Raducanuová se odhlásila z Moskvy. Sezonu ale ještě nezabalila

14. 10. 2021, 23:34
Aktuality 9
Šampionka US Open Emma Raducanuová nebude hrát příští týden na turnaji v Moskvě. Osmnáctiletá Britka se z Kremlin Cupu odhlásila po porážce ve 2. kole v Indian Wells, konkrétní důvod ale neuvedla.
Profily hráčů
Emma Raducanuová (© AFP)

"Bohužel musím upravit svůj turnajový program a nebudu letos moci hrát v Moskvě. Doufám ale, že se ruským fanouškům představím příští rok," uvedla Raducanuová pro britská média. Sezonu ale ještě ukončit nehodlá. "Těším se, že se na okruh vrátím za pár týdnů," dodala.

Raducanuová při prvním startu od US Open, kde senzačně prošla jako první hráčka v historii z kvalifikace až ke grandslamovému titulu, nestačila v Indian Wells na Aliaksandru Sasnovičovou. Po prohře neskrývala zklamání, zároveň ale zdůraznila, že se pořád ještě učí.

"Byl to teprve můj třetí letošní turnaj WTA. Jsem ještě hodně nezkušená, nechci věci uspěchat a tlačit na sebe," řekla světová dvaadvacítka, jež zůstává přihlášená do Kluže a Lince.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Pavol
A to viem rusky.
Reagovat
Mantra
už je tam, kde jsem čekal, v černé díře. Nemá sílu a ani kvalitu. Je to stejné, stejné, stejné. Kde je nějaká nová Wozniacki, kde je nějaká nová Agnes, nová Halep,atd. Na Wta to není moc poznat, páč se tam dějí věci trochu random, ale stejně tam prostě teď není nic kvalitního .
Reagovat
com
v černé díře bývá Alexis Ohanian smilesmile
Reagovat
TML
Agnes mě prvně napadla Agnes Szavay, té jsem fandil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Raducanu withdraw.

Petrikovi sa zrutil svet :)
Reagovat
paddy
Člověk se bez něj obejde
ne každý musí vydělávat dolary v Rusku jako pan Jágr smile
Reagovat
Mony
Moskva už se dlouho bere jako sichr, kde je nutno nabrat body pro TM.
Kája Pl. kdysi málem doplatila na to, že tam nebyla přihlášena. Nakonec ji tam dali WC.
Přes Moskvu se tam na TM nečekaně smilevyšplhala i Světlana Kuzn., která tenkrát jela jako motorova pila a na kurtů si i nuzkama ostrihala dlouhé vlasy, které ji lechtaly
Reagovat
vergus
Jj, pamatuju, tenkrát udělala 9. Kontaové slušnou čáru přes rozpočet smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby teoreticky redaktor zabloudil pohledem vlevo, tak by si všiml, že před pár týdny TP...

Skutečně se turnaj v Linci počítá do letošního Race?

Emma je snad soudná a ví, že pro ni je důležitější adaptovat se v novém prostředí. Takže klidně nějaké 125 ve Francii (https://www.wtatennis.com/tournament/2056/angers-125), jen ne letošní TM...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist