Pořadatelé turnaje v Londýně budou Murraymu držet divokou kartu

7. 5. 2019, 12:06
Aktuality 3
Pořadatelé turnaje v londýnském Queen's Clubu, který je tradiční generálkou na Wimbledon, budou do poslední chvíle držet divokou kartu Britovi Andymu Murraymu. Bývalá světová jednička v lednu absolvovala náročnou operaci kyčle a jeho snem je pokusit se zakončit kariéru ve Wimbledonu, odkud dvakrát odjel jako šampion.
Profily hráčů
Andy Murray

Jednatřicetiletý Murray se na kurtech naposledy představil na lednovém Australian Open, kde vypadl v prvním kole. Nedlouho poté podstoupil druhou operaci kyčle, během níž dostal povrchovou náhradu kyčelního kloubu. Minulý měsíc vítěz 45 turnajů na okruhu ATP včetně tří grandslamů oznámil, že po dlouhé době necítí bolest.

Svou účast už pořadatelům červnové akce přislíbili obhájce titulu Marin Čilič, Kevin Anderson, Juan Martín del Potro, Stefanos Tsitsipas či Stan Wawrinka. Murray turnaj v Queen's Clubu ovládl už pětkrát, naposledy před třemi lety. Následně podruhé triumfoval i ve Wimbledonu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Fransoas
Pokud bude Andy úplně zdravotně redy,může potom CHarlestonu - měla by to být rozehrávka - se angažovat pro Wimbledon.Je ovšem otázka,bude-li se mu dařit tak možná neukončí kariéru.je to úžasný hráč a gentleman.Byla by to škoda.Přeji mu,aby to dopadlo opět dle jeho představ.
Reagovat
Padme
ukončit na Wimbledonu, ale třeba až za pár let ne? Nemá smysl se kvůli tomu odrovnat letos, když to s ním vypadá nadějně... Nebo víte někdo něco víc?
Reagovat
Patik
Aj tak je to podľa mňa príliš skoro..príliš skoro nato aby tam uhral tenis adekvátny k jeho menu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist