Plíšková v Praze začala obratem proti Beckové, uspěly i Strýcová a Koukalová

28. 4. 2015, 17:08
Aktuality 420
WTA PRAHA - Českým tenistkám se na obnoveném domácím turnaji WTA daří. Z pěti hráček, které už do soutěže v pražské Stromovce vstoupily, nezaváhala ani jedna. V dnešním deštivém a chladném počasí uspěly nejvýše nasazená Karolína Plíšková díky obratu proti Annice Beckové, Barbora Strýcová i Klára Koukalová.
Karolína Plíšková (© jtbopen.cz)

Už v pondělí postoupily do 2. kola J&T Banka Prague Open Denisa Allertová a Kateřina Siniaková, které dnes doplnily Karolína Plíšková, Barbora Strýcová a Klára Koukalová. Navíc výčet Češek ve 2. kole ještě není konečný, další vzejde z duelu turnajové dvojky Lucie Šafářová s Terezou Smitkovou a šanci má i Lucie Hradecká proti Pavljučenkovové. Jejich zápasy byly kvůli nepříznivému počasí přeloženy na středu.


Karolína Plíšková na úvod zvládla těžké podmínky i běhavou soupeřku. Turnajová jednička dnes v chladu a za neustálého drobného deště, kvůli kterému byl zápas na chvilku přerušen, zdolala v Němku Anniku Beckovou 2-6 6-1 6-3.

Na kurt se světová čtrnáctka dostala kvůli dešti s tříhodinovým zpožděním oproti plánu a první set s Beckovou (80. WTA) ztratila. "Na začátku to bylo všelijaké. Byla jsem ztuhlá a necítila jsem servis ani údery," řekla v České televizi.

Od stavu 1-1 ve druhém setu ale získala Plíšková šest her v řadě, srovnala krok a nepřibrzdila ji ani třičtvrtěhodinová pauza za stavu 1-2 v rozhodující sadě. "Ve druhé sadě už jsem se do toho dostala a ve třetí byla jasně lepší," doplnila rodačka z Loun, jež si vylepšila vzájemnou bilanci s Beckouvou na 4-1, když vyhrála i třetí letošní střetnutí.



Zápas se hrál v desetistupňovém chladu. Déšť navíc nahrával soupeřce, jelikož se zvlhlé míče zpomalovaly. "V tomhle počasí servis skoro nefunguje a ona se výborně hýbe, takže se dal míč těžko zabít. Byl to proto boj až do konce," řekla česká fedcupová reprezentantka a poděkovala hrstce věrných diváků za podporu. 

Plíšková na sobě přes studené a mokré počasí měla jen tričko bez rukávů. "Nemám tričko s dlouhým rukávem, takže jsem neměla na výběr," vysvětlila. 

Naposledy hrála v podobně nepříjemných podmínkách před rokem právě na Spartě v rámci turnaje nižší kategorie ITF. "Smůla, že to vyjde zrovna sem. Ale v Anglii taky nebývá úplně teplo a prší. Akorát na antuce je to nepříjemnější, jelikož se i v dešti hraje, kdežto na trávě nebo betonu se zápasy hned přeruší," řekla Plíšková.

Ve druhém kole se Plíšková střetne s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou, s níž jediný vzájemný duel před dvěma lety na antuce v Marrákeši prohrála. "Podle toho zápasu nebudu soudit. Moc o ní nevím, ale nic extra není, že by střílela nebo byla nebezpečná odzadu. Když navážu na výkon z konce zápasu s Beckovou, tak v pohodě," věří si Plíšková. Pironkovová dnes porazila 7-5 6-1 Bělorusku Olgu Govorcovovou.


Jen pár vteřin dělilo radost z postupu Koukalové a Barbora Strýcové. Ta na centrálním kurtu porazila 7-6 6-3 Američanku Madison Brengleovou a ukončila sérii čtyř porážek.

"Dnes bylo nejtěžší pracovat na hlavě. Je zima, pořád musím být v pohybu a musela jsem se soustředit na to, abych se správně hýbala," řekla Strýcová. "Soupeřka byla těžká a já jsem ráda, že jsem to takhle zvládla."

O postup do čtvrtfinále si třetí nasazená Strýcová zahraje s Ruskou Jelenou Vesninovou, s níž vyhrála oba vzájemné duely. Oba na trávě ve Wimbledonu.



Klára Koukalová ve Stromovce porazila 7-6 6-2 Němku Julii Görgesovou, oplatila jí vyřazení z letošního Australian Open a na čtvrtém z posledních pěti turnajů postoupila minimálně do 2. kola.

"Podmínky byly opravdu těžký. pořád poprchávalo, kurt byl měkký. Míčky byly těžký, těžko se to zabíjelo. Ale jsem ráda, že jsem to zvládla, že jsem tam zůstala hlavou a bojovala se soupeřkou i s podmínkami," řekla třiatřicetiletá Češka.



Středeční program:
Centrální dvorec:
Šafářová (2-ČR) - Smitková (ČR)
Kar. Plíšková (1-ČR) - Pironkovová (Bulh.)
Koukalová (ČR) - Konjuhová (Chorv.)
Hradecká/Pavljučenkovová - Šafářová/Smitková
Strýcová (3-ČR) - Vesninová (Rus.)

Kurt č. 1:
Hradecká (ČR) - Pavljučenkovová (Rus.)
Siniaková (ČR) - Hercogová (Slovin.)
Allertová (ČR) - Cornetová (5-Fr.)
Kurt č. 2:
Kruničová (Srb.) - Wickmayerová (Belg.)
Shuai Zhang (Čína) - Koviničová (Č. Hora)

V dalším zápase se Koukalová střetne se sedmnáctiletou Chorvatkou Anou Konjuhovou, jež dnes vyhrála dramatickou bitvu s o rok starší Belindou Bencicovou. Sedmou nasazenou Švýcarku zdolala po setech 7-5 6-7 7-6. 

Konjuhová vyhrála první set a v tie-breaku druhé sady vedla 6-0. Žádný ze šesti mečbolů ale nevyužila, prohrála osm míčků v řadě a zápas nečekaně pokračoval dál. V rozhodujícím dějství talentovaná Chorvatka nevyužila další tři šance na ukončení zápasu za stavu 5-4 při svém podání a vzápětí musela sama likvidovat tři mečboly. Všechny dokázala smazat, druhou zkrácenou hru v zápase už zvládla a po proměnění 10. mečbolu postoupila do 2. kola.

 

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
Česko, antuka, 250.000 dolarů
úterní výsledky (28. 04. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Karolína Plíšková (1-ČR) - Becková (Něm.) 2-6 6-1 6-3
Strýcová (3-ČR) - Brengleová (USA) 7-6(5) 6-3
Koukalová (ČR) - Görgesová (Něm.) 7-6(3) 6-2
Konjuhová (Chorv.) - Bencicová (7-Švýc.) 7-5 6-7(6) 7-6(3)
Pironkovová (Bulh.) - Govorcovová (Běl.) 7-5 6-1
Koviničová (Č. Hora) - Niculescuová (Rum.) 6-2 2-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

420
Přidat komentář
EllNino
Káťo paráda ! :) to byla zkouška nervů, pink, pink, pink :)
Reagovat
dadaft
NA OFICIÁLNÍM BANERU JE NEJVÍC SEXY bARČA. ))

http://www.jtbopen.cz/pic/intro/jt5.jpg
Reagovat
Fandina
Kája 2:5 s Pironí, tak doufám, že to otočí jako včera. Kájo pojď!!!
Reagovat
Frick
Ale myslím, že by dnes stejně nedala Lucka druhém zápas. Tak snad v Madridu.
Reagovat
misa
Jako by jí ten titul vzal všechny síly a naložil na ni balvan zodpovědnosti. Dnes se vůbec nemohla opřít o servis, mnoho returnů vyhodila ven.

Letos prohrála čtvrtý úvodní duel na některém z turnajů. Když uvážíme, že jich odehrála devět :-( Možná, že neustálé omílání top 10 v rozhovorech jí uškodilo. Takže, do konce Wimbledonu obhajuje 1020 bodů, reálná šance na desítku nula, reálná možnost na opuštění dvacítky slušná...
Reagovat
EllNino
tak desítku asi odpálila Amerikou, teď už se tam asi nedostane ...
Reagovat
HayashiM
Dvacítka je za cca 2000 bodů, pokud Lucce odečteme těch 1000, pořád bude na 1600, takže na udržení ve dvacítce by musela do konce Wimbledonu získat cca 400, což si myslím, že je velmi reálné. Ve dvacítce se po Wimbledonu udrží, s tou top 10 je to o dost horší... :(
Reagovat
misa
Nevím, Lucka letos na třech povinných turnajích vyhrála jediný zápas. Když se sveze, tak aspoň může zase stoupat vzhůru :)
Reagovat
MorusRubra
Nejsou Kája i Pironkova v těch tílkách trochu moc nalehko? Není teď v Praze jen nějakých 11 stupňů?
Reagovat
Fandina
Hrají na sluníčku, tak tam třeba může být víc.
Reagovat
sprchon
U nás je teda teplo, tam to vypadá, že taky... Ideální počasí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono hráčky se zachvíli rozpálí a jak hrajou už jim je fajn.. to spíš diváci, co sedí, těm bude zima, protože se nehýbou a jen sedí :-)
Reagovat
Fandina
Kájo pojď!!!
Reagovat
Frick
Po Quebecu ma Lucka na malých turnajích bilanci 2/6
Reagovat
EllNino
Každopádně, Lucka od Doha v letargii, snad zase někde zazáří, nejlépe hned v Madridu, bude nasazená :)
Reagovat
zpilat
Tak myslím, že se opět projevilo, že Lucka je pravý opak Kvitové a s Češkama vždycky prohrává, zatímco Kvitová i kdyby se netrefila poslední měsíc do balonu, tak s Češkou vyhraje :-D
Reagovat
janek_da
Co tam s tou Katkou monty udělal?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka todle mela vyhrat,ale kdyz na BB za 4:5*A:40 zahodi smec od zakladni cary az metr za zakladni caru k Terce,tak to je silny kafe. Je to skoda. O gamu za stavu 4:4 radsi mlcim,ty dve dvojchyby to bylo fakt smutne. Zkratka Lucka si to prohrala sama,treti set byl vic nez hratelny.
Reagovat
tommr
tu smeč z takový pozice ani neměla zkoušet ... :(
Reagovat
EllNino
no, Lucka je právě v tomhle docela jistá, ty smeče od BL hraje, ale tahle byla proti slunci a nebyla to vubec dobrá volab, měla si to nechat na forehand normálně ...
Reagovat
Fandina
Jupííííííííí. Katka set a krásně hraje. Supeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
EllNino
Katka skvěle, 1. set 6:1 :)
Reagovat
tommr
je nečekaně první vyřazená Češka v Praze - stejně jako loni. To jsem teda opravdu nečekal ... :(
Jediná útěcha je, že jí vyřadila Tereza Smitková, která tímto snad konečně prolomila sérii nezdarů z poslední doby. Dneska hrála opravdu dobře ... :)
Reagovat
EllNino
ale celkově dobrý duel, obě hrály pěkně, pro Lucku bude důležitý Madrid, Řím a FO ...tenhle turnaj ji muže mrzet jen proto, že hrála doma :/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad nejaky vtip nebo jsme videli jiny zapas...
Reagovat
EllNino
není to vtip, věř mi :) byly to docela slušný rány, plno es, Tereza tlačila, sice spousta chyb, ale tak to k tomu patří :)
Reagovat
Fredy
Mile překvapila. Škoda, že hrála tak dobře zrovna proti Lucce. Výborně podávala a hru měla taky dobrou. S Luckou H. to bude zajímavý zápas.
Reagovat
George_Renel
Tereza dnes bez ztráty slzičky... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sympatická holka ta Smítková. Ale škoda Šafi. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale musím říct, že Šafi je velká bojovnice a psychicky je jinde.. Jak hrála na mečboly, super.. Dobrý zápas, antuka, a to všechno, fajn :)
Reagovat
Fandina
A Terka hezký rozhovor. Je to sympaťanda.
Reagovat
EllNino
Ale nutno říct, že jak tedy někdy kdysi říkal, že má Terka bídnou mezihru, že si na antuce neškrtne, tak já dneska viděl celkem slušnou délku úderů a tentokrát se ani psychicky nesložila ...když už teda měla Lucka rupnout, aspoň je to teda s Terkou :) ale v 2. kole budu přát Lucíkovi ! :)
Reagovat
lars
Hlavackova uz v deblu prohrala ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrají. Je to kvůli kvalifikaci na Madrid (protože pokud by hrály finále, už by se to překrývalo).
Reagovat
smazaný uživatel
Myslem jsem nehrají spolu. Hlaváčková s Duševinovou prohrály s dvojicí Koukalová + Smitková.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslem -> Myslel jsem
Reagovat
tommr
no jen aby Lucka to finále stejně nehrála - i když v singlu ... :)
Reagovat
EllNino
to by myslím vykompenzovalo ten Msdrid boohatě, to by bylo moc fajn :) kldině i titul :)
Reagovat
lars
a ona musi hrat kvaldu ?
Reagovat
EllNino
tam musí hrát kvaldu každá mimo top 50
Reagovat
smazaný uživatel
U singlu by mohla dostat SE. U deblu těžko.
Reagovat
Fandina
Terka nakonec proměnila čtvrtý mečboll. První set byla lepší, ve druhém byla lepší Šafi a ve třetím se přetahovaly. Nakonec vyhrála Terka. Gratulka Terko. Pojď!!!
Reagovat
sprchon
Dobrý výkon on Terky... Gratulace.
Reagovat
marekv
Jako gratulace, ale to znamená, že už Lucka nebude, kujva, mohla vydrzet do zejtra...
Reagovat
sprchon
Škoda, no... Ani v deblu.
Reagovat
EllNino
achjo
Reagovat
EllNino
pfffff
Reagovat
Fandina
5:4 pro Terku. A jde podávat. Vzhledem k tomu, že si pořád obě předávají vedení v setu, tak jsem na to zvědavá.
Reagovat
EllNino
Výborná odevzdávka servisu ...
Reagovat
EllNino
Katka je rychlík tvl, ta co doběhne :)
Reagovat
babolat.cz
ty voe Fandina má zase soukromé vlákno? Zvyšuješ si tím své sebevědomí, já bych totiž na TP četl nějaké fundamentálnější příspěvky než jen to tvé pojď, joooo, supeeer. Zastydlá puberta
Reagovat
Fandina
A ty si zvyšuješ sebevědomí čím? Že tu útočíš na druhé? Jsi pěkný ubožáček. Nic jiného se o tobě říct nedá.
Reagovat
babolat.cz
no comment, jsi úplně vypatlaná, nejhorší je, že před tebou není úniku, i když si tě dám do ignorace, tak stejně tvé blbé jméno vidím. fuc.king sh.it
Reagovat
Fandina
Podívej, když tady někdo jako ty píše o druhých, tak ani nic jiného se o takovém člověku napsat nedá. Ubožák a trapák. Nic jiného nejsi.
Reagovat
EllNino
Lucka je v řiti :/
Reagovat
EllNino
tyjo tak ne :) to byl super obrat a zase vylepšení v odvracení BP ...tak te´d jí vem servis a nalom Terku ! :) ikdyž jí to nepřeju, ale chci vidět souboj s Hráďou :)
Reagovat
tommr
ještě bych jí neodepisoval ...
Reagovat
EllNino
hele, že to říkáš zrovna ty :))
Reagovat
tommr
no já spíš myslel, že se Tereza v závěru zase složí, ale tentokrát hrála opravdu dobře a ustála to ...
Reagovat
lars
v ci riti je? :)
Reagovat
Fandina
Terka si zbytečně nevěří a v očích se zjevuje strach. Kdyby to nebylo ...
Reagovat
George_Renel
Lucka Hradecká pokračuje v letošní spanilé jízdě. Další dobrý skalp a blíží se tam ka stále ještě výkonností patří, do první padesátky.
Reagovat
PetaM
Už teď je v LIVE rankingu 28, dokonce před Genie :D Snad se to brzy projeví i na normálním rankingu :)
Reagovat
dadaft
yes.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do 2. kola. Uhraných 48 bodů, to bude určitě posun na žebříčku. Antuková sezona jí začíná hodně dobře. :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo. Začíná, hraje supeeeeeeeeer. Lucko pojď!
Reagovat
tommr
Lucka tento týden obhajuje titul z Chiassa (50 bodů) takže zatím u ní k žádnýmu posunu v žebříčku směrem nahoru nedojde - aby k tomu došlo musela by dojít aspoň do čtvrtfinále ... :)
Reagovat
PetaM
Joooooooooo, Lucka postoupila, takže jí dneska uvidím ještě na ČT, super, peckaaa :D Snad proti druhé Lucce, jejich zápas jsem ještě neviděl :D
Reagovat
Fandina
Lucka Hradecká vítězí. Nádhera!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
A přehrát Nasťu je také výborné. Gratulka Lucko. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Šafi Terka 5:2. Šafi začíná Terku přehrávat.
Reagovat
sprchon
Snad ve třetím nedopadne jako včera Belinda. :) Jako nezlobil bych se, kdyby vyhrála Terka. Lucku bych ale zítra viděl mnohem raději. :)
Reagovat
Fandina
Lucka byla ve druhém setu lepší. Tak uvidíme, jak to bude ve třetím. Vypadá to, že se Lucka v prvním chytala a třeba Terka už nic nepředvede.
Reagovat
Fandina
Šafi Terka 3:2 ve druhém setu. Lucka přitlačila a Terka začala víc chybovat.
Reagovat
sprchon
Chudinka podavačka míčků. :) Dostala ránu... Ale neviděl jsem to celé, Terka se snad omlouvala a Lucka malé hned pomohla. :)
Reagovat
dadaft
přímo na solar.
Reagovat
Fandina
Dostala přímou ránu do hrudníčku, asi to moc bolelo. Chudinka malá.
Reagovat
Fandina
Lucka hraje podle mě víc v pohodě, Terka někdy zbytečně pospíchá a vylývají z toho chyby. Chce to víc zkušeností.
Reagovat
mrafe
Fandino, nevíš prosím jestli má česká televize stream i z jiných kurtů než z centru? Já jsem to našla akorát na drakulovi, a to není ono. dík
Reagovat
Fandina
Myslím, že ne. ČT vysílá z centru a dneska má připravné kamery i na jedničce a měla by tam odtud dělat vstupy. Takže jeden kanál na ČT ze Sparty. Stream z jedničky, který je na netu jde mimo ČT.
Reagovat
sprchon
Přesně tak. ;) Ale prý na ČT mají dnes být vstupy z druhých dvou kurtů.
Reagovat
mrafe
díky za info
Reagovat
dadaft
teda že je středa 11 hodin dopoledne, tak je na Spartě lidí jako opic.
Reagovat
sprchon
Je pěkně a hraje se ryze český, tedy zajímavý zápas. :) Snad bude zítra taky pěkně... Nebo aspon lépe než včera
Reagovat
Fandina
Lucka Hradecká set. Tak to je supeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
sprchon
Jo, to je taky super. :) Tak snad to dá.
Reagovat
PetaM
Lucikuuuuu, ty mi děláš takovou radost. 6:1 proti Nastě, fakt perfektní. Tak ještě jeden :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
ajaj, Lucie..
Reagovat
Fandina
Terka má první set. Tak uvidíme, jak to bude dál.
Reagovat
sprchon
Zajímavé... Ale fandím Lucce, chci jí zítra vidět. :)
Reagovat
Fandina
Mám ráda obě, ale nevadilo by mi, kdyby se Terce povedla odveta za Wimbledon. Myslím, že na to má.
Reagovat
dadaft
už vím, čí oči má Lucka Šafářová.
jsou to oči kočičí.
jsou to oči pumy.
http://i.idnes.cz/09/033/gal/CEN29e732_puma.jpg
:))
Reagovat
Fandina
Terka někdy nestíhá. V pohybu má rezervy. Teď ale brejkla Lucku. Hezky jí to tam nakonec lupla z nízkého FH.
Reagovat
George_Renel
Kdyby byly všechny naše děvčata pohromadě, tak to snad vypadá, jako sjezd zelených žabiček....
Jetli to s tou uniformitou nepřehánějí .-))).
Reagovat
Fandina
Nosí, co jim Nike přidělí. Ty smlouvy ... úsměv
Reagovat
George_Renel
Samozřejmě to myslím tak, že je to hlavně ostuda Nike.
Reagovat
Fandina
Terka Šafi 2:2. Zatím se mi jeví Lucka jistější. Tak uvíme, jestli to bude pokračovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde sedíš? :D
Reagovat
Fandina
Doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, sem tě chtěl pozvat na pivo :D
Reagovat
Fandina
To si hodný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mají tam docela zmatky ale.. Nevím, jak to tam funguje, ale jednou komentuje Svačina, teď byl zase v tom "studiu", a komentuje zas ten jiný.. pff. jsem zvyklý na Sváču!!!
Reagovat
Fandina
Třeba bude Svačina komentovat vstupy z jedničky, které dneska chtějí tam odsud dělat. Včera tam Svačina vůbec nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak to tam funguje, ale tydle zápasy by měl říkat Sačina.. Vyzná se opravdu hodně, a ikdyž má k němu někdo výhrady, já si nemůžu stěžovat ;)
Reagovat
Fandina
Nemůže stihnout všechno. V pondělí komentoval. Já ho ráda poslouchám. Umí zaujmout.
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina :D zaujmout umí no, svýma kecama, co s tenisem nemají nic společného
Reagovat
Fandina
Mám jiný názor. Tenisu rozumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako koza petrzeli
Reagovat
Fandina
On ano, ty zjevně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já sem ani neřekl, že se vyznam :)
Reagovat
Fandina
Ale nevyznáš, to bys nepsal o Svačinovi, že tomu nerozumí. Je to jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
:D jiný názor než tvůj klasicky indikuje neznalost :)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Pokud si myslím, že Svačina tenisu rozumí a druhý říká, že nerozumí, logicky z toho vyplývá, že tenisu nerozmíš ty. Samozřejmě v mých očích. To je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
:D zas tvy oči tady moc lidí nezajímají
Reagovat
Fandina
A já také netvrdím, že někoho můj názor zajímá.
Reagovat
dadaft
Svačina je dobrý.
,,,,,,,,,,, nejraději ho mám s Katkou Neumannovou při běžeckém lyžování, ale i tenis a koně zvládá skvěle.
Reagovat
Fandina
OT ... stream na jedničce má dneska kameru rovně, včera to bylo mírně nakloněné. A také říkali na ČT, že dneska mají na jedničce kameru a budou tam odsud dělat live vstupy.
Reagovat
Fandina
Moc držím palce Lucce Hradecké. Nasťa je těžký soupeř, tak doufám, že vyhraje. V druhém kole by byl určitě český souboj a to by bylo hodně špatné, kdyby Nasťa chytla slinu a nakonec byla ve třetím kole na úkor tří našich holčin. Blbý los.
Reagovat
smazaný uživatel
Menší dotaz.. Jezdíte někdo na turnaje nižší kategorie? Jako třeba FUTURES, nebo třeba ITF, třeba jako v Plzni, nebo Olomouci?
Reagovat
Fandina
Předloni jsem byla v Olomouci. Je tam pěkný areál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, moc pěkný areál.. Tam se mi to líbilo.. Nebo ještě v Prostějově na challangeru, pěkný zázemí :)
Reagovat
Fandina
V Prostějově je to také pěkné, také jsem tam byla na challengerech. A Ještě jsem byla vloni v Ostravě právě na Prosperita Open, který se hraje teď. I tam to bylo super.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tam jsem byl také, docela fajn prostředí, jedu tam teď v sobotu.. Ale řeknu vám.. Přijde mi to tam, takové, nevím, jak to popsat.. Malé, moc fanoušků tam nevidím nikdy.. /krom finále/
Reagovat
Fandina
Já jsem tam byla vloni v týdnu, když hrál Štěpula a bohužel vypadnul a bylo úplně plno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na Ráďu jo, ale jinak ty první kola slabý.. Ale v tom asi není Prosperita výjimkou..
Reagovat
Fandina
A jinak chodím na Spartu a na Štvanici. Tam jsem byla na turnajích mockrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, všude je to svým způsobem fajn.. Rád si pojezdím i po menších turnajích.. Přece jen, vidím tam hodně nadějí... V Olomouci Krejčíkovou, Allertovou, V Ostravě Pavláska, V Prostějově Veselého atd :)
Reagovat
aligo
Jste uz nekdo na Spartě?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď čekám na kyvadlovku, našel sem ji, nemusím dneska přes troju 4km :D
Reagovat
janek_da
Pro jistotu zapni i navigaci a kontroluj řidiče, ůsměv
Reagovat
Fandina
... dva úsměvy
Reagovat
smazaný uživatel
... Tři úsměvy
Reagovat
Fandina
... čtyři a ty nejkrásnější ... pro milé a chytré lidi
Reagovat
sprchon
Přidávám čtvrtý :)
Reagovat
George_Renel
je v Gifu v OF.
Reagovat
George_Renel
I když tedy v live WTA rankingu mají opak.....
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10326274735-ctyrka-sport/
(čas 13:50)
Reagovat
Frick
P.S.: Je to k turnaji.
Reagovat
marekv
13:50 rika, ze bude turnaj, od patka dokonce na dvojce, nespletl si cas, nebo co tam melo bejt
Reagovat
marekv
ted sem dokoukl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vám taky něco napíšu... :)

Přijel jsem do Prahy někdy po deváté a zhruba do deseti hodin to s počasím vypadalo nadějně - sice zataženo, ale nepršelo. Jenže pak se rozpršelo a postupně začalo lejt jako z konve. Ještě předtím jsem byl chvilku v areálu a viděl jsem kousek tréninku Heather Watson, která spolu se svým sparingpartnerem zkoušela dobíhání dropshotů a dobře se u toho bavili (dokonce si mě i všimli, že na ně koukám :D). Na vedlejším tréninkovém kurtu zase Begu trénovala forehand. No ale to bylo úplně všechno, co jsem do 14 hodin viděl...

Chvíli jsem čekal pod mostem ve Stromovce a když jsem slyšel, že program začne nejdřív ve 12 hodin, tak jsem zamířil do své oblíbené hospody v Praze (Ztracený ráj v Čechově ulici, kdyby to někoho zajímalo :)). Právě po cestě tam šíleně pršelo, takže jsem byl jako zmoklá slepice. Když jsem šel z hospody, tak pořád ještě pršelo. Dostal jsem nápad, že bych se mohl zajet podívat do Harfy na tu výstavu českého hokeje. Ale když jsem dojel na Hradčanskou, tak najednou pršet přestalo. Takže změna plánu: Jel jsem tramvají zase na tenis. Tam už se ve 14 hodin konečně schylovalo k zahájení programu. Ještě teda mezitím trochu zapršelo, což Karolína Plíšková okomentovala Belindě Bencic (bavily se česko-slovensky) slovy: "To je v pr*eli." :D Nakonec to ale trochu ustalo a přece jenom se začalo hrát. Já jsem ale nešel na zápas Karolíny (ten pro mě nebyl tolik zajímavý), ale právě na Belindu proti Aně Konjuh. Sedět u kurtu č. 1 nebo 2 je podle mě skoro výhodnější než na centru, protože člověk má přehled o dvou zápasech najednou. Vždycky jsem se během zápasu na jedničce otočil, jak to vypadá na dvojce mezi Olgou Govortsovou a Tsvetanou Pironkovou. Takže teď už k samotným zápasům...
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda - Ana K.: Obě dvě jsou podle mě budoucnost ženského tenisu (věřím, že společně s Katkou), takže jsem si to nemohl nechat ujít. Myslel jsem si, že Belinda bude Anu přehrávat, ale opak byl pravdou. Ana získala brejk a vzápětí vedla už 4:1. Belinda si zavolala na kurt svého trenéra/otce a nejspíš jí to pomohlo - srovnala na 4:4. Pak si Ana podržela servis a za stavu 5:4 byl zápas zase na chvíli přerušen kvůli dešti. Belinda tam předtím podklouzla a její táta to hned reklamoval u umpira, ať zavolá vysílačkou a přeruší to. Ale Belinda byla trochu nas*aná a řekla tátovi, aby se uklidnil. :D Přerušení ale opravdu přišlo, takže jsem to využil k tomu, abych si skočil koupit lístky na dopravu. Mezitím jsem teda asi na čtyři gemy zavítal na zápas Karolíny proti Annice Beck, kde se pořád nepřerušovalo, což jsem moc nechápal. Holky hrály několik gemů v dešti a nemyslím si, že by centr klouzal míň než ostatní kurty. Pak to ale taky na chvilku přerušili... Když jsem se vrátil, tak se Belinda s Anou akorát rozehrávaly. Belinda nejprve srovnala na 5:5, ale v dalším gemu neproměnila brejkbol a potom to nezvládla, když proti setbolu Any dala dvojchybu. Tam to bylo vyloženě o nervech...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu se celkem dlouho čekalo na brejk a když ho získala Ana na 5:3, tak už to pro ni vypadalo dobře. Jenže asi sehrála roli nervozita a když Ana podávala na vítězství, tak začala gem dvěma dvojchybami. Belinda se následně dotáhla na 5:5 a set nakonec vyvrcholil tie-breakem. A to byl opravdu vrchol dne. :D Ana vedla 6-0, ale Belinda to otočila na 8-6! Fakt si nepamatuju, že bych někdy něco takového viděl. Belinda do toho od stavu 0-6 z jejího pohledu prostě šla a byla to z většiny její zásluha, že se jí to povedlo. Až potom ke konci dala Ana zase dvě dvojchyby od stavu 6-5 a nakonec byl obrat na světě... Třetí set už jsem ale neviděl, protože jsem byl zmrzlý a šel jsem na basket. Když už jsem v Praze, tak bych si vážně vyčítal, kdybych nešel na můj oblíbený klub v posledním zápase sezony (která byla nejlepší v historii :)). Ale zpátky k tenisu: Když jsem odcházel po tom 2. setu, tak jsem celkem nepochyboval, že to Belinda vyhraje. Nakonec ale vyhrála Ana a byla to teda pořádná divočina! :D Nejprve Ana zase nedopodávala za stavu 5:4, když neproměnila tři mečboly. Potom zase Belinda za stavu 6:5 nevyužila tři mečboly na returnu. No a nakonec Ana vyhrála v tie-breaku... Neskutečný zápas. Belinda asi musela být hodně naštvaná a docela mě mrzí, že vypadla. Každopádně musím říct, že pro Anu by to byla obrovská smůla, kdyby nakonec nepostoupila. Co se týče herní stránky, tak Belinda určitě umí víc a Ana rozhodně zaujala - umí dát ránu, ale má taky mimořádně šikovnou ruku! Napočítal jsem jí nějakých 7 vítězných dropshotů a musím říct, že všechny byly excelentní! Jinak teda Belinda hrála v legínách, zatímco Ana měla normálně jenom sukni (je taková podsaditější, tak jí zima asi nevadila :)).
Reagovat
smazaný uživatel
Olga - Tsvetana: Takže už se přesouvám ke druhému (a poslednímu) zápasu, který jsem dneska pečlivěji sledoval a dočkal jsem se i jeho závěru... Vždycky jsem se otáčel podle toho, jestli se děly zajímavější věci na kurtu č. 1 nebo 2. Musím říct, že tenhle zápas byl chvílemi i zajímavější než Belinda s Anou. První set byl až do stavu 5:5 mimořádně vyrovnaný a pak přišlo klasické nedáš-dostaneš. Olga nejprve nevyužila stav 40-15 na returnu a poté přišla o servis. Druhý set už pak byl jasnou záležitostí Tsvetany... Jinak to teda Olze slušelo, protože taky neměla žádné oblečení navíc. :) Tsvetana byla naopak asi hodně zmrzlá, takže hrála v teplákách. :D

BTW: Když jsem opouštěl zápas Belinda - Ana po 2. setu, tak kolem mě procházely Klára Koukalová a Julia Goerges. Nakonec je asi přesunuly na dvojku... Myslel jsem si, že tenhle zápas aspoň chvilku uvidím, ale už mě tlačil čas, byl jsem zmrzlý a chtěl jsem na basket (navíc Julia hrála bohužel v legínách). :D Nakonec teda Klára vyhrála... Musím říct, že letošní turnaj je úplně jiný než ten loňský. Postupují všechny Češky, ale zároveň už skončila řada zajímavých hráček ze zahraničí (Belinda, Julia, Camila, Světlana ad.). No, zítra jedu zas a těším se hlavně na Katku v singlu i deblu s Belindou. :)
Reagovat
dadaft
Katka - Polona
jasný tahák dne!
naprosto vyrovnané kurzy (1.85 x 1.85).
doufám, že report pak bude obzvlášť podrobný. ))
Reagovat
dadaft
hm, tak Katka s Polonou hrají na jedničce, takže to nebude v TV. jsem zklamán. ((((((((
o to víc očekávám zprávu monty. ))
Reagovat
Carter
Na jednotke teraz hrá Lucia Hradecká a stream je, takže by mal byť aj na Katku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za report ... úsměv
Reagovat
Frick
Štrasburk Q-list

Hradecká, Allertová
(v MD nikdo, ale třeba se tam Lucka Hr. ještě vmístní)
Reagovat
Frick
Hergot, ten Bosch!

Bude tam Klára, Katka a Terka

Nottingham

Pouze s Luckou Hr.

...no ale snad tam bude i obhájkyně.

By měla dostat WCMD, ne?
Reagovat
EllNino
Kristýna snad dostane WC jo :)
Reagovat
Frick
10 Češek (vč. Petry C.)!!!

V kvaldě by měla být Tána, Bára K., Voryna a Andrejka

No a samozřejmě - všichni věříme v jednu Češku na divoko :o)
Reagovat
EllNino
jestli bude ok, tak asi dostne WC :)
Reagovat
marekv
Jestli to má být Vaidišová, tak já si myslím, že by měla rozmyslet, jak to teda bude s tím návratem. Jestli šlo jen o pár oslavných článků po vyhraným setu a pak jeden turnaj za dva měsíce, nebo jak to teda bude. Teď tvrdí, že je nemocná čí zraněná, ale rozhodně nám neprozradí s čím. Mňo, já myslím, že už přišla na to, co je to za martyrium dostat se jen do stovky. Každopádně pokud je opravdu zraněná/nemocná, přeji brzké uzdravení.
Reagovat
Fandina
Mrzí mě, že Šafi hraje s Terkou. Přeji postup oběma a tohle mě dost naštvalo. Jako by tam nebylo do prvního kola jiných hráček.
Reagovat
Frick
Ta nejspodnější osmina je jedna velká tragédie.
Reagovat
Fandina
A ještě k tomu po kvaldě Lucka Hradecká.
Reagovat
Frick
Však říkám osmina - s Luckama a Terkou.
Reagovat
Fandina
Jasně a po kvaldě do ní přibyla další Češka.
Reagovat
Frick
Tak doufám, že během (a po) zápasu Šafiny bude kurt mokrý.
Reagovat
Fandina
A já zase věřím tomu, že nebude důvod k pláči nikoho. A že se bude hrát pro radost a vyhraje ta lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak již někdo napsal níž, je dobré být drzý, a když chcete fotku s tou a tou hráčkou, je dobré, abyste tu drzost přece jen měli.. Potom můžete litovat a častokrát i lidé litujou :) Já sám vím, o čem mluvím.. Vždyť v extralize v Prostějově jsem si zašel až k hrháčské šatně, a na fotku jsem chytl Kvitovou, Smitkovou, Krejčíkovou, Voráčovou.. Je doré být odrzlý :D Samozřejmě se tam vůbec nesmělo chodit a byli tam jen tenisté a trenéři.. Ještě Kláru Koukalovou jsem chytl..:D
Reagovat
marekv
Jako český holky jsou hodně vstřícný, v čele s Kvitovkou. To pánové Berdych a štěpec jsou ostřejší na tyhle žádosti o foto.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, fotku mám i s Berďou.. A pozor! BerĎa mi řekl, jo určitě, není problém, kdeždo PEtra řekla, jo ale rychle prosimvas tím svým "protivnějším" hlasem
Reagovat
sprchon
Ta Lucka ani nehrála a skoro všechno ostatní, co jsem chtěl dneska vidět, jsem viděl. :) Takže super den.
Reagovat
sprchon
A Lucka začíná už v 10, což znamená, že ji uvidím ve škole. :) Pak asi uvidím i kousek Káji a Bára je naplánovaná až na 16:00, kdy už budu doma. Takže taky paráda.
Jen ta Denča nebude na kamerách a ještě k tomu v čas, kdy ji nemůžu sledovat...
Reagovat
EllNino
bude, ale jen na netu :)
Reagovat
sprchon
No jo, bude na jedničce. Tak to mě mrzí, že to neuvidím. Leda že by v tu dobu zase pršelo. :D
Reagovat
Frick
Jinak na centru je osvětlení. Nicméně jsou to jen čtyři sloupy po jednom reflektoru, takže určitě nejsou schopny dosáhnout předpisového světla pro soutežní zápas. Nicméně si řikám - nedávalo by smysl zainvestovat do toho, aby se mohly hrát příští rok večerní zápasy?
Reagovat
smazaný uživatel
V Indian Wells mají, pokud vím, také na menších kurtech jen po čtyřech reflektorech. Osvětlení by mělo být min. 1076 lx, podle měřené plochy vychází světelný tok cca 330 000 lm, tedy 82 500 lm na jeden reflektor. To by se mělo se standardními halogenidovými výbojkami 1500 W (možná by stačilo i 1000 W) a vhodnou konstrukcí reflektorů zvládnout.
Reagovat
marekv
Smysl by to dávalo, já myslím, jak už sem psal, jeden dva ročníky a bude generální rekonstrukce.
Reagovat
Frick
I když ty tribuny s těmi pivními lavicemi nepůsobí zrovna high-end dojmem, tak jedno jim upřít nelze - elevace jednotlivých řad je více než slušná. Podlaha čtvrté a nejvyšší je snad 2m na úrovní kurtu. A to je už znát.
Reagovat
sprchon
O tribunách jsem se asi zapomněl zmínit. Byl jsem u centru na všech třech, vždy na několika místech a pokaždé jsem si dokázal vybrat místo takové, které mi vyhovovalo. Chvíli jsem koukal na holky zblízka, chvíli z dálky. Protože bylo mokro, tak málokdo seděl (já jen chvíli na VIP). Ale uznávám, že sklon té největší tribuny je hrozně malý a první řady jsou skoro k ničemu. Jinak se mi tam ale všechno moc líbilo. :) Tribuny vzadu na hracích kurtech jsou v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
První řada je dobrá na té pevné tribuně. Ale pro ty, kdo nejsou dost vysoké postavy (nebo nemají aspoň dlouhé nohy), jsou ty sedačky příliš vysoko a sedět s nohama ve vzduchu je docela nepříjemné.
Reagovat
Fandina
Pevná tribuna pod budovou má dobrý sklon, schody, na kterých jsou umístěny sedačky jsou vyšší než na té tribuně naproti, ale zase jsou krátké, je tam míň prostoru pro nohy, než na té tribuně naproti.
Reagovat
sprchon
Jinak potvrzuji, že s foťáky nebyl problém. Vlastně mi ani jednou batoh pořádně neprohlédli, jen jednou ze dvou případů nakoukli do jedné ze tří kapes! Lze tam toho tedy určitě propašovat hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
tak samozřejmě, že když něco tam chceš, tak to tam dostaneš, způsobů je hodně, nejjednoduší je mít kamaráda, který počká vzadu u brány, co je zamčená, hodíš mu to přes plot a je ruka v rukávu :D
Reagovat
Frick
Jenže někdo třeba nemá žaludek na takovouto "partyzánštinu"....
Reagovat
sprchon
Taky možnost, ale já vlastně ani neměl důvod něco pašovat. :) Příště si možná vezmu něco k jídlu. K pití asi ne, pán už se naučil, že mi má dávat čaj do půlitru. :D A jestli bude tepleji, tak si dám příště pivo.

Znova pojedu buď ve čtvrtek nebo v pátek. Rozhodne počasí a atraktivita zápasů.
Reagovat
sprchon
Tak jsem se dneska skutečně odvážil na zkušenou do Prahy. Nikdy dřív jsem tam sám nebyl, takže pro mě bylo všechno zajímavé.
Cesta z Liberce až na Stromovku zabrala se všemy přestupy rovné dvě hodiny. Autobusy č. 778, označeny J&T Banka Prague Open 2015 jezdí vždy přesně v celou a v půlu, našel jsem to hned podle návodu, co tu včera večer někdo psal (ještě jednou díky). Normálně od metra ze stanice Nádraží Holešovice se vyjede směrem k hlavní (na té straně, co jsou eskalátory) nahoru, odbočí se doleva a jste přímo na zastávce, odkud jezdí turnajový autobus. :) Na stromovku mu to trvá 7 - 8 minut, hned jede zase zpátky. Zpáteční cesta trvá o pár minut déle v závislosti na provozu.
Reagovat
sprchon
K samotnému turnaji: Dostal jsem se tam krátce po jedenácté a u vstupu jsem dobrovolně nechal zbytek pití. Do batohu se mi ani nekoukli a jiné lidi tam pustili, pokud měli třeba nějakou ne úplně obyčejnou lahev (něco jako sodastream). Docela už pršelo. Přesto už se v areálu pohybovalo kolem stovky diváků. Prošel jsem si tedy celý areál, nikdo nikde ani netrénoval, celkem docela mrtvo a pořadatelé každou chvíli hlásili posun programu. Nejprve na dvanáctou, i když bylo jasné, že pršet jen tak nepřestane. Dal jsem si čaj a protože se nehrálo a venku pršelo, běžní diváci včetně mě byli vpuštěni pod střechu na VIP tribunu. Poseděl jsem možná půl hodiny, během níž jsem zahlédl nahoře na terase klubové restaurace Belindu Bencic a Lucku Hradeckou. Pořadatelé ohlásili další posun programu, tentokrát na 13:30. Už mi byla docela zima a viděl jsem, jak spousta lidí bez problémů chodí dolů do hlavní budovy klubu. Tak jsem to taky zkusil, prošel jsem se po chodbách, došel jsem do haly, kde se schovávala asi stovka malých podavačů míčků, zahlédl jsem šatny hráček a na chodbě jsem potkal Anu Konjuh. O té jsem toho moc nevěděl a navíc jsem tak nějak tušil, že v budově nemám co dělat, tak jsem ji jen nenápadně okukoval. :D Najednou koukám, přede mnou cedulka s názvem místní wifiny, heslo: tournament. Tak jsem vytáhl tablet a zkusil se připojit. Nějak se to nedařilo a asi po pěti minutách si mě všiml securiťák, kterému jsem přiznal, že nemám žádnou akreditaci ani nic podobného. Tak jsem musel ven. Do 13:30 jsem měl skoro hodinu a půl, počkal jsem tedy u vrátnice pod střechou do příjezdu autbobusu a jel jsem zpět do Holešovic s tím, že se ohřeju někde jinde a počkám, jestli se to počasí neudobří.
Reagovat
sprchon
V Holešovicích mě při výstupu praštil do očí McDonald, kde jsem si s okamžitou platností objednal kafe, ohřál se a další necelou hodinu využíval jejich wifi. Před půl druhou konečně ustával déšť. :)) Ve 13:30 jsem tedy opět sednul na turanjový bus a vrátil se zpět na místo činu. Tam jsem při vstupu rozepnul jeden ze tří zipů od batohu, málem se mi do něj ani nikdo nepodíval a já opět v pohodě prošel. :)
Dost už té omáčky! :D
Reagovat
sprchon
Kolem 14:00 se konečně začali scházet na centru pořadatelé, podavači, rozhodčí a nakonec i hráči. Kája tam postávala (asi 5 metrů ode mě) pár minut, než ji řekli, že teda může vstoupit. Jak probíhal zápas, určitě všichni víte. S jedním přerušením, první set se Kája spíš seznamovala s podmínkami, které jsem dnes žádné hráčce nezáviděl. Vždyť já byl už po hodině zmrzlej jak ho*no. :D Druhý a třetí set hrála Kája bezvadně. Na začátku toho druhého jsem se šel podívat na Belindu Bencic. Stál jsem hned za jejím trenérem, takže tu komunikaci mezi ní a ním jsem měl z první ruky. Belindě se tam něco nelíbilo (nevím, jestli jí byla zima, nebo jestli měla zlost na trenéra), docela na svého kouče řvala jako aby se už uklidnil apod. Jinak ale super zápas. Při přerušení, kdy přestalo pršet, začalo lejt, jsem šel celou cestu až k centru asi 3 metry za Belindou. Bylo mi ale blbé jí zrovna v tuto chvíli vyrušovat, navíc s ní šel bodyguard.
Když se znova začalo hrát, všechno bylo jinak. Kája vedla 4:1 ve druhém a diváci byli oproti prvnímu setu v laufu. Parádní druhý a třetí set od Káji, krásně jí to tam padalo. Po skončení jsem na nic nečekal a upaloval jsem dozadu za Belindou. Obě hráčky si ve druhém dost držely servisy. Dostalo se až na TB, kde Belinda prohrávala 0:6. Všech 6 MB ale ve většině případů parádně odvrátila (jedou jí soupeřka pomohla DF) a otočila na 8:6. Paráda. :) To už jsem věřil, že má zápas v kapse. Vrátil jsem se tedy zpět na centr, kde akorát začínala Bára.
Reagovat
sprchon
Nějak v tu dobu skončila i Pironková s Govorotsovou a já šel naproti Kláře a Julii, která se na mě usmála. Bára se mi od začátku moc libíla, sice se nechala breaknout, ale zas si to vzala zpátky. Tenisově jednoznačně nejlepší zápas, co jsem dneska viděl. Za stavu 3:4 už mi zbývalo jen nějakých 15 minut do plánovaného odjezdu, tak jsem zaběhl ještě rychle dozadu na Belindu. Ta odvracela další tři MB a nakonec srovnala na 5:5. Nebyl už čas, tak jsem si jen přes mříž v rychlosti vyfotil Julču, rychle jsem kouknul, jak hraje Bára a mazal jsem na bus
Reagovat
sprchon
Do příjezdu busu zbývaly asi 3 minuty a mně to nedá a po cestě na zastávku kouknu, co se děje nalevo ode mě. Kája s Vaňkem vycházejí nahoře z klubu a něco nesou. Říkám si, jdou se asi koukat na terasu na Báru. Tak jdu dál, otočím se a najednou koukám, že jsou dole. Chvíli jsem na ně koukal, oni tam postávali možná třicet vteřin. Autobus měl přijet každou chvíli. Nakonec jsem zamířil na zastávku. Hned jak jsem se tam zastavil a viděl Káju s Vaňkem zacházet dovnitř na vrátnici, okamžitě jsem litoval. Vrátka byla otevřena a já promeškal jedinečnou příležitost. Mohl jsem si říct o autogram a prohodit pár slov. Jsem sice nachcípanej tak, že se mi hodně blbě mluví. Ale určitě bych to zvládl. Pořád toho trochu lituju. Na zastávce jsem stál ještě 2 minuty, bylo by to tedy akorát.
Reagovat
sprchon
Ještě jsem chtěl zmínit moc hezké záchody, vypadaly nově, byly čisté, z kohoutu tepla teklá voda a tak luxusní papírové utěrky jsem ještě nikde jinde neviděl. :)
Reagovat
Patri.k
Krásný, také to byla pro mě premiéra, je krásné číst něco, co člověk sám zažil :D Na tu VIP tribunu jsem taky lezl, i když jsme nevěděl jestli smím, ale do soukromé haly jsem si vážně netroufl vlézt :DD
Reagovat
sprchon
To jsi to fakt dočetl, jo? :D Já jen tušil, že bych neměl, ale byl jsem tak nějak bez nervů celý den, na to počasí a na to, že mi nebylo úplně dobře, jsem byl v pohodě a v dobré náladě. :) Nechtěl jsem to psát před některými zdejšími uživateli, ale pokud je člověk dostatečně drzý, možná se dostane i k hráčce do šatny. :D
Reagovat
blixa
Když je člověk dost drzý, dostane se téměř kamkoliv. Máš ještě rezervy :D
Reagovat
sprchon
No mně v tu chvíli byla zima a bylo mi jedno, jestli mě třeba hned vyhodí, trochu jsem s tím počítal. Dovnitř jsem ale přes dva ?hlídače? prošel bez odporu a uvnitř jsem se ohříval možná čtvrt hodiny. :D Ana Konjuh řešila stejný problém jako já - připojení na wifi. Pak už mi ale bylo trochu blbé tam oxidovat, když tam pár lidem, co tam chtěli vejít po mně, řekli, že tam nemůžou. Takže jsem se rád nechal vyvést. :D
Reagovat
Patri.k
mohl si jít na WC tam bylo krásně teplíčko :DD
Reagovat
sprchon
Jo, tam to bylo super, taky jsem tam strávil dost času. :D Jeden postarší pán ze skupinky, která už měla něco upito (bylo to tam cítit) si tam dokonce u topení sundal boty a sušil si ponožky. :D
Reagovat
Patri.k
Jo, toho jsem taky viděl, jak si suší nohy na topení :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já byl tak drzý, že jsem si zašel pro Petru Kvitovou osobně v Prostějově na extralize.. No a mám podpisy i fotky:))
Reagovat
Fandina
Pěkné zážitky, také jsem si to celé přečetla a četlo se to samo ... úsměv. A s tím vstupem jinak, tak já mám také z včerejška zážitek, ale opačný, šla jsem někam, abych nevypadala blbě a sama jsem tak nějak po tom netoužila. Na tréninkové kurtu vedle zastřešené haly trénava včera Bára s Kájou a svými trenéry. A já jsem si tam do mezery nastřčila mobil a fotila si je. A v tom nějaký pán vedle dveří říká, proč si je nevyfotím vevnitř, že je otevřeno. A já mu řekla, že je tam jen vstup pro hráčky, protože to vedle dveří bylo na ceculce. A on mi řekl, že to nevadí, že si je mohu vyfotit líp bez toho plotu a že si tam mám dojít. Tak jsem tam vlezla, aby neřekl a vyfotila si je.
Reagovat
sprchon
Ha. :D To je taky dobré. :) Já viděl konec jakési rozehrávky Julie, taky jsem si ji vyfotil, ale někam blíž jsem se neodvážil.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej report!
Reagovat
VlS
Sprchon
dík za report. A to podstatný - je vidět dobře, nebo tak blbě jak děsil Frick?
Reagovat
sprchon
O pár příspěvků se v reakci na Fricka na toto téma vyjadřuju. Ve zkratce: Já viděl dobře a všechno, takže za sebe jsem spokojen. :D Samozřejmě to ale může být lepší. ;)
Reagovat
sprchon
*O pár příspěvků výše.
Reagovat
fretek
Už vím, proč dneska na tenise pršelo (sprchonovalo)
Reagovat
sprchon
A já tu vodu zachycoval a vypustil jí teď tady. :D
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
sprchon
No a teď jsem zvědavej, jestli se to někomu bude chtít číst. :D :D :D Takhle jsem se už dlouho nerozepsal.
Reagovat
tommr
dobrej a zajímavej report. Trumfnul si i montyho a to už je co říct ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Cele, 2x..fajn koment..
Reagovat
slacker
Bude
Reagovat
sprchon
Tak to jsem rád, taky si to jdu ještě jednou přečíst na dobrou noc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný :) taky se tam chci zajet podívat a ted jsi mě úplně nalákal :D
Reagovat
marekv
Fajn, ale kolik je ti let, ze si nikdy nebyl sam v Praze :-)
Reagovat
sprchon
21
Možná je to ostuda, ale já jsem si Prahu nikdy pořádně neprošel a moc to tam neznám. Se základkou jsme tam možná dvakrát byli, ale moc si z toho nepamatuju. Akorát Václavák, Orloj a Divadlo. S rodiči jsem tam byl (jako podívat se na památky) pár let zpátky, párkrát jsem tam byl (ale nikdy ne sám, vždy např. s kámošem) na rockových koncertech (AC/DC, 2x Iron Maiden, Helloween + Gamma Ray a další). Takže dneska opravdu poprvé sám. :D A to jenom proto, že v Liberci není jiný blázen do tenistek, o kterém bych věděl a který by jel se mnou.
Reagovat
sprchon
A nepočítám návštěvy IKEA nebo CČM. :D
Reagovat
marekv
máš tam vzkaz :-)
Reagovat
EllNino
neboj, je mi 18 a jsem taky Prahou napolíben :D
Reagovat
Frick
To musí bejt strašný.

Já se tedy přiznám, že jsem v životě nebyl (co do krajských měst) v centru Zlína, Hradce a Jihlavy. Do 6/2014 to i platilo o Plzni, do 2/2014 o Ostravě a do 09/2013 o Olomouci.

Ale nějak si fakt nedokážu představit, že bych byl (dospělý) Čech neviděl jádru hlavního města své (poměrně malé) země.
Reagovat
EllNino
ježiši, myslel jsem sám, samozřejmě jsem byl v Praze, neboj, to byla narážka na to, že bych se tam určitě ztratil :D jinak jsem jezdil do Prahy i na juniorský turnaje, takže fakt v Praze jsem byl :)) ale vím tak myximálně, kde je Václavák :D
Reagovat
sprchon
Holt rozdíl generací, no...
Reagovat
blixa
Pochybuju že generací, tomu joudovi bude jen o pár let víc jak tobě ;-)
Reagovat
VlS
Ono zas není tak moc o co stát, určitě je fůra příjemnějších míst než přeplněná a v centru předražená Praha. A úplně nejhorší je, že je to tam samej Pražák :-)
Reagovat
sprchon
A chystáš se teď taky na premiéru? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem sama v Praze taky ještě nebyla, ale docela se.tam vyznám a na "základní" místa trefím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý report, díky. :)
Reagovat
sprchon
Zrovna jsem to po sobě taky dočetl a musím si to taky pochválit. :D Prostě super den. :)
Jen mě teda zamrzelo, když jsem viděl doma na livesportu Belinda 6:7 ve třetím... Ale tak třeba tam ve čtvrtek bude ještě v deblu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bezva report, dík .... úsměv
Reagovat
blixa
Kočička moje ;-)

https://www.facebook.com/GarbiMuguruza/photos/a.192452504236394.1073741831.182881405193504/496694413812200/?type=1&theater
Reagovat
aligo
kdo jde zítra? :))
Reagovat
Patri.k
asi pojedu znovu, dost zajiamvých zápasů bude i na vedlejších kurtech
Reagovat
smazaný uživatel
dneska sem nebyl, protože sem se bál, že dojedu a přeruší se, zítra jdu na celý den a pak valím domů :)
Reagovat
Patri.k
udělal si dobře, já tam byl už na začátek a pěkně jsem tam mrznul v tom dešti :D
Reagovat
smazaný uživatel
já sem byl v Andělu celý den, kino+nějaký nákupy, ale mrzí mě, že jsem neviděl Julku Goerges no, zase ale zítra toho uvidím až moc :D jsem ale zklamanej, protože mě vypadla Giorgi, kvůli který sem více-méně jel :D
Reagovat
smazaný uživatel
co to jako dnes mělo být? o.O
Reagovat
EllNino
Cetka se odhlásila i z Madridu, to vypadá na konec ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neee.. :-//
Ale asi se to dalo čekat.. Myslím, že v Paříži je pořád přihlášená, tak tam by to bylo takové symbolické.. Vlastně "doma" skončit..
Reagovat
EllNino
myslím, že to tak i dopadne ...pokud to bude jen trochu možný, ranking v době přihlášek jí do main draw stačil ..
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva, bravo Karolínko,
dobře jsi to vyřešila,
jak jsi tu skopčandu pěkně,
hravě kurtem povodila.
Reagovat
Patri.k
Bylo to super, jen mi byla dost zima :DD
Reagovat
Fandina
Baruška také pěkný rozhovor na tréninku. Joooooooooooo!!!
Reagovat
Fandina
Klárka zase super rozhovor tady v článku. Pěknéééééééééééééé!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:) souhlasím, působí mile
Reagovat
smazaný uživatel
Monikooooooooooo!!!!!!! To snad nemyslíš vááážně!! :-/ :-((
Reagovat
blixa
No jo, vedla 2:0 ve třetím ale pak se nějak zlomila .. . Ale zase jedna konkurentka pro naše holky pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt škoda.. Ještě v tom posledním gemu vedla 30:15.. Sakra!! Myslel jsem, že by spolu s Alize hrály SF, ale nějak jsem se špatně podíval a hrály by spolu až finále.. :D No, ale stejnak, tenhle zápas jsem strašně chtěl vidět naživo.. :-/
Reagovat
Fandina
Kovinic hrála včera s Markétkou a hrála tady dobře. Takže zase není se čemu divit.
Reagovat
Frick
Tak je to sním fakt nějaký špatný. Areál na úrovni ITF, restrikce na úrovni WTA. Bohužel, pro mne je focení zcela zásadní. Tak ITS v Olomouci a turnaj na Štvanici.
Reagovat
blixa
Sejmuli tě, co ?
Reagovat
Fandina
Patří mu to. Pomluvy se nevyplácí
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CDsx775W0AAlW58.jpg:large

:3 :D
Reagovat
George_Renel
Zítra by se mělo začínat již v 10:00.
Reagovat
tommr
tak to ten první zápas nejspíš nestihnu. Musí se ale nějak dohnat ta ztráta co dneska nabrali ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted by od Karol bylo více nez rozumne odhlásit se ze čtyřhry pokud je to tedy možné, třeba jen pro únavu nebo tak.
Reagovat
zpilat
karolína tu čtyřhru odpinká bez ztráty sil, toho bych se nebál
Reagovat
Jam
Cesta Lucky turnajem: Smítková - Hradecká - Koukalová - Strýcová - Plíšková
Reagovat
EllNino
Lucka není Petra, tý to proti krajankám naopak vubec nejde :))
Reagovat
smazaný uživatel
To není tak úplně pravda. Například Smitkovou na Wimbledonu porazila hladce, dokonce s kanárem.
Reagovat
EllNino
to je ale asi tak jediná :)
Reagovat
Fandina
Faktem je, že tahle čtvrtinka je Češkami našlapaná a narazit se na ně dá v každém kole. Blbý los.
Reagovat
smazaný uživatel
aoyb es vins tshekhish prag azoy es s a shod
Reagovat
blixa
sebele molemo ho feta ho sa roala lieta
Reagovat
smazaný uživatel
Udy? k?ryakrama supara ?h?
Reagovat
smazaný uživatel
Hosasane lenaneo la ke bartolomeo
Reagovat
blixa
Empa e ka bonnete ba hore nahana joalo
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ke utloisise puo ea hao
Reagovat
slacker
jiérve pitkalaaaaa Barbora Spotakova.
Reagovat
zpilat
a náhle se z lenocha vyklubal finlandolog!!! :-D překvapivé!
Reagovat
blixa
etsoe ke ho qaqile haholo ka, ho le letona? :D
Reagovat
smazaný uživatel
kokokokokoukoukkoukakoukalova hrhrhrhrahrahradhradechradecka dododododotototohohoho
Reagovat
blixa
Ha ke utloisise tsa ho bua ya hao moloko
Reagovat
smazaný uživatel
M?su meitenes ir lab?kais
Reagovat
smazaný uživatel
?????
Reagovat
zpilat
dobře hovoříš, ty!
Reagovat
smazaný uživatel
????? ?????? ?? ?? ???? ???
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ta Plíščice, hraje super tenis a má velký potenciál,zatím to jde, hraje vše v klidu sice trochu"ztopořeně" a není na ní vidět žádné extra nasazení v důležitých momentech.Martina Navrátilová by pro ni asi byla větším přínosem, než pro A.R.
Reagovat
blixa
Tak to ne !!! Káju si rozvracet nedáme !!! M.N. ani omylem !!! ;-)
Reagovat
slacker
Martina ma vystridat Davida, to je jeji osud
Reagovat
zpilat
ó sám velký "lenoch, ulejvač, flákač" slacker promluvil, děti, postěte se :-D http://en.wikipedia.org/wiki/Slacker
Reagovat
slacker
Uz si ty hnupe nasel dalsi vymluvu proc nemuzes vyuzit informace z onlajny.com nebo jineho podobneho mista a jak na smilovani bozi cekas az co napise do komentaru Tommr?
Reagovat
zpilat
ano, čekám až se náš lenoch probere, a napíše něco vysoce hodnotného, jako obvykle!!! :-D
Reagovat
zpilat
začínám tě podezřívat, že jsi druhý nick fandiny, když už s ní nikdo nechce diskutovat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitka je jiný druh, původně jsem si myslel i tady psal, že by Davida mněla čenžnout, ale po těch skoro dvou měsících nicnedělání Petry se mu musím omluvit!
Reagovat
slacker
Muzes tu myslenku nejak vice rozvest? ze ta dvoumesicni pauza je nahle zpetna omluvenka pro Kotyzuv nikym jinym nenahraditelny prinos po Wimbledonu 2011
Reagovat
zpilat
buď rozumíš napoprvé co píše, a nebo se radši ani neptej, děláš ze sebe jenom blba, lenochu! :-D
Reagovat
slacker
Jen hlupaci jako ty se na nic ptat nepotrebuji a umi si najit milion plus jeden duvod proc se branit novotam a zmenam.
Jdi se svou urazenosti o ulici dal.
Reagovat
zpilat
ale, ale, stačí trocha provokace a lenoch se probírá k životu!!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska mne asi nejvíce potěšila Klárka.. Zápas jsem sice neviděl, ale porazit Goerges, to není lehká práce :-)
Reagovat
zpilat
ale na ty kozičky pětky georges jsem se těšil, ale klárka "smutné oči" koukalová mi to snad vynahradí pěkným tenisem :-D
Reagovat
horska.kraslice
Tak kdoví, jestli ji víc naladila ta včerejší úspěšná čyařhra anebo pomohla změna počasí (v pondělí v rozhovoru na ČT řekla, že jí bude více vyhovovat, když se v úterý na její zápas ochladí a třeba bude i poprchávat).
Reagovat
horska.kraslice
čtyřhra....
Reagovat
tommr
po včerejších výhrách Denisy Allertový a Katky Siniakový dneska vyhrály i Karolína Plíšková, Bára Strýcová a Klára Koukalová - a to měly všechny velice těžký soupeřky ... :)
Z pohledu českýho fanouška je pozitivní i to, že našim postupně odpadávají největší konkurentky - venku už jsou z nasazených Kuznetsovová, Beguová, Bencicová a Giorgiová i vysoce nebezpečná Brengleová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nebude to za chvíli 100% úspěšnost bohužel,protože vypadne určitě bud Smitková nebo Šafářová:(
Reagovat
tommr
jj škoda blbýho losu - ve čtvrtý čtvrtince se mezi sebou budou bít 4 Češky zatímco ve druhý není ani jedna ... :(
Reagovat
zpilat
jak se to vezme, třeba to bude 100% úspěšnost z možného
Reagovat
smazaný uživatel
Holky dneska "v suchým" tričku :-)
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola. Škoda že nenechali ten záver zápasu v TV :(
Reagovat
tommr
je to ostuda a to dvojnásobná, protože ten závěr mohli krásně stihnout - stačilo vypustit pár úpně zbytečných upoutávek ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Je to děs. Než jsem to stačila naladit na počítači, tak byl konec. Stihla jsem akorát rozhovor s vítěznou Barunkou.
Reagovat
tommr
přesně tak - než jsem ten jejich web našel tak bylo po všem. Jsou to trapáci ... :(
Reagovat
slacker
Mas sedet v hledisti a ne vecne z gauce cumet na televizi - "tenisovy fanousku"
Reagovat
smazaný uživatel
já to sledoval na počítači celý, takže pohoda :-)
Reagovat
horska.kraslice
No jo, když na počítači toho člověk sleduje tolik, že si chce dopřát luxus velké televizní obrazovky, když už to televize vysílá.
Reagovat
smazaný uživatel
já dneska neměl jinou možnost, jinak bych taky koukal na bednu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a stihlo se v telce ,jak Brengle vybouchla,poté co lidi tleskali ještě ,když se dalo hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím. Sledoval jsem to jen tak napůl. Jinak potlesk - naopak předčasný - včera sebral Lucce Hradecké zbytečně bod. Diváci na pevné tribuně začali mohutně tleskat ještě před dopadem míčku a rozhodčí ohlásil HINDRANCE.
Reagovat
smazaný uživatel
Nn, to nebylo za potlesk.. To bylo za to, že Lucka se už radovala, že vyhrála výměnu.. :-) Jestli teda mluvíme o stejné výměně.. :D
Reagovat
tommr
to je ale divný pravidlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné. Ta radost Lucky totiž přišla zhruba současně tím potleskem (možná ještě o něco později) a zvukově se v něm prakticky utopila, takže jsem ji slyšel jen hodně slabě. Samozřejmě ale rozhodčímu do hlavy nevidím.
Reagovat
janek_da
děkuji všem za komentáře. Hezký zbytek dne. ůsměv
Reagovat
Fandina
není zač ... dva úsměvy
Reagovat
PH94
Taky přeji příjemný zbytek dne..úsměv..
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
to dnes daly a to ve dvou setech. Zejména u Kláry jsem mile překvapen. Nebyly to vůbec jednoduché soupeřky a navíc velké sympaťačky.
PS: Co tam dělá Monča Nicu?
Reagovat
blixa
Já jsem zase víc překvapen u Báry, protože Madison je na antuce krajně nepříjemná soupeřka. Dneska to fakt vyšlo skvěle !!!
Reagovat
smazaný uživatel
taky to byl jasně nejkvalitnější zápas...udolat Brengle ,to chce opravdu velkou trpělivost i energii
Reagovat
tommr
Niculescu bude doufám pokračovat v nastoleným trendu předčasnýho vypadávání zahraničních favoritek ... :)
Reagovat
aligo
hrajou až zítra, takže dneska konec :))) a já nevím na kterou mám zítra jít :D poraďte :D
Reagovat
misa
ŠAFÁŘOVOU :-))
Reagovat
Fandina
na obě ne, proč jen na jednu ... úsměv
Reagovat
aligo
protože obě budou hrát už ráno pravděpodobně souběžně, aby mohly k večeru hrát případný druhý zápas... asi půjdu na Šafinu :)) tam bude i Terka :))
Reagovat
Fandina
Jenže i tak můžeš vidět obě. Můžeš střídat kurty.
Reagovat
Fandina
Klárka 6:2 je to táááááááááááám.

A teď i Barča. Výhra!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola. Klárko pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam:)
Reagovat
slacker
Je nabito na dva mecboly zaroven v obou zapasech
Reagovat
slacker
Koukalka ten svuj promenila, Bara nikoliv.
Reagovat
slacker
Ale ma dalsi repete. Vyhraje nebo bude dalsi shoda?
Reagovat
slacker
Anoo, tentokrat se uz trefila a dalsi vyhra je v domecku
Reagovat
tommr
vidíš jak ti to jde ty blbečku ... :)
Reagovat
r176
Dobře Báro pojď
Reagovat
aligo
je normální sračka!!!! to nejde říct jinak!!!!
Reagovat
slacker
Jde. Co treba rici ze se blizi urovni Tommra? :-D
Reagovat
aligo
ty seš vůl :D :D
Reagovat
zpilat
ó sám velký "lenoch, ulejvač, flákač" slacker promluvil, děti, postěte se :-D http://en.wikipedia.org/wiki/Slacker
Reagovat
smazaný uživatel
zápas plný prasátek :D
Reagovat
Fandina
V televizi to tak nevypadá, ale docela mě včera Madison překvapila, když jsem jí viděla ve skutečnosti, že je celkem malá.
Reagovat
smazaný uživatel
a špekatá :D
Reagovat
Fandina
to vlastně také ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ale na to jak je malá a relativně při těle, má fakt dobrou kondičku a slušně do toho práská :) hraje moc pěkné
Reagovat
Fandina
Souhlas. Je taková podsaditá a pořád v pohybu. Já jí viděla hrát včera při čtyřhře a byla dobrá.
Reagovat
slacker
Typicka kvitobijka
Reagovat
janek_da
jsi nejlepší komentátor. Jak to vypadá teď?
Reagovat
slacker
www.onlajny.com - sup v dalsim okne nebo zalozce
Sem to pisu jen kdyz tommra posedne basnicke strevo.
Reagovat
Fandina
je výborný, lepší než ti na onlajnech a to to sem jen kopíruje ... úsměv
Reagovat
slacker
jsem lepsi a ani zdaleka se tam nenadru :-D
Reagovat
slacker
1:4

Využívá hned první a vrací si náskok tří her.
Reagovat
janek_da
super.
Reagovat
janek_da
kdo?
Reagovat
slacker
nevim, ale uz vede 1:5 :-D
Reagovat
janek_da
hlavne, ze neprohrava
Reagovat
slacker
prohrava, ta druha
Reagovat
Fandina
Klárka 3:0 ve druhém setu. A nevím, jestli se mi to zdá, ale Klárka má dneska docela dobré podání.
Reagovat
aligo
ona ho hodně zlepšila :))
Reagovat
misa
Jestli se mám psychicky připravit na zápas Lucie :)
Reagovat
aligo
ne
Reagovat
EllNino
jsou :)
Reagovat
aligo
fakt? :o říkal něco komentátor že Lucčin zápas ohrožuje tma tak jsem myslel že nejsou :))
Reagovat
EllNino
já nevím, jestli jsou nedostatečně silný ty luxy víš třeba...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi. Světla tam jsou, ale nemusí splňovat požadavky pro zápasy WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Světla jsou na 100%, včera rozsvítili i na závěr čtyřhry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Berdych s Čiličem nám na loňském Wimbledonu ukázali (byť neradi, hlavně Tomáš), jak málo světla stačí, aby se dalo hrát :-D
Reagovat
misa
Hm, nechám se překvapit...
Reagovat
tommr
dneska se už bude dohrávat jen zápas Niculescový. Pro Lucku to bude lepší - aspoň bude hrát zítra ve snesitelnějších podmínkách ... :)
Reagovat
Fandina
Klárka s Julčou, takové hezké holky a nehrají na centru ... škoda. Klárko pojď!
Reagovat
Fandina
Julču jsem zase delší dobu neviděla hrát, ale dneska se tak nevyhazuje jako jindy.
Reagovat
smazaný uživatel
má také první set :)
Reagovat
Fandina
Klárka set v TB 6:3. Tak ještě jeden Klárko. Pojď!
Reagovat
Fandina
7:3 ... úsměv
Reagovat
slacker
Klára Koukalová má hned pět setbolů! Tohle už snad ani nejde promarnit.
Reagovat
tommr
v TB to bylo drama se štastným koncem pro Báru ... :)
V prvním setu obě hráčky předváděly skutečně špičkovej tenis - zatím vidíme asi nejlepší zápas letošního ročníku ...
Reagovat
slacker
6:7

Barbora Strýcová to ale přece jen dokázala! Neskutečně napínavý a krásný první set končí chybou Brengleové do sítě!
Reagovat
slacker
Klára Koukalová má hned pět setbolů! Tohle už snad ani nejde promarnit.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný tenis byl také Světlana x Zhang
Reagovat
Fandina
tak to určitě, ten byl výborný
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel mi Světlanka nepostoupila :(
Reagovat
kada.tom
a Bára má set, hurááá :-)
Reagovat
kada.tom
Bencic taky venku, nějak ty zahraniční nasazené padají ...
Reagovat
tommr
to je jen dobře. I když ta Konjuhová může bejt taky nebezpečná ... :)
Reagovat
Fandina
Klárka Julča TB. Klárko pojď!!!
Reagovat
Fandina
1:0 hezkým FH Klárky po čáře
Reagovat
Fandina
a 2:1 chyba Klárky z BH podél čáry
Reagovat
Fandina
3:1 teď krásný FH z jednoho rohu do druhého
Reagovat
smazaný uživatel
velmi hezký tenis.. je to řezba :)
Reagovat
slacker
hezke to bude jen kdyz vyhrajou, tech promarnenych sanci nasich uz v obou zapasech je presprilis
Reagovat
smazaný uživatel
to máš pravdu, ale dá se ta to dívat :) a už má první set, takže spokojenost
Reagovat
slacker
Spokojenost u me take
Reagovat
tommr
ani napodruhé Báře nevyšlo dopodávat když promarnila tři setboly ... :(
Reagovat
EllNino
škoda, ten míček, jak padal ...
Reagovat
slacker
6:6

To ne! Strýcová měla po servisu výměnu napůl vyhranou, ale volej poslala do autu a o prvním setu tak rozhodne tiebreak!
Reagovat
EllNino
Bára to totálně zazdila ...
Reagovat
slacker
No jen napis co je? :-D
Reagovat
tommr
ted se ale Báře podařilo soupeřku opět brejknout a bude mít druhou příležitost na dopodávání setu. Doufejme, že tentokrát si s tím poradí líp ... :)
Reagovat
slacker
www.onlajny.com

Paráda! Bára bojovala jako lvice a byla za to odměněna! Brengleová měla veliký tlak, ale šla k síti, tam ale nebyla důrazná a Strýcová ji po chvíli prohazuje.
Reagovat
tedi
super, ted uz nikdo nemusi chodit na onlajny. :))
Reagovat
Fandina
tak tak a přeskakovat z nich sem ... super
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš ten zápas Benčič vs. Konjuh musí být komedie naživo! :DDD Konjuh 9 MP nevyužije, Benčič jen 3, ale taky slušný! :DD
Reagovat
PH94
Obdivuji všechny, že tam jsou i přes tu obrovskou zimu :D Už se těším na zítra..:D
Reagovat
slacker
Je vysoko nad nulou, ty obrovska zimo
Reagovat
PH94
V takovýmhle počasí se človek jen ztěží dočká tweenerů..
Reagovat
VlS
Ten Barčin kraťas byl krásnej
Reagovat
EllNino
ale to bylo tak vše ..
Reagovat
tommr
to byl ale od Báry bohužel jedinej krásnej moment v celý hře ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Konjuh je velká labilka nevyužila už 9 Matchpointů a plno z nich měla při vlastním podání. GO BELINDO
Reagovat
tommr
Bára pěkně otočila průběh prvního setu a bude podávat na set ... :)
Reagovat
Fandina
Klárka s Julčou 3:3 Klárko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím krásný zápas, nejhezčí zápas s Češkou v Praze
Reagovat
smazaný uživatel
MADRID 2015
------------------------------
Turnaj Masters & Premier event
------------------------------
PRAVIDLA TURNAJE:
------------------------------
1/ Každý musí stvořit 2 týmy hráčů, ATP 5 hráčů a WTA 5 hráček
2/ Pravidla výběru hráčů:
ZAKÁZANÍ HRÁČI:
a) Hráči Top 10 (do OF)

V týmu mohou být pouze hráči:
a) pouze 1 hráč/ka z top 11. - 20.
b) 4 hráči/ky výše než 21. místo
Povinní hráči:
a) 1 povinný hráč nad Top 50 (50. - nekonečno)

OSMIFINÁLE
Od OF si můžete zvolit hráče a hráčku z Top 10, podmínkou je, abyste v týmu měli dosud hrajícího hráče/hráčku. Dosud hrající hráč bude přepsán a nahrazen hráčem Top 10 (dosud nasbírané body za přepsaného hráče zůstávají).

* vybírá se dle rankingu, který byl vydán 27. DUBNA 2015
Ranking bude viset v záložce s názvem: Ranking ATP/WTA.
-------------------------------

Přihlášky na turnaj je třeba odevzdat do začátku turnaje,
což znamená, že nahlásíte své týmy do chatu (příp. do vzkazníku na TP ? PetaM, PetraFans)
Reagovat
EllNino
akorát ti nad 50 budou teda v kvaldě ...protože se do hlavní soutěže nedostanou:)
Reagovat
PetaM
Furt prudí :D

a) 1 povinný hráč nad Top 30 (30. - nekonečno). Můžete dovyměnit za nějaké dříve nahlášeného hráče za svého kvalifikanta (kdyby náhodou :D :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za upozornění! :)

Takže ZMĚNA: Povinný je hráč mimo top 30. Pokud někdo bude chtít doplnit potom kvalifikanta/kvalifikantku, tak samozřejmě může.
Reagovat
slacker
A to budes opravovat ve vsech komentarich kam si to uz stacila nakopirovat s chybou?
Reagovat
VlS
zatím luxusní dámskej tenis.
Reagovat
EllNino
krása :)
Reagovat
VlS
pěkně otočila. Viděl jsem jen první set a myslel jsem, že to nepodadne.
Tak Baruško, a bojuj teď ty.
Reagovat
tommr
tomu se mi skoro nechce věřit. To by byl diletantismus nejtěžšího kalibru. Doufejme, že to přežije ve zdraví ... :(
Reagovat
EllNino
holt jí její firma nezásobila :)
Reagovat
slacker
Diletant Tommr bude poucovat o diletantismu?
Reagovat
tmora
Karolina je frajerka, podle mne ma tricek celou radu, ale chtela se proste vytahnout..????????
Reagovat
VlS
Taky jsem si říkal, že si koleduje i o svalový zranění, ale asi je to otužilá holka.
Reagovat
Jan
Co jí zbývá, když nemá tričko s dlouhým rukávem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyměnit sponzora!
Reagovat
smazaný uživatel
co ja vim, nektere tenistky nemaj ani potitka ze by si mohly dovolit dat nejakemu fanouskovi..
Reagovat
PH94
Luxus Karolll :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist