Po loňském Rosolovi letos šokuje Darcis: Nadala vyřadil ve třech setech!

24. 6. 2013, 19:08
Aktuality 354
Před rokem vypadl ve Wimbledonu už ve druhém kole v památné pětisetové bitvě s Lukášem Rosolem. Letos chtěl Rafael Nadal své zaváhání napravit, ale dopadl ještě hůř: tentokrát už v úvodním kole nestačil na Steva Darcise, který jednoho z favoritů grandslamového turnaje porazil 7-6 7-6 a 6-4.
Rafael Nadal

Při letošní premiéře na trávě se Rafael Nadal dostával do potíží hned od prvních výměn. Servis si rodák z Mallorky až do stavu 5-5 držel, proti dobře hrajícímu Stevu Darcisovi ale odvracel osm brejkbolů. Belgičan se dočkal v jedenácté hře; Nadal si sice brejkem vynutil zkrácenou hru, v ní se ale jeho soupeř dostal ke třem setbolům a krátce nato sadu získal pro sebe.

Také ve druhé sadě si oba hráči dramatické chvíle šetřili až do jejího závěru. Tentokrát si role vyměnili: Nadal se díky brejku za stavu 5-5 dostal do vedení, které Darcis vzápětí smazal. A v dalším tie-breaku se znovu radoval on, přestože se Nadal po odvrácení čtyř setbolů sám k jednomu dostal.

Ani ve třetím setu Darcis nezvolnil a dál kráčel za vítězstvím, které znamená vůbec první Nadalovu porážku v úvodním kole grandslamu. Po rychlém brejku se dostal do vedení, které už nepustil. Po téměř třech hodinách Steve Darcis vybojoval mečbol, který esem na kříž rychle využil, a pak už se mohl jen radovat z nejcennějšího vítězství ve své dosavadní kariéře.

"Je to pro mě velké překvapení. Snažil jsem se hodně chodit na síť a nenechat ho (Nadala) hrát výměny od základní čáry. Určitě mi pomohlo, že Rafa dnes nehrál svůj nejlepší tenis," komentoval zápas Darcis. "Je to pro mě druhé velké vítězství nad hráčem Top 10. Už loni jsem tady na centrálním kurtu ve Wimbledonu porazil Berdycha," připomněl Belgičan skalp české jedničky z loňské olympiády, která se konala právě na travnatých dvorcích All England Clubu.

"Myslím, že si o tom budou lidi ještě pár let vyprávět," dmul se pýchou šťastný Darcis, fanoušek Anderlechtu Brusel a tenista s přezdívkou Žralok. "Možná nebyl v nejlepší formě, ale já hrál neuvěřitelný tenis. Bojoval jsem od začátku až do konce."



Nadal: Chyběl mi rytmus
Nadal tak druhým rokem po sobě opustil wimbledonský areál nečekaně brzy, protože loni skončil v druhém kole na raketě Lukáše Rosola. Pak šampion z let 2008 a 2010 pauzíroval na okruhu ATP kvůli bolavému kolenu skoro osm měsíců.

Navíc mu praxe na trávě chyběla, protože po rekordním osmém triumfu na Roland Garros letos neodehrál na travnatém povrchu žádný přípravný turnaj. S grandslamem se loučí už po úvodním zápase poprvé při 35. účasti.

"To se stane, takový je sport. Nadšený nejsem, ale není to tragédie. Soupeř hrál dobře a dělal správná rozhodnutí ve správný moment," řekl Nadal. "Neměl jsem na trávě rytmus, protože jsem neodehrál přípravný turnaj, ale nešlo to. Na trávu se musíte adaptovat, a to se mi nepovedlo. Na trávě je potřeba jít hodně do kolen, a to se mi úplně nedařilo. Přesto, letos jsem odehrál a vyhrál zatím víc, než jsem čekal, a věřím, že na zbytek sezony bude připraven."

Roger FedererÚdiv nad Nadalovým překvapením neskrýval Radek Štěpánek, který dnes hladce přešel přes Australana Reida do druhého kola. "Je to šokující, co jiného to může být," reagoval na Nadalovo vyřazení. "Viděl jsem poslední dva tři gamy a nezdálo se mi, že by se hýbal, jako když to tady vyhrával. Nejde vyhrávat každý zápas a je vidět, že když se člověk jenom trochu necítí, tak jsou všichni hladoví se vytáhnout," dodal.

Obhájce Federer nedal šanci Haneskovi
Po vyřazení světové pětky je už jasné, že nedojde na čtvrtfinálový souboj mezi Nadalem a Rogerem Federerem. Švýcarský obhájce titulu dnes do dalšího kola postoupil bez nejmenších problémů: v duelu s Victorem Haneskem nečelil za celé utkání jedinému brejkbolu, ve třetím setu svému soupeři dokonce nadělil 'kanára' a za pouhých 68 minut zvítězil hladce 6-3 6-2 a 6-0.

"Pokaždé to je velká čest a nádherný pocit začínat Wimbledon na centrálním dvorci a vždy z toho mám velkou rozkoš," řekl Federer po utkání, které podle svých slov nebral na lehkou váhu. "Vždycky se připravuju na pět setů. V prvních kolech už jsme viděli hodně překvapení. A před Victorem se mám pokaždé na pozoru," uvedl Švýcar.

Murray překonal Perryho rekord
Bez ztráty setu postoupil do dalšího kola také druhý z loňských finalistů Andy Murray. Domácí tenista si poradil s nebezpečným Benjaminem Beckerem, na kterého narazil už před dvěma týdny v Queen's Clubu. Tentokrát ho porazil 6-4 6-3 6-2 a díky tomu překonal britský rekord svého slavného krajana Freda Perryho, který na grandslamových turnajích vyhrál 106 zápasů.

"Řekl bych, že hrál solidně a nic mi nedaroval, ale nějak jsem zvládl koncovky prvních dvou setů. Ve třetím už jsem hrál líp a utrhl jsem se," okomentoval zápas Murray. "Je to dobrý začátek. Před prvním utkáním na grandslamu máte pokaždé nervy, a tady je mám obzvlášť. Jsem rád, že už je to za mnou," dodal.

Ve šlágru dne se z výhry 3-0 na sety radoval zkušený Australan Lleyton Hewitt. Wimbledonský vítěz z roku 2002 porazil 6-4 7-5 6-3 Švýcara Stanislase Wawrinku, který si před dvěma v generálce v Eastbourne zahrál poprvé ve finále travnatého turnaje a na Hewitta si věřil. "Minulý týden jsem hrál velmi dobrý tenis, ale dnes jsem nebyl ve své kůži. Navíc Lleyton předvedl dobrý výkon a vyhrát si zasloužil," komentoval Švýcar.

Bez ztraceného servisu odstartoval letošní ročník Wimbledonu Jo-Wilfried Tsonga. Semifinalista posledních dvou ročníků po téměř dvou hodinách hry zdolal 7-6 6-4 6-3 Belgičana Davida Goffina a postoupil do 2. kola. V něm narazí na nebezpečného Lotyše Ernestse Gulbise.

 

Výsledky - Wimbledon - muži (tráva, dotace 22,56 milionu liber):
Dvouhra - 1. kolo:
Murray (2-Brit.) - Becker (Něm.) 6:4, 6:3, 6:2, Federer (3-Švýc.) - Hanescu (Rum.) 6:3, 6:2 ,6:0, Darcis (Belg.) - Nadal (5-Šp.) 7:6 (7:4), 7:6 (10:8), 6:4, Tsonga (6-Fr.) - Goffin (Belg.) 7:6 (7:4), 6:4, 6:3, Čilič (10-Chorv.) - Baghdatis (Kypr) 6:3, 6:4, 6:4, Hewitt (Austr.) - Wawrinka (11-Švýc.) 6:4, 7:5, 6:3, Troicki (Srb.) - Tipsarevič (14-Srb.) 6:3, 6:4, 7:6 (7:5), Almagro (15-Šp.) - Zopp (Est.) 6:4, 7:6 (7:2), 7:5, Isner (18-USA) - Donskoj (Rus.) 6:1, 7:6 (7:5), 7:6 (7:3), Južnyj (20-Rus.) - Haase (Niz.) 6:4, 7:5, 7:5, Mónaco (22-Arg.) - Knittel (Něm.) 6:4, 6:2, 6:3, Janowicz (24-Pol.) - Edmund (Brit.) 6:2, 6:2, 6:4, Paire (25-Fr.) - Ungur (Rum.) 6:4, 4:6, 6:3, 6:1, Melzer (Rak.) - Fognini (30-It.) 6:7 (5:7), 7:5, 6:3, 6:2, Benneteau (31-Fr.) - Kamke (Něm.) 6:4, 6:7 (5:7), 6:4, 6:2, Robredo (32-Šp.) - Bogomolov (Rus.) 6:2, 6:2, 6:4, Robert (Fr.) - Falla (Kol.) 6:3, 7:6 (7:5), 7:5, Stachovskij (Ukr.) - Dutra Silva (Braz.) 6:4, 6:0, 6:4, Kubot (Pol.) - Andrejev (Rus.) 6:1, 7:5, 6:2, Rufin (Fr.) - Matosevic (Austr.) 6:1, 4:6, 6:4, 6:3, Pospisil (Kan.) - Gicquel (Fr.) 6:3, 6:2, 7:6 (7:3), Kuzněcov (Rus.) - Montaňés (Šp.) 6:3, 6:4, 3:6, 6:3, Mannarino (Fr.) - Andújar (Šp.) 6:1, 6:2, 6:3, Gulbis (Lot.) - Roger-Vasselin (Fr.) 7:6 (7:1), 6:4, 7:5, De Schepper (Fr.) - Lorenzi (It.) 7:6 (8:6), 6:4, 6:2, Ram (USA) - Lacko (SR) 7:5, 6:4, 6:7 (2:7), 6:2, Verdasco (Šp.) - Malisse (Belg.) 6:7 (5:7), 6:1, 6:4, 6:3, Brown (Něm.) - García-López (Šp.) 6:3, 6:3, 6:3, Lu Yen-hsun (Tchaj-wan) - Ward (Brit.) 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (13:11), 7:6 (7:4).
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

354
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínejte, že i přes tu ostudu, je Nadal stále nejlepší tenista letošní sezony. Pokud ještě nastoupí k nějakému turnaji, tak to může dotáhnout i do konce a stáke může tuto sezonu ovládnout. Pokud tedy nevyhraje Wimbledon Djokovič, což si nemysím
Reagovat
Pe3k
Ano Nadal je zatím nejlepší, ale to jen díky tomu, že zrovna skončila antuková sezona, což není rozdíl oproti sezonam minulým...Hned po Wimbledonu bude nejlepší Novak a tak to zůstane až do konce sezony...Btw. race až tak důležitý není, protože Nadal na turnaji mistrů vyhoří stejně jako obvykle.
Reagovat
Mayo
nato, že to mala byť najhoršia sezóna antuková pre RN je to aj tak slušné ... hardová časť si myslím, že nebude zlá pre RN...akurát TM sa uvidí
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si beztak myslim, ze kolena ho opet boli, jen to opet neprizna. Proc by se jinak odhlasoval z Halle, kde vzdy hraje? A nechce se mi verit, ze by ho poratil tak podprumernej hrac, jako Darcis, aniz by ho neco limitovalo. Myslim, ze by mel podstoupit tu operaci, sice by nehral treba rok, ale zas by mu mohla dat tri roky navic, takhle mu nedavam vic nez sezonu a konci. Pak muj zajem o tenis celkem opadne
Reagovat
spaniel
"Ja si beztak myslim, ze kolena ho opet boli, jen to opet neprizna." :D

To myslíš vázne? Kdy to on nepřiznal? Vždyť o tom vloni míval denne 10 článku a 5 tiskovek.
Reagovat
tito
Před minulým Wimbledonem. Až s odstupem. A potom byl 8 měsíců out. To jako přeháněl?
Reagovat
smazaný uživatel
Před turnajem byli nadržení na další Nadalovo vítězství, nyní, po ostudné prohře, melou o tom, že Nadal by zraněný a že vlastně výhru ani nečekali. :DDDDDD
Reagovat
Pe3k
Forehand si například myslí, že pro Federera a Nadala znamená vypadnutí v prvním kole totéž jako vypadnutí ve čtvrtfinále :D

Kravinu tak kolosálních rozměrů může napsat jedině fanoušek Nadala.
Reagovat
Pe3k
Nadal neuhrál ani set proti 135. hráči světa, který v dosavadní kariéře vyhrál na trávě jen jediný zápas!!!Navíc jak sám Nadal dodává, jde o výhru jenž nezapříčinilo zranění...

Jako vedlejší efekt to znamená: komickou až nulovou šanci na post světové jedničky, drtivý dopad na už tak pochroumanou psychiku, blízský konec kariéry (což jediné mě mrzí) a taky, že Forehand mi dluží 100 euro :D
Reagovat
smazaný uživatel
Totez to nejni, ale pro oba je to zoufale malo... Takhle nejak to myslel...

Jinak na Darciuse se hodi prislovi "Cim jasneji svicka hori, tim driv zhasne"

Ted doufat, ze se Rogerovi nezvou zada a urve to, do SF to ma vymeteny a pak uz je to leterie :)
Reagovat
Pe3k
Já myslím, že od Darcise už nikdo nic nečeká...Podobně jako loni od Rosola...

Čtvrtfinále je dost málo, ale pro Federera to vzhledem k věku až tak špatný výsledek není. Naopak pro 27 letého Nadala je vypadnou v prvním kole Wimbledonu extrémní ostuda...Hlavně fakt, že neuhrál ani set proti někomu jako je Darcis...
Reagovat
Amputace
Jak může být někdo tak ubohý a až natolik okázale se radovat z něčí prohry? Někdo, kdo přitom není úplně hloupý. Pro mě nepochopitelné věci. Copak si tento člověk neuvědomuje, že se karta může zase velice rychle obrátit? Prostě mi nedochází, s jakými pocity člověk píše takové křečovitosti.
Reagovat
Amputace
Nikdy bych nepřál prohru hráči, jestliže by přímo nebyl v konfrontaci s mým oblíbencem, ale teď bych si skutečně maximálně přál, aby Federerovo vypadnutí v druhém kolem zavřelo všem hubu. Jinak tady bude zase až do US Open nablito.
Reagovat
smazaný uživatel
Vis tak uz ti chodi, prejes-li nekomu vyhru, prejes tomu druhzmu zaroven prohru... Pokud Nadal vypadne v prvnim kole kteryhokoliv turnaje (Wimbl je tresinka na dortu) tak to tady spouste lidi zacpe hubu a z toho mame rodost 100x vetsi, protoze o Fedexovi uz tady toho bylo nablito dost. Tahle diskuze je jeste hodne v poradku, nechci videt co by se delo, kdyby vypad takhle prave Roger...

Uz kvuli tomu si preju, aby Fedex zvednul tu trofej nad hlavu po osmi, a stejne tu pak bude nablito, ze vyhral jen diky tomu, ze Nadala bolelo koleno...
Reagovat
Amputace
Ale ho.vno, Soobe, vidíš to příliš jednostranně. Já si třeba velice přál zápas Nadal-Federer, proto by mě vypadnutí Federera v prvním kole spíše nasralo, nežli bych pocítil úlevu (a myslím, že většina fanoušků Nadala by to viděla podobně). Na druhou stranu rozumím, že fanouškům Federera se muselo neskutečně ulevit a ze samé euforie tady teď radostně halekají.
Reagovat
spaniel
Sorry ale jak dlouho sem chodíš? Věř tomu, ze co tady čteš na Nadala je 5% proti tomu, co tady bývalo na Rogera. Prase, arogant atd. Toto je uplne v poho, nesmis si to tak brat. Ja jsem rad, ze Nadal vypadl, jelikož se tím samozřejmě zvýšila šance pro Rogera, kombinaci Rafa-Andy-Nole by nedal. Vlastně jeste zádný z nich neporazil cestou za GS všechny zbylé 3 z velké ctyrky. Zraneni nepřeju nikomu.
Reagovat
Amputace
Ano, o této "éře" haterů Federera jsem slyšel, ale nezažil jsem ji. Chodím sem něco přes rok, možná rok a půl, možná i déle opravdu teď nevím. Vycházím tedy čistě z toho, co jsem zažil sám. Pokud tady dříve byla individua, která dělala bordel a už tady nejsou, proč se stále cítit z jejich někdejšího chování ukřivděně? Soob píše, že vypadnout v prvním kole Federer, rozpoutá to ze strany Nadalovců peklo. Já jsem jednoduše napsal, že si to nemyslím. Buď si jistý, že většina z nás by daleko raději viděla, jak si Rafa podává Rogera na jeho trávě ve třech setech, než jak vypadává v prvním kole s naprosto neznámým hráčem.
Reagovat
spaniel
Je pravda ze ti nejhorší jsou pryc, zbylo jich jen par. Ale i tak tady nevidím nic hrozne, co by te mohlo pohorsovat. Je to velmi slusne bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
ja tomu verim, je tad spousta lidi co cekaji ze Fedex klopitne, ver mi...
Reagovat
Amputace
A u Nadala v to nedoufal nikdo? Ne, tohle nemá smysl, tyhle žabomyší války. Radši na to kašlu. Podle Petříka Nadal asi končí kariéru, takže budiž, ať si tomu věří.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/23035934

Andyho blog, taky o tom, že Rafu není rado odepisovat.
Reagovat
kranyz
tak 1.den Wimbledonu za námi a ve fantasy mám jistotu že neobhájím, Rafa asi překvapil nejen mě, těch cca 60b "jistých" bude chybět + Lepchenko mě taky "překvapila" prohrou s Birnerovou, ale tak jde hlavně o zábavu tak proč to Evě nepřát, spíš jsem z tohoto mého neúspěchu co se Evy týče potěšen :-). Jsště k tomu Rafovi: nemyslím že je na škodu když hůře postavený hráči čas od času takhle provětrají favority, nemyslím že turnaj bude o to více nudný že postoupil Darcis, prostě byl včera lepší, připravenější a zaslouženě postoupil. Rozdodně tenis neutrpěl, Wimbledon také ne že přišel o Rafu, já bych rád viděl tyhle překvapení častěji jako to bývalo dříve kdy favoriti neměli svoje jistý, poslední dobou mi totiž přijde že turnaje začínají v podstatě v semifinále ať chlapi Roger, Rafa, Novak, Andy nebo ženy Serena, Aza, Maria, prostě ty "grády" na začátku turnajů schází, takže jsem rád za každého takového "Darcise" i kdyby neměl v dalších kolech už nic moc uhrát, ale dělá to turnaj zajímavým od 1.kol. Myslím ale že slovo ostuda a jiné výrazy pro tento zápas nejsou na místě, v tom je sport krásný že není vše dopředu nalajnované. A fanoušci Rafy taky myslím smutnit nemusí ten návrat na kurty se Rafovi asi povedl víc než si sami jeho fanoušci představovali a že nevyšel Wimbledon? No možná to byla i daň za tu antukovou jízdu. Nepochybuji že na příští turnaj se zase nachystá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pod to se podepisu i 2x:)
A jen bych dodal, ze obcas neuskodi, kdyz vyhraje turnaj nekdo mimo top 4, ale to je podle mne mozny jen a jen uz na te trave, a to jeste nam musi fouknout vitr poradneho stesti:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase Nadal prehral a zase je zranený :) Už trošku obohratá pesnička.

Mimochodom, hral prípravný zápas na tráve - proti Nishikorimu v Hurlinghame, a vyhral 7:6 7:6.
Reagovat
smazaný uživatel
éé. marnit čas s takovými komenty.
Reagovat
steve79
Vypada to, ze se Rafovi zacina ozyvat koleno. Dalsi pauzu bych mu nepral, ale dalo se to ocekabat kdyz odehral tolik turnaju na antuce.
Reagovat
Apple
Mě spíš přijde, že podcenil přípravu na trávě, nehrál žádný přípravný zápas, chtěl si odpočinout a nejspíš to nebyla ta nejlepší varianta, bylo na jeho hře vidět, že prostě nehraje svůj tenis, svou hru kterou tak boduje a ničí soupeře, ač ho mám jako hráče rád, hrál fakt otřesně.
Reagovat
smazaný uživatel
otazne je, ze dokedy si bude moct dovolit agresivnu hru prinasajucu uspechy vzhladom na zdravotny stav...zvolni zo svojej fyzicky narocnej hry s vedomim neuspechov, alebo to zabali?
Reagovat
smazaný uživatel
nema na vyber, bud bude hrat a dorazi kolena alebo si odpocinie a nebude 100% pripraveny...je si vedomy, ze vela casu mu neostava a nechce sa odpalit na dalsie mesiace co uz moze mat za nasledok aj koniec kariery...
Reagovat
Apple
Rafo ty jsi to zase vymňoukl, ach jaj. Ani bych neřekl že Darcis hrál nějaký dech beroucí tenis, spíš Rafa hrál jak chodící mrtvola. To po letošní hodně slušné sezoně bude hodně bolet, uteče mu špička zase o trochu. Nejvíc zamrzí, že Darcis podle mě to další kolo neuhraje, jak minulý rok Rosol, slavně zazářil aby pak mohl ještě slavněji zhasnout. Zbytečně tak připravil celý Wimbledon o hráče, který mohl sehrát pěkné zápasy se špičkou, ale takový je život, bohužel.
Reagovat
VlS
Zbytečně připravil celý Wimbledon ........... To opravdu myslíš vážně?
Reagovat
Apple
Proč bych neměl? Ano je to krásné porazit někoho z první pětky, ovšem když je plně fit a připravený a pak třeba vyhrát celý GS, to beru, ale nevěřím, že Darcis přejde třetí kolo takže ve finálním důsledku nijak na zajímavosti finálních bojů nepřidal. Nadal by se třeba chytl a mohl trochu dramatizovat jako Nole French Open, to byla podívaná. Nebo by se nechytl a je to jedno :D
Reagovat
VlS
Jen bych podotknul, že v tom případě připravil celý Wimbledon o Rafu Rafa a ne Steve. S tvou logikou má smysl jen TM
Reagovat
spaniel
Tenis portál liga je 12 z 1281. To neni spatne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za to já jsem už v háji, se třemi hráči venku po 1. dni.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, ale aspon mas nekoho z tech top 4...ja jsem uz bez dvou hracu po 1.dni a hraji bez top4, jak to asi muze dopadnout? :D))) Ze vypadl Nadal, to mne nepomuze...spis jsem potreboval, aby mne prelezli opravdu vsichni aspon 1R a nejlepe i 2R...abych se v druhem tydnu jeste chytal..:D)
A to mne jeste pomohl paradoxne Gigin:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, Novak a Andy to dotáhnou snad až do finále. Ale problém mám, Vika zraněná, Gulbis vyletí dost možná ve 2. kolo, Laura hned dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to mozna mas...ale nejsi v tom sam...:)))
Ja mam treba Kvitovou, ktera pinka uz prvni kolo na tri sety:)

Jinak ja doufam v Tommyho!!! ze mne to vsechno zachrani, i s Lucy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Petru bych neodepisoval, u ní člověk nikdy neví. Kdykoli může přecvaknout na model 2011 a začne jízda. K Vice to dopytlíkuje, Vika je zraněná, takže ji Petra s vypětím všech sil porazí (bude to fér zápas; zraněné jsou obě, jen Petry psychycké zranění není na první pohled vidět)no a ta výhra Petru nakopne definitivně zpátky.
Reagovat
Malda
Krása!! Lepší začátek Wimbledonu jsem si ani nemohl přát.
Reagovat
Apple
Proč, Darcis těžko bude dělat potíže těm z top 10 a na co se pak budeme koukat? Většinu hladkých výher od Noleho, Můry nebo Federera? Každého z top 5 co vypadne na začátku je škoda pro celý turnaj, není se potom moc na co těšit na vyrovnané bitvy, které rozhoduje každý míček páté sady.
Reagovat
smazaný uživatel
Po kazdem kole jedno dalsi kratke video pro Lucy:)
Takze jeste 6 :) podobnych kousku:)))

http://www.youtube.com/watch?v=OmxdnktkVyg
Reagovat
VlS
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bylo tak i trochu spec. pro Tebe:D)
Reagovat
Faddova
tady celá tiskovka: http://rafaelnadalfans.com/2013/06/24/an-interview-with-rafael-nadal-june-24-2013/
Reagovat
smazaný uživatel
No musím sa aj ja dnes pochváliť, zadarilo sa :)

Roger - 24 bodov
Andy - 12 bodov
Gulbis - 12 bodov
Youzhny - 12 bodov
(zajtra mi hrajú Djokovic, Tomic, Istomin a Dimitrov)
Zo žien :
Masha - 12 bodov
Petkovic - 12 bodov
(zajtra Hantuchová, Rybáriková, Pironkova, Robson, Radwanska a Serena) ..
ide o moju prvú tipovačku, takže som spokojný :)
Reagovat
rod_laver
Roger - 12
Andy - 12
Youzhny - 12
Gulbis - 12
Benneteau - 10

(zítra Dimitrov a Seppi - ten Seppi byl trošku úlet, ale třeba překvapí.. :D a asi i dle aktuální formy Grigor..taková menší kompenzace za to, že nemám Nadala)

Maria - 12
Aza - 12
Šafářová - 12
Shvedova - 12
Lepchenko - 1

(zítra Serena jako kapitán, Barthel a Uršula Rad.)
Reagovat
rod_laver
a samozřejmě ještě zítra Novak..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky pěkné výsledky... Koukal jsem, že po dnešku jsem na 6. místě. Konkurence je veliká. :)
Reagovat
Faddova
Velké zklamání, celý zbytek dne jsem se ho nezbavila :-( ...a jeho tiskovka mě dorazila, loni po porážce s Rosolem to bral mnohem sportovněji. Už to, že měl tu kšiltovku... a navíc mi připadalo, že na začátku mu nechybělo moc k pláči. Po jeho dosavadních letošních výkonech to asi nikdo nečekal. Já jsem třetí set psychicky nevydržela a sledovala jenom skóre. Rafa podle mě letos odehrál hodně zápasů, což se odrazilo na stavu kolena... to mu neumožnilo hrát přípravný turnaj, takže na trávě nebyl rozehraný a (znovu) narazil na hráče, kterému se vydařil zápas a tráva mu sedí - Berďa by mohl vyprávět. Wimbledon miluju, je to nejkrásnější turnaj, nádherná tradice... ale bez Rafy už to pro mě nebude ono, ach jo :-(((((
Reagovat
Mayo
sme na tom rovnako
Reagovat
Sonja
Je mně to fakt líto kvůli Rafovi a kvůli vám slušnejm fanouškům (tobě a titovi zejména), kteří se tu nenaparujete a neprovokujete jako někteří jiní...a prostě jen máte rádi Rafu a fandíte jemu, nehledě na nějaké deb*lní porovnávání a žabomyší války.
Je to hodně nešťastná prohra, na druhou stranu Rafa zažil několik krásnejch měsíců od začátku sezony, vyhrál co se dalo, vede s pořádným náskokem v race žebříčku... a sezona je ještě dlouhá. Bude líp:-)
Reagovat
a.magerova
Njn.... chápu jak se cítíš.....

Ale uchvátila mě úžasná barva Rafova zeleného trička na tiskovce, stejně rajcovní jako naše oranžové podrážky :-))
Reagovat
Faddova
díky za vaše slova, hned se cítím líp :-) ...ještě že existují i fér fanouškové jako vy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, tie tenisky s oranžovou podrážkou sú neskutočné, zrejme si ich objednám :)
Reagovat
Faddova
Aspoň se můžem utěšit navzájem ;-) Já jsem to dneska protrpěla sama, moje mamka - taky Rafova fanynka - byla pryč, kámoška, co to se mnou sleduje, taky a dívat se sama bez toho, abych se mohla s někým podělit o radost/zoufalství, je na houby. No nic, musíme doufat v lepší zítřky ;-)
Reagovat
Faddova
Jinak Roger dneska pánes, jak říká Mayo :-) Moc se tam nezdržel, nekompromisně si označkoval teritorium ;-) Je fakt, že na ten jeho "effortless tennis", jak komentátoři často říkají, je radost pohledět.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafo, Rosi, dnes krásný výkon, parádní utkání, jen trochu toho sportovního štěstí na konci chybělo! úsměv

Tak do dalších zápasů hodně štěstí, držím palce, pojď pojď pojď!!
Reagovat
Fandina
To fandění mi něco připomíná. Takhle fandím já, co takhle vymyslet si něco svého, ne ne ne?
Reagovat
smazaný uživatel
19.06.2013 13:41Od: Forehand
Nebude trvať dlho a Roger sám jednu lekciu dostane :)

Zmýlil si si hráčov synak. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD ale no
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis
Potlacil jsem i bez obrazu a v suchym...gigin bude mit radost

Lleyton
Ty stary brachu:) udelals mi velkou radost:)

Kristina
Potesila, ikdyz prohrala, pekny zapas...

Steve Darcis
Zaslouzi si velke uznani....je az nechutne jak plno trotlu tady misto uznani pro takovy vykon, narikaji a uz se tesi na dalsi GS, a porad tu plivou kolem sebe...doporucuji nesledovat tenis, ale kuzelky s jednim hracem...to je adekvatni pro nektery mozky tady, bez rozdilu narodnosti a pohlavi...
...velka pochvala britum za skvelou tenisovou atmosferu, jako vzdy...

Viktorie
Velka skoda zraneni, ale to je sport...tak snad bude ok. Zajimave, ze i stim limitem to odehrala, no ale ta souperka...

Petra Kviti
Uf:) no comment.

Yanina...ta uz tolik stesti jak Petra nemela, chytla do 1.kola Vesnu...

Vitezny Ding Dong Evy:) dnes zaujal take:)

Karlicka pekne ve dvou, sikulka:) Dalsi sikulka Petra Cet., je videt, ze ji trava svedci...

Zajimavosti je vstup Camily do turnaje a opet vitezi:)

Dlouhy Janek v suchym, to jsem rad, nebot posledni dobou mu to nejde...
Prohra Jamie se Sloane mne nepotesila, ale jeste mene mne potesil Rosol:)))ten uplne dnes sokoval:)))

No Janowicz i se spatnym loktem ve trech, no a LUCY ve velke parade a pohode:)))

Byl to pekny den, a urcite se na nej hned nezapomene:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný souhrn! Ten můj najdeš pod článkem vedle... :)
Reagovat
dappe
Federer dneska hodně dobře, 68 minut hry je paráda. Statistiky výborný, Hanescu nehrál zle, ale byl takovej nevýraznej, uvidíme co dál.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Roger dnes v pohodě a pěkný zápas od obou.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Porazi zitra Nieminen Lodru,co myslite?
Reagovat
Heather_Fedex
snad ne! llodru mam v tymu, takze nesmi ;)
Reagovat
Mayo
na harde si sľubujem veľkolepejšie divadlo (USO) ale kto má čakať 6 týždňov či koľko...či valstne 2 mesiace
Reagovat
smazaný uživatel
že letošní USO bude zajímavé, snad si na něm Rafa spraví chuť a uvidíme ho v dalším velkolepym mači, ať už s Djokem nebo Murraym..
Reagovat
smazaný uživatel
jj Nadal s Djokem, to bude zapas stoleti, budou to hrat 8 hodin a micek kazdou vymenu poleti minimalne 20x pres sit. Zadna zmena rytmu, zadna myslenka, zadnej prechod na sit, jen atleticky vykony a bezhlavy mlaceni do micku, ktery za hodinu a pul bude neuveritelne nudny. Kazda vymena jak pres kopirak. Sem tam to nekdo zkazi, nebo to nedobehne. Kdyz ten tenis na hodinu vypnu a pak to zapnu, tak jediny co se zmeni bude stav, ale tenis bude furt stejnej... Uz se nemuzu dockat.

Jedstli nekdo nekdy muze trumfnout Isnera s Mahutem, tak bych si vsadil na tyhle dva...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase na druhou stranu, jsem asi divnej ja, ze se mi to moc nelibi, protoze ATP dela vsechno pro to, aby se to takhle hralo, tak to lidi asi chteji...
Reagovat
spaniel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
hra eso-dvojchyba,tiez nie je bohvieco,vzdy bude niekto nespokojny
Reagovat
Sonja
Trapné;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To mas sice pravdu, ale tohle uz je moc....
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim
Reagovat
Sonja
Omg...kdo jejich zápasy z USO (2010,2011) viděl, nemůže vypustit, že to byla nudná bezmyšlenkovitá pinkaná...nebo podobnou hovadinu. Byly to krásné zápasy, kterým nic nechybělo.
Akorát některejm možná jejich miláček.
Reagovat
smazaný uživatel
ja mam tie maratony rad,najviac ma nudila Wimbledonska era pistolnika Peata,pre teba som divny asi ja:-)
Reagovat
spaniel
Jdete z extrému do extrému. Navic maraton uz mame na AO a RG, nechapu proc to chcete udelat i z Wimbledonu. Tenis je výjimečný různými povrchy, ktere by se ale meli lišit nejen barvou. Pak se nedivte, ze jsou nazory, ze Rafa tezi z homogenizace povrchu.
Reagovat
smazaný uživatel
po atleticky strance ano, a pinkana to rozhodne nebyla, byly to rany k lajnam, bohuzel vsechny stejny a dostejnejch mist... Proste furt to samy, porad do kola...

Kolikrat za ten zapas sli na sit, kolik zahrali voleju, kolik kratasu, kolikrat zmeninli aspon rytmus hry?
Reagovat
Mayo
dneska majú tí hráči tak prepracovanú obranu, že proste všetko vyberú ... a o to ťažšie je ukončiť tú výmenu
Reagovat
smazaný uživatel
preto mam najradsej hard,nieco medzi antukou a travou,napr.Samprasove zapasy na betone proti Aggasimu som miloval
Reagovat
smazaný uživatel
Tak at jim daji treba mensi a tezsi tenisaky a uvidis jak se ukoncujou vymeny 4.uderem...
Reagovat
Sonja
Já maratony na Wimblu vidět nechci.

Soob: Mně v tom zápase nic nechybělo. Přechody na síť byly, voleje byly, kraťasy, loby...na druhou stranu nemůžeš chtít, aby lítali k síti jak utržení ze řetězu, když jsou oba neskuteční v prohozech (kor Rafa)...a prohozy tam teda taky byly. A jaký. Jako chápu, že když ten zápas na hodinu vypneš, tak ti toho spousta uteče...;-)
Mně už taky tyhle vaše homogenizovaný názory lezou krkem. Pořád ta samá písnička, kterou si mezi sebou předáváte a maj akorát tak za smysl někoho shazovat. Dlabu na to.
Reagovat
smazaný uživatel
No, mně se obecně nejvíce líbí zápasy, ve kterých proti sobě stojí nějaké styly, nejhezčí zápas letošního roku pro mě jednoznačně DJokovič:Wawrinka,nebo další oku lahodící zápasy Djokovič:Delpo a Delpo:Nadal v IW. Jinak zápasy Nole:Fedex je podle mě ta oku nejvíce lahodící konkurence, jejich zápasy (US 2010,2011,FO 2011) byly zkrátka tenisovou poezií v tom nejlepším slova smyslu.
Reagovat
smazaný uživatel
protichudné styly (útok-obrana)
Reagovat
Sonja
Mně se nelíběj ani kecy martyho, že zápasy mezi Novakem a Rafou jsou ty nejlepší ze všech a bla bla...Každýmu se pochopitelně líbí něco jinýho, já se třeba moc ráda podívám na jakýkoliv vzájemný zápas těchle velikánů (třech, čtyř)...občas to je zklamání, když jeden z nich hraje totálně zle, ale většinou to jsou krásné zápasy spojené i s obrovským napětím.
Reagovat
smazaný uživatel
mam rad zapasy,kde idu obaja na doraz,paradicky typu Monfils,nemusim,aj Harlem Globetrotters su vynikajuci zongleri,ale nikdy nebudu majstri sveta,lebo su to komedianti
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak teď sem tak pátral v paměti, který zápas byl nejvíc crazy jak tady Dorsch zmiňoval ty parádičky a nelze označit jiný než duel OF French open 2011, kdy zraněný Fognini se snad 15 foot faulty porazil Montaňese. Fognini stál dva sety v prostřed základní čáry a MOntaneš mu aportoval. Od té doby se Monty sesypal a hrál tužku dva roky
Reagovat
smazaný uživatel
ten zapas si pametam,doteraz nechapem ako mohol Montanes nevyhrat
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste bych dodal, ze me nebavi (i kdyz asi nebudes zase souhlasit, ale je to muj nazor) koukat na jejich ritualy pred kazdym podanim, (nebudu vypisovat), ktery z toho delaji jeste vetsi nudu nez to ve skutecnosti je, a protahnou zapas zbytecne o 2 hodiny...

Ja se na jejich "strojovej tenis" koukam hrozne moc rad, ale ne kdyz hrajou spolu, je to proste nuda...

Nevydrzim na to proste koukat od prvniho do posledniho micku a to je Djoker muj druhej nejoblibenejsi tenista...
Reagovat
smazaný uživatel
bola to zatial asi najzahambujucejsia prehra v kariere,Rafael na kurte vobec nezil,doteraz som ho tak videl hrat iba v hale-ktora je jeho slabinou,no co uz mi zostal iba Novak
Reagovat
Bob
který nemá z prohry Nadala radost. Někteří z vás ho nemáte tak rádi, protože moc dobře víte, že je velkým problémem pro vašeho oblíbeného hráče. Některé komentáře jsou až nechutné. Já jsem fanda Noleho a přál jsem si právě Rafu, aby proti němu hrál v SF na FO. Dneska mi Rafy bylo celkem líto. Když sleduji nespočet analytiků, počítající další nesmyslný položky, musím se smát. Vždyť většině fanoušků se dneska muselo ulevit.

Jinak Sloane mu udělala radost.
Reagovat
Mayo
si Nolda pánes fan
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam radost z prohry Nadala a myslim ze letos wimbledon vyhraje prekvapive nekdo mimo TOP 10co vy na to? Treba Cilic:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
a co Janowicz?,je to ulet,ale mozno cierny kon
Reagovat
Sonja
Mně by stačilo, kdyby se Jerzy objevil v semifinále proti Můrovi...
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
ja zase by som bol vdacny aj za zapas s Federerom
Reagovat
Heather_Fedex
bobane, za to prohru rožiirka si pokazde vychutnas, vid? to je pak radosti!
Reagovat
smazaný uživatel
:D No to jo teda.
Reagovat
Sonja
Co jé? Snad se nebojíš:-P:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojím, jen jsem si představil Janowicze v semifinále a poprskal jsem se pitím :D By se chudák dlouho vzpamatovával z toho výprasku :-))
Reagovat
Sonja
Myslím, že by se dlouho vzpamatovával z té hromady bodů, co by mu semifinále přineslo:-))))...a co by bylo v samotném semifinále, to snad radši...neprobírat. Aby ses na mne neurazil.
:-P:-D
Jedem, Jerzyku!
Reagovat
smazaný uživatel
:D Aby Jeržíka nevyřadil už Radek :-)
Reagovat
Sonja
Při vší úctě k Radkovi, Jerzy by ho měl klepnout ve třech (maximálně 1 set povolit)...
Bojím se jen o ten jeho loket, kterej měl dneska pořádně zatejpovanej
http://i.iplsc.com/jerzy-janowicz/0002DE2LM9HMOM3I-C116-F4.jpg
...uvidíme no:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by ho Radek prohánět, přitáhnotu dopředu, přelobovat, může to být pěkný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Janekda-este si vyhladaj co som k zrebu napisal ja,a zverejni to,ja sa za to nehambim,a mozes sa smiat kolko chces
Reagovat
smazaný uživatel
že jsem rád zatím i jen za to, co v posledních čtyřech měsících po návratu dokázal. Všem ubohým posměváčkům dokázal, jaký je šampion..věřím, že na betonu se opět rozjede. Teď bude mít šest týdnů na pořádný relax a regeneraci, které bezpochyby po náročném květnu a červnu potřebuje a na USO určitě svěží zaútočí. Touhle porážkou zkrátka nic nekončí a nemá smysl z ní dělat tragédií, i když to samozřejmě bolí..na závěr bych ještě rád vzkázal jeho posměváčkům a nenávistníkům tohle: kdyby Federer býval před třemi lety prohrál v prvním kole s Fallou (který prohrál v tom zápase jen proto, že se složil narozdíl od Darcise a Rosola), rozhodně bych nešel a neposmíval se mu na každém rohu. Já totiž neposuzuji ani ty hráče, které nemám v oblibě podle jejich slabých dnů a nestrhávám je kvůli nim..
Reagovat
smazaný uživatel
Od: marty28 21.06.2013 13:06Od: marty28
Rafa může být
spokojený, v prvních třech kolech žádná nepříjemnost na obzoru, of asi Wawroš, takže bez problémů i tam, no a pak čf a sf se svými oblíbenými soupeři..co víc si mohl přát:-). Finále by měl dát pokud bude fit a v něm taky jednoznačně nevidím za soupeře Noleho, záleží v jaké formě ale Berdych a DEl budou, pak to bude mít těžké. Každopádně nejpravděpodobnější finále se rýsuje mezi Rafou a Djokem..
Reagovat
smazaný uživatel
prognozy a očekávání se holt nenaplní, tak to v životě chodí..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o prognozy.
Na mě to působí hodně nabubřele, bez špetky pokory a respektu k soupeřům. Se pak nediv, když se tady někdo raduje z Rafovi prohry. Ne kvůli prohře samotné, ale kvůli fanouškům jako jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
som ti povedal,vyhladaj si co som napisal a potom reaguj,nemyslim si ze tam nebola pokora skor realne zhodnotenie sanci,na teba som reagoval preto lebo aj tebe sa moze stat,ze niekto vytiahne co si niekedy napisal za inej situacie
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně napsáno.
Reagovat
smazaný uživatel
větší pokoru zmé strany chce ok, ale tady šlo spíš o zdravé sebevědomí, když vím, že na dané soupeře umí, nebudu zbaběle tvrdit no nevím asi by je mohl porazit..já takový prostě nejsem, mám rád, když jsou lidé zdravě sebevědomí a pokud to vyznělo jako nabubřelost, tak se vážně omlouvám, to jsem nechtěl. Jinak ale já jsem sem začal přispívat po tom, co jsem si přečetl útoky na Raru, ze strany Pe3ků a jemu podobných. Takže i z mé strany se z velké části jednalo o reakci. Takovým lidem jako je on, se musí člověk postavit, ne před ním utíkat a mlčet..
Reagovat
Fandina
janekda ... podle mě to nebylo pokorné, ale ani nabubřelé. Uvažoval v tendencích GS, kdy Rafa byl v závěrečných kolech.
Reagovat
Roger_Federer
Marty28 je přesne ten človek, ktery v unoru po Rafove prvni turnaji a prohře ve finale ze Zebbalosem(myslim), vynašel do nebes Novaka Djokovice, jak je to komplexni a fenomenalni hrač, jak vyhraje dalšich 10 granslamu ve 3 sezonach a jedine on ma na to překonat RF v počtu granslamu a počtu tydnu na žebřičku..bla bla bla..a dneska už neni Novak ani komlexni.. Takže jeho nazory jdou podle vetru a vyvynu sezony.:)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak..
Reagovat
smazaný uživatel
máš očividně problém s porozumněním textu..já naopak Novaka za komplexního hráče považuji. To byla jen reakce na ty, kteří tvrdí, že Rafa komplexní není. Je-li to pravda, tak potom ani Novak. To je prostě blbost, co tu někteří blábolí, na to jsem reagoval. A co se týče toho co jsem řekl v únoru, to stále platí. Rafa i Novak mohou Federera překonat, oba na to mají. Djokovi jsem v únoru věřil enormě to je pravda, ale to bylo způsobeno i nepřesvědčivým Rafovým rozjezdem, tehdy jsem myslel, že se už do top formy nedostane a Novak bude mít pole celé volné..je na tom co jsem teď napsal něco k nepochopení?
Reagovat
smazaný uživatel
To se tady jako budete pořád hádat,kdo je lepší? Oba jsou borci. Nevim, že máš potřebu na trubky reagovat. Nebo si myslíš, že když to necháš bez reakce tak je "vítěz"?
Reagovat
Denis92
vidis je to tu..pred W si Nadala uz videl vo finale a dokonca ako favorita proti DJokovicovi..ja som sa ta trocha "vysmial" a povedal ze niektori fans Nadala by mali spadnut spat na zem po skvelom RG-tam bude Nadal vzdy najlepsi..ale W je o uplne inom.Tam Nadal prehra tie zapasy ktore by na antuke jednoducho vydrel.Jednoducho neni na trave taky skvely ako na antuke.Ani psychicky si tolko neveri ako na antuke.
Reagovat
spaniel
Zajimave, ze mas rad zdrave sebavedome lidi (to i ja) a zároveň mas rad Nadala, ktery je známy tim, ze nikdy neni favorit, coz v rade lidi vzbuzuje přinejmenším údiv.
Reagovat
smazaný uživatel
prosim tě já sem píšu jednou za uherák a rozhodně nevidím smysl života hádat se s někým do bezvědomi ať už se jedná o cokoli, ale některé věci mám aspoň potřebu vysvětlit, když mi někdo dává nálepky, které nejsou relevantní, viz co tu o mně píše R_F. Asi tak..
Reagovat
smazaný uživatel
je jasné, že Rafa je na antuce ještě lepší, to jsem nikdy nepopřel. Nicméně ber v potaz, že pětkrát v řadě i na tomto povrchu byl schopen projít do finále, takže ve své top formě je i na trávě naprosto špičkový. Loni a letos z různých důvodů prostě v top formě nebyl a prototyhle dvě šokující porážky. Ve formě z let 2006-2011 by ani ve Wimbledonu neprohrál s hráči jako Darcis, nejen na antuce by se s nimi netrápil. Takže antuka ano to je jeho království, ale i na trávě je obrovská špička, která za normálních okolností prohrává i na tomto povrchu jen s Djokem či Federerem..
Reagovat
Amputace
Na druhou stranu: tady byl marty, s prominutím zmr.dán, když napsal, že Nadal bude v případném zápase proti Djokovičovi mírným favoritem. Roger_Federer to tradičně nepochopil a napsal, že Nadal je NEJVĚTŠÍM favoritem letošního Wimbledonu. Pozjišťuj si to, než začneš blbě kecat. Ať napíšeme cokoli, je to špatně. Nejsme favoriti = alibismus. Jsme favoriti = přehnané sebevědomí. Skutečně lepší nepsat vůbec nic.
Reagovat
Roger_Federer
Napsal jsem, že Nadal je diky tomu jak skvele se pro nej vyvyji sezona 2013, z Djokovicem spolu favorytem na zisk titulu ve Wimbledonu.
Ovšem v reakci a navaznosti na to, když Forehend tvrdil, že na Rafu nebude takovy tlak, že ma splneno a neni favorytem na Wimbledonu a tlak je na jinych(myslel asi, Rogera, Novaka,Endyho).
Jak se ukazalo, mel jsem pravdu, tlak na nej byl stejny jako každy rok na každem granslamu a nepochybuju, že chtel vyhrat cely turtnaj.
Mužete tady popsat dalšich tisic řadku, ale na jedno si vždycky vzpomente...
Až zas budete vykřikovat neco o slabe eře na trave, snižovat tim 7 wimbledonskych titulu Federera uražet hrače jako Hewitt(včera prošel do druheho kola přes Wawrinku),Roddicka..a dalši..
Tak si vzpomente jak Rafa dostal ve Wimbledonu na trave naloženo od 135 hrace sveta Darcise..
Reagovat
smazaný uživatel
Víš ale on je trochu rozdíl napsat, že Nadal je favorit (pro mě taky byl) a napsat, že Nadal bez problému všechny rozdrtí a titul už je prakticky teď jeho. Je to přesně jak napsal janekda nabubřelé bez šptky respektu k soupeřům. A teď nemyslím ani tak martyho, jako spíš kolegu rafaholice. Který tu něco takového psal.
Reagovat
smazaný uživatel
raduje z vítězství, musí přijmout i porážku. Ano, Rafa odehrál jeden z nejhorších zápasů za posledních šest let a zaslouženě vypadl, o tom nemůže být diskuse. Nevěřil jsem tomu, co vidím, totální nerozehranost, nejistý pohyb a špatný timing..holt jet na Wimbledon nerozehraný se nemusí vyplatit. Potud se vším souhlas. Ale co se na Rafu hned snese za kritiku, to skutečně zůstává rozum stát..prý že je to průměrný travař, se kterým jen hrálo štěstí a proto byl pětkrát ve finále. A díky lehkým losům samozřejmě. Jakoby daní jedinci pozapomněli na to, koho všeho krom Federera ve Wimblasu porazil..dvakrát suverénně Berdycha, pro kterého je to povrch zaslíbený, dvakrát Soderlinga, který trávu taky miloval, třikrát Murrayho, dnes tak všemi na trávě vynášeným do nebes. A když se tu někdo odvolává na to, že v prvním týdnu mu jde jen o to, aby přežil, tak musím zmínit jména jako Fish nebo Gulbis, které v minulosti v prvních kolech tohoto turnaje porazil..někteří lidé si prostě nevidí do pusy a jsou schopní tu tvrdit, jak nekomplexním hráčem Rafa je, na druhé straně ale vynášejí do nebes např. Hewitta, který byl ve finále jen jednou, takže je s Rafou i na trávě nesrovnatelný. A když se tu strefujete do Rafy, co pak Djoko? Ten je taky nekomplexní, když má na svém kontě zatím jedno finále?..vy prostě na něj budete lejt hnůj o to šest bez ohledu na fakta. Ok, kdyby nikdy nepostoupil na trávě do finále, neřekl bych ani slovo, ale strefovat se do hráče, který tam byl pětkrát ve finále (a kolik takových hráčů v historii najdeme) to je skutečně ubohost. Nemáte federerovci žádný respekt, to je ta smutná pravda. Já ho mít vždycky budu, i když se nakonec Rafovi poštěstí Federera překonat, já mít respekt k tomu co dokázal budu..samozřejmě, že Rafa je mimořádně komplexní hráč, jedna z největších osobností dějin tenisu, bez ohledu na to, jestli kariéru skončí s 14 nebo 18 GS tituly..
Reagovat
dappe
:DDD
Reagovat
Mayo
múdro píšeš
Reagovat
Labi
jak jsi přišel na to, že tu kydají hnuj federerovci? a za druhé hraješ si na objektivního a na jednu stranu řekneš, že Novak je nekomplexní a hned na to že Nadal je komplexní...vidím v tom trochu frustrace ale to je tvoje věc
Reagovat
smazaný uživatel
federerovci nemaj respekt? vis co by se tu delo, kdyby takhle prohral Fedex??? nejdriv se zamysli a pak mel neco o respektu...
Reagovat
Pe3k
Těch titulů bude 23 nebo 28 a z toho 35 bude z antuky :D

Být tebou už bych nemixoval prášky na depresi a alkohol.
Reagovat
Roger_Federer
Fakta: Nadal svetova 5, 2x vitez Wimbledonu..Darcis 135 hrač, Rosol loni101 sveta..ano stat se to muže každemu..ale Rogerovi se to nikdy nestalo(za 10 let), tak až tady bude blejt o slabe konkurenci na trave, tom a na tom povrchu, zhazovat a dehonestovat tim jine hrače(nejen Federera), tak si na to vždy vzpomen jak dnes dostal napraskano od Darcise..
Reagovat
kubiik
Pod to se podepisuju. A to su Federerovec. Oba dva sou legendy tak nereste blbosti
Reagovat
smazaný uživatel
to s tím Novakem byla řečnická otázka, když tu někteří tvrdí, že Rafa není komplexní hráč, přestože má pět wimbledonských finále za sebou narozdíl od jediného Novakova. A Pe3ku, ty génie ubohosti bez konkurence, já ani nepiju, ani neberu prášky na deprese ani na nic jiného, to, že je bereš ty na svojí mánii za to ti já nemůžu, každopádně podle sebe nesuď jiné. A s tím pokusem o zesměšnění, jsi trapnej leda tak sám. Dobře víš, že v jeho silách 17-18 titulů je a je jedno, jestli je získá na RG nebo i jinde. Vím, že máš ve svém temném životě dnes svůj šťastný den, tak si ho užij, dlouho zas takový nezažiješ ty psychotiku..
Reagovat
smazaný uživatel
kde jsem já psal o slabé konkurenci na trávě?
Reagovat
hatatytla
Dle přetisku tiskovky: Nadal velmi podrážděnej, celej třetí set odpajdá na jedný noze a pak se diví, že se ho novináři ptaj na kolena.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska mám docela úspěšný den. Na RG jsem byl po 1. dnu druhý, takže teď očekávám něco podobného. :D Ale můžu vás uklidnit, že já mám vždycky raketový start a pak mi dojde dech. :D Dneska mi nikdo nevypadl, ale to asi přijde zítra...

Moje dnešní skóre:
Masha (C) - 24 bodů
Vika - 12 bodů
Ana - 12 bodů
Monica - 16 bodů
Roger - 12 bodů
Andy - 12 bodů
Youzhny - 12 bodů
Benneteau - 10 bodů

Celkem 110 bodů... Hezké skóre po 1. dnu. Myslím, že tolik jsem nikdy neměl ani na RG. :D
Reagovat
Fandina
Koukám, že si nějak moc dobrý a koho máš na zítra, kdo by mohl vypadnout?
Reagovat
PetaM
Jak to, že mě se žádné body neukazujou? :( :(
Reagovat
Heather_Fedex
petam, mne se take nic nezobrazuje ;((
Reagovat
PetaM
Jsem o trochu klidnější :) Hraju to poprvé, takže mě deprimuje, když se mi tam nic neukazuje .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra mi hrajou všichni zbývající, tzn. Djokovic, Dimitrov, Lopez, Llodra, Vesnina, Mattek-Sands, Halep a Hantuchová... No, nejlepší by bylo, kdyby mi nevypadl nikdo, ale očekávám tak 1-2 ztráty.

PetaM: To se ti ukáže až zítra... Já si to spočítal sám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, to se tam ukáže až zítra... Já už to hraju podruhé, tak jsem zkušený a umím si to i spočítat. :D

To nahoře mělo být pro Fandinu...
Reagovat
PetaM
Aha, tak to jsem si oddechl :D No, mě taky zítra hraje ještě 5 hráčů z toho, co jsi vyjmenoval :D Tak uvidíme, jak to dopadne :D Já doufám, že na výbornou :D
Reagovat
Dennis
Hele a Monty, zítra tam konečně budou vidět i složení týmů ostatních hráčů? Hraju to poprvé a pořád na tohle čekám...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Zítra to všechno uvidíš. :)
Reagovat
Dennis
Jo tak dík, já už bych fakt rád viděl jaká je konkurence. jestli jsem dobře počítal, tak po dnešku jsem na 98, ale ztráta Nadala bolí... :-))
Reagovat
Heather_Fedex
mne dneska urcite nejvic zatopila jamie a samozrejme rafael... porazky bez zisku jedineho setu!! ;///
Reagovat
Mr.Pink
Myslel jsem si, že Bethanie budu mít ve svém týmu jako jediný. Trochu jsi mě naštval. Tak snad nám tenhle tip vyjde. Mohla by dojít až do qf.
Danielu porazí Klára, Simona doplatí na únavu a Djoker vypadne s Berdychem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bethanie jsem propásl na RG, tak jsem si ji teď nemohl nechat ujít. :) Proti Angie má vzájemnou bilanci 2:0, tak by to mohlo klapnout... Jinak Simoně věřím aspoň na 2. kolo. U Danky těžko říct, ale snad to taky zvládne. Novak proti Tomášovi fakt nevypadne. :D
Reagovat
dadaft
bravo, krása, vždycky jsi byl hráč, kterého diváci milují...
Reagovat
Heather_Fedex
chudak wawros....
a lleyton mi obcas vyrazel dech svymi utocnimi fh zachvaty ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je to ó happy day! Andy v suchém triku, Nando překonal těžkého, ale asi unaveného soupeře Malisse, Lleyton překvapivě pohodlně 3:0 se Stanem a samozřejmě konec Nadala, kterého mi dneska bylo docela líto, chtěl jsem, ať ho porazí Andy, nebudu ale zapírat, že mě to potěšilo i tak, protože pořád ho beru pro Andyho jako největší hrozbu.
Reagovat
Sonja
Navíc žádný déšť, všechno dohráno...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to je taky super :-)
Reagovat
Elrondin
jsou vážně nechutné, když jsem sem asi před rokem zavítal, tak tu tolik nechutností nebylo.

Jinak velká gratulace Evče, Lucce, Petrám a Radkovi k postupu. Petře Cetkovské docela věřím i proti Caro, jsem na jejich zápas opravdu zvědavý.

Jinak z ostatních hráčů mě těší výhra Andrey Petkovic (je vidět, že už se dostává zpět do formy, zápas se Sloane bude také velice zajímavý) a výhra zkušených pardálů Robreda a Hewitta.
Reagovat
Sonja
Taky si myslím, že by Petra C. mohla porazit Caroline.
A výhra Petko mne taky těší:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem v šoku, ale zároveň musím uznat, že Nadalova kariéra se opravdu chílí ke konci, protože s podprůměrnými hráči jako je Darcis normálně neprohrává, takže jeho kolena opravdu už nevydrží víc než pár měsíců. Je to škoda, ale truchlit nebudu, protože za svou karieru se stihl zařadit mezi nejlepší hráče historie. Jsem zvědavej, jestli a kdy zase nastoupí. Možná už vůbec, možná jen na antuce.
Reagovat
Pe3k
" Na trávě je potřeba jít hodně do kolen"
Reagovat
Pe3k
Na fanoušcích Nadala je nejvíc směšné, že když Nadal prohrál v prvním kole tak pro ně končí celý Wimlbedon...Oni totiž nefandí tenisu, oni fandí Nadalovi...
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no ja nejvic gandim tenysu, protoze tohlenc je dobra hra ten tenis. ja spisf andim federovy a taky ty petre, jak hrala pred chvili. von byl ten nadal prej zranenej, tak se nedivym, ze moc nevyhral. tak nevym. dik
Reagovat
smazaný uživatel
pro me by to taky skoncilo, kdyby prohral Roger...
Reagovat
Fandina
Pe3k ... třeba to tak je, fandí Nadalovi a tenisu ne, tak je nech, když je to baví.
Reagovat
Roger_Federer
me tenis ani nezajima, ja se sem chodim jen hadat..:):)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ale tobys asy nemnel. semka se hlavne chidi diskovat a ne se hadat. todle se nedela tady. tak nevym. dik
Reagovat
Roger_Federer
tady se chodi hadat..pokud to nezvladneš musiš na jiny portal třeba
Tipovani.cz..
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no tak tam sem este nebyl, ale asy to nebude tak dobri jako tady na tenyse. nebo myslisite ze jo? no ja tedy nevym. tak nevym. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kde bol problém dnes?
http://www.youtube.com/watch?v=qjMYm5lSOaI ? :)
Reagovat
Labi
:DDDDDD umírám :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já ty nechutnosti tady mám stále...
Reagovat
VlS
Tak napiš adminovi kde jsou ( článek a čas)
Reagovat
petrulinka
Taky jsem psala adminovi a napsal mi, že nechutné příspěvky smazal. Ale nechce se mi to pročítat znovu, tak nevím, jestli jsou opravdu smazané
Reagovat
Roger_Federer
rychla praca:)
Reagovat
Alois_Mlok
Zas může žvatlat něco o zranění, kašpar...
Reagovat
Pe3k
Na jeho 256 zranění se mi nejvíc líbí, že vždy přicházejí až skončí antuka...Jen jednou se zranění objevilo v roce 2009, záhadně zrovna v den, kdy prohrál...Psychosomatické obtíže + obsedantně kompulzivní porucha. Kdo by tohoto kluka nemohl mít rád?
Reagovat
Alois_Mlok
Je to holt smůla, no... Mohl být prvním hráčem v dějinách, co na okruhu neprohrál ani jeden zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala opravdu nemusím a i když jeho rituály nemám vůbec ráda, jeho obsedantně kompulzivní poruchu dokážu pochopit :)))
Reagovat
VlS
Napsal jsem adminovi na e-mail a funguje to:
Dobrý večer,

díky za upozornění, zmíněné příspěvky jsem smazal.

S pozdravem,
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ja to tady zase vsecko cut a zase se tady hadaji mezy sebou. tak uz se tady moc nehadejte, dyt bysme mely dyskovat halven o tenyse nebo ne? pekny zapasy neska byly, jak petra taky vyhrala zapas. ja to svama klidne rozeberu, mne to neva. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je těch překvápek víc, zahlédla jsem, že vypadla Errani...
Reagovat
smazaný uživatel
to že vypadla absolutní antitrávařka zase takové překvápko není :-)
Reagovat
Sonja
Tak to je překvápko jak řemen...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Není to překvapení, že pátá hráčka vypadla v prvním kole s hráčkou 65. ? Hm, tak ne.... já jsem ovšem čekala, že pár kol uhraje, tak, pardon.
Reagovat
Sonja
Tak samozřejmě když někdo kouká jen na žebříček, může se mu to zdát jako šok...
Jinak Monica je na svoje žebříčkové postavení hodně dobrou hráčkou.
Reagovat
Fandina
fanynka5 ... vypadnutí Erani v prvním kole je určitě vělké překvapení prvního kola. U holek zatím to největší letos.
Reagovat
smazaný uživatel
tak šok bych neřekla. Je to pouze překvapení...Ani Nadalova prohra pro mě není šokem...
Reagovat
petrulinka
Myslím, že nebudu sama, když poprosím o to, abyste zablokovali ty nechutné příspěvky, které se tady ještě donedávna neobjevovaly. Začala jsem tady chodit diskutovat hlavně o tenise a ne číst nechutnosti. Děkuji...
Reagovat
Sonja
Přesně. Proč už to sakra není smazané:-O
Reagovat
Sonja
No ufff.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala nemám rád, ale dnešní prohru bych nějak nedramatizoval, je to daň za tu neskutečnou antukovou jízdu :)
Reagovat
Faddova
:-) je třeba najít pozitivum
Reagovat
smazaný uživatel
no nervy, neviděla jsem ,byla jsem na cestě z práce. Jen jsem v průběhu třetího setu říkala, tak, Peťo, přece jí to nenecháš, jdi do toho a mákni...Nakonec to dotáhla... Gratulace, snad by jí to mohlo trochu povzbudit...Zkrátka věřím... Mužský, prosím, už nechte toho sexování, oni jsou i jiné věci, světe div se! Tyto nechutné názory jsem trochu nepatří !
Reagovat
Labi
...proč na ty kecy týkající se sexu vubec lidi reagujete? je to smyslem toho všeho, když jim na to budete reagovat tak je to bude bavit a budou v tom pokračovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to velká škoda, travnatá příprava prostě nešla a jeho výkon nebyl ideální. Darcis si vítězství zasloužil, bohužel ho stihne osud jako Rosola minulý rok a příští kolo nebo to další pojede domů. Skalp Nadala mu nikdo nesebere a může být už teď s turnajem spokojený. Teď ať vyhraje ten, kdo předvede nejlepší tenis a zaslouží si to. Osobně teď nejvíc přeji titul Andymu, tak uvidíme :)
Reagovat
hatatytla
To pajdání ve 3. setu mi příjde nedůstojný, hlavně vůči soupeři. Včera nebo kdy říkal jak se cítí dobře a že byla chyba minulej rok vůbec do Wimbledonu jezdit a pak předvede tohle, nemůže na tu nohu pomalu stoupnout. Jsem zvědavej s jakou historkou zase příjde. Doufám že něřekne že soupeř byl jednodušše lepší.
Reagovat
Sonja
Ana, Jelena, Vesna, Bojana...gratulka:-))
Škoda, že Jelena s Vesnou se střetnou v 2.kole a ve 3.kole pak jedna z nich s Bojanou, pokud ta se do něj probojuje.
Je to holt takový srbský kousek pavouka:-D
Reagovat
VlS
Akorát Vesna je CBěloruska se srbským pasem, nevím, jestli je Srběnka :-)
Reagovat
Sonja
No má mamku Rusku, taťku Srba, občanství srbské...takže Srběnka:-D
Reagovat
VlS
Taťka Srb se jmenoval Manasiev? To moc srbsky nezní !
Reagovat
Sonja
Čtu to na wiki:-D Tak asi špatný zdroj:-)
Reagovat
VlS
Já to taky nevím, jen žiju v tom, že se dřív jmenovala Vesna Manasieva a možná se do Srbska vdala
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. a taky nevym, co je to do kadaku. to jako ze mela jit do satny? ale vyhrala petra tak to je dobre, tak nevym. a mela neska pekny kroj na sobe, byla heska, to jo. dik
Reagovat
smazaný uživatel
no "do kadaku" to znamena "do prdele"
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. aha to sem nevedel. ale todle je sprosty slovo, to by se psat nemnelo sy tedy malsim. todle kdybych rekl dedovy, to by bylo doma coromoro. deda mi furt rika, ze bych nebyl sprostej, jinac mne nebude mit nidgo rad, tak raci sprostej nejsem. tak nevym. dik
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobre, ze ses zeptal. Aspon ted vis ze nemas rikat dedovi ani "do kadaku", aby nebylo coromoro...
Reagovat
smazaný uživatel
no, i mistr tesař se utne... Co k tomu říct? Ano, kafíčko, nevyhrál, tráva mu nesedí jako antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
nevyte nedko, jestli tenhla nadal nebyl zranenej? ja sem to nevydel, ale asi to vypada, ze asi nevyhral, tak nevym. dik
Reagovat
Jabadu
Když tak, piš všude jenom jedno i/y. Bude to srozumitelnější. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. je ahoj. no tak to by slo, ja mam raci to tvrdy i, ale vono se my to vobcas proste plete, tak to speltu a napisu jini i uz my to rikalka i ucitekla ve skole, tak nevym. dik
Reagovat
Roger_Federer
Forhend si zaslouži uznani za to ,že obhajuje ex-ofo tu dnešni Rafovu blamaž..

Nic mene, ostatni "velke huby" z jeho "tymu", ani nemaji odvahu sem vlest.
Reagovat
smazaný uživatel
Skôr obhajujem jeho dlhodobé výsledky na Wimbledone, keďže mám pocit, že jeden deň zatieňuje dlhoročné spomienky ostatných tiež odborníkov. Dnešná prehra je samozrejme blamáž.
Reagovat
VlS
Mě nikdo nemůže podezírat, že bych byl zaslepenej Rafa fan, tak si můžu dovolit nesouhlasit - žádná blamáž to nebyla, byl to velmi vyrovnanej zápas a soupeř odehrál svůj životní zápas. Rafa nehrál nijak trgicky. Rafa má smůlu, že outsidera s životním zápasem chytil sva roky po sobě a to je všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj keď hrá Darcis životný zápas a je to tenista, pre ktorého je tráva prirodzená, Rafa ten zápas proste mal vyhrať. Nie je to žiadny bombardér, ktorý by duel odservoval, proste Rafu prehral od základnej čiary, čo je proste neprípustné :)

Chápem, že je to vec názoru, ale podľa mňa odohral Rafa na svoje možnosti veľmi zlý zápas. Returnom prakticky len blokoval servis, dostával sa tak pod tlak, nevedel poriadne zaútočiť a postaviť sa adekvátne k úderu, jeho lopty lietali prakticky vždy do stredu kurtu, ak namieril ku čiare, zhruba o meter minul.
Reagovat
Nola
zápas nebudem komentovať, na to sú tu iní "povolanejší", rýpať do fanúšikov Rafu sa mi bridí, k čomu je to dobré? Roger má pravdepodobne istotu, že nevypadne z TOP 4, čo je dobrá správa pre tenis a pre nadchádzajúce turnaje

zaujíma ma, kde budú zajtra vysielané zápasy z Centru, dnes to bolo na Fandovi, ale zajtra hrá Tomáš na jednotke, ak dostanem odpoveď budem rada, ďakujem

predseda, čo sa deje? ako to fandenie zvládneme bez teba? som stratená....
Reagovat
Pe3k
Sice sepisoval svůj odstavec hodinu a pečlivě, ale nakonec ukázal jak moc ho situace zasáhla a mele úplně zcesty :D

"ak by si sa spýtal Nadala, či Federera aký je rozdiel medzi vypadnutím v 1. kole alebo v QF, zrejme by ti odpovedali, že žiadny"

Jasně Federer si myslí, že vypadnou v prvním kole je stejně jako ve čtvrtfinále :D ROFL Asi proto má Federer 36 grandslamových čtvrtfinále v řadě...

Btw. Nadal hned v první odpovědi zmiňuje kolena...Kdo to jen mohl čekat že? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ok.

O dva týždne budeme porovnávať, či je viac QF+SF, ale WON+1kolo..
Reagovat
Roger_Federer
poctem odehranynych zapasu určite QF+SF..
Reagovat
spaniel
Samozrejme ze je velky rozdil vypadnout v 1 kole a 1/4 finale:
- bodový rozdil
- jak se casto krat pise, tento Rgeruv rekord co se tyče QF a SF je dukazem konzistence a jeho všestrannosti na vsech povrsich
- pro kohokoliv z top 4 je to obrovsky propadák. Na rozdil od dob minulých se nejak nebere do úvahy, ze by to bylo vubec mozne a je to velky sok
Reagovat
Pe3k
No podle tvojí teorie je čtvrtfinále stejné jako první kolo. Takže ve tvém "světě" má Nadal výhru a čtvrtfinále :D

Good luck s takovýma teoriema :D

Vypadnout v první kole nejdůležitějšího a nejslavnějšího turnaje světa s 135. hráčem světového žebříčku 0:3 na sety v nejlepších letech to nevěstí nic dobrého. Vypadnutí ve 2. kole s Rosolem jenž byl světová stovka Nadala stála 7 měsíců mimo kurty. Tohle může ukončit jeho kariéru...
Reagovat
smazaný uživatel
Vubec nechapu co se snazis rict. Pro hrace tipu Nadal a Roger, je QF zoufale malo.

A prohrat v prvnim kole s hracem z druhy stovky, je proste ostuda. Ty to vis my to vime tak si to neomlouvej... A neohanej se RG, protoze to Nadal jeste parkrat vyhrahraje, ale ostatni povrchy, no uvidime co predvede...
Reagovat
Jabadu
ale: "Já z nich udělám vojáky! ... Hýk ... Udělááááám! ... Ale to víš, že jo. Pojď, napijem se na to." :-)
Reagovat
urbi
No chce-li si někdo nárokovat post nejlepšího hráče historie a nepřejít dvakrát po sobě druhé kolo Wimbledonu, tak nevím nevím:) Pro tenis ale jen dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Sloane! Neviděl jsem, ale potěšila. Moc lidí jí asi nevěřilo.
Reagovat
Sonja
Velká škoda, že jedna z těchhle dvou sympaťaček musela vypadnout takhle brzo:-((
Nevím, kdo jí nevěřil, Jamie předvčírem ještě hrála finále v Eastbourne. Tohle se zvlášť na holkách většinou podepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nevim no. Jamie teď hrála dobře. I podle kursů byla favoritka.
Reagovat
TheRoyalBlue
Toto nebolo o kolene (je jasné, že kvôli nemu Rafa vynechal Halle, ale on dokáže aj s boľavým kolenom behať ako srnka a verím tomu, že pauza bola skôr preventívna), bolo to o úderoch (a Darcisových pevných nervoch). Množstvo UE, slabé returny, úderom chýbala kvalita, nedokázal ich triafať tak, ako to zvykne proti súperom s jednoručným BH. Jednoducho nedostatočná príprava, snáď si teda Rafa aspoň dosť oddýchne a zároveň sa podstatne lepšie nachystá na americké hardy. Inak vo Wimby teraz budem fandiť Murraymu, jeho hra vyzerá solídne. Pravdepodobné semi s Rogerom bude podľa mňa po hernej stránke vyvrcholením turnaja, už zápas s Djokerom (ak k nemu dôjde) by pre mňa mal šťavu len kvôli tomu, o čo by šlo, inak ich vzájomné zápasy moc nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já mám skoro půlku týmu venku už :DDD

Rafa, Vekič, Lepchenko, zítra vyletí Laura :D
Reagovat
a.magerova
No přece bys to jako organizátor nechtěl vyhrát, to by bylo sprostý :-/
Mi Rafovo zaváhání zachránili Benneteau a Youzhny :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mne naopak všetci do jedného vyhrali. Dokonca aj riskantný Lleyton vyzerá nádejne. Bohužiaľ, kapitán to zabalil a zobral so sebou celý tím.
Reagovat
smazaný uživatel
proč nehrajete tenismanzer.cz? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mna to ani nebavi sledovat uz 1 den a hned take daco sa stane Bože
Reagovat
smazaný uživatel
udělej něco pro sebe i pro nás. Už to nesleduj a hlavně sem nepiš. :)
Reagovat
Mayo
och fakt začnem nemať rád Wimbledon :/ ... nočná mora ...už nech je US Closen
Reagovat
smazaný uživatel
...tak dosáhne patrně svého dna. Kromě pár britskejch divokejch karet je to snad nejslabší hráčka v pavouku... A přesto i s ní Kvitová dokazuje, jaký je headcase. První hra 2. sady, lehkej volej na síti, bum síť a pak patnáct minut temna. Za stavu 5 - 3 v 2. sadě zase nalitej volej, zase síť a pak už to bylo jasný... Jak tahle holka mohla vyhrát Wimblas, to je mi záhadou... Radek by do ní měl konečně strčit toho svýho giganta aby přestala truchlit za Pavláskem.
Reagovat
Sonja
Ty seš nechutnej.
Reagovat
brixner
Chlapče, rozbor hry Petry docela OK, řekněme k věci. Ten konec Ti ale asi trošku ujel, nemyslíš? Jsi vůbec normální?? Vždyť tady můžou být i mladší ročníky! Jistě, jsou už dost "vyškolené" v lecčems, ale patří to jinam! Takoví trotlové, jako jsi Ty, to tady právě kazí! Jsi na pěst!
Reagovat
smazaný uživatel
proč, vocas je v ženským tenisu častokrát větší zbraň než podání ven z kurtu. A to že Petra už nějakej ten pátek vypadá na kurtu jak hromádka neštěstí musí mít nějakou příčinu...
Reagovat
Jabadu
Hele "Violo", srandičky vocamcaď pocamcaď ... A neser mííí!
Reagovat
smazaný uživatel
jinak pokud jsem někoho urazil, tak se omlouvám...
Reagovat
smazaný uživatel
ja s tim souhlasim, ale da se to napsat i jinak... Jinak kloboucek ya komentar :DDDD
Reagovat
dadaft
no ještě ho za tu sprostotu pochvale.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš si říkám, jestli s tím zásunem nemáš problém ty, když píšeš, že Petra vypadá kvůli tomu jak hromádka neštěstí... podle sebe soudím tebe? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je blbej zvyk všechno vokecávat a nejít k jádru věci... V televizi to říci natvrdo nemůžou, tak to okecávají frázemi typu "Petřin výkon závisí od její rodinné pohody", což je synonymum pro to, co jsem napsal já, tj. špatná hra Petry, problémy s chlapem.
Reagovat
Jabadu
Já se tě nechci dotknout, ale v teenagery oblíbeném seriálu "Beavis a Butt - Head" velmi často zní hláška:"Celý život si budu leštit "opičáka"." :-)
Reagovat
Sonja
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule9.html
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, antukářský souboj Ferrer-Alund na centru.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašné. To tam mohli radšej dať Berdycha s Kližanom.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se všichni Nadalovi fanoušci konečně dívají pravdě do očí, loňská výhra Rosola nebyla zdaleka způsobena zraněním Nadala a Rafa není zdaleka takový komplexní hráč jak si to tady snaží spousta uživatelů malovat. Chtěl bych vidět toho borce co tady vyhlašoval, že Rafa má FO a Wimbledon předem vyhraný.Plus: Nechci nic říkat, ale Federer na žádném z GS nevypadl dva roky po sobě už v prvních dvou kolech a teď do mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, akú pravdu máš na mysli, ale Rafa má 27 a hral 5krát finále a to jeden ročník vynechal..To mi príde velmi slušné..A táto ojedinelá prehra na tom nič nemení..Chápem však, že krátkodobá eufória pohltí tiezvy úsudok vychádzajúci z dlhodobých faktov.:
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, pobavíme se jindy, teď to není na místě, stát se to Fedexovi tak to asi rozdýchávám ještě měsíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vypadol v prvom kole prvýkrát vo svojej kariére..Raz to prísť muselo.

A koniec koncov, vypadnúť dvakrát v QF je čo do výsledku horšie, než raz GS vyhrať a o pár dní vypadnúť v prvom kole.
Reagovat
spaniel
Ojedinelá prehra... Ty jsi marod. Jak velky je rozdil mezi ostudou v 1 a 2 kole? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, no zrejme si narátal tých prehier v prvom kole viac :)

A tá minuloročná pod vplyvom zranenia na tom nič nemení..
Reagovat
spaniel
Zraneni si nech pro naivy. Pravda je, ze Nadal je na trave podprůměrný hrac, ktery se modlí, aby mel prvni tyden lehký los a nejak se dopracoval k hline.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tých 7 mesiacov bol zrejme na ceste okolo sveta.

Podpriemerný hráč?..

Prečo sa ja vlastne s tebou bavím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nech ho, musí to být těžké dívat se kruté pravdě do očí. :)
Reagovat
Sonja
Ježiši...být podprůměrný travař, a přesto se dostat 5x do finále Wimblu (z toho 2x vyhrát), na to musí bejt hráč geniální:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, chlapci :)
Reagovat
Roger_Federer
Neni trava jako trava
Reagovat
Sonja
Zato FFF všichni stejní...
Reagovat
spaniel
No nejlepsi jsou ti, co objevili tenis v roce 2011...
Reagovat
Faddova
chudák, je tak podprůměrný, že to dvakrát vyhrál
Reagovat
Jabadu
Beru do ruky činky. To vždycky pomůže. :-)
Reagovat
J.M.
Tak kdo by to řekl, že kandidát na nejlepšího hráče historie a nejlepší hráč sezóny ve Wimbledonu letos nejen body nepřičte, ale dokonce odečte... Ale je to vidět už dlouho. Rafa na skutečné trávě neumí pořádně hrát.

Myslím, že pro turnaj je to dobré oživení, když konečně po těch monotónních letech stability nějaký favorit vypadne i v 1. kole. Tak jako lidi loni nadšeně fandili Rosolovi, i letos byli nadšení z Darcise. To o něčem svědčí. Dřív tyhle šoky děly běžně, a konečně se to zase vrací. To, že nikdo nemá nic jisté a šanci mají i ti další v pořadí. tenis už dlouho potřebuje nějaký svěží vítr. Darcis už jej asi stěží přinese, i dál do turnaje asi velkou díru neudělá, ale tenhle výkon byl krásný, statečný, sebevědomý, konečně po hodně dlouhé době někdo, kdo se z Nadala nepodělal ani předem, ani během zápasu a hrál s ním jako se sobě rovným, jako s normálním soupeřem.
Reagovat
Mayo
a pri tých dvoch tituloch a dalších finále vedel hrať ?
Reagovat
J.M.
Záměrně píšu "na skutečné trávě", a to se ve Wimbledonu týká jenom prvních dvou až tří kol kol. V závěrečných kolech je z toho de facto antuka, což pro něj není problém. Přes ta první obvykle nějak proleze prostě proto, že je Rafa, ale je to trápení. Třeba v tom vítězném roce 2010 ve druhém i třetím kole bojoval v těti setech Robinem Haasem a Philippem Petzschnerem. To myslím nepotřebuje komentář.

Rafa prostě není trávař, neumí na (skutečné) trávě dobře hrát. Jeho dnešní výkon kopíroval jeho trávové výkony z prvních kol trávových turnajů let minulých - na trávě míček odskakuje daleko níž než na antuce, a 90 procent účinnosti jeho hlavní zbraně spočívá v tom, že na antuce jeho extrémní forhendový topspin extrémně vysoko vyletí, což téměř všechny soupeře úplně rozhodí a nedokážou ty kopce z těch výšek lovit. Tráva (opět, skutečná tráva, ne hlína z finálových kol Wimbledonu) tuhle jeho hlavní zbraň prakticky neutralizuje. A pak musí bojovat s tím zbytkem toho, co má.
Reagovat
J.M.
(oprava: v pěti setech)
Reagovat
Mayo
ale aj cez tú "skutočnú" trávu musel 5 x prejsť :) ... a je ejdno či sa trápil v 5 setoch alebo dal v 3...berie sa výhra a to je hlavné...čo by som ja dal zato keby dneska vyhrá na 5 setov...aj na RG tento rok na svojom dominatnom turnaji hral ako prvé kolá zle a nemal som obavy lebo viem, že sa zlepšuje kolo od kola...ale proste tentokrát to bolo celé zle no...ja viem, že tráva má nižšie odskoky a bolo to aj vidno, že keď si obiehal na FH tak často to zahral príšerne či do autu...čo už no...na harde to bude lepšie verím tomu ale to si ešte počkám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, Rafa absolvoval dva 5setové súboje v roku 2010. Minulý rok 5 setov nezvládol, no pri plnom zdraví, by zrejme nedošlo ani k setu č. 4.

Myslím, že Roger má od spomínaného roku rovnakú bilanciu, čo sa maratónskych zápasov týka. Falla, či Benneteau boli tiež súboje v prvých kolách, takže by som z trávy v prvom týždni rozhodne drámu nerobil. Navyše, Darcis nie je hráč, čo by typologicky robil Nadalovi problém, dnes to bolo o jeho zlom výkone a celkovo podcenení začiatku turnaja. Určite sa z toho poučí.
Reagovat
ArcusII
... a obávám se v brzké době špatné zprávy pro fanoušky Rafaela Nadala. Velmi špatný pohyb a popoběhnutí mu dělalo velký problém a napadal na to svoje koleno.

Nechápu jak komentátor na Nova sportu u výměn kde byl Nadal pozdě a evidentně dokulhal nedělal nic jinýho než chválil Dacise! a upozorňoval na chyby Nadala. Když jste u míčku permanentně pozdě hraje se to blbě. Nadal je velmi férový, a ví jak by vypadalo když by po utkání řekl. "Ano koleno bolelo, proto jsem dneska prohrál" držim palce ať je to dobrý... :-)
Reagovat
Faddova
souhlas :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova co sa to deje nechapem
Reagovat
smazaný uživatel
ty toho nechapes podle me docela dost, jestli me teda tedka chapes.. :D
Reagovat
MarcelPersch
Citim, ze dneska nebudu dobry den pro tenis.
Reagovat
Torresek
Sakra když jsem Rafu neviděl ani na jednou turnaji na trávě nebyl jsem rád jako jeho fanda! Měl za sebou těžké zranění a nepřipravi lse prostě na trávu :/ je to jeho chyba! I kdyby měl odehrát třeba jen dvě utkání na trávě aspon by si zkusil přechod! Darcis byl nahecovaný že by mohl "něco ukázat a potrápit aspon" nespojujme si to s Rosolem ten vyhrál díky zranění. Rafo zklamal jsi mě :(
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně si nemyslím že to je zranění spíš podcenění jak dnešního zapasu tak celé přípravy , nicméně to že nedokázal Nadal vubec zapnout kdy to potřeboval je zvláštní a nejzvláštnější jev že ani moc nebojoval a ty chyby. Nicméně Murray ted musí. Věřím že ten titul dá .
Reagovat
Mayo
tak hej žiadna príprava ale tak to je jeho problém ... a aj mne sa zdalo, že nebojoval...v tomto ma sklamal lebo pre mňa je to obrovský bojovník a mne prišlo , že proste nebojoval..a proste si už neveril ... každopádne súper bol lepší čo narobím
Reagovat
a.magerova
Nebuď smutný a pojď k nám :-))
Reagovat
Mayo
noooo mňa to prejde časom :D ešte je to čerstvé (:
Reagovat
a.magerova
Jj chápu a dám Ti i čas na smutnějí...
Ale nezapomínej, že u Oranžové Podrážky máš dveře otevřené :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, lásko, Mayka nám neber, ten přejde k Fucking Murray Fans :-))
Reagovat
a.magerova
tomasinho: hele zlato, my obhajujeme a potřebujeme velkou fans základnu, půjčím Ti Mayka na Olympiádu :-P
Reagovat
Mayo
Fucking Murray Fans :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... tak teraz jednoznačne prajem titul Andymu aj keď Tomasinho môjmu Rafovi nič nedopraje ! pche :D ... ale tak Andrej už si zaslúži tú trofej a ešte som aj hlasoval za neho (možno preto vypadol Rafa ) :( :D
Reagovat
Mayo
ale musím uznať, že tá oranžová podrážka je čarovná čo má Roger :D ... je štýlový to sa musí nechať ...pánes :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem nechapal, jak muze nekdo povazovat Nadala za nejlepsiho tenistu historie...

Jinak Darcis klobouk dolu a ten dobehnutej kratas v 9. gamu za stavu 15-30 byla tenisova lahudka:)
Reagovat
Mayo
Rafa je jedným z najlepších v histórií nie najlepší a ním ani nebude nikdy...myslím si, že to miesto je už obsadené na dlhé dlhé roky
Reagovat
smazaný uživatel
Jednim z nejlepsich je bez debat... a mozna je i druhej...
Reagovat
MarcelPersch
Nejhorsi na tom je, ze Darcis urcite vypadne v pristim max. 3. kole s prumernym hracem, stejne jako Rosol loni(i kdyz ne prumernym).Ostatne neco podobneho se podarilo zrovna Stevovi loni na OH, kdyz porazil v 1. kole Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
cista pravda to je riadna picvoina uz
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa predviedol priemerný až podpriemerný výkon, táto hra by dnes nestačila ani na Federera :)

A teraz vážne. Myslím, že Nadalovi sa kruto vypomstila lajdáca príprava na trávnatý grandslam. Vynechanie prípravných turnajov sa dnes ukázalo ako kľúčový faktor prehry, Rafa bol celý zápas nesvoj, Darcis bol naopak na kurte ako ryba vo vode a zaslúžene zvíťazil. Vedel som, že na OH zaznamenal senzačný výsledok, no napriek tomu som Rafovi veril. Belgičan však svojimi rezanými BH dostával Španiela neraz do úzkych, na moje prekvapenie aj veľmi solídne returnoval.

Som si istý, že podobný hazard v podobe dvojtýždňového opaľovania sa na rozhľahlých plážach Mallorcy miesto poctivých zápasov v Halle, resp. v Queense si v budúcnosti Rafa odpustí. Dnes napriek mizernému výkonu mohol zápas predsa len zvrátiť, neodpustil si však klasickú tohtoročnú Nadalovinu a druhý set nedopodával.

Rafa našťastie pred 2 týždňami GS vyhral, takže prehra sa prekusne ľahšie, k tomu GS sa však postavil lajdácky, prehájdákal svoje šance, mohol a mal dosiahnuť viac. Body budú isto chýbať.

Pre turnaj a nezaujatých divákov je to isto škoda, fanúšikovia Andyho, či Rogera však musia byť vo vytržení. Nemali by však zabúdať, že dnešná prehra Nadala im titul nevyhrá.

Skorý koniec Nadala okrem iného pre mňa znamená, že počas zvyšku turnaja budem fandiť Kližanovi.
Reagovat
smazaný uživatel
a ja si zas myslim, ze jsi klasicky mimo a za vse muze zase bebinko.. :D
Reagovat
Fandina
Forehand ... Kližanovi bych samozřejmě také přála, ale obávám se, že přes první kolo nepřejde.
Reagovat
Roger_Federer
Ocenujem, že sem vlezls, ale ted tu o červene karkulce a vlkovi..
Reagovat
smazaný uživatel
No abych řek pravdu, tak mě to i trochu mrzí, protože už vidim ty komentáře, kdyby Andy došel do finále. "Kdyby tam byl Rafa, tak Murray nemá šanci" atd..
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje ocenenie nemá vonkoncom zmysel, keďze moj komentár nikdy po zápase Nadala , co sa GS týka nechýba..Bez ohladu na výsledok..

+ Chces rozprávku?..

Ok. Roger vyhrá Wimbledon.
Reagovat
Roger_Federer
Roger jich vyhral už 7 a od roku 2003 nevypadl dřive jak ve 1/4 finale...wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
To áno. Ale ak by si sa spýtal Nadala, či Federera aký je rozdiel medzi vypadnutím v 1. kole alebo v QF, zrejme by ti odpovedali, že žiadny.

Ich zaujímajú víťazstvá.
Reagovat
Mayo
ja nechápem dve veci, ktoré si všímam na Nadalovi nejakú dobu...1. dopodávať zápas (sety) absolútne nezvláda túto sezónu hlavne už dosťkrát sa to stalo a fakt to nechápem...a po 2. Tajbrejky ! ... posledných x tajbrejkov pravidelne prehráva pritom toto bola jeho ešte donedávna dominantná disciplína...tam vždy sa vedel skoncentrovať ... možno, že to niekto vidíte ináč ale ja si toto všímam už nejaký čas
Reagovat
Roger_Federer
V podstate je jim jedno zda vypadnou v prvnim kole nebo 1/4 finale..podstane jsou vytezstvi nebo nic..
Ono ukazatelem je spiše soupeř se kterym vypadneš.. No v 1 a 2 kole to jsou vetšinou soupeři bez "jmena"..
Reagovat
smazaný uživatel
forehand nevi, tak aspon masivne spekuluje.. :D
vis, ono vypadnout v prvnim kole je jaksi podstatne vice sokujici, nez vypadnout pozdeji. ovsem pokud prihledneme k tomu, ze loni se nadal pakoval uz ve druhem, tak to mozna zas takovy sok ani neni, ze..
proste standard posledni doby, no. :-)
jinak darcis je nejak 135. myslim, no solidni vyprask pro rafu, neuhrat ani set.
Reagovat
spaniel
Dk za tu prvni vetu. Uz mne neni Rafy lito, ani jeho fandu. Je videt, ze ani v teto chvili si neodpustis rypnutí do Federera. Ale karma je svine :D
Reagovat
Faddova
A jak byste takové bebínko řešil vy, pane? Rafa může udělat maximálně to, že se o tom nechce bavit. Zvážil jste možnost, že ho třeba fakt to koleno bolí? Což bylo viditelné v herním projevu... Tyhle názory spíš vypovídají o vás než o čemkoli jiném.
Reagovat
Faddova
Podle mě je to takhle: Rafa nahrál hodně turnajů a ozvalo se koleno, proto vypustil přípravný turnaj (vlastně to i sám takhle odůvodnil, že mu doktoři doporučili klid), takže bych tomu neříkala lajdácká příprava, ale nepříjemná komplikace... prostě mu nic jiného nezbývalo. Důvodů, proč vyhořel, je podle mého názoru několik: nebyl rozehraný na trávě, měl problém s kolenem, narazil na soupeře, kterému vyšel zápas a zahrál skvěle. Tečka :-(
Reagovat
smazaný uživatel
vazena, vzdyt ja prece pevne verim, ze za to muze bebinko. :-))
co bych delal ja je bezpredmetne, ale vim jiste, ze bych nefnukal jako pokakanek. a asi bych se, byt rafou, zacal ve volnem case ucit anglicky a zacal bych dochazet na psychiatrii s tou jeho ocd, neb je to hruza.
Reagovat
Faddova
Mně se nezdá, že by fňukal, když o tom nechce mluvit. To je jediný způsob, jak nefňukat. Jaké jsou objektivně jiné možnosti, když je zraněný a nechce se na to vymlouvat?
Reagovat
smazaný uživatel
vidite zlaticko, je to o uhlu pohledu; ja ho totiz vidim fnukat porad. je to podle me jeste dite, snad se jednou nauci prohravat.

jinak kdo z nas dvou ma pravdu/je objektivni my dva asi neposoudime, ze..

vazne se tesim, kdy a s jakym bebi se rafita vytasi tentokrat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to prial Rafovi a Viktorii

noo som ja smoliar dpc tu
Reagovat
Mayo
tak teda nech to vyhrá Andrej ako som hlasoval
Reagovat
Sonja
Kdo ví, co by bylo, kdybys hlasoval podle srdce, Mayko:-(
Reagovat
Mayo
Sonja vidíš ... možno že som spravil veľkú chybu :/
Reagovat
brixner
Už to zde také čtu...Zápas jsem neviděl, nemohu nijak komentovat. Možná už víte, že u tenisu hlavně rogeruji,ale...Tohle si ten kluk fakt nezaslouží ! ! ! Rýsovalo se možné QF s Rogerem, dost možná poslední možný zápas na trávě...Soupeř musel hrát nadmíru dobře, ve třech setech...Je to škoda, ač Nadala příliš nemusím, je mi to líto ! Fakt, že jo ! Brix
Reagovat
viitak
Tak to vypadá na konec všech nadějí na špičkové zápasy v letošním wimbledonu. Začíná doba temna. Roger i Rafa pomalu končí a kdo přijde po nich? Novak a kdo? To je konec jedné velké éry. Nebo se alespoň přiblížil. Rafa neměl tu přípravu takhle vypustit...
Reagovat
Dennis
No jo, nic netrvá věčně... Nezbývá než doufat, že přijdou další mladí borci, kteří je nahradí. já například pořád věřím, že Del Potro ještě neřekla poslední slovo. Pokud mu vydrží zdraví, je schopen navázat na svoje výsledky tuším z roku 2009. Letošní Wimbledon bude zajímavý i bez Nadala, v tomhle světle se los Rogera najednou jeví jako velmi jednoduchý až do semifinále...
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potrovi bych nevěřil. Sám řekl, že tenis nemiluje, bere ho jako zaměstnání a způsob obživy. Jeho skutečnou vášní je fotbal. Možná proto se nikdy nedostal na skutečný vrchol....
Reagovat
Bolomsson
Tohle opravdu Del Potro řekl?
Reagovat
smazaný uživatel
Říkal to komentátor v televizním přenosu. V televizi by snad nevypouštěl nějaké bláboly.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tam bylo řečeno, že v mládí se rozhodoval mezi tenisem a fotbalem. Všichni víme jak to dopadlo. Fotbal dnes hrává v Tandilu s přáteli při barbecue :)
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
federer by takovou ostudu nikdy neudelal, je opravdu nejlepsim nejvyrovnanejsim hracem vsech dob :*
Reagovat
J.M.
Tak ono i na toho Federera jednou dojde. Ale ten už na to má věk. Rafa je pořád blízko svého teoretického vrcholu. O to víc lze tyto věci brát v potaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Už sa stalo.

Mário Ancic.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa plno míču nedobíhal a vypouštěl . Dále dělal více chyb než Darcis(který dnes odehrál své maximum , přesto mě jeho výkon nějak neoslnil), to prostě nebyl Rafa. A to jeho pokulhávání hlavně ve 3.setu vypadá že zas má do konce sezóny volno ...
Reagovat
smazaný uživatel
Darren Cahill ?@darren_cahill 3m

Wonderful performance from Steve Darcis. Deserved his win over Rafa. Played better tennis from the 1st game & held his nerve in big moments

Sabine Lisicki ?@sabinelisicki 11m

I know Rafa wasn't at his best...but still it takes a lot of effort to beat him! Rafa will bounce back. Champions always do! Everybody was talking about the Rafa- Roger 1/4final...and here comes Darcis & showes that anything is possible! Unbelievable match by him!

ITF ?@ITF_Tennis 41m

Gustavo Kuerten, in 1997, was the last reigning Roland Garros champion to lose in the first round of #Wimbledon

Brad Gilbert ?@bgtennisnation 25m

What a stunner I dont believe my eyes Darcis with the great Buster Douglas upset over Rafa

andyroddick ?@andyroddick 25m

Unreal effort by Darcis. Played great tennis .......
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal: "I don't want to talk about my knee. Steve Darcis played a fantastic match. He deserved it. If I talk about my knee, it's an excuse."

#Nadal: "I tried to prepare as well as I could for this tournament knowing it would be harder than ever and it was."

#Nadal: "I can say I will keep working hard and I hope to have here a few more years to play here."
Reagovat
Sonja
Hezký koment od Sabine.
Reagovat
Faddova
Kdes to vyšetl? Tiskovku brutálně ustřihli...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Twitteru wimbledonu a BBC.
Reagovat
darek.vrana
Tak a zase vzkaz pro všechny, kdo tvrdí, že tohle by se NIKOMU jinému ze špičky než Berdychovi nemohlo stát! :)
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě nejhorší zpráva roku 2013 :-(
Reagovat
Heather_Fedex
tak tohle by mne ani ve snu nenapadlo....
byly chvile, kdy mi rafael poradne pil krev, ale tohle mu urcite nepreji...
je mi lito jeho slusnych fanousku.
navic mi to urcite zkomplikuje umistneni ve fantasy ;///
Reagovat
Labi
myslím že po dnešku nezůstaner u nadalu v domě ani na zahradě nic co by obsahovalo chlorofyl :D :D
Reagovat
Faddova
i když smutním, pobavils mě :-D
Reagovat
J1mmy88
Pro mě tímto končí letošní GS na trávě :-/
Reagovat
Mayo
človek sa teší na Wimbledon jak sprostý a takto to dopadne...no cemment som frustrovaný idem po kanáloch chodiť ... zase tu čítať 2 roky posmešky...fandiť Nadalovi neni sranda :(
Reagovat
smazaný uživatel
ja to citim tak isto Proste neviem co robit hnusny pocit mam
Reagovat
smazaný uživatel
Přidej se k nám FMF Mayko, už tak nám dost pomáháš :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Posměšky může psát jen trotl. Pro mě to není ostuda, že prohrál. Darcis hrál prostě skvěle a vyhrát si zasloužil. Kdoví co se stalo - možná málo tréninknu na trávě, možná koleno (i jsem myslím zahlédl pokulhání, kdýž dobíhal kraťas, kdoví).
A nemysli si, fandit Federerovi (můj případ) je taky velmi náročné :)
Reagovat
Heather_Fedex
presne tak, xero. navic, darcis ma z travy take skalp berdycha, takze na ni urcite je silny
Reagovat
smazaný uživatel
Pravý fanúšik fandí vždy ked darí aj ked sa nedarí. Ja budem Rafovi fandiť do konca jeho kariéry. VAMOS!!!
Reagovat
Faddova
jj, chalani, už je to tak... taky jsem se těšila jako malá holka :-( ...šla jsem se aspoň vyrubat na trénink do karate a jak na sviňu jsme dělali celou dobu akrobatické prvky, den blbec
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis hrál skutečně výborně, klobouk dolů! Ukazuje se, že Berdych to s ním na OH v 1. kole fakt "vyhrál". Navíc na 2 sety.
Jinak Nadal se mi nezdál nějak výrazně limitovaný, lítal tam jak hadr na holi, ale ty laciné chyby co dělal, hlavně ke konci u sítě, tak to byla pro jeho fanoušky věc nevídaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Co uz zivot ide alej ale toto sa nemalo stat neskutocne velka odstuda Bože nechapem tomu vobec

ani sa mi ten Wimbledon uz nechce sledovat
Reagovat
Jabadu
Doplatil na své přeliftované údery. Tráva tu rotaci zbrzdí, antuka znásobí. Na trávě se hrají "placky" - viz Kvitová (i když zrovna teď jí to moc nejde).
Reagovat
smazaný uživatel
taky som bol sklamany, ze sa s rogerom stretnu zrejme uz v stvrtfinale ale tak asi nestretnu :D ... ale skoda ho ... mohol radsej murray vypadnut ...
Reagovat
Sonja
Ale jen asi...
Reagovat
smazaný uživatel
zase bebi? :/

tak treba se za rok od rafy doctu, ze by darcis vyhral i kdyby byl rafa dnes 100%.
Reagovat
stopan
mNadalova hra mi nikdy nebola po vôli, jeho behanie 4 metre za zakladnou a vsetko vracat a vyuzivat volne rohy kurtu supera, to je jeho taktika. Uprimne som stastny ze Nadal prehral 3-0 na sety, koledoval si to uz na French Open v 1. kole Brands ho bil dva sety, ani sam nevedel ako otocil teibreak v druhom sete, Fogniny ho v tretom kole na fench open bil, dva sety to bolo o tom ci Fogniny pokazi alebo nie, paradoxne nadal nakoniec vyhral Frech open, dneska to stastie nemal aby vyroval 1-1 na sety ako s Brandsom, pomohol mu rozhodca, ked odpiskal aut v tiebreaku,ktory nebol, pomohla mu paska aj nevynutena chyba Darcisa, ale zasluzene nakoniec prehral aj druhy set a Darcis to uz nepustil.
Reagovat
steve79
Tohle je prekvapeni. Zapas jsem nevidel a nedokazu si predstavit co se mohlo stat.
Reagovat
stopan
Co sa stalo? to sa stalo ze Nadal hral podobne ako prve kola na Frnech open, bez stavy, vtedy sa mu podarilo s kusiskom stastia preskrabat do osemfinale a tam sa herne chytil. Dnes podobny vykon nemastny neslany ako na zaciatku French open, len dnes sa Darcis nevyhadzoval v klucovych momentoch ako ini superi, aj ked v prvom sete nevyuzil 8 breakbalov a v druhom sete vedenie v tiebreaku 6-3.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist