Radwaňská ovládla Miami, Šarapovová ve finále opět neuhrála ani set

31. 3. 2012, 20:41
Aktuality 59
WTA MIAMI - Marii Šarapovové titul z Miami není přán. Ruská tenistka si dnes na Floridě zahrála již počtvrté ve finále, ani tentokrát však neuhrála ani set. Z triumfu se raduje Agnieszka Radwaňská, jež v šesti zápasech neztratila ani set a vyhrála už třetí turnaj kategorie WTA Premier Mandatory v řadě.
Agnieszka Radwaňská

Agnieszka Radwaňská měla před dnešním duelem se světovou dvojkou Marií Šarapovovou hrozivou bilanci 1-7, Ruska zase v Miami ani jednu ze tří finálových účastí neproměnila v zisk jediného setu. 

Bilanci si v dnešním finále vylepšila třiadvacetiletá Polka, jež ani jednou nepřišla o své podání a zvítězila 7-5 6-4. V šesti zápasech na letošním Sony Ericsson Open tak neztratila ani set a po Tokiu a Pekingu z loňského podzimu ovládla už třetí podnik prestižní kategorie WTA Premier Mandatory v řadě. 

"Je to skvělý pocit vyhrát turnaj, jako je tento v Miami. Je to největší turnaj po grandslamech se všemi špičkovými hráčkami," cení si vítězství Radwaňská. "Musíte odehrát šest dobrých zápasů, abyste turnaj vyhráli. Takže jsem teď extrémně šťastná."

"Dnes jsem hrála opravdu dobře, od začátku do konce. Soustředila jsem se na své podání a jsem moc rád, že jsem ho ani jednou neztratila. Byl to klíč k dnešnímu úspěchu," komentovala světová čtyřka své dnešní vítězství.

Radwaňská letos včetně Fed Cupu vyhrála už 30 utkání, což je nejvíce ze všech tenistek. Utrpěla pouze čtyři porážky, všechny se světovou jedničkou Victorií Azarenkovou. Sama Polka se v novém vydání žebříčku přiblíží třetí Petře Kvitové. Celkově si rodačka z Krakova připsala 9. titul, porážky ve finále utrpěla teprve dvě. 

"Můj tenis je kombinací všech úderů. Myslím, že jsem se s tím narodila. Nikdy nehraju jen jeden úder nebo nedělám jednu věc. Když trénujeme, tak všechno. Dělám to tak celý život," prozradila Radwaňská svůj recept na úspěch.

Čtyřiadvacetiletá Šarapovová hrála v Miami ve finále už počtvrté, ale stejně jako v letech 2005, 2006 a 2011 neuhrála ani set. Dnes i vinou 45 nevynucených chyb. Mizernou bilanci má i v letošních finálových duelech: o titul si zahrála na třetím ze čtyř turnajů, ani na Australian Open a v Indian Wells nezískala jediný set. Ve finále má nyní celkovou bilanci 24-16.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů)
sobotní výsledky (31. 03. 2012)

Dvouhra - finále:
A. Radwaňská (5-Pol.) - Šarapovová (2-Rus.) 7-5 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

59
Přidat komentář
Fandina
Dodatečně také gratulace. Aga celkem pohodově a na konci každého setu nezapomněla zatlačit a bylo to .......... a na žebři jenom stoupá
Reagovat
Bob
Jak si myslíte, že si povede Venus? Podle mě hodně vysoko, už přeskočila 45 míst, momentálně je na 89. místě. To je skok. Upřímně jsem to ale trochu čekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Radwa - lidsky to, je mne sympatictejsi ... nez Wozna, Sybiřská siréna a Houkačka made in belorus dohromady.. nicmene herne je pro Radwa pouze upgradnuta Wozna (verze 1.02), a vzdy budu stat radsi pri "utocici" a chybujici Šarapce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi solidní chudák, nemáš ani šajnu o tom co je sport a nějaká úcta k lidem, to už vůbec, jsi solidní BURAN!!!!!!
Reagovat
Bob
občas mě udivuje, co se tu nedozvím. Nutno si přiznat, že Petra zatím nehrála nic, ale komentáře typu, že Petra brzo vypadne z TOP 10, že jen simuluje a vymlouvá se a že už na to prostě nemá mě občas nutí sem reagovat. Uznávám, že Vika a Aga jsou teď někde jinde, jde jim to a předvádějí skvělý tenis, ale rozhodně nesouhlasím, že Petra nepatří do TOP. Na jednom portálu jsem se dočetl, že rok 2011 byl pro Petru jedna velká náhoda. Já bych taky chtěl náhodně vyhrál Wimbledon, Turnaj Mistrů, Madrid apod. Uvidíme, jak se Petře podaří dosáhnout lepších výsledků než doposud. Já osobně jí věřím. Tenis hrát umí a má na to, abych ty holky porážela. Stačí se dát více psychicky do pohody a natrénovat fyzičku, ostatně David Kotyza snad ví, co má dělat :) Držím jí palce a věřím, že se ještě vyhoupne a dokáže nám, že na to prostě má! tak a teď do mě :)
Reagovat
dadaft
tak já se do tebe teda pustím: souhlas ))
Petra má před sebou řekněme deset let skvělého tenisu. vůbec se nehroutím, že jí to ve Státech nejde. loňská sezóna byla velkolepá, ale taky pěkně náročná...
Murray s Djokovičem nemohli dýchat v polovině prvního setu. co pak Petra? ve třetím setu s Venus ji evidentně došlo.
bude líp...
talentu má dost.
a myslím, že má tenis raději než slávu a prachy.
a votom to je. ))
Reagovat
smazaný uživatel
už se to blíží jak kvitová vypadne z top 10.........hra eroru a simulací sem vůbec nepatří a právem to potvrdí ve fed cup jak hraje na hovn...................
Reagovat
dadaft
to já si na Petru v Ostravě vsadím. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kvitova ve Fed Cupu bude hrát dobře ale Fed Cup a Davis Cup jsou jen podřadné poháry na který ti každý tenista věčinou sere a berou to asi tak jak fotbalové kluby ten náš český pohár ( taky je proně důležitější¨vyhrát ligu než naký trapný bezcenný pohár český ).Pro tenisty je víc vzácnější vyhrát Máster než naký Fed Cup či Davis Cup a berou to pouze jen z povinosti k fanouškům ve své rodné vlasti.
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi zábavné..
A jěště berou peníze od svazu,serou na pohárové soutěže jako Fed cup a Davis cup,ve kterých mají asi největší uspěchy za poslednich 20 let..
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě bych tady takovou "vypalovačku" nedával, Petra dlouhodobě americká turné nezvládá, což je s podivem. Zřejmě nějaký faktor v tom bude hrát roli, a měla by se na to zaměřit, pokud chce dlouhodobě nahánět soupeřkám strach. Takhle bouhužel trochu svým vystoupením ztrácí lesk. Pokud v tom byla zdravotní indispozice, tak snad se dá brzo dopořádku. Jinak o ní nemám vůbec strach, potenciál, který ukázala, ji pasuje mezi TOP 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Nagano prosím nepiš komentáře!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si mě fakt dostal prý peníze hahahhaha jestli té almužně říkáš peníze tak to fak beru hahahhah .Jako pro normaně pracujícího člověka to prachy jsou pořádný ale ne pro sportovce který si vydělá 10krát víc na turnaji než na nakým podřadný Fed Cupu či Davis Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Congrats Aga :)
Reagovat
freeteepek
Přidávám se ke gratulantům Štěpánkovi s Paesem. Po prvním setu už jsem začal pochybovat. Ve druhém to ovšem bylo o něčem jiném:-) Třetí mi unikl v dešti...
Reagovat
freeteepek
Zápas jsem neviděl, ale už se těším na záznam. Agnešce to přeju. Proti její hře nic nemám. (Sorry Monty, ale nevím, proč bych měl fandit tý globální celebritě Šarapovový:-)Odstup na Petru se sice zmenší zespoda, ale zeshora se nezvětší tolik.
Vloni žádná z hráček nedominovala. Letos se ale mimomořádně daří Vice, Agnešce a koneckonců i Máše, která opět prohrála až ve finále. Snad se Petra vzchopí. Tohle je nebezpečná trojka.
Neodsuzoval bych někoho, že nehraje útočný tenis, když se svou hrou sbírá úspěchy. Ať si každý hraje, jak mu to jde nejlépe. Jenom to hekání by se mělo omezit. Jinak se ten mor bude dál šířit:-)
Je zde předpoklad, že na turnajích v Evropě nebudou mít organizátoři problém s kamerama, jako pitomí amíci a že uvidíme všechny zajímavé zápasy už od prvního kola. A to nemluvím o tom, že např. Eurosport má vysílací práva v Miami jen na WTA zápasy. Chlapy ani 4hru na něm vidět nemůžu. A to jsem si hlavně kvůli tenisu předplatil ten jejich player:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Však já tě nenutím. :) Každý ať fandí, komu chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Super kluci.Gratuluji k vítězství!!!
Reagovat
pepin
Bravo, Stěpec vyrovnal. Tak Radku ještě jeden.
Reagovat
pepin
První set Stěpec prohrál 6/3 a ve druhím vedou 3/0.
Reagovat
Heather_Fedex
10:8 ve 3. setu
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem smutný, ale nedá se nic dělat. Masha odehrála skvělý turnaj, ale bohužel to letos ve finále ani napotřetí nevyšlo (v Miami celkově dokonce počtvrté). Oba sety byly vyrovnané a oba se špatným koncem pro Mashu. Nevýhoda byla, že Masha musela v obou setech pořád dotahovat. V prvním setu bohužel nevyužila brejkbol v pátém a sedmém gemu. V poslední hře 1. setu udělala nějaké chyby a osudná byla hlavně ta za stavu 0-30 (volej na síti). Druhý set se nesl v podobném duchu. V sedmém gemu měla Masha opět brejkbol, ale zase to nevyšlo. Za stavu 4:5 pak bohužel neudržela podání... Je to škoda, ale Masha se zítra může podívat do zrcadla a říct si, že do toho dala všechno.
Klobouk dolů před Agou. Je neskutečné, co všechno dokáže doběhnout a vrátit. Když k tomu ještě přidá kvalitní servis a nejednu čistou hru, tak je opravdu mimořádně silnou soupeřkou. Vy tady pořád řešíte počet winnerů, ale na ty se prostě nehraje... Podle mě to byl zápas hodný finále. Bylo to těsné, ale Agnieszka holt lépe zvládla ty klíčové momenty. Co se týče titulů, tak je po Vice druhá nejlepší. Letos už vyhrála Dubaj a teď Miami, což rozhodně nejsou žádné pouťáky.

Kdybych měl celkově zhodnotit turnaj v Miami, tak jsem spokojený. Všechny moje oblíbenkyně uhrály dobrý výsledek a v mnoha zápasech mi udělaly radost. Bohužel tomu chyběla ta třešnička na dortu v podobě titulu, tak třeba příště... Díval jsem se na obsazení v Charlestonu a vypadá to, že příští týden nebudu mít komu fandit. Až pak hraje Caro v Kodani a další holky asi až ve Stuttgartu. Tak přeju holkám příjemný a zasloužený odpočinek! :)
Reagovat
smazaný uživatel
tolik mi na vysledku nezalezi, abych Radwane titul neprala, gratulace, ale Mashy je mi normalne lito. Prohral agresivnejsi a zajimavejsi tenis, to mi prijde celkem smutny. Masha sice neprochazela svym podanim tak lehce jako Aga, ale velmi zlepsila servis, uz je schopna druhy variovat i zahrat "na jistotu". Atletka nebyla a nikdy nebude, jeji pohyb se mi ale zdal uz "mekci". Kdyby si ty nohy pohlidala a nezastavovala se pred uderem, snizi pocet UE minimalne na polovinu, ze na tom nezapracuje, psychickej blok nebo co? Skoda, verila jsem, ze v pohode vyhraje. (Body vubec nepocitam a z nich vyplyvajici "ohrozeni" nesleduju.)
Reagovat
Heather_Fedex
ne jenom ze prohral bojovny tenis ze srdce, ale take vubec nebylo odmeneno znacne zlepseni, miniimalne co se dvojchyb tyce. myslim, ze v dnesnim zapase u masi nejmene pracovala paradoxne jeji nejsilnejsi zbran a to return.
Reagovat
smazaný uživatel
Jste hodné, že se mnou sdílíte smutek. :) Ale tak to prostě někdy chodí, že se člověk snaží a nevyjde to. Masha hrála opravdu dobře a je škoda těch nevyužitých brejkbolů a nevynucených chyb. Bez brejků se bohužel vyhrává jen hodně těžko... Já se řídím heslem: Přej a bude ti přáno. Nemám žádný důvod shazovat Agnieszku. Ona se prostě dokáže skvěle připravit na zápas a jediný, proti komu jí to letos nevychází, je Vika. Možná se vám nelíbí Agnieszky hra, ale to není její problém. Ať chcete nebo ne, ona do špičky bez diskuse patří.
Jinak souhlasím se sojkou. Taky si myslím, že Masha zlepšila pohyb. Ale zase si nemyslím, že by to předtím byla nějaká její slabina. Ona má dlouhé nohy a dokáže doběhnout i nějaké kraťasy. Spíš vidím problém v tom, že je hodně vysoká a prostě se nedokáže tolik sehnout pro míček. Já to vím z vlastní zkušenosti, protože jsem o 2 cm vyšší než Masha. Holt my vysocí lidé to máme v něčem těžké. :)
Reagovat
Heather_Fedex
mne taky nejde o neprani agnezce, jako spis o to, ze maria by si konecne zalousila titul v letosnim roce. mne se hra agnezky libi a nekritizuju ji ale v dnesnim zapase temer vubec nevyuzivala svuj potencial, kterym si ziskala sve fanousky. btw, to jses moc vysokej kluk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, že by si Masha letos už nějaký titul zasloužila, ale prostě má trochu smůlu. Jsem si jistý, že se jí to brzy povede. :) Jestli Aga využila svůj potenciál, to musí posoudit její fanoušci... No jo, jsem hodně vysokej. Rozdíl mezi mnou a Mashou je v tom, že já se neshýbám pro míček, ale pro jiné věci, které mi upadnou na zem. :D
Reagovat
Heather_Fedex
no ja merim metr 67 a taky pro mne neni prijemne shejbat se pro veci, kt. mi upadnou z rouk ;)
ja pevne verim, ze na rg to uz masi vyjde- to je krapet dulezitejsi nez proklete miami :P
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo krásné, kdyby to Mashe vyšlo zrovna na RG. To je poslední grandslam, který jí zatím chybí. Ale já bych jí přál vítězství na jakémkoliv grandslamu. Pořád si myslím, že po tom těžkém zranění ramena musí přijít nějaký happy end. :)
Reagovat
VlS
Přece na podzim má bejt happy end - svatba :-). Hepyendovatější hepyend už nemůžeš chtít.
K tý výšce - měřím zhruba tolik co ty - velká výška je v tenisu velká výhoda, především na servisu a na síti. Problém s ohýbáním se je pitomost, zas máš daleko delší ruce. problémy, který souvisí nepřímo - protože vysocí lidi jsou taky těžší (těch 59 kg Maši ani náhodou nevěřím a minimálně 10 bych přidal). Tím se zvyšuje setrvačnost a zhoršuje se možnost rychlé změny směru běhu a taková ta kočičí mrštnost. Nicméně, tahle nevýhoda je bohatě vyvážená výhodami z výšky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v osobním životě to je určitě největší happy end. :) Já samozřejmě myslel tenisový život... Asi máš pravdu s tou mrštností, něco na tom bude. Výška je při servisu rozhodně výhoda, ale u Mashy je to trochu složitější. Ona po té operaci vlastně nemůže podávat, jak by chtěla. Někdy je její podání velká zbraň a někdy naopak ne. Včera podávala dobře. Líbil se mi její servis na střed se slajzem, který měl rotaci ven z kurtu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
monty: kick serve, ktery Masha nekolikrat zahrala, byl mnohem zajimavejsi, navic je pro soupere protivnejsi, staci se na telo a vysoko skace, pro me teda prevysoko.. :-))) Neni to k zapasu, omluva, ale: MOC vam s VISem tu vysku zavidim!!! :-) VISovi muzu potvrdit, ze fakt nikam nedosahnu, je komicky snadny me prelobovat, servis musim hrat do dalky a "za pochodu", kazdy vyssi mic je pro me uz vysoky atd. Nasledkem je zniceny rameno, samozrejme. :-( Ale k Mashe, vyska neni neprekonatelna prekazka a v realu to dokazuje John Isner, ktery udelal v pohybu, obratnosti a technice neskutecny pokrok a pokud si toho nekdo nevsiml, nemame si k tenisu absolutne co rict, protoze nevi, o jake hre je rec.. :-) Takze potvrzuju, ze kladu vysky je mnohem vic nez zaporu. :-) Jo a telesna vaha Mashy by me taky vazne zajimala, v pomeru k vysce bych tedy podle ni mohla mit okolo 30 kg... :-))
Reagovat
dadaft
jo jo. jak by vypadal žebříček, kdyby měla Dominika Cibulková o 15cm víc???
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu údaji váhy Marji se směju už léta :-))), pořád ten samý nesmysl. To by musela mít kosti z papíru...nebo duté :-). Podle mě váží 70 - 75 kg.
Reagovat
Heather_Fedex
no kdyz si vemes nejaky modelky, tak ty casto meri 2 metry a vazi neco malo pres 50 kil a masa je opravdu stihla takze to az tak nerealni udaj byt nemusi
Reagovat
VlS
tak to se podívej, jaký ramena mají modelky a jaký ramena má Marie (ale i všechny ostatní) bicepsy, stehna a tak dál. Prostě svalová hmota, která je nutná pro sílu něco váží.
Reagovat
smazaný uživatel
nerealny mi ale hlavne prijde ten primer vzhledem k fyzicke zatezi modelky a spickove sportovkyne.... :-)
Reagovat
Heather_Fedex
no jo. masa ma ty ramena jako plavkyne. brucho, prsa a boky ale nema zadne..
uznavam, 59 kil je malo. muze mit pres 60 kg.
Reagovat
VlS
no 188 cm není 70 nic přehnaného u normální holky. 60 kg je normální váha štíhlé holky se sportovní postavou s výškou 170. jsem toho názoru, že Maša musí mít něco mezi 70 - 75 kg, jak píše Psisko.
Reagovat
VlS
Jo, John udělal neuvěřitelný pokrok v pohybu a viditelně na tom musel makat jako blázen - ale nejen on, i třeba Tomáš pohyb strašně zlepšil. Ale ani přes to zlepšení mrštnost některých drobnějších hráčů (třeba Ríša Gasquet, Dolgopolov) je pro ně patrně nedosažitelná. Ale na síti prostě dosáhnou o půl metru dál prostě natažením a že udělá o půl kroku míň je tím vyrovnané, o servisu nebo výšce ani nemluvím. Jako kluk jsem hrával basket a výskoky jsme speciálně trénovali a ve spojení výskoku z místa + výšky + mám ještě ruce jak opičák (hrůza, když jdeš shánět košili, ale požehnání na to, když potřebuješ vyměnit žárovku ze země :-)) )- to se smečuje z lobů :-)). Nikdy jsem tenis nehrál závodně a určitě už nebudu, ale bylo to fajn a i na míče u země jsem dosáhla vždycky daleko dál než malí kluci (malej kluk pro mě byl pod 1,8 m). Bohužel jsem začal s tenisem až kolem 18ti, a to prostě už nedoženeš techniku, ani před 40 roky už nešlo dohnat kluky, kteří začali v 10ti (a dneska začínají v 5ti). Ale i rekreačně je to príma sport.
Reagovat
tommr
ale je to taková gratulace se skřípějícíma zubama - moc se mi nelíbí ten její defenzivní styl, kterej je skoro stejně otravnej jako u Wozniacký ...
Navíc se Radwanská po dnešku už hodně nebezpečně přiblížila Petře Kvitový v žebříčku. Dělí je ted pouze 385 bodů a Radwanská tak Petru může předstihnout už po Madridu. Petra by měla začít konečně bodovat ...
Reagovat
pepin
Počkej, snad se v Turecku srovná, nabere síly a hlavně snad upraví hlavu do dřívější podoby. A pak to snad přijde s vyvrcholením 2x ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci být rejpal, ale pokud vím, tak Tokio není Premier Mandatory a naopak mezi Pekingem a Miami byl před čtrnácti dny turnaj v Indian Wells (který Premier Mandatory je :)
Nicméně to nic nemění na tom, že Agnieszka opět uhrála skvělý výsledek :)
Reagovat
tommr
je to tak - Tokio je jen turnaj kategorie Premier-5. Autor by si to měl urychleně opravit, protože tu samou chybu stačil napáchat už třikrát - jednou v expres zprávách a dvakrát v tomhle článku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jej pristane ta trofej :D pekne vyzerá hoci som to viac prial Marií
Reagovat
Heather_Fedex
ach jo- co si pocnem? nevim,co to ma masa se psychikou, ale...
gratulace age k 2. titulu. jeste by to chtelo nejakej poradnej gs vysledek... vsechny jine turnaje zvlada, jen na dulezitejsich eventech to chce vic sebevedom
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanskú som vždy považoval za hráčku druhej vlny. Celkom solídne jej vyšiel žreb, vyhla sa svojim achylovým pätám a pomerne prekvapivo turnaj vyhrala..
Reagovat
Mark976
letos je opravdu v druhé řadě:o) v první je jen Azarenka a ve druhé Radwanska a možná Sharapova:o) takže máš pravdu:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu, Kim, Azarenku a aj Kvitovú považujem za lepšie hráčky, než Radwanska..Príde mi nevýrazná, bez väčšej zbrane...V Miami jej to ale vyšlo..
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně bych mezi hráčky prvního sledu zařadil i Marii....tyto hráčky mají tendenci diktovat tempo hry a zakončovat zápasy. Agnieszka je poměrně mladá, ale přijde mi dobře fyzicky připravená a s její osobností se brzo zařadí mezi TOP hráčky. osobně jsem za to rád, že TOP žebříček u žen se vyrovnává, zápasy nejsou tak jednoznačné. Navíc naší polští sousedi mají konečně hráčku, která je vidět, a je na co se koukat :). Povahově je hodně podobná Wozniacki... dużo śmiechu :).
Reagovat
dadaft
třeba vynikající pohyb není zbraň? šikovná ruka není zbraň? fantastická fyzička není zbraň? přehled není zbraň?
nikdo kromě Azarenky ji už pěkně dlouho nedokázal porazit - HRÁČKA DRUHÉHO SLEDU???
nic ve zlém pánové, ale spadli jste z višně?
Radwanská je superstar současného tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, navíc ukázala ve finále svou vyspělost, kdy jako Federer, dokáže nabídnoutou šanci okamžitě využít ve svůj prospěch. Dokazují to i dlouhodobé výsledky, které mají trvalý stav. Pro mě patří Agniszka mezi hráčky, které mají i vysokou ineligenci na okruhu WTA.
Reagovat
VlS
K zápasu jsem se už vyjadřoval u předchozího článku a jako vždy se vyjadřuji k tomu zápasu, ne obecně k AZE. Aga má velké zbraně, lepšící se servis (2. servis = největší slabina), výbornej pohyb, šikovnou ruku a chytrou hlavu. Její slabinou je především malá odvaha občas něco risknout a jít si pro bod sama, pokud to není vysloveně nalitý.
Bohužel, v zápasu s Mashou neukazovala mimo pohybu nic dalšího (kde nechala kraťasy, úhly), snad tu a tam přrdvedla ještě pěknej čop.
Nebýt toho, že se maša v závěru setů (obou) vždy popravila sama, tak včera opravdu neukazovala nic, čím by mohla vyhrát aktivně. Fakt je, že nic ukazovat nemusela a vracení ,míčů v kombinaci s Mašinými labilními nervy udělaly svojí práci (nejen v závěrečných hrách, v průběhu celého zápasu nebyla Maša schopná konzistentně odehrát tři body po sobě). Aga to upinkala, ale fakt je, že to jasně stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý zápas je i o taktické přípravě, a jak píšeš na její hru to stačilo. Pár zápasů jsem teď s Marií viděl, a faktem je, že pokud je soupeřka fyzicky dobře připravená, vzniká u ní problém. Jinak řečeno, v zápase s Marií stačí opravdu vracet míče, a většinou se popraví sama.
Reagovat
dadaft
pár kraťasů tam bylo, ale na ty Mášiny pecky se to těžko hraje...

a nebuďte prosím naivní - Šarapovovou nejde "upinkat". o něco takového se nepokoušela ani Liová, i když to tak dost vypadalo. dostala nakládačku.
Agnieszka hrála velmi, velmi dobře. ke konci setů Máša nechápala, co se to sakra děje...
Reagovat
smazaný uživatel
:D To "vracet míče" jsem napsal ledabyle, samozřejmě musí tam být i nějaká "konstrukce" hry. Máša teď má pár dobrých výsledků, ale ten poslední krok, tam to chce asi změnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím, na Máriu som zabudol..Hoci, ona je totálne nepredvídateľná..Buď zahrá 50 winnerov alebo 100 UE..Čo sa týka toho druhého sledu a nedostatku zbraní, bolo to samozrejme myslené v kontexte porovnania s úplnou špičkou. Samozrejme patrí medzi elitu, rebríčkovo dokonca do TOP 5, ja ju však mám v škatuľke niekde od 5-10...Čo by ostatné za to dali..
Reagovat
VlS
Ale no tak, Na - Li nezkouší nikdy upinkat nikoho, to je agresivní hráčka, ale Na prostě netrefila kurt, to byl problém.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist