Plíšková vydřela v neuvěřitelné bitvě první bod, Kvitová druhý nepřidala

12. 11. 2016, 13:45
Aktuality 722
Český tým je ve Štrasburku favoritem finálového zápasu s Francií, ale Plíšková se na první bod extrémně nadřela. V neuvěřitelně dramatické bitvě porazila Kristinu Mladenovicovou 6-3 4-6 16-14 a získala tak pro Česko první bod. Petra Kvitová ale nestačila na Caroline Garciaovou 6-7 3-6 a po prvním dni je tedy vyrovnáno.
Karolína Plíšková

Letošní fedcupové finále odstartovala ve štrasburské aréně Rhénus Karolína Plíšková. Její soupeřkou byla francouzská týmová dvojka Kristina Mladenovicová, s níž měla před utkáním vyrovnanou bilanci 1-1.

Česká tenistka zazářila hlavně v létě, kdy si došla pro nejcennější titul na turnaji v Cincinnati a zahrála si první grandslamové finále na US Open. Od té doby se rodačce z Loun příliš nedařilo, na dalších turnajích neprošla ani jednou branami osmifinále a při své premiéře na Turnaji mistryň vybojovala ve skupině jednu výhru ze tří zápasů.

Ani Mladenovicová nedosáhla v poslední době ve dvouhře na nijak oslnivý výsledek. Od červencového postupu do čtvrtfinále ve Washingtonu se blýskla jen finálovou účastí na turnaji v Hongkongu.

Plíšková nastoupila se zatejpovaným pravým stehnem a hned v prvním gamu sebrala Francouzce podání. Mladenovicová chybovala hlavně na returnu. V šestém gamu ale Plíšková nabídla soupeřce dvojchybou návrat do setu.

Statistiky zápasu
Mladenovicová - Plíšková
10 esa 9
11 dvojchyby 9
56% 1. servis do kurtu 55%
46 vítězné míče 33
60 nevynucené chyby 41
18/24 hra na síti 10/17
5/11 brejkboly 7/17
čas: 3:48

Vzápětí Francouzka opět příliš kazila a znovu poslala Plíškovou do vedení, navíc už neuhrála jedinou hru a sadu zakončila čtvrtou dvojchybou.

Ve druhém dějství si hráčky dlouho držely podání. V sedmém gamu však Plíšková vyrobila čtyři dvojchyby a Mladenovicová měla poprvé výhodu brejku.

Ani podruhé v zápase ale Mladenovicová brejk nepotvrdila a opět bylo srovnáno. Jenže Francouzka sebrala servis české tenistce znovu a set poté pohodlně dopodávala.

V rozhodujícím setu si pro diváky obě hráčky připravily neuvěřitelné drama, které skončilo až po 2 hodinách a 24 minutách. Plíšková byla aktivnější a v šesté hře zaslouženě získala náskok brejku. Mladenovicová ale vytáhla od stavu 2-5 svůj nejlepší tenis a srovnala.

Za stavu 9-8 měla Češka dva mečboly, domácí hráčka však oba zliklividovala výbornými podáními. Poté si Francouzka vzala čas na ošetření levého stehna.

Nicméně zranění Mladenovicovou nijak výrazně nelimitovalo, za stavu 11-11 získala brejk a poprvé se tak v zápase dostala do vedení. Ani Francouzka ale zápas dopodávat nedokázala a drama pokračovalo dál.

Neuvěřitelně vyrovnanou rozhodující sadu ukončila Plíšková až za stavu 15-14, když na returnu využila hned první možnost zápas ukončit.

"Byl to můj nejdelší zápas, co jsem hrála, ještě ve Fed Cupu ve finále. Naštěstí s dobrým koncem," řekla Plíšková po své desáté výhře v soutěži.

"Nemyslím, že jsem hrála dneska nejlepší tenis, ale výhra je důležitá. Ona výborně servírovala, ve třetím setu se dostala do životní formy. Čekala jsem na svoji šanci, naštěstí jsem ji dostala. A využila," dodala.

• FINÁLE FED CUPU •
Štrasburk, tv. povrch (hala)
sobotní výsledky (12. 11. 2016)
Plíšková (ČR) - Mladenovicová (Fr.) 6-3 4-6 16-14 / Česko - Francie 1-0


Sobotní program uzavřel duel mezi Petrou Kvitovou a Caroline Garciaovou. V posledním utkání loni v Cincinnati zvítězila Garciaová. Dnes loňský výkon napodobila a vyrovnala vzájemnou bilanci.

Dvojnásobná grandslamová vítězka Kvitová chytla na závěr sezony neskutečnou formu. Zisk bronzové medaile z letošních olympijských her ji nakopl ke skvělým výsledkům, které v předcházejícím průběhu sezony postrádala.

Kvitová následně zvítězila ve Wuhanu, v Lucemburku došla až do finále a beze ztráty setu ovládla turnaj WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai. Formu z poslední doby ale v dnešním zápase marně hledala.

Francouzce se tolik jako Kvitové v posledních měsících nedařilo. Před "malým Turnajem mistryň" v Zhuhai vypadla v Lucemburku (Petkovicová) i Hongkongu (Matteková-Sandsová) s hráčkami mimo elitní padesátky.

Zpočátku si obě hráčky držely bez problémů podání. V pátém gamu však Kvitová poslala třetí dvojchybou v zápase Francouzku do vedení. Dvojnásobná grandslamová vítězka si ale vzala v sedmé hře ztracený servis zpět.

Statistiky zápasu
Garciaová - Kvitová
2 esa 5
6 dvojchyby 8
58% 1. servis do kurtu 68%
20 vítězné míče 19
12 nevynucené chyby 27
3/4 hra na síti 2/2
4/10 brejkboly 3/8
čas: 1:50

První set druhého utkání musela rozhodnout zkrácená hra. Kvitová získala jako první minibrejk, jenže Francouzce se podařilo vývoj tie-breaku otočit a úvodní dějství nakonec po proměněném druhém setbolu vybojovat.

Druhou sadu odstartovala Kvitová brejkem. Nicméně o vedení ihned přišla a navíc ztratila čtyři gamy v řadě. Garciaová hrála svůj nejlepší tenis, příliš nekazila, v klíčových momentech byla jistější a měla obrovskou podporu publika.

Naopak Kvitové se moc nedařilo. Česká tenistka mohla duel ještě zdramatizovat, ani jeden brejkbol v závěrečné hře ale neproměnila. Garciové dvě možnosti na ukončení zápasu stačily.

Petra Kvitová tak ve Fed Cupu prohrála už čtvrtého singla v řadě. Loni nestačila ve finále na Šarapovovou, letos prohrála v Rumunsku s Halepovou i Niculescuovou a čtvrtou porážku v řadě ji uštědřila Garciaová.

"Nehrála jsem, jak jsem si představovala. Kdybych hrála o trošku líp, výsledek je jiný," řekla Kvitová a pochválila Garciaovou.

"Ona měla odpověď na všechno, co jsem zkusila. Moc toho nezkazila, nepomohla mi. Pro výhru si šla, za to jí dávám kredit. Vím, jaké to je, když hraje člověk v zóně. A dneska tak bohužel hrála ona, ne já."

"Porážka bolí, navíc ve finále. Všichni vědí, jak mám Fed Cup ráda, hraju nejen za sebe, ale i za zemi a za tým, který se o nás tak hezky stará. Není to nic příjemného, ale vím, že jsem tam nechala všechno," uvedla čtyřnásobná vítězka soutěže.

Po prvním dni je tedy vyrovnáno a není vyloučeno, že finále rozhodne závěrečná čtyřhra. Pro favorizované Češky by to nebyl žádný šok, v předchozích dvou utkáních získaly třetí postupový bod až v deblu.

"Asi to bylo blíž k 0-2 než k 2-0, musím říct, takže 1-1 je dobrý," hodnotil první den kapitán Petr Pála.

K případné změně v nominacích dodal: "Není proč panikařit ani zmatkovat. Prostě musíme udělat jenom správné rozhodnutí. Uvidíme ráno. Musíme je připravit, že můžou hrát všechny cokoli. A když dojde na debl, dojde na debl, je to úplně jedno."

• FINÁLE FED CUPU •
Štrasburk, tv. povrch (hala)
sobotní výsledky (12. 11. 2016)
Garciaová (Fr.) - Kvitová (ČR) 7-6(6) 6-3

 

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

722
Přidat komentář
smazaný uživatel
Lidi dnešek si můžete užít. Kuchařka Kvitovka dneska bez TP až při oslavách sem přijdu
Reagovat
misa
K mému včerejšímu komentáři o frašce:
http://jpeg.cz/images/2016/11/13/fwARH.jpg

Ale to asi všichni poznali :)
Reagovat
Lunej..
preju krasne tenisove nedelni odpoledne a moc se tu nehadejte :)
Reagovat
A.R.R.
Vyhrajeme a když ne, tak se nepos...e :-D
Reagovat
Lunej..
Dneska plnim slib, vypinam tp a budu se koukat v realnem pratelskem prostredi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi dnešek si můžete užít. Kuchařka Kvitovka dneska bez TP až při oslavách sem přijdu
Reagovat
blixa
Havlátovy halucinace se naštěstí nepotvrdily ;-)

https://www.facebook.com/czechfedcupteam/photos/a.322811629516.197164.290431189516/10155469021434517/?type=3&theater
Reagovat
Krisboy
Žárlivost vůči Káje mu zatemňuje mozek.
Reagovat
Lenca45
There are NO changes for the opening match today! First up will be Caroline Garcia and Karolina Pliskova, who will get the win and put their nation ahead?

... Oficiální Twitter Fed Cupu
Reagovat
blixa
OK, Pála se ještě nezbláznil, jen Havlát :D
Reagovat
janek_da
Tak snad zaberem jako tým, ne?

http://skillprogramming.com/images/pictuers/this_is_teamwork.gif
Reagovat
smazaný uživatel
žeuž to neni žáden lvyce prtože lvyce by bojovala do ůmoru akorád petrá to vodchodila díky ní sme už mohly víst dvanula ale tedkonc to celí prhrajeme prtože za todle sou moc malí prachy víte
Reagovat
smazaný uživatel
rači fakt né prtože bará prhraje a štyrhru taki prhrajou jedtly tam bude hrád ta bloncka jak dostala tim balonkem na volympiádě víte
Reagovat
marekv
Kdybyste se chtěli pozvracet, tak zde
https://www.super.cz/465319-takhle-stastna-nebyla-ani-po-vyhranem-wimbledonu-statna-serena-williams-v-bikinach-malem-zavalila-spoluhrace.html
Reagovat
Lunej..
Tenhle koment bych cekala od nekoho jako je Frick a ne zrovna od tebe.
Reagovat
A.R.R.
no co, tak má velký zadek, to už tu víme všichni :-)

Její přítel má výhodu, že když jí chce poplácat, tak si neotluče ruku o kosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Garcii nastoupí Bára
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/czechfedcupteam/?fref=ts
Reagovat
blixa
Sice nevím, kde to vidíš, ale jestli jo, tak se obávám že to Pála snad poprvé "podělal". Bára měla hrát proti Kikině/Alize.
Reagovat
marekv
plně souhlasím s blixou
Reagovat
smazaný uživatel
Proti mentalne silnym obranarkam to Bara nikdy neumela
Reagovat
smazaný uživatel
nauč se psád česki kdoto má furd čízt
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková má mikinu, tudíž se chystá na lavičku.
Reagovat
janek_da
Jestli teď Pála nanominuje Bátu, tak aspoň chce něco aktivně dělat.

Hodně mi to připomíná Monty Hallův problém
https://cs.wikipedia.org/wiki/Monty_Hall%C5%AFv_probl%C3%A9m

Je soutěž. Jsou 3 dveře, za jedněma je výhra auto, jinak koza. Účastník může vyhrát auto, když si vybere dveře, za kterými je auto. Tak si vybere dveře. Moderátor mu otevře jiné dveře, za kterými je koza. Pak účastníkovi nabídne, že může změnit svůj výběr. A pozor, co šokne, změna vybraných dveří účastníkovi zvýší šanci na výhru o 100%
Reagovat
EllNino
proti Alize má bídnou bilanci, takž vubec :)
Reagovat
smazaný uživatel
bará to prohráje prtože je moc malá na tydel zapási a neumý moc běhad víte
Reagovat
Paseka
Pála měl postavit proti Garcia Strýcovou. Na ní Garcia vůbec neumí a navíc na Petře byla patrná velká únava z předešlých týdnu. Není prostě stroj. Navíc holky hrají všechny tři zápasy venku, narozdíl od Francouzek, které hrají naopak všechny tři doma !!!! Uvidíme dneska.
Reagovat
Lunej..
Kdyby prohrála Barča včera s Garciou, tak by se tu zase psalo, že měl postavit Petru a pořád dokola. Mně osobně teda nebaví se hrabat co kdo měl udělat, když stejně nevím, jak by to dopadlo v opačném případě. Dneska se těším na pěkné zápasy, jsem ráda, že jsme vůbec ve finále a kalhoty rozhodně předem nesundavám a slovo "kdyby" nepatří mezi mé oblíbené. Takže holkám držím palce. :)
Reagovat
VlS
Nelze, než souhlasit
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite je Garcia typ tenistky,ktere si sikovna Bara umi vychutnat,ale nezapomenme,ze se Garcia posledni dobou hodne mentalne zlepsila a tezkych situacich uz Bara nemusi mit navrch. Jakakoliv kombinace budou tezke zapasy akorat se mi zda,ze Bara je jistejsi volba,protoze nevime,co bcerejsi 4hodinovka s Kajou udelala.
Reagovat
Lunej..
Kája minule zvládla dvojhru a pak nastoupila do čtyřhry, tak si myslím, že by to mohla zvládnout. Já neumím posoudit, co měl Pála udělat nebo neměl, protože jsou to opravdu jen spekulace. Garcia byla prostě skvělá, to bylo včera, dneska je neděle, může být zase všechno jinak. Rozhodně si užiju zápasy bez TP :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ona si to nadiktuje sama Kaja. Bud rekne ,ze jde na to nebo tam posle Baru
Reagovat
smazaný uživatel
ale houbi petrá nebyla unavení jen se jí prostě už moc nehce hrád vtom je zakopaní pes rači hraje pro sebe tam dostavá výce pěnez a votode víte
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je tu ještě jedna možnost, vsadit vše na debla. Takže proti Garcii dát Hradeckou, prostě obětovat ten jeden bod ve prospěch odpočinku Báry i Káji no a pak na Kikinu (Alize) Petru, Petra by ale prostě musela vyhrát, jinak konec, na debla by pak naše holky byly odpočinuté. To je ale samozřejmě naprosto šílené a tohle by Pála nikdy neudělal, jsme v postavení kdy si prostě pro ty 2 singly jdeme.
Reagovat
Krisboy
To je ale, Jirko, totální blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
Bara se nepotrebuje setrit,ta by zvladla oba zapasy,pokud by nehrala vic,nez 2 hod
Reagovat
bIbec
psal sem, že Francouzky vyhrají, protože budou motivovanější a hladovější. Po prvním dnu bych hlavně řekl, že hrají tak, jakoby by hrály proti favoritkám (což v očích většiny tak určitě je). Včera obě Francouzky předvedly parádní výkony. Prostě to chtějí favoritkám natřít a tahle pozice jim vyhovuje.
Uvidíme, co druhý den. Možná se jim nakonec rozklepou kolena.. možné to je.
Reagovat
bIbec
ale jestli ne, tak sou holky v pejči. Garcia je válec, pokud hraje uvolněně.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite se v hlave zlepsila,to byl jeji problem,proc nebyla v TOP 20. Ta byvala horsi,nez Terka Smitkova nebo i Safina.Kolik vyhranych zapasu drive podelala.Ted ale jde nahoru,protoze zasilila podobne jako Safi pod Stecklym
Reagovat
Frick
+ Nemá v nohách skoro 4h zápas
+ Bilance se soupeřkou 5:1, letos 3:0 (to už není trochu na komplex...?)
+ Caroline to může zaskočit

- Její forma je s otazníkem - nepříjemná prohra s Konjuh v Moskvě, jasná výhra nad Vinci, pak ale až moc hladká prohra s Petrou. Na druhou stranu - Kája taky na tom není od Asie optimálně
- Mohla by trojčit
- Pokud by se zápas protáhl, mohlo by to ovlivnit debla, buď Bářinou únavou nebo nucením nasadit záložní dvojici Kája-Lucka, ale zase - pokud by Karolína musela hrát další dlouhý zápas (120 min. +), mohla by debla hrát ve skutečně již "polomrtvém" stavu (nakonec není ani zdravotně zcela fit), nebo ještě hůře by musela nastoupit lepená dvojice Bára-Lucka (to by byl ten případ, kdy by se druhá Lucka hodila)

Pokud jde o Francouzky, tak skutečně by se mi jevil jako velký nerozum nasadit Mladenovičovou proti Petře. Však Gedžitka není o tolik horší než Kikina. A je legrační.
Reagovat
VlS
Na minulejch zápasech nezáleží, na statistikách nezáleží, na kurzek sázek nezáleží, na názorech skutečnejch i rádoby expertů nezáleží. Záleží jen na tom, co se odehraje na kurtu. A proto je sport krásnej.
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to na Káje, jestli bdue chtít, jestli se bude cítít. Bára je logická volba, ale jak jsem říkala my nevíte co se tam děje, jak se kdo cítít a kdo má jakou chuť hrát. Bára zrovna nijak velkou formu nemá ale na Garciu umí, každopádně Francouzky jsou v neuvěřitelné formě a nebude to lehké
Reagovat
EllNino
Cornet ve Fedu neumí, koukni na bilanci
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759.101762.437408476323975/1307715925959888/?type=3&permPage=1

..že jí to v koutku duše trochu mrzí, že tam neni.

Ale udělala správný rozhodnutí.
Reagovat
lars
co předváděl tým Francie při "ošetřování", byla provokace, nikde jinde by jim to neprošlo. Jinak pohrdavé pohledy rádoby Francouzky hovořily za všechno. Nevím, který imbecil vymyslel, že se může hrát téměř do nekonečna. Počet gamů byl tak na 4 zápasy...
Reagovat
lars
napsal Jaroslav Vyhňák, Hovorany
Reagovat
smazaný uživatel
toje samý petrasem a petratam a nakonec ste to viděly petrauž davno do tímu nepatří protože nehraje srcem jako kajá tosou samí bombi pecki a všécko lítá ven tape tra to nema vhlavě vpořátku my příde mněla by jíd uždo duchodú víte
Reagovat
fretek
Dovedu si představit, jak asi teď přemýšlejí Francouzky: - Caroline smete Plíškovou (nebo Strýcovou), takže výsledek Cristiny nebo Alize s Kvitovou už nebude tak důležitý; 4-hra je totiž jasně naše, takže vítězství!
Reagovat
FulnekUltras
což dostává Garciu pod parádní tlak ;)
Reagovat
horska.kraslice
Názorně se ukázalo, jak je nespravedlivý. Hráč/ka, který/á servíruje až jako druhý/á, je v nevýhodě (nestačí mu/jí vzít soupeři/ce servis, ještě musí doservírovat). Tentokrát to naštěstí byla Francouzska.
Reagovat
FulnekUltras
Kája dnes údajně vůbec nevěděla, že se TB ve třetím nehraje ;)))
Reagovat
horska.kraslice
To, že jsem byla překvapená já, že za stavu 6:6 se nezačal hrát TB, to beru, ale že to nevěděla Kája, to je vážně srandovní.
Reagovat
janek_da
Možná by šlo měnit pořadí servísů po 12 gemech. Ale asi ještě lepší by byl STB v rozhodující sadě.
Reagovat
horska.kraslice
Podle mě je TB nespravedlivější. STB mi připadá spíš jako sázka do loterie.
Reagovat
janek_da
myslel jsem STB po 12 gemech
Reagovat
horska.kraslice
Jo takhle, to je teda zajímavá představa.
Reagovat
Kytka
Také jsem pro TB v rozhodujícím setu. I když je to loterie, možná menší než takové stavy - 16:14 a i vyšší. To už musí sotva plést nohama a která na chvíli vypadne z rytmu, prohraje. Navíc, ta která servíruje druhá si to nemůže dovolit.
Reagovat
lars
TB az po 12:12
Reagovat
smazaný uživatel
Andy letos ve Wimblu museli krisit zkolabovanou a to zdaleka nehraly tak dlouho.Proc by o vitezce nemela rozhodnout kondice?
Reagovat
horska.kraslice
oprava: nejspravedlivější
Reagovat
smazaný uživatel
Bara(Kaja)-Garcia,Petra-Cornet,Hrada s Kajou(Barou) versus Garcia s Kiki
Reagovat
FulnekUltras
za stavu 2:2 jedině Barča s Kájou ;)
Reagovat
blixa
Není na to Kája příliš maloburžoazní ?
Reagovat
FulnekUltras
hlavně to fyzicky a nervově vydrží ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja 3 zapasy hrat urcite nebude,leda ze by singla hralaBara.Ta by singla s deblem zvladla
Reagovat
FulnekUltras
no bude asi dost záležet, jak se Kája bude momentálně cítit - ale jistě radši ať vyhrajem 3:1 ;)
Reagovat
Fandina
Jak to bude nevím, ale Kája hrála tři zápasy jak vloni ve finále s Ruskem, tak letos v Rumunsku i Švýcarsku.
Reagovat
Kytka
Ale ne 4 hodiny jedno, jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Bara(Kaja)-Garcia,Petra-Cornet,Hrada s Kajou(Barou) versus Garcia s Kiki
Reagovat
janek_da
http://66.media.tumblr.com/db3236ee0dd430a294ae6a7ecf9f8620/tumblr_inline_oghsewdruy1sl6jqt_500.jpg
Reagovat
janek_da
to měla Petra opravdu 1.servis 68%. A přitom tolik df a prohraných podání?
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia famozně returnovala a Petře moc nešly 1.údery po podání. Hrála moc pod tlakem
Reagovat
janek_da
jasně famozně. zlata Karolina, že táhne letos ten FC
Reagovat
LukasH
Je to ale pravda. Garcia hrala skvele. U Petry to nebyl vykon, jaky predvadela v Asii, ale hrala slusne docela. Zvlast v prvnim setu. Francouzce tam ale padalo temer vsechno.
Reagovat
VlS
Petře to holt dneska nesedlo, jedovky nechodily, Caroline dobře returnovala a místo, aby hrála pod tlakem ona, hrála pod tlakem Petra. No nic, to je tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě i Petru se dá přehrát, ty kecy že to dokáže jen Williamska jsou kecy. Když hraje Petra 100% toho co umí tak ji opravdu přetlačí jen vyvolené jak ale spadne na 80-70% tak i hráčky jako Giorgi, Rogers, Garcia, Ostapenko, Sloane Stephens ji mohou přehrávat. Jako na RG Rogers tam Petru naprosto zničila. Prostě i Petra je hratelná i Serena. Pokud má hráčka jako Garcia opravdu jedinečný den tak rozdíl mezi Petrou a Garciou vlastně není, on ten rozdíl mezi ranařkami není tak velký. Jediný rozdíl je že Petra tu svou nejlepší hru dokáže hrát častěji, Garcia ne, Ostapenko ne (zatím) jinak ve hře není tak markantní rozdíl. Jen v tom že Petra trefuje kurt ve více zápasech. A pak hlava, Petra je vítězná hráčka, má to v sobě, Petra miluje plné ochozy a důležité matche.
Reagovat
VlS
K tý poslední větě - teď promrhala parádní příležitost to zase jednou ukázat :-(
Reagovat
FulnekUltras
a pomalejší povrch jí to nijak neulehčil - oproti Číně možná drobný detail ;), ale na zítřejší třetí bod pro nás to bude stačit... ;)
Reagovat
lars
o kolik % je pomalejsi ?
Reagovat
FulnekUltras
;))) je to znát...
Reagovat
janek_da
maloměšťáčtí francouzáčci si vybrali kurt na míru
Reagovat
blixa
Zatracení maloburžousti !!! :D
Reagovat
FulnekUltras
i ta páska byla nějak moc napnutá ;)
Reagovat
Jan
A rozhodčím vyměnili brýle, takže neviděli :)
Reagovat
VlS
Pomalejší povrch? Holky samotné říkaly, že to není pomalé.
Reagovat
FulnekUltras
nebo se do toho naostro bály praštit... ;) nevím, ale na pohled mi to připadlo jako klasický retardační šmirgl na hony vzdálený od toho, co si obvykle stavíme ve Vysočanech
Reagovat
janek_da
Takže Petra klasika. By dost překvapila, kdyby nepřekvapila.
Reagovat
blixa
Garciu v aktuální formě může porazit jen Kája. Netvrdím že porazí ale může. V druhém utkání by měla nastoupit Bára. Utahanou Kikinu nebo Alize porazí.
Reagovat
Jan
A kdyby Kája prohrála, kdo bude hrát v deblu ? Unavená Bára či Kája ?
Reagovat
blixa
Celkem jedno. Debla nevyhrajeme. Musíme to urvat v singlech.
Reagovat
Frick
To jsou kecy.
Reagovat
Frick
Nejsou to Williamsky.
Reagovat
blixa
Ještě nějaké moudro vyslov, blbečku :D
Reagovat
Frick
Jdi do hajzlu dědku.
Reagovat
Frick
...už jsi to laskavě uvědom, neustále tady někoho urážíš, už toho mám plný zuby. Kdo jinej to dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty!
Reagovat
FulnekUltras
chlapci...je to teprve 1:1... ;)
Reagovat
blixa
Možná sem tam někoho urazím, ale tebe urazit nelze. Takové výrazy prostě čeština nemá ...
Reagovat
smazaný uživatel
A tak klasik už před cca 90 lety napsal: "Fricku, co po tobě přišlo, lejno je."
:-D
Reagovat
Fandina
Já s Frickem ale musím souhlasit. Samozřejmě, jeho příspěvky mi připadají jako mimo mísu, ale neznamená to, že mu budu pořád psát že je blb, jak to děláš ty. Dej si ho do ignoru a máš klid.
Reagovat
blixa
Pokud přestaneme blbosti vzdorovat, blbost nás pohltí a všichni se staneme blbci. To, že se to děje čím dál víc a všude (viz třeba volba Trumpa v USA) ještě neznamená, že přestanu i já ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Vidím-li blbce, záleží to dost podstatně i na úhlu pohledu... ;)))
Reagovat
Fandina
Jenže tady nejde o žádný boj s blbostí. Tady se lidi normálně baví a na nějaké hádky nemá nikdo náladu.
Reagovat
VlS
Kdybys to nenapsala zrovna ty, tak bych tomu třeba věřil :-)
Reagovat
Fandina
To je tvůj problém, čemu věříš.
Reagovat
Krisboy
Nejde o to, čemu VIS věří. Jde o to, že když nejhádavější návštěvník TP (tj. nick Fandina) napíše "na hádky nikdo nemá náladu", je to přinejmenším komické.
Reagovat
A.R.R.
+1000
Reagovat
Fandina
Ja se nehadam. Takze komicky jsi ty.
Reagovat
Krisboy
:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina je sice nejzznamejsi ucastnici hadek, ale vetsinou se v nich hrde brani a nikdy je nevyprovokuje
Reagovat
Krisboy
To není pravda. Několikrát jsem si všimnul, že vstoupila i do diskuse jiných lidí (která se jí vůbec netýkala, nebyla o ní) s jednoznačným cílem. Ale nikdo z nás nečte všechno, takže ti to uniklo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vsechno urcite nectu,dokonce hodne malo,ale staci mi to k poznani,ze je to normalni duchodkyne, ktera ma spoustu casu se vsude zapojit, ale urcite ne chut kazdeho pokorit a znemoznit, i kdyz jde treba o zoufalce ci hlupaka
Reagovat
VlS
Tak to čti víc, Fandina se ráda pohádá
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, hádky nesnáším.
Reagovat
Krisboy
Ne, to určitě ne. Neříkám, že má potřebu někoho znemožňovat nebo pokořovat, ale hádá se prostě mooooooc ráda. Ať už hádku začne ona nebo ten druhý, vyžívá se v tom. A většinu hádek ukončí ten druhý, nikoli Fandina. Jak říkáš - má dost času, nudí se a tohle je její způsob zábavy.
Reagovat
Fandina
Znovu to samé co na VlSe. Hádky nesnáším a nehádám se.
Reagovat
Rip.win
Přestaň s tím
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Kytka
Kdyby to byly Wiliamsky, pro Káju by to bylo jen dobře.
Reagovat
sprchon
Zítřejší Garcia nemusí bejt dnešní Garcia. ;)
Reagovat
lars
to je mozny
muze hrat jeste lip :(
Reagovat
Kytka
A zítřejší Petra nemusí být ta dnešní. U ní tím spíš je to nahoru dolu.
Reagovat
Frick
A proč by probůh měla hrát druhej zápas Bára místo Petry? K čemu by to bylo?!
Reagovat
blixa
Asi pro to, co dneska správně vyhodnotila Petra :
"Nešlo mi takřka nic. Chyběl mi správný timing, vždy jsem byla o půl kroku pozadu. Cit pro míč jsem dnes neměla tak, jak bych chtěla."

Zítra to nebude o moc lepší, možná o nic.
Reagovat
Frick
Dyť zas tak zle nehrála.
Reagovat
vrabejka
Větší příšer je ten že obě francouzský mají životní formu
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem sice jen 2. set, ale nešlo jí nepřát. Ta jiskra v oku!
A Petra bojovala do posledního míčku.
Reagovat
bIbec
Pokud holky budou fit, měly by hrát ty, co dneska. Důvěra v naše nejlepší hráčky je lepší jak taktizování.
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja se divila,ze nemela kondicni problemy,ale co nebylo dnes,muze byt zitra
Takovy 5setak(28 gamu jsou 3 huste sety)uz kdysi zkouseli naGS a a v4ci 5.setu uz souperka Grafove uplne odpadla. Je mozne,ze ta unava na Kaju dolehne az zitra.Sice je pravdepodobne,ze misto Kiki zitra nastoupi Cornet,se kterou by se Bare asi hralo hure,ale Bara je ted ve forme hrajiciTOP20 tenistka,na kterou je radost se divat a myslim ,ze vetsi jistota je cerstva Bara,nez zmlacena Kaja. A urcite by se taky hodilo posetrit Kaju na realnyho debla,aby mohly s Hradou zamest s Hvezdami jako ve Svycarsku
Reagovat
Jan
Tak jsou tyto 2 varianty - co říkáš nebo beze změn u nás v singlu + Bára s Luckou v deblu. Pálovi do hlavy nevidíš :) Uvidíme zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Spis to rozhodnou holky sami.Kaja rekne,ze je zmlacena ,at tam posle Baru nebo rekne ,ze do toho pujde. Petra do toho urcite pujde.
Reagovat
Jan
Možná ano.
Reagovat
Jan
Ale tipnu si, že zítra Pála nasadí do singlu Petru i Karolínu a na ostrého debla půjde Bára s Luckou. I to by mohla být dobrá varianta.
Reagovat
Krisboy
Myslím si totéž. Kája nebo Petra nenastoupí pouze v případě zdravotního problému. Spíš nebude hrát Mladenovic bych tipnul.
Reagovat
Krisboy
Takže nejdřív Kája porazí Caroline a pak to dokončí Petra proti Alizé. A zase bude za hrdinku ona :)
Reagovat
Jan
Možná ano.
Reagovat
Jan
Petra se mi dnes nezdála špatná, hrála slušně, nebyl to ten propadák, jaké často umí. Ale Garcia hrála výborně. I ve druhém setu to nakonec vypadalo nadějně, že Petra ještě chytí lauf, jevila se mi, že už vyzrála a hraje víc hlavou než dříve, líbila se mi víc než v minulosti (s vyjímkou jejích robocop módů). Ale Garcia byla dobrá.
Reagovat
FulnekUltras
Francouzi doma jsou vždy ve vlasti a ne v "tuzemsku" - s tím je třeba počítat.
Reagovat
horska.kraslice
Petra bojovala a snažila se velmi, což lze jen ocenit, ale málo se jí dařilo. Garcia začala nervózně, ale Petra ji svými nevynucenými chybami postupně posazovala na koně.
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že zítra to dobře dopadne.
Reagovat
Fandina
Garcia hrála od začátku výborně, já ji dost sleduji, ale tentokrát hrála hned výborně, jela.
Reagovat
Frick
Že Bára Garciu už letos porazila v Melbourne, Dubaji a Montrealu.
Reagovat
Frick
Možná, že ji měl nasadit už dneska. Tam by ho přece nic neomezovalo, ne?
Reagovat
Jan
Musel by Báru nasadit jako dvojku, což Petru mohlo urazit vzhledem k žebříčku. A Pála na ni dá.
Reagovat
Frick
Ale přišlo by mi jako kardinální blbost cpát na Petru Kikinu. Kikina je domlácená a na Petru neumí. A kdyby pak ještě musela hrát debla...
Reagovat
FulnekUltras
Alizé bude zítra psychicky v kýblu.
Reagovat
Frick
A Kikina fyzicky.

A Alize je legrační, když se čílí.
Reagovat
Fandina
Nevím, proč by měla být Alize v kýbli. Nemá důvod.
Reagovat
FulnekUltras
Hozená z ničeho nic do takového tlaku - vyhrajem přes ni 3:1.
Reagovat
Fandina
Alize se ničeho nebojí, je obrovsky sebevědomá.
Reagovat
FulnekUltras
tak uvidíme zítra - v nejhorším stačí Káje na regeneraci před deblem i půldruhé hoďky... ;)
Reagovat
Pavlis
Karolína super, i když takovou pinkanou tedy nemusím. Nakonec vedla 5-2 ve třetím, pendrek, pak málem prohrála v historickém a nekonečném maratónu. Petřin styl mi vyhovuje víc, nicméně Garcia vrátila vše, Petra neměla jak dávat výtězný míče. A samozřejmě, blbý servis. Na rozdíl od Karolíny, ale dala Petra i tři esa za sebou. V prvním setu to měla slušné, i v té zkrácené hře, ale smůla. ve druhém šance též byla, ale Garcia byla rozjetá. Petra se asi fakt letošní výhry ve Fedu Cupu nedočká. Taky tam měla svý rodiče, což v jejím případě, nejde-li o Wimbledon, přináší pech.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Kikinu Báru nedávat, Bára to s ní má 1:2, to radši místo Karolíny. Petra se určitě do zítra zlepší, oklepe se a je to
Reagovat
Kytka
No, u Petry nikdy nevíš, je jak noc a den.
Reagovat
misa
Totální fraška. Garcia byla jasně horší a hodně brutálně ji tlačili lajnoví. Na BB jasná dvojchyba a nic. Na MB se jasně vyhodila a nic.
Reagovat
blixa
Nazdar Jirko ;-) :D
Reagovat
Jan
Jsou tu samé divné změny :) tommr není tommr a misa je quesh :)
Reagovat
blixa
Asi někdo háknul TP a rozprodal přístupy :D
Reagovat
Jan
A ty jsi ty ? :)
Reagovat
Krisboy
Reagovat
blixa
Asi tak ;-) :D Ty taky pamatuješ Petřinu ? Já myslel že jsi o dost mladší ? ;-)
Reagovat
Krisboy
No jsem skoro stejně starej jako ta nahrávka, takže v době vzniku jsem ho ještě neposlouchal :) Objevil jsem ho později - přes Neckáře a Golden Kids. Před pár lety jsem ho naštěstí viděl s Neckářem naživo. Ani ve snu by mě nenapadlo, že ho vidím naposledy :(((((
Reagovat
blixa
Takže průzkumník do minulosti ;-) Jojo, v české (i slovenské) hudební minulosti je řada pokladů, které už dneska skoro niko nezná, což je škoda.
Reagovat
Krisboy
Jasně, pořád je co objevovat. A nejenom v české a slovenské :)
Reagovat
blixa
Tož jasné. Objevuju pořád ! ;-)
Reagovat
Krisboy
https://pbs.twimg.com/profile_images/778039311082070016/ZGGWBshr.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Příště radši hoď info, že je to citace :-D
Reagovat
LukasH
Je dobre, ze to Karolina tak uhrala, ale ty zapasy se vubec nedaly srovnat. Ten prvni byl pinkana oproti druhymu. Garcia je ve forme hrozne nebezpecna a Petra dneska nestacila. Kdo ji sleduje, pozna na prvni pohled, co bude. Natahovala a ohybala se k micum, dychala, ohen v ocich nebyl. Je to skoda, ze ji to dostihlo zrovna ve FC. Jsem zvedavej, jak to zitra Pala postavi.
Reagovat
Fandina
Já sleduji obě a Garcia měla od začátku navrch, věřila si a Petra se také snažila, ale bohužel moc nestíhala.
Reagovat
FulnekUltras
první set rozhodl a udržel garciu nahoře
Reagovat
Fandina
To určitě. Měla set a ve druhém se o výsledek nebála, bylo to na ní vidět. Ale i tak, od začátku si hodně věřila, to bylo na ní víc než vidět a také se jí dařilo herně.
Reagovat
historik
Jak už tady bylo řečeno, bilance Báry s Garciou je velmi zajímavá (5:1) a doufám, že její zítřejší nasazení má Pála jako jednu s variant. I vzhledem k dnešnímu maratonskému zápasu Karolíny.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda že to Holanďanky nedotáhly
Reagovat
FulnekUltras
Nezbývá než zítra ukázat, že jsme lepší než ony.
Reagovat
Dobry-den
Petra bohužel prohrála ve Fat cupu už !!!poštvrté!!! za sebou a mám strah, že esy prohraje aji zétra, tak už ju ve Fat cupu nigdá neuvidíme!
Reagovat
Frick
Ale otrok žebříčku to neudělá. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslim, ale my tam nevidíme. Nevíme jak se cítí Karolína, jak se cítí Bára. Ale logicky tam zítra dát Báru
Reagovat
vrabejka
To radši Baru místo Petry
Reagovat
FulnekUltras
Petra se do zítřka zvedne. Nakonec i dnes se s cigoškou všechno lámalo v TB 1. setu, který mohl klidně skončit obráceně. Bude hodně důležité se z francouzského prostředí a dalších očekávaných "taktických" kejků Mauresmo nepodělat.
Reagovat
misa
komouši
Reagovat
FulnekUltras
kde?
Reagovat
misa
kde jsou ti cigoši?
Reagovat
smazaný uživatel
v Chomutově
Reagovat
Pedronegro
co furt meleš o cigošce, každý tady ví, že se jmenují Eržika nebo světová dvojka, ty pako :)
Reagovat
marekv
Taky mě to při zápase Petry napadlo! Ale nejde to, Bára by dvě utkání hned za sebou nedala, v případé, že by tedy s Mladenovič prohrála...
Reagovat
misa
Máme v týmu i jednu deblovou specialistku. Sice o sobě tvrdí, že chce do padesátky v singlu, ale ano, ve skutečnosti je to deblová specialistka.
Reagovat
FulnekUltras
Pořád si myslím, že zítra je nový den - a Kája i Petra to na těch 3:1 nakonec dorazí.
Reagovat
Frick
Báru na Garciu. 3x už ji letos porazila, co chce ten Pála více...?
Reagovat
blixa
Že takhle to nefunguje ty blbýšku ;-)
Reagovat
Frick
Jdi do hajzlu, dědku!
Reagovat
marekv
na rozjetou Garciu lze nasadit jen Káju a uvidí se. Já cítím v kostech tradičního debla...
Reagovat
misa
Aspoň to bude zajímavé... Díky Karolíně za udržení nadějí. Caroline dnes zahrála pěkně, uvidíme, co zítra proti unavené jedničce.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra by asi bylo lepší dát Báru proti Caroline, Karolínu musel dnešek poznamenat a Bára na ni umí, zas na druhou stranu Bára nemá s FC zas tolik zkušeností. No a Petra která je evidentně šíleně unavená a zničená asi jo proti Kikině, na tu Petra umí. Nebude to lehké vůbec lehké
Reagovat
FulnekUltras
Pořád stejný jako včera - jenom několik čecháčků už pochopilo, že přehnaný optimismus není na místě. ;)
Reagovat
Jan
Souhlasil bych s tím. Uvidíme, co vymyslí Pála.
Reagovat
VlS
Sešly se tři nepříznivý faktory:
1) kde kdo to chtěl rychle ve dvou
2) Jabadu prohlašovat, že to Petra rozhodne
3) tommr byl lehce optimistickej

S tím se těžko něco dá dělat :-((
Reagovat
Jan
tommr byl velmi optimistický :)
Reagovat
FulnekUltras
sluníčkovo-žebříčkově ;)
Reagovat
vrabejka
Zítra musíme vyhrát obe dvouhry. Ve čtyřhře jsme bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
I když ve FC jsme v deblu schopni porazit kohokoliv, ale Francouzky jsou ve varu a hrajou možná nejlépe v kariéře
Reagovat
FulnekUltras
Francie doma je vždycky svízel...
Reagovat
misa
Jak to? Vždyť Karolína říkala, že nemají nic, čím by vyčnívaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína prostě neprávem sebevědomá. Francouzky mají neuvěřitelnou podporu nejen ve Štrasburku, já jsem věděla že to bude trnitá překážka. Sice žebříčkově nejlehčí finále, ale ve FC žebříček ani forma nerozhoduje
Reagovat
vrabejka
Kdyby hráli to co na podzim tak by byl i takový průběh
Reagovat
misa
myslím v deblu
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Petra na Caroline nestačila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Garcia hrála neuvěřitelně
Reagovat
FulnekUltras
Dnes byla cikánka lepší - a buďme rádi, že zítra se vlastně začíná od nuly.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je evidentně totálně mrtvá, já to tak nějak čekala. Čínská jízda s mezipřistáním v Lucemburku byla náročná a dlouhá
Reagovat
misa
postkomunistický imbecile
Reagovat
FulnekUltras
co ti zas nevoní? ;)
Reagovat
misa
cikáni :)
Reagovat
Pedronegro
jaká cikánka, jsi upadl na hlavu?
Reagovat
VlS
A kdyby i byla, tak co? Hrála líp než Petra a je to.
Reagovat
Pedronegro
to máš pravdu, je to jedno, ale on to používá jako urážku ...
Reagovat
FulnekUltras
a má radost, když se toho nějaký hňup chytne
Reagovat
Pedronegro
no tak dobře, původně jsem myslel, že jsi jen zapálený fanda PK, pak že natvrdlý milovník starých časů z blbosti, ale teď už vidím i toho zarytého rasistického komouše, kterým nepochybně jsi, takže táhni do ignoru, hnusná kreaturo ...
Reagovat
FulnekUltras
bude mi ctí ;)
Reagovat
VlS
Podle jména je asi její táta Španěl, i když tak ani moc nevypadá, vypadá jako standardní Evropan, není moc jižní typ. Caroline je krásná holka a hrála dnes super.
Reagovat
Pedronegro
jj, tak to nějak taky vidím, dnes na ni Petra bohužel neměla, ale nuda to nebyla :)
Reagovat
Fandina
Od prvního okamžiku byla nahoře. Já ji dost sleduji a dneska si hodně věřila. A hrála dobře. Ona je rychlá a agresivní hráčka a Petra dneska nějak nestíhala. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic Petro, obrečet si to a uvidíme. Kikina i Caroline dnes hrála možná i nad hranicích svých možností
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za míče, že Garcia dá až 190 Km/hod ?petře tyhle vyloženě nesedí
Reagovat
smazaný uživatel
Serena by s tím dala tak 230 km/h :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Isner/Karlovic 260 Km/hod
Reagovat
Krisboy
A Groth 350.
Reagovat
misa
Chuck Norris by překonal rychlost zvuku.
Reagovat
Fandina
To není tak jisté, že by Serena dala o tolik víc než Garcia, protože obě jsou rekordmenky v rychlosti podání Serena je na třetím s 207 km/hod a Caroline na děleném čtvrtém s rychlostí 206 km/hod.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_nejrychlej%C5%A1%C3%ADch_pod%C3%A1n%C3%AD_v_tenise
Reagovat
Fandina
Caroline 203 km/hod oprava.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Kvitová je marná!!ani set bože Petro....
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovu som videl hrat snad po viac ako roku,fandit jej to je za trest,nepotrebuje trenera ale psychologa,vynikajuci utocny styl,ktory je vsak k nicomu,ked superka vrati velmi vela
Reagovat
A.R.R.
Škoda....
Reagovat
Lunej..
Ale Brute, kdyz drama, tak do konce:)
Reagovat
A.R.R.
Já jsem dneska nějak vyšťavený z té Karolíny, tak mě ta Petra fakt mrzí :-) Ale na zítra se dobře vyspím a budu fandit ostošest :-)
Reagovat
Lunej..
Neni poprve, co Petra prohrala zapas v FC, spis mi prijde, ze jsou fandove pekne zmlsani a jak to hned neni 2:0, tak je to hned vsechno spatne. Asi je fakt lepsi si fandit sam a bez netu:)
Reagovat
A.R.R.
No to, tak nějak si na to kápla, kdybych nečuměl tady na TP, tak bych nebyl otrávený, páč mě tady dneska někdo hodně nas.ral jak furt ryl do Káji. Ale tak nic, zítra frčíme dál, věřím, že to holky dají a budeme moci slavit :-)
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
Lunej..
ted to ma grady, tohle ty potrebujes. Tak jdi do toho!!
Reagovat
Lunej..
Tak zitra zacneme znovu, o to vic to bude zajimavejsi. :)
Reagovat
Pedronegro
jo, bude to aspoň napínavé až do konce, obě Francouzky překvapily, ač trochu nemile :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova da super servis,superka je takmer v hladisku,staci to poslat naspet do kurtu a ona tam posle 30cm aut,to je na chocholouska
Reagovat
smazaný uživatel
To je vrchol amatérismu od Francouzů
Reagovat
Fandina
Problém bude někde na trase, na streamu s francouzským komentářem to běží.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to nic, já myslela že to vypadlo někde u nich
Reagovat
FulnekUltras
Problém hledej jedině na Kavkách.
Reagovat
misa
asi se nasrali, že Francouzka zase ztratila náskok...
Reagovat
Fandina
Tak výborně Peti a snad to ošetřování nic nebude a ještě Petra otočí. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale třeba to ještě zkusí, ale má toho dost je to vidět už by nejraději měla po sezoně
Reagovat
vrabejka
Co ji kritizujeme vždyť to ještě může otočit tak držte huby a fandete!!!!!
Reagovat
Fandina
líp se ale fandí když člověk něco říká
Reagovat
petrulinka
Nevím, co těm našim babám dali do jídla. Karolína i s tou hrůzou co předváděla to zvládla, ale Petra je marnost nad marnost
Reagovat
lars
uz si pred Karol smekla ?
Reagovat
pockerface
Tak já jsem psal, že by jí mohla smést z kurtu, ale myslel jsem Petra Garciu a ne obráceně. Petře ta dvojka v týmu nesedí. Zatím jako 2 nevyhrála ve FC žádný svůj zápas.
Reagovat
milik254
protože hraje poprvé jako dvojka
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejhorší set ve Fed Cupu
Reagovat
Dobry-den
Klídek. Petra si jenom takticky šetří síly na zítřek, aby byla proti polomrtvé Mladenovičové zcela čerstvá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bud hraje super, nebo to prostě je celé špatné, stejně jako Standa
Reagovat
Lunej..
Jsem si rikala, proc Petra skonci ve stanu:)
Reagovat
pockerface
Podle řeči těla to Petra dneska nevyhraje. Prostě nemá šťávu, je bez energie, posmrkává (což není u ní neobvyklé), ale není to ta Petra z Číny. Petra se prostě asi dostatečně neaklimatizovala. Škoda, že nešlo na tenhle zápas dát Báru, ale je fakt, že Garcia je v laufu.
Reagovat
misa
Proč nešlo?
Reagovat
pockerface
Já nevím, já myslel, že nemůže těsně před zápasem vyměnit hráčku, že to může nahlásit dřív.
Reagovat
pockerface
Teda musí nahlásit trenér dřív do předu.
Reagovat
Fandina
První den to snad nejde, to jedině, že by Bára byla rovnou nahlášená při losu jako dvojka.
Reagovat
pockerface
Taky si myslím. To by leda musela Petra úplně odstoupit kvůli zranění a Bára by byla dvojka. Jinak si taky myslím, že to nejde, to by asi trenér podle výsledku 1.zápasu míchal sestavou.
Reagovat
lars
vsak do losu mohl Baru dat
Reagovat
lars
Proc by neslo dat Baru?
Reagovat
smazaný uživatel
Čína ji prostě vyšťavila no, někdy už to dál nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Nene prostě to nejde
Reagovat
A.R.R.
no ještě že máme to hrozné "kopyto" Karolínu.
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
VlS
bojím, že to bude ve dvou :-(
Reagovat
A.R.R.
Ty vole. čelenka dole a dvě DF po sobě :-(
Reagovat
Lunej..
Tri
Reagovat
A.R.R.
no....cok tomu říct, vypadá to bledě :-(
Reagovat
Lunej..
Kdepak, zacina krize a Petra zacne hrat.
Reagovat
A.R.R.
Kéž by, snad tenhle gem Petra dotáhne a nakopne jí to.
Reagovat
Fandina
Caro hraje úžasně, bez bázně a hany, tak doufám, že Petra ještě přitlačí a trochu zrychlí, zatím bohužel některé rychlovky od Caroline nestíhá.
Reagovat
VlS
Caro je jen jedna a ta dneska nehraje
Reagovat
Fandina
Caro se říká kde komu.
Reagovat
Pedronegro
no, nevím jak se může vyplatit neúspěšný HE, i když těsný :)
Reagovat
aligo
Nebude ji hlodat jestli si ho náhodou neměla vzít, kdyby si ho nevzala
Reagovat
Pedronegro
tak to ano, ale neřekl bych že vyplatí :)
Reagovat
bIbec
Kvítko to bude mít dneska těžký. Ale otočit to musí. Kája na Garciu stačit zítra nebude.
Reagovat
aligo
Místo kaji půjde zítra Bára
Reagovat
smazaný uživatel
asi rozhodne debl?:-(
Reagovat
bIbec
kdo vyhraje tento zápas, vyhraje FC letos, si myslím.
Reagovat
Jabadu
Ale tak jako brejček na začátku druhé sady potěší, to zase jo.
Reagovat
Fandina
Ach jo, toho jsem se bála. Tak snad Petra přitvrdí a otočí to. Caroline je dneska hodně sebevědomá. Jinak ji mám ráda, hodně ji fandím, ale dneska tedy ne. Peti pojď!!!
Reagovat
Pedronegro
rychle ve dvou teda ne, tak snad pomalu ve třech :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ji to Petra pořád hraje jen do forehandu, vždy jsme myslel, že backhand Garcie je mnohem horší
Reagovat
FulnekUltras
povrch není nijak rychlý - Francouzi zase takoví blbci nejsou
Reagovat
smazaný uživatel
ale míče ano
Reagovat
FulnekUltras
první set rozhodl chloupek z .......

POOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Špaténka, ale Garcia zatím hraje baseball. Jsem zvědav, jestli jí to vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
ale úder to bol geniálny!
Reagovat
smazaný uživatel
Já říkala že to nebude tak lehké
Reagovat
FulnekUltras
kdo to tady ještě včera blábolil něco o žebříčku? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia zatím jasně lepší, 1.set zaslouženě....
Reagovat
vrabejka
No vypadá to,že to bude všechno možné jen ne rychlovka :D
Reagovat
Jan
Kdo to říkal, že to bude brnkačka ? tommr ? ...
Reagovat
Fandina
Koukám, že má Petruška nějak zkrácené vlasy.
Reagovat
vrabejka
Wow :D
Reagovat
Fandina
3:3 v TB, Caroline hraje dobře a já doufám, že Petra bude lepší.
Reagovat
Jan
https://www.facebook.com/djordje.zurovac/posts/1904601643101352?pnref=story
Reagovat
Fandina
Je to rychlovka a doufám, že Petra vyhraje a dá první set, protože s prohraným setm v zádech se dobře nehraje.
Reagovat
vrabejka
Bože ta Petra chce trumfnout Káju :D
Reagovat
vrabejka
Tak a teď prosím vyhraj 6-4 :)
Reagovat
Jan
Jsem po té Karolíně tak vyšťavený, že ani nejsem schopný Petře fandit :) Jsem naprosto klidný, že to v pohodě vyhraje :)
Reagovat
Jan
Bez ohledu na to, jak se zápas vyvíjí.
Reagovat
vrabejka
Chce to ale aby vyhrála ve 2 at nejsou zítra obě bez energie :)
Reagovat
Jan
Hlavně aby byly bez energie Francouzky :)
Reagovat
Fandina
Moje Caroline hraje dneska dobře, ale doufám, že moje Petra bude hrát líp a ten brejk si vezmě zpět.
Reagovat
vrabejka
Petro zaber musíš vyhrát ve 2 setech!!!! Pojď!!
Reagovat
janek_da
sponzorem pořadu "motorové oleje" :)

A kura, tam je snad bitka mezi mobilní aplikací, hrou a oleji o sponzorství
Reagovat
letityfanousek
dobrýýý!
Reagovat
lars
Od: petrulinka
Furt to říkám, že Karolína je marná, není schopná zvládat důležité okamžiky, viz ty 4 dvojchyby. A teď ten závěr...

12.11.2016 16:26
Od: petrulinka
Na to zapomeň, Karolína se sesypala a jestli se teď zvedne, tak před ní smeknu
Reagovat
VlS
No, měla by :-))
Reagovat
Dobry-den
Hmm, to je formicééé
Reagovat
Serpens
Tenis jak víno. Kdo to tady říkal, že Plíšková s Mladenovicovou hrály špatně?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je zatim strašně hr musí se sklidnit
Reagovat
smazaný uživatel
Zklidnit co to zase píšu??!
Reagovat
Fandina
Pokud vyhraje, tak mi to nevadí. Caroline hraje také rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
7 úderů max :D
Reagovat
Fandina
To je tak, když hrají proti sobě dvě agresivní útočnice.
Reagovat
Marduch
Karolína to urrrrrvala, moc důležitá výhra. A dost možná rozhodující.
Reagovat
Krisboy
Tak Petro, měj s náma slitování a ukonči to rychle. Třeba dvakrát 6:3 nebo tak něco :)
Reagovat
A.R.R.
a to bylo strachu, že to nepůjde, Kája to dala v suchým :-D

No nic, jdu si otevřít flašku :-D
Reagovat
Krisboy
Lehce potrénovala, no...
Reagovat
janek_da
já bych rozdělil ten zápas na dvě části. Před toaletou a po ní. A pak to bylo fakt v suchym.
Reagovat
smazaný uživatel
přece sem řikál že jí karolina zpláchne natotata takle rihlej pruběh sem nečekál ani ja vosobně ato mam na tydle přetpovědě čuh víte
Reagovat
Jabadu
"Jak se jmenuješ, děvče?"
"Jako já?"
"Nóóó ...!"
"Karolína Plíšková."
"Zapiš ji do druhýho družstva."
:-)
Reagovat
VlS
Kikina bude zejtra na šrot.
Reagovat
janek_da
já už jsem teď
Reagovat
VlS
Jestli to Petra vezme podle stejnýho konceptu, tak budu taky. Teď mě zachránilo to, že jsem ještě musel jet autem.
Reagovat
bIbec
Tak Wim Fissette novej kouč Petry zřejmě nebude. Bude trénovat Sáru Errani.
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo proč takovej soupeř chce trénovat takovou (s prominutím) trosku
Reagovat
bIbec
Sára je super hráčka. Přeju jí vše nej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, ale popravdě už je trochu na odpis :)
Reagovat
janek_da
souhlas, obrovská výzva na zlepšení servisu
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
neni to takova ta zakrsla co furd hučí ea a hé
Reagovat
misa
Nechápu, co s ní chce dokázat.
Reagovat
misa
2. věc: Nechápu, proč si Šafářová vzala tak nezkušeného trenéra, kterého se nebojí pomlouvat ani Vydra.
Reagovat
Pedronegro
asi něco dělá dobře ;)
Reagovat
lars
je to na 100% ?
Reagovat
janek_da
neni
Reagovat
lars
tak na kolik % ?
Reagovat
janek_da
98
Reagovat
janek_da
oprava, na 98.124
Reagovat
lars
uz ma Wim s Errani uzavrenou smlouvu ?
Reagovat
janek_da
nema
Reagovat
Fandina
konec dobrý, všechno dobré, ale byl to tedy boj. Gratulka Kájo.
Reagovat
Jabadu
"O Petru strach nemám."
A tos řekla dobřeeee! ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
taky myslím, že holky mají skvělé vztahy... ;)
Reagovat
Jabadu
Ale já si myslím, že mají neobvykle dobré vztahy (na takové hvězdy).
Petra už nic nemusí a Karolína je salámistka. Klid, pohoda, dlouhej kouř.
:-)
Reagovat
Fandina
Asi to bude tím, že to jsou normální holky, úspěšné, šikovné, ale žádná hvězda, která se nezdá.
Reagovat
Fandina
Jo, nemá, ale já jsem ho začala mít.
Reagovat
KjuR
http://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/tenisovy-turnaj-mistru-tipujte-vysledky-a-vyhrajte_866.html
Reagovat
Krisboy
Rafinovanej způsob, jak nalákat sázkaře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf
Reagovat
Frick
Očekával bych, že v případnym 4. mači nastoupí Cornetka.
Reagovat
FulnekUltras
Srdce. Nebývá to u našich sportovců často, ale tenistky jsou momentálně trochu někde jinde. Velký dík Káje, jak to nakonec Lvici přece jen nadehnala... ;)
Reagovat
janek_da
slyšíme
Reagovat
VlS
to byl nervák, Kájo gratulka.
Reagovat
misa
Konečně. A le na nějaké skvostné úspěchy taková hra fakt není...
Reagovat
vrabejka
No klidně je možné že tento zápas nám vyhraje 3x Fed Cup v řadě což by úspěch byl :)
Reagovat
misa
Myslel jsem individuální, které předpovídal třeba Wilander.
Reagovat
lars
nektere zapasy na turnaji se musi ubojovat, aby pak prisel velky uspech na turnaji
Reagovat
Jabadu
Benzínem mě polej, pak mi zapal záda ...
:-)
Reagovat
vrabejka
Karolína joooo!!!
Mentální titán.
Koncovka 3.setu ukázala jak se v této sezóně neskutečně posunula.
Kiki hrála taky skvěle.
Je fajn že to nebude 3-0 a 6-0 na sety a že francouzsky budou klást větší odpor než jsme si mysleli :)

Každopádně skvělý úvodní duel finále FC.
Reagovat
pockerface
No konečně. Velká gratulace Karolíně a teď snad Petra Garciu smete z kurtu rychlostí blesku. Dobrý zápas, ale Kája si to zdramatizovala jen a jen sama, ale pro ní zase obrovská zkušenost do další tenisové kariéry.
Reagovat
Jan
Garcia metelescu blescu :)
Reagovat
vrabejka
Karolína mentální titán!!!!
Reagovat
Jan
UUUUUfffffffffffffff říkal jsem si včera , že by to mohlo takhle být, naštěstí pro Karolínu.
Reagovat
Lunej..
Super, gratulka a chod na WC casteji:)
Reagovat
Frick
Ne, nepustim tě na záchod, máš na to celou přestávku. Nejste malý děti! :o) Kdo by neznal.
Reagovat
pockerface
Tak teď už musí, jestli tohle nepromění, tak to tutově projede. To už by bylo trestuhodný to nevyužít.
Reagovat
janek_da
Mladenovič už únavou nešla pod míč
Reagovat
blixa
Jojo, Kikina už byla ke konci na šrot ;-)
Reagovat
Jabadu
Mám pocit, jako když jsem šel do kina na Vetřelce (jedničku) a netušil jsem, co mě čeká.
:-)
Reagovat
lars
maji nejake navic ?
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))))))
Reagovat
vrabejka
Gratulace :)
Reagovat
FulnekUltras
klobouk dolů před oběma hráčkami - po obrovských výkyvech během zápasu je teď jejich hormonální rozptyl pod tlakem skóre o mnoho menší... ;)
Reagovat
pockerface
Kristýno v zájmu duševního zdraví se už konečně obětuj a nech tu naši Karolínu vyhrát. Stejně tu mísu nevyhrajete i kdybys dneska vyhrála :-), tak nedělej vlny.
Reagovat
janek_da
supr, toaleta
Reagovat
vrabejka
Už jen gem :)
Reagovat
Serpens
To už vlastně hrajeme pátý set, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Jen at se holky zapisou do historie.Me by se libilo 31:29,klidne i pro Kiki
Reagovat
Fandina
Já bych si přála, aby hlavně vyhrála Kája a je mi jedno, jaká budou čísla.
Reagovat
Jan
59:57
Reagovat
pockerface
Věřím, že za tohoto stavu nechce už prohrát ani jedna. Protože jedna bude strašně nas*raná, že projela tak těžký zápas. Ale už mě to fakt nebaví.
Reagovat
vrabejka
Už jen 2 gemy :)
Reagovat
janek_da
už je zajištěné, že se zápas ukáže v tabulce nedelších zápasů. Zatím je to na 21. místě
Reagovat
Dobry-den
já bych si mnohem víc než rekord přál už konec
Reagovat
vrabejka
A v ženách?
Reagovat
janek_da
píšu o ženách
Reagovat
vrabejka
To těžko v top 10 to musí být určitě
Reagovat
janek_da
https://en.wikipedia.org/wiki/Longest_tennis_match_records#Women
Reagovat
Fandina
teď to vypadá na osmé místo
Reagovat
misa
Máš zřejmě přístup k hodnotným stat. zdrojům.
Reagovat
Fandina
14:13 to bylo ono Kájo, dva super winery a teď už prosím na returnu. Nebát se a nekrást! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to nuda
Reagovat
vrabejka
Pěkný petisetak :)
Reagovat
Jabadu
0:30! Safra, to už je velký problém.
Reagovat
pockerface
Výsledek bude důležitý i pro Garsiovou, protože buď jí to nakopne nebo jí to může znervóznit. Petra by na to neměla vůbec brát ohled, ta musí vyhrát :-). Jinak už mě to nějak nebaví, je to už moc dlouhý. Tak Karolíno, teď tam nasyp 4 esa a pak jí už konečně doraž.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, pokud půjde Garcia na kurt s tím že prohrávají nebo s tím že prohrávají je mega rozdíl, výhra Mladenovič může Garciu neuvěřitelně nakopnout a je téměř po titulu
Reagovat
Michaelus
už mě to nebaví Kajo
Reagovat
pockerface
Mě taky ne. Už je to tahání z paty, která prostě dřív odejde fyzicky. Možná už to nebaví ani Karolínu :-). Ne dneska bojuje, ale už to mohla mít dávno v kapse. Tenhle maratón si zavinila sama.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle bylo hratelný...
Reagovat
vrabejka
Hotovo super :)
Reagovat
vrabejka
Za 2 gemy
Reagovat
smazaný uživatel
Za 28 možná
Reagovat
smazaný uživatel
Radši už mlč ty to přivoláváš :D
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Asik se půjdu mrknout, jestli mám ještě nějaké antiperle.
:-)
Reagovat
A.R.R.
Dneska se podívej na hrách :-D
Reagovat
pockerface
No tohle by mohla Káju nakopnout. Už je na čase. Já už se těším na Petru, tohle je stejně už tahání z paty a čeká se, která se utaví.
Reagovat
smazaný uživatel
jestřáb ze zoufalosti
Reagovat
pockerface
Tak doufám, že si děvčata nebudou do stavu 20:20 prohrávat svá podání :-)
Reagovat
misa
Stejně by mě zajímalo, proč jsou tenistky tak strašně labilní...
Reagovat
Lunej..
Aby meli chlapi o cem kecat. :)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Michaelus
já bych proti Gaciové klidně nasadil Báru. Umí s ní hrát a navíc nebude po dnešku mrtvá
Reagovat
FulnekUltras
jj, ale bude záviset na pocitu Káji
Reagovat
Jabadu
Auž se to zase komplikuje.
:-(
Reagovat
pockerface
Do*prdele takhle má Karolína do toho jít. Prostě tam valit ty její bomby a umlátit jí a ne ty slajzy nebo kraťasy.
Reagovat
FulnekUltras
se to lehko řekne ;)
Reagovat
Jabadu
Thy wole! ... Párek nezaskočí.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně, konečně
Reagovat
Fandina
12:12 tak teď už Kájo pojď a nevyměňuj prosím.
Reagovat
vrabejka
Kája vyhraje 3 gemy v řadě buďte v klidu.
Reagovat
pockerface
Ještě, že ta Mladenovič to taky neunáší. Už se jí dnes párkrát nepodařilo potvrdit brejk.Tak snad tohle Karolínu nakopne.
Reagovat
janek_da
zase prohraje z 0:30?
Reagovat
janek_da
konečně hned první BP proměněn
Reagovat
pockerface
Ve 2.setu hned ve 2 gamu měla Kristýnu na lopatě. Měla to být 2:0, pak do stavu 5:2 ve 3.setu hrála výborně, odvážně a od 5:3 hraje bojácně. Nedala jí tam pořádnou ránu. Tak doufám, že teď si na to vzpomene a zase bude valit jednu dělovou kouli za druhou.
Reagovat
Michaelus
Karolina hraje pasivně, hraje Mladenovčové na forhend a hraje pseudoslajzy. S tím fakt nevyhraje
Reagovat
Fandina
Bohužel, Karolína neútočí a nechá útočit ji. To je těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Cesta za dalším titulem se komplikuje, Petra je velký otazník. Unavená a nevíme co předvede je reálné že to bude po dnešku 0:2 :(((
Reagovat
pockerface
A hlavně ten pocit, že ten bod urvat musí, protože vypadá to, že Karolína to projede.
Reagovat
janek_da
no jo, Mladenovič obrovsky pomáhá to, že jakože hraje s křečemi a že je teď obrovská bojovnice
Reagovat
janek_da
bych si teď vzal MTO být Pálou :D
Reagovat
vrabejka
Kiki se sesype v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
To si tu psal už několikrát a nestalo se
Reagovat
smazaný uživatel
nejhorší na tom je že k tomu vůbec nemuselo (němělo) dojít
Reagovat
Jabadu
A už je to 0:30 - hotovo, vyřízeno. Včera jsem psal, že záleží na Petře. Kája je totálně z formy.
Reagovat
misa
Pokud se šéf WTA dívá, musí hodně nadávat nebo spát nudou :)
Reagovat
Dobry-den
kAROLÍNO, AŤ TO DOPADNE JAKKOLIV, NA TENHLE OSTUDNÝ VÝKON NEEXISTUJE ŽÁDNÁ OMLUVA!
Reagovat
Dobry-den
sorry za CapsLk
Reagovat
pockerface
Pokud to Kája nedá, tak může být naštvaná jen a jen na sebe, protože nechat do ze stavu 5:2 srovnat na 5:5 byla velká chyba kvůli které se bohužel teď musí už 3 hodinu tahat o každý míček.
Reagovat
Michaelus
Karolino zkus tak trochu zaútočit sakra
Reagovat
Lunej..
Obe toho maji uz plne zuby.
Reagovat
Fandina
Je to škoda, že tak neútočí, ale třeba jí ta taktika vyjde, Kájo pojď!
Reagovat
vrabejka
Tak někdy příště no :D
Reagovat
Jabadu
Vyhraje odvaha a ta není na straně Karolíny. Čekáme na její blbý game a konec.
Reagovat
baggik
Jeste, ze tomu nerozumis.
Reagovat
Jabadu
Most questions?
:-)
Reagovat
baggik
Tak jako celou dobu jsem cekal, ze kdyz uz ji Francouzka brejkne, tak ji to Kaja oplati. Tenhle zapas muze vyhrat jenom jedna hracka, ale straaaasne to prodluzuje.
Reagovat
pockerface
Už je tady. Měla být odvážnější za toho stavu 5:2
Reagovat
baggik
Ted tam pustili jinyho jestraba ne? Vzdyt to bylo o metr.
Reagovat
pockerface
Karolíno, doraž ji!!
Reagovat
vrabejka
Teď už to klspne
Reagovat
FulnekUltras
Kája teď opravdu příkladná...a Kiki neuvěřitelná...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že tak, ale abychom nehráli do 150
Reagovat
Fandina
hlavně ať Kája vyhraje.
Reagovat
vrabejka
Big hold!!!
Reagovat
pockerface
Po křečích ani památky.
Reagovat
pockerface
Jsem to psal. Jeden blbý game a bude vymalováno. A Mladenovičová běhá jako srnka.
Reagovat
Pedronegro
spíš ji Kája moc nehoní ...
Reagovat
Serpens
Tady máš to svoje momentum, Marku
Reagovat
smazaný uživatel
já to čekala, jsem jsem čekala že to napálí do sítě...
Reagovat
baggik
Je mi divny, ze si Kaja vubec nebere jestrabi oko, parkrat to urcite stalo za pokus, navic ve Francii.
Reagovat
smazaný uživatel
Kikina vypadá hrozně zraněně, trhá mi to srdce ji vidět jak umírá v bolestech
Reagovat
smazaný uživatel
Za ten MTO před servisem soupeřky si zaslouží kulku mezi oči.
Reagovat
Krisboy
Ty bys už dlouho zasloužil mezi oči pěstí.
Reagovat
FulnekUltras
spíš Mauresmo
Reagovat
Andrew89
prosim nevite nekdo jak je ten link na ty ukrajisce a streamy? nemyslim kvuli tenisu...diky. jinak Kaja to urve...kikina to neda
Reagovat
Jabadu
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
Andrew89
diky moc
Reagovat
janek_da
My zase máme výhodu, že můžem nenápadně vyměnit Karolinu za Kristinu
Reagovat
Krisboy
Bohužel, tetování a držení rakety by to prozradilo :)
Reagovat
janek_da
Frantíci jsou mimmo. to nepoznaj. A Kiki umí hrát pravou
Reagovat
vrabejka
V klidu Kája vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
No v klidu to teda neni :D
Reagovat
janek_da
všichni jsou v klidu, ty tady hysterčíš
Reagovat
vrabejka
Teeeeed! A hrát dlouhé výměny!!
Reagovat
FulnekUltras
tak teď už se to snad povede - nejsme Holanďanky... ;)

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To si dělá Kikina srandu ne? Vždyť ji nic není, po kurtu běhá jak slon a najednou přijde na lavičku a je strašně zraněná, pak se nedivim že jsou Francouzi nejustrašenejší národ v Evropě
Reagovat
janek_da
Každopádně teď by správně už Mladenovič neměla mít MTO kvůli tomu samému stehnu. No uvidíme, co na to Francouzi.
Reagovat
vrabejka
Výměna měsíce wow!!!!
Reagovat
misa
Mladenovič vtipně odevzdala výměnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsem viděla už tolikrát
Reagovat
vrabejka
Výměna měsíce wow!!!!
Reagovat
Michaelus
A pojď už Kajo do ní!!!
Reagovat
pockerface
Ty nevyužité šance budou Karolínu mrzet. Obávám se,že psychicky to právě nepomůže Karolína. Přijde jeden blbý game a Mladenovičová to urve. Navíc teď si odpočinula, Karolína vychladla. No uvidíme. Bojím se bojím, že to Karolína neurve. Kdyby jí dorazila hned na začátku 2.setu a pak za stavu 5:2 už mohla být dávno v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně Karolína se unaví, proti Garcii možná nasadit Báru
Reagovat
Lunej..
Kdyby kdyby...je to jak to je a Kaja porad bojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Kikina musí být "smrtelně zraněná"
Reagovat
janek_da
Pála taky nasranej, ale nesmí sám vykolejit Zlouna
Reagovat
smazaný uživatel
Pála a Kája. Přijde mi že se moc nemusí, Pála Karolínu nijak moc nepovzbuzuje a ani na ní nemluví
Reagovat
Michaelus
A teď bude Kikina běhat jako srnka, to se vsadím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je obohé od Kikiny, chce se mi z ní zvracet. Je to krá..
Reagovat
Jabadu
Aha, tak Frantíci mají svoje vlastní pravidla. Tak to potom jo.
(I když Kiki nic zlého nepřeji)
Reagovat
FulnekUltras
takhle to ve Fr vypadá, když se "musí", no...
Reagovat
FulnekUltras
ale amazonka nechutná - zcela záměrně opět před servisem Káji
Reagovat
janek_da
twl. Tak snad křeče nejsou důvod na ošetřování :(
Reagovat
FulnekUltras
francouzské vlastenectví za každou cenu
Reagovat
janek_da
tak tohle mě vrcholně nasralo
Reagovat
smazaný uživatel
No jo žabožroutka si musí odpočnout, Petra hrála s křečema hodinu a bez keců, to samé třeba Mugu a Kuzna to v Singapuru také krutě cítila
Reagovat
vrabejka
Výměna měsíce. Unreal!!!!
Reagovat
Michaelus
No zas tak nepřeháněj :D
Reagovat
janek_da
jj, pěkné to bylo, ale výměná? Jeden úder. Navíc jenom díky odfláknutí od Kikiny
Reagovat
Jabadu
Kurnik. Ale Kikina evidentně handicapovaná. Kájo, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína toho nedokáže využít
Reagovat
janek_da
a toho se bojím. Kolikrát už hráč s křečemi vyhrál zápas :-/
Reagovat
vrabejka
Mugu :)
Reagovat
vrabejka
Mugu :)
Reagovat
smazaný uživatel
teď to měla dorazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to Kikina zahrála jak Serena
Reagovat
janek_da
hm, tyo asi ty křeče
Reagovat
smazaný uživatel
Francouzi jsou strašní amatéři a pak že je tohle možné jen u nás :D hala malá, režie strašná, jen atmosféra dobrá
Reagovat
FulnekUltras
i proti té nechutně "taktizující" amazonce mauresmo

ten na krev doběhnutý kraťas u sítě byla fantazie...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
A pak že Kája nezvládá těžké informace:)
Reagovat
vrabejka
Momenty
Reagovat
smazaný uživatel
Aha :D
Reagovat
smazaný uživatel
Těžké informace? WTF jsem slepá já nebo ty?
Reagovat
Jabadu
Špatné je, že teď už vyhraje šťastnější a tu druhou to bude hodně mrzet.
Reagovat
vrabejka
Tak pojďme překonat rekord zápasu Isner - Mahut :D :D
Reagovat
janek_da
ale nožky má Kikina výstavní
Reagovat
Lunej..
Proto ji mel montik ve stadu ne?:)
Reagovat
janek_da
ještě kvůli mezýrce :)
Reagovat
Lunej..
Jo vlastne. :)
Reagovat
FulnekUltras
medzi zubami
Reagovat
smazaný uživatel
Hm ukazovat skore na tabuli v hale... žabožrouti asi neví že ve FC se nehraje ve 3.setu TB
Reagovat
vrabejka
Ti lepší mají livesport :D
Reagovat
Jabadu
Teď se mi Kája líbí. Začala být mentálně silnější.
Reagovat
FulnekUltras
teď Kájo do returnu odvážněji...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
teď už chci rekord v počtu gemů
Reagovat
vrabejka
Teď už to vyjde :)
Reagovat
insanezy_
Futures v Kuwaitu je lepší úroveň než top WTA :D
Reagovat
petrulinka
Nechápu, proč neukazují skóre
Reagovat
Fandina
Koukám na to, asi nepočítali s tím, že se nehraje TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti, ale Karolína nepředvádí vůbec nic
Reagovat
vrabejka
Jzs vy asi neznáte jiný styl než hrát na winnery
Reagovat
smazaný uživatel
A na co hraje Karolína na UE?
Reagovat
vrabejka
Ukázala že změna taktika ji není cizí což je skvělé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale změna taktiky spíš pomohla Kikině, kdyby Karolína hrála jako v 1.setu tak už je konec ale pak
Reagovat
vrabejka
1.set zvládla díky chybám a premotivovanosti Kiki. Kiki se zlepšila a proto je to takova bitva.
Reagovat
Lunej..
Jsi uz jak Kves, jen na Kaju nasazujes a mas blby reci. Jsem zvedava, co predvede Petra. Zato ty tady predvadis akorat zmenu nicku.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jen můj názor prosimtě nezblázni se hned taky, prostě můj názor je že se mi Karolíny hra nelíbí, ty si tady ještě chyběl máš ke mě furt připomínky a s tím Havlátem jste všichni už pěkně trapný
Reagovat
Lunej..
Za prve nejsem chlap jako ty a za druhe tvoje nevrazivost vuci Kaje je dost znatelna. Takze si muzes psat sve canci o tom, jak jsi skvela kucharka a bla bla, ale tenisu rozumis asi jako tem svym omeletam.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem chlap? A to víš od kud? Máš moji fotku? Občanku? Pas? Viděl/a jsi mě? Já ti tady taky nenadávám že jsi nějakej Svoboda nebo Jedlička já nevim
Reagovat
Lunej..
Havlat je nadavka? Ty se za sve jmeno stydis? Tak promin.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde jsi vzala že je to moje jméno? Ty jsi fakt zakomplexovaná
Reagovat
Krisboy
Jak báby na trhu.
Reagovat
Lunej..
No to urcite, ja nemam pokazdy jiny nick. A vubec, tezce neunasis.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi podle nicku Kvitovka456,12,19, Lady_Stark z toho jsi usoudil že se jmenuji Havlát
Reagovat
Lunej..
Odkazu tu bylo dost. Kdyz lzes, tak se nediv, ze se to nekdy provali.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký odkazy? O čem to mluvíš?
Reagovat
Lunej..
Nic, koncim, s tebou to nema cenu. Jen tu plevelim.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra si už svoje vydobila, ta může klidně s tenisem seknout
Reagovat
Lunej..
Ve finale jsme taky diky Karoline.
Reagovat
smazaný uživatel
A FC v roce 2011, 2012, 2014 máme také díky Petře a 2015 na tom měla silnou ruku.
Reagovat
Lunej..
Ja se bavim o dnesku. Jsi jen nenavistnej vuci Kaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já že jsem nenávistná? A to jsi vzal kde? Jen ji prostě nemám ráda a nelíbí se mi její hra
Reagovat
Lunej..
Pises tu o ni casto, snizujes jeji vykony a porad ji srovnavas s Petrou, coz je nesrovnatelne. Proste cely Kves.
Reagovat
smazaný uživatel
S Petrou jí tu srovnávají furt. To je pořád Petra se od ní musí učit, Karolína má lepší servis bla bla bla. Nediv se že jsem pak nas...á
Reagovat
FulnekUltras
nebo nikdy
Reagovat
vrabejka
Tak ale teď už :D
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíno hraj nebo babi vybouchne, už je ve 3.stádiu (sprosté nadávky) zachvíli tady bude rodeo :D a to přijde ještě Petra
Reagovat
vrabejka
Ty si v 19 babička jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím moje babi :D i když znám holku co je v 16 matka :D
Reagovat
Fandina
Jestli je to na mě, tak nevybouchnu, neboj.
Reagovat
smazaný uživatel
Né na tebe ne, moje babi :D ta je do tenisu blázen a vždycky u toho sprostě nadává :D
Reagovat
Fandina
Tak to jo. No jo no, nadáváním se někdy člověku uleví.
Reagovat
insanezy_
Ženskej tenis není tenis
Reagovat
FulnekUltras
WT(A) ;)))
Reagovat
vrabejka
Aha on se nehraje TB? :D
Reagovat
Pedronegro
ve 3. ne, to jen v 5. v DC ...
Reagovat
petrulinka
Taky kouk?m, že se nehraje TB
Reagovat
Fandina
Kikina si věří a je důrazná. Tak doufám, že Kája bude také. Pojď!!!
Reagovat
Denis92
Nato aku ma Pliskova vysku a silu, tak si podanim vobec nepomaha.
Reagovat
vrabejka
Kája je na riternu lepší vyhraje 7-4
Reagovat
smazaný uživatel
zase 0:30, Kikina je dnes prostě lepší. Důležité momenty zvládá mnohem mnohem lépe
Reagovat
vrabejka
Ještě není konec
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám že je konec, jen říkám že Kikina je v důležitých momentech lepší né že vyhrála (nebo vyhraje)
Reagovat
vrabejka
Ach jo tak až v TB no. :D
Reagovat
Jabadu
Ledaže by Kikina zkolabovala, ale Kája na ni už nemá.
Reagovat
FulnekUltras
tenhle tlak na svůj serv už Kikina nevydrží
Reagovat
Fandina
5:5 15:0 30:0 40:0 6:5 tak teď brejk Kájo. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
15:0
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína je v důležitých momentech tragická, nezvládá to.
Reagovat
petrulinka
Souhlasím
Reagovat
vrabejka
Co měla proti 2 esum Kiki dělat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Měla to dát už ve 2.setu tohle vůbec nemuselo bejt
Reagovat
FulnekUltras
se jí vymstívají blbý hemzy ze včera
Reagovat
petrulinka
Co měla dělat? No tak hlavně to měla dopodávat, když podávala na vítězství a ne to tak Pos...t
Reagovat
vrabejka
Co měla proti 2 esum Kiki dělat? :D
Reagovat
Jabadu
V hlavě už prohrála. To je na ní vidět.
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
vrabejka
Vy to strašně nezvladate :D
Reagovat
petrulinka
Furt to říkám, že Karolína je marná, není schopná zvládat důležité okamžiky, viz ty 4 dvojchyby. A teď ten závěr...
Reagovat
vrabejka
Teď ji dorazi :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je vidět
Reagovat
petrulinka
Na to zapomeň, Karolína se sesypala a jestli se teď zvedne, tak před ní smeknu
Reagovat
vrabejka
Až teď :)
Reagovat
janek_da
hm, Karolína dobře podávala, ale returny neskutečné
Reagovat
Jabadu
Holka na zabití.
:-)
Reagovat
vrabejka
WOW!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta je fakt nenormální
Reagovat
smazaný uživatel
Tvá matka že tě nenechala potratit? Ano.
Reagovat
vrabejka
Kiki geniální
Reagovat
Pedronegro
jj, chvílemi skvělá :)
Reagovat
janek_da
hele, znáš tu, no, Kvitovou? Ta je v tomhle ještě větší magor
Reagovat
smazaný uživatel
Petra snad prohrává zápasy když podávala na vítěztví? Naposledy v Dubaji 2014 proti Carle
Reagovat
janek_da
A Karolina už prohrála?
Reagovat
Jabadu
Musíš, Kájo ... musíš!
:-)
Reagovat
Krisboy
Si to tak, Henri, neber :DDD
Reagovat
FulnekUltras
prof dr mengele csc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že to teď Kikina totálně po...la
Reagovat
vrabejka
Hotovo Kiki se sesypala
Reagovat
janek_da
no vidíš, to bylo strachu. Karolině nesedly dva gemy. Kiki vytěžila z minima maximum
Reagovat
smazaný uživatel
To už snad dáš
Reagovat
vrabejka
Dorazit!!!
Reagovat
janek_da
Ten level Mladenovič nemůže udržet, co měla. Karolině tam párkrát returny skončily těsně v autu. Teď se to obrátí
Reagovat
janek_da
jo, return na lajnu
Reagovat
janek_da
a zase. fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Né prostě Karolína bez nároku, strašná pasivita
Reagovat
FulnekUltras
ale guwno - budou se hormonky přetahovat ;)
Reagovat
Fandina
Kiki je víc v laufu, ale to se vědělo, že je emotivní a na Káje zase nic nevidíš. Doufám, že Kája Kiki brejkne a pak si udrží servis.
Reagovat
Fandina
Tak Kiki začala hrát víc soustředěně a doufám, že Kája bude také, hra se prodlužuje, doufám, že Kája to zvládne.
Reagovat
FulnekUltras
Ten neotočený gem ze 40:0 ji mohl dolomit
Reagovat
FulnekUltras
Káju
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína posadila Kikinu na koně a teď neví co s tim má dělat
Reagovat
FulnekUltras
přidat jí na sedlo coool
Reagovat
janek_da
Mladenovič pořád získává body za nic.
Reagovat
janek_da
jak zahraje Karolina svůj standard, nemá nárok.
Reagovat
Pedronegro
chtělo by to trefit kurt semotamo ...
Reagovat
Krisboy
Reagovat
janek_da
Tak jestli bude Zloun hrát stylem jak teď první bod v 3.setu, nemám strach
Reagovat
misa
jsem podcenil. Z těch montyho oblíbenkyň byla stejně nejhezčí, vyhazovat ji nemusel :)
Reagovat
FulnekUltras
ještě k tomu za názor ;)
Reagovat
rusedski
Aspoň nepřijde zas provokovat, pokud Kiki náhodou vyhraje :))
Reagovat
Fandina
Kikina je dobrá u sítě a pár bodů udělala kraťasem. Takže teď to chce přitlačit a soustředit se na podání.
Reagovat
FulnekUltras
ZLOUUUN
Reagovat
Fandina
Já doufám, že si Kája svou špatnou chvilku už vybrala a teď to tam v pohodě dopodává a jednou brejkne.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína zatím navazuje na Singapur, skvělý 1.set a pak hraje jak hráčka na konci stovky
Reagovat
FulnekUltras
Tak teď se doufám Kája sebere.
Reagovat
Jabadu
Přitáhnout si rozvášněnou Kristinu do třetího setu - čekám průser.
Reagovat
smazaný uživatel
Prej to bude snadný... Karolína teď hraje příšerně a pasiivněji než Kerber
Reagovat
FulnekUltras
deka po těch DFs hodně těžká
Reagovat
janek_da
hlavně ze stavu 30:0 po rebrejku prohrát byla velká chyba.
Reagovat
janek_da
Hm, i když Karolina rebrejkla, tak už se mi obraz hry moc nelíbil. Začíná hrát pasivně. Naopak Kikině to tam začíná padat před čáru. Teď je otázka, jestli to je jenom kratkodobé nebo si to podrží dýl.
Reagovat
janek_da
ale snad se Kikina uklidní a spadne zase na svůj daleko nižší level
Reagovat
VlS
vyprdni se už na ty blbý crossy, po lajně to chce.
Reagovat
FulnekUltras
změna rytmu výměny při těchhhle nervech není snadná
Reagovat
Jabadu
Tvl ... ze 30:0! Fakt se začínám obávat.
Reagovat
FulnekUltras
FS hapruje a hned je to znát - důležitá koncovka setu teď
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína naprosto bezradná, vyhraje ta která bude míň hrozná
Reagovat
Mayo
No co chlapi aké je skóre?
Reagovat
Fandina
4:4 tak doufám, že teď už si to Kája pohlídá.
Reagovat
FulnekUltras
a uvidíme, co to s ní udělá... ;)
Reagovat
Jabadu
Začínám propadat panice. Těch chyb je nějak moc.
Reagovat
janek_da
teď vyhraje 3 gemy za sebou
Reagovat
FulnekUltras
výjimečně ;) souhlas
Reagovat
vrabejka
Dobrý vtip Fandino :)
Reagovat
Fandina
Jo jo, já bývám občas ftipná.
Reagovat
vrabejka
Tak lehké to nebude. Kiki hraje teď skvělý tenis minimem chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína dostala mozkový infarkt
Reagovat
Jabadu
Houstone ... máme problém!
Reagovat
janek_da
v pohodě. Mladenovič nepředvádí zhola nic
Reagovat
janek_da
... i kdyby teď prohrála svůj gem
Reagovat
janek_da
ale loby má Karolina katastrofální
Reagovat
smazaný uživatel
A přesto vede....
Reagovat
janek_da
říká ti něco pojem UE?
Reagovat
FulnekUltras
druhá strana už jen čumí
Reagovat
Jabadu
Karolínin "forehand slajz mimochodem".
:DDD
Reagovat
janek_da
"sponzorem pořadu je mobilní aplikace" :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tosou vod kají rány jak zděl ja byh sní hrád nechtěl rači byh utek
Reagovat
janek_da
Jak jsem psal i po rebrejku. Karolina v pohodě vyhraje.
Reagovat
janek_da
A Garcia jako mentální titan se taky moc nepředvede. Za dnešek 2:0, asi i bez ztráty setu
Reagovat
janek_da
Napínavý bude zítřek, tam čekám, že budou kousat
Reagovat
Fandina
Já doufám, že Petra vyhraje, ale Caroline umí zahrát dobře, vloni v Ostravě hlavně v prvním setu to bylo dost vyrovnané.
Reagovat
misa
asi moc hezkého tenisu nepřinese. Francouzky jsou slaboučké.
Reagovat
FulnekUltras
bude to hodně o nervech - a věřme, že méně zkušeným soupeřkám nedáme moc čuchnout
Reagovat
VlS
1. set doma. Kájo v klidu, to půjde.
Reagovat
vrabejka
Skvělé :)
Reagovat
FulnekUltras
že Kikině bude v nadějných momentech hrabat ještě víc než Káje.
Reagovat
Fandina
Já bych řekla, že tady je vidět proč je jedna tak vysoko na žebříčku. Kiki hraje dobře na síti, jinak je na tom líp Kája.
Reagovat
FulnekUltras
jj, balkánská dušička nám zatím pomáhá ;)
Reagovat
Michaelus
Neskutečně mě irituje ten zvuk jak hraje dopředu
Reagovat
smazaný uživatel
ČT no, není to poprvé. Se zvukem mají furt problémy
Reagovat
Fandina
Na SuperTennisu to jde také a zdá se mi, že tam mají zvuk namíchaný jinak. Komentátoři tam jsou hlasitější než hala.
Reagovat
vrabejka
Kiki se zvedá, Kája hraje zbytečně opatrně
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíno jžš
Reagovat
janek_da
uklidni se hystere. Karolina v pohodě vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem hysterka
Reagovat
janek_da
však to ani nepíšu
Reagovat
smazaný uživatel
Ale píšeš
Reagovat
janek_da
Mladenovič je jasně horší. Musí hrát luxusní údery nebo mít štěstí na svoje body.
Reagovat
janek_da
jasně prohraje
Reagovat
Krisboy
Vidím to na kanárka.
Reagovat
Jan
Že tam dole nechávají ten pruh o přeladění. Nebude vidět skóre :(
Reagovat
Fandina
Stačí si přeladit a pruh ti zmizne.
Reagovat
gigin
:-D:-D:-DDDD boží
Reagovat
Fandina
Ani ne, jen praktická rada.
Reagovat
gigin
Jo však jo, jen to prostě sedlo jak prdelka na hrnec.
Reagovat
Fandina
Tak dobře ... úsměv
Reagovat
Jan
Karolína má ovázanou nohu. Dobré znamení ? :)
Reagovat
milik254
Karolína strašně vtipně mluví :D
Reagovat
gigin
Jj, drmolka jak sviňa, se musím vždycky hodně soustředit, abych to pobral. Ale tak třeba jsem pomalejší no.
Reagovat
Marduch
Kája nuimí znělé 'r' a 'l'. Tak proto;)
Reagovat
Marduch
neumí
Reagovat
smazaný uživatel
Dievčatá, veľa šťastia a POME !! Držím päste.
Reagovat
Marduch
Pls POME nepoužívat. Áno? ;)
Reagovat
Empe
Rodačka z Prahy? Nebesa, zbořte se! :D
Reagovat
Jabadu
Nebyl "zloun". To to pěkně začíná.
:-(
Reagovat
blixa
Tommr netommruje, zloun nezlounuje, to to zase dopadne :(((
Reagovat
FulnekUltras
já bych dokonce řek´, že ne každej dneska ví, co si pod nima má přesně představit...no ale...

my z našich holek ty pětinásobný uděláme...bojeschopnost...

FANDÍME KURWAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist