Premiéru Cetkovské ve finále sfoukl hurikán a déšť do haly

27. 8. 2011, 19:56
Aktuality 0
Ač pořadatelé turnaje v New Havenu posunuli začátek finále na 13:00 hodin místního času, tedy o 4 hodiny dříve oproti původnímu plánu, byl souboj mezi Petrou Cetkovskou a Caroline Wozniackou už za stavu 1-1 v prvním setu přerušen. Začalo pršet, na východní pobřeží USA se totiž žene hurikán Irene. Organizátoři pracují na bezpečnostních opatřeních, pokračovat by se mělo v hale.
Caroline Wozniacká a Petra Cetkovská

Petra Cetkovská se v New Havenu dostala z kvalifikace přes tři nasazené soupeřky až do svého premiérového finále, na životní úspěch ale bude vzpomínat i jako netradiční zápas. 

Východní pobřeží USA se již několik dní připravuje na 'příchod' hurikánu Irene. Ten má do New Havenu dorazit ve večerních hodinách místního času a tak pořadatelé finálový souboj Cetkovské s Wozniackou posunuli už na 13:00 hodinu, místo 17:00. 

"Doufáme, že pršet nebude. A pokud ano, chceme zápas dohrát v sobotu a pustit hráčky do New Yorku. Uvidíme, ale snažíme se připravit plán, aby byli všichni v bezpečí," řekl mluvčí turnaje Matt Van Tuinen. 

Tenistky ale odehrály pouhé dvě hry a za stavu 1-1 bylo utkání kvůli dešti přerušeno. Vzhledem k tomu, že v následujícíh hodinách bude počasí zcela jistě nepříznivé a už v pondělí startuje US Open, měli organizátoři turnaje už předem připravený náhradní plán - pokračovat se bude v hale pro 750 sedících diváků, jež se také součástí Yaleovi univerzity.

"Hrát se bude dnes. Turnaj skončí ještě dnes," dodal Tuinen.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist