Plíšková v Římě porazila Kontaovou a získala svou nejcennější antukovou trofej!

19. 5. 2019, 13:00
Aktuality 126
WTA ŘÍM - Karolína Plíšková slaví triumf v generálce na Roland Garros. Sedmadvacetiletá Češka ve finále turnaje WTA Premier 5 v Římě porazila Britku Johannu Kontaovou a získala svou nejcennější trofej z antuky, na které zvítězila potřetí v kariéře. Celkově vybojovala 13. titul, z toho druhý letošní.
Karolína Plíšková (© AFP)

Zatímco loni v Římě končila po prvním zápase plná negativních emocí, letošní ročník zakončila nejlepším možným způsobem. 

Karolína Plíšková se po týdnech trápení se záhadným virem, který od března oslaboval její tělo, rychle vrátila do formy. Na antuce v italské metropoli v pěti zápasech nenašla přemožitelku a týden před startem Roland Garros si zvedla sebevědomí.

Sedmadvacetiletá Češka po výhrách nad Australankou Aljou Tomljanovicovou, Američankou Sofií Keninovou, Běloruskou Viktorií Azarenkovou a Řekyní Mariou Sakkariovou zvládla i dnešní finále proti Johanně Kontaové. O rok starší Britku přehrála 6-3 6-4 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 6-1.

"Byl to skvělý týden, prošla jsem si pár těžkými zápasy a jsem nadšená, že jsem to mohla dneska takhle krásně dokončit," řekla Plíšková při slavnostním ceremoniálu. "Hrála jsem tady první finále a doufám, že nebylo poslední."



Plíšková v první sadě výborně podávala a udělala v ní jen pět nevynucených chyb. Ukončit set mohla za stavu 5-2 při podání soupeřky, ale return z druhého servisu poslala do autu. Vzápětí odvrátila se štěstím brejkbol a po nepovedeném zkrácení Kontaové set uzavřela.

Brejkbol na úvod druhého setu ještě nevyužila, ale stále byla pevná při svém podání. Za stavu 3-3 až proměnila čtvrtý brejkbol v gamu po nejdelší výměně utkání, kterou ovládla po švihaném voleji. O hru později zvládla těžkou chvilku při svém servisu: vedla už 40-0. ale udělala dvě dvojchyby, náhle byla shoda, ale podání uhájila.

První dva mečboly nevyužila, ale třetí si vypracovala poté, co doběhla zkrácený míč. Za hodinu a 25 minut zápas skončil po ráně Kontaové do sítě a Plíšková si připsala sedmadvacátý vyhraný zápas sezony; jen Kvitová má o výhru více.

Nejcennější trofej z antuky
Ve svém celkově 25. finále na okruhu WTA Plíšková získala 13. titul. V Římě, kde pro ni tři ze čtyř předchozích startů skončily hned po prvním zápase, hrála teprve počtvrté v kariéře finále na antuce a potřetí z něj odešla jako vítězka. Po triumfech na podnicích WTA International v Praze 2015 a WTA Premier ve Stuttgartu 2018 slaví nejcennější trofej z akce WTA Premier 5.

Letos už lounská rodačka triumfovala hned na začátku sezony v Brisbane a dnes se tak stala třetí tenistkou po Petře Kvitové a Kiki Bertensové, která bude má v roce 2019 na kontě dva tituly. V Římě navázala na jedinou českou šampionku z 'věčného města' Reginu Maršíkovou, která tam slavila před 41 lety, a svou trenérku Conchitu Martínezovou, jež zvítězila v letech 1993-1996.

Plíšková, která na předchozích dvou letošních turnajích na antuce vyhrála jen jeden ze tří zápasů, za vítězství získá prémii přes půl milionu eur a ve světovém žebříčku vyletí ze 7. na 2. místo. Na pařížském grandslamu tak bude moc útočit na návrat na post světové jedničky, ale minimálně k tomu bude potřebovat postoupit do semifinále.

Bývalá světová sedmička Kontaová, která v pátek v den svých 28. narozenin vyřadila Markétu Vondroušovou a včera si vyšlápla na osm zápasů neporaženou Nizozemku Kiki Bertensovou, dnes hrála finále na antuce teprve podruhé. A opět v něm prohrála, před dvěma týdny v Rabatu nestačila na Sakkariovou.

• WTA PREMIER 5 ŘÍM •
Itálie, antuka, 3.452.538 eur
nedělní výsledky (19. 05. 2019)
• Dvouhra - finále •
Kar. Plíšková (4-ČR) - Kontaová (Brit.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
kada.tom
Gratulace Karolíně, je příjemné vidět, že když se nedaří ostatním Češkách (bráno na konkrétním turnaji), vždycky se najde nějaká jiná, která potěší a třeba i získá titul :-)
Reagovat
turista
Kája super. Gratulka.
Reagovat
sojka1
se uz tak nejak od holek utrhly a v soucasnosti mi pripadaji (samozrejme hrou) jak Rozum a Cit z pohadek.. nebo lepsi: Hlava a Srdce naseho zenskeho tenisu.. :-)) Nase tenisova dama se mi libi, chladna hlava, srdce jak zvon, sikovne rucicky (Maky), rychle nozky (Kacenka), fortel (Hrada), fistron (Baruna), disciplina a kazen (Lucy) nas sice pomalu opousti, ale to je jaksi celospolecensky jev... jo a taky ma klucici odvahu (Muska) a "nekdy je to mondeeena" (Tynda).. a protoze "nemam pamet na jmeeena", tak koncim... :-)))
Gratulace Kaje, super!!! Na ten zapas se jeste podivam. A diky tommrovi za prehled, taky super...
Reagovat
LukasH
Krásný postřeh. :-)
Reagovat
Fandina
Hezké :-)).
Reagovat
Frick
MISTŘI!!!!
Reagovat
blixa
Počkej, hokeji ? Nééé, předháníš dobu, to teprve budeme !!! :D
Reagovat
Torn
Možná vidí Frickem do budoucnosti. :D
Reagovat
tommr
počet titulů českých hráček
1. Navrátilová: 167
2. Kvitová, Mandlíková: 27
4. Novotná: 24
5. Karolína Plíšková: 13
6. Suková: 10
7. Šafářová: 7
8. Vaidišová: 6
9. Koukalová: 3
10-12. Benešová, Siniaková, Strýcová: 2
13-15. Peschke, Kristýna Plíšková, Vondroušová: 1
...
Reagovat
lvicek
V tomhle zebricku me vzdycky zarazi ta Barca... Drzela se ted nekolik let mezi cca 15-40. mistem a stejne ma jen 2 tituly. Nejake ty male proste urvat mohla, ale asi se vzdycky vyblaznila, kdyz mela opravdovou sanci.
Reagovat
tommr
asi bych těch titulů měla víc kdyby se víc soustředila na menší a slabě obsazené Internationaly. Na středních a velkejch turnajích byla vždycky bez šance ...
Reagovat
tommr
1. Serena Williams: 72
2. Venus Williams: 49
3. Sharapova: 36
4. Wozniacki: 30
5. Kvitová: 27
6. Azarenka: 20
7-8. Halep, Kuznetsova: 18
9-10. Karolína Plíšková, Svitolina: 13
11-13. Kerber, Pavlyuchenkova, Zvonareva: 12
...
Reagovat
Empe
První čtyři místa se mi zdají být aktivní už jen tak nějak ze setrvačnosti, pro naše holky lichotivá pozice... :)
Reagovat
tommr
jj dá se říct, že jsou to hrající legendy, který brzo skončí a tituly už asi žádný nepřidají. Totéž platí v menší míře i pro Azarenkovou, Kuznetsovovou a Zvonarevovou ...
Reagovat
tommr
Karolína Plíšková - tituly podle povrchu
hard/outdoor: 6
hard/indoor: 2
clay/outdoor: 2
clay/indoor: 1
grass: 2
---------------
celkem: 13

pro srovnání: Petra Kvitová - tituly podle povrchu
hard/outdoor: 13
hard/indoor: 5
clay/outdoor: 4
clay/indoor: 1
grass: 4
---------------
celkem: 27
Reagovat
tommr
Karolína Plíšková - tituly podle kategorií

Premier-5: 2
Premier: 6
International: 5
----------------
celkem: 13

pro srovnání: Petra Kvitová - tituly podle kategorií
Grandslam: 2
Turnaj mistryn: 1
Elite Trophy: 1
Premier Mandatory: 3
Premier-5: 5
Premier: 11
International: 4
----------------
celkem: 27
Reagovat
LukasH
Je zajímavý, že se PK a KP skoro nepotkávají na turnajích. Když nepočítám TM, tak spolu hrály jen loni v Madridu (od Petřina návratu). A blízko k tomu bylo jen letos na AO. Takže se potvrzuje, že se na turnajích nedaří oběma současně. :-)
Reagovat
Torn
Tak momentálně jsou obě dost vysoko v žebříčku, takže se ani nemají šanci potkat a já jsem docela rád. Nějak nemám rád tyhle peprné české souboje, protože pak abych si 14 dní nikde nic nečetl o tenise, jelikož tam budou dohady a hejty. :D
Reagovat
tommr
já naopak doufám, že se ted začnou potkávat častěji pokud možno ve finále ... :)
Reagovat
PetaM
Tak finále je jediné správné kolo turnaje, kde se můžou potkat :D Kdykoli jindy je to prostě hnus :D Na druhou stranu se jejich formy málokdy potkají na stejném turnaji ...

Kde letos vyhrála Kája, tam Petra udělala tak jedno kolo :D
Kde letos vyhrála Petra, tam buď Kája nehrála nebo prohrála v prvním kole :D
Reagovat
tommr
jj k českýmu finále chybělo kousek vlastně jen na AO. Na FO nebo ve Wimbledonu by to ale už mohlo konečně klapnout ... :)
Reagovat
PetaM
Na RG očekávám blamáž v podobě: ČF Plíšková-Kvitová a k nim do pavouka Strýcovou, Vondroušovou (ty dvě proti sobě v prvním kole určitě), Siniakovou a aby byla sranda, tak sestry Plíškovy v prvním kole. Se štěstím na los to bude tak nějak podobně :D :D
Reagovat
Torn
Jj, klasická GS blamáž. :D
Reagovat
rybicka
Nestrašte
Reagovat
tommr
český čtvrtfinále mezi Petrou a Karolínou na FO by rozhodně blamáž nebyla. Byla by to sice smůla na los, ale zároveň by to pro obě znamenalo úspěch a pro vítězku dokonce velkej úspěch ... :)
Reagovat
PetaM
Myslel jsem to spíše tak, že mají šanci 25 %, že se můžou potkat a šanci 75 %, že potkají někoho jiného :D Já myslím, že SF a F by bylo určitě lepší kolo, kde se potkat :D
Reagovat
tommr
to rozhodně. Budu se modlit, aby se při losování dostaly každá do jiný poloviny pavouka ... :)
Reagovat
LukasH
No jasně, ale pokud by se jim dařilo na stejných turnajích, tak by spolu hrály častěji. Od Austrálie mají obě vlny a když je jedna nahoře, tak je druhá dole a naopak.
Reagovat
lars
V Miami ne
Reagovat
PetaM
Tak v Dubaji byly taky blízko :) Ale tak nepotkaly se. Já jsem rád. Je lehčí fandit proti cizí soupeřce :D
Reagovat
LukasH
Myslel jsem to tak, že se obecně nepotkávají. Od loňskýho Madridu se vlastně do semi na stejným turnaji dostaly akorát na AO.
Reagovat
tommr
Karolína dneska získala druhej letošní titul. Dva tituly mají z ostatních hráček už jen Petra Kvitová a Bertensová ...
Celkem má Karolína momentálně v držení 3 tituly. Vedle letošních titulů z Brisbane a Říma je stále ještě úřadující šampiónkou z Tokia ...
Reagovat
tmora
Predne gratulate Kaje, ale skvela spoluprace s Conchitou! Kaje tahle spoluprace sedi a je to videt. Megahruza aby si trhala vlasy ze Conchitu vyhodila.
Reagovat
pepi
Nevite kde na netu sledovat finale Rafa x Djoky?
Reagovat
Jon61
Zkuste:
http://mylivesport.ru/
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Bývá i na youtube
Na tom ruském mám kupodivu nejlepší obraz.
Reagovat
Jon61
P.S. Nevím, jak jste starý, ale jsem z generace, která se ruštinu učila. Prohlásil jsem, že pokud složím maturitní zkoušku z ruštiny, tak požádám o sovětské občanství. Bylo mi to rozmluveno. Tak snad jména tenistů v azbuce dáte. Přeji pěkné zážitky při sledování.
Reagovat
Torn
Dneska je zase docela populární. :D
Reagovat
Jon61
Jistě. Slovan se spíše naučí ruštinu než anglosas. Pokud umíte něčšinu, angličtinu a ruštinu, tak je to terno.
Já z ruštiny téměř vše zapomněl a od té doby se cítím (možná) mnohem lépe.
Reagovat
jirkaS
já měl ruštinu 9 let a netroufám si
Reagovat
Jon61
Netroufáte si mluvit? Kdyby mne oslovil někdo rusky, tak bych řekl: K sažaleniju ja něpanimaju (foneticky Bohužel, nerozumím). Pokud by to však byla tazatelka pohledná žena, asi bych tu ruštinu oprášil
Reagovat
jirkaS
základy si pamatuju, rozumnět, azbuku číst, možná i psát, ale
nějaká plynulá konverzace by to asi nebyla
to už si víc troufnu na němčinu, tu jsem měl jen 4 roky
ale je mi bližší
Reagovat
Jon61
Chtěl jsem se učit angličtinu (i kvůli zájmu o hudbu), ale na průmce se učila jen němčina. Příšerný jazyk, dostali jsme se k záporovým větám, pak naštěstí učitelka němčiny šla na mateřskou. Jinak v němčině zejména odborné názvy třeba v chemii jsou lahůdka, mnohaslovné složeniny, to jsou jazykolamy.
Reagovat
jirkaS
chemie v němčině? to musela být lahoda
Reagovat
Jon61
To teda jo, dělal jsem v chemickém provozu. V češtině odlučovač, v němčině složené slovo, které popisovalo děj, který tam probíhal. Pamatuji si akorát první Tank (nádrž). Všechny dokumenty jsem už vyházel, opravdu to byl docela nářez.
Reagovat
jirkaS
no já měl němčinu na základce, takže
"civilní" využití, žádná specializace
Reagovat
Torn
No, za sebe bych netvrdil, že umím, ale anglicky a francouzsky bych se domluvil, možná dokonce i rusky a německy, ale to to bych si dovolil spíše jen na nějakou velmi jednoduchou konverzaci, protože ty jazyky jsem měl asi jen rok a půl. :D
Reagovat
turista
To jste teda fakt žabaři na druhou. Učil jsem se rusky 10 let (1970-1980), 1983 jsem tam byl měsíc na studentské praxi a v roce 2008 jsem půl roku seděl v pracovně s Rusem. Nestačil jsem se divit jak dobře jsem se s ním rusky domluvil. A to jsem měl z růdiny dvojku nebo i někdy trojku. Anglina není těžká, ale je těžší než růdina. Němčina a francouzština jsou těžké jazyky pro Čechy. To je docela masakr se to učit.
Reagovat
bIbec
Díky vítězství v Římě se Kája posune o čtyři příčky v BIbcově žebříčku nej hráček od roku 2001. Před Cibulku, Nadiu Petrovou, Zvonarevu a Mary Pierce. Samozřejmě velikosti Mary Kája celkově nedosahuje, ale od roku 2001 už je prostě úspěšnější.
Reagovat
bIbec
teda je úspěšnější v rámci toho žebříčku. Mary má třeba o to jedno GS finále navíc, ale Karolína zase 8 týdnů na pozici jedničky + od té doby o dost víc menších úspěchů.
Reagovat
George_Renel
světovému tenisu a Karolína to jen podtrhla, když bez zváhání došla pro římský titul. Snad jí i Markétě a Petře forma nejen vydrží, ale se i ještě zlepší.
Reagovat
Kytka
Gratulace, veliká. No a pak, že labilní ženský tenis. Ani jednou neztratila podání a rozhodly 2 proměněné breaky. Jako to bývá u mužů pravidlem. Měla jasný plán jak na Kontu. Doufám, že spolupráce s Conchitou vydrží. A na té pomalé římské antuce vyhraje ranařka.
Reagovat
rybicka
Tak, tak. Petra hrává pohledněji, ale při hře Káji mi méně hrozí mrtvice :-))

GRATULACE !!!
Reagovat
rybicka
https://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
Kytka
Mně zase hrozí mrtvice při hře Petry, když to práská všude jinde, než do dvorce, je moc nahoru dolu. To si dělám něco třeba na počítači a jen poslouchám průběh. na hru Petry nemám nervy. Mně se zase víc líbí hra Karolíny. No názory jsou různé, každému se líbí něco jiného a tak je to jen dobře.
Reagovat
EllNino
Vždyť píše, že Petra hraje pohledneji, ale je to o nervy ji sledovat
Reagovat
LukasH
Karolína hraje profesorsky. Téměř nekazí a při svým stylu se neunaví. A pak to podání. Se Serenou nejlepší na okruhu.
Petra šla s konzistencí výrazně nahoru, ale samozřejmě jako Karolína nebude. Ovšem zas nabídne zápasy typu loňský finále Madridu nebo letošní semi Stuttgartu s Kiki....a ten mód drtička...
Vzdycky je něco za něco...
Reagovat
rybicka
Já to mám dost podobně :-) A Kája je mi i sympatická
Reagovat
rybicka
... jakože nic proti Petře. Ale tu tady většina preferuje :-)
Reagovat
Kytka
Mně jsou sympatické obě, ale Petra mně zkrátka dokáže rozčílit velkým množstvím nevynucených chyb. Karolína hraje pečlivěji, udrží se často i v dlouhé výměně.
Reagovat
rybicka
No psala jsem, že to máme podobně. Mně jsou také sympatické obě.
Reagovat
rybicka
https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-klara-koukalova/363782/kvitova-super-pliskove-se-nadava-proc-jsme-tak-neprejicni-a-zavistivi.html
Reagovat
tommr
hezky to Klára napsala ... :)
Reagovat
rybicka
Taky si myslím. Čekala jsem, že poté, co získala dokonce titul, tu někdo z těch co jí láli za Prahu, že přidají nějaké slovo... Ale nic.

Tak Klára to nakonec neunesla
Reagovat
jirkaS
taky mám rád obě, ale kolikrát by mi z nich prasknul :-)
Reagovat
rybicka
No, no :-))
Reagovat
Fandina
Petra víc riskuje a to přináší víc chyb. A celkově je Petra útočnější, víc se snaží dát vítězný úder, než vyměňovat. Samozřejmě to vždycky nevyjde.
Na Káje se mi zase líbí, že když je potřeba, dovede dát eso, poslat bombu na returnu.
Ale celkově se mi víc líbí Petra.
Reagovat
Fandina
A co se týká sympatií, tak Kája je mi hodně sympatická, je to taková flegmouška, podle mě je to hodná holka a mám ji ráda. A o Petře není potřeba se vyjadřovat. Hodná holka, kdo by ji neměl rád.
Reagovat
poutnik
A navíc se narodila ve stejné porodnici jako já. Byť zhruba o 30 let později. :-)
Reagovat
Fandina
Jistě.
Reagovat
Fandina
Nicméně, třeba narozeniny Plíščat mám v merku, protože se narodily ve stejný den, jako moje dcera, i když ta o polovinu jejich věku dřív.
Reagovat
Dobry-den
Zápas jsem neviděl, přišel jsem pozdě. Doufal jsem, že aspoň kousek uvidím, ale Kája byla dneska moc rychlá. Ale to vůbec nevadí. :-) Mrknu na highlights.

Společně s Cincinnati je to pro Káju dosud největší titul v její kariéře. Hateři můžou argumentovat, že neporazila nikoho z top 30, ale to není Kájina chyba a Karolínu to beztak vůbec netrápí. A mě taky ne. Kája prostě byla na tomto turnaji nejlepší.

Ještě jednou gratulka a hodně štěstí na RG. :-)
Reagovat
Kytka
Ten titul má, a to se počítá. Na to koho všeho porazila se beztak nikdo ptát nebude. jen šťouralové to budou rozebírat. Tak spíš proč ostatní hráčky TOP 30 nebyly schopny se dostat dál?
Reagovat
tommr
turnaje se účastnila kompletní světová špička z výjimkou zraněné Kerberové. Hrála dokonce i Serena což je mimo GS skoro nevídanej jev. Karolína nemůže za to, že se ostatní favoritky nedokázaly prosadit ...
Reagovat
Jon61
Turnaj v Římě byl skvěle obsazený, proto jsou hloupé spekulace, koho na cestě k titulu Karolína porazila, ona si soupeřky nevybírala. Nakonec semifinále a finále vyhrála jednoznačně, bez velkých zádrhelů.
Reagovat
Torn
Tak Bertens se taky do SF dostala docela lacině a někdo jí to nevyčítá. :D
Reagovat
Torn
Blahopřeju Káje, ten titul si zaslouží a já si vůl měl vsadit a neudělal jsem to. :D Řím mám z antukových turnajů nejradši, i když je tam pomalá antuka a Kája tam neměla dobré vzpomínky, každopádně hodně vysoko míříš!
Reagovat
tmora
Karoline hratulace! A cela rodina Hujerojc se musí vyfotit :-)
Reagovat
Fandina
A Káju fotili s manželem uprostřed stadionu s trofejí a pak ještě zavolali Martinez s Jelínkem. :-))
Reagovat
LukasH
Jistota od začátku do konce. Fascinuje mě to podání a jistota úderů. Soupeřky jinak nic moc. Žádná nebyla rovnocenná. Aza zkazila co mohla, Sakkari stačilo trochu zatlačit a u Konty se krásně ukázalo, proč není výš.
Pro český tenis je paráda, že se tu neustále přetahují dvě hráčky o prvenství v první desítce, někdy i pětce.
Reagovat
lars
Azarenka hrala dobre asi 1.5 setu
Reagovat
peggy
Karolino,velke blahoprani.
Reagovat
dadaft
gratulace Karolíně

nezbývá než konstatovat, že na titul z Roland Garros máme pět hlavních favoritek -- Halep, Kvitovou, Osaku, Bertens a Plíškovou.

a pak je tu několik dalších hráček, které by za dobré konstalace také mohly vyhrát bez toho, že by se to považovalo za nějakou extra gigantickou senzaci -- Stephens, Konta, Bencic, Azarenka, Barty...

a konečně něco nečekaného je sice nepravděpodobné, ale zajisté možné ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

otázkou mimo kategorie je samozřejmě Serena.
Reagovat
tommr
no Kontaovou bych po dnešku z toho seznamu asi vynechal. Nehraje špatně, ale nemá na to nervy ...
Reagovat
LukasH
Jo. Konta má dobrý údery, ale hraje strašně zmateně.
Reagovat
Jon61
Opravdu, ona je zbrklá. Když měla šanci, tak udělá školáckou chybu a dá míček do sítě.
Reagovat
dadaft
docela mi to připomíná mužský tenis před příchodem Rogera -- tehdy taky bylo běžně pět šest horkých kandidátů na GS titul, plus zhruba stejný počet v druhém sledu,,,,,,,,,,,,,,
měl jsem ty časy hodně rád.
Reagovat
Fandina
Pořadí na Tipsportu je Halep, Bertens, Kvitová, Naomi, Serena, Mugu, Sloane, Svitolina, Barty, Kerber, Bencic, Kája, Keys, Azarenka, Penko, Sabalenka, Wozniacki, Garcia, Sevastova .............. Maky.

Tak jsem zvědavá, jak se pořadí po dnešku pohne. Věřím tomu, že Kája půjde výš. Maky se dost věří, hlavně, aby nebyla zraněná a to tříslo nic neznamenalo.
Reagovat
aape
Karolína paráda dnes! Mám radost..
Reagovat
Fransoas
Karolína Plíšková potvrdila roli mírné favoritky s přihlédnutím posledních výkénů Angličanky.Nakonec se Karolíně podařilo zvítězit ve dvou setech.Vždycky závěr ,který vypadá vcelku jasně,je někdy dost složitý.Gratulace.
Reagovat
EllNino
Dneska to zvladla jako paní ...velice zajímavý příběh, od rozmlaceneho umpiru k největšímu titulu v kariéře :) Paráda
Reagovat
Torn
Je to trochu jako..přišla jsem napravit, co jsem posrala. :D
Reagovat
Marduch
Nejvetsi spolecne s Cinci..
Reagovat
EllNino
No ale vzhledem k antuce bych to viděl na největší
Reagovat
Fandina
Přesněji řečeno, jeden z dvou svých největších.
Reagovat
tommr
paráda! Karolína to dokázala i když to byly nervy až do konce ... :)

Z Karolíny je po dnešku nová světová dvojka a to jak v oficiálním žebříčku (za Osakaovou) tak v letošní Race (za Petrou Kvitovou) ...
Reagovat
lvicek
Tak jen at ta race takhle zustane az do konce roku! :)
Reagovat
tommr
ty první dvě místa v Race jsou - aspoň pro mě - libovolně zaměnitelný ... :)
Reagovat
annah
Paráááda!!!! Gratulace!
Reagovat
lvicek
Gratulace Karoline! Pekny vykon ve finale a dobre vyuzila i stesti (tentokrate spis nez na los, tak na program...).
Reagovat
com
ted tyden odpocinek a pak by to chtelo jeste titul z FO :)
Reagovat
LukasH
Ten bere Petra :D;)
Reagovat
Jon61
Karolína mi udělala radost. Dobrá práce a dárek k mým narozeninám.
Reagovat
jirkaS
k mým též
a ve štrasburgu čumí kamera do mraků :-o
(a jo, hraje se!)
Reagovat
Fandina
super. Gratulka. Byla to rychlovka, Podobně jako včera proti Sakkari, dneska byla také lepší. Konta se k ničemu nedostala. Gratulace veliká.

A teď FO, GS chybí, tak proč ne tady. Pojď!!!!!!!!
Reagovat
lars
zahrala Konta nejake kratasy, krome toho v poslednim gamu zapasu?
Reagovat
tommr
několik se jí povedlo zahrát dobře, ale důležitý je, že Karolína doběhla ten poslední a získala tím třetí mečbol ...
Reagovat
Jon61
Uf! Odchychl jsem si, ztratit podání ze stavu 40:0, to by mohlo hodně mrzet.
Reagovat
Fandina
I když má Kája pořád vážnou tvář, stejně je evidentní, jak jí na tom záleží. Řízla s raketou při nepovedeném úderu, včera jsem slyšela bouřlivé výkřiky, když za důležitého stavu zabodovala.

5:3 ještě jeden Kájo, pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
Je to super, sedmá hra - tillden i když to není, rozhodující set, ale vlastně pro Kontu je, takže nádhera.
Reagovat
tommr
konečně se Karolíně podařilo Kontaovou brejknout a ted už "stačí" jen zápas dopodávat ...
Reagovat
Jon61
Paráda! Bylo by škoda promarnit v tomto gamu nabízené šance na brejkbol. Naštěstí Konta není hráčka, která dá na brejboly skvělé podání.
Reagovat
com
ufff tak nakonec ten brejk je :) ..tak ted uz si jen udrzet podani :)
Reagovat
Jon61
Konta se rozehrála, dala několik pěkných míčů. Zatím však chybuje více než karolína. Snad to tak bude dále a Karolíně hlavně neodejde podání.
Reagovat
tommr
škoda, že Karolína nevyužila ten brejkbol v první hře druhýho setu. Konta se začíná nebezpečně rozehrávat ...
Reagovat
petrulinka
Ještě, že Konta je takové pako a zahodila neskutečnou šanci vzít si zpět podání, to teda měla Karolína štěstí
Reagovat
Torn
Tak když jí dá brejk v podobě dvojchyby, si nemají co vyčítat. :D
Reagovat
Jon61
Konta naštěstí pohrdla nabízenou šancí a set je doma.
Reagovat
tommr
Karolína si závěr prvního setu nesmírně zkomplikovala, ale nakonec set urvala i když jen s velkým štěstím ... :)
Reagovat
Fandina
Tak ještě jeden. Pojď!!!
Reagovat
com
tak set je doma :) ..i kdyz se nam to zacina nak komplikovat :/
Reagovat
jirkaS
6:3 bych neviděl jako komplikace ;-)
Reagovat
Jon61
Karolína s klidem hr áčky pokeru. Lendla spoluháči kvůli tomu, že neprojevoval emoce nenáviděli, říkali mu Ivan Hrozný. Karolína svým klidem musí soupeřky také štvát. Dnes mám narozeniny, tak to Karolíno dej.
Reagovat
com
tak snad to vyjde :)
Reagovat
tommr
musí to vyjít. Takovou šanci na velkej titul si Karolína nesmí nechat proklouznout mezi prsty ...
Reagovat
com
noooo zatim to jde podle predstav.. 3:0 :D
Reagovat
tommr
snad ten déšť přinese Karolíně štěstí podobně jako včera ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist