Přehled Laver Cupu. Páteční program rozehrají Dimitrov s Tiafoem. Ve čtyřhře bok po boku nastoupí Djokovič a Federer

21. 9. 2018, 14:02
Aktuality 77
Již za pár hodin startuje druhý ročník akce s názvem Laver Cup. Ve hvězdně obsazené exhibici proti sobě nastoupí výběry Evropy a světa, které budou od pátku do neděle v Chicagu bojovat o triumf v týmové soutěži pořádané na počest bývalého australského tenisty Roda Lavera. Známý je již páteční program, který rozehrají Grigor Dimitrov s Francesem Tiafoem. V závěrečné čtyřhře stanou bok po boku Novak Djokovič a Roger Federer.

Jedna z nejočekávanějších událostí tenisové sezony je tady. Již za pár hodin startuje druhý ročník Laver Cupu. Diváci v United Center aréně v americkém Chicagu budou mít možnost od pátku do neděle sledovat elitní hráče, kteří budou bojovat o prestižní titul pro svůj tým.

V průběhu tří dnů proti sobě nastoupí favorizovaný tým Evropy a výběr světa. Kapitán evropského týmu Björn Borg bude spoléhat na majitele 20 grandslamových titulů a zakladatele této akce Rogera Federera, 14násobného grandslamového šampiona Novaka Djokoviče, Alexandera Zvereva, Grigora Dimitrova, Davida Goffina a Kylea Edmunda.

Náhradníkem evropského týmu je Jérémy Chardy. Premiéra v Laver Cupu čeká Djokoviče, Dimitrova, Goffina i Edmunda. Federer a Zverev se zúčastnili premiérového ročníku v pražské O2 areně.

Velkou sílu má také výběr kapitána Johna McEnroea. Favority se pokusí zaskočit Kevin Anderson, John Isner, Diego Schwartzman, Jack Sock, Nick Kyrgios a Frances Tiafoe. V záloze má McEnroe ještě Nicolase Jarryho. Atmosféru Laver Cupu ještě neokusili Anderson se Schwartzmanem.

Každý ze tří hracích dnů nabídne tři dvouhry a jednu čtyřhru. Páteční a sobotní program je rozdělen na denní a večerní zápasy. V pátek a v sobotu se začne ve 20:00 SELČ, v neděli, kdy jsou na programu finálové zápasy, o hodinu dříve.

Místo konání Laver Cupu se bude každoročně měnit. Vystřídají se jak evropská, tak světová města. Následující ročník uspořádá švýcarská Ženeva. Hrát se bude vždy na tvrdém povrchu v hale. Björn Borg a John McEnroe mají jistotu, že v roli kapitánů setrvají ještě v příštím roce.

Pravidla
1) Jak dvouhry, tak čtyřhry se budou hrát na dva vítězné sety. V případě vyrovnaného stavu 1-1 na sety se rozhodne ve třetím setu super tie-breakem.
2) Pokud je třetí den stav nerozhodný po 12 zápasech, tak o vítězi rozhodne dodatečná čtyřhra.
3) Každý z hráčů bude hrát v průběhu Laver Cupu minimálně jednu dvouhru.
4) Žádný z hráčů nebude hrát více než dvě dvouhry.
5) Alespoň čtyři ze šesti hráčů musí hrát čtyřhru.
6) Nasazení hráčů proběhne každý den před prvním zápasem. Kapitáni si navzájem vymění karty se jmény hráčů, aniž by věděli, koho druhá strana navrhuje.

Bodování
Za každý páteční vítězný zápas obdrží tým jeden bod, za sobotní dva body a za nedělní tři body. První tým, který dosáhne 13 bodů z 24 možných, vyhraje Laver Cup. Pokud dojde k remíze a výsledek na konci všech zápasů je 12-12, o vítězi rozhodne dodatečně přidaný pátý nedělní zápas.

Vizitky hráčů

Roger Federer
Věk: 37
Žebříček: 2
Největší letošní úspěchy: Stuttgart,  Rotterdam, Australian Open (vítěz);  Cincinnati,  Halle,  Indian Wells (finále);
Letošní bilance: 36-6

Alexander Zverev
Věk: 21
Žebříček: 5
Největší letošní úspěchy: Washington,  Madrid,  Mnichov (vítěz);  Řím,  Miami (finále);  Monte Carlo,  Acapulko (semifinále)
Letošní bilance: 45-14

Grigor Dimitrov
Věk: 27
Žebříček: 7
Největší letošní úspěchy: Rotterdam (finále);  Monte Carlo,  Brisbane (semifinále)
Letošní bilance: 22-16

Novak Djokovič
Věk: 31
Žebříček: 3
Největší letošní úspěchy: US Open,  Cincinnati,  Wimbledon (vítěz);  Queens (finále);  Řím (semifinále)
Letošní bilance: 40-10

David Goffin
Věk: 27
Žebříček: 11
Největší letošní úspěchy: Cincinnati,  Barcelona,  Rotterdam,  Montpellier (semifinále)
Letošní bilance: 28-15

Kyle Edmund
Věk: 23
Žebříček: 16
Největší letošní úspěchy: Marrákeš (finále);  Australian Open (semifinále)
Letošní bilance: 26-18


Kevin Anderson
Věk: 32
Žebříček: 9
Největší letošní úspěchy: New York (vítěz);  Wimbledon,  Acapulko,  Puné (finále);  Toronto,  Madrid (semifinále)
Letošní bilance: 36-14

John Isner
Věk: 33
Žebříček: 10
Největší letošní úspěchy: Atlanta,  Miami (vítěz);  Wimbledon (semifinále)
Letošní bilance: 30-16

Diego Schwartzman
Věk: 26
Žebříček: 14
Největší letošní úspěchy: Rio de Janeiro (vítěz)
Letošní bilance: 30-20

Jack Sock
Věk: 25
Žebříček: 17
Největší letošní úspěchy: Houston (čtvrtfinále)
Letošní bilance: 6-17

Nick Kyrgios
Věk: 23
Žebříček: 27
Největší letošní úspěchy: Brisbane (vítěz);  Queens,  Stuttgart (semifinále)
Letošní bilance: 23-11

Frances Tiafoe
Věk: 20
Žebříček: 40
Největší letošní úspěchy: Delray Beach (vítěz); Estoril (finále)
Letošní bilance: 27-21

LAVER CUP 2018
Tým Evropy (kapitán: Björn Borg, poradce: Thomas Enqvist)
Roger Federer
Alexander Zverev
Grigor Dimitrov
Novak Djokovič
David Goffin
Kyle Edmund
Jérémy Chardy (náhradník)
Tým světa (kapitán: John McEnroe, poradce: Patrick McEnroe)
Kevin Anderson
John Isner
Diego Schwartzman
Jack Sock
Nick Kyrgios
Frances Tiafoe
Nicolas Jarry (náhradník)
Program
Pátek (od 20:00 SELČ)
1. Dimitrov - Tiafoe
2. Edmund - Sock
3. Goffin - Schwartzman / nejdříve v sobotu ve 2:00 SELČ
4. Djokovič/Federer - Anderson/Sock
Sobota (od 20:00 SELČ)
1. dvouhra
2. dvouhra
3. dvouhra / nejdříve v neděli ve 2:00 SELČ
4. čtyřhra
Neděle (od 19:00 SELČ)
1. čtyřhra
2. dvouhra
3. dvouhra
4. dvouhra
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

77
Přidat komentář
Nola
exhibiciu som nesledovala, ani nebudem, svoj nazor som napisala uz davnejsie a za nim si stojim, Novak tam nemusel chodit, je dostatocne zabezpeceny a za posledne roky vlastne ziadne ani nehral, ale ak by tam nesiel, okrem Fedexa by tam vlastne ziadny hviezdny hrac nestartoval..... precitala som par komentarov, som rada, ze fandim tomu hnustne nepopularnemu Jugosovi, Mutademus ma prekvapil, som myslela, ze uz je s tym haterstvom davno za vodou, ale ono stale nie, pritom mu fandil vo finale USO :D chapem, mensie zlo je lepsia volba, lebo DelPo niekedy v minulosti si vyslapol na Andyho sprostymi poznamkami k jeho matke....
hra nudny tenis.... pre niekoho nudny, pre odbornikov dokonaly, nie je baletka, ale dokonaly strateg, Fedexov tenis je pohladny, ale nie dokonaly, Novak vyuziva slabiny supera vo svoj prospech, vlastne aj Rafa, Fedex nie, on hra stale ten isty tenis, pohladny..... kazdemu podla chuti, haterov uz neriesim, ale zase dotycni - viaceri neprekvapili a su taki isti vychodoeuropania ako ten Novak :D dopriala by som im, aby si to vyskusali na vlastnej kozi, bojovat proti predsudkom...nie v beznej praci, moji znami pracuju vonku na dobrych flekoch, preto som bola viackrat vonku, ale aj taky Arnold bojoval zo zaciatku s predsudkami a bol Rakusan a nie vychodoeuropan
Reagovat
Fandina
Nesleduješ, tak to o moc přicházíš. Kluci hrají jako o život, mače jsou špičkové a ještě si navíc vzájemně fandí. Úžasný zážitek.
Reagovat
annah
Přesně tak. Je to skvělá podívaná...
Reagovat
smazaný uživatel
Já o někom napíšu, že je pozér a hned jsem hater. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se dodival na HL te čtyřhry a myslím, ze pro diváky to bylo super a i Roger s Nolem se bavili a možná z nich budou i kámoši. Ten level oproti loňsku nelze srovnávat, Nole tam pobíhal někdy jako splasena koza, debly neumí a na síti je fakt slabší. Když hrál po boku s Rogerem tak ten rozdíl mezi nimi byl propastny. Roger to má neskutecne v ruce a kdyby si našel parťáka, tak muže ve 40ti davat GS tituly ve čtyřhře úplně v klidku. Třeba s Radkem by si par GS určitě strihli bez potíží. Ale jinak match super je po roce zase hezké vidět, ze se ti dva zase tak moc nehejtujou. A třeba pro Zvereva to musí být úplně epicke, ze je v týmu s jeho idoly a muže se s nimi bavit cely vikend.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi líto Rogera, hrát s Djokovičem čtyřhru, to je za trest.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale opět to jen dokazuje, že i kdyby oba překonal, tak nikdy nebude považován za takovou ikonu, jako Roger a Rafa. Jugošský pozér, nic víc.
Reagovat
gigin
Kurňa jedeš po ránu :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám to ve srovnání s loňským rokem, kdy při deblu Roger Rafa diváci chrochtali blahem, tentokrát asi spíš litovali Rogera.
Reagovat
Kozoroh
Aha, tak jugošský... A pak že národnost nerozhoduje o popularitě, že spanieli?? Americký pozér nevadí, skotský pozér už vůbec nevadí, ale jakmile není dotyčný té SPRÁVNÉ národnosti, tak má problém. Předsudky vládnou světu...
Reagovat
spaniel
Nerikam, ze neni par jednotlivcu, kteri to tak berou. Jen ze to nema vliv na skladbu fanousku. Roger ma nejvic fandu v Infii. Myslis ze Indove resi Srbsko? Ze vubec tusi co je jugos?
Reagovat
gigin
Infia is a leading company in the fresh fruit and vegetable packaging sector around the world. To by šlo.
Reagovat
Kozoroh
Ty do toho taháš Indy... Mně jde primárně o lidi ze západní Evropy a z Ameriky. Jistě ti nemusím dodávat, že z tohoto okruhu pochází podstatná část tenisových fanoušků. Ti se na nás Slovany, ať již Čechy, Srby a jiné národy, dívají skrz prsty, spatra. A nejde jen o tenis. Macron na nás (V4) řve, proč nepřijímáme migranty a hrozí nám odebráním dotací. A příští týden bude 80. výročí Mnichovské dohody, anglická a francouzská veřejnost tehdy většinové podporovala své politiky ve snaze nám ukrást Sudety a předat je Hitlerovi. Pohlíželi na nás jako na podřadný národ, který ve středu Evropy dělá zbytečné potíže.

No1e není první a jediné ATG slovanského původu, které se potýkalo s nepřízní publika. Ivan Lendl a Martina Navrátilová se s nevelkou podporou taky museli vyrovnat. Být No1e rodilým Američanem, jeho popularita by byla několikanásobně větší, než je v reálu.
Reagovat
spaniel
Tvl, ty mne pises, proc do toho taham Indy a ty do zoho zatahnes Macrona a Mnichovskou dohodu :D Ty jsi mimo. Nehlede na to, ze M. dohoda byla pochopitelny krok, byt ne zrovna chvalihodny nebo odvazny. Par let po prvni svetove se nikomu holt do valky nechtelo a nikdo tehdy neveril, kam az sahaji Hitlerovy plany. Ale klidne bud ublizeny Cechacek.

Indy jsem do toho zatahl logicky - jak u RF, tak u RN tvori vetsinu jejich fandu. Proc jich nema vic Nole? Jiste zadne predsudky vuci Srbum nemaji. Proste uz jsou rozebrani, Nole dosel pozde. Nevim proc zminujes Lendla...ten nemel fandy protoze je to nesympaticky robot. Tomu fanfila tak jeho mama jedine. Navratilova to same.

Jedine s cim se da souhlasit je, ze byt Nole American, ma vetsi podporu. Ale jen v USA a par zemich zap. Evropy. U nas by ji zas naopak mel mensi. Prave pro ty predsudky. U nas jsou totiz daleko vetsi nez na zapade. Mozno proto si myslis tyto kraviny. Ze podle sebe soudim tebe.
Reagovat
spaniel
Co tak na moment zkusit prijmout, ze nejjednodussi vysvetleni byva obvykle to spravne:
- prisel pozde
- hodne lidem je nesympaticky
- jeho hra lidi nudi
Reagovat
gigin
Jj, protiklad Aničky.
Reagovat
Kozoroh
První bod - částečně pravda
Druhý bod - subjektivní dojem, daný tvou sociální bublinou
Třetí bod - subjektivní dojem, daný tvým pohledem na tenis; zkrátka jiní lidi na Djokův tenis pohlíží přívětivěji než ty
Reagovat
spaniel
Ty jsi fakt mimo a diskuse se zamilovanym fanouskem je zbytecna.
Ze je mniha lidem nesympaticky neni ma socialni bublina. Je to videt na svetovych forech i tady. To same treti bod, vetsina z tech co mu nefandi to udavaji jako jeden z duvodu, mimo bodu druheho.

Naopak ty, s tvou teorii predsudku a povysenosti zapadu jsi v subjektivni rovine, naprosto. Proto jsi presel argument s Indy, protoze ti nesedi do te fantazmagorie.
Reagovat
Nola
:D
podajte si ruky, myslela som, ze uz nikdy nebudem na teba reagovat, hadaj preco? si zaslepeny vlastnou dolezitostou, k tomu si agresivny a nazory inych vnimas ako utok na tvoju modlu, ze si ma viackrat urazil uz neriesim....
napriek tomu viem ocenit ako dokazes zhodnotit diane na kurte, ale asi nikdy nedokazes prijat iny nazor, ako ten tvoj, Kozoroh napisal ako to citi a nie je daleko od pravdy, skus sa konecne pozriet na toho Jugosa, ak by si bol v jeho kozi .....soc. fora ma nezaujimaju, tam je este viac kret.enov ako tu, Novaka milovali, ked porazil Rafu vo W, ale titul mu uz nedopriali, podobny scenar platil aj na USO ..... neboj sa, ani jeden ho neprekona, ale chcela by som zazit situaciu, kedy by ho dohnali, tie place by som rada citala...
Reagovat
Kozoroh
Díky Nolo, spaniel své názory prezentuje jak dogmata a když někdo má na danou věc odlišný názor, tak ho označí za blud. Inu, inkvizitor.
Reagovat
spaniel
Ne, jen proste nikdy nezkousnu kdyz jde nekdo proti logice. Ze si vy dva notujete je samozrejme, takze k tomu nemam co dodat. Proste jsem na zaklade toho co jsem napsal presvedceny, ze pises blbosti. Na Indy jsi nereagoval, za to vytahujes Hitlera :D A myslis ze je to k veci, omg. Je to smesne.
Reagovat
spaniel
A to jeste musim rict ze Kozoroha mam rad a nejsem hater Novaka (i kdyz mu nefandim, jakozto rivalovi).
Reagovat
Kozoroh
Ale věděli. Winstonu Churchillovi bylo jasné, že Hitler chce válčit a kritizoval Chamberlaina za zradu ČSR. Alfred Cooper na protest odešel z vlády. MI5 marně varovala Chamberlaina, že německá armáda není dostatečně připravená na válku s ČSR a že Hitler blafuje. Chamberlain byl tvrdohlavý. Jeho postoj nelze nijak omluvit.

Mnichov a Marcona jsem uvedl pro ilustraci, jak na nás západní země hledí spatra, což ti bohužel nedošlo. Těch příkladů je víc, uvedu ještě jeden - odtržení Kosova od Srbska bylo evropskými státy schváleno, separatismus Katalánska byl EU odsouzen. Proč EU Kosovo podporuje, ale Katalánsko ne, proč používá dvojí metr?
Reagovat
spaniel
Churchill tehdy nemel hlavni slovo a Chamberlain byl jaky byl. Navic lid byl proti valce a my jsme jim byli ukradeni. Na tom nic neni. My bychom taky nesli valcit za nekoho ciziho.

A snad vidis rozdil mezi malou zemi mimo EU a velkou zemi v srdci EU... (ne ze bych schvaloval uznani odtrzeni Kosova).

To uz jsou fakt bludy, kam to tahas abys ukazal ze Djokovic je min popularni.
Reagovat
Nola
+ 1
Reagovat
Pe3k
Z toho si nic nedělej, Španiel si taky myslí, že Ferrer ma (měl) lepší return než Djokovic (ROFL). A Mut je dlouholetý hater Federera a ted si tam přidal i Djoka...
Reagovat
smazaný uživatel
Já rozhodně nejsem prvoplánově hater nikoho, možná tak hlupáků, jako jsi ty.
Reagovat
Pe3k
Jasně, není jak popřít svůj vlastní výrok v jedné větě :D
Reagovat
smazaný uživatel
To není nic o národnosti, ty kašpare. Kdyby byl Američan, tak napíšu americký. Jde o to, že je to pozér.
Reagovat
smazaný uživatel
A rádoby showman.
Reagovat
Pe3k
Rozdíl mezi showmanem a rádoby showmanem?
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Podle me to jeden z faktoru je, ale az treba ve treti, ctvrte rade. Urcite ne ten nejdulezitejsi. Ten hlavni je, jak pise spaniel, i podle me to, ze prisel jako treti po dvou mega zajimavych a respektovanych hracich a fanousci uz byli rozebrani. Druhy podle me je, ze ma dost vybusnou povahu a nekdy se na kurtu chova zvlastne. Jasne i Roger a Rafa meli sve slabe chvilky, ale ne tak casto jak Novak. Hru nezajimavou mel pozdeji. Kdyz se drapal na vrchol v roce 2011, tak hral super. Ale jinak jako ja mam taky Novaka z BIG 4 suverenne na druhem miste po Rogerovi a treti je s ohromnym odstupem Nadal a ctvrty Murray, ale je treba se na to divat objektivne a ne ocima tridniho boje.
Reagovat
gigin
Reagovat
Marduch
Bylo predem domluveny, Rog si Nolemu rekl o masaz jeho problematickych partii. Noleho gesta omluvy tedy jugošsky pozérské, nic vic:p
Reagovat
gigin
No zrovna Mut si myslím neřeší, že je Djoko Jogurt.
Reagovat
Pe3k
Může navyhravat co chce, ale pokud je mizerný na síti, ve čtyřhře, na rychlých površích,na smeči, tak nikdy nebude považován za goata.
Reagovat
ipko
dnes Roger opäť proti Nickovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak loni drama, takže letos chtějí repete. Akorát Roger Nicka naložil i má USO a myslím, ze letos bude rad za set. Nicméně Nick se bude předvádět a muže být silný
Reagovat
ipko
Reagovat
steve79
Co to ma Roger za hroznou barvu rakety?
Reagovat
Patik
Neviem prečo ale mne ten Anderson vôbec nepasuje na kurty..k nemu sa mi úplne hodí nejaká čapica monterky lopata a stáť pri miešačke niekde na dedine :)
Reagovat
baggik
Ja bych ho videl ve filmu. Frankenstein a tak. :-)
Reagovat
a.magerova
A teď čtyřhra, tak uvidíme co uvidíme... ;-)
Reagovat
a.magerova
Tak setík máme, tož ještě jeden... ;-)
Reagovat
annah
Nemůžu si pomoct, ale Djoker a Fedex mi k sobě nějak nepasuji. Fedal byla lepší dvojice. A Svetaci jsou na kurtu lepší.
Reagovat
a.magerova
Tak vyhráli lepší, ale ani naši nebyli marní... ;-)
Reagovat
Frantz
LOL dřeváci :-D
Reagovat
Patik
No onedlho to bude zajímavá podívaná..dvaja najlepší tenisti histórie na jednej polovici kurtu..i keď by som ich radšej videl hrať proti sebe...aj keď vo štvorhre im to možno nepôjde najlepšie nepochybne budú vzbudzovať veľký rešpekt u súpera. :)
Reagovat
Fandina
Jinak na těhle týmových soutěžích se mi líbí, že i když se prohraje, pořád je o co další zápasy a dny hrát. Šance ještě žije.
Reagovat
Fandina
Edmund super. Ponožka v STB hodně chyboval, jinak z jeho ran jde respekt, ale Edmund byl prostě lepší.
Reagovat
Patik
Prečo tam vlastne hrá Edmund a nie Murray..to by bolo trošku lepšie atraktívnejšie.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Skoda, ze debl Fenol je tak v noci. Podival bych se na to. Podle me tam nebude takova chemie jak Fedal. Je verejnym tajemstvim, ze RF se s ND moc nemusi, tak by me zajimalo, jake to bude. Nole navic neni zdaleka tak dobry deblista jak Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, ze to ani nevyhraji. Nole v deblu proti sockovi s kevinem nemá moc zbraně. Jeho hra na síti je na úrovni hráče druhé stovky a Roger to sám neuhraje. Můžou si pomoct maximálně servisem.
Reagovat
Fandina
Edmunt se mi líbí, hraje rychle a chytře. Ponožka je razantní, ale těch chyb. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne, zatím Edmund má set a ve druhém je to vyrovnané.
Reagovat
Fandina
Edmund
Reagovat
ipko
tá čierna farba kurtu je naozaj zaujímavá na pohľad a ja by som ju privítal aj na nejakom turnaji počas sezóny.. Sock v drese Bulls s 18 na drese je vtip :D
Reagovat
ipko
tak až nečakane ľahko si Francesa namazal Grigor
Reagovat
Fandina
Gríšánek udělal první bod pro Evropu, ale ve druhém setu jsem se už bála, když nepotvrdil brejk. Nakonec ale získal další a pak to dopodával. Takže super.
Reagovat
Fandina
Bojím bojím, Gríšánek má sice set, ale ve druhém teď málem přišel o podání.
Reagovat
Patik
Prečo mám pocit že Federer bude akosi náhodne opäť hrať s Kyrgiosom.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer se hlavně vykecaval loni tři dny s Rafou a letos je to s Nolem totéž v bledě modrém. Ale Rafa mi tam trosku chybí. To jeho fandeni nemělo chybu a ta čtyřhra s Nolem nebude tak epická, jako s Rafou. Ten závěrečný skok do náruče nikdy nezapomenu. :)
Reagovat
annah
Jo, jo... Byl to intergalaktický zážitek loni. Obzvlášť vidět Fedal a pak ten skok naživo...Úžasné, nezapomenutelné. Asi budu muset vyrazit příští rok do Ženevy. To je za rohem... :-)
Reagovat
Fandina
Gríšánek s Tiafoem na place. Tak držím palce Gríšánku, go go go!!!
Reagovat
svetova.dvojka
ČT Sport jupíííí...
Reagovat
ipko
tak štvorhra určite zaujímavá Roger s Novakom, ale skúsenejší je pár Anderson/Sock, takže tu by Američania mohli získať bod.. inak ešte zaujímavý zápas je Dimitrov s Francesom, kde by mohol Tiafoe vyhrať ak zopakuje výkon zo zápasu s Čoričom v DC.. a Edmund je asi teraz herne niekde inde ako Sock a Goffin by nemal mať problém s Diegom.. inak asi neočakávam takú úroveň ako minulý rok v Prahe, ale verím že to nebude úplný prepadák.. tip po dnešku 2:2, prianie 3:1 pre Európu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger má hru na síti v ruce, což se moc o Nolem říct nedá. Rafa byl určitě kvalitnější partner. Možná to nějak uhaluzi na respekt.
Reagovat
anajka
Neviete niekto, či to bude dávať aj v našich končinách bežne dostupná TV?
Reagovat
Fandina
V ČR ČT Sport a na satelitu SuperTennis.
Reagovat
anajka
Ďakujem za info.
Ale ani jednu stanicu u môjho operátora nemám.
Reagovat
Mayo
Tak zmeň operátora alebo radšej chod von.
Reagovat
anajka
Múdre rady...
Ako vždy...
Reagovat
brixner
Nová sousedka se přifařila vodněkud ze Slovače, že vraj Čehůni sú lepší chalaniska, než v kotároch, odkial prijéchala. No, hodil sem hned udičku, úsměv, přidržel sem dvéře do vobchodu, Kouros zavál...a dostal sem číslo a ujištění, že její zákonnej choť sem takovou dálku netrefí, což mě uklidnilo, ba co dím-dost napumpovalo! No, pozval sem jí do restaurace, jediný široko daleko a vobsluze sem musel dát hned kilo, aby taktně pomlčela vo tom, že tu bejvam pečenej vařenej. Nová súsedka si vobjednala, no rovnou tři chody, na Slovači jí prej dycky všude vojebou a tady to má spád a pečínka prej dost vypečená a DomPeriňónek dost bublinek...No a jak se cpala, zavolal mi kámoš a prej co dělam a tak a já mu bodře vysvětloval, že mám novej voběv a ten teď zrovna žere, jako by uprch ze Somálie, ale přitom je ze Slovénie, ale že mam zrovna po vejplatě, tak tendle společenskej atak nějak ustojim. No, voběv dojed a utřel si způsobně ústa do rukávu vod blůzky a prej "Choď so mnou von!" Myslel sem, že mi chce potají poděkovat a dát třeba i první pusu, ale zmejlil sem se! Vona se nadejchla a dala mi lepáka přes celou tlamu, že sem zapad mezi tůje a povedala mi, že takýchto kokhotou maj doma plnů republiku a vodešla. Takže chodiť von se vobčas hezky vymstí, ja som išiel von a to som němal robiť! Lepší je zůstat vu vnůtri!
:-))
Reagovat
tenista1
Tak Ta dobre obabrala
Reagovat
Patik
Skús livestreamy na nete..tiež tak budem pozerať.
Reagovat
Fandina
Nasazení hráčů s tím, že si kapitáni vymění karty před zápasem je zajímavé. Takže se fakt neví, kdo proti komu bude hrát? Pěkné.
Reagovat
steve79
Tesim se na rogera s novakem. Skoda, ze tento zapas zacne az ve ctyri rano.
Reagovat
annah
Dávám si budík. To prostě musím vidět. Loni Fedal naživo v O2 aréně, letos Federovic aspoň v TV. ;-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist