Prvním kolem US Open prošly Kvitová a Kristýna Plíšková. Martincová a Veselý neuspěli

28. 8. 2017, 18:12
Aktuality 239
US OPEN - První kolo na letošním US Open zvládla v pondělí polovina Čechů. Ve Flushing Meadows postupuje po výhře nad bývalou světovou jedničkou Jelenou Jankovičovou nasazená třináctka Petra Kvitová a své maximum v New Yorku vyrovnala po hladkém postupu přes Mišu Egučiovou z Japonska Kristýna Plíšková. Neuspěla naopak Tereza Martincová, která uhrála proti Caroline Garciaové jediný game, ani Jiří Veselý, jenž nestačil na Bornu Čoriče.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se po prosincovém přepadení a operaci levé ruky na kurty vrátila na French Open a uhrála druhé kolo. Travnatou část sezony odstartovala senzačním triumfem v Birminghamu, kde získala jubilejní 20. titul.

Na dalších turnajích včetně slavného Wimbledonu však skončila vždy po druhém zápase a porážku jí pokaždé uštědřila americká soupeřka. Výjimkou bylo její poslední vystoupení v New Havenu. V Connecticutu totiž v prvním kole schytala výprask od Shuai Zhang a do Flushing Meadows dorazila se sérií dvou porážek.

Tu dnes v prvním kole letošního US Open přerušila, když udolala dvakrát 7-5 trápící se Jelenu Jankovičovou, jež má letos po dnešní prohře mizernou bilanci 9-19. Bývalé světové jedničce tak vrátila dva roky starou porážku z Wimbledonu, zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 5-3 a stejně jako na French Open a ve Wimbledonu první kolo zvládla.

První brejk dnešního duelu přišel v šestém gamu, kdy Jankovičová vyrobila dvě dvojchyby v řadě a svůj servis české tenistce doslova darovala. Kvitová vedla už 5-2 30-15, ovšem poté uhrála jediný fiftýn a rázem bylo srovnáno. V koncovce úvodní sady však byla jistější a dvěma vyhranými hrami v řadě si zajistila vedení 1-0 na sety.

Druhou sadu odstartovala ztraceným podáním, které si dokázala o tři gamy později vzít zpět. Od stavu 3-2 ale ztratila tři hry v řadě a Jankovičová měla možnost stav utkání srovnat. Srbka nicméně podobně jako Kvitová v úvodním dějství zaváhala a náskok neudržela. Také v koncovce druhého setu měla navrch česká hráčka a po hodině a půl postoupila do druhého kola.

V něm dvojnásobnou wimbledonskou šampionku čeká Alizé Cornetová, jež si v prvním kole poradila s Britkou Watsonovou. S Francouzkou sehrála jediný dosavadní souboj před pěti lety právě na US Open, kdy ve dvou setech zvítězila.

"Jsem hrozně ráda, že jsem dokázala tenhle nepříjemný zápas zvládnout," oddechla si Kvitová v pozápasovém rozhovoru. "Bylo to nahoru dolů, musela jsem se povzbuzovat, abych hrála aktivněji. Byl dost vítr, což bylo nepříjemné, ale hodně mi pomohl servis a platila na ni moje agresivní hra," doplnila.

Petra Kvitová dnes musela hodně zabojovat

Kristýna Plíšková byla letos na turnajích dvakrát ve finále, pokaždé překvapivě na antuce a vždy na domácí půdě. Ani jedno finále však v titul nepřetavila. V pražské Stromovce podlehla Barthelové a na ITF v Olomouci Američance Peraové.

Solidně rozehranou měla akci WTA v Nanchangu. V čínské metropoli ale ve druhém kole po nešťastné manipulaci s větrákem musela za stavu 3-0 vzdát Japonce Hibinové. V New Havenu zvládla tři třísetové duely v kvalifikaci a v prvním kole hlavní soutěže prohrála třísetovou bitvu s Gavrilovovou.

Své úvodní vystoupení na letošním US Open stejně jako Kvitová zvládla. Favorizovaná Češka v prvním kole za hodinu přehrála dvakrát 6-2 Mišu Egučiovou a vůbec jako první tenistka postoupila do druhého kola.

S Japonkou měla před startem dnešního duelu vyrovnanou bilanci, nicméně svoji jedinou "výhru" si připsala loni ve finále podniku WTA 125k v čínském Dalianu, kde Egučiová ošklivě upadla a za stavu 5-2 v rozhodující sadě musela skrečovat.

Dnes se zápas dohrál do konce a Plíšková v něm měla jasně navrch. Rodačka z Loun diktovala tempo výměn a chybující Egučiovou od základní čáry jasně přehrávala. V průběhu utkání odvrátila všechny čtyři brejkboly a soupeřku v obou setech dvakrát brejkla.

"Jsem ráda, že jsem se tam netrápila moc dlouho. Přežít se povedlo docela rychle, trápení to nebylo, šetřím energii," oddechla si Kristýna Plíšková.

Plíšková tak po pěti letech na US Open postoupila do druhého kola a vyrovnala své newyorské maximum. O jeho vylepšení si zahraje s 31. nasazenou Magdalénou Rybárikovou, s níž se utká poprvé. Slovenka v prvním kole přehrála Italku Giorgiovou a stejně jako Plíšková postoupila po pěti letech do druhého kola amerického grandslamu.

První postupující hráčkou do druhého kola se stala Kristýna Plíšková

Životní grandslam prožila na US Open Tereza Martincová. Dvaadvacetiletá Češka na osmý pokus prošla grandslamovou kvalifikací a poprvé v kariéře si tak zahrála hlavní soutěž akce velké čtyřky.

Los však české naději příliš nepřál. Do prvního kola schytala nasazenou Caroline Garciaovou. S Francouzkou dnes změřila síly potřetí a na letošní senzační výhru ze švýcarského Gstaadu nenavázala. Dnes byla naprosto bez šance, za hodinu hry si nevypracovala jediný brejkbol, jen jednou si uhájila podání a jednoznačně prohrála 0-6 1-6.

V úvodní sadě se bojovalo hlavně o servis české hráčky. Přestože všechny její servisové gamy šly přes shodu, Martincová v prvním setu schytala nepopulárního "kanára". Na úvod druhé sady si poprvé dokázala udržet podání, nicméně dalších šest her ztratila a premiéra v hlavní soutěži grandslamu pro ni skončila debaklem.

"Grandslamová premiéra to byla hezká, ale bohužel jsem to nezvládla nervově. Musím říct, že soupeřka předvedla fantastický výkon," řekla Martincová. "Věděla jsem, že do mě nastoupí ve velkém stylu. Myslela jsem, že to ustojím. Věděla jsem, že s ní můžu hrát a užít si to, ale bohužel, celá jsem byla zaťatá. První tři gamy jsme se tahaly a najednou to bylo 0-3. Cítila jsem, že je na koni a od té doby jsem se nemohla uvolnit. Výsledek je ale přísný," dodala.

Světovou devatenáctku Garciaovou ve druhém kole prověří Jekatěrina Alexandrovová. S talentovanou Ruskou má vyrovnanou vzájemnou bilanci. Předloni na domácí půdě v Limoges ji udolala až 7-5 v rozhodující sadě, loni na stejném turnaji s ní prohrála. Alexandrovová si v prvním kole poradila 6-2 6-3 s německou kvalifikantkou Annou Zajaovou a připsala si první výhru v hlavní soutěži US Open.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
pondělní výsledky (28. 8. 2017)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kvitová (13-ČR) - Jankovičová (Srb.) 7-5 7-5
Kr. Plíšková (ČR) - Egučiová (Jap.) 6-2 6-2
Garciaová (18-Fr.) - Martincová (ČR) 6-0 6-1
Šarapovová (Rus.) - Halepová (2-Rum.) 6-4 4-6 6-3
Muguruzaová (3-Šp.) - Lepchenková (USA) 6-0 6-3
Wozniacká (5-Dán.) - Buzarnescuová (Rum.) 6-1 7-5
Kruničová (Srb.) - Kontaová (7-Brit.) 4-6 6-3 6-4
V. Williamsová (9-USA) - Kužmová (SR) 6-3 3-6 6-2
Cibulková (11-SR) - Čepelová (SR) 6-7(5) 6-3 6-2
Sevastovová (16-Lot.) - Witthöftová (Něm.) 7-5 6-1
Bartyová (Austr.) - Konjuhová (21-Chorv.) 4-6 6-0 6-1
Shuai Peng (22-Čína) - Hesseová (Fr.) 6-4 6-1
Sakkariová (Řec.) - Bertensová (24-Niz.) 6-3 6-4
Lučičová-Baroniová (29-Chorv.) - Puigová (Portor.) 6-4 6-7(4) 7-6(4)
Görgesová (30-Něm.) - Becková (Něm.) 6-1 6-0
Rybáriková (31-SR) - Giorgiová (It.) 6-3 6-4
Keninová (USA) - Davisová (32-USA) 7-5 7-5
Alexandrovová (Rus.) - Zajaová (Něm.) 6-2 6-3
Cornetová (Fr.) - Watsonová (Brit.) 6-4 6-4
Vickeryová (USA) - Vichljancevová (Rus.) 4-6 6-4 6-1
Ar. Rodionovová (Austr.) - Hogenkampová (Niz.) 7-5 7-5
Ying-Ying Duan (Čína) - C. Liuová (USA) 7-6(8) 7-6(3)
Kozlovová (Ukr.) - Beguová (Rum.) 6-2 7-6(7)
Saisai Zheng (Čína) - van Uytvancková (Belg.) 6-4 3-6 6-1
Vekičová (Chorv.) - Haddadová Maiaová (Braz.) 6-2 6-1
Tomljanovičová (Austr.) - Larssonová (Švéd.) 7-5 6-4
Stephensová (USA) - Vinciová (It.) 7-5 6-1
Sasnovičová (Běl.) - Boserupová (USA) 6-2 6-2
Makarovová (Rus.) - Barthelová (Něm.) 6-2 6-1
Babosová (Maď.) - Golubicová (Švýc.) 7-5 5-7 7-5
Dodinová (Fr.) - Parmentierová (Fr.) 3-6 6-0 7-6(6)
Suárezová (Šp.) - Soyluová (Tur.) 6-4 6-2


Veselý neuhrál proti Čoričovi set a končí
Jiří Veselý loňské druhé kolo na US Open neobhájí. Český tenista v prvním kole letošního ročníku prohrál 6-7 6-7 2-6 s Bornou Čoričem, kterému v pátém vzájemném duelu podlehl počtvrté.

Na amerických betonech tak po Wimbledonu nevyhrál jediný zápas, jelikož v generálce na US Open v Cincinnati nestačil na Karloviče a ve Winston-Salemu na Baghdatise. Letošní bilanci na tvrdém povrchu si zhoršil na 6-9.

Čorič dokázal alespoň ve Winston-Salemu, kde vyřadil i domácího Isnera, uhrát čtvrtfinále. Přesto do New Yorku přijel s negativní letošní bilanci 8-10 na tvrdém povrchu.

Veselý si hned na úvod utkání prohrál servis a přestože si dokázal ztracené podání ihned vzít zpět, v devátém gamu nevyužil dva brejkboly a úvodní dějství ztratil v tie-breaku. Ve druhé sadě se nedostal ani k jednomu brejkbolu a sám musel čtyři hrozby odvracet. Opět rozhodovala zkrácená hra. Tu zvládl i tentokrát lépe Čorič. Rozhodující dějství zahájil český tenista rychlým brejkem. Od té chvíle však uhrál jedinou hru a celkem třikrát si prohrál servis.

"Což je smutný. Servis v poslední době není to, co bych si představoval, především to moc neletí. Dřív jsem si servisem daleko víc pomáhal, měl jsem víc přímých bodů a pro soupeře jsem býval daleko nebezpečnější. Když ale servis nefunguje, tak těžko s takovými borci můžu vyhrávat," konstatoval Veselý.

"V prvních dvou setech jsem byl, neříkám lepší, ale měl jsem tam víc rozehraných gamů. Určitě šance jít do útoku a zatlačit ho. Párkrát zahrál dobře on, párkrát jsem udělal chybu, ale určitě prvních dvou setů můžu litovat," řekl Veselý

"I když jsem ho brejkl, tak on si zvykl na to moje podání, které nebylo nebezpečné, začal mi to returnovat dlouhé pod nohy a přebral kontrolu. Mohl si dovolit do toho víc jít, protože vedl," zhodnotil český hráč třetí set.

Čorič tak vyrovnal své newyorské maximum z roku 2014.

O jeho vylepšení bude usilovat proti favorizovanému Alexanderovi Zverevovi (h2h 1-0), který je nejvýše nasazeným hráčem spodní polovině pavouka. Dvacetiletý Němec a černý kůň turnaje v New Yorku odstartoval výhrou 7-6 7-5 6-4 nad z kvalifikace rozehraným kvalifikantem Darianem Kingem z Barbadosu.

V prvním setu Zverev přišel dvakrát o podání a v tie-breaku čelil dvěma setbolům, situaci však ustál a další průběh měl již pod kontrolou. V druhé ani třetí sadě nečelil brejkbolu a postupem do 2. kola již vyrovnal své maximum na US Open.

"V prvním setu jsem se pral s vlastním rytmusem. Hrálo se docela pozdě a na Darienovi bylo znát, že už tady odehrál tři zápasy. Jsem rád, že jsem zvládl první set, protože jinak bych to měl ještě hodně těžké," komentoval Zverev.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
pondělní výsledky (28. 8. 2017)
• Dvouhra muži - 1. kolo •
Čorič (Chorv.) - Veselý (ČR) 7-6(5) 7-6(2) 6-2
A. Zverev (4-Něm.) - King (Barb.) 7-6(9) 7-5 6-4
Čilič (5-Chorv.) - Sandgren (USA) 6-4 6-3 3-6 6-3
Tsonga (8-Fr.) - Copil (Rum.) 6-3 6-3 6-4
Isner (10-USA) - Herbert (Fr.) 6-1 6-3 4-6 6-3
Carreño (12-Šp.) - E. King (USA) 6-3 6-2 7-6(5)
Thompson (Austr.) - Sock (13-USA) 6-2 7-6(12) 1-6 5-7 6-4
Pouille (16-Fr.) - Bemelmans (Belg.) 6-3 6-4 6-4
Querrey (17-USA) - Simon (Fr.) 6-4 6-3 6-4
Müller (19-Luc.) - Tomic (Austr.) 3-6 6-3 6-4 6-4
Ramos (20-Šp.) - Istomin (Uzb.) 4-6 7-6(4) 7-5 6-7(3) 7-5
Kukuškin (Kaz.) - Ferrer (21-Šp.) 4-6 6-3 6-2 6-1
M. Zverev (23-Něm.) - Kwiatkowski (USA) 7-6(5) 4-6 4-6 7-5 6-3
Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) - Chačanov (25-Rus.) 4-6 6-2 6-3 6-3
Anderson (28-JAR) - Aragone (USA) 6-3 6-3 6-1
Schwartzman (29-Arg.) - Berlocq (Arg.) 6-2 6-1 6-3
Edmund (Brit.) - Haase (32-Niz.) 6-3 7-5 6-3
Johnson (USA) - Almagro (Šp.) 6-4 7-6(2) 7-6(5)
Norrie (Brit.) - Tursunov (Rus.) 7-6(7) 6-1 / skreč T.
F. Mayer (Něm.) - Dutra Silva (Braz.) 7-5 0-6 6-3 6-4
Donskoj (Rus.) - Haider-Maurer (Rak.) 7-6(3) 5-1 / skreč H.
Paire (Fr.) - Lacko (SR) 6-3 6-2 7-6(5)
Chung (Kor.) - Zeballos (Arg.) 3-6 7-6(8) 6-4 6-3
Albot (Mol.) - Escobedo (USA) 7-5 4-6 6-2 6-4
Gulbis (Lot.) - Giannessi (It.) 6-4 6-7(3) 6-2 7-5
Sela (Izr.) - Eubanks (USA) 6-2 6-4 6-2
Shapovalov (Kan.) - Medveděv (Rus.) 7-5 6-1 6-2
Lorenzi (It.) - J. Sousa (Portug.) 4-6 6-3 7-6(4) 6-2
Tipsarevič (Srb.) - Kokkinakis (Austr.) 6-7(5) 3-6 6-1 7-6(2) 6-3
Mahut (Fr.) - Fucsovics (Maď.) 6-3 2-6 6-4 2-6 7-6(3)
Fabbiano (It.) - Smith (Austr.) 7-6(5) 6-4 3-6 7-6(4)
Donaldson (USA) - Basilašvili (Gruz.)  6-0 4-6 6-3 7-6(6)
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

239
Přidat komentář
Mayo
Péťa na USO bez šance, ten turnaj jej príliš nesedí ale Karolína by mohla ísť ďaleko.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak on Eurosport nebude vysílat slavnostní zahájení US Open 2017, měla na něm vystupovat a zpívat Shania Twain, zase jí neuvidím :-(
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.novinky.cz/zahranicni/447545-rumunsti-kapsari-okradli-v-disneylandu-turisty-o-miliony-stanou-pred-soudem.html
Reagovat
dadaft
sice začala zápas proti Konjuhové dvěma ztracenými servisy a první set už neurvala,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale pak to vzalo rychlý spád a chudák Anča už si nevrzla.
předchozí dva GS, kde neprošla přes 1K, byly přes těžké úvodní soupeřky pro Ashleigh zklamáním, takže fajn, že tentokrát už se zadařilo.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Zverev to nakonec dal. Z toho co jsem viděl moc zajímavý zápas, ani jeden se nebáli chodit na síť a hráli dost solidně.
Reagovat
EllNino
Kwiatkowski rozhodně mezi sympaťáky neřadím ... ty kliky ke konci, nevím, co tím chtěl jako naznačit :D
Reagovat
Tornes
To též souhlasím, taky mi chováním moc sympatickej nebyl. Ale hrál zajímavě a očividně výrazně nad své obvyklé poměry.
Reagovat
svetova.dvojka
To bude nějaký polský přistěhovalec do USA podle jména, tipuji to na polského Žida který emigroval před 2.sv...
Reagovat
EllNino
jasně, s šikmýma očima ...tvl
Reagovat
Mayo
Kwiatkowski ten cyklista?
Reagovat
Tornes
Pche, prej anonym...
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, pod tak kontroverzný názor sa hocikto nepodpíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice trochu problém trefit 1. podání (60 %), ale 80% úspěšnost.
Ana byla celkem odevzdaná.
Reagovat
EllNino
Mirjana začíná mít problém doklepnout zápasy, 6:4 5:1, pak 5:2 30:0 ... a je to 5:5
Reagovat
EllNino
samozřejmě set projela 6:7 ... to už je poněkolikáté za poslední dobu, na GS obzvlášť, s Carinou Withoeft vedla 5:0 ve třetím a taky to nedala ...
Reagovat
Hector21
Miri to dala ale bylo to o prsa čínské gymnastky a po šestém MB :)
Reagovat
svetova.dvojka
Zítra přijde na návštěvu moje rodina, a proto budu vařit indický guláš, to si zase dáme do nosu, v exotickém krámku koupím ráno i indický chleba jako příloha a z internetu už jsem objednal indické pivo, škoda, že u mě zítra nebudete, indický guláš je pochoutka a stačí ho jen tak půl hodiny vařit, protože se dělá z kuřecího masa mňam.
Reagovat
janek_da
Zavzpomínáte jak jste byli Nedotknutelní?
Reagovat
VlS
A minimaxů máš dostatečnou zásobu?
Reagovat
historik
Jirka veselý změna kurtu na číslo 6, takže ho uvidíme
Reagovat
EllNino
no tomu říkám výhra :D
Reagovat
svetova.dvojka
Noční můra z Elmstreet
Reagovat
svetova.dvojka
To je fáro co... https://www.advantage-cars.cz/car/mercedes-benz-sl-nove-500-hardtop-automat/
Reagovat
smazaný uživatel
Pome!
Pěkně!
Reagovat
smazaný uživatel
pome-tazko,nie je z blavy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, jak si Viktoria pomáhá podáním a jak bojuje o každý míček.
3. set by tomu zápasu a získávání zkušeností slušel :-)
A Venus parádní outfit.
Reagovat
EllNino
jj skvělý hadry, Venus to vždycky vychytá :)
Reagovat
sprchon
Po prvním setu to z Viky spadlo a ukazovala, co umí. :) Paráda, velká zkušenost pro ní. Ve třetím pak ještě dorovnala a bojovala, ale nakonec rozhodly zkušenosti, ke konci už hrála Vika zase trochu v křeči a nezvládla to. Ale není se za co stydět, myslím, že ve 2. setu se předvedla. Slibná budoucnost pro slovenskej tenis. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda těch nevyužitých 3 brejkbolů na začátku 3. setu. To pálila hlava nehlava jako Ostapenko :-)
Reagovat
sprchon
Jojo. :) Přitom ona je i technická hráčka, na síti umí... Snad vydrží zdraví a píle a bude se posouvat směrem vzhůru. :)
Reagovat
vrabejka
Kužmova do toho solidně řeže :)
Reagovat
smazaný uživatel
vidim ju hrat prvykrat,ale nie je to vôbec zle,ziadna "udrziavacka",ale aktivna hra
Reagovat
EllNino
prolítnul 1. kolem přes Medvedeva :) Paráda ... jen tak dál chlape :D S Tsongou to bude asi spíš pěknej zážitek, ale tak, proč to nezkusit :))
Reagovat
vrabejka
Tsonga bez formy bude to 50/50
Reagovat
Lunej..
Zato co tam dělá Khachanov, to nechápu. ještě, že to nevidím..
Reagovat
Lunej..
Zverev se tam taky trápí s tenistou, kterého ani neznám. Je vidět, že opravdu tenisu nerozumím... :)
Reagovat
EllNino
jono, Mischa je nevyzpytatelnej jako ženský :D
Reagovat
Lunej..
Mně zklamal Karen, pak že je WTA labilní.. :)
Reagovat
Tornes
WTA není labilní. Pouze tak vypadá, protože tenistky častěji nedopodávají/ztratí větší vedení. To ovšem nevychází z jejich lability, ale obecně slabšího ženského servisu, který je obecně mnnohem jednodužší prolomit než mužský. Jen tak bokem, neodolal jsem :)

Jinak Denis super výkon. Skvěle od základní čáry a na rozdíl od Kanady solidně na síti a solidní procenta podání (jen dvě dvojchyby).

JWT sice bude favorit, ale od výhry v Lyonu se mu až zas tolik nedaří. Rozhodně by to měl být alespoň solidní zápas a šance na překvapení není až zas tak malá.
Reagovat
Lunej..
Já si taky nemyslím, že je WTA labilní, už jen proto, že jsem sama žena:) Ale pořád se tu omílá ženská hlava, tak jen poukazuju na to, že ta mužská taky někdy stojí za to. :)
Reagovat
dunphy
Mischa se bude prý po USO ženit, takže už má na mysli nejspíš jinačí věci :) to tak někdy holt bývá :D
Reagovat
Lunej..
Tipuju, že se nebude ženit nečekaně, takže hlavu by měl mít tam, kde má ne? :D I když...... :)
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-new-york-us-open-ohlas-dve-/tenis.aspx?c=A170828_221656_tenis_tie
Reagovat
EllNino
pochází Kužmová, Čpelová z 'Koziči' :D ... Mají Amíci asi na mysli Košice ?
Reagovat
tommr
a to USO ještě ani pořádně nezačalo. S vyřazením Kontaový už v prvním kole asi počítal málokdo ... :)
Reagovat
vrabejka
Skutečné kandidátky jsou jen Mugu, Simona a Wozniacki.
Reagovat
Nola
Krunic rada skalpuje nasadene hracky, myslim, ze aj Petru vyradila na USO, ale hrala vyborne, postavenim na returne mi velmi pripomina Magdu Rybarikovu
Reagovat
tommr
jj Petru porazila na USO krátce po jejím triumfu ve Wimbledonu. Tenkrát to byl hroznej šok ...
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/esterledecka.cz/photos/a.233467023408813.60055.233411666747682/1457346251020878/?type=3

No ty vole :-O
Reagovat
EllNino
máš fotku na celovečerní onanování ?
Reagovat
Frick
Překvapuje mne to, že takto vypadá, ač dělá sport, který by neměl vyžadovat nějakou kolosální mrštnost atp. Když si to třeba člověk srovná s "krev a mlíko" Samkvou.
Reagovat
VlS
A sjezdový lyžování nevyžaduje mrštnost? Zkus někdy opustit erotický weby a zavítat na slalom!
Reagovat
Frick
Tak třeba Anja P?rson byla jak koule. To si ještě pamatuju.
Reagovat
VlS
jasně a dělala krásnýho tučňáka,
1. do koule měla daleko
2. to , že není jak tintítko neznamená, že není mrštná
Reagovat
blixa
Anja byla robustní holka, ale vymakaná a perfektně osvalená
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0f/ec/39/0fec3969766cf660942831275de9da53--trends-net.jpg

A ty seš blb, ty "koule" ;-)
Reagovat
slacker
ty jses bolsevicke hovado, blixo. zas a znova dokola ukazujes jak si "tolerantni" ke vsemu co neni podle tve ideologicke linie. Vse mimo ni jsou jen dle tebe v nejlepsim pripade "jen" blbci. To je bolsevismus a je uplne jedno ze se ty vymezujes proti "rudemu" a sam ses tvrdy (nebo spie natvrdly) "vyznavac" modreho
Reagovat
aligo
není na YTB? :((
Reagovat
Dobry-den
Reagovat
bIbec
naděje na moje semíčko Kvítko/Aleks žije .-)
Reagovat
EllNino
Aleks je Wozniak ne ? :) Alex
Reagovat
Lunej..
to jsou tedy věci. Jaký padák nás dnes ještě čeká? :)
Reagovat
bIbec
já nevím, já jí vždycky říkal Aleks.. takže pro mě je prostě Aleks :-)
Reagovat
tommr
odveta za USO 2014 by byla hezká ... :)
Reagovat
historik
Hm, tak první parádní super upset je tady!
Reagovat
lars
A myslis , ze Krunic porazi Halep v pripadnem QF ?
Reagovat
tommr
jj a navíc naprosto nečekanej ... :)
Reagovat
dunphy
Od toho je to taky upset.
Reagovat
tommr
některý upsety bejvaj docela předvídatelný ...
Reagovat
dunphy
Potom to nejsou upsety.
Reagovat
EllNino
upset je nečekaná výhra ...
Reagovat
sprchon
+1

:D :D :D
Reagovat
vrabejka
Pan Jirásek to s JoKo moc dobře neodhadl :D
Bylo skutečně naivní si myslet že Britka postoupí na USO do osmifinále.
Reagovat
EllNino
a to proč ?
Reagovat
Lunej..
protože vrabejka. Po bitvě obrovský generál. :D
Reagovat
vrabejka
Těžký los. Georges by proti ní byla na 1000% konečná.
Reagovat
EllNino
aha ... tak když to říkáš
Reagovat
lars
A kolik si vsadil na dnesni prohru Joko ?
Reagovat
vrabejka
můj trumf je Maria.
Reagovat
lars
A kolik si vsadil na vyhru Marfusi ?
Reagovat
vrabejka
1500
Reagovat
com
taaak, prvni adeptka na post svetovy jednicky bude v cudu :)
Reagovat
aligo
Annika dost výprasky teď poslední dobou....
Reagovat
vrabejka
Tak Petra překvapila co už. Ale Jelena hrála ve 2.setu hodně dobře škoda že nedopodávala. Alize bude už pro Kvitovou konečná. Kvitová má z 2.kola fobii a Alize má fantastickou formu.
Reagovat
EllNino
Jojo, tu formu ukazuje Alize už pár měsíců teď ... Vrábeli, ty fakt už táhni :D
Reagovat
vrabejka
Už se těším až to tu zase nebudete zvládat až rupne s Cornet 2-0 :)
Reagovat
EllNino
chlapče, nezvládáš to tak leda sám :) už dlouho jsi vyčpělej jako Petra :D
Reagovat
Lunej..
Zatím to tu nezvládáš ty, i když Petra prohraje, mně to žíly netrhá. A ty jen zase trolluješ, abychom si tě všimli. :)
Reagovat
vrabejka
napsal jsem svůj názor a vy okamžitě musíte hejtit. Tak kdo to tu pak nezvládá.
Reagovat
EllNino
ty jsi nenapsal svůj názor, tys napsal nesmysl, že má ALize fantastickou formu, a že má Petra ze 2. kol fobii
Reagovat
vrabejka
V posledních zápasech ma daleko lepší formu než Kvitová navíc málem dala Dominiku pro mě je větší favoritka prostě Cornet srry Czech fans.
Reagovat
EllNino
já myslel, že Petře fandíš :D ...
Reagovat
Lunej..
Vždyt to chceš, co bys dělal, kdybychom na tebe nereagovali? Psal bys ještě větší trollkomenty o Petře. :)
Reagovat
PetaM
Jediní lidé, kteří nezvládají Petřiny prohry, jsou její hateři :D :D :D
Reagovat
Lunej..
Takže vlastně iqe je hater? :D
Reagovat
PetaM
Samozřejmě! :D Nenávidí ji za to, že ho nemiluje.
Reagovat
Lunej..
No hlavně, že máš o čem psát, to je hlavní.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vrabejka nepřekvapila. Co už. :-DDD
Reagovat
historik
No a Konta musí s krunič do rozhodujícího setu! Úplně se jí rozpadl return
Reagovat
EllNino
jojo, Alex si vzpomněla na rok 2014, kdy tu porazila Mad a Petru a hrála bitvu s Vikou :)
Reagovat
EllNino
Jinak Annika Beck je tedy ve slušným srabu, uhrává poslední dobou max gem, dva ...
Reagovat
EllNino
Liu - Duan ... parádní tenis, doporučuji koukat :)
Reagovat
EllNino
Liu odvrátila MB, bojovnice, pěkné, obecenstvo na nohou :)
Reagovat
EllNino
nakonec 2 TB pro Ying Ying ... má formu :) jsem zvědav, jak prověří Mugu

Claire na 17 let parádní tenis
Reagovat
r176
Gratulace Týně. Petra druhé kolo nepřeleze. Marin od té doby co se zasnoubil s tou rybou jde jeho hra rapidně dolů.
Reagovat
Empe
Tomáš Berdych nebude hrát baráž...
Reagovat
EllNino
to sem si myslel
Reagovat
Torn
To je dobře. :)
Reagovat
a.magerova
Tak to bylo celkem jasný, hraje Laver Cup.
Reagovat
lars
spis je v sestave na Liquidation cup :)
Reagovat
EllNino
takže Veselý, Rosol, Šafránek, Pavlásek, tipuju :) nebo Šátral, Kolář ... opravdu na výběr moc není
Reagovat
tommr
Tomáš je na starý kolena čím dál tím sympatičtější ... :(
Reagovat
EllNino
tak Holanďany snad zvládnem i bez něj :)
Reagovat
lars
trochu mam obavy R.Haase muze udelat 2 body :(
Reagovat
Torn
Proboha, proč k sakru furt ty tenisty cpete do těhlech trapnej pouťáků.
Reagovat
Kozoroh
Hlavně, že se cpe do Laver Cupu :-P
Reagovat
Lunej..
A to jako nesmí nebo co?
Reagovat
lars
A na LC ziska nejaky body do race zebriku ?
Reagovat
svetova.dvojka
Ale jsou za to peníze a bude to o mnoho sledovanější než Davis Cup, kdy se poštěstí, že se na jednom turnaji sejdou v jednom týmu Federer a Nadal...
Berdych je prospěchář, jde mu o peníze a o to aby byl vidět...
Reagovat
EllNino
ano, a proto hrál DC nepřetržitě 11 let
Reagovat
Lunej..
Jasně, Tomáš je prospěchář a ostatní nehrají vůbec pro peníze, ale jen pro pobavení lidí a ještě k tomu zadarmo. Že mi to hned nedošlo... :P
Reagovat
svetova.dvojka
Je vidět, že jste málo chápavá, to se u žen někdy stává...
Reagovat
Lunej..
Nemusíš mi vykat. Jasně, ženy mají přece menší mozek než světové dvojky. Zatím si s ním vystačím. :)
Reagovat
svetova.dvojka
Tenis je sportem gentlemanů , vykání je znakem vyšší společenské vrstvy, která tenise sleduje.
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, promiň, moc se omlouvám, že jsem si hned neuvědomila tvou společenskou vrstvu. :D
Reagovat
VlS
Jasně viditelné u Australanů, třeba Tomič , nebo Nick Kyrgios je typickým představitelem té společenské vrstvy.
Reagovat
historik
Stejně k tomu, že Tomáš i Radek definitivně skončí, dřív nebo později dojde. Je potřeba předat žezlo dalším. Tipuju Veselý, Jebavý, Pavlásek a pak nevím Rosol se Šátralem nic moc forma. Možná Šafránek nebo Kolář.
Reagovat
Lunej..
Mně osobně bude hodně chybět debl Tomáše s Radkem. Ale co nadělám, život jde dál.
Reagovat
EllNino
Rosol má dobrou bilanci v DC, nejvíc zkušeností, určtě bych ho vzal, má v DC dobré skalpy, napříkald Tsongu, Zvereva ...

a k němu Jirku, Romana (ty pak i do debla) ... a Vaška nebo Adama, Šátryho asi uplně ne letos
Reagovat
Lunej..
Tak taky ale už stárne, mně se líbil Adam, ale nějak to neumí dotáhnout výš. Koláře jsem viděla naživo jen jednou, ale je taky trochu cvrček. Myslím si, že než si vychováme kvalitní hráče bude asi dlouho trvat. Na rozdíl od holek, kde máme mnohem lepší výběr. :)
Reagovat
EllNino
Stárne, ale v DC jsou zkušenosti velká výhoda ... Adam, Vašek, Zdenda ani Šátry jich moc nemaj, Veselka spíš negativní
Reagovat
Lunej..
Jo vím. Hodně jich získal v 8 hodinovém deblu se Švýcary:D:D
Reagovat
lars
je predpoklad, ze se nasi teniste pod 30 let budou zlepsovat
Reagovat
svetova.dvojka
A nezadržitelně se nám blíží zápas století od 1:00 Ruská krasava proti no teď mě zrovna nenapadá nějaké trefné přirovnání...
Reagovat
horska.kraslice
Píšu to nerada, ale ta druhá mi svým obličejem stále připomíná nějakého hlodavce (nevím přesně jakého).....
Reagovat
Lunej..
Dříve jsi psala mnohem sympatičtěji.
Reagovat
sprchon
Mně taky vždycky připomínala myšičku. :) Motorovou... Ale v civilu mimo kurt je to kočka. ;)

http://www.fanatik.ro/wp-content/uploads/2017/07/23/simona-halep-la-mare3.jpg
Reagovat
tommr
v době photoshopu se takový fotky musí brát s rezervou ...
Reagovat
Lunej..
jasně, kdyby to byla Petra atd., tak bys tohle jistě nepsal že?
Reagovat
Torn
Tak pochybuju, že na live videích působí nějaký photoshop. :D
Reagovat
tommr
odkaz byl na fotku a ne na video ...
Reagovat
Torn
Tak i fotky třeb z toho, jak hrála baseball nebo co to bylo :D. Viděl jsem live i pak fotky a vypadala furt stejně. :D
Reagovat
Torn
Draculova žena z Transylvánie?:D
Reagovat
Lunej..
Velká gratulka. Zdá se mi, že od smrti jeho otce se mu vůbec nedaří.
Reagovat
EllNino
není se co divit
Reagovat
Lunej..
Já se vůbec nedivím samozřejmě.
Reagovat
sprchon
Je to tak... Občas ho to na kurtu chytne. :( Tak aspoň že dneska vyhrál. ;)
Reagovat
tommr
velmi dobrej výsledek po stěží průměrným výkonu. Petra může bejt ráda, že do prvního kola dostala Jankovicovou, která je ted slabá jako čaj. Proti silnější soupeřce by jí ty dnešní chyby tak lacino neprošly. Obávám se, že už Cornetová může bejt nad její síly pokud se nějak výrazně nezlepší ...

Kristýnu a Terezu nemůžu hodnotit, protože jsem je kvůli blbýmu rozvrhu zápasů bohužel neviděl. Jejich výsledky ale odpovídají očekáváním ...
Reagovat
George_Renel
Kristýna hrála dost dobře, bez velkých nervů, tvrdě umísťovala.
Reagovat
tommr
tak to rád slyším. Stejně si ale myslím, že skutečná prověrka jí bude čekat až ve druhým kole. Doufám, že s Rybárikovou nebude opakovat stejný chyby jako Karolína ve Wimbledonu ...
Reagovat
EllNino
tak přeci jen, nejsme na trávě, šance jsou větší, Kája by byla proti Magdě tady daleko větší favoritka, než tomu bylo na trávě ... přeci jen Magdy oblíbený x Káji nic moc povrch
Reagovat
tommr
řek bych že víc než o povrchu to bylo o podcenění soupeřky a špatný taktice. Kristýna snad takový chyby neudělá ...
Reagovat
EllNino
tak taktika byla uzpůsobena povrchu ...Kája na trávě nehraje žádnou slávu, kor proti travařce ... ale ten zápas měla vyhrát, to nepopírám
Reagovat
tommr
Karolína ale letos vyhrála Eastbourne a byla považována za největší favoritku Wimbledonu. Navíc vedla o set a o brejk. To bylo prostě neomluvitelný selhání ...
Reagovat
EllNino
vyhrát Eastbourne nic neznamená, a za největší favoritku jí sice považovat mohli, ale bylo to torchu pošetilé, když tam nikdy nepřešla 2. kolo ... evidentně jí tamní podmínky nesvědčí
Reagovat
EllNino
a nevím, za co by se furt měly tenistky omlouvat, stejně tak, proč by se měly stydět ... je to jenom sport
Reagovat
tommr
pro tenisový profesionálky je to velmi dobře placený zaměstnání ...
Reagovat
EllNino
je, ale i za prohru dostanou peníze :D ... tak proč by se měly omlouvat, případně stydět
Reagovat
Lunej..
Měly by se stydět, protože mají tenis jako zaměstnání. To je neomluvitelné :)
Reagovat
tommr
záleží na okolnostech. Karolína se po Wimbledonu stala jedničkou takže ta porážka byla v těchto souvislostech hodně ostudná. Halepová se třeba po drtivý porážce s Muguruzou v Cincinnati za svůj výkon omlouvala ...
Reagovat
EllNino
nikdy nic není ostudné, prostě není ... dřou, makaj kařdej den, někdy to prostě nevyjde, ale rozhodně to není ostuda, tohle slovo prostě do tenisového světa nepatří a používaj ho jen omezenci
Reagovat
tommr
omezenci omlouvají každej výkon svý oblíbenkyně a hledají pro to všechny možný i nemožný důvody ...
Reagovat
EllNino
to je pravda :D ale ti druzí omezenci hovoří o ostudách ... tak si vyber :) Kája vyhrát mohla, ale Magda byla prostě lepší, o nějakém selhání zrovna v tomhle zápase nemůže být moc řeč ...
Reagovat
Lunej..
Docela obdivuju tvou trpělivost diskutovat, když se diskutovat nedá. :)
Reagovat
tommr
copak to? Někdo ti snad brání vyjadřovat ty tvoje jediný správný názory?
Reagovat
Lunej..
jaký moje jediný správný? Jsi úplně mimo. Ty tu hned poukazuješ, že je někdo omezenec, já reaguju na Ellnina. Protože s tebou diskutovat je ztráta času, hned se urážíš a nadáváš, za to já nemůžu, že jsi hned samá bodlina. :P
Reagovat
tommr
s omezencema tu začal EllNino a jedinej kdo se tu uráží a uráží ostatní si zatím ty sama ...
Reagovat
EllNino
protože mně slovo "ostuda" přijde omezené a neomalené
Reagovat
tommr
a nechceš ho rovnou vymazat z jazyka českýho?
Reagovat
EllNino
celkem bych rád, to slovo z celého srdce nenávidím ... ostuda je, když někdo mlátí manželku nebo bije vlastí dítě ... ale ne, když prohraje tenisový zápas
Reagovat
Lunej..
Jo? Že jsem si nevšimla, když tu píšu smajly, že bych se urážela. Rozdíl mezi námi dvěma je, že i když se nemusíme, tak já uznám, když vůči tobě něco přeženu, což ty vůbec. A Ellnino, na rozdíl od tebe, ten tenis umí hrát a rozumí mu určitě mnohem víc než ty, proto jsem psala, že obdivuju jeho trpělivost tebe o něčem přesvědčovat. Z tebe sálá přímo až nenávist vůči Kotyzovi, jak hráčky nehrají podle tebe, tak neumíš psát nic jiného než o ostudě. Takže si běž štěkat na někoho jiného, já se všem tady omlouvám, že jsem na tebe, bohužel, reagovala. Jsem nepoučitelná. Takže ti přeji krásný a hlavně klidný večer.
Reagovat
tommr
no já hlavně vůbec nechápu proč cítíš takovou potřebu montovat se do naší relativně klidný diskuse s EllNinem a dělat z toho zase nějakou zbytečnou konfrontaci. Zřejmě se dneska nějak nudíš ...
Reagovat
Lunej..
Jakou konfrontaci? Jen jsem napsala s úsměvem, že se divím jeho trpělivosti. Proč ty se montuješ do reakce sprchoně, když poslal fotku, že to Simoně sluší. Asi se taky nudíš. Já nemám nejmenší chuť se s tebou dohadovat. Až se bude rozdávat smysl pro nadsázku a humor, měl by sis přivstat, i když samozřejmě chceš napsat, že můj smysl pro humor je blbej. To je možný, lepší mít blbej, než žádnej. A už toho necháme jo?
Reagovat
tommr
s tebou je to těžký když tě dokáže rozběsnit i taková nevinná poznámka. A to jsi tu všude rozhlašovala, že už jí nebudeš fandit ... :)
Reagovat
Lunej..
Rozběsnit? Ty si fakt děláš ze mě srandu. Protože ji mám v srdci, takže i když mě totálně nas.ala, tak jí mám pořád ráda. A asi budu mít pořád, stejně jako Petru a Sam. Tomu se nedá poručit.
Reagovat
smazaný uživatel
Magda, pome! Ať dá dvojčata ve 2. kole a bude pokoj.
A věřím, že ve 3. kole jí bude přát i tommr :-)
Reagovat
tommr
to bych asi opravdu musel ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě chybí přesvědčit kaďáka :-)
Reagovat
lars
ne. Pokoj bude, kdyz si Tyna zahraje v singlu OF na USO2017 :)
Reagovat
Torn
Karolína vyhrála na trávě i loni a hrála tam dobře. Že jí nevyšel W? To se stává. Rybarikova nepodcenila jen Kája, ale hlavně Kotyza, protože z toho zápasu jde vidět, že Kája se vůbec nechytá, když má protihráčku, která má celodvorcový způsob hry. Nebyla vůbec schopna na nic reagovat. Ve chvíli, kdy si Rybarikova zvykla na Káji hru, byl amen.
Reagovat
EllNino
Kotyza pokud vím s Rybárikovou neprohrál, takže nějaké svádění na trenéra je v tuto chvíli celkem trapné ... Trenér ti může poradit, ale na kurtě jsi stejně sám
Reagovat
Torn
Nikdo na něj nic nesvádí, prohrála si to sama, ale dle všeho jí asi moc nepřipravil, protože pak byla Kája opravdu extrémně jalová i na její poměry.
Reagovat
EllNino
trenér tě může 100x připravit, ale pokud vytuhneš, tak ti jsou rady stejně k ničemu :)
Reagovat
tommr
no já právě doufám, že trenér Kristýny je schopnější než Kotyza a Kristýnu na nepříjemnou hru Rybárikový předem dobře připraví ...
Reagovat
EllNino
no kdyby byl schopnější, tak je Týna teď na nultým místě ...
Reagovat
tommr
nepsal jsi před chvilkou cituju "Trenér ti může poradit, ale na kurtě jsi stejně sám"? Co když je prostě Karolína lepší než Kristýna a ani sebelepší trenér s tím nic neudělá?
Reagovat
EllNino
tak rozhodně je Karolína lepší než Kristýýna, to snad vidí každý :) ale tys to podal tak, jako by Kristýna byla méně omylná než Karolína ... což není
Reagovat
tommr
tak to si špatně pochopil. Já za porážku Karolíny ve Wimbledonu viním Kotyzu a doufám, že se Kristýna a její trenér z toho zápasu dostatečně poučili a na Rybárikovou vyrukujou s lepší taktikou ... :)
Reagovat
EllNino
Tak ty Kotyzu viníš i z toho, když si Karolína špatně zaváže tkaničku, takže tohle je už podobná obsese, jakou má Kvěš s Petrou a jejími upískávanými auty
Reagovat
VlS
Ty jsi Kotyzu nenáviděl už s Petrou a jen pokračuješ, nic novýho. Za dva tituly z Wimblu může jen Petra a Kotyza u toho nebyl, za její propadáky může jen Kotyza a Petra asi byla zrovna nakupovat. No tak teď to bude s Kájou. V meteorologii pro to existuje výraz NOSIC - no significant change. :-)
Reagovat
lars
Spis vykon Rybky bude na USO < na Wimblu
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
tommr
kéž by. Na ten zápas jsem hodně zvědavej ...
Reagovat
lars
byla tam jina trava nez v Eastbourne
podceneni souperky asi ne
Reagovat
EllNino
První upset, Lauren Davis prohrála se Sofií Kenin, fajn slečna :) 2x 7:5, to už je dneska 3. výsledek 7:5 7:5 ... Petra, Arina Rodionova a teď Kenin :) ...

A blíží se další, Kiki blbne proti otravné Sakkari
Reagovat
smazaný uživatel
"Kouzlo" nasazení. Moc jí teda nepomohlo. Ale Lauren od července bez výhry a Sofie je Markétin ročník.
Reagovat
EllNino
jj sympaťanda, ruské kořeny nezapře, povzbuzuje se "davaj" :) ročník 99 začíná mít velmi nadějné holky
Reagovat
smazaný uživatel
Špatně koukám. Je 98, ale výsledky má dobrý.
Reagovat
Empe
Měla jsem Davis ještě ráno ve fantasy, ale naštěstí jsem ji vyměnila. :-D
Reagovat
tommr
první upset byla podle mě porážka Vikhlyantsevový. To jsem opravdu nečekal ... :(
Reagovat
historik
jj taky, nechápu, co tam blbla. Pro tu, která vyhraje večerní zápas na AAS bude tahle část pavouka hodně hratelná
Reagovat
sprchon
Nevím, jestli blbla, od 2. setu už jsem neviděl ani míček. Sice působí fajn dojmem a když jí to jde, tak se na to hezky kouká, ale bohužel kromě ran od BL nic jinýho nemá.
Reagovat
sprchon
A hlavně nemá zkušenosti. :)
Reagovat
tommr
a Vickery je snad má?
Reagovat
EllNino
tak je starší
Reagovat
sprchon
Tu nemám nasledovanou vůbec, ale jak píše EllNino, je starší a na USO hraje už popáté. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc doma. Viděl jsem jen pár výměn (doslova), ale zrovna v 2. setu, kdy zahrála parádní míčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Týna x Magdě - super. 3. kolo přeju oběma.
Petra - sice utrápená výhra, ale v důležitých momentech získávala body. Alize "umí" taky blbnout, tak snad Petra ve středu vykročí na kurt správnou nohou :-)
Pojď!
Dneska ještě postup Ashleigh, Caro, Viktorek, Simony, Sloane, Johanky, Julie a Karličky a budu spokojený :-)
Reagovat
sprchon
No u těch Viktorek nevím nevím... Ale na Viku proti Venus a na Ash s Anou se moc těším. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Timea hraje letos taky bídně (teda až na domácí turnaj).
Pro VK x Venus to budou hlavně asi o získávání zkušeností.
Reagovat
sprchon
Pro VK rozhodně. :) Ale jsem na ni zvědavej, přece jen je to první kolo a když nebude podělaná, tak může Venus potrápit.
Reagovat
EllNino
Fajn mač ...Jelena už není, co bývalo, ale záblesky tam furt jsou ... stejně si myslím, že letos oznámí konec, neá to už asi budoucnost, těch zranění je moc, ikdyž je to vrstevnice třeba Světlany, která je stále v desítce, ta výkonnost už tam není ....

Petra hrála ve vlnách, chvíli skvěle, chvíli jako školačka, ale tak to jsme si už myslím dostatečným způsobem zvykli:) ... s Alize to bude boj, podobný styl jako Jelena, s tím, že tedy trochu lepší forma, ale pořád hratelné ... uvidíme, jak se Petra vyspí :D
Reagovat
sprchon
Spíš je otázkou, jak to Alizé pojme, jestli najde motivaci... Při vší úctě, Petra není Serena. :)
Reagovat
Lunej..
Škoda věřila jsem spíš Watson.
Reagovat
sprchon
Jak pro koho, já jsem rád za Alizé. ;)
Reagovat
Lunej..
Měla jsem Watson ve svém týmu, tak už nemám:)
Reagovat
sprchon
Ty totiž nemáš ani tým. :D Se ti to zase neuložilo nebo co? Nebo nějaká chyba, ono to teď dost blbne.
Reagovat
Lunej..
Ne.Já hraju soukromé fantasy za peníze :)
Reagovat
sprchon
Jo tohle zas... Ale ve Fantasy lize tě nevidím.
Reagovat
Lunej..
já jí teď nehraju.
Reagovat
sprchon
Aha, já myslel, že jsi chtěla... :)
Reagovat
Lunej..
Znáš to, já a pravidla :)
Reagovat
smazaný uživatel
27.08.2017 21:05 Od: vrabejka
Zítra si nenecham ujít šokující vítězství Marie a konec Kvitové.

To je ale smula:)))

Pochopitelne Petre gratuluji k peknemu vitezstvi ve dvou setech:)
Reagovat
Lunej..
To by ani nebyl on kdyby ne hejtovat Petru.:)
Reagovat
Lunej..
Nehejtoval, pardon, mobil pise jak negramot:)
Reagovat
svetova.dvojka
tlačítkové mobily byly lepší než dotykové, dnes kdo nemá nejnovější Iphone tak jakoby nežil, ale kde mám vzít 27 000 ?
Reagovat
Lunej..
Nevím, zkus sociální dávky.
Reagovat
com
rika ta co si na mobil vydelala na e55
Reagovat
EllNino
přesedni si, aby ti neprdla cévka
Reagovat
Lunej..
To píšeš mně?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad dá vrabejka ještě 5 jasných tipů :-)
Pojď!
Reagovat
svetova.dvojka
Chirurg Petry Kvitové v Show Jana Krause. https://www.youtube.com/watch?v=nFPKKX2Fx0c
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji. Výhra se nerodila snadno, klidně se mohl být třetí set. Stejně tak mohla prohrát ve dvou. Petra dnes vyloženě kazila u jednoznačných šancí, které tak mohly vývoj zápasu zvrátit v jiný průběh, než jaký jsme viděli. Hodně štěstí ve druhém kole, kde už bylo tak chtělo zlomit letošní grandslam prokletí.
Reagovat
PetaM
Kazila jednoznačné šance. Na druhé straně dokázala vyběhat neskutečné věci ...
Reagovat
Lunej..
Petra a Kristýna pěkně, gratulka :)
Reagovat
Frick
Už když se člověk podíval na ty kurzy.

Nicméně i takto zdánlivě očekávaný scénář by při složení do AKO-vky hodil 1,88 násobek vkladu...
Reagovat
sprchon
Kája první runda na AA,
Katka první na LA,
Maky třetí na GS,
Venca čtvrtej na GS,
Berdych třetí na 17,
Baruna první na pětce,
Denisa druhá na omsičce,
Lucka poslední na dvanáctce.

Takže jediná Denisa nebude k vidění.
Reagovat
EllNino
Týna se tím uklidnila, že to tam půjde, tohle byla ideální soupeřka na rozehrání ...a další kolo bude taky hratelné, ať už tam bude Camilka nebo Majda :) ...

Terka si prožila křest ohněm a neměla absolutně, co hrát ... asi studená sprcha po té kvaldě ...ale tady je přesně vidět, jaký je rozdíl mezi hráčkami v kvaldě a top 20 ... zkrátka ještě moc velký ...snad ji to moc neotráví :)

A ty Petro zaber :)
Reagovat
EllNino
A bude hrát s Magdou, tak to bude chtít trpělivost :) ... ale je to hratelné
Reagovat
Dobry-den
Kristýna vyhrála zápas bez komplikací? To už nepamatuju, gratulka. :-)

Potěšila i moje oblíbenkyně Caroline Garcia, ale mohla být trochu milosrdnější. Terka ale dělala všechno proto, aby se z kurtu pakovala co nejrychleji, takže její mínus...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist