Querrey má po sezoně. Propadl skleněným stolem

29. 9. 2009, 10:02
Aktuality 14
Kuriózní zranění zřejmě předčasně ukončilo americkému tenistovi Samu Querreymu sezonu. Jednadvacetiletý Američan v pondělí v Bangkoku propadl skleněným stolem, na který si sedl, a pořezal si předloktí pravé ruky.
Profily hráčů
Sam Querrey

Querrey se poranil po tréninku v Thajsku, když se v šatně posadil na skleněný stůl a ten jeho váhu nevydržel. "Jenom si chtěl zavázat tkaničky, stůl praskl a kus skla mu rozřízl předloktí," citoval list Los Angeles Times hráčova manažera Johna Tobiase.

Pětadvacátý tenista světového žebříčku se po převozu do nemocnice podrobil operaci. "Velmi pravděpodobně mu skončila sezona. Ale měl štěstí, bude v pořádku," dodal Tobias s tím, že střep v ruce naštěstí nepřeřízl žádné šlachy.

Třetího nasazeného Querreyho nahradí v pavouku turnaje v Bangkoku jeho krajan Donald Young.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
No tak už si asi prestanem sadať na náš sklenný stolík v obývačke ;-) Neviem, čo je na tom také divné... :)) hlavne nech sa čoskoro uzdraví, vyzerá to byť talent :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sednout si na skleněnej stůl může snad jenom Američan ...hlavně ať se dá do pořádku!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo presne toto ma napadlo, ked som si to precitala. Stavim sa o cokolvek, ze zazaluje vyrobcu, lebo na tom stole nebolo napisane, ze moze prasknut, ked si nan niekto sadne. presne a la amerika
Reagovat
smazaný uživatel
No, mně spíš připadá hodně blbý dávat do sportovní šatny skleněný stůl. Nesnáším zobecňování všeho druhu, takže mě iritují hlášky jako "jen Američan si může sednou na skleněnej stůl". U nás v práci jsme měli skleněný konferenční stolek a nevěřili byste, kolik lidí si na něj sedlo ... až jsme ho museli vyměnit za festovnější materiál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ber to tak(s rezervou), že mám prostě na ty američany od 11.září poněkud zasedlo...;) a to jsem se tam předtím málem chtěl odstěhovat..
Prostě na jejich adresu si nedokážu odpustit poznámku, pokud mohu :))), je to něco podobnýho jako za komoušů s rusákama.
Reagovat
smazaný uživatel
A neni to len o tom sklenenom stole, ale napr. pred par rokmi si zenska v McDonalde kupila kavu pri okienku do auta, samozrejme sa nou obliala-obarila a zalovala McDonald, lebo na kelimku nebolo napisane, ze je horuca. Teraz to mas napisane na kazdom jednom, ci je to Mcdonald, Starbucks, alebo hocico ine.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to podobně, to bylo pořád - náš vzor - a než se člověk rozkoukal, tak má spousta lidí pocit, že se z toho stala spíš parodie na vyspělou západní civilizaci a působí dojmem, že jsou lehce za zenitem.. Ale doufejme, že není všem dnům konec, že se proberou a snad se to změní.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne ako hovoris a som na tom podobne ako ty, len ja som tam chcela zostat. V skole nam raz hovoril jeden prednasajuci,ze Amerika sa vzdy nejak tak obrodila a kulturne povzniesla po nejakej vlne emigrantov z Europy. A teraz je na Amerike vidiet, ze uz poriadne dlho ziadna takato vlna nebola.
Reagovat
smazaný uživatel
yavanna, olfess: Beru to samozřejmě s rezervou, ale opět věty "snad se nějak proberou", nebo "obrození a povznesení vlnou emigrantů z Evropy", to se musím smát. Záleží na úhlu pohledu. Kdybychom to brali do důsledků - tak zkázu amerického kontinentu způsobili Evropané "dobytím ráje". A kolik lidí je ještě dnes schopno tvrdit, že bez pomoci Čechů v 19. a 20. století by Slováci byli dráteníky v Maďarsku bez vlastní řeči, atd. Paušalizace zkrátka nesnáším, ve světě se najdou vynikající lidé i naprostá hovada napříč. A je otázka kdo koho a jakým směrem ovlivňuje.
Reagovat
smazaný uživatel
No v zásadě máš pravdu, všude se najdou lidé a lidé.
Ale zas až taková stranda už to moc není, protože ta jejich současná úroveň začíná ovlivňovat i náš život zde... a mimochodem, v důsledku umírá příliš mnoho lidí po celém světě, tedy snad se jim ta změna opravdu povede! Upřímně řečeno, moc tomu nevěřim, ale moc bych si to přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak, i já bych si přál, aby se lidé polepšili :)) Ale všichni, ne jenom oni :)) Howg.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole má taky po sezoně. Propadla se žebříčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš chlastat když to neumíš !!!!!!!!!
Reagovat
weak
...hmm, tak to je slušnej smolík...
převedení rčení o slonovi v porcelánu do praxe... :-)

hlavně že je Sam v rámci možností ok a neohrozí to jeho další karieru...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist