Raducanuová se rozešla s Beltzem a už potřetí za poslední rok vymění trenéra

26. 4. 2022, 10:02
Aktuality 5
Emma Raducanuová dnes oznámila ukončení spolupráce s Torbenem Beltzem, který byl jejím trenérem pouhých pět měsíců. Senzační vítězka posledního US Open tak už potřetí za poslední rok vymění kouče. Nového zatím hledá.
Profily hráčů
Emma Raducanuová (© AFP)

S Beltzem začala spolupracovat v listopadu a po pěti měsících ohlásila konec. "Chci Torbenovi poděkovat za jeho obětavost. Má obrovské srdce a během spolupráce jsme si sedli výborně," řekla 19letá Britka. "Pro svůj vývoj jsem se rozhodla, že bude nejlepší, když budu mít úplně nový tréninkový model," dodala s tím, že než najde novou posilu, dostane prozatimního trenéra přímo od britského tenisového svazu. Tím bude Iain Bates, se kterým začne spolupracovat okamžitě.

Raducanuová se po triumfu na US Open trápí, od té doby byla pouze dvakrát ve čtvrtfinále, zvládla jen sedm ze 17 zápasů a ani pod Beltzem na očekávané výsledky nedosáhla. Naposledy se představila před týdnem ve stuttgartské hale, ve čtvrtfinále nestačila 4-6 4-6 na světovou jedničku Igu Šwiatekovou.

Její další trenér bude už čtvrtým za poslední rok. Po loňském průlomu ve Wimbledonu se rozešla s Nigelem Searsem a nastoupil Andrew Richardson, po šokujícím prvenství v New Yorku se rozloučila s Richardsonem a přijala Beltze, který v minulosti vedl Angelique Kerberovou či Donnu Vekičovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
paddy
poslal jsem ji vzkaz, že stačí říct jediné slovo

a kdyby potřebovala hrušky nebo jablka, tak pošleme smile
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Krisboy
Vajda je volnej...
Reagovat
Mony
Jasně, už by mohla vědět, že defenzivni tenis není pro ni. Tady nebylo na co cekat
Reagovat
Mony
Ale zase, jak Kerber, tak Vekic se po jeho odchodu trapi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist