Pořadatelé Wimbledonu věří, že budou moci zaplnit víc než čtvrtinu kapacity

20. 5. 2021, 09:12
Aktuality 33
Pořadatelé Wimbledonu doufají, že budou moci přivítat v All England Clubu víc diváků, než se původně plánovalo. Vzhledem k lepšící se koronavirové situaci v zemi se předpokládá další uvolnění opatření a organizátoři očekávají, že by díky tomu mohli zaplnit více než povolených 25 procent kapacity.
Wimbledon (© AELTC)

Na základě vývoje počtu případů a postupu očkování v zemi je možné, že Velká Británie od 21. června zruší omezení sociálních kontaktů. Wimbledon, který za normálních okolností přivítá až 42 tisíc fanoušků denně, je na programu od 28. června. Naději pořadatelům navíc dává řada úspěšně uspořádaných akcí s diváky zařazených do testovacích projektů.

"Chápeme ale, že s ohledem na indickou mutaci ještě bude o tomto tématu velká diskuze mezi vládou a zdravotními úřady a jsme připraveni být flexibilní, abychom mohli odpovídajícím způsobem reagovat," uvedli zástupci All England Clubu v prohlášení. Všechna rozhodnutí o cenách vstupenek nebo odměnách pro hráče proto nechávají na co nejpozději. Předprodej vstupenek by měl být zahájen až v polovině června.

V roce 2019 přivítal nejslavnější grandslamový turnaj na travnatých dvorcích All England Clubu za 13 hracích dní celkem 500.397 diváků. Vloni se kvůli pandemii koronaviru poprvé od druhé světové války neuskutečnil.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

33
Přidat komentář
Stan_Borowitz
s chutí jsem si ji pročetl, protože vypovídá hodně o dnešní době i o tom, co nás asi do podzimu ještě čeká...

Dnešek připomíná situaci před volbami v roce 1946. Země těsně po obtížné zkoušce, kterou sice neprošla úplně se ctí, ale zase na druhou stranu nijak nevybočila z průměru zemí, které nám ti, jejichž cílem je podkopávat naše sebevědomí (protože nesebevědomí lidé se snadněji ovládají), urputně předhazují za vzor, přičemž cudně zamlčují jejich vlastní problémy a selhání. Současný stav dobře shrnuje ten článek, který odněkud zkopíroval FU.

Co nás čeká? Kdo ví... na jednu stranu je tu pořád dost lidí, kteří vnímají nová nebezpečí, ale podle průzkumů i čím dál víc těch, kteří je nevidí nebo nechtějí vidět. I před volbami 1946 byli lidé, kteří hrozbu představovanou KSČ zlehčovali a neviděli. Vždyť ten program KSČ byl tak hezký, liberální a progresivní, nic o zavírání oponentů, znárodňování i drobných majetků a živností a vedoucí úloze strany v něm přece nebylo. Přitom se stačilo podívat na to, jak jejich "liberální" program v praxi realizují ideově spřízněné strany v jiných zemích, které v tom "pokroku" byly o něco dál, zejména SSSR.

A dnes stačí to samé. Pravda, doba se změnila a metody také. Oponenti se většinou nezavírají (i když první vlaštovky už tady jsou, třeba ten kanadský otec, který spáchal trestný čin oslovování své pubertálně vyšilující dcery podle jejího biologiského pohlaví), pouze se provede jejich "deplatforming", přijdou o možnost veřejně vystupovat, komunikovat s přáteli a bízkými, o práci, nájem, bankovní účty a karty. Pokud je potřeba a jedná se o známějí nebo "nebezpečnější" osobu, souběžně s tím se spustí ostuzující mediální kampaň bez možnosti obrany (například v normálních poměrech trestné označení za "nácky" všech, kdo s progresivistickou ideologií bezvýhradně nesouhlasí). Společenská likvidace moderní doby.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zajímavá je taky ta až rituální nenávist vůči osobnostem, zejména těm, které plní to, co *svým voličům* slíbily. U nás se zkoncentrovala do nenávisti k Babišovi a Zemanovi. Jakkoli lze vůči nim mít větší či menší výhrady, není k takové nenávistné posedlosti racionální důvod, zejména ne u běžného voliče, jehož život se - nepočítaje koronavirus - za poslední roky nepochybně obecně zlepšil. Docela chápu ty, kterých se dotkla - a hlavně měla ve třetí a čtvrté vlně dotknout - elektronická evidence tržeb. Hospodští zase tak silná vlivová skupina nejsou, ale právníci, účetní, konzultanti, lékaři, lektoři, organizátoři kulturních akcí - to už je úplně jiná písnička a jde jim většinou o úplně jiné částky. A hlavně mají dobré kontakty v médiích nebo třeba mezi soudci, a to i těmi nejvyššími. A jak víme, kdo ovládá média, ovládá velkou část světa, a kdo si k tomu přihodí i justici, ovládne vše. S vámi spřízněná média vyrobí "kauzu" a když to nestačí na likvidaci, dodělá práci s vámi spřízněná justice. Z poslední doby doporučuji pozornsti například případ Michala Waltera Krafta. Nebo nakonec i toho blba Hamáčka, to je case study v reálném čase jako hrom. Co je cílem? Oni vědí, že na Babiše nestačí, že po něm všechna špína, co na něj naházeli (nebo se jí popatlal i on sám, třeba Čapí hnízdo), steče jako po teflonu. Vědí, že nad ním nejspíš nezvítězí, tak potřebují zlikvidovat jeho potenciální koaliční partnery či subjekty, které by byly ochotny tolerovat jeho menšinovou vládu. Vědí, že je tady jako pojistka Zeman, který nebude hrát jejich falešnou hru s předvolebními koalicemi a sestavením vlády pověří leadera vítězné strany, žádné koalice. Proto je tak usilovná snaha obžalovat Zemana a pomocí spřízněných soudců jej zbavit funkce. Proto snaha zlikvidovat Hamáčka, potažmo ČSSD, jako potenciálního Babišova koaličního partnera. Proto tak usilovná snaha o logicky i logisticky nesmyslné předčasné volby.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na podzim už nebude tak silná karta všeobecného nasrání v důsledku koronaviru, naopak může ve společnosti převládnout optimistický sentiment nových nadějí a obnoveného normálního chodu společnosti... Čili u každého kroku, každé madiální kauzy je třeba si klást základní otázku: "Cui bono?"

Přeji všem, aby víc přemýšleli nad tím, kdo a kam se je pokouší prostřednictvím médií manévrovat, a jaké to bude mít důsledky. Samozřejmě si pro sebe umím představit lepší vládu než Babišova, ale je to bohužel vláda ryze utopická. Jako demokrat budu volbu spoluobčanů respektovat, ať dopadne jakkoli, na rozdíl od těch, kdo se za demokraty jen vydávají a snaží se demokracii permanentně přidávat různá adjektiva a hlavně se snaží demokratickou volbu, která nevyhovuje jejich zájmům, různými nedemokratickými prostředky zvrátit. I to je varovný signál. Volby, které nedopadly po jejich, dopadly vlivem "nevzdělaných venkovanů" ŠPATNĚ. Když je nejhůř, vytáhne se všemocný kouzelník Putin a jeho neviditelná armáda mocnější než všechny síly světa. Co budou lidi, kteří tohle tvrdí, asi dělat, když budou moci pravidla voleb ovlivňovat? Stejně jako v roce 1946 je dobře dívat se do zemí, kde jsou "napřed", třeba USA.
Reagovat
tommr
hezky napsáno. Co nás čeká nevím, ale určitě to nebude nic dobrýho. Pod vedením progresivních sil v EU a USA to prostě ani jinak než špatně dopadnout nemůže. Otázka je jen jak zlý to bude ... smile
Reagovat
George_Renel
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/zeny-se-rodi-s-vaginou-rekla-skotska-studentka-hrozi-ji-vyhazov-40360977
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, k tomu jsem se už vyjadřoval na Twitteru. V normálním světě by v zemi, kde je u moci konzervativní vláda (pokud by v takové zemi k něčemu podobnému vůbec došlo), ministerstvo školství okamžitě pohrozilo univerzitě odebráním akreditace a státních příspěvků. Současně by na ni poslalo hloubkovou kontrolu všeho, co je oprávněno kontrolovat. Tihle šmejdi totiž rozumí jen řeči síly. Tohle si dovolují jen proto, že vědí, že dnes jsou vlády slabounké jako čaj a že právě ONI mají na své straně média (a justici). Takže vědí, že spřátelení soudci by nařídili takové opatření vlády zrušit a spřátelená média (BBC, Guardian, Independent atd. plus armáda trollů na sítích) by spustila takový shitstorm o ohrožení akademických svobod atd., že by je to mohlo stát vládní křesla. Boris a spol. si o tom samozřejmě myslí to, co my, ale už si proti tomu prostě netroufnou jít. A to budí největší obavy. Protože pak to vypadá, že ať budeme volit, jak chceme, dopadne to stejně. O zásadních věcech už se nerozhoduje ve volbách, rozhodují o nich různí "aktivisté" a jiní lidé v pozadí, které nikdo nevolil, s podporou médií a hlučného progresivistického davu. Co proti nim dokázal Trump? Co Babiš? Vypověděl snad Babiš Istanbulskou úmluvu? Zastavil snad indoktrinaci školství? Ano, zastavil kvóty, ale jen proto, že cítil masovou podporu obyvatelstva a to nebezpečí bylo bezprostřední. U ostatního uplatňují progresivisté osvědčenou a nesmírně účinnou taktiku "Fáze 1: O ničem podobném se vůbec neuvažuje, kdo to tvrdí, je manipulátor, ruský troll a šíří hoaxy. Fáze 2: Je to jen materiál k zamyšlení, návrh k diskusi, rozhodně nic závazného, kdo tvrdí něco jiného, je manipulátor, ruský troll a šíří hoaxy. Fáze 3: Už to bylo schváleno a nedá se s tím nic dělat. Případné zrušení nebo změna by vyústila v katastrofu biblických rozměrů. kdo tvrdí něco jiného, je manipulátor, ruský troll a šíří hoaxy. Měl by být potrestán za podvratnou činnost." To, že se v této atmosféře podařilo těsně prosadit Brexit, je malý zázrak.
Reagovat
FulnekUltras
smile mj. ty tři fáze super... ;-)))

bohužel se potvrzuje, co už před 20 lety říkal Kája Gott ;-) - politici (lidi, na které je vidět, a mají reálnou odpovědnost) jsou teď už v podstatě jen malé figurky, zatímco dění na šachovnici ovládá globální finanční elita "neviditelných", kteří jako ony pověstné bílé koně podporují všechen ten "progresivistický" šmejd

no, Melindě se vůbec nedivím, že se z tohoto čím dál víc zapáchajícího hnízda snaží na poslední chvíli uniknout co nejdál...
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
paddy
Takhle nějak vypadá snaha zerogen vyhrát GS proti Big3 smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=m_CrIu01SnM
Reagovat
paddy
Ve znaku má 2 zkřížené tenisové rakety, ale tady to vypadá, že je to zkřížený srp s kladivem. smile
Reagovat
Stan_Borowitz
na okruhu a titul z něj vydá ohledně prestiže tenisty minimálně za dva z jiných grandslamů, tak se jeho pořadatelé chovají neuvěřitelně odpovědně a zdrženlivě.smile Stačí porovnat s arogantním přístupem organizátorů Roland Garros. Ti neberou ohledy na situaci ve Francii ani na jiné turnaje. smile

Tím si ale chybějící prestiž opravdu nenaženou...smile
Reagovat
FulnekUltras
ekovakcinační "spasitelé planety" zatím ukázali jen to, že loňské hoaxy jsou letošní realita - cíleným záměrem a umělým původem zavánějící čím dál víc

vsadit na dostatečné odstupy mezi diváky bude letos ještě určitě lepší

smilesmilesmile
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak dnes od 14:15 jsem už taky voják Billovy armády a čekám na signál s povelem, kam jít a co dělat.

Ale na Darknetu už jsem našel skupinu hackerů, kteří nabízejí přeprogramování vakcínových čipů na přání. Je to sice dražší než koupit si většinu v korespondenčních volbách prezidenta USA, ale mám už objednáno přeprogramování na nejlepšího tenistu historie, takže se všichni připravte, že brzy dáte sbohem žabomyším válkám mezi rogerovci, rafanovci a novakovci.

Nadchází čas stanovců. RF a RN doženu nejpozději v roce 2027 a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty...smile
Reagovat
FulnekUltras
a zatím se zdá, že místo čipů bohatě stačí každodenní mainstreamová masáž

-------------------------------------

viz dnešek u koně:

(Prezident) Zeman patří před soud, znělo v tisícihlavém davu.

(titulek bakaloznamu)

a já dodám: ...v davu totálně mediálně zmasírovaných a zpitomělých de Billů, kteří mají na podzim patrně v úmyslu volit tu nejhorší svoloč, jaká se od druhé světové války dere do čela státu. Přesto jsem pevně přesvědčen, že bartoschjugend přes všechny ze zahraničí placené a řízené manipulace v této zemi nemá šanci, a ještě letos zcela zaslouženě skončí v propadlišti dějin, stejně jako milion chcanek a další slušně řečeno extrémně naivní rádoby progresivní odpad současné společnosti.

Pak snad už definitivně dohraje také celá "slavná" covid reality show, která má mj. za cíl vytvořit i "mlžnou clonu" k instalaci progresivistických režimů jak především v USA, tak i nyní v Česku, později třeba Maďarsku (Slováci už se z čaputovsko-matelkovského šoku postupně vzpamatovávají) - a prostor konečně zase dostane klasická medicína a méně komerčně orientovaný "boj" za skutečné zdraví a reálnou léčbu lidí.

smilesmilesmile
Reagovat
gigin
Koho budeš v říjnu volit?
Reagovat
FulnekUltras
s největší pravděpodobností, blížící se jistotě, KSČM
Reagovat
FulnekUltras
pokud se teda dožiju - nechci sám sebe zlehčovat přes čáru ;-)
Reagovat
blixa
A není to nuda ? Takový vyčpělý dědky a báby, to už je snad i pod tvoji úroveň smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
gigin
Děkuji za odpověď.
Reagovat
blixa
Já bych řekl, že v případě Ultrase to SPD jistí smile. Zajímavý na něm je, jak starej komouš nenávidí ty nový komouše smile. A pak že komouš nemůže bejt konzervativní ... smile
Reagovat
FulnekUltras
Japonec taky není úplná marnost, jak se o něm v mainstreamu s oblibou tvrdí. Horší je to ale s kvalitou a pevností osob za ním. Volný blok bohužel asi nepřeleze 5%. ANO jakožto poněkud sociálnější odnož ODS zachraňovat nehodlám. Oni to zvládnou i beze mě. ;-)))
Reagovat
annah
Dyť říká, že je bude volit.
Podle mě jsou pořád o chlup lepší komanci, než ničeho se neštítíci banda nácků z SPD. Z těch jde fakt strach, když člověk vidí jejich 10%. Neco podobného byli v 90. Letech Sládkovi republikáni. Politika jako byznys k vlastnímu obohacení a radosti z toho,jak můžu manipulovat s nemyslicim stadem. Prvoplanovi gauneři tvářící se lidumilne. Ostatně Hrabiš je něco podobného.
Reagovat
FulnekUltras
blixa pod "novými komouši" myslel pirátčata ;-)))
Reagovat
annah
Piratcata jsou komousi? Už plánuji zavírat oponenty, znarodnovat majetky a budovat vedoucí ulohu, na kterou se nešahá?
Kluci jedni pilni, kdo by to do nich řek? Budu muset kouknout do jejich programu. To by mohlo být ještě horší než ta banda na kolenou před svým oligarchou, modlici se jedinou modlitbu: Ano, ano, ano...
Reagovat
FulnekUltras
"pilní kluci" začnou mimo jiné tím, že v EU poslušně (jako vše ostatní) odhlasují jednotné sociální dávky ve všech zemích, čímž otevřou cestu k uplatnění dosud neprosazených kvót pro přerozdělování "migrantů" - s veškerými důsledky i pro naše území

zrovna tak na sebe nenechají dlouho čekat ani další bezohledné sociální experimenty typu zvýšeného zdanění soukromého vlastnictví včetně nemovitostí, o kterých dnes raději cudně mlčí, případně je překrucuj do "pouze" komerční/ekologické roviny nebo je rovnou označují za "hoaxy" (na čistě politické rozhodování o tom, co je a co není "dezinformace" či "dezinformační zdroj", už si dokonce zřídili "odborný orgán" pod vedením takových "kapacit" jako jsou údajně vyléčená smažka Cemper nebo aktivistický "inovátor vzdělávání" Kartous)

když si k téhle dvojce představím ještě klasicky kličkujícího šéfa Bartoše, novosvazáckého fanatika Michálka nebo celoživotního sorosovského pohůnka Ferjenčíka, tak opravdu NE

o možném "řešení" důchodového systému přes velmi sporný nepodmíněný minimální příjem pro každého ani nemluvě

no ale věřím, že lidi budou mít nakonec dostatek rozumu, aby tato nadnárodně řízená banda globalistických kývačů ve Strakovce neusedla
Reagovat
FulnekUltras
Vyšší daně? No budiž, ale proč? Protože nevíte, kde brát prachy? A co takhle třeba šetřit? Začít u sebe. Snížit platy poslanců, senátorů, státních zaměstnanců (jsou totiž pod penzí) a ústavních činitelů. Nenechat c?.. válet se v darovaných bytech na dávkách a hnát je do práce. Nedržet ilegální migranty v lágrech, ale hned je vracet tam, odkud přitáhli. 81 senátorů nás ročně stojí přes půl miliardy. 200 příživníků v Parlamentu je ještě větší ?morda?, protože tam je ?cestovka? intenzivnější a hlad větší. Vyřeší to 4 miliardy, bratru, pakatel. U vlády a prezidenta je mnohem těžší dobrat se správných čísel, protože tam hraje velkou roli diplomacie. Jenže si stačí vzpomenout na blba Hamáčka a jeho připravovanou cestu, a pokud je rozpočet na podobné hovadiny, tak ?potěš koště?! Viděl bych to všechno (včetně aparátu, a že jich je!) klidně na 10 miliard. A heleme se! Najednou před námi vrtí prdelkou skoro 15 miliard korun! Ještě bych zapomněl na c?. Kašleme na sčítání, už komunisti věděli, že c?. nám sem přitáhlo ze Slovenska pro prachy z dávek přes půl milionu a tahle parta nežije za ?bůro? měsíčně. Dělá jich ani ne jedna čtvrtina, takže zbytek, co dostává ?pětku? na hlavu nás stojí 45 miliard (bez dalších náhrad!). A hele! Najednou vidíme, že jen příživníci nás stojí 60 mld! ?Zkrouhnout? na půlku, a hned máme pro důchodce.
Ke zdaněnému konopí se snad ani nemá cenu vyjadřovat. To, co není legální, nemůže být zdaněno. To je výmysl jedině totálně vyhulený extrémně levicový palice. Až se to zlegalizuje, daňte si to. Dokud je výroba, držení a užívání trestný, tak ?sorry jako??
Reagovat
FulnekUltras
Férová migrace? A co to jako je? Ona existuje neférová migrace? Že by nelegální překračování hranic Schengenu, většinou za nemalou úplatu organizované kdoví jakou mafií a podporované neziskovými organizacemi ze skoro celé Evropy za prachy americkomaďarského idi-ota, bylo neférové? Všude na světě je ilegální překročení hranice minimálně přestupkem. Škoda, že se neřídíme naším vzorem, USA, kde ilegální přechod hranice znamená doživotní zákaz vstupu na území americké unie. Konec demokracie. Z podvozku kamionu vypadnou černí pasažéři doslova a do písmene, a my se o ně budeme starat? A to jako proč? Celý barevný svět táhne za lepším do Evropy, Ameriky a Austrálie, doma to nemaká (tedy krom výroby dalších a dalších nemakačenků) a bílí blbečkové starejte se? Ne! Nám taky nikdo nic nedal zadarmo. Nakradli si jenom s?. u koryt, který nikdo neviděl pod občanskofórové a chátristické prsty. Takže všichni přivandrovalci, tradá, domů!
Nějak mně nenapadají výhody, které bychom mohli mít z přijetí eura jako domácí měny. Koruna je běžně směnitelná, kurzově pohyblivá a víceméně stabilní. V okamžiku, když přijmeme euro, dojde ihned k cenové valorizaci a nebudeme se stíhat divit, jak vyletí inflace. Německé ?dceřinky? nebudou muset převádět měnu a stát ani nebude vědět jak mizí dividendy do pr?, pardon do západní Evropy. Příjmy se fixnou, ale ceny ne. Veškeré ceny se zaokrouhlí, a rozhodně ne dolů, takže to, co dnes zdražuje o desítky haléřů, bude v eurocentech někde úplně jinde. Kdyby deset eurocentů nebylo dnes dvě padesát, bylo by mi to ?u p?..??
Online volby se mi ani nechce komentovat. Bordel, co tohle svinstvo udělalo v Americe při posledních volbách, je ukrutný. Lumpárny, podvody, manipulace. Tohle ne, nikdy. Kdejaký blbec (no vlastně chytrák) může nabourat systém a vylhat cokoli si vzpomene.
Reagovat
blixa
Ne, blixa pod novými komouši myslí mladé nadšené progresivisty, zejména ty americké. Naše pirátčata k nim mají hóóódně daleko, ale Ultras potřebuje kromě vnějšího nepřítele i vnitřního nepřítele, tak jsou mu pirátčata dobrý smile
Reagovat
FulnekUltras
slova "hóóódně daleko" bych nahradil spíš spojením "proklatě blízko" - už jen způsobem jejich financování, resp. prakticky neomezených dotací, které tomuto novosvazáckému šmejdu dlouhodobě a cíleně směřují od nejbohatších bilderberských elit a úchylných "filantropů" - jakoby náhodou do jednoho velmi blízkých nynější Demokratické straně v USA

společným znakem je samozřejmě i globální úsilí tohoto elitářského ksindlu "opozičně" svrhnout všechny "nepohodlné" režimy a politiky - a nahradit je sterilně neoliberálními loutkami typu Biden nebo Čaputová

LGBT, BLM, migrace, "barevná" "opoziční hnutí", kovidpsychóza - to vše pochází z jednoho zdroje, a je dílem právě tohoto všehoschopného, stále jednoho a toho samého globálfašizoidního ksindlu
Reagovat
Marduch
Ba ne, docela blízko k sobě mají. Stačí sie podívat na jejich hlavni volební body a k tomu si spojit obsah jejich "interních diskuzi", z nichž se tu tam něco dostane ven..
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, jsou místní verzí téhož. Viz "Mladé pirátstvo", které se jen nemusí tolik maskovat jako jejich starší verze, takže je o dost upřímnější.
Reagovat
peek
Hlavně jestli budou jahody se smetanou, jinak tam nejedu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist