Pro Tsongu finále zřejmě skončilo. V pátek si poranil tříslo

24. 11. 2018, 15:27
Aktuality 4
Francouzští tenisté se nejspíš budou muset ve zbývajícím programu finále Davisova poháru obejít bez Jo-Wilfrieda Tsongy, který si v páteční dvouhře poranil tříslo. Tsonga se zranil ve třetím setu duelu s chorvatskou jedničkou Marinem Čiličem, kterému podlehl 3-6 5-7 4-6. Chorvatsko vede po prvním dnu 2-0.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Třiatřicetiletý Tsonga dnes absolvuje další vyšetření, po nichž se rozhodne, zda bude případně k dispozici pro nedělní dvouhru. Francie dnes ve čtyřhře musí zvítězit, aby si udržela naději na obrat finále.

Lékaři Tsongovi už v pátek při ošetření na kurtu doporučili, aby zápas s Čiličem vzdal. "To nepřicházelo v úvahu, na stadion přišlo 25.000 fanoušků a další to sledovali u televizí. Chtěl jsem bojovat až do konce," řekl Tsonga.

Bývalý pátý hráč světa v této sezoně kvůli zranění kolena sedm měsíců nehrál a před Davis Cupem ho trápily bolesti ramena. Nyní ho na marodku poslala třísla.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Čilič by mohl zítra předvést ostudu, jak už je u něj v DC zvykem, ale Čorič by to pak stejně asi dotáhl no.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj by predviedol, ak by hral s hracom o nieco horsim.

Mam ale pocit, ze ten kvalitatívny rozdiel bude velky a Marin to dotiahne. Následne si vsugeruje, ze je mentálny titán a ma na tych najlepsich. AO ma na svojej rakete.
Reagovat
kada.tom
škoda Joa :-(

dneska tedy Francouzi zachránili svou pověst, neprojeli to úplně, nicméně zítra by to měli Chorvaté už dotáhnout, na druhou stranu bych se úplně nedivil, kdyby to nakonec ještě Francouzi otočili :-D
Reagovat
Ian6565
Tsonga už toho bohužel asi taky moc neuhraje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist