Prokletý Mnichov. Monfils se z něj kvůli zranění odhlásil potřetí za sebou

28. 4. 2016, 10:23
Aktuality 4
Třetím rokem v řadě musel francouzský tenista Gaël Monfils na poslední chvíli odříct turnaj v Mnichově, kde měl být letos druhým nasazeným hráčem. Při středečním tréninku si poranil třísla a v hlavní soutěži ho nahradil Slovák Jozef Kovalík.
Profily hráčů
Gael Monfils

O Monfilse přišli diváci v bavorské metropoli už v předchozích dvou letech. Loni ho nepustilo do hry bolavé koleno a předloni kotník.

"Nevím, jestli za to může (chladné) počasí, nebo jestli jsem v poslední době až moc hrál. Mám tady hroznou smůlu," litoval čtrnáctý hráč světa. "Jen doufám, že to nemám natržené, do French Open nezbývá moc času," dodal s odkazem na pařížský grandslam, který začne 22. května.

Kovalík nastoupí místo Monfilse, který měl v prvním kole volný los, v dnešním osmifinále proti Nizozemci Igoru Sijslingovi.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Bob
Třeba jen Mnichov nemá rád..
Reagovat
Krisboy
Možná se ožral na Oktoberfestu a měl oplétačky s Polizei, tak na něj zanevřel.
Reagovat
Krisboy
Na Mnichov se vykašli, ale koukej se dát do kupy na Halle!!!!!! Opovaž se tam nestartovat!
Reagovat
Lasicka
Hlavně ať je zdravej na ČEDOK OPEN !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist