Quebec: Obrat Hlaváčkové, prohra Krejčíkové a odhlášení Koukalové

15. 9. 2015, 09:22
Aktuality 122
WTA QUEBEC - Andrea Hlaváčková počtvrté v řadě úspěšně vstoupila do halového turnaje v Quebeku, když předvedla povedený výborný obrat proti Američance Shelby Rogersové a teprve potřetí v sezoně postoupila na okruhu WTA do 2. kola. O zopakování loňského čtvrtfinále si zahraje s domácí Fichmanovou, nebo nasazenou Němkou Beckovou.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková byla letos na okruhu WTA pouze dvakrát ve druhém kole, akce v hale v Quebeku ale patří k jejím oblíbeným a potvrdila to i letos. Devětadvacetiletá Češka sice prohrála s Shelby Rogersovou úvodní tři gamy a v prvním setu prohrávala 2-5, ale pak postupně odvrátil celkem čtyři setboly, získala 11 z posledních 12 her a nakonec zvítězila 7-6 6-0.

V Quebeku hraje Hlaváčková popáté v kariéře a počtvrté v řadě dokázala vyhrát svůj úvodní zápas. V roce 2011 a loni to dotáhla do čtvrtfinále, na které nyní čeká už dvanáct měsíců. 

O zopakování loňského výsledku si plzeňská rodačka, majitelka celkem tří grandslamových titulů ve čtyřhře a mixu i olympijského stříbra, zahraje s pátou nasazenou Annikou Beckovou. O osm let mladší Němku v jediném vzájemném duelu před pěti lety hladce porazila. Becková v prvním kole deklasovala a 6-0 6-1 domácí Sharon Fichmanovou.

Naopak neuspěla Barbora Krejčíková, která si loni v Quebeku připsala svou dosud jedinou výhru na okruhu WTA. Letos devatenáctiletá Češka ve svém úvodním zápase podlehla 3-6 5-7 Bulharce Sesil Karatančevové.

Těsně před začátkem turnaje se odhlásila Klára Koukalová.
Třiatřicetiletou Češku, jež si v sobotu zahrála semifinále na antuce ve francouzském Biarritzu, do soutěže nepustila nemoc. Místo Koukalové dostala druhou šanci poražená z kvalifikace Naomi Broadyová a příležitost proměnila v postup přes Rusku Alju Kudrjavcevovou.

Hradecká vykročila za obhajobou deblového titulu
Lucie Hradecká do turnaje ve dvouhře vstoupí až v úterý duelem s talentovanou Chorvatkou Donnou Vekičovou. Už má však za sebou úspěšný start ve čtyřhře, ve které s chorvatskou tenistkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou obhajují titul. 

V prvním kole snadno přehrály čtvrtý nasazený americký pár Asia Muhammadová a Maria Sanchezová 6-3 6-1. Pro Lučičovou je to první deblová výhra od loňského triumfu. Ve čtvrtfinále čeká na obhájkyně titulu česko-belgická dvojice Krejčíková/Mestachová.

Hradecká má sice šanci bojovat s Hlaváčkovou o postup na Turnaj mistryň, v deblovém žebříčku pro účast v Singapuru jim aktuálně patří poslední osmé postupové místo, ale v Quebeku síly nespojily. Hlaváčková letos do deblu, v němž byla loni s Němkou Görgesovou ve finále, přihlášena není.

• WTA INTERNATIONAL QUEBEC •
Kanada, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů
pondělní výsledky (14. 09. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Hlaváčková (ČR) - Rogersová (USA) 7-6(8) 6-0
Karatančevová (Bulh.) - Krejčíková (ČR) 6-3 7-5
Ostapenková (Lot.) - Barthelová (3-Něm.) 7-6(6) 4-6 6-4
Becková (5-Něm.) - Fichmanová (Kan.) 6-0 6-1
Chiricová - Boserupová (obě USA) 7-5 4-6 6-1
Broadyová (Brit.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6-3 7-6(7)
Paszeková (Rak.) - Kozlovová (Ukr.) 6-1 6-1
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hradecká/Lučičová-Baroniová (ČR/Chorv.) - Muhammadová/Sanchezová (4-USA) 6-3 6-1
Krejčíková/Mestachová (ČR/Belg.) - Augerová-Aliassimeová/Petricková (Kan.) 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

122
Přidat komentář
George_Renel
Lucka Hradecká výborně. Jen tak dále. :-)
Reagovat
Frick
Lucčina posmutnělá fotka byla i sdílena na FB stránce Lužánek. To je milé.
https://www.facebook.com/stadionzaluzankami
Reagovat
Frick
Tak jí bude hrát z našich jen Hradecká. Žebříčkově by na ní měly i Katka s Denčou, ale odhlásily se. Logiku to má - budou hrát obě týden předtím v Taškentu. Rovněž zmraženého rankingu nevyužije Petra C.
Reagovat
Frick
Nezbývá nic jiného než číst mezi řádky - pozitivní budiž ta věta "Budu bojovat, abych se na kurty vrátila co nejdříve!"... Není to tedy úplně o tom, že je "ráda, že žije" a i nemocničního pokoje myslí na co nejrychlejší návrat. Samozřejmě alespoň rámcový časový údaj chybí. Třeba by na otázku "Kdy se zase vrátíš na kurty?" nás zmrazila tím, že by řekla "Nevim, snad by Austrálie mohla vyjít". Ale snad tak zle nebude.

Každopándně - bylo to celkem drsné. Já osobně jsem bezmyšlenkovitě zkopíroval tu URL adresu toho obrázku na IG a tam "apokalyptický" portrét Lucky na nemocničnim lůžku. První myšlenka byla ta, že si ten břišní sval vyžadoval třeba nějakou chirurgickou léčbu nebo tak.
Reagovat
Frick
Tak snad nám brzy pošle nějakou fotku, kde bude z nemocnice doma / u rodičů. Věřim, že ta hospitalizace je záležitost jenom pár dní a ne třeba více jak týdnu.
Reagovat
tommr
po Petře Kvitový vážně onemocněla i Lucka Šafářová, nemocný i když jen snad lehce jsou i Klára Koukalová a Bára Strýcová. Kdo bude další? :(
Reagovat
Frick
Kája s Týnou. Na hlavu.
Reagovat
Frick
a proč by měla bejt Bára? já myslim, že si chtěla jen dáchnout...
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří - a holky nám ještě letos připraví nejednu tenisovou radost...
Reagovat
smazaný uživatel
No Petra snad bude hrát, Klára snad bude do pár dní v poho a o tom, že by měla být marod i Bára, nic nevím. A Lucka se snad dá taky co nejdřív dohromady. ;-)
Reagovat
lars
uz se odhlasila Lucka z Tokia?
Reagovat
Frick
Sanitka jí odveze na vídeňské letiště, kde bude mít v letadle Japan Airlines zbudováno provizorní lůžko vč. infúzí.
Reagovat
Frick
Karolína Muchová porazila v 1. kole turnaje v Dobriči (25k) 5. nasazenou Golubicovou, přestože už ztrácela set a brejk.
Reagovat
Frick
A Bára Š. porazila švýc. soupeřku z 324. místa hladce 6:2 6:3...

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1365405
Reagovat
tommr
a už včera postoupila Marie Bouzková takže v Monterrey máme dvě hráčky ve druhým kole. Škoda jen, že je los sved do jedný čtvrtinky ...
Reagovat
bIbec
Maruška stejnak neprojde přes 2. kolo, takže to snad nebude vadit.
Reagovat
VlS
Jsem strašně šťastná, že jsem tento týden dosáhla 5.místa na světě a zároveň bohužel smutná, protože po zranění břišního svalu teď bojuji v nemocnici s bakteriální infekcí. Život nám do cesty někdy klade překážky, ale tak už to bývá. Budu bojovat, abych se na kurty vrátila co nejdřív

oh, co dodat, nic slušnýho mě nenapadá
Reagovat
tommr
já to tušil, že to nepůjde tak lehce ... :(
Reagovat
misa
Snad se dá Lucka dohromady aspoň na deblový TM.
Reagovat
EllNino
singlový snad taky klapne, třeba bude WC do Linze a uhraje něco v Moskvě :)musíme věřit !
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně jí proboha ještě nepohřbívej. ;-)
Reagovat
tommr
deblovej TM, ET in singlu a finále FC by stihnout mohla, ale otázka je jak na tom bude s kondicí pokud bude delší dobu bez tréninku. Lucka není jako Petra a u ní bude tréninkovej výpadek asi přece jen víc znát ... :(
Reagovat
Frick
Uvidíme. Třeba Moskva vyjde a do tý doby budem muset doufat ve výpomoc soupeřek zdola / zeshora...
Reagovat
tommr
no snad nějaká Lucce vypomůže, ale těžko spoléhat na to, že všechny její největší konkurentky budou hrát jako CSN ... :(
Reagovat
BooOoo
Díky za trasu! to by se mi teď hodilo po celé Praze :/ :D .. Okolí areálu nic moc (pochybné existence pod mostem a kolem něj), ale uvnitř to už bylo lepší, no i když... Staveniště, oraniště - nevíš proč? Bagry a stroje místo hráčů. Centr je hezká arena, český Artur Ashe Stadium. Dokázal bych si tam představit DC a FC. Ze všech míst kvalitní výhled. Akorát se tam o to asi nikdo nestará. Ty keře vyrůstající v hledišti mezi sedačkama jsou dost zvláštní. Po drobných (podle mě nezbytných pro nějakou akci) stavebních a hlavně zednických úpravách by to vypadalo mnohem líp. Pokud by na centrálním dvorci byla položena antuka, tak je to asi celkově lepší, než ve Stromovce (neříkám, že tam je to špatné). Areál by se tím stal skvělým místem pro turnaj WTA/ATP. Velký centr plus jeden důstojný C1. Na dvou kurtech se hraje docela dost turnajů, takže by to mohlo stačit i tady. Ale nejsou tam stejné povrchy, tudíž je to pro nás boj s větrnými mlýny, a tak budu i nadále rád za to, že aspoň ve Stromovce je turnaj. Je to sice menší, ale útulný areál a pokud by jeho rozloha/kapacita nevyhovovala předpisům, tak by se tam nic neodehrávalo.
Reagovat
gigin
Co ty v Praze? Hlavně tam nedělaj ostudu. Né, aby dával metru nebo tramvaji cukr, tvl...
Reagovat
gigin
*abys
Reagovat
BooOoo
šak sem ti říkal,že sem pojedu,a neboj sa o ostudu,mam slivovicu:D
Reagovat
Frick
Co je to útulnost a k čemu je? Já bych užíval jinej termín a to je kompaktnost.

Jak náročnej byl třeba přesun ve Stromovce mezi kurtem č. 1 a centrem?

Byla to tůra přes celej areál. Tady by to byla záležitost doslova 10 kroků.

Pokud byl člověk ve Stromovce na centru v nějaký 15. řadě a chtěl si zajít na občerstvení, kolik času mu to zabralo - dostat se dolu, prodírat se mezi lidma a pak zase nahoru?

Tady by snadno opustil hlediště jednim z mnoha východů (které jsou právě na úrovni nějaké té 15. řady) a následně na ochozu už by mohl mít po ruce hned stánek s občerstvenim. Obdobně snadné by to měl na "malém centru".

Jestliže kapacita centru pro WTA INT má být 2 500 míst, tak to ve Stromovce nevyhovovalo (Bylo to asi 1 900). Ale ještě méně to vyhovovalo třeba ve Florianopolisu, takže asi WTA neni tak striktní.
Reagovat
BooOoo
to je všechno pravda, já to nevyvracím. jen k té "útulnosti" - opak tohoto slova bych použil třeba pro supermoderní tenisový areál v Čuchaj v Číně, nebo Istanbulu, tak zkus si to nějak domyslet, nevím jak to popsat u té Stromovky. Závěr je jasný, Štvanice je "lepší" areál, nicméně aspoň, že máme turnaj. Nebo bys byl radši, kdyby turnaj nebyl vůbec?
Reagovat
Frick
Tak je to jistý "blokátor". Třeba by se bez Stromovky časem podařilo ten WTA turnaj obnovit na Štvanici...
Reagovat
George_Renel
Co je to Štvanice... Krásný areál.
Co je to platné, když jeho majitel není schopný uspořádat turnaj na úrovni.
Reagovat
Haitik
Ahoj, stále přemýšlím o koupi lístků na finále FC a chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo, kdo má zkušenosti se sektorami např. 424, 417 nebo 411.. :D Jde odsaď dobře vidět? Vidím míček? :D Děkuji za odpověd! :-)
Reagovat
gigin
Když sa moc nenašrotíš, tak uvidíš.
Reagovat
Haitik
OK, díky.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně si to nepamatuju, 424, to je úplně nahoře ne? Jestli jo, tak míček je vidět úplně v pohodě, jenom je tam málo místa na nohy, takže pro vyšší jedince to asi není to pravé:)
Reagovat
gigin
Já jsem seděl na DC proti Srbsku dole a to je to samé. Nedá sa tam usedět. Jako hokej třetinu vydržíš ale tenis na tři sety, nevím no. Já jsem to teda nedal a lozil pryč :DDD
Reagovat
Haitik
Dlouho se tam sedět nedá, to je pravda.. :D Takže po každé třetině nebo po setu procházka pro pivo.. :D S pivem tam sedět, to už není tak zlé.. :DD Já jsem právě byl vždy na tenis v O2 Areně jen dole a tam jsem viděl parádně, tak jsem se ptal jak je to nahoře.. :-)) Protože na hokeji nahoře jde vidět skvěle, možná i líp než dole.. :D
Reagovat
gigin
S tím pivem taky no. Jsou tam naboku v těch sedačkách takové otvory na kelímky a tím se ten prostor k sezení ještě omezuje, že si tam nemůžeš opřít pracky. No říkám, naposledy :DD Příště jedině do skyboxu.
Reagovat
Haitik
Jo, ty otvory na ty kelímky na stranách tam jsou na h*vno, to máš pravdu.. :D
Reagovat
gigin
Navíc jsem byl tehda ještě poblázněný, pořvával jsem IDÉ-MO JAN-KO, a lidi na mne byli zlí :DDDD
Reagovat
Haitik
A sakra, to jsi mi neměl říkat.. :DD Já mám v plánu křičet "Davai Maria" atd.. :D
Reagovat
gigin
Musíš jít do kotle protivníka. Já už jsem tam měl nakročeno :DDD
Reagovat
VlS
Já myslím, že můžeš bejt úplně v klidu, nevěřím, že Marie přijede.
Reagovat
Haitik
Já věřím, že přijede.. Doufám, že kvůli FC obětovala Wuhan a v Praze se fakt ukáže.. :-) To určitě spojí i s propagací bonbonů.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se právě povedlo při jednom nešikovném pohybu "lehce" praštit kolenem paní přede mnou :DD, naštěstí to vzala v pohodě
Reagovat
Frick
Njn, já byl v O2 areně rozhodně více než 100x a problémy jsem nepociťoval nikdy. Není nad staní v kotli.
Reagovat
smazaný uživatel
Já seděla na FC 2012 v sektoru 420 nebo 421 zhruba 6-7. řada a nebyl problém s výhledem. Podle mě je to taková "luxusnější telka". Kurt vidíš víc zezhora a líp se rozeznávaj outy. S místem na nohy jsem problém neměla, protože nejsem vysoká. :D
Reagovat
bIbec
míček uvidíš a Mášu uslyšíš :-) Jestli tam teda bude.
Reagovat
misa
nabízí ke sledování všechny zápasy, turnaje P5/PM často jen omezený počet, hlavně ty bez české účasti.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tohle bývá legrační. Skoro čím nižší turnaj, tím víc TV přenosů. Z challengerů a malých ITF toho člověk vidí víc než z velkých turnajů :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože vědí, že za televizní práva jim stejně nikdo nic nedá. ;-)
Reagovat
EllNino
vyhrála nad domácí WC 6:2 6:4 :) v závěru měla trochu problémy, ale nakonec do zvládla, to je dobře :)
Reagovat
Frick
No, čekal jsem ještě výraznější výsledek. Něco jako 6:2 6:1.... Ale tak snad nehrála na 100%...
Reagovat
EllNino
myslím, že postavení těchto divokých karet většinou neodpovídá a hrajou bez respektu :) že Petra po náročném US Open opět vyhrává i na antuce, to samo o sobě je úspěch :)
Reagovat
lars
mela zkusit hrat slabe obsazene int turnaje na hardu v Asii, nez se roptylovat antukou :(
Reagovat
EllNino
pro její klouby je antuka přijatelnější :) navíc se jí dařilo na antuce nejlíp
Reagovat
Frick
Měla v plánu i ten Biarritz, tedy by hrála tandem anutuk. No ale z Birritzu ze zřejmých důvodů sešlo...

Ale tak uvidíme. Má na to, aby celý ten turnaj vyhrála - bodů stejně jak za SF na INT...

Příští ani přespříští týden nic v plánu nemá. Pak doufám v kvaldu Pekingu na chráněnej ranking. Uvidíme - dnes nebo zítra se ukáže.
Reagovat
EllNino
řekl bych, že do Asie vubec nepojede :) ..a že bude hrát pak evropský haly až do konce sezony :)
Reagovat
Frick
Já myslim, že Peking + jeden INT by špatnej nebyl.

Pokud do Asie nepojede, tak by to znamenalo, že by nic nehrála až do Linze.
Reagovat
EllNino
uvidíme :)
Reagovat
tommr
taky bych se nedivil kdyby odehrála zbytek sezóny jen v Evropě na menších turnajích. Z bodovýho hlediska to pro ní vyjde zhruba nastejno a ušetří spoustu cestování ...
Reagovat
lars
* rozptylovat
Reagovat
Haitik
Tamira výsledkem překvapila a potěšila!! :D Chtělo by to ještě něco uhrát a trošku se posunout v žebříčku..
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
https://twitter.com/okjesnipjeboj/status/641881099078103040
Reagovat
Cico93
To ju určite naučil brat.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě. Ona to taky docela trénuje... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/618442431315505152
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/618462780941824000
Reagovat
VlS
Co říkáš na kluky baskeťáky? Docela překvápko bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně překvápko, už jsem jim gratuloval na Twitteru. :) Sice to zdaleka neprožívám tolik jako u holek (viděl jsem jenom první zápas proti Estonsku a právě to osmifinále proti Chorvatsku), ale je to fajn a kdyby se jim povedlo postoupit do Ria, tak by to byl obrovský úspěch... Je to teda trochu divný, že chlapi jsou teď lepší než holky (vždycky to bylo obráceně, což mi osobně vyhovovalo :D), ale jinak nemám důvod jim to nepřát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
jj KiKi...
Na jeji zapasy se tesim skoro stejne jako na Gaela;)
Reagovat
Cico93
Carla zase padla.
Reagovat
Frick
Škoda, že do toho Tokya nejelo víc našich. Hlavně ta odhláška Báry mrzí. Mohla ten turnaj klidně vyhrát.
Reagovat
lars
jj. skoda slabe obsazenyho
proc H+H uprednostnily Quebek ?
Reagovat
Frick
Šlo jim to tam. A pozor - Quebec je ještě hůře obsazenej než Tokyo INT.

Spíše tedy obecně - škoda slabší účasti našoch hráček tento týden.

Třeba Petra C. měla zkusit pokračovat Quebecem a nehnat se do Francie na antuku.
Reagovat
lars
Me se zda , ze hur obsazeny je int Tokio
Budou H+H hrat debla na premieru Tokio?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ne, v plánu turnajů (pro singl) ho nemají.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak i v Tokyu pokračuje bída a zmar CSN :-)))
Reagovat
tommr
tak to je velmi dobrá zpráva, protože to zase o něco zvyšuje šance našich holek na TM ... :)
Bohužel ale ani vypadnutí CSN už v prvním kole jí nezabrání v tom, aby předstihla Karolínu v žebříčku. Karolíně se totiž tento týden odečtou body za lonskej titul v Soulu a v žebříčku se proto propadne až za Kerberovou a CSN ... :(
Reagovat
Cico93
To som fakt zvedavý, ktoré tenistky sa tam nakoniec dostanu, to bude ešte veľký boj...nie ako u mužov.
Reagovat
tommr
jj u mužů je už osmička pro TM téměř jistá zatímco u žen se o zbývajících 5 postupových míst ještě může poprat 20 hráček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvacet fakt ne, reálně tak okolo deseti.
Reagovat
tommr
když to vezmu podle Race tak reálnou šanci na TM má pořád ještě 21 hráček počínaje čtvrtou Petrou Kvitovou a konče dvacátoučtvrtou Jankovicovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
To asi těžko, když Vika, která je myslím sedmnátá, potřebuje uhrát nějakých 1000 - 1300 bodů, aby se dostala na TM. Reálně o to bojujou holky tak do toho patnáctého místa..
Reagovat
tommr
tak zrovna Azarenka je typickej příklad: je zatím na 18.místě a na poslední postupový místo ztrácí jen 654 bodů což může smazat jedním velkým výsledkem. A před ní je řada hráček který jsou bud úplně z formy (CSN, Karolína Plíšková) nebo je jejich budoucnost pochybná (Pennetta) ...
Reagovat
lars
Karol neni bez formy ma zatim pokles formy
Reagovat
smazaný uživatel
Jen? Do konce sezóny jsou jenom dva turnaje, kde se tolik bodů dá sehnat. A to ještě za předpokladu, že by alespoň na jednom z nich hrála finále. Navíc jenom tohle by jí na TM nestačilo.
Reagovat
lars
Vika na TM muze realne byt.
muze pres WC hrat Moskvu, Linz, Luxemburg,...
Reagovat
Cico93
To musí klapnúť!
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn. A teď se vrať zpátky na zem. ;-)
Reagovat
lars
realne to mozne je , ale pravdepodobnost < 50 %
Reagovat
tommr
Azarenkový by stačilo udělat finále ve Wuhanu nebo v Pekingu a rázem by se ocitla těsně za postupovejma pozicema. A schopnosti na to určitě má. Totéž platí v podstatě pro všechny hráčky až do 24.místa v Race ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestačilo, protože na těch turnajích nebude sama.
Reagovat
VlS
Do konce sezóny může kterákoliv odehrát jeden premiere mandatory za 1000, jeden preniere 5 za 900, 2 premiere a 470 a jeden international za 280, tedy součet 3120 bodů. Jo, je strašně nepravděpodobný, že by to někomu vyšlo, ale nepravděpodobný není nemožný. Po
pekingu bude skoro jasno, nebo jasno, po Wuhanu půjde odhadovat. Teď jde jen fandit, aby to vyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíme se o reálných variantách, ne sci-fi. Tahle kombinace by na TM posunula prakticky kohokoliv z první padesátky.
Reagovat
VlS
Však jo, ale 1470 bodů za Peking a jeden Premiere není nic nemožnýho + cca dalších 300 - 500bodů se klidně může stát.
Reagovat
slacker
Ty ses ale trubka, CSN je z formy, A Karoline se jen nepovedl US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen US Open? Takže Toronto, Cincinnati, New Haven byly povedené? To jsem myslel, že zrovna ty máš na hráčky vyšší nároky :)

Fakt je, že u Karolíny se ten stav (krize/nekrize) těžko popisuje, USO teda bylo katastrofální, poslední půlrok nic moc, ale to je hlavně ve srovnání s výsledky z úvodu sezóny. Prakticky vytknout se jí dá tak možná prohra s Mitu, Curenko, Tatišvili + kolapsy s Jankovič a Lučič. Jinak uhrála solidní výsledky a s letos velmi dobrou Angie odehrála 2 vyrovnaná finále. Na druhou stranu po IW neporazila top soupeřku (nepočítám Carlu v B'hamu, protože tam už byla v krizi).
Reagovat
slacker
Tak rozhodne vyhrala vic zapasu nez prohrala a prohrala az ve 3 setech. Jen 2 posledni zapasy se hrube nepovedly a to neni jeste zadny trend.
Reagovat
lars
a podle ceho jsi poznal , ze slo v zapasech o kolaps ??
Reagovat
tommr
v obou zápasech měla soupeřky takříkajíc na lopatě - proti Lucicivý vedla už 6:3 4:0 a proti Jankovicový vedla už 5:2 ve třetím setu - ale v obou případech se bohužel sesypala a zápasy ještě dokázala ztratit. Jen těžko se dají najít lepší příklady pro použití slova kolaps ... :(
Reagovat
lars
u Karol se projevuje neuspech na USO
ve Wuhanu asi nebude v top8 nasazenych ?
Reagovat
tommr
příjde na to kolik hráček z top-10 se z Wuhanu odhlásí - zatím to vypadá na Serenu a Sharapku, ale možná ještě přibydou další ...
Reagovat
Frick
Akumulovaný kurz na 8 porážek v řadě je 2457,15!!!!

Škoda toho jednoho získaneého setu proti Cornet - i když vlastně ne - ten zápas byl nějaký divný a sázkovky ho stahovaly z nabídky. Tedy ho nepočítejme.

Pak platí, že akumulovaný kurz na sedm porážek 0:2 CSN v řadě vychází na cifru 34 157,32!!!!
Reagovat
lars
takovou sazku asi nemuzes uzavrit
Reagovat
Frick
Záleží na limitech sázkovek.
Reagovat
lars
pochybuji , ze muzes uzavrit sazku , ze hrac 6 x prohraje v serii
Reagovat
Frick
ale můžu znovu vsadit to, co jsem vyhrál... a tak dokolečka
Reagovat
lars
jj. a hral si to ?
Reagovat
Frick
ne, dávám to jen jako zajímavost, abych poukázal na to, že je fakt v loji...
Reagovat
lars
Karol ji dobre zarizla v Birminghamu :))
Reagovat
tommr
to by moh bejt docela zajímavej zápas. Škoda, že začíná až ve 3 hodiny ráno našeho času ...
Reagovat
rosm
Krejčíková to byla ostuda tenisu, panebože, ta ma superkoučku, čím dál tím víc mi připomíná její hru, která je 15 let za zenitem.
Reagovat
Frick
No, moc optimismu to nedává, když vidim, jak jí Fichmanovou rozdrtila. Ale co - každý zápas je jiný.
Reagovat
BooOoo
stojí teď Štvanice za návštěvu? (není to provokace, jen mám volno)
Reagovat
Frick
Tak to záleží na tom, co od toho čekáš...... Pokud jsi tam nikdy / dlouhé roky nebyl a chceš si to prohlídnout, tak asi jo. Třeba do hlediště centru by ses dostat měl. Stejně tak do nově zrekonstruovaný vstupní recepce.
Reagovat
BooOoo
nikdy jsem tam nebyl, zajedu se podívat .. ale v květnu jsem byl ve Stromovce, tak aspoň budu moct srovnat a "podpořit" názor
Reagovat
Frick
http://mapy.cz/s/ljC4

Tady posílám nejvhodnější trasu od MHD :o)
Reagovat
Frick
Podstoupil změnu pohlaví?
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem druhý set zápasu Andrey se Shelby..a bylo to něco příšerného, hlavně od Shelby teda, to je jasné. Nicméně i Andrea měla zajímavé momenty, třeba když měla nalitý míč u sítě a naprala ho po dopadu do dolní poloviny sítě. Ale opravdu nechápu ten herní projev Rogers v setu druhém. To mohla rovnou vzdát, než předvádět tohle. Samá DF, třímetrové auty..kdosi psal na live chatu k tomuto zápasu, že je Shelby talent, v tu chvíli se to maximálně rozporovalo. Jako Shelby něco do sebe asi mít bude, když dala kanára na antuce Carle a porazila i Errani, USO taky celkem v klidu, ale tady naprosto zbytečný zápas, obhajobě SF může zamávat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, vydržel jsem asi dva gemy, ta Shelby to musela prodat, jinak to fakt není možný
Reagovat
George_Renel
Neznám hráčku, která nezkazila nalitý míč u sítě.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, ale vzhledem k tomu stavu mě to celkem pobavilo :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist