Plíšková v Indian Wells otočila duel s Doiovou, Kvitová neudržela vedení proti Venus

10. 3. 2019, 07:34
Aktuality 106
WTA INDIAN WELLS - S poloviční úspěšností zvládly nasazené Češky vstup do turnaje v Indian Wells. Zatímco Karolína Plíšková po prohraném prvním setu suverénně ovládla duel s Japonkou Misaki Doiovou, tak Petra Kvitová neudržela vedení 6-4 a 3-0 s dvěma brejky v zádech proti domácí Venus Williamsové.
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková vstoupila i do čtvrtého letošního turnaje výhrou, už potřetí ale musela absolvovat třísetový duel. V Indian Wells potvrdila roli favoritky proti Misaki Doiové, kterou porazila 6-7 6-1 6-1 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 6-2.|

Plíšková měla v duelu s Doiovou problémy jen v prvním setu, v němž si dvakrát prohrála podání, stejně jako soupeřka. V tie-breaku zvítězila Japonka 7-4, když ovládla poslední čtyři výměny.

V dalších dvou sadách už měla česká favoritka jasně navrch, když na obrat nepotřebovala ani hodinu. Po svém podání ztratila už jen dvanáct míčků, využila pět ze šesti brejkbolů a vyhrála sedmý z deseti letošních tříseťáků. 

V Indian Wells hraje šestadvacetiletá rodačka z Loun pošesté a opět nebude chybět ve třetím kole. Jejím maximem jsou semifinále z let 2016 a 2017, loni vypadla ve čtvrtfinále.

O postup do osmifinále si světová pětka Plíšková zahraje v pondělí v prvním vzájemném duelu na okruhu s Belgičankou Ysalinou Bonaventureovou, které patří ve světovém žebříčku 144. místo.



Petru Kvitovou čekal hned v úvodním zápase těžký souboj s domácí Venus Williamsovou, která se jen těsně nevešla mezi nasazené. Odehrála s ní celkově sedmý vzájemný duel, který i tentokrát musel rozhodnout až třetí set. Potřetí v něm uspěla o téměř deset let starší Američanka, která zvítězila po dvou a půl hodinách boje 4-6 7-5 6-4. 

Přitom česká tenistka začala utkání den po svých 29. narozeninách výborně a vedla 6-4 a 3-0. K dobru měla dva brejky, do té chvíle nepřišla o podání. Ale o náskok přišla. Ještě za stavu 4-2 ve druhé sadě disponovala celkem třemi brejkboly, ale nevyužila je, ztratila šest z následujících sedmi gamů a psychická pohoda byla na straně Američanky.

Přesto Kvitové ve třetím dějství zabojovala a po brejku vedla 4-3 a měla výhodu na 5-3. Ale gamebol neproměnila a poslední tři gamy prohrála. Při prvním mečbolu Williamsové ukončila Kvitová zápas svou 56. nevynucenou chybou - míčem do autu.

"Hrála dobře a nikdy nevíte, co z její rakety přiletí," ocenila sedminásobná grandslamová šampionka Venus českou hráčku, které se na kalifornském turnaji dlouhodobě příliš nedaří. Z devíti startů byla jen třikrát dál než ve třetím kole, jejím maximem zůstávají čtvrtfinále z let 2013 a 2016.



Ve třetím kole BNP Paribas Open jsou tak dvě Češky, už v pátek se do něj dostala Markéta Vondroušová. Dnes ji čeká duel s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 8.359.455 dolarů
sobotní výsledky (09. 03. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (5-ČR) - Doiová (Jap.) 6-7(4) 6-1 6-1
V. Williamsová (USA) - Kvitová (3-ČR) 4-6 7-5 6-4
Ósakaová (1-Jap.) - Mladenovicová (Fr.) 6-3 6-4
Kerberová (8-Něm.) - Putincevová (Kaz.) 6-0 6-2
Sabalenková (9-Běl.) - Tomljanovicová (Austr.) 6-3 4-6 6-0
Sevastovová (11-Lot.) - Brengleová (USA) 6-3 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Wozniacká (13-Dán.) 7-5 2-6 7-5
Görgesová (15-Něm.) - Kanepiová (Est.) 6-3 2-6 6-3
Barthelová (Něm.) - Keysová (17-USA) 3-6 6-1 7-5
Kontaveitová (21-Est.) - Puigová (Portor.) 6-3 7-6(4)
Bencicová (23-Švýc.) - Van Uytvancková (Belg.) 6-4 6-1
Curenková (24-Ukr.) - Pegulaová (USA) 3-6 7-5 6-4
Collinsová (25-USA) - Flipkensová (Belg.) 6-4 6-1
Bonaventureová (Belg.) - Vekičová (28-Chorv.) 1-6 7-6(5) 6-4
Vichljancevová (Rus.) - Suárezová (26-Šp.) 6-2 6-0
McHaleová (USA) - Pavljučenkovová (30-Rus.) 6-4 3-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

106
Přidat komentář
Dobry-den
Nadpis přesně dle očekávání, autor nepřekvapil...

Tohle byl zřejmě největší kolaps Petry v kariéře, ale jeho načasování bylo nejlepší možné. Přišlo na turnaji, kde se Petře nikdy nedařilo. Lepší než třeba ve finále Wimbledonu, ne? Navíc teď Petra ztratila šanci na jedničku, tak se jí teď třeba bude hrát lépe.

Další turnaj, kde bude Petra konkurenceschopná, přijde zřejmě až ve Študgartu, což je za dost dlouhou dobu. Ale nevím, jestli má v plánu tam hrát.

Abych pravdu řekl, tyhlety americké turnaje roztáhlé do dvou týdnů mě vůbec nebaví. Přijde mi to jako ztracený čas, mohly by to zkrátit jako zbylé PM v Madridu a Pekingu, kde si vystačí s 9 dny pro hlavní soutěž.
Reagovat
tommr
a co se ti na tom nadpisu vlastně nezdá? Vždyt to přesně vystihuje skutečnost ...
Reagovat
annah
Taky si myslím. Výstižněji to ani napsat nešlo.
Reagovat
PetaM
Souhlasím s tím, že pokud výpadek, není lepší turnaj, než tenhle. Samozřejmě, že je PM, ale pro Petru nejhorší turnaj. Věřím, že to tak bude brát i ona :) Do Miami přijede odpočatá, má spoustu času si zvyknout, to může být výhoda. Na rychlejším povrchu by se jí takový zápas nestal si myslím :D
Reagovat
LukasH
V Miami pamatuju na jeden zápas, co se jí povedl. Hrála hodně dominantně, ale nevím kdy a s kým. Tam se spíš prala s klimatem a to jí třeba může přestat tak vadit, kdežto v IW bude povrch a míče pořád stejný.:-)
Reagovat
PetaM
Nejvíce si pamatuji na ročník, kde porazila Ivanovič po prvním prohraném setu 2x 6:0 :D A pak prohrála s Mášou /která nepřiznala dvojdopad/ :D :D (schválně, kolik lidí se tu vyrojí, když jsem použil kouzelnou formuli Máša).

Každopádně jsem tady teď četl, že se letos v Miami hraje někde jinde. Uvidíme, jaké budou kurty :)

Každopádně to klima jí vadilo třeba i v Cincy a loni říkala, že se jí tam hrálo skvěle, tak třeba ... :D
Reagovat
FulnekUltras
u stále ještě jen velmi málo řízené střely FU29 nemá cenu spekulovat - titul z Miami by mě už ani nepřekvapil ;-)))
Reagovat
PetaM
Mě popravdě taky ne, ale nestavím si vzdušné zámky :D Může opět vyletět v prvním kole, stejně jako může vyhrát. Beru to tak, že antuka se blíží a tohle je poslední povinná zastávka, která se musí přetrpět :D :D
Reagovat
Chrenda
Co s tím má společného povrch? Vždyť se Petra totálně vyházela. 59 UE to je běs. Myslím, že normálně potřebuje Chocholouška.
Reagovat
PetaM
Na rychlejším povrchu by míček zabila asi o minutu dříve a nepotřebovala by hrát dlouhé výměny a v nich se vyházet, kapišto? To s tím má společného povrch :D A na rychlejším povrchu by si i více pomohla podáním. I tím druhým ;)
Reagovat
LukasH
Ach jo. To je pořád dokola. Jestli sleduješ všechny turnaje během roku, tak právě povrch rozhoduje o množství UE. Na pomalým se to vrátí a hraje se třeba na dva, tři údery navíc.
Reagovat
slacker
a jak povrch souvisi s temy dvojchybama nektere i 2x po sobe? Jak souvisi nevynucena chyba hrana ve vymene kde ma navrch a na rozdil od s ve souperku ma monsot odehrat uder s pripravene pozice, ale posere to metrovym autem?
Reagovat
Fandina
Hrál si někdy tenis, samozřejmě, že když někdo hraje opatrně, tak většinou nemíjí, ale někdy ti to prostě uletí, ani nevíš jak.
Reagovat
LukasH
Ale jinak to byl samozřejmě kolaps, to jo. Spíš je to tam pro Petru celkové zakletý.:-)
Reagovat
FulnekUltras
Venus prostě i přes všechny objektivní problémy a překážky - a na rozdíl od její chorobně ctižádostivé sestry i bez velkých titulů a frackovsky opakovaně vynucované pozornosti médií - tenis pořád ohromně baví, a proto je stále tak dobrá. Jen škoda, že zápasy "v rodině" jsou v posledních letech rozhodnuty z výše uvedeného důvodu už předem.

Takže sotvakdo soudný si mohl myslet, že Petra tuhle soupeřku spláchne levou zadní. Tím spíš v Západním Ušákově, kde to má nastaveno asi podobně jako Havel v Moskvě, když ho tam po převratu přivlekli, aby s patřičně zmírňujícím Dubčekovým překladem vysvětlil "perestrojkovému kormidelníkovi s dírou v hlavě", že přestavba v Československu právě nabrala novou dynamiku - ovšem s přihlédnutím k lokálním (fakticky pražským a maloměšťácky-rádobyšlechtickým) specifikům. Přičemž je jasné, že sporné momenty jdou i na kurtech v USA většinou za domácí hráčkou, podobně jako tomu bývá třeba i při FC u nás.

Takže to zkusíme zase někde příště. Post No.1 je čistě statistická třešnička, která proti třetímu GS neznamená skoro nic. Však ono to jednou Lvici opět vyjde.

Sám jsem včera prozíravě raději navštívil Laver Cup českého popu a musím říct, že dokud Kája během svého dobrou hodinu trvajícího koncertu využije připravenou židli jenom jednou, je to furt ještě dobrý... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=U4k5qB5jRdQ
Reagovat
turista
Nemohu si pomoci, ale při vší úctě k Venus Petra vedení 6:4 a 3:0 měla proměnit ve výhru.
Reagovat
FulnekUltras
Tak obzvlášť ve WTA jsou obraty takovýchto stavů celkem běžné. Každopádně jsem už jen ze zdravotních důvodů rád, že jsem to neviděl napřímo. ;-)
Reagovat
blixa
Jaká škoda, mohl být klid ....:D
Reagovat
LukasH
Ona ji ale v těch dvou spláchnout mohla. Stačil jeden míč a asi by se to stalo.
Reagovat
FulnekUltras
Taký už je šport. Kdo má rád děj nalajnovaný od začátku do konce, zajde do divadla. ;-)
Reagovat
horska.kraslice
:-)))
Reagovat
gigin
Ani Kvítí ani Plecha, takže nevím. Vlastně po přečtení jednej glosky u konkurence vím jen Kvítí:

Petra byla lepší hráčka. Venus hrála doma, což se projevilo na divácích i rozhodčích.
Reagovat
blixa
Kdo to asi napsal ? Budu hádat, ten, jehož jméno se nevyslovuje, aby se sem náhodou nevrátil ? :D
Reagovat
tommr
ta první věta platila do poloviny druhýho setu. Pak se Petra úplně sesypala ...
Reagovat
EllNino
Petra prohrala 6:4 3:6 0:6? Sesypani si představuji přesně takhle, Petra ale bojovala až do konce
Reagovat
tommr
přijít za set a půl pětkrát o podání i díky mraku dvojchyb považuju u hráčky jako je Petra za učebnicový sesypání ...
Reagovat
Torn
Tak Petra dělá dvojchyby často, že to úplně nevychytala a Venus chytla slinu, jako když důchodkyně vidí kořalku, se zkrátka stává.
Reagovat
PetaM
Když jsem viděl, jak Venus zatíná ty zuby, skoro jsem se jí bál :D Ta by v tu ránu propleskala Rogera, Novaka i Rafaela na jednu hromádku a nestačili by ani začít protestovat :D :D
Reagovat
Torn
:D:D Tak snad aspoň Venus postoupí daleko. :D
Reagovat
PetaM
Vyletí s McHale ve dvou :D :D
Reagovat
bIbec
mohla by. Já bych jí to přál, té Kristýně.
Reagovat
tommr
když si představím, že si Petra mohla v dalším kole zahrát s McHale aka McFail tak se mi chce brečet nad tou promarněnou šancí ...
Reagovat
LukasH
Petra si zřejmě pobrečela i za tebe.:-)
Reagovat
George_Renel
Nepřipadli vám včera ti čároví trochu rasističtí ? .-)
Reagovat
cabuna
Mě připadá celkově že na tomto turnaji jsou čárový celkově dost mimo ,všimla jsem si toho už u hodně zápasů.
Reagovat
tommr
se po včerejšku zúžil na dvě jména: Osakaovou a Halepovou ...
Petra Kvitová si svojí šanci odstřelila sama jen těžko pochopitelným selháním proti Venus. Mám velký obavy aby se tenhle zápas nestal pro Petru zlomovým momentem v letošní sezóně podobně jako jím byl loni výbuch proti Sasnovichový ve Wimbledonu ...
Karolína Plíšková sice postupuje dál, ale o už tak malou šanci na světovou jedničku jí definitivně připravila výhra Osakaový nad Mladenovicovou ...

V sázce je ještě post český jedničky. Zatím si jej drží Petra, ale Karolína jí může předstihnout pokud v IW dojde do finále ...
Reagovat
PetaM
No, o Petru strach nemám. Je trochu rozdíl padnout s kanárem na svém nejoblíbenějším turnaji v sezóně a padnout po nezvládnuté bitvě s legendou tenisu na svém nejneoblíbenějším turnaji v sezóně :D
Reagovat
EllNino
Přesně, úplně jiná situace
Reagovat
tommr
ten kanár ve třetím je na psychiku hráčky možná lepší než prohrát už téměř vyhranej zápas (promarnit vedení o set a dva brejky ve druhým a vedení 4:3 s brejkem ve třetím setu) ...
Reagovat
PetaM
Je to podle mě propojené. Petra to hodí za hlavu právě proto, že IW nemá ráda. Wimbledon za hlavu nezvládla hodit, protože jí na tom turnaji moc záleží. Uvidíme v Miami. :) Každopádně poslední hard turnaj na dlouhou dobu, na antuku tu hlavu nastaví zase jinak.
Reagovat
Torn
Petra škoda, Karolína teda ten první set. Sice jsem koukal jen na záznam, třísetový boj, ale to dvakrát 6:1, to jí trochu v mých očích napravilo reputaci po tom prvním setu. Asi trošku podcenila rozehranou Misaki Doi.
Reagovat
cabuna
Taky jsem se po prvním setu bála o celý zápas ,myslím že jí dělalo i problémy si zvyknout na ty levoruké rotace a servis taky nic moc ,naštěstí mě pak uklidnila :-D Koukala jsem souběžně na oba zápasy a u Petry jsem si zase říkala ,jak lehce proti Venus hraje ,že to má v kapse a bude rychle druhý set vyhraný a budu se pak soustředit jen na Káju ...no a pak se děly věci...
Reagovat
tommr
ženskej tenis je prostě nevyzpytatelnej. Já koukal na Petru a za stavu 3:0 ve druhým jsem už chtěl přepnout na Karolínu, protože jsem myslel, že to Petra v poklidu dotáhne. No a pak se "začaly dít věci" jak píšeš ...
Reagovat
cabuna
No přesně za tohoto stavu jsem si právě říkala ,že je to dobrý ,že Petra bude rychle končit a nechám si jen zápas Karolíny , fakt by mě nenapadlo,že Kája skončí dřív a že se budu nervovat u zápasu Petry , pak jsem nemohla usnout tak jsem začala koukat na Wozniackou a pak rovnou na Osaku .
Reagovat
marsden
Kdyz Peta prichazi na kurt, tak zamava divakum, alespon tak zvedne ruku a neprimo jim da najevo / jsem tu a zdravim vas. Serena i Venus prichazej jak na box. Ja vim, soustredeni, ale pozdrav na uvitanou je nezabije. No jo, tady je videt, kdo je lidskej a ma srdce a hlavne hlavu!!!
Reagovat
Alien
Tak když se dvojnásobná vítězka Wimbledonu a dalších 24 turnajů v 29 letech sesype za stavu 6 : 4, 3 : 0, servis a dva brejky proti téměř 40 leté důchodkyni, je něco špatně! Svět.1. S tímhle nigdi, nigdi, nigdi.
Reagovat
EllNino
Karolina se nedavno sesypala z 5:1, Serena rovněž, obě byly nr.1, to ti ovšem do hejtu nepasuje no
Reagovat
Alien
Tak to se chci velice omluvit! Toho, že si včera za téměř rozhodnutého stavu Petra vyvrkla kotník, jsem si bohužel nevšiml! Ještě jednou velká omluva!
Reagovat
EllNino
A Karolina? Pořád nezapadá
Reagovat
com
tak kdyz srovnavas byvaly svetovy jednicky s Kvitovou, tak je jasny, ze ti do toho nezapada :D
Reagovat
EllNino
jono, srovnávat Karolínu s Petrou opravdu nemá cenu, krom té světové jedničky je lepší úplně ve všem :))
Reagovat
LukasH
Mě by zajímalo, k čemu je to tohle dobrý. Já taky nejsem fanoušek Karolíny, ale uznávám její tenisový kvality a dokážu říct, že je dobrá, protože dobrá je. To, co děláš ty, je trapný.
Reagovat
cabuna
+ 1000
Reagovat
com
tak nevim co furt resis, aspon ze to umis priznat - Karolina je dobra, Kvitova ne! A tim to hasne :D
Reagovat
EllNino
a přijde ti to logické? Karolína má jediné turnajové vítězství větší než Premier ... a to v Cincinnati 2016 (tedy po OH) ... těch má Petra poněkud více, a ne jen těch :)
Reagovat
LukasH
Já to jen zkusil...ale buď troll nebo si dělá pr.el. :-)
Reagovat
Alien
A ani nezapadne. S tebou totiž už nebudu ztrácet čas!
Reagovat
SpacialRecognition
Karolína byla po nemoci. Už před Dubajem říkala, že bude ráda, že uhraje kolo. Prostě jí došla štáva. Jednoduché k pochopení, řekl bych.
Reagovat
EllNino
vedla 6:1 5:1 ... úplně bych to nesváděl na nemoc
Reagovat
SpacialRecognition
A že to byl třísetový zápas plný dlouhý výměn, navíc předcházející zápasy byly také náročné, to už nezmíňíš. A to vše po nemoci, stejné nemoci, která přinutila Wozniackou se odhlásit z Doha i Dubaje.

Selektivně si vybíráš jen to, co se ti hodí do argumentu.
Reagovat
cabuna
Klasika :-D že jsi si ještě nezvykl někteří nechtějí nic slyšet nemá smysl zbytečně vysvětlovat .
Reagovat
EllNino
proč ten hejt? ... snažím se to normálně vysvětlit
Reagovat
EllNino
prostě vedla 4:6 6:1 5:1, prohrála 6 her v řadě, ano, mohla k tomu přispět únava, ale stejně tak podcenění, výpadek v hlavě a tak ... nejsem hater Karolíny, jak zmiňuje dole cabuna, takže klid zbraním
Reagovat
cabuna
Já jsem neřekla ,že jsi ,ale kolikrát to tak vypadá .Jasně pohnojila to ,ale je fakt,že byla po viroze. Ale vím ,že píšeš většinou rozumně a ráda tě čtu ,ale zase se nemůžeš divit že celkem ně nadzvedneš ,když mám radši Káju :-D
Reagovat
EllNino
hejt vypadá takhle, je neschopná, podělala to, Petra je lepší ...
Reagovat
cabuna
:-D Díky za info v hejtech se moc nevyznám .
Reagovat
Torn
No někdy jí, ale nepřímo hejtuješ, když se zastáváš Petry. Ten výpadek se Su-Wei...já si spíš myslím, že Su-Wei je tak nepředvidatelná hráčka, že dokud jí nezasadíš poslední ránu, tak je schopná hrát a otočit cokoliv. Karolína byla možná unavená, ale nechala se ukolíbat Su-Wei, která zaslouženě vyhrála.
Reagovat
LukasH
Spíš jsou to reakce na to navážení se do Petry. Byla tu na ni kritika i po výhře nad Hsieh kvůli průběhu zápasu. To, že taky říkala, že se před Dubaji necítí ok, se nebralo, zato u Karolíny to byl důvod, proč prohrála. A teď si Petra dovolila vlastně první větší kolaps v sezoně na turnaji, kde se jí pravidelně vůbec nedaří a je hned za největší labilku.
Je třeba měřit všem stejně..
Reagovat
tommr
prohra s Venus není první letošní kolaps Petry ale zatím jednoznačně největší. Třetí sety proti Osakaový a Bencicový se jí taky hrubě nepovedly ...
Reagovat
d@ve
Prohra ve 3 světech s Venus (potažmo s Naomi nebo Belindou letos) není žádná hanba nebo potupa. Myslím, že Petra se z toho brzy oklepe.. ;)
Reagovat
tommr
rád bych tomu věřil, ale loni se po šokující porážce se Sasnovichovou ve Wimbledonu Petra mentálně zhroutila a do konce sezóny se už z toho nevzpamatovala. Tohle se mi jeví jako dost podobná situace ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to úplně jiná situace.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš se to podobá loňskému IW - uhaluzený postup a porážka od teenagerky.
S Venus Petra bojovala do posledního gemu.
Reagovat
LukasH
Zápas s Kontaveit v Brisbane jsem neviděl, takže nevím a v Petrohradu sotva pletla nohama. Tím kolapsem jsem myslel spíš psychickej, že teď vedla o dva brejky.
A fakt si nemyslím, že by se zhroutila po prohře v IW. To by se musela hroutit rok co rok. :D
Reagovat
turista
Ale oklepe se, to jistě. Ale Venus už ve 39 letech nehraje tak dobře jako 37 letý Federer v mužské kategorii.
Reagovat
Torn
Jasně. :D A že se u každého druhého turnaje, kde je teplo, říká Petra prohrála kvůli astma, teď kvůli soudu atd. Já nevím, proč furt hledáte njaké výmluvy, prostě Karolína prohrála se Su-Wei, Petra s Venus a jedeme dál..:D
Reagovat
d@ve
Možná že se nehledají výmluvy, ale příčiny. ;)
Reagovat
Torn
Možná jo, možná ne...ale nic moc to nezmění. Je možná zbytečné furt řešit, proč ta a ta hráčka prohrála, stejně už to nevrátí. Řešit furt minulost, že Vás to baví. :)
Reagovat
d@ve
Rekapitulace tvoří velkou část sportovních diskuzí. I když, jak říkáš, to smysl moc nemá. Obzvláště když nejsme jejich trenéři. :))
Asi to zkrátka někoho baví.. Já si spíš jen někdy, když se nedaří, postesknu nebo ještě lépe sdílím radost z úspěchů.. A vzhledem k Pétě i Káje k tomu máme mnoho důvodů. :)
Reagovat
tommr
"Petra je lepší" není hejt, ale prostej fakt a to říkám jako velkej fanoušek Karolíny. Aspon teda zatím ...
Jinak o tom, že Karolínu hejtuješ při každý příležitosti nemůže bejt pochyb. Jen to děláš tak šikovně, že ti to většina lidí žere i s navijákem ...
Reagovat
EllNino
Ja Karolíně fandím, je to Česká, takže není duvod ji hejtovat
Reagovat
Torn
No dost často to vypadá dost jinak, bez urážky. :)
Reagovat
EllNino
Nojono, nemuzu se zavděčit všem
Reagovat
blixa
Nelži aspoň, Káju hejtuješ kudy píšeš ;-)
Reagovat
EllNino
No dobry
Reagovat
Torn
Zase bych ho tak nehanil. :D Většinou to není tak hrozný a není to slovní průjem, jako od Fulneka. :D
Reagovat
blixa
Tak jasně, Ultras je extrém vší deb.ility ;-)
Reagovat
Torn
Tak to myšleno nebylo. :D
Reagovat
bIbec
prostě to obě pohnojily. Stane se.
Reagovat
d@ve
Jj, měly obě tři den blbec. :D
Reagovat
LukasH
To máš úplně zbytečný. Haters gonna hate. A s argumenty neuspěješ, bohužel. Ty se ignorujou.
Reagovat
smazaný uživatel
A Alien se jednoho Petřina zápasu sype celý den :-)
Reagovat
Kozoroh
Lol, takhle pitomě prohrát s Venus na sklonku kariéry, mentální síla Petry je velice chatrná.
Reagovat
LukasH
No naštve to, ale zase...není sama (Serena s Karolínou, Karolina s Hsieh)
Letos pořád dobrý. Záležet bude hlavně na antuce a Wimbledonu...
Reagovat
turista
Je to tak. Petra zase hloupá porážka. Venus už není jako před 10 lety. V současnosti by s ní Petra neměla prohrávat. Karolína výborně!
Reagovat
EllNino
Karolíně gratulace, snad porazí i druhou levačku ...

K Petře ani nemám co dodat, nedaří se jí tu, ale tenhle zápas se měl vyhrát, bohužel ...
Reagovat
dadaft
odešel servis, odešel zápas. ((((((((((
(42% prvního do kurtu ve 2. i 3. setu je prostě málo)
Reagovat
LukasH
Nedaří až diametrálně. Ale s Kiri to tenkrát měla taky skoro vyhraný a dala tuším 3 dvojchyby v řadě a pak to podělala stejně jako teď s Venus.
Nevím, co je na tomhle turnaji tak moc špatně, když už Petra dokáže vyhrávat i na pomalejší antuce. Fakt zakletý turnaje tohle spolu s Miami.
Reagovat
com
tak v USA ma vzdycky astmaticky zachvaty, to nevis
Reagovat
LukasH
Jseš rejpal. Na betonech v září uhrála už dost dobrý vysledky.
Reagovat
Alien
Je jen velká škoda, že na ní vždycky přijdou za téměř vyhraného zápasu!
Reagovat
EllNino
Miami se letos přesunulo, tak třeba to tam bude lepší :) ... je to škoda, že se jí nedaří třeba někde na menším turnaji, než tady na tomhle obřím podniku, kde nechává ležet body každý rok
Reagovat
LukasH
Uvidíme. Řekl bych třeba, že se to dá zlepšit, ale zřejmě ne. Nikdy jsem ji neviděl v IW zahrát fakt dobrej zápas jako už všude jinde. Pokud vyhrála, většinou s trápením. A včera byla naštvaná jak jsem ji dlouho neviděl. I to chladný podání ruky, což u ní není zvykem. Ale nedivím se. Mně by to štvalo děsně. :-)
Reagovat
EllNino
jako takhle blbě prohrát prostě naštve ...teď zase 14 dní stát
Reagovat
misa
Petra dala tehdy v roce 2013 dokonce 4 dvojchyby v řadě a ztratila tak bez přičinění soupeřky celou hru.
Reagovat
LukasH
Dokonce. Takže to se ještě včera docela držela.:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist