Přerov: Voráčová je ve finále, Záhlavová prohrála

27. 11. 2010, 19:18
Aktuality 0
ITF PŘEROV - Čistě českého finále se fanoušci v Přerově nedočkali. Nasazená jednička Renata Voráčová sice v semifinále smetla turnajovou trojku Mašu Zecovou-Peškiřicovou ze Slovinska, Sandra Záhlavová však ve třech setech prohrála s obhájkyní titulu Francouzkou Claire Feuersteinovou.
Renata Voráčová

Jednička Renata Voráčová si v semifinále až nečekaně snadno poradila s třetí nasazenou Slovinkou Mašou Zecovou-Peškiřicovou. Sedmadvacetiletá domácí hráčka vyhrála 6-3 6-1 a zahraje si o pátý letošní titul. Dosud však triumfovala pokaždé jen na antukových turnajích.

Sandra Záhlavová přicetovala na přerovský Zubr Cup s čerstvým titulem z polské Opole a roli turnajové dvojky dlouho naplňovala. Prohrála až po šňůře osmi vítězných zápasů, když dnes podlehla ve třech setech obhájkyni titulu Claire Feuersteinové. Francouzku se přitom do soutěže přihlásila až na poslední chvíli.

Voráčová odehrála s Feuersteinovou tři duely a pokaždé se rozhodovalo ve třetím setu. Dvě výhry má na kontě české hráčka, naposledy uspěla letos v kvalifikaci na halový podnik v Paříži.

Vítězka Zubr Cupu získá 50 bodů, poražená finalistka 40.

- ITF PŘEROV (Česko, tv. povrch / hala, 25.000 dolarů) -
sobotní výsledky (27. 11. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Voráčová (1-ČR) - Zecová-Peškiričová (3-Slovin.) 6-3 6-1
Feuersteinová (Fr.) - Záhlavová (2-ČR) 6-4 3-6 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist