Plíškovou povede na plný úvazek Martínezová. Stubbsová skončila

2. 5. 2019, 23:30
Aktuality 35
Karolínu Plíškovou bude trénovat už pouze Conchita Martínezová. Španělská wimbledonská vítězka z roku 1994 se dosud na přípravě české dvojky podílela společně s Australankou Rennae Stubbsovou, ta v realizačním týmu sedmadvacetileté bývalé světové jedničky skončila.
Profily hráčů
Rennae Stubbsová a Karolína Plíšková

Plíšková se domluvila s Martínezovou na spolupráci na plný úvazek už po únorovém turnaji v Dubaji. "S Conchitou jsme se postupně poznávaly od loňského US Open a s její prací jsem natolik spokojená, že jsem usilovala o spolupráci na plný úvazek. Jsem ráda, že se to podařilo," uvedla Plíšková na svém webu. "Ta jednání byla jednoduchá, protože práce s Karolínou Conchitu naplňuje a vidí v ní velký potenciál," doplnil manažer české tenistky Michal Hrdlička.

Martínezová začala s Plíškovou spolupracovat na loňském US Open, kdy se přidala k někdejší špičkové deblistce Stubbsové, jež vedla českou hráčku od loňského srpna po Tomáši Krupovi. Španělská pětinásobná vítězka Fed Cupu působí jako trenérka od skončení hráčské kariéry v roce 2006. Spolu s ní tvoří realizační tým aktuálně páté tenistky světového žebříčku kondiční trenér Azuz Simčič, fyzioterapeut Salvador Guzman a mentální kouč Marian Jelínek.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

35
Přidat komentář
petrulinka
Tady pro některé. Plíšková bezvadně ukázala, jak řeší "údajné" zdravotní potíže, které podle ní a jejího týmu jsou dost velké, má neznámý virus atd. atd., prostě kecy v kleci. Dnes si madam už vesele trénuje v Madridu. Že by zázrak??
Reagovat
FulnekUltras
prý jen tvrdě profesionální přístup
Reagovat
makro99
Karolíno, hlavně koukej urvat konečně nějakej ten GS!
Já fandím všem českým hráčkám, Lucka byla/je citovka, ale proto by mě nenapadlo se jakkoliv vymezovat nebo snad nefandit Petře nebo Karolíně...
Reagovat
FulnekUltras
Osobně Plecha skáču a stává se ze mě Flájboj. Máme naštěstí dost mladých tenistek, které si fandění opravdu zaslouží.
Reagovat
Fransoas
Nevěřim tomu ,co jsem si přečetl na serveru Idnes.cz. Nemyslim,že jakási analýza,že by si Karolína odcizila české fanoušky.Pokud měla zdravotní potíže jěště před Prahou - bylo by to pro ni více riskatní ze zdravotního hlediska.Potřebuje se tedy zdravotně dát do pohody.Pro vytíženost Stubbs je to určitě správný směr zvolit jenom jednu trenérku.
Reagovat
Blondie
je to komentář sportního novináře. Ten text nemá ambici definovat, jak to JE. Už formát toho článku to jasně říká :)
Reagovat
Torn
Ono už označení "sportovní novinář", kterého často dělá bývalý sportovec, co nemá páru o žurnalistice nebo žurnalista, co nemá páru o sportu. Realita je taková, že dneska může novináře dělat každý, stejně tak jako každý může prodávat v obchodu nebo stříhat lidi. Dneska na všechno stačí kurz, zaškolení atd., jen aby dotyčný člověk měl v ruce "papír". Bych radši četl zprávy od nějakého nadšeného fanouška tenisu, co si hledá komplexní informace, než ty bláboly na idnesu totálně o ničem, ale momentálně je situace taková, že stačí dát do názvu článku Kvitová nebo Plíšková a ono se to přece bude číst. :D
Reagovat
Blondie
Jsem z oboru a bohužel musím částečně souhlasit. Plus se k tomu přidává obrovský časový tlak a potřeba sypat tolik článků, že na užší tematické zaměření nemá novinář nárok :(
Reagovat
Torn
Jasný no, chápu, že jsou do toho tlačeni, ale takovou práci bych já osobně asi dělat nedokázal. :D
Reagovat
Holahej
Torn píše sice jakoby o novinářích, ale jako skalníPlechNeobjektiv, chce hlavně nepřímo zpochybnit obsah článku Knapa, který jej píše pod názvem....POHLED: Neoblíbená Plíšková. Další šance získat si české fanoušky je pryč. Druhý rok po sobě se Karolína Plíšková, nasazená jednička a dáma z turnajových plakátů, na poslední chvíli odhlásila z Prague Open. Ač minulý týden nastoupila ve Stuttgartu, omluvila se kvůli zdravotním potížím, jež odmítla upřesnit. Zrušila tiskovou konferenci. Neklaplo to ve středu ani s autogramiádou pro návštěvníky turnaje.

Knap píše hodně článků o tenise....i ze zákulisí, náhledy, trochu ve spisovatelském stylu, nejen opisuje výsledky...., tentokrát si dovolil vyjádřit pohled na "modlu" Torna.
Reagovat
tommr
ty si taky "skalníPlechNeobjektiv" jen s opačným znaménkem. Přesně takovejm haterům jako jsi ty byl Knapův článek určenej ...
Reagovat
Holahej
Knap,jako sport. novinář, má možnost pohybovat se po turnajích, v zákulisí, píše toho spoustu o tenistech, o tenise, tady jen vyjádřil do novin známé věci, co se stalo, děje, dělo. Upřímnost se ti najedou nelíbí.....Pleteš si pojmy, co jsou fakta a co to je hater, to by bylo sakra v jiným stylu?..
Reagovat
bIbec
tak snad byla nějaká ta "fakta" z toho článku vyvrácena, ne?

Jinak mě je celkem jedno, jaký má Knap názor a i to, že ten názor prezentuje, já sem pro. Ale pokud vychází z některých informací, které nejsou pravdivé, tak to už je jiná.

Samozřejmě reakce týmu Karolíny se mi taky úplně nelíbila. Ryze kvůli tomu slůvku "lež". Knap asi nehodil nějakou nepravdu záměrně, což by lež byla, takhle to byla prostě ta nepravda, neověřená informace, která ho částečně omlouvá, ale opravdu jen částečně, vzhledem k tomu, že je to novinář.
Reagovat
bIbec
teda omlouvá.. je rozdíl mezí záměrným vyřčeným nepravdy, což je lež a nezáměrným šířením nepravdy, což lež není. Knap jistě nelhal, nevím jaky by k tomu mohl mít důvod. Prostě napsal blbý článek, který se opírá o blbé informace.

Ale víte jak se to říká, kdo nikdy nešířil fejk-ňůs ať hodí kamenem. Novináři by se těmhle věcem měli vyvarovávat především.
Reagovat
FulnekUltras
dnes hlavně třeba proti premiérovi, prezidentovi a ministryni spravedlnosti - místo toho, aby fanaticky hnali do pražských ulic tupá holátka a prodejný plebs
Reagovat
tommr
ty "fakta" uvedený v článku jsou ale vesměs lži, který Karolína ve svý reakci vyvrátila. Tu ignoruješ záměrně nebo z nevědomosti?
Reagovat
Holahej
Já neznám její reakci, třeba na mě někde vykoukne, večer se na web kouknu?, je to pohled novináře /Vystudoval právnickou fakultu UK v Praze. Od roku 1995 pracuje ve sportovním oddělení MF DNES/, jeho články, rozhovory, jsou na každodenním pořádku...

PR a marketing je pro ní obchodně důležitý, ale u ní myslím platí, z hlediska jejího PR, mlčeti zlato.....
Reagovat
FulnekUltras
komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
Reagovat
Holahej
Mě třeba zarazil předčasný odjezd z FedCupu s Rumunskem, za nerozhodnutého stavu, kdy opustila tým, což poznamenalo jeho vnitřní klima.To se stalo a pro veřejnost si musí najít důvod proč ano a proč ne Halep.....Jsou to střípky, ty se skládají.

Já ji nefandím, a když kromě jiného, v AUS řekla, že nemá ráda zvířata, tak to už jí nemohu fandit ani trošku....
Reagovat
rybicka
Cože řekla o zvířatech? Nebylo to také trošku jinak? Mám dojem, že nějaké nechtěla do rukou, ale možná se pletu.
Reagovat
rybicka
http://www.celebritytime.cz/karolina-pliskova-pred-australian-open-mazlila-se-s-hady-a-krokodyly-art.html
Reagovat
Holahej
Ne, to bylo již v dřívějším roce, hráčky měly rozhovory, doprovodný program se zvířaty, jak a kde v AUS žijí, většinou se fotily s koalami, vyjadřovaly se co oni a zvířata, většinou se stavěly jako milovnice psů, což je známo, protože dávají často fotky na své profily i velmi vtipné, roztomilé,videa, Světlana K., Coco, Caro, Venus, Serena, Alja T.,Vesnina, Mattek, Pavlucenko, Bencic, Barty aj., KP tam prohlásila, že nemá ráda zvířata....
Reagovat
rybicka
Ha?
Reagovat
Holahej
...to je třeba Lucka...Australian Open player party at the Grand Hyatt....

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/59574_464377940293695_1268503617_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=4b1f49ac68dd7d2bec76a5d30dee0761&oe=5D759F6D
Reagovat
FulnekUltras
tak to je kwa pěkné... ;-)
Reagovat
Holahej
....těch akcí je každý rok hodně, roky splývají, legrační fotky má i Roger, sklonil se do písku a fotil svojí hlavu s živočichem vypadajícím jako myš, ale stejné velikosti jako jeho hlava....
Reagovat
jirkaS
a ještě ta diskuze, to jsou perly
Reagovat
Torn
Ty diskuze radši moc nečtu na idnesu, tam je to fakt už extrém. :D
Reagovat
jirkaS
jj, kolikrát si říkám, že to je jen banda trollů
bo to by fandové tenisu nenapsali
Reagovat
vendulkabendulka
V první řadě to není "analýza". Je to komentář a s autorem lze klidně polemizovat.
Reagovat
Andrew89
Stubbs jí stejně nic nedávala si myslim.
Reagovat
Mantra
křiku, když jsem tu psal, že půjdou.... no zatím Míša jednu ušetřil,než najdou náhradu
Reagovat
Torn
Blábol. K čemu by měla 2 trenérky, když má jednu na plný úvazek, je to tak jednodušší a Stubbs má i plno věcí jinde, včetně toho komentování na GS atd., což je pak na nic, když si furt střídá trenérky.
Reagovat
Mantra
jsi chtěl říct, že je blábol, že je vyhodí, však už začala, počkej za měsíc
Reagovat
tommr
je to rozhodně krok správným směrem. Střídání dvou trenérek by dlouhodobě nedělalo dobrotu ...

Karolína se ted ale hlavně musí dát dohromady zdravotně. Ani sebelepší trenérka jí nepomůže pokud Karolína nebude zdravá a nebude moct naplno trénovat ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist