Pořadatelé US Open oznámili ženské divoké karty

14. 8. 2008, 10:16
Aktuality 0
Organizátoři posledního grandslamového turnaje sezony oznámili jména tenistek, kterým udělí divoké karty. Díky ní si na US Open zahraje veteránka Severine Bremondová z Francie, ale také čtveřice domácích teenagerek.
Severine Bremondová

Francouzka Bremondová, která dnes slaví své 29. narozeniny, díky rozhodnutí pořadatelů US Open pojede už na svůj devatenáctý grandslamový turnaj v řadě. Na žebříčku WTA byla nejvýše v únoru 2007, kdy figurovala na 34. místě, momentálně je až na 124. příčce.

Nejvíc divokých karet dostaly pochopitelně domácí hráčky. Americké fedcupové reprezentantky Jameu Jacksonovou a Ahshu Rolleovou doplnila teprve sedmnáctiletá Gail Brodská, která si to zasloužila díky vítězství na mistrovství USA do 18 let minulý víkend.

Vedle ní se na grandslamovém turnaji objeví také stejně stará Asia Muhammedová, o rok mladší Melanie Oudinová a Coco Vandewegheová.

Osmá karta připadne australské tenistce, jejíž jméno organizátoři oznámí později.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist