Pořadatelé turnaje v Madridu se omluvili deblistkám, které po finále nenechali promluvit

11. 5. 2023, 19:03
Aktuality 6
Pořadatelé tenisového turnaje v Madridu se omluvili za to, že po finále čtyřhry žen nenechali hráčky při závěrečném ceremoniálu navzdory zaběhlým zvyklostem promluvit k divákům. Za tento krok organizátoři sklidili kritiku nejen od aktérek zápasu, ale i od fanoušků na sociálních sítích.

Zatímco finalisté dvouher i čtyřhry mužů v Madridu dostali při předávání trofejí tradičně šanci promluvit a poděkovat za podporu, deblové vítězky Viktoria Azarenková z Běloruska s Brazilkou Beatriz Haddadovou Maiaovou ani poražené Američanky Cori Gauffová a Jessica Pegulaová tuto možnost neměly.

"Upřímně se omlouváme všem hráčkám i fanouškům, kteří od Madrid Open očekávali víc. Nedat šanci finalistkám dámské čtyřhry promluvit po zápase k fanouškům bylo nepřijatelné," uvedl čtyři dny po finále v prohlášení na Twitteru výkonný ředitel turnaje Gerard Tsobanian. Přímo se prý omluvil i všem čtyřem tenistkám. "Udělali jsme chybu a už se to nebude opakovat," dodal.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Klenot_mezi_muzi
No a? Vždyť to jsou jen chodící rodidla, jejich kvákání nikoho nezajímá.
Reagovat
elsky
Ocas vrtí psem..
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak ono je to pro tenhle typ zbabělců v dnešním světě složité. Oni si mysleli, že budou pochválení za to, že nenechali mluvit Bělorusku a "kamarádku dikátora", ale nedomysleli to.

Správně měli nechat promluvit ty poražené Američanky, a Bělorusku s Brazilkou ne. To by bylo v dnešním světě správně...smile
Reagovat
Krisboy
Třeba jí nenechali mluvit v zájmu ochrany duševního zdraví diváků smile
Reagovat
elsky
Aha, tak ono je to komplikovanější smile, za vším hledej Ukrajinu. Myslel jsem, že v tom je jen malá sledovanost čtyřher..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ukrajina, feminismus, black lives matter... je to holt dnes pro toho, kdo se chce za každou cenu zavděčit režimu, fakt složitý. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist