoval prispevky z tech labilnich tenistek na facebooku a nezlobte se na me, autory te stranky bych nechal vykastrovat. Pripadne na povinne vysetreni k psychiatrovy. To je silenej hnus a jakakoliv zminka o tom tu nema co delat...

P.S Fandina je muz, zena nebo mutant?
Reagovat
smazaný uživatel
Povídej, přeháněj! Kam až moje legenda přesahuje TP? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Idnes, dve nejmenovana sazkova fora, freevideo.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Na idnes jsem kdysi sám chodil, ale můžu ti upřímně říct, že za některé svoje tehdejší příspěvky bych si dneska nafackoval. :D Na sázkové fórum jsem kdysi chodil na livesportu, když tam ještě bylo... Ale freevideo.cz? :D
Reagovat
pepin
Žena a má krásné dlouhé tmavé vlasy.
Reagovat
Fandina
díky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Piš něco, co se týká tenisu, prosím !
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys mela porovnat svoje prsa s tenisovymi micky, co je vetsi?
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá ti to dobře ? Psát voloviny ? Tak ti říkám rovnou, že už na tebe reagovat nebudu, protože je to nejmoudřejší, co mohu udělat. Kapišto ?
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se omlouvam, uz se to nebude opakovat.
Reagovat
Fandina
tak to se cení, taková odpověď, chválím
Reagovat
Frick
Já se tím bavím, co tam píšou. Vy ne? No a je teda fakt, že kolem sparta Prague Open jsem si i celkem rád přečetl kritiku. Protože to, co tam ty naše hráčky předváděly, byla fakt hrůza. V čele s Luckou. To jsem se fakt na ní zlobil, tenkrát.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Frick
Zajímavostí tohoto ročníku z pohledu výkonů českých tenistek je to, že triumfy nad hráčkami TOP 10 si připsala česká dvojka, trojka, pětka, šestka....

a jednička NE!
Reagovat
Fandina
Zjevně proto, že se s nimi moc nesetkala, kdežto ty v zadních řadách se potkávají s těmi s předních častěji. Myšleno matematicky.
Reagovat
Fandina
z předních řad ... oprava
Reagovat
Frick
Pár šancí bylo....
Reagovat
Fandina
samozřejmě, že jich Petra nevyužila, ale na druhou stranu, ona se s těmi před sebou potkává až v závěrečných kolech turnajů a tam mnohdy není nebo nejsou tyto hráčky. Viz Wimbledon nebo teď New Haven. Ve finále nehrála těmi nejvýše na žebříčku.
Reagovat
ludolf
Petra porazila Bouchardovou, která se po Wimbledonu dostala na 7. místo. Lepší vypovídací hodnotu má porovnání výkonu v roce podle pořadí na konci roku.
Reagovat
VlS
A we Wimbledonským finále Petra porazila šestistovku?
Reagovat
LukasH
To Bouchard ještě v top 10 nebyla, až o dva dny později...:-):-)
Reagovat
LukasH
Jak píše Fandina. Tyhle níž postavený hráčky se s těma z tom 10 setkávají téměř neustále a na poněkolikátý se jim povede je porazit. U Petry to je letos jen o tom, že se s nima většinou nesetká, ale fakt si uvědom, že jsou to jen čísla - Karolína teď porazila Anu, která je momentálně v top 10, Petra jí porazila, když ještě v top 10 nebyla, ale herně bych řekl, že je na tom stejně. To samý Bouchard. Je to prostě jen a jen údaj do statistiky...
Reagovat
tommr
a zaskočila nejspíš nejen Ivanovicovou, ale i celou tenisovou veřejnost. Její výhru asi čekal málokdo ... :)
Dnešní vítězství znamená pro Karolínu i další posun v žebříčku do první čtyřicítky a ani první třicítka už není tak nereálná jak by se ještě na začátku roku mohlo zdát ... :)
Reagovat
Fandina
Mám radost, Kája je super a je to dobře, že se jí tohle povedlo. Dobrý skalp a určitě posun v sebevědomí a na žebříčku. Jen tak dál!!!
Reagovat
pepin
Souhlasím, je to překvapení, ale já jsem fandil Karolíně a nedovedl jsem si představit, že by dopustila, aby vypadla. A ono se to povedlo a tu srbskou krásku poslala domů. Jupíííí.
Reagovat
freeteepek
Nemusíš se z toho hroutit. Venku je hezky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To vím taky, dneska jsem tam byl... Ale to radši aby lilo jako z konve a Ana postoupila, než naopak. :(
Reagovat
tommr
jestli to takhle půjde dál tak se za chvíli Ivanovicová bude bát nastupovat proti českejm holkám ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co měl říkat monty, když Petra dala dva kanáry Ivanovic? :-D
Reagovat
aligo
to se tu hroutil mnohem víc :D
Reagovat
aligo
jo jo to je svatá pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem o tom chtěl za chvíli napsat... Na Lucku Š. dlouhodobě neumí, proti Petře letos dostala dva kanáry a teď ještě prohrála proti Karolíně. Asi dneska taky sehrálo roli, že proti ní hrála poprvé...
Reagovat
aligo
+ prohrála s koukalovou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to taky. Betony po AO se Aně celkově moc nepovedly (s výjimkou Monterrey)...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Koukalová v Dauha,Lucka Š. na FO, Kvitová v Miami a teď Karolína.
Reagovat
aligo
myslím že letos porazila jen zahlavovou stýcovou
Reagovat
VlS
my skalní fandové Lucky a Petry tohle známe dobře, se nám to stává tu a tam taky. Aničky je mi líto, prostě smůla, Kája dnes zahrála svůj životní zápas ( dosud).
Tenis se mi moc líbil, to já rád, když ve vzduchu po míčích zůstávají ohnivý čáry.
Reagovat
pepin
Ze začátku mi ta Karolína připadala jako mrtvá ryba a když poprvé prohrála servis tak jsem si řekl a je hotovo. Ale ono ji to nakoplo a začala do toho mydlit a Ivan. nevěděla která bije. Je ale také pravda, že ona nepředvedla vůbec nic a s tím se hold nedá vyhrát a již vůbec ne na GS.
Reagovat
Fandina
Kája působí hrozně flegmaticky, ale kdo jí déle sleduje, tak tam mnohdy vidí snahu i emoce. A má pádnou ránu, na leklou rybu.
Reagovat
pepin
To má, člověk ji až tak často nevidí, ale dneska vždy když se na Iva. dožrala tak to tam pálila jak u, no víš kde.
Reagovat
VlS
Ana toho nepředvedla zrovna málo ( mimochodem 25 winerů na dva sety není určitě málo, 8 es ...) Zbytečně snižuješ super výkon Karolíny.
Reagovat
pepin
Já její výkon nesnižuji to si mylně vysvětluješ, ale od hráčky Top 10 bych si předstacocal jiný výkon, to je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je Monty kdyz ho clovek potrebuje... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vedle v preview jsem toho napsal víc než dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková jde na 34. místo zatím :) :)
Reagovat
tommr
jj a to je Karolína ještě pořád ve hře a v příštím kole bude mít o dost lehčí soupeřku než byla dneska Ivanovicová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pěkně se jí to otevírá, tak doufám, že nezaváhá a pojede dál...
Reagovat
Frick
Neboj, Příště Anička vydrží vzdorovat aspoň hoďku a půl muhehe :-D :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jen počkej, já ti to někdy s radostí vrátím... Už jsem uznal, že Karolína dneska hrála skvěle a ohromně zlepšila pohyb, ale až bude v Top 10 jako Ana, tak potom něco povídej. Jeden zápas top hráčku nedělá.
Reagovat
smazaný uživatel
nenech se vyprovokovat, já naopak s tebou soucítím a konečně i s Anou...Tohle zklamání znám, když vypadne Petra nebo Lucka...
Reagovat
pepin
Co se divíš, kdybys tu pořád nepsal nějaké oslavné ody na ty svoje mušketýrky, tak by se ti to ted nevracelo a o to víc, když prohraje s naší "Českou" holkou. Tak se nediv, že ji to asi dost lidí přeje a má radost. Teda já určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám nic proti radosti. Vadí mi jenom provokace, která je od Fricka naprosto jasná...
Reagovat
pepin
Ten jiný nebude a nepředěláš ho, asi jako já tebe a ty mě.
Reagovat
VlS
super, do třicítky chybí malinko
Reagovat
Fredy
Jen tak dál ! Gratuluju ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
BOMBA! Hrozně to Káje přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Anča je sice moje top favoritka, ale když už měla prohrát, tak dobře, že s Plechem.. gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
šikulka :-)
Reagovat
Fandina
gratulace veliká a jen tak dál Kájo. Držím palce. Pojď!
Reagovat
Roger_Federer
v pondeli jsem mel na tiketu Mladenivic, v utery Puig, dneska Ivanovic..to neni nahoda.:(
Reagovat
smazaný uživatel
řekni koho dáváš příště... vsadím opak :D
Reagovat
freeteepek
Máš dobrou strategii. Já to taky tak dělám:-) Dnes ve druhém setu jsem sázel, že ho vyhraje Karolína a že Anna vyhraje zápas. Skončil jsem na nule:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už radši nesázej... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Super Karolíno! Jen tak dál!!
Reagovat
UnrealTom
výborně gratulace :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist