Policie v Paříži zatkla ruskou tenistku Sizikovovou kvůli podezřelým sázkám

4. 6. 2021, 12:40
Aktuality 12
Francouzská policie ve čtvrtek zatkla ruskou tenistku Janu Sizikovovou kvůli podezřelým sázkám na její loňský zápas ve čtyřhře na Roland Garros. Šestadvacetiletá 101. hráčka deblového žebříčku, která letos v Paříži stejně jako loni vypadla hned v prvním kole, je ve vazbě.
Profily hráčů
Jana Sizikovová

Policie začala vyšetřovat zápas prvního kola French Open, v němž Sizikovová spolu s Američankou Madison Brengleovou podlehly ve dvou setech rumunské dvojici Andreea Mituová, Patricia Maria Tigová, kvůli podezření z korupce a organizovaným sázkám loni v říjnu.

Podezření vyvolal pátý game druhého setu, kdy Sizikovová udělala dvě dvojchyby a zkazila i další výměny. V té chvíli podle deníku L'Équipe přibylo na výsledek zápasu nezvyklé množství sázek.

Letos Sizikovová nastoupila v Paříži po boku krajanky Jekatěriny Alexandrovové. V prvním kole nestačily na Australanky Storm Sandersovou a Alju Tomljanovicovou. Krátce po utkání policie Sizikovovou zatkla.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
patriks
Nejlepší jsou ty sázkové kanceláře sídlící v různých rájích, kde když vám výhru nevyplatí protože prostě nebudou chtít, tak se můžete jít tak akorát klouzat.
Reagovat
slacker
Muzete svoji touhu po pomste nasmerovat do vyroby vlastni atomove bomby kterou na ten raj pak svhrnete v pronajatem letadle
Reagovat
patriks
Jo vy jste tam prostě trpěn pokud jen vkládáte a nevyhráváte.
Reagovat
SpacialRecognition
interpellée neznamená zadržená/zatčená.

Jenom se jí ptali
Reagovat
Faby
vyvolal páty gem druhého setu. To si odskočila z kurtu vsadiť, či ako?! smile
Reagovat
Mony
Průběh domlouvá mafie předem. Třeba, že prohrajes 8 a 9.game ve 2.setu
Reagovat
slacker
a kdyz ho prohrajes 0:6 anebo 1:6?
Reagovat
Mony
Tak nic nedostane
Reagovat
darek.vrana
Ano, šla si vsadit AKO????
Reagovat
safi1313
Tam je to trosku jinak - vzhledem k tomu ze před zápasem neví jaký gam bude servírovat atd - dostává během zapasu signál . Muže to být cokoliv -2 troubnuti auta co parkuju za plotem, nebo přímo něco z publika , nebo nějaká křik z chodníku.. takže ne opravdu si nevsadila v průběhu :))
Reagovat
slacker
saskovky a kasina taky nehrajou fer.
Reagovat
Newcombe
Je to podvodnice a hlavně Nepřítel státu!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist