Plíšková ve Stuttgartu slaví 10. titul! Za nejcennější antukovou trofej dostala Porsche

29. 4. 2018, 13:30
Aktuality 181
WTA STUTTGART - Karolína Plíšková na antuce ve Stuttgartu ukončila deset měsíců dlouhé čekání na dvě jubilea: ve 20. finále dnes získala 10. titul. V boji o něj dnes šestadvacetiletá Češka porazila v dvou setech Američanku Coco Vandegheovou a raduje se z nejcennější antukové trofeje. Z Německa si 'odveze' sportovní vůz Porsche 911.
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Před týdnem se Karolína Plíšková na antuce ve Stuttgartu radovala společně s českým týmem z postup do finále Fed Cupu a dnes na stejném kurtu vybojovala i individuální úspěch, když ovládla turnaj WTA Premier s šestnácti hráčkami Top 20 ve startovním poli.

Světová šestka Plíšková byla letos jen jednou v semifinále, nejlepšího výsledku tak dosáhla až na prvním turnaji na své méně oblíbené antuce. Ve Stuttgartu v ztratila v pěti zápasech jediný set v páteční noční bitvě s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou. 

V dnešním finále šestadvacetiletá rodačka z Loun porazila 7-6 6-4 Američanku Coco Vandewegheovou, s níž vyrovnala vzájemnou bilanci na 3-3.

Lepší vstup do utkání přitom měla Vandewegheová. Hned v prvním gamu sebrala svěřenkyně bývalého wimbledonského šampiona Pata Cashe Plíškové podání a následně se dostala do vedení 2-0. Česká tenistka si však bleskově vzala servis zpět a srovnala. 

Stejně jako ve čtyřech předchozích vzájemných duelech dospěl první set do tie-breaku, jenž se stal jasnou záležitostí Plíškové. Sice také ve zkrácené hře prohrávala 0-2, následně však získala sedm bodů za sebou a tím i sadu.

Druhý set byl vyrovnaný jen do stavu 2-2. Pak vzala Plíšková soupeřce dvakrát podání a odskočila do vedení 5-2. Američanka zabojovala, jeden servis dokázala získat zpět, ale druhou šanci už česká tenistka nepromarnila. V desátém gamu při mečbolu poslala Vandewegheová volej do autu a Plíšková mohla po necelých dvou hodinách slavit.



Ve finále, které bylo její celkově dvacáté, si Plíšková zahrála poprvé od loňského července a získala v něm jubilejní 10. titul. Na antuce triumfovala teprve podruhé v kariéře a poprvé na podniku WTA Premier.

"Zápasy s Coco jsou jako přes kopírák. Vždycky mají tie-break a jeden brejk. Jsou náročné. je potřeba být psychicky připravena na každý míč, každou hru," řekla Plíšková. "Byla jsem lepší ve výměnách a servis byl v pohodě. Koncovka byla trochu vachrlatá, ale tak to to bývá, když na vás čeká takové auto," smála se.

"Nemyslím, že jsem hrála nejlepší tenis, ale stačilo to na titul. Důvodem bylo, že jsem byla motivovaná, silná v hlavě a chtěla vyhrát. Je to dobrý start. Čekají mě další antukové turnaje a doufám, že dokážu vykouzlit další výhry," řekla Plíšková na tiskové konferenci. "A teď jsem strašlivě unavená," doplnila.

Svěřenkyně trenéra Tomáše Krupy má jistotu, že získá minimálně jeden titul za sezonu už šestým rokem po sobě. Stuttgartský triumf jí přinesl oficiální odměnu ve výši 113.060 eur (2,8 milionu korun) a červený sportovní vůz od titulárního sponzora Porsche 911 (model Carrera GTS Cabriolet), který si však sama zatím příliš neužije, protože nemá řidičský průkaz.

"Tohle je velká motivace si ho udělat, ale s programem turnajů to není snadné. Už jsem si ho chtěla dělat loni, tak snad to stihnu letos a určitě do příštího turnaje tady," řekla.


Nyní se Plíšková přesune na domácí turnaj v Praze, kde šampionku z roku 2015 čeká hned v prvním kole souboj se svým dvojčetem a loňskou finalistkou Kristýnou.

"Mám to od soboty v hlavě. Jak spolu budeme hrát? Je to nešťastný. Přijde hodně lidí a naše zápasy vždycky vypadají hrozně, jsou špatné, protože jsme pod tlakem a nervózní," řekla Plíšková. "A hlavně, nechci porazit svou sestru. Ale co nadělám. Zkusím se na to připravit a uvidíme, jak to dopadne."

Také světová šestnáctka Vandewegheová má za sebou navzdory dnešní porážce nejlepší letošní turnaj. Na pěti předchozích akcích sezony vyhrála jen dva ze šesti zápasů, ve Stuttgartu však vyřadila krajanku Stephensovou, domácí obhájkyni titulu Siegemundovou, světovou jedničku Halepovou a Francouzku Garciaovou.

Peschkeová na deblový titul nedosáhla
Ve finále čtyřhry neuspěla Květa Peschkeová. Dvaačtyřicetiletá česká tenistka v prvním společném finále s Američankou Nicole Melicharovou podlehly americko-německé dvojici Raquel Atawová a Anna-Lena Grönefeldová 4-6 7-6 5-10.

Právě s Grönefeldovou získala Peschkeová svůj dosud poslední 28. deblový titul, když vyhrály před rokem v pražské Stromovce.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 861.000 dolarů
nedělní výsledky (29. 04. 2018)
• Dvouhra - finále •
Kar. Plíšková (5-ČR) - Vandewegheová (USA) 7-6(2) 6-4
• Čtyřhra - finále •
Atawová/Grönefeldová (4-USA/Něm.) - Melicharová/Peschkeová (USA/ČR) 6-4 6-7(5) 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

181
Přidat komentář
smazaný uživatel
Karolina se odhlásila, prý třísla :))
Reagovat
smazaný uživatel
I když všechny Porsche vypadají podobně, tak Karolína vyhrála Boxster GTS. Porsche 911 Carrera GTS je úplně jiná liga, tak si to opravte
Reagovat
turista
Karolína super! Už 10 titulů to je sen. Gratulka! Škoda, že obě holky Plíškovy musejí spolu v Praze hrát o postup na začátku turnaje. Třeba zase uspěje pro změnu Kristýna.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná fotečka vítězky.

https://twitter.com/FilaTennis/status/990654594488381451
Reagovat
smazaný uživatel
Letos se fedcupovým reprezentantkám daří navázat na postup a Karolína Plíšková dokázala navázat na stejný kousek, jako předvedla Petra Kvitová. Skoro se nabízí otázka proč vlastně ten Pála netrénuje nějakou tenistku. Většinou české hráčky herně předvádějí svůj lepší tenis a po psychické stránce se zdají být odolnější. Klíčové bylo zřejmě SF s Aljonou, kde dokázala držet krok v 2.setu a poté utkání otočila ve svůj prospěch. Samotné utkání může být pozitivní, jelikož Aljona jako obhájkyně lonského titulu z RG, hrála skvělé utkání. Coco, jako "příležitostná" antukářka asi překvapila sebe sama a letos uhrála svůj nejlepší výsledek.
Jsem zvědav, zda proběhne marketingová propagace Porsche v podání letošní vítězky. V minulosti to platilo jak u Marie Sharapovové, tak i u Angeligue Kerber(bez záruky).
Reagovat
tommr
je moc dobře, že naše top-hráčky nedoplácí na účast ve FC a že jim to naopak prospívá ... :)
Reagovat
EllNino
nejen topky, třeba Pauline Parmentier vypadla ze stovky a letos měla bilanci 2/15, ale ve Fed Cupu předvedla kvalitní výkony a na ty navázala v Istanbulu, kde získala první titul WTA od roku 2008 :)
Reagovat
FulnekUltras
"doplácení" na FC je stejný čecháčkovský blábol jako "doplácení" na Slováky - oba poslední stuttgartské výsledky z H2H jen potvrzují, že to skutečně nejcennéjší možné vítězství nad CoCo z Tampy vyměnila Karolína za obyčejnou lendlovskou třpytku druhé kategorie
Reagovat
EllNino
ty ses ještě nešel oběsit ? :D ...
Reagovat
Torn
Já bych u třpytku bral všemi deseti, nějaký FC, který má spíše význam pro fanoušky.
Reagovat
smazaný uživatel
Do Monacké rezidence získala i odpovídající stylové vybavení do garáže. Snad jí má dostatečně velkou pro 2 auta. I když jak čtu, papíry ještě nemá.
Reagovat
Torn
Já mám pocit, že v minulosti už auto minimálně jedno dostala ne?
Reagovat
cabuna
Amo dostala loni,ted bude mít 3 :-D
Reagovat
blixa
Možná že i víc aut. Jedno dostala tuším v Soulu a říkala, že ho dá tátovi.
Reagovat
Torn
No, pan Plíšek by si toho poršáka taky možná zasloužil. :D SI myslim, že jí docela pomohl se dostat do pohody. :)
Reagovat
George_Renel
By se do něj asi nevešel, je to kus chlapa. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak k tenisu je přivedla určitě rodina, kdy je musel od mala podporovat. S prvními úspěchy je rozumné, odměnovat ty, kteří si to zjevně zaslouží.
Reagovat
blixa
No nemyslím, že by Kája rodičům finančně výrazně nepomáhala. Ovšem Porsche (pokud to není Cayenne) na české silnice je spíš za trest :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych se divil, kdyby je garážovala jinde než v Monaku.
Reagovat
smazaný uživatel
To je možné, ale auto, které si vyběhala na kurtu, může vždy doplnit nějakou historkou z turnaje, když s ním bude projíždět tamní cesty.
Reagovat
tommr
nejsi pod vlivem? Ten tvůj blábol nedává vůbec žádnej smysl. Jasný je z něj jen to, že Karolínu nemáš rád, ale to už všichni víme ...
Reagovat
Torn
To hlavně si dost protiřečí. Měsíce tu píše o tom, jak za to může karma, že Karolína nehrála v USA FC a teď, že jsou nějaké pověry blábol. Nevidí si do pusy ani trochu. :D A co mi příjde jako blbost myslet si, že by Kája Coco v USA a ještě k tomu FC porazila. Američankám se dost často vede doma, protože tam mají podporu atd. A speciálně Vandeweghe by se tímhle dokázala dost namotivovat. Je možný, že by jí Kája porazila i tam, ale spíš si myslím, že ne.
Reagovat
EllNino
Hlavně tu říkal celý loňsk rok, že Karolíně po příštím semifinále, kde odčiní tu jeho karmu, dá pokoj, a pere do ní pořád, teď si vymyslel, že to odčiní až vítězným finále, takže na ni bude moci plivat až do listopadu, a pokud naše prohrají, tak jí to dá zase pěkně sežrat :D
Reagovat
Torn
Vsaď se, že i když vyhrajem najde si důvod. "Karolína přetrhla šňůru vítězství..., dokud nevyhraje 6 krát za sebou, bude jí zlá karma pronásledovat.."
Reagovat
smazaný uživatel
Psal, že pokud porazí julii odčiní karmu a dá jí pokoj. Utkání nevyhrála, tak hned po zápase to měla hned na talíři :D
Reagovat
tommr
těžko říct jak by to dopadlo, ale nemá cenu se v tom pořád vrtat. Karolíně se to prostě tenkrát nehodilo do programu a nutit jí do reprezentace nemá nikdo právo ...
Důležitý je že ve finále bude určitě hrát a dnešní zápas ukázal, že Vandewegheový se bát nemusí. A tuplem to platí když budeme hrát doma, protože venku jsou Američanky poloviční ...
Reagovat
FulnekUltras
a právě proto by vítězství nad nimi v Tampě mělo mnohem vyšší hodnotu - jednu z největších v historii našeho FC, DC i tenisu vůbec - takže tehdejší zcela zbytečné "komárofobní" "áčko" Loundlové mě nadále nedojímá a zůstane i pro příště pevně upnuto v dobře promazané sloupové vrtačce... ;-) Porazit ušáka za humny v Německu je sice pěkné, ale v podstatě vědomé a záměrné loňské přerušení naší unikátní FC série od roku 2014 mrzí každého, kdo ještě není úplně vykolejený jen na body či chechtáky. Pseudomotivace "trofejí už bylo dost" pro mě nadále zůstává záhadou, stejně jako degradace týmových soutěží v tenisu kamsi na úroveň mixu či operování s únavou v případě zápasů na dva vítězné sety.
Reagovat
Torn
Možná bys měl pochopit, že tenis nikdy nebyl a nebude kolektivní sport. A formát FC a DC je zkrátka pro tenisty na nic.
Reagovat
FulnekUltras
GS v singlu jsou samozřejmě nejvíc, pak ještě několik tradičních turnajů druhé třídy... ale imperialisté by se podivili, kam až lze v pokryteckém individualismu za posledních 30 let argumentačně klesnout. Jinak se opravdu může časem stát, že i ze zápasů DC na dva vítězné sety zbude nakonec také něco ještě kratšího a "genderově" zprzněnějšího. Hlavně žádné přehnané zdůrazňování soudržnosti států či národů - a to by v tom byl čert, aby se do dvou tří generací nepovedlo tu trapně kolektivní historii s veškerými vývojovými odlišnostmi vymazat úplně.
Reagovat
blixa
On někdy snad nějakej Fulnekův blábol dával smysl ? :D :D
Reagovat
Torn
Ne, připomíná mi dost Jolandu těmi věštbami. Už jen čekám, kdy z vět zmizí podstatná jména.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase je fakt, že po skvělém lonském rozjezdu se a jarních titulech se jí celkem přestalo dařit. Až po 10 měsících první finále a první titul. To by asi málokdo čekal.
Reagovat
Torn
Nebylo to ČF?
Reagovat
tommr
jj s Ostapenko hrála už ve čtvrtfinále ...
Reagovat
bIbec
https://a.top4top.net/p_849ceo8s1.gif
Reagovat
Krisboy
Přiznám se, že jsem Káje moc nevěřil, Coco hrála celý týden skvěle. O to je to cennější. Takže gratuluji!
Reagovat
com
tak a ted schvalne jestli bude zvolena Karolina hrackou mesice :) ..sam si odpovim :D beztak ji nikdo volit nebude, takze nebude
Reagovat
blixa
Výsledky, které produkuje hlasující rumunská mafie nejsou moc zajímavé ...
Reagovat
Torn
Co je zajímavé, že Kája porazila Coco se stejným výsledkem jako loni.
Reagovat
Dobry-den
Ano, i skóre v TB je totožné. Možná proto Kája ztratila v závěru ten 1 servis ;-)
Reagovat
Torn
Myslíš, že je takhle symbolická? :D
Reagovat
Dobry-den
Nevím, ale je to určitě pocitově lepší, než to svádět na nervozitu ;-)
Reagovat
facom
Máte nějaký stream na finále v Barceloně? Zdarma :)
Reagovat
danuska
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc
Reagovat
facom
Dík, ale nefunguje to :(
Reagovat
tommr
dneska získala jubilejní 10. titul. Od roku 2013 získala každý rok aspoň jeden titul ...
Její zatím největší titul je Premier-5 z Cincinnati, čtyřikrát získala Premier a pětkrát International ...
Zajímavý je, že Karolína získala tituly na všech možných površích. Pětkrát vyhrála na hardu, jednou na antuce, dvakrát na trávě, jednou na hardu v hale a jednou na antuce v hale ...
Finálovou bilanci si po dnešku srovnala na 10:10 ...
Reagovat
tommr
v žebříčku sice zůstává šestá, ale přesto si výrazně polepšila - stáhla náskok hráček před sebou a navýšila si odstup na hráčky za ní ...
V letošní Race se dostala před Petru Kvitovou na páté místo. Petra by si ovšem páté místo mohla zase hned vybojovat zpět pokud by vyhrála turnaj v Praze ...
Reagovat
marsden
Gratuluji. Pekna Porsche trofej, zadnej prezdobenej talir. Auto pekne samozrejme. Jinak nevim jak vy ostatni, ale do Prahy at ani nejezdi, zbytecne se vystavi pred Madridem a Rimem. To same plati pro Petu, proste ta Praha ma blbej termin a za tim si stojim. Nase holky delaj slavu na Fed cupu, tam si je vsichni muzeme prohlednout zblizka. Tady v Praze akorat nastydnou, bodu i penez malo a prichazeji zbytecne o sily. Vim, ze jim vsichni chcete tleskat, fotit se a sdilet, ale jim to spis uskodi.
Reagovat
blixa
Logiku to má, ale bohužel, závazky k Černoškovi jim neúčast nedovolí.
Reagovat
Nola
Kaja konecne prekonala svoj tien? vydareny turnaj, gratulacia do Ciech
Reagovat
tommr
díky za gratulaci, ale o překročení stínu bude možný hovořit teprve až Karolína získá nějakej opravdu velkej turnaj - od Premier Mandatory výš ... :)
Reagovat
Torn
Tys ten turnaj nevyhrál ne? :D:D
Reagovat
tommr
ale jsem z Čech nebo ne? :)
Reagovat
ivecka
Bravo Karolíno!
Reagovat
Kytka
Supéééér. Skvěle. Coco je sice větší ranařka, ale Kája jí nechávala často dobře vyházet. Trochu nervózní konec, ale hlavně že zvládla dopodávat aspoň napodruhé. Coco hrozně toužila po tom Porsche, Kája tak né, ale hlavně chtěla vyhrát turnaj. Veliká gratulace.
Reagovat
VlS
To Porshe je dobře směnitelný za oběživo
Reagovat
bIbec
Kája je borka :-) Super! Hodně štěstí v Madridu! :-)
Reagovat
George_Renel
Snad si pořádně oklepala boty z té antuky, protože hned to zaprasit by byla škoda. :-D
Reagovat
Torn
To určitě nechtěla, jak opatrně se v tom autě pohybovala. :D
Reagovat
blixa
Káje musej dávat auto i s řidičem :D
Reagovat
tommr
má tam tátu ... :)
Reagovat
blixa
Ten možná přijel ve svým. Ale chudák Hrdlička, v tomhle brzo přije o papíry :D
Reagovat
Jabadu
To zas bude někdo v Praze machrovat.
Reagovat
Dobry-den
Pro Káju asi 2. největší titul v kariéře. A stále věřím, že ten největší na ni teprve čeká.
Reagovat
EllNino
taky doufám
Reagovat
Kytka
Taky bych jí přála nějaký ten GS.I nám fanouškům bych to přála. A v Paříži obhajuje semifinále, tam je bohužel klasická antuka. Dobře, že tady nahrabala dost bodů.
Reagovat
EllNino
v Paříži je taky poměrně rychlá antuka :) v Madridu i Praze taky, jen ten Řím no :D
Reagovat
blixa
Coco pláče. Pod slupkou husťačky je křehká dívka ...
Reagovat
Torn
Tak u ní je to známé, že se schovává za takovou tu aroganci, když s ejí dostane někdo do hlavy, sesype se.
Reagovat
Kozoroh
To samé Gyros loni na Laver Cupu, když prohrál mač s Federerem.
Reagovat
EllNino
Gyros i CoCo jsou ale dobří lidé, ikdyž se chová občas jako pitomci :)
Reagovat
d@ve
Jo Coco je např. na Karolínu hodná v tom, že jí vyklidila z cesty Simonu. ;)
Reagovat
Torn
Tak Coco měla nějakou speciální motivaci v podobě rodiny ne? Zaslechl jsem něco o její prababičce či co.
Reagovat
d@ve
To nevím, neslyšel jsem..
Reagovat
lars
Pochybuji
Reagovat
lars
to bych chtel videt
Reagovat
d@ve
https://twitter.com/twitter/statuses/990584295755472896
Reagovat
blixa
To není ten spráný záběr. Pak tam skončila v hledišti v objetí někoho "svého" a to fakt brečela až to s ní cloumalo. Bude to citlivá holka za drsnou maskou.
Reagovat
d@ve
Těch záběrů bylo více..
Myslíš tenhle?
https://twitter.com/twitter/statuses/990589413393649669
Reagovat
blixa
jop
Reagovat
lars
Mozna ji bylo lito, ze neodjede v Porsche
Reagovat
Torn
Závěr byl trochu nervózní, ale urvala to a ukázala Coco zač je toho loket!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas. V závěru CoCo ožila, ale finále (ani semifinále) jí moc nejdou.
Reagovat
EllNino
Tak sice jsem to přál Petře, ale Kája letos titul potřebuje jako sůl :)

10. titul ... no chce to přidat, moc jich zatím nemá :) Ale třeba je tohle odrazový můstek, z Plíškových se stávají antukové specialistky :D :D (v nadsázce)

Tak a teď to ségře v Praze nech :)
Reagovat
tommr
10 titulů není zase tak málo. Kolik aktivních tenistek se tím může pochlubit?
Reagovat
Torn
Z Čech jen Petra ne?
Reagovat
tommr
jj Petra je nedostižná s 22 titulama ... :)
Reagovat
EllNino
nevím, na statistiky jsou tu jiní odborníci, já jen říkám, že 10 titulů je na bývalou 1. hráčku trochu málo, o to víc, že je mezi nimi jen jeden větší než Premier
Reagovat
tommr
no mohlo by jich bejt víc. Karolína má ale ještě před sebou hodně let na vylepšení bilance ... :)
Reagovat
EllNino
no říkala v rozhovoru v Miami, že chce hrát do 30, takže zase tolik ne :D ...
Reagovat
tommr
snad to ještě přehodnotí. S jejím stylem hry by klidně mohla hrát do čtyřiceti ... :)
Reagovat
lars
Hrat do zisku 30 titulu z WTA, by stacilo :)
Reagovat
George_Renel
Karolína byla lepší tenistkou a vyhrála naprosto zaslouženě.
Přiejla tam Fed Cup shuttlem a vraci se ve dvou Porsche. .-)
Reagovat
VlS
A řidičák nemá ani na jedno :-)
Reagovat
tommr
co tu pořád všichni s těma Porschema máte? Něco mi asi uteklo ... :)
Reagovat
EllNino
každá hráčka top 10 dostala Porsche před turnajem, říkal to i Basa v přímým přenosu, že to tak trochu ztratilo kouzlo :D
Reagovat
George_Renel
Ano, uniklo. Komentátor na začátku říkal, teď nevím jestli to budu interpretovat zcela přesně, že 1 Porsche obdržela každá přihlášená hráčka TOP10, vítězka v tomto případě 2. .-)
Reagovat
tommr
takže Petra po tom výprasku v prvním kole taky odjela v Porsche? :)
Reagovat
EllNino
yes :)
Reagovat
Torn
Vešla se tam ještě Péťa? Nebyla v tu dobu ještě mimo TOP10?
Reagovat
Kytka
Vešla, před turnajem byla desátá.
Reagovat
tommr
všechny nasazený byly z top-10. Pořadatelům se to letos dost prodražilo ... :)
Reagovat
horska.kraslice
No, už jsou pochopitelnější ty skreče Muguruzy a Kerber. A Halepka se taky moc nepřetrhla.....
Reagovat
Kytka
No ona se moc nepředvedla ani Petra.
Reagovat
Torn
Uniklo to už z úst Karolína před začátkem turnaje. :)
Reagovat
blixa
Taky není Porche jako Porche. Dost záleží na konkrétním modelu.
Reagovat
George_Renel
Mně by stačil i v základním vybavení. .-)
Reagovat
blixa
Co s tím na českých silnicích ? Spíš by potěšil Mercedes třídy G :D
Reagovat
annah
Houstone, je po problému...
Pohár je doma!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Gratuluju!
Reagovat
VlS
skvěle, gratulace.
Reagovat
com
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reagovat
tommr
si už téměř vyhranej zápas nečekaně zkomplikovala. Bude mít sice ještě druhej pokus na dopodávání, ale Vandeweghe je ted na vlně a Karolína to bude mít hodně těžký ...
Reagovat
tommr
a nedaří se, nedaří ... :(
Reagovat
tommr
nakonec to přece jen vyšlo i když ten závěr odehrála Karolína trochu v křeči. Pár chyb Vandewegheový pomohlo ... :)
Reagovat
Jabadu
Houstone, máme problém vyhrát ...
Reagovat
com
ted ji tam nasazi 4 esa a konec!!!
Reagovat
d@ve
Tak to už vypadá nadějně.. :)
Reagovat
tommr
jj Vandeweghe to konečně Karolíně trochu ulehčila ... :)
Reagovat
d@ve
Trocha nervozity na úvod gamu.. :/
Reagovat
tommr
tak tohle se teda Karolíně vůbec nepovedlo ... :(
Reagovat
d@ve
Tak Karolína to nějak neustála. Zdála se mi nějaká zkoprnělá.. :/
Reagovat
EllNino
hlava no
Reagovat
tommr
konečně brejk pro Karolínu. Už jen tři úspěšný servisní hry chybí k titulu ... :)
Reagovat
tommr
tak první krok Karolína zvládla i když jen s odřenejma ušima ... :)
Reagovat
Torn
S odřenou Coco spíš ne?:D
Reagovat
d@ve
Lepší odřené uši než-li prsty. :))
Reagovat
tommr
to je pravda ... :)
Reagovat
tommr
zatím to vypadá, že ten pád a následnej MTO Vandewegheový víc rozhodil Karolínu ...
Reagovat
com
konecne ju brejkla :)
Reagovat
d@ve
To si Tommre nemyslím. ;)
Reagovat
Kozoroh
MTO je legitimní součást tenisu.
Reagovat
EllNino
to jsme nevěděli .... ;)

ale být rozhozen z MTO je taky součástí tenisu
Reagovat
Kozoroh
Kvůli MTO je příliš moc povyku, bych řekl.
Reagovat
tommr
dneska ale ten MTO nikdo nezpochybnoval. Jen se Karolína po něm zdála trochu rozhozená ...
Reagovat
tommr
tedka Karolína hodně zaváhala. Ty tři vyhozený returny v řadě jí možná ještě budou mrzet ...
Reagovat
EllNino
a možná taky ne :D ...
Reagovat
historik
ale byla to opravdu velká škoda, navíc Coco s odřenou rukou
Reagovat
EllNino
to ji rozhodilo, to je jasný :) ale s tim se musí počítat, že občas něco nevyjde
Reagovat
Torn
Tjn, Coco je ted úplně nemohoucí. :D:D
Reagovat
tommr
to bych ani neřek ...
Reagovat
Torn
To byla ironie....bych to očistil a prsknul na to dezifekci nebo fialovou vodičku, na náplast je na prd, hlavně když se potí.
Reagovat
Torn
Ještěže tě neslyší, chudák. :D
Reagovat
com
dobre se tam natahla :D
Reagovat
Torn
Chudák malá. :D
Reagovat
com
doufam, ze s tim bebí na malicku se ji ted aspon bude blbe drzet raketa :o)
Reagovat
EllNino
zachvíli se jí to od potu stejně sloupe ... :D
Reagovat
EllNino
Teď to zahrála Karolína profesorsky ... :)
Reagovat
Torn
Dobře, že se nebojí...z toho vždycky Coco těží.
Reagovat
tommr
pěkná otočka od Karolíny v TB z 0:2 na 7:2. Tohle by mohlo Vandewegheovou trochu nalomit ... :)
Reagovat
Torn
Já doufám, labilka je to dost veliká, takže bychse nezlobil, kdyby to skončil 7:6 a 6:1 :).
Reagovat
historik
Snad opět rozhodne první set! Ten začátek nevypadal vůbec dobře, ale nakonec hodně dobrý set od Karolíny.
Reagovat
d@ve
To jo - začátek setu i TB. Ale Karolína hezky s ledovým klidem to otočila. :)
Reagovat
VlS
Kájo!
Reagovat
dadaft
jo jo jo, set se počítá, teď to bude na Coco...
Reagovat
Dobry-den
7 míčků v řadě :D
Reagovat
annah
Je moc příjemné, že ani jedna hráčka na kurtu neheká. :-)
On nám to už za dvě hodiny vynahradí Rafa v Barceloně. Nastane hekárna, jako když je na kurtu Šarapovová a spol. :-)
Reagovat
tommr
začala zase trochu ospale jako proti Ostapenkový, ale naštěstí dokázala rychle srovnat krok ...
Reagovat
Torn
Hlavně Coco mi příjde docela nervózní už.
Reagovat
tommr
ale zatím hraje dobře ...
Reagovat
Torn
No ted jí tam Karolína darovala 3 míče zbytečně.
Reagovat
tommr
ted by mohla Karolína zabrat a ukončit set na returnu. To by asi Vandewegheovou hodně rozhodilo ...
Reagovat
Torn
Tjn. Bohužel, Kája sice šance má, ale pak to potento no :(. Tak snad jí to teď výjde a Coco pomůže.
Reagovat
tommr
škoda ted byla Karolína hodně blízko ... :(
Reagovat
Torn
Coco je taky dost upocená, to je tam takové vedro?
Reagovat
tommr
vždyt je tlustá jako prase ... :)
Reagovat
annah
Jako prase zase ne. Ale má příšerné oblečení. Ta sukénka je teda něco...
Reagovat
Torn
Ja vidim jen její spoďáry prakticky, to snad ani jako sukně počítat nedá. :D:D
Reagovat
tommr
je úplně nesoudná, že na sebe něco takovýho může vzít ... :)
Reagovat
EllNino
sukně ? :D tu není vidět
Reagovat
annah
No právě...
Reagovat
VlS
Vy tady koukáte na tenis, nebo na módní přehlídku?
Reagovat
EllNino
tenisový oděv je součástí tenisty/ky, tak proč to nekomentovat ? :) Kdyžt se tu může komentovat Lucky novej mazlíček, tak proč ne tenisové oblečení :D
Reagovat
VlS
Protože u Lucky moment´lně nic jinýho ke komentování jaksi není?
Reagovat
EllNino
komentuje se u ní cokoli, ikdyž hraje :) stejně jako u všech ostatních, tak proč ne oblečení, které CoCo opravdu nesluší :D
Reagovat
VlS
A co by jí slušelo? Prostě se narodila pro sport a na modelínu figuru nemá, trochu chudák holka, no, má figuru na koulařku.
Reagovat
EllNino
tak některý věci jí fakt slušely, tohle je krok hodně vedle :D
Reagovat
Torn
Pro sport. Jestli tohle je sportovní postava, tak já jsem André Agassi. :D
Reagovat
blixa
Ahoj André. To jsem rád, že mezi nás zajdeš ;-)
Reagovat
dadaft
No ale stejně --- pokud budeme brát finalistky Stuttgartu, Madridu a Říma jako širší favoritky na RG, což dává smysl --- tak první dvě jména jsou letos docela nečekaná - Plíšková, Vandeweghe.
Reagovat
Torn
No, Coco to má spíš nárazově...že chytne slinu na 2-3 turnajích do roka.. :D
Reagovat
tommr
o finalistkách Stuttgartu se to ale neříká, protože podmínky ve Stuttgartu jsou od FO diametrálně odlišný ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist