Radwaňská zdolala Kvitovou a na Turnaji mistryň slaví nejcennější titul

1. 11. 2015, 12:14
Aktuality 1086
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová Turnaj mistryň podruhé v kariéře nevyhrála. Česká tenistka ve finále prohrála se skvěle se bránící Polkou Agnieszkou Radwaňskou, která tak získala nejcennější titul kariéry a stala se historicky první šampionkou závěrečné akce sezony, která ve skupině vyhrála jen jeden ze tří zápasů.
Agnieszka Radwaňská

Agnieszka Radwaňská měla hodně vlažný vstup do sezony. Během prvních pěti měsíců byla jen jednou v semifinále, v červnu se však chytila na trávě a především díky skvělému podzimu se kvalifikovala na Turnaj mistryň.

I na něm zapsala začátek. Prohrála první dva zápasy s Marií Šarapovovou a Flavií Pennettaovou a měla jen teoretickou šanci na postup ze skupiny. Jenže ve svém závěrečném zápase porazila 2-0 na sety nasazenou jedničku Simonu Halepovou a Šarapovová ji pak svou dvousetovou výhrou nad Pennettaovou poslala potřetí v kariéře do semifinále.

Petra Kvitová a Agnieszka RadwaňskáŠestadvacetiletá Radwaňská v něm včera zdolala Španělku Muguruzaovou, které oplatila čtyři letošní porážky, a dnes si tak zahrála své první finále na Turnaji mistryň. Petru Kvitovou v něm zdolala 6-2 4-6 6-3 a dosáhla na svůj dosud nejcennější titul.

"Je to neskutečné, ještě před pár týdny jsem ani nevěděla, že tu budu hrát. Ale pak jsem zahrála skvěle v Asii a teď tu stojím s titulem. Moc pro mě znamená. Tohle je určitě největší den v mém životě," řekla šťastná Radwaňská pár minut po utkání.

Bývalá světová dvojka Radwaňská hrála své celkově 24. finále, v nichž má po dnešku bilanci 17-7. Jejím dosud největším finále bylo to ve Wimbledonu v roce 2012. Cenností trofeje ze Singapuru překonala své triumfy z podniků WTA Premier Mandatory v Pekingu 2011 a v Miami 2012. Přitom tento na Turnaji mistryň vyhrála jen tři z pěti zápasů.

Vyhrát Turnaj mistryň poté, co ze skupiny postoupila s bilancí jedné výhry a dvou porážek, dokázala Radwaňská jako první v historii. Systém skupin se praktikuje od roku 2003.

Kvitová obrat nedokonala, doplatila na chyby
Kvitová nastoupila do finále poprvé v turnaji se zavázaným pravým stehenním svalem a duel začala dvojchybou. O servis přišla a rozpačitě se pak nesl celý první set, který na chyby 'vyhrála' 16-1. Jen výjimečně dostala skvěle se bránící Radwaňskou do úzkých. Za stavu 2-5 ukázala Kvitová prstem na kouče Davida Kotyzu. Ten hráčku nabádal, ať nevymýšlí kraťasy a hraje svoji hru, ale ani to nepomohlo a o první set přišla.

Statistiky zápasu
Kvitová - Radwaňská
7 esa 2
8 dvojchyby 2
64 % 1. podání 'in' 58 %
41 winnery 15
53 nevyn. chyby 5
17/29 hra na síti 4/9
4/5 brejkboly 7/14
čas: 2:05

Občas se Kvitové v obličeji objevila bolestivá grimasa a i při výměně se chytla za obvázanou nohu. I na úvod druhé sady prohrála po dlouhé hře podání, ale bojovala a za stavu 1-3 se nadechla k obratu. Udělala při úderech krok do kurtu, hrála rychleji a místo chyb posílala na půlku Radwaňské vítězné míče. V šesté hře po sérii tvrdých returnů poprvé vzala Polce podání a dalším brejkem v desáté set získala.

Třetí set nabídl turbulentní vývoj. Kvitová začala agresivně a vedla 2-0, pak dvakrát o servis přišla a rázem prohrávala 2-3. Po dalším zisku podání Polky srovnala na 3-3 a vše pak rozhodla sedmá hra a servis Kvitové. Češka jeden brejkbol odvrátila, ale nedokázala hru ukončit a po forhendu do sítě prohrávala 3-4. V další hře netrefila ani jeden return a při svém podání zápas prohrála po 53. nevynucené chybě.

"Bylo to nahoru dolů, bylo tam několik brejků. Už ve druhém setu jsem měla spoustu šancí, ale nevyužila jsem je. Nakonec to bylo hodně vyrovnané a ani nevím, jak jsem vyhrála. Bylo to moje první finále a hned první vítězství. Lépe to dopadnout nemohlo," řekla Radwaňská, která za celý zápas spáchala pouze pět nevynucených chyb.

Radwaňská snížila vzájemnou bilanci s Kvitovou na 3-6, když i svou třetí výhru zaznamenala na Turnaji mistryň. Ty předchozí vybojovala v letech 2012 a 2014. Ve světovém žebříčku přeskočí Kvitovou a bude pátá.

Za tři výhry 22 milionů korun
Kvitové se nepodařilo navázat na svůj první triumf na Turnaji mistryň, který vybojovala v roce 2011 v Istanbulu. Dvojnásobná wimbledonská vítězka dnes hrála ve svém 23. finále a teprve pošesté v něm prohrála.

"Jsem velmi šťastná, že tady vůbec mohu stát, i když jsem poraženou finalistkou. Agnieszko, tobě gratuluju k dnešnímu výkonu a přeju hodně štěstí do další sezony," řekla Kvitová s trofejí pro poraženou finalistku v ruce. "Velké díky patří mému týmu a doufám, že se sem za rok vrátím."

Za účast ve finále s jednou výhrou ve skupině pětadvacetiletá Kvitová na Turnaji mistryň vydělala 894.000 dolarů, v přepočtu skoro 22 milionů korun.

Ze Singapuru zamíří Kvitová domů a po krátkém odpočinku se začne připravovat na finále Fed Cupu. Z pozice domácí jedničky by měla o víkendu 14. a 15. listopadu vést české tenistky v pražské O2 areně do boje proti ruským hráčkám.

Kvitová zakončí sezonu, během které ji výrazně limitovala mononukleóza a posléze i následky nemoci, jako světová šestka. V elitní desítce je na konci roku popáté za sebou, nejlépe byla druhá v roce 2011.

• TURNAJ MISTRYŇ 2015 •
Singapur, tv. povrch, 7.000.000 dolarů
nedělní výsledky (01. 11. 2015)
• Dvouhra - finále •
Radwaňská (5-Pol.) - Kvitová (4-ČR) 6-2 4-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1086
Přidat komentář
A.R.R.
Tak mě napadla geniální myšlenka, když tenis kazí pinkálistky, tak já jako jejich zastánce podávám protinávrh. Navrhuji, aby se v zápase počítalo pouze prvních 5 es, za další bych udělil trestný fiftýn. Po pěti DF, bych každou další trestal také trestným fiftýnem. A v gemu bych povolil jejom dva vítězné míče :-D Vřele vítám další návrhy proti tomu hroznému ranařskému stylu tenisu :-D
Reagovat
blixa
:D :D Začíná to být takové, trochu zoufalé dada ;-) :D
Reagovat
A.R.R.
Zoufalé situace si žádají zoufalé činy :-D
Reagovat
Fandina
Tady je něco zoufalého, kdepak?
Reagovat
A.R.R.
Na okruhu WTA je to zoufalé, přeci není možné aby taková malá a slaboučká pinkálistka čelila těm hrozným ranám od ranařek :-D
Reagovat
Fandina
Ale je to škoda, že vždycky nevyhrávají ty útočnice, ne?
Reagovat
Fanda67
Útočnice vždycky vyhrávají, pokud míčky trefují většinou do kurtu a né většinou mimo kurt :-)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, že musí mířit přesně.
Reagovat
slacker
A proc Petra nemusi mirit presne?
Reagovat
Fanda67
Tak to já bych navrhoval počítání míčků úplně zrušit a hodnotit tenis jako krasobruslení - každá hráčka by během zápasů musela provést určitý počet povinných úderů(esa, loby kraťasy...) a hodnotila by se kvalita provedení :-)
Reagovat
slacker
ja bych tenis rozdelil na freestyle a slalom
Reagovat
janek_da
Stačil by měřič rychlosti. Kdo dá větší ránu, vyhrává.
Reagovat
VlS
A musela by se používat tenisová raketa? Co tak vzít na to bazuku?
Reagovat
Jan
Která by měla hezčí kostým :) A nohy atd. :)
Reagovat
Roger_Federer
Jeste by hracka pinkalistka, mohla nastupovat do zapasu z vyhodou treba 2:0..aby byla odmenena , za to ze tvori hru;).
Hracky by se musely povinne pred zapasem registrovat jaky styl budou ten zapas hrat, a ta co bude pinkalistkou(Aga), nesmi presahnout rekneme 15 winneru za zapas, jinak strati svuj status pinkalistky a prijde o vyhodu 2:0..
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že se bavíte :-)
Reagovat
Fanda67
kdyby jsme tě tady neměli, tak se ani nezasmějeme :-)))
Reagovat
blixa
A máme nad tebou brečet ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stačilo by, kdybyste mě neřešili a radši se věnovali vlastním životům :-)
Reagovat
blixa
Tak já tu neřeším tvůj život, ale tvoje komentáře na TP. To myslíš že není v pořádku ? :D A můj život je v pohodě, já jsem spokojen, proč bych ho řešil ? ;-)
Reagovat
Lunej..
A iqe by dělal rozhodčího a za každé špatné rozhodnutí by osobně poblahopřál všem hráčkám, které porazí Petru :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň by byla prča :-)
Reagovat
Lunej..
To jo, my ostatní budeme lajnoví a běda, jak budeš nadržovat Petře, to dostaneš na budku :D
Reagovat
Fandina
To je fakt, to by byla, ne tu pořád číst, jak se tu pořád někomu na druhém něco nelíbí.
Reagovat
slacker
Tak to necti
Reagovat
janek_da
1000, uf
Reagovat
dadaft
tak jsem si zase početl a vidím, že ta má včerejší omluva iqemu byl omyl.

jeho neúcta k soupeřkám Petry je děsivá.

a opravdu pouze vygumovanec jako on není schopen pochopit, že každá hráčka má své individuální limity a(le) i zbraně, a že Aga Petře prostě není schopná nastřílet 50 winnerů za zápas.

hanba!
---------------------------------------

nicméně některé jeho skeče jsou až dadaisticky úsměvné -- třeba když mu wave na jeho litanii, že je Aga vracečka neschopná zakončení, vysvětlí, že proti Petře nebo Marii, mnohem silovějším agresivně útočným hráčkám, je pro Agu nemožné je "přestřílet", ale že proti Simoně a Garbine měla velmi, velmi slušných 30 winnerů na zápas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak na to iqe odpoví, že těch 30 winnerů je právě ten důkaz, že Aga jen vrací na prostředek kurtu.
(a v další větě navíc přizná, že ty zápasy ani neviděl)

nad něčím takovým jen bezmocně rozmáchne rukama i taková kapacita jako Chocholoušek.
Reagovat
Fandina
Podle mě uznává útočný tenis a když u někoho nepřevažuje, tak to považuje za chybu a od toho se všechno odvíjí. A nehledala bych za tím nic jiného.
Reagovat
Cico93
a představuješ si, jak oni uvažují? zvláštní případ
Reagovat
Fandina
Ano, tak si vysvětluji jeho jednání, že tak uvažuje.
Reagovat
a.magerova
Fandino, ten tvůj přehnaný ochranářský mateřský pud, kdy hájíš iqeho neustále i v případě, že on neví, která bije, mi hodně připomíná film Václav....

https://www.youtube.com/watch?v=C3UTwWoMJbw&feature=youtu.be&t=5m17s
Reagovat
Fandina
Ten film jsem viděla, ale nevím, co má společného se mnou nebo s ním.

Chce to trochu rozumět lidem a hlavně nehledat na každém mouchy. A to se tu děje permanentně.
Reagovat
a.magerova
Asi jsi ten film viděla už dávno, jinak bys nemohla napsat, to cos napsala...
Reagovat
Fandina
Obdivuji tvoji schopnost nerespektovat názor druhého.
Reagovat
a.magerova
Tuto tvou větu si uložím.... super bumerang.
Reagovat
Fandina
Bumerang ne, jen životní zkušenosti s druhými.
Reagovat
Roger_Federer
;), no ty jo, to me dostalo.
Reagovat
slacker
No ja chtel vcera k tve omluve napsat ze jsi zaplatil prilis vysokou cenu za prilis malo zbozi. Netreba mu davat veledary v podobe velkorysych omluv za vsechny projevy k jeho persone za jakykoliv projev zachvevu pricetnosti ktery zase vzapeti zmizi. Ocenit posun ano ale ne se omlouvat za vse na jeho adresu jiz vyrcene.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano;) Nic se nezmenilo;D)
Sokujici je pochopitelne..ze uz ani tech 30 winneru nestaci;D) Ale ja to rikam furt, ze jednou lidi z tech pocinani Winneru a UEcek dost zblbnou...

Mne by trebas zase zajimalo, jake ze to ty utocne hracky na tom okruhu WTA hraji...kurde, nemohu si nejak vzpomenout;)
Asi mam problem s pameti...nebo co...;D) dve, tri bych vytahl, mozna si tedy vzpomnel, ale ten jejich utocny tenis tedy jeste dost skripe...i tak radeji zvoli extremni prohoz, nez utok;)
Reagovat
dadaft
megastar útoku je Bethanie. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Děsivé je, když někdo není schopen pochopit význam textu a pak ostatní označuje za vygumovance.
Reagovat
dadaft
ne, děsivé je lhaní (gem, který prý rozhodčí zfalšovali), křivé osočování (Aga je vrací na střed kurtu), pomlouvání (Aga je nečestná), neschopnost vidět i něco víc, než jen hru Petry...

musel jsem chránit čest dámy.
Reagovat
smazaný uživatel
Za ten game a pomlouvání Agy z nečestnosti jsem se omluvil, to snad víš.

Že je Aga nudná pinkalka, co většinu svých zápasů čeká na chybu soupeře a sama toho moc nevymyslí, to je fakt, ne křivé osočování. Ale o to vůbec nejde, nevyčítám Aze, že to praktikuje, když to funguje. Kritizuju trend, který tohle umožňuje. To je mor současného tenisu.
Reagovat
Lunej..
Jaký mor? Každá hráčka má jiné dispozice a podle ten tenis hraje, těžko bude taková Sára dávat podání o rychlosti 200 km, tak zase je běhavá, dává čopy a má jiné přednosti. Proč pořád chceš, aby všechny hrály stejně? A zrovna Aga, kterou tu zmiňuješ, není nudná pinkálistka, kdo chodí tak často k síti, dává čopy, chodí si k síti pro winnery? A má údery, že člověk jen žasne? Že se ti její hra nelíbí neznamená, že se nelíbí ostatním. Kdyby byl tenis jen o dvou úderech, tak je to zase nudný pro mě. Už tak mě štve, když hráč má hru založenou hlavně na podání, viz Esovič, ale co, tak se na něj buď nekoukám nebo to musím respektovat. Ale ty respektuješ jenom hru Petry a ostatní jsou nudné a Petra je pořád chudák. Přitom i Petra někdy hraje nudně, hlavně když jí to lítá mimo kurt nebo dává DF, o UE ani nemluvě. Třeba její zápas s Luckou tady na TM jsem neviděla celý, ale ty momenty, které jsem zahlédla, se mi vůbec nelíbily. Měř všem stejným metrem, chápu, že Petra je pro tebe modla, ale není to jediná tenistka, která umí hrát tenis. :)
Reagovat
Lunej..
podle nich - to mi vypadlo, sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale pokud se dá vyhrát zápas tím, že někoho uvracím, aniž bych se snažil převzít jakoukoliv iniciativu za osud zápasu, aktivně uhrát nějaké míče, tak je to špatně. A zrovna Aga a další jí podobné na tom mají svou taktiku postavenou, to je jejich standardní projev. Ne že by občas neuměly hrát útočně, ale pokud nemusí, tak to nedělají, o to je to horší.

Fotbal se taky hraje na góly, ne na počet odvracených šancí.
Reagovat
slacker
15 winneru proti Petre, 30 winneru proti jine souperce a Iqe bude furt opakovane lhat o neuhrani niceho. Tebe zavrit na 5 let jako popirace holocaustu
Reagovat
dadaft
vždyť sama Petra po zápase prohlásila, že na ni Aga měla herní plán, který ji docela vycházel, a že každý její míček byl nepříjemný a měla s ním potíže --- ona dokáže neskutečně mixovat hru, střídá falše i délku úderů, rozbíjí ranařský rytmus....... (roky se drží v top10) ------ tvrdit o ní, že jenom vrací na střed kurtu je prostě blábol blábolů, ze kterého se nejde vykroutit.

tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
No když myslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
;)
Reagovat
Roger_Federer
Ze Vas to bavi, toky mu davate argumenty, roky si mele svoje.
Vzdyt on ani nechce cist vas nazor.
Napsal , ze Aga je pinkalka tak proste je..Me ige vcera opet Petru znechutil uz ve druhem setu.;)
Reagovat
slacker
ve druhem setu? cim konkretne? A proc Petru a ne sebe?
Reagovat
Roger_Federer
Ve chvily kdy vytahl zase tu desku o poskozeni Petry rozhodcim.
Reagovat
smazaný uživatel
To říká ten pravej.
Reagovat
bIbec
"že je Aga nudná pinkalka", (další část věty je taky nesmyslná, hlavně kvůli slovíčku "většinu".. někdy určitě, záleží jak kdy, jak proti komu...) "to je fakt"

použití slovíček "nudná" a "fakt" v této konkrétní větě je nesmysl. Je to tvůj subjektivní dojem. Samozřejmě můžeme např říct, "hra Agy je pro spoustu lidí, nudná, to je fakt".. pak je to ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to můj subjektivní dojem, to je pravda. Měl jsem to naformulovat líp.
Reagovat
Lunej..
Svatá ty prostoto :) no nic, své jsem řekla, zaházela si pár luštěninami o zeď o jdu si užívat krásného dne :) i tobě ho přeju hezký.
Reagovat
Paseka
Myslím si, že na Petru můžeme být hrdí. Zahrála si finále a odešla poražená po velkém boji. Prohrála vlastně až své čtvrté " velké" finále.Tři předchozí vyhrála a to se nepodaří hned tak někomu.
Na všech hráčkách bylo vidět, že sezona je opravdu dlouhá a že toho mají opravdu už plné zuby a těší se na nějaké to volno.Naše holky ho ale mít nebudou a to se taky musí ocenit, že několikátý rok po sobě jim končí sezona cca.o 3 týdny později, než velké většině ostatních. Good luck .... :-)
Reagovat
slacker
No hrdi za to ze se obratil trend a zacina prohravat i velka finale?
Reagovat
LukasH
Ona je nezacina prohravat, ale je jasny, ze obcas nejaky prohraje taky,vecny rypalisto...:-)
Reagovat
Paseka
Je to jen člověk.Ne robot.
Reagovat
slacker
Zadny robot neni schopen konkurovat cloveku v tenisu. Takze kdyby byla robot ani by jsme ji neznali, protoze by tezko byla v top 200
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Nikdo není dokonalý.
Reagovat
Frick
Uvědomila si, že její kariéra nikam nevede a začla se věnovat seniorské zábavě.
https://instagram.com/p/9ievuYyezb/
Reagovat
Frick
Pořád čekám na vyjádření.
Reagovat
FulnekUltras
Nikdy nevíš, kdo stojí poblíž... ;)
Reagovat
Jabadu
"Vypadla nám Lunej, takže bychom potřebovali někoho na její místo. Kde je ten z těch Chvojkovic? ...
Nóóóó ... dyť ty se k tomu umíš tak nějak postavit."
:-)
Reagovat
Frick
Jsem myslel, že to vůbec nebyla. Ale koukám, že před 20:00 tu něco psala. Ale na mne nereagovala.
Reagovat
Jabadu
Nezapomínej, že ženy - kopretinky jsou pod všeobecnou ochranou. Máš sice výsadní postavení, ale na holky nesmíš bejt drzej, wole! To by sis zničil kádrový profil.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy ty spíš? komentár o 01:37,uf... vtedy sa už obraciam na druhý bok. :-)
Reagovat
Lunej..
Jaky vyjadreni? Napsala jsem to jasne a psala jsem, ze na tebe uz nebudu reagovat. A neboj, tvoji fotku sem hazet nebudu, nejsem jako ty.
Reagovat
slacker
Mel bys asi prestat navstevovat tenisove udalosti, pohybuji se tam lide z TP a viralne se siri kdo je kdo. Tvoje inkognito bude uplne v cudu.
Reagovat
Lunej..
tak ty ho ztrácíš zcela dobrovolně ne? :) A pokud vím, pokud nárážíš na můj včerejší koment k Frickovi, tak jsem nic konkrétního nepsala, jen že je zlý a to je pravda. A jeho podobu už zná zřejmě víc lidí na TP dříve, než jsem já. A pokud vím, on odhaluje inkognito druhých veřejně a bez zábran. Tak jaksi nechápu, proč ho lituješ, zrovna ty :)
Reagovat
slacker
Ja ho prece nelituji, u me si to rozlil hlavne Tommrem.
Reagovat
Lunej..
aha, já to tak pochopila. A co si rozlil tommrem?
Reagovat
slacker
Lituje Tommra :-D
Reagovat
Lunej..
Já ho někdy lituju taky, obzvlášť kdy jsi doslova hnusný, takže abych si to taky začala utírat? :D
Reagovat
slacker
Tim ze mu rejpu do zebricku jsem hnusny? Vzdyt mam v 90% faktickou pravdu an me strane.
Nebo tim zed si od neho nenecham libit dementovani a taky mu prisiju hrubou zaplatu?
Reagovat
Lunej..
hele, nebudeme to raději rozebírat jo? Některé komentáře máš hodně za hranicí, ale to víš jistě sám. Už ho stíháš dost dlouho, není na čase přesedlat na jinou činnosti? Třeba psát o tenise a ne o tommrovi? :D
Reagovat
Frick
Když Lucka uhraje v Austrálii tolik, co Petra, tak by se skutečně mohla stát českou no. 1... :o)

To jsou věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že ne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase otrava vylezla ! No nic. Některé příspěvky dnes opravdu velmi dobré objektivní a inteligentní. Vážím si jich. Pomalu se stahuju do soukromí, abych načerpala síly na FC. Proč fandím Petře? Není s ní nuda, tenis má myšlenku a spád. Zabývá se zde hodně počtem EU, koukněte, kolikrát mazala na síť a kolikrát Aga. Snaha o pestrost a winnery. Nikoli údržba a vracení. Dnes to nevyšlo, únava byla už velká a stehno bolelo. Tak pomalu se Petra vrátí do treninku a EBV snad zase pod zámek.
Reagovat
Jabadu
Ale prosím tě! Nebýt Fricka a iqe - ho tak by ti spousta zajisté zajímavých skutečností utekla. Oni na nic nezapomenou a my máme všechny informace pěkně na jednom místě. A zadarmo!

Vypadá to jako ironie, ale není.

Vášeň (někdy také fanatismus, stalking, ...) není primárně zlá vlastnost. Mějme rádi ty, které jsme si sami stvořili. Ne my lenoši, ale oni nás baví!
Oni mají dost energie vymýšlet a hledat neustále nové kauzy a my se tím jenom bavíme.
Tak, tak ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když ty jsi srandista a bereš to s nadhledem. Mě už se pan f. zajídá....
Reagovat
Frick
A Paní F.?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, pan f. !
Reagovat
Frick
paní f5?
Reagovat
smazaný uživatel
Běž spát, během spánku se regeneruje mozek! Já už jdu také. Dobrou.
Reagovat
Jabadu
Dyk teď vstal na noční (nebo ranní?) směnu!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mozek se regeneruje nočním spánkem. Jestli je to pouze směna na TP, tak má rada zní - Pro dobro svého mozku hned, koukej zalézt do postele teď !
Reagovat
Frick
Který by určitě věděl, tu nebyl, takže ho (částečně) zastoupil Wave.

Vážení přátelé - ano! Byl jsem v Teplicích. A bylo to moc fajn, když to tam v té 85. minutě spadlo!
Reagovat
Jabadu
Jako všechno normal, hádky, srandičky, bigbít ... to je všechno kůl a trendy, ale někdo tady chybí!
Fricek!
Určitě stojí někde za bukem a celé to pozoruje. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šel se prospat:-) Po půlnoci udeří.
Reagovat
Jabadu
Čert a Frick nikdy nespí!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Slaví.
Reagovat
slacker
Co? Porazku Monacanky?
Reagovat
smazaný uživatel
Porážku Teplic.
Reagovat
blixa
Paří ;-)

http://www.mimibazar.cz/vtip.php?id=27757
Reagovat
smazaný uživatel
Mně už tady dlouho chybí Stan..!
Reagovat
Jabadu
Borowitz. Jo, ten nick si pamatuji.
Reagovat
slacker
ale jen matne :-D
Reagovat
Jabadu
Poslouchej, nepoužíváš ty náhodou browser Tor?
Jako že seš tak informovanej. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Stan B. byl jeden z nej. a ještě Sojka, která tady ještě je!
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že Stan je tady furt... ;)
Reagovat
Jabadu
:D:D:D
Reagovat
Roger_Federer
Schvalne jsem cely den nechal tento clanek byt, stim ze si poctu vecer..
Ty vole moje ocekavani to predcilo o 5levlu.
Ige..palec nahoru, dnes si opet posunul jarmark marnosti.:)
Reagovat
LukasH
Jirko, hracka typu Agy ani s Petrou nemuze delat nic jinyho nez "chytre" vracet. Nema na to silu, aby ji pretlacila. Dela to, v cem je nejvic dobra. Ja ji taky nefandim, protoze se mi tenhle styL nelibi. Nefandil zadny obranarce, ale respektuju je i jejich hru. A ano, mozna mas pravdu, ze by nemely vyhravat velky trofeje, ovsem to jdi rict Petre. Ta to v 7. gamu 3. setu svetove pohnojila a jestli za to muze stehno, tak se neda nic delat. Aga hrala, co umi a nemuze za to, ze ty hracky porazila, tvl. A kdybys tenis hral, tak bys vedel, ze tyhle hracky typu Agy atd. meni rytmus hry, hrajou pomalu a to je casto pro Petru mnohem horsi nez Maria, Venus a i Mugu, ktery do toho pali, ale hrajou v rytmu. Je tezsi mic zrychlit nez kdyz ti prileti vetsi pecka. A vsimni si, jak byla pro Petru Aga tezka na TM skoro vzdycky. I v roce 2011 to s ni byl hodne narocnej zapas. Petra pak rekla, ze to bylo narocny hlavne psychicky. Dobry, v roce 2012 byla Petra nemocna, pak ji tedy porazila snadno, ale loni s ni zase prohrala, pak vymetla Masu a nasledne rupla s Wozejkem. Letos s Kerber a zase s Agou. Tyhle hracky jsou proste pro ni problem na pomalejsim povrchu. Ty tu neco rikas, ale kdyby ses zeptal primo Petry, tak by ti rekla to samy. I Kotyza se Agy ve finale obaval daleko vic nez Marie v semi. A vedel, proc...
Reagovat
Cico93
Pekne
+1 ale jemu to je márne vysvetľovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jen ho nechte at si kluk zanadává, at to ze sebe dostane. Třeba pak líp usne nad dobře odvedenou prací :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta moje úvaha nebyla namířená proti Aze jako takové, ostatně jí lze těžko vyčítat, že hraje to, co hraje, když to nese ovoce. Ale proti trendu, který jí to umožňuje. Dneska jsme sledovali dlouhý zápas, který ale moc tenisové krásy nepobral. Jedna stereotypně bez nápadu vracela, druhá se snažila vymýšlet a hrát aktivně, ale na tomhle povrchu to zkrátka nešlo. Myslím, že nezaujatého diváka to moc bavit nemohlo.

Jinak řečeno na pomalejších površích se hraje pinkaná, ne tenis. A to je to, co se mi nelíbí.
Reagovat
misa
Styl Agy se mi nelíbí, ale musí dost přemýšlet, volit správné údery i umístění, jinak by s ní soupeřka zametla.

Být na tvém místě, tak se raduju z toho, kam to Petra dotáhla. Na jaře její situace nevypadala dobře a v červenci na tréninku s Luckou dokonce zkolabovala. Važ si toho, že letos vyhrála tři turnaje, prolomila prokletí na US Open, hrála finále TM a v klidu uhájila pozici v top 10.
Reagovat
slacker
Top 10 neni zadny cil, vypadla z top 4 to je pruser
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Však já mám radost, ale prohrát finále zrovna s Agou, to zkrátka zamrzí. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ja teda nevim, ale to prislo dobry, byly tam zvraty, utok, obrana, taktika, Petrino zmrtvichvztani..totalni kolaps od stavu 3:3..50 UE,Radwa to zvladla lip.Tecka
Reagovat
smazaný uživatel
Já žádný kolaps neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Posledních 13 míčů skončilo poměrem 2:11 pro Agu...
Reagovat
slacker
TAkze 11:2 pro Petru :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ok, 11:2 pro Agnieszku
Reagovat
slacker
13 micu je nestasne cislo, kybych tech polsednich micu bylo jen 12 asi by vyhrala pPetra
Reagovat
smazaný uživatel
Počítal jsem to od výhody Petra na 4:3
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kolapsem bych to nenazval, Petra už pak vzhledem k situaci a svému stavu musela hrát vabank, ale nevyšlo to.
Reagovat
LukasH
Je pravda, ze Petra umi Agu uplne smest, pokud je v robocop modu. To ale na TM letos nemela. Dneska to mohla vyhrat, sama to rekla, ale nepovedlo se. Aga skvele returnovala a to si myslim, ze taky rozhodlo, protoze by stacilo, aby Petre par servisu nevzala a hned by ji tim navysila sebevedomi. Taky si vsimam, jak se v posledni dobe Petra nabuzuje proti Marii jako by tim chtela dokazat - jsem stejne dobra jako ty a ten W nebyl nahoda. Nikdy bych totiz nerekl, ze bude Marii davat ve dvou a zaroven prohravat s Agou, Andelou...
Uz bych to ale uzavrel. Mrzi nas to, ale budem se tesit na FC a dalsi sezonu...:-)
Reagovat
VlS
No, tak ona hlavně Petra neměla svůj servisní den, takže s tím skvělým returnem bych to nepřeháněl. Aga hrálala tak, jak hraje, do winnerů se netlačí a soupeřku nutí hrát další a další úder a chyba pak přijde. Proto nemám její tenis rád, ale je to naprosto legitimní strategie a je často úspěšná. A počítají se vyhrané míče, jak, to už je věc jiná. Můžu Aze nefandit, ale nemůžu pochybovat o tom, že dnes vyhrála zaslouženě a právem.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga byla nabuzená, ten titul moc chtěla. Petře vůbec celý turnaj servis nepsal tak, jak by potřebovala, což je pro její hru dost zásadní. Projevilo se to v neschopnosti potvrdit brejk, což je v takových zápasech dost zásadní, ostatně na začátku třetí sady byla Aga dost rozhozená, kdyby se Petra bývala utrhla do třígamového vedení... Bohužel. Mě na dnešku štve ten první set, který Petra vyloženě odevzdala a ty síly jí pak v závěru chyběly, což v kombinaci s tím zraněným stehnem byla takřka smrtící záležitost. Myslím, že chtěla, snažila se, ale tělo jako by to po tom prohraném sedmém gamu třetí sady vzdalo. Ale pontenciál tam je, snad to příští rok bude lepší. :-)
Reagovat
VlS
Ale zase jen blbě žvaníš, podívej se na servisní statistiky s Luckou, Garbinou a Marií. Tam se servisem žádnej zásadní průšvih nebyl, spíš naopak. Prostě Petra dneska vypadla z konceptu stejně, jako už mnohokrát předtím. Problém je její psychika, kterou prostě nezvládá tak, jako ji řada velkých šampionek zvládala či zvládá ( kdysi BJ King, Martina, Chris, Stefi, ......,,,,, pokračuje Justine a Kim a konče Serenou) K těm se Petra patrně nezařadí a před každým turnajem bude otázka, tak vyhraje, nebo to pos...). To je ten rozdíl, od těch velkých šampionek. Jo, taky prohrály, i v prvním kole, ale jinak, se soupeřkou, která měla superden, neporážely sebe samotné, tak jako to umí Petra.
Reagovat
slacker
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby s voctem, nejde o nějaké přiblblé statistiky, ale o celkový projev, a ten na servisu zkrátka celý turnaj ideální nebyl.

Nesmyslná berlička v podobě takzvaně slabší psychiky dokumentuje neschopnost racionálního zhodnocení situace.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmyslná berlička v podobě takzvaně zdi, která vrací, dokumentuje neschopnost racionálního zhodnocení situace.
Reagovat
smazaný uživatel
blablabla
Reagovat
VlS
Můžeš si žvanit co chceš, celkovej projev si hodnoť třeba jak v krasobruslení, ale nikoho to nezajímá. Petra je Petra. I navzdory tomu, co jsem napsal a za čím si stojím, Petra je naše současná nejlepší hráčka od dob Jany ( a to byl taky uzlíček nervů ) a už 5 let příslušnice nejužší světový špičky. Kterejkoliv turnaj, kam přijede ( snad s výjimkou Miami a Cinci) je schopná vyhrát, ale bohužel stejně dobře může vyhučet. Tak to prostě je. Kdo s ti m má problém by jí měl přestat fandit a prožívat to. Kdo jí fandit chce, ten se s tou houpačkou musí smířit. Možná ji měl David zase zvednout mandle před zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozčiluj se, tohle jsi náhodou napsal docela dobře. Mě jenom štve, jak se jí neustále předhazuje slabší psychika, zvlášť po tom, co včera provedla s Marií. To člověk se slabou psychikou nedokáže.
Reagovat
FulnekUltras
S Janou ani Hanou prosím Petru historicky nesrovnávat, to tedy ne... ;) vyhraná finále Wimblů jsou v tomto směru zcela jasným měřítkem.
Reagovat
VlS
Tak jana byla ve finále Wimblu víckrát než Petra, cinklo to jen jednou. Co se týká čtyřhry, která k tenisu taky patří, tak Petra oproti Janě neexistuje. Janu vidím jako komplexně úspěšnější tenistku, ale doufám, že Petra několik úspěchů přidá a jasně Janu převálcuje.
O Haně jsem nemluvil, protože Hana jako držitelja 4 singl GS titulů a o deblu ani nemluvě zatím před Petrou vede o parník. Petro snaž se, máš co dohánět:-)
Reagovat
FulnekUltras
Jasně ;) - nějaká motivace být musí pořád, třeba i na RG a AO...ovšem singlové finále Wimblu je singlové finále Wimblu, a tady se to Janě povedlo opravdu až ve chvíli, kdy už to lehčí mít ani nemohla a ustrnuly se nad ní už pomalu i soupeřky... ;)
Reagovat
Jan
Dnes to nebylo psychikou. Petra byla unavená po dvou dnech zápasů, Aga měla jeden den volno. Navíc po výkonu s Marií to odnesla její noha, nebyla úplně v pořádku. Je otázka čím to je, že někdy hraje jak z partesu a jindy střílí chybu za chybou, jestli je to psychikou nebo únavou nebo se nemohla po včerejšku dostat do rytmu ... A ke konci jí došly síly, už to nebyla schopná uběhat, tak riskovala. Klobouk dolů za obrat, na začátku druhého setu jí už věřil málokdo. Mně se líbilo, že v druhém setu už našla na Agu recept, začala hrát trpělivěji a chytře, nepálila bezhlavě ve snaze ukončit výměnu, ale počkala si, odehrála pár dalších míčů a ve vhodnou chvíli udeřila. Jen to bylo pro ni náročné a ve 3 setu už neměla síly. Přesto za její chytrou hru Petru oceňuji i když to nevyšlo. Myslím, že ve 2. setu měla klidnou hlavu a přehled o tom, kde stojí Aga, počkala si a pak umístila míč. Kdyby to tam Petře padalo, tak asi Aga nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám to často, ale souhlasím s tebou.
Reagovat
VlS
Jane, ale to, proč to tam někdy padá a někdy nepadá, to je ta psychika.
Reagovat
smazaný uživatel
To právě není jenom psychika. Respektive to ani zdaleka není jenom o té psychice.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Janem. Vystihl to pěkně, taky jsem to viděla. Psychika je psychika. Je stále s námi. Pro riskatní typ hry zvlášť důležité. Myslím, že u Péti byla psychika v 1 setu - byla trochu nervozní a nemohla najít recept na Agu. Ve třetím setu to vidím spíš na únavu ( náročný zápas s Mášou ) a limit bolestivého stehna. A s Agou fakt výměny někdy bolely dost.
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas. Nějakou přílišnou dehonestaci Petiny psychiky ve srovnání s tzv. "velkými šampionkami" bych si skutečně odpustil...zavání mi to všeobecným českým sebemrskačstvím a patolízalstvím vůči jistým rádobyautoritám - a právě tento přístup dovedl a dovádí průměrného českého přizdisráče vždycky spolehlivě do prdele... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto přesně.
Reagovat
VlS
Co do toho zas motáš národnosti? Jseš taky dobrý pako naprogramovaný na pravá - levá, Čech - nečech. Martina Navrátilová je Češka, Ivan Lendl je Čech a jsou to legendy světovýho tenisu právě kvůli silný vůli a psychický odolnosti. Tenis není o národnosti, ale o osobnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Fulnek nenarážel na národnost oněch legend, ale na náš národní sport - kálení si na vlastní hlavu.

Kdysi jsem četl rozhovor s nějakým u nás žijícím cizincem a ten to vyjádřil celkem přesně: Češi jsou jeden z nejlépe si žijících národů na světě. Ale když jim to řekneš, tak ti vynadaj..
Reagovat
smazaný uživatel
Špatně pochopil....tady nebyla řeč o národnosti tenistů, ale diskutérů na TP, promiň, ale mířilo to asi na tebe. Ani já nesouhlasím s pohledem, jó Petra na velké šampionky nemá.... Ale má, není konzistentní, hraje na vlnách, ale má na to....
Reagovat
FulnekUltras
Podle reakce adresát pochopil velmi správně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase z jiného soudku. Pohled zde žijícího cizince je značně zkresleným , protož cizinci zde žijící, vlastně žijí ve velkých městech a o životě na vesnici malých městech, neřku - li vyloučených lokalitách nemaj většinou ani páru. Kdyby žily tam, určitě by nic takového neřekli.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla spíš narážka na to české sebemrskačství. A pokud je to cizinec z míst, kde je problém sehnat i pitnou vodu, nelze se mu divit, že mu naše problémy připadají naprosto směšné. Ale abych byl korektní, nejsem si jist, jestli to byl přesně tenhle případ.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by to byl cizinec z míst, kde je problém pitná voda ( což pochybuju), tak by se mu líbila celá Evropa a rozhodně by nebyl schopen porovnat úroveň v jednotlivých zemích Evropy. A uznávám, že oproti Africe, Indii apod. míst si žijeme luxusně. Ale zas ten " luxus " , který my považujeme za normu - mít pitnou vodu, střechu nad hlavou, co jíst a mít práci a tak, něco stojí. Stojí úsilí budovat svoji zem, pracovat, vzdělávat se a rozvíjet. Myslet na budoucnost. Ne čekat, že mi bohaté země dají, že se někdo postará...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, to máš pravdu.
Reagovat
VlS
Přečti si co jsem psal. Rozhodně netrpím žádným sebemrskačstvím kvůli národnosti, ale ani naopak. Už hodně dlouho se pohybuju v mezinárodním prostředí, jak pracovně, tak soukro. Nejsme o nic blbější nebo o nic zbabělejší než jiný národy kolem nás, ale ani o nic chytřejší, nebo statečnější, jsme normální lidi , a kolem nás jsou taky normální lidi.
Petra prostě není formát Martiny, Stefi a podobně a nikdy možná nebude, ale klidně se utěšujte, že je. Člověka štve, že talentem a fyz. dispozicemi by bejt mohla, hlavou holt ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš řekl, že větší problém jsou ty tělesné dispozice než hlava.

Podívej se na Andělu. To je hráčka - atletka s vynikající fyzičkou, která jí umožňuje hrát perfektní obranu a i z ní přejít do útoku. Pro dnešní tenis, ve kterém je trend neustále všechno zpomalovat, je tohle poměrně zásadní přednost. A Petra se v tom, v té fyzické kondici a běhavosti, měřit nemůže. Jenže co je to všechno Anděle platný, když se v kritických momentech sesype jak malá holka, což teď na TM názorně předvedla. Tohle je hráčka, co má problémy s psychikou a proto nemá velké tituly, ne Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, to je tvůj názor, který můžeme a zaplať pánbu nemusíme sdílet. Pořád se tu vytahuje svoboda, ale když si člověk dovolí nesouhlasit a mít opačný názor, tak nemá pravdu a jen se utěšuje. Když Petru limitují zdravotní trable, tak jen není schopná využít svůj potenciál a je líná trénovat....atd. apod.
Reagovat
FulnekUltras
Právě vzhledem k Petiným fyzickým dispozicím se nepotřebujeme ničím utěšovat, ale zrovna tak je - i po dnešním finále - zcela mimo mísu vynášení jakýchsi přehnaně pesimistických soudů o její psychice a předpokladech k dosahování dalších úspěšných výsledků. A nakonec - osobně jsem upřímně a velmi rád, že Petra je charakterově tak daleko od Martiny, Ivana, Sereny či Maši. Fandit takovým "osobnostem" bych skutečně nechtěl.
Reagovat
VlS
Já nedělám pro Petru žádnou černou prognózu, určitě zas něco důležitýho vyhraje a skoro všichni v ní budeme vidět královnu lvici, pak zas chvilku bude vypadávat s outsiderkami, prostě to, co jí charakterizuje celej profi život - ty vlny měla i v roce 2010 a 2011.
Věřím, že se bude držet v tý nejužší špičce WTA ( TOP 10-20). Nevěřím, že dokáže eliminovat dny, kdy se porazí sama. Přečti si dnešní rozhovor s Kotyzou v MF Dnes. Ani David neví čím to je a co s tím. A konstatovat tento fakt po 5 letech fandovských zkušeností není žádné sebemrskačství. Jasně, levicové duši víc vyhovuje oslava 1. máje s mávátky a kapelou, (i když dělnická třída nasraně nakupuje na černým trhu tuzexový bony na džíny) ale já masové oslavy nerad ( ani masové slavnosti poprav).
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že vidíš vlny za psychikou Petry, já je vidím za tím, že se někdy cítí líp fyzicky a někdy hůř a podle toho hraje. Její problém není psychika, ale tělo.
Reagovat
Jan
Taky bych to viděl, že u Petry to psychikou není. Resp. mám pocit, že když je dobře připravená, má psychiku silnou. Když odflákne přípravu (ať fyzickou nebo herní), pak je nejistá, což musí být každý nejistý. Vidím to v její přípravě, která ovlivňuje jak se cítí v zápase a jak jí to jde. Ale tak je to asi u každého hráče. Samozřejmě je tam ještě psychika navíc, ale u Petry bych to viděl hlavně jako odraz její přípravy ne že by byla podělaná ze zápasu či soupeřky. Určitě je někdy nervózní, možná často, jak to zvládá, to se musíte zeptat jí samé.
Reagovat
Fandina
Ono stačí, když si přečteš různá její vyjádření a rozhovory, tam se dozvíš, že na kurt chodí vyhrávat. Takže o nervozitě asi nemusí být řeč.
Reagovat
VlS
A to fyzično se změní diatrálně gem od gemu nebo dokonce míč od míče? Tak to je na grant zkoumání Petřina fyzična.
Typicky stav 2:0, 2:3, 3:3, 30:0, DF, out, síť, DF, sako 3:4 a konec.
Reagovat
Fandina
Tvým argumentům nerozumím. Napiš mi to polopaticky. Já to beru tak, že přijde na kurt a chce vyhrát, nebo jak to tedy podle tebe je.
Reagovat
VlS
Fandi o, to nemá cenu. Jak to chceš víc po lopatě?
JÁ JI NIJAK NEURÁŽÍM, ANI NESHAZUJU, ale odmítám slepě omílat mantry o jedinečnosti a skvělosti, když to není pravda. Znova, kup si dnešní MF dnes a přečti si rozhovor s Davidem.
Co se bude na kurtu dít, může jen odhadovat i tehdy, když je Petra zdravotně OK - a to je s Petrou tuším 7 let. Tak jsou dvě možnosti
a) je to totální blb, kterej ani za 7 let nedokázal poznat svěřence ( tommr a Slacker by tuhle možnost vybrali)
b) Petra je natolik komplikovaná a nečitelná osobnost, že to prostě nejde já hlasuji pro b)
Reagovat
smazaný uživatel
Prča je, že i ten Kotyza považuje Petru za skvělou a jedinečnou.
Reagovat
Fandina
Takže Petra je nevyrovnaná osobnost a proto má výkyvy.
Reagovat
Fandina
Já si osobně vůbec nemyslím, že je Kotyza blb, který ničemu nerozumí a vím, že se to srovnávat nedá, protože nede o profi tenis ani o peníze, ale dovedu si představit, jaké to je, když jdeš na kurt a najednou se ti moc nedaří a nemusí to být vůbec psychického rázu. Kdysi jsem hrála soutěžně golf a chodila každý týden na turnaje a pořád hrála a trénovala. A vím přesně, že jednou jsem hrála jako bohyně a příště šlo všechno ven. A žádné pocity a změny v mém duševním rozhpoležení na to neměly vliv.
Reagovat
slacker
To ze jsi hrala jako bohyne je jen tvuj subjektivni pocit. Co jsi vyhrala za turnaje kdyz jsi hrala jako bohyne?
Reagovat
Fandina
Jako bohyně v rámci svých možností. Když to bylo jako bohyně, tak bylo málo ran, jindy jich bylo o hodně víc.
Reagovat
VlS
Ale to můžu prohrát dva sety se zlatým kanárem a cejtit se jako bůh. To je k ničemu. Nedávno jsem si pouštěl pár pořadů s Helenou Sukovou. Je to bývalá špičková tenistka a je současně psycholožka. A řekla tam, že rozdíly v úspěšnosti jsou dány psychikou z 80%. Podezřívám jí, že o tom ví sakra víc než celej tenisportál dohromady i s Evropským parlamentem a ruskou Státní dumou.
Tvoje mantra o Petřině silné psychice se v reálu nemá o co opřít ( až na výjimky). Zdravotní problémy - v době, kdy měla být mono naplno rozjetá, tj v lednu petra hrála SF nebo dokonce F v shenzenu a hned na to vyhrála Petra Sydney, není to trochu zvláštní? Na AO vypadla ve třetím kole, nic mimořádnýho, ani úspěch, ani výbuch. Pak byla ta pauza IW a MIA, dobře, únavu znám, je to mrcha a člověku se fakt nechce ani vstávat. V okamžiku diagnostikování mono vyhrála Madrid, předtím vypadla v prvním kole ve Stutgartu, mám pokračovat? Mimo tří titulů překonala číslo 2 v počtu vyhranejch zápasů na turnaji už jen v Shenzenu, na USO a FO. Na 12 turnajích uhrála jeden až dva zápasy. Ale to není žádná výjimka letoška v důsledku mono, to tak s Petrou je celou dobu, vyhraje pár titulů, ale jinde většinou snadno vyletí.
JÁ JÍ TO NEVYČÍTÁM, tak to prostě je, ale vy se furt snažíte ( Ty a IQE) hledat důvody a zdůvodnění a zastřít nějak skutkovej stav.
I přesto je posledních 5 let naše nejlepší a nejspíš ještě nějakou dobu bude a má smysl jí fandit. Ale ty výpadky jí stojí v cestě na úplnej vrchol, jsou v ní, to není o nemoci, a nikdo heví co s tím.
Reagovat
Fandina
Nesnažím se nic zastírat, já nejsem Petra, ani mě za nic neplatí, abych jí někde dělala píárko.
Podle mě hraje nevyrovnané, že ne vždycky jí tělo poslouchá, někdy je unavená, jindy nemocná, zraněná.
Ale to je jako házet hrách na zeď, tohle napsat, pokaždé budeš tvrdit svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý je, že víš přesně, kdy tu mono měla. To s jistotou nedokáže říct ani její ošetřující lékař.
Reagovat
slacker
a tvuj osetrujici lekar?
Reagovat
VlS
Hmmmm, a to tedy jako nemá nějak pravidelně biochemku? Nejezdí doufám na Zambezi k šamanovi? Co to má za doktory, když neudělají testy při chronický únavě? Mononukleóza není zas nějak vzácná choroba, tu by neměl bejt problém objevit.
Reagovat
Fandina
Asi nemá. Když Petra říkala, že se cítí unavená, tak si mysleli, že je to z tenisu, případně z tréninků. Tak jsem to tedy četla. Jinak samozřejmě, že se to nedá srovnávat, nejde o profitenistku, ale moje dcera měla mononukleozu, a trvalo to dost dlouho, než na to přišli.
Reagovat
slacker
a treba tu mono si nakonec vymysleli pro uchlacholeni a mela ve skutecnosti neco nezjisteneho
Reagovat
Fandina
jestli se nepletu, tak kdyby bývali zjistili dřív, že se jedná o nemoc, tak by si třeba nemusela do žebříčku započítavat nulu z povinných turnajů a mohla být i výše
Reagovat
smazaný uživatel
Už se to tady řešilo, že ten průběh byl takový, že si dlouho nemysleli, že je ta únava chronický problém, spíš ji přisuzovali jiným věcem (náročná sezóna, dril pod novým kondičním), navíc tehdy nešlo jenom o fyzickou, ale i o psychickou únavu, a že jde o průšvih se zjistilo, až když jí na nějakou banální infekci nezabraly léky. Takže až v létě se zjistilo (dřív neměli důvod ji na něco testovat), že v minulosti prodělala mono, která jí rozbourala imunitní systém. Kdy přesně, to se můžeme leda tak dohadovat na základně jejího chování a vyjádření, s jistotou to ale neví ani ten doktor.
Reagovat
Jan
V 1. setu asi byla Petra nervózní, pak to bylo lepší. A obdivuji, že ve velkých zápasech dokáže být (aspoň navenek) ledově klidná, při podání se v klidu podívá, kde stojí soupeřka a pak to někam umístí. Třeba včera s Marií, já byl nervózní jak králík a Petra naprosto klidná. Řekl bych, že to dokáže málokterá hráčka. Petra je hráčka velkých zápasů a velkých finále a má v nich podle mně klidnou hlavu. Jinak by ty zápasy ani tolik nevyhrávala. Šarapová se včera naopak bála, bylo to na ní vidět. Stejně, když hrála Petra v Madridu se Serenou, kterou přejela jak rozjetý vlak, navenek působila klidně. A pak Kuzněcovovou ve finále, to bylo to samé. V každém případě se zlepšila oproti minulosti v tom, že nepálí míče bezhlavě (někdy ano, ale ne tak často), počká si, když má čas, rozhlédne se, kde je soupeřka a pak míč umístí kam je třeba. A dnes v zápasu s Agou se mi líbilo, jak u hry Petra přemýšlí, bylo to vidět, že zvolila tu jeden typ úderu, tu jiný, tu kros, tu lajnu atd. Byla to pěkná podívaná. Jen jí to tam tolik nepadalo. I v tomhle podle mě vyspěla a její "úhly" už jsou pověstné i když letos na TM jich moc neužila. Začal jsem si Petry vážit, že to je velká hráčka bez ohledu na ty propady. Má problémy s fyzičkou (teď nutně, když nemůže naplno trénovat) a se zdravím, vzhledem k tomu její letošní výsledky zas tak špatné nebyly (Madrid, New Haven i TM). Je jaká je a co dokázala už jí nikdo nevezme. buďme za ni rádi, za pár let, jak už tu psali jiní, budeme prstíčkem hrabat. A že máme ještě Lucku a Karolínu, případně Báru, Denisu, Terezu atd. je jen bonus navíc (zdá se, že na té diskotéce byly úplně všechny:)).
Reagovat
FulnekUltras
Perfektně napsáno a naprostý souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně napsané a díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak.
Reagovat
VlS
Ale to nejsme v rozporu, vidím to v podstatě stejně.
Reagovat
Jan
Ještě bych dodal, že Aga včera hrála také dobře. Ty její loby, padající přesně na čáru a že jich nebylo málo, předvedla i nějaké "úhly", hodně toho vrátila, hrála dobře.
Reagovat
Jan
A Lucka nám také vyspěla, psychicky i herně ohromně. Proto také dokáže hrát velké zápasy a vyhrávat je. Je to skvělé, že máme tolik dobrých hráček. Karolína se může časem také vypracovat, snad. Bára je o něco zpátky, ale také dokáže zahrát pěkné zápasy v FC i na turnajích. A mládí se také dere dopředu. Máme po USA asi nejvíc hráček v top 100, není to špatné.
Reagovat
tommr
to už bohužel není pravda. Momentálně mají v první stovce nejvíce hráček tyto země:
1. USA 13
2. Německo 10
3. Rusko 8
4. ČR 6
5. Itálie, Rumunsko 5
...
Reagovat
Jan
Se mi to nechtělo hledat, měl jsem podezření, když jich tam je jen 6, díky :)
Reagovat
FulnekUltras
V přepočtu na obyvatele nemáme ve světě ženského tenisu konkurenci... ;)
Reagovat
slacker
a ty s tou rezidenzi v Monaku jsou take nasi obyvatele?
Reagovat
Frick
Jsou, ale nemůže být na ně hrdí tak, jako bychom byli v případě rezidence v Česku.

Aspoň já ne a ty zřejmě také.
Reagovat
FulnekUltras
Když si vzpomenu přinejmenším na ODS, Kalouska a spol., tak satany vždycky hledám úplně jinde než mezi českou sportovní mikrokomunitou s formální rezidencí kdekoliv... ;)
Reagovat
Jabadu
Mno ... tak abychom to tak nějak shrnuli:
1. Dneska se nevyhrálo, ale ten včerejšek - ajajaj, ten stál ZA TO! Chacháááá ...
2. Petra, Lucka i Karolína jsou prostě poklady. A to ještě mají za sebou početný fraucimor.

Za x let budeme prstíčkem hrabat, vzpomínat, lomit rukama, lomit nohama ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nacelniku zapomnels na hlavu!:)
hlavou take budeme lomit!
Reagovat
Jabadu
"Vím o tom! ... Na můj povel v pořadí: Pomocný učitel ..."
"Náčelníku, já myslím, že není nutné, abychom se oslovovali plnými služebními tituly. Já myslím, že by stačilo učitel ..."
:-)
Reagovat
VlS
A dalšími orgány se dá taky lomit, nebo aspoň zalamovat :-)
Reagovat
Jabadu
No, ako kedy, že?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak musíš sledovat i mladší ročníky, tam se taky blýskají poklady. Já bych ten prstíček zatím do toho nosu nestrkal :)
Reagovat
Jabadu
Pravdu díš, odvážné páže.
:-)
Reagovat
milik254
Tyjo, serte na tenis, dávaj SuperStar :D
Mise VyhoďteSlepčíky začíná právě dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Superstar je blbost. Rádoby hvězdičky o který za rok nikdo nebude vědět.
Reagovat
milik254
Však takové jsou i v tenisu :D
Reagovat
milik254
A má to větší smysl, než se tady hádat :D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, je to šou, ale je potřeba si uvědomit, že mnozí takhle nalezení zpěváci dál v kariéře pokračují. A v podstatě musí projít před finálovými koly velkými síty, takže něco umět musí.
Reagovat
Jabadu
Jako muzikant to sleduji pravidelně. V našich končinách to sice nemá takovou prestiž jako v UK nebo USA.
Ale je fakt, že v těchto dvou zemích z těch úspěšných udělají skutečné star. Například Adam Lambert (USA) dostal nabídku od Queen!
Kde by si chlapec pomyslel, že jednou bude zpívat ve vyprodaných halách a lidi budou řvát jako krávy. :-)
Reagovat
freeteepek
Tak tady máš jednu bývalou superstáristku, o které se u nás moc nemluví, málokdo ji zná, ale v Americe ji lidé zbožňují https://www.youtube.com/watch?v=8ivd7hb2Tq0&list=PLf58JalJm0znMZRpZx4yOGy1lavN00Lxg&index=1
Reagovat
Jabadu
Jsem jejím velkým obdivovatelem. Jsem ctitelem velkých hlasů. :-)
Reagovat
VlS
A odvážných srdcí ne? To je na Gábině přece to naprosto zásadní, má odvahu jako hrom. Už se těším na letošní šňůru TSO
Reagovat
Jabadu
:-)
O TSO vím, že je to vlastně americká vánoční kapela, která se návštěvností koncertů vyrovná skoro i Bon Jovi. Pár věcí jsem si poslechl a musím říci, že takhle má vypadat profi rocková muzika.
Kvalita 1A.
Reagovat
Cico93
Gabča je iná liga, tej som posielal aj sms-hlasy. A bolo ich dosť teda;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, čtu to tady delší dobu a shodou náhod jsem se dostal k informacím o tomto člověku. Nikdy bych je nezvěřejnil, ale po takovém hnusu, co tu předvádí mi je to šumák. Takže náš pan Jiří Kvěš je v reálu ušlápnutý, nemluvný, prostý človíček, zastrčený v koutě. Nikdo se s ním velice nevybavuje, protože on sám není schopen vést normální rozhovor. A to už vůbec ne s nějakou ženou. Tady si honí triko jaký je to boreček, ale v reálu je to opravdu chudáček, o kterého málokdo zavadí. Samozřejmě ho to frustruje a tady si léčí komplexy a chová se tak, jak se chová. Tuto informaci tu dávám jen proto, abyste se s tímto člověkem vůbec nerozčilovali, nestojí vám za to. Petra je jeho modla, ke které se upjal ve svém virtuálním, milostném životě. Tenisu absolutně nerozumí, nemá k němu vztah, vůbec neví o čem mluví, nemá načtené ostatní hráčky, taktiku, způsob hry, prostě nic. Takže jen tak na okraj. Ty informace o jeho osobním životě jsou ověřené a absolutně pravdivé. Prostě šedá myška, která si tu honí ego.
Reagovat
smazaný uživatel
Co ty jsi za id*ota..
Reagovat
FulnekUltras
Napsal bych sem jeho mnohem častěji používaný a notoricky známý nick, ale rozhodně nehodlám klesnout na jeho úroveň...i když konečně nick je jenom nick, že... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi ho aspoň napiš do vzkazů ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Ne že bych udával, ale hlásit se to musí... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak mě by celkem zajímalo, kdo se tady do mě takhle celkem nemístně navezl, takže pokud to opravdu víš, celkem bych tu informaci ocenil. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Teď už beru jen švýcarské franky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty bohužel nemám :-/
Reagovat
FulnekUltras
Předpokládám, že ani nebudou potřeba... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nakonec snad přeci jenom ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale náš komunistický myslitel aby se neozval. Tak kdo? Stan, gigin, Roger, nebo kdo? Kamaráde, ty by ses měl taky nechat vyšetřit.
Reagovat
FulnekUltras
V prvé řadě pěkná svině, což? ;)
Reagovat
slacker
ja s jeho hodnocenim iqe souhlasim
Reagovat
Fandina
Já nemám nic proti samotářům ani ušlápnutým, každého věc, nicméně si to o iqem nemyslím, ani že má komplexy. Ono číst něčí příspěvky dlouho je víc, než názor Go satane Go, který se tu zjeví a myslí si, že ostatní jsou bez vlastního rozumu, aby potřebovali názory xyz na další xyz. K tomu má každý svou vlastní hlavu, aby si názor na druhého udělal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono víš, já Jiříka znám. Vím, kde se pohybuje, jak se chová, co provádí. Já tu čtu příspěvky dlouho. I ty tvé. Ty možná nejsi v reálu takový chudák jako tady, ale Jiří určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mě určitě neznáš, ty pitomečku.
Reagovat
smazaný uživatel
A to by ses divil. Svět je malý...
Reagovat
Fandina
A ty jsi tedy kdo, když ho znáš. Představ se nám.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšiml jsem si, že by se kolem mě motali dementi.
Reagovat
Fandina
jooooooooo :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No kolem tebe se totiž téměř nikdo nemotá, to je ten problém.
Reagovat
Fandina
Když nikdo, tak jak ho znáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ty to můžeš vědět :-p
Reagovat
Fandina
musíš se hodně kolem sebe dívat, třeba tě sleduje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi Velký Bratr :-). Ještě abych kvůli němu začal trpět paranoiou, to zrovna. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak stačí ty poruchy, co už máš. Nepřidávej si.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám seš porucha.
Reagovat
Fandina
U mně není žádný člověk chudák. A pokud píše jako iqe, tak naopak. Ale ty zřejmě budeš chudák, když máš potřebu o druhých psát to co tady píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak chudák jsi především ty, uživatelko Fandino. Nepřeberné množství tvých hloupých příspěvků je tady toho důkazem. Ovšem chápu, že zvyšuješ návštěvnost, protože je legrace reagovat na ty tvý senilní bláboly, co tu předvádíš.
Reagovat
Fandina
A co nám ještě povíš, tohle je málo, musíš víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusím nic. Vůbec nic. Akorát umřít.
Reagovat
Jabadu
"Ty Zdeňku, prosím tě, tady na nic nečekej a jdi rovnou do portálu. Tady se asi lidi nebudou smát."
(Ladislav Smoljak)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že nemusíš nic, ale ty tu útočíš na druhé, jestli sis toho nevšiml.
Reagovat
A.R.R.
A vůbec ti co tu haní Agu, vlezte nám, my máme titul :-D Dneska mi radost nikdo nezkazí :-D
Reagovat
Haitik
A tak to má být! :D
Reagovat
A.R.R.
tak tak, mě je jedno co si tu kdo dnes pindá :-D Obě holky hrály pěkně, chvíli hrála líp Aga, chvíli Petra, Aga urvala koncovku, má velký titul, takže pohodička :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
Osobně jsem viděl tři vlny. A místo toužebně očekávané závěrečné tsunami tam přišlo jen chvilkové rozčeření té třetí vlny.
Reagovat
A.R.R.
Já mám samozřejmě radost, že vyhrála Aga, jelikož jsem její letitý fanda....ale pokud by se to podařilo Petře, tak bych tu neplival takové jedovaté komentáře. Jasně, že bych byl zklamaný...Obě holky tam měly skvělé pasáže, je to lepší než když je zápas jednostranný, takhle to mělo grády až do konce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si užil celý týden. Zklamala mě jen Angie, jak neunesla porážku.
Byl jsem rád, že si připsala výhru i Flavie a že se proti Angie chytla i Lucka.
Navíc dneska pobavila aktivním odpočinkem i Timea - https://twitter.com/timibacs?lang=cs
Reagovat
smazaný uživatel
Aga už taky slaví :)

https://twitter.com/Martina
Reagovat
A.R.R.
Přesně,pro mě to také byl skvělý týden, já už jsem to tu psal asi dva dny zpět, že je skvělé Petra (tehdy v semifinále), pak skvělý zápas s Mášenou, Lucka se vrátila po té dlouhé pauze v dobré formě,odehrála dobré zápasy. I jako "nefanda" Mášeny jsem byl potěšen její změnou herního stylu, její hra se mi na TM moc líbila. Angie zklamala, ne hrou, ale chováním....systém TM je jednou tak nastavený, takže ho musí respektovat ne pak brečet jako malé dítě, když se jí něco nepovede....a vůbec postup Agy do SF a pak do finále jsem bral jako velký úspěch, to vítězství už byla jen sladká tečka nakonec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To máme podobně. Z letošní osmičky nemusím Marii, ale získala u mě taky kladné body (nejen za to, že prohrála s Petrou). :-)
Reagovat
A.R.R.
Tak je to příjemná změna, než co praktikovala, mlátit od BL...Petra jí rozebrala dokonale, byl to super zápas, jen škoda, že Peťka jednou zahraje jako bůh a v dalším zápase je to jen stín předešlého výkonu (dnes jsme to tedy uvítal) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona umí zopakovat výkony, bohužel na tomto turnaji chyběla herní vyhranost.
Reagovat
A.R.R.
Umí to je pravda, ale jsou to vždy jen vlny. Já Petru sleduji už hodně dlouho, někdy v roce 2010 jsem říkal, hele tohle bude nástupkyně Sereny, protože ta holka má talent od pána boha...ale pak jsem se smířil s tím, že Petra vyletí na vrchol třeba dvakrát, třikrát v sezoně, kdy předvede skvělé turnaje, ale zbytek sezony bude nemastný neslaný......
Reagovat
slacker
Ja se s tim nesmirim nikdy. Kdyby apson zkusila s tim neco delat jako zacit trenovat s nekym novym.
Reagovat
A.R.R.
já se s tím raději smířil, jinak už bych byl v Dobřanech :-)
Reagovat
Fandina
Souhlas. První set jsem neviděla, ve druhém byla lepší Petra a ve třetím setu se přetahovaly. Klidně mohla vyhrát Petra, kdyby jí vyšla koncovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi, že v závěru měla Aga větší jiskru v oku :-)
Reagovat
A.R.R.
Aga prostě vyhrát chtěla, i když se jí něco nepodařilo, tak zůstala v klidu hrála co umí a vyšlo to :-) Petra byla občas dost zbrklá, byly chvíle kdy mohla výměnu v klidu ukončit do odkrytého kurtu, ale dala UE...
Reagovat
A.R.R.
V prvním dělala Petra hodně UE, Aga jí to neulehčovala, v druhém Petra ukázala svůj Robocop mod :-) Jinak to se mi na tobě líbí, že ačkoliv jsi velká fanynka Petry, tak dovedeš uznat kvality soupeřky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
někdo řekl, že Aga bude slavit titul poté, co ve finále porazí Petru, ťukala bych si na čelo. Pro obě je to obrovský úspěch, pro Petru v této sezoně i hezká tečka. Navíc té Radwaňské ten titul přeju. Kéž by se podobný husarský kousek povedl Tomášovi za 14 dní.
Reagovat
freeteepek
Já jsem na wta draw challenge Agu tipoval na vítězku. Ovšem Petru jsem na finále netipoval. Celkovou úspěšnost jsem pak měl mizerných 27%. Za to že jsem trefil vítězku jsem žádný bonus nedostal a skončil jsem hluboko v poli poražených:-)
Reagovat
Jabadu
"Mistře, viděl jste to? Věříme, že se již cítíte lépe."

"Ach ano, děkuji, je to den ode dne lepší. Já jsem zápas pochopitelně s velkým zaujetím na jednotce intenzívní péče sledoval společně s Ivankou a musím říct, že finále velkých turnajů začínají být pro Petru stejně přirozená, jako že já si každý měsíc chodím na poštu pro důchod."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszce nejde titul nepřát. Hrála dobře už zápas proti Marii.
Včera i dneska byla soustředěná. Obdivuji, co uběhá. A když je na vlně, dokáže sázet pěkné míče.
V srpnu byla na 15. místě a na konci sezony vítězí na TM.
Petřino semifinále s Marií bylo nezapomenutelné. Dneska se Petra vyrovnala Agnieszce jen v bojovnosti.
A pro spílače sudích jeden song - https://www.youtube.com/watch?v=fTAEz9OMGBM. Jen by Věra mohla natočit klip na kurtech :-)
Reagovat
VlS
Jde, já jí ho nepřeju
Reagovat
misa
Hrála proti Češce a prý jí nejde titul nepřát :-))
Reagovat
VlS
Míšo, ale po pravdě, nepřejem jí ho, ale uhrála si ho a má ho právem.
Reagovat
misa
O tom samozřejmě nemůže být sporu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jde jí ho nepřát. Proti Marii nic moc nehrála, včera proti Mugu taky ne. Dneska hrála ultranudný monotónní tenis bez nápadu a vyhrála především proto, že si Petra včera po heroickém výkonu s Marií zranila stehno, které ji dneska viditelně limitovalo. Zvlášť v závěru to bylo dost vidět.
Reagovat
Lunej..
Sorry, ale proti Mugu Aga hrála hodně dobře a měla taky bolesti. Proč pořád dáváš všemu takový pohrdavý ton, jako když nikdo jiný neumí hrát dobře jen Petra? To je tak těžký někdy přijmout fakta? Raději tu šíříš pachuť takové nenávisti nebo zášti vůči všem, které Petru porazily. Petra je jen člověk, není to bezchybná hvězda, jakou ji máš ve své mysli. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera především Mugu hrála hodně špatně, zvlášť ve srovnání s předchozími zápasy. Nevím, jak moc jí to stehno bolelo, protože včera i dneska běhala jak srnka, žádné omezení moc vidět nebylo.
Reagovat
A.R.R.
Protože je to fanatik :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší ultranudný monotónní tenis než 50 UE.
Dneska byla Petra horší. Sice jsem věřil, že díky bojovnosti to ve 3. setu urve, ale Agnieszka si šla pro trofej.
Reagovat
smazaný uživatel
Ultranudné monotónní vracení stojí za vyliž kapsu, ostatně to poměrně jasně naznačili diváci v hale.

Aga si šla pro trofej, kterou si nezasloužila, Petra v závěru viditelně nemohla fyzicky, jinak by Agu udolala.
Reagovat
smazaný uživatel
V hale teda bylo i dost fanoušku Agy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ječeli slušně, to je taky fakt.
Reagovat
Lunej..
Co se pořád píše "nezasloužila"? To se může polemizovat, že se jí nezasloužila ani Petra, jen někdy zírám, jak se dokážou soupeřky urážet za každou cenu. Kdyby Petra nechybovala, bohužel, měla by to dnes snadnější. Aga není žádná hráčka, co čeká na chyby soupeřky, dokáže útočit, umí skvěle na síti a co doběhne je jen na obdiv. A vůbec, s kým se tady na TP dá normálně komunikovat o prohře Petry, aniž mi odpoví, že Aga je blbá hráčka, nic neumí a vlastně na TM by ani být neměla, měla jen štěstí a Petra je chudák? Já jsem taky Kvitovka, sakra, ale někdy fakt nechápu.
Reagovat
Jabadu
Dej si lázeň. To tě uklidní. :-)
Reagovat
Lunej..
Proč já? Já se tu snažím vést regulérní debatu a hledám k tomu regulérní diskutéry, ale je fakt, je neděle, hodně lidí nemá náladu, protože zítra vstává do práce a těch plků taky bylo už dost. Já zápas Petry nekomentovala, tak si to teď vynahrazuju. Ale ok, kašlu na to, přeju všem hezký a hlavně klidný večer. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa už se to rozjíždí, počkám si hodku a dojdu se ještě zasmát :)
Reagovat
VlS
Nebo pobrečet? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ze mě mluví i trocha frustrace, ale tohle je prostě špatně. Hráčky typu Agy, tj. totální obranářky, by zkrátka takhle velké turnaje vyhrávat neměly. Ve fotbale nebo třeba v hokeji je evidentní snaha podporovat útočnou hru, v tenise je ale trend naprosto nepochopitelně úplně opačný. Atraktivitu tohoto jinak krásného sportu to kazí, protože jenom málokoho asi baví sledovat, jak si to dva pinkají tak dlouho, až to jeden únavou pokazí. To je naprosto o ničem, postrádá to jakoukoliv zajímavost nebo pestrost. Aga dneska hrála naprosto monotónní tenis bez nápadu, bez snahy o vítězné míče. A přesto tady čtu, jak předvedla vynikající výkon plný pestrého chytrého tenisu. Co je chytrého na vrácení míčku doprostřed kurtu? To zvládne i automat.. Vyhrávat se má aktivitou, ne pasivitou.
Reagovat
blixa
To je ten základní problém. O tenise nic nevíš, vůbec mu nerozumíš a nechápeš ho. Pak tu plodíš takový bláboly. Co s tebou ?
Reagovat
A.R.R.
Nic nech ho být, ať se vzteká jak malé dítě, že TM vyhrála ta hrozná pinkálistka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty učůráváš blahem z nudného pinkání neznamená, že já tenisu nerozumím nebo ho nechápu. Nebo že píšu bláboly.
Reagovat
VlS
Kdyby to byla aspoň sranda, ale ono je to jen blbý a trapný
Reagovat
smazaný uživatel
Že něčemu nerozumíš ještě neznamená, že je to blbý a trapný.
Reagovat
Fandina
Ve fotbale také vždycky nevyhrávají útočníci, nebo v hokeji. Mnohdy je to urputné bránění jednobrankového vedení.
Jinak souhlasím s tím, že atraktivnější je i pro mě dívat se na útočnou hru, nicméně, pokud někdo hraje obranářsky a přitom zaboduje ve vhodnou chvíli, tak na tom nic špatného nevidím.
Jinak s tebou většinou souhlasím, neviděla bych zase tu výhru Agy tragicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, i v hokeji nebo fotbale se dá vyhrát 1:0. Jenže zatímco třeba v hokeji je evidentní snaha o to, aby padalo co nejvíc branek (a že občas padají i hodně šílené návrhy), v tenise se neustálým spomalováním míčů a kurtů děje pravý opak.
Reagovat
Fandina
To asi ano. Na druhou stranu, každý dělá to, co mu nejvíc vyhovuje. Někdo běhá, protože to umí, jiný je třeba vysoký, tak sází na servis, další má pádnou ránu, tak pořád tlačí. Asi bych to nikomu nevyčítala, jak kdo hraje, účelem je vyhrát. Aga kromě dobrého pohybu a vracení také hraje čopy a zkracuje hru. Dneska si myslím, že kdyby bývala Petra udržela servis v sedmé hře třetího setu, tak tu budeme slavit. Nevyšlo to, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je trend ústupu od útoku k obraně špatně a tenisu škodí. Jen je škoda, že si to tenis neuvědomuje.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlouposti.
Aktivní obrana je mnohem pohlednější než zoufalý útok.
Reagovat
smazaný uživatel
a) není, b) čekání na chybu soupeřky á la Radwaňská nemá s aktivní obranou nic společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Vem si příklad z Petry a uznej sílu a um soupeřky:
http://sport.idnes.cz/kvitova-po-finale-turnaje-mistryn-d5k-/tenis.aspx?c=A151101_164939_tenis_par

Ve třetí sadě jste vedla 2:0. Proč se vám nepovedlo dotáhnout comeback jako třeba v semifinále se Šarapovovou?

Ono nezáleží jenom na mNě. Aga se nepoložila, vydolovala ze sebe něco navíc. Vrátila se ke hře, kterou na mě chtěla použít. Byly to trošku šachy. Ke konci třetího setu byla lepší. Snažila jsem se to udržet, ale chybičky se vloudily.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ono uvracet soupeřku, která už toho má dost plný kecky, není žádný velký umění..
Reagovat
smazaný uživatel
Sice hezke, ale zbytecne...on ti napise, ze Petra je moc hodna...;)

Ale je tu novinka...srovnavani fotbalu a tenisu;)
Doufal jsem, ze se neceho takoveho snad nedockam...
...bohuzel,,, dockal jsem se;D)
Reagovat
Pedronegro
prosím, čteš po sobě někdy, co tu píšeš, víš o čem píšeš, nebo jsi dyslektik? prý neměla by vyhrát, co to je za kec?, srovnání s hokejem a fotbalem je úplně dementní, podpora útočné hry v hokeji je proto, že díky výzbroji brankářů už vlastně nebylo kudy puk do branky dostat, u fotbalu zatím nepřišli na to, jak kopálisty uplatit natolik, aby se trefili ne za ucho, ale do brány, a aspoň někdy, takže co to srovnáváš? neuveřitelný b.b ...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že jsem tady zastáncům obranného tenisu typu Radwaňské šlápl na kuří oko. Nikdo vám to nebere, ale smiřte se s tím, že tak jako ve fotbale nebo v hokeji málokoho baví se koukat na urputně bránící se týmy neschopné dát gól, ani v tenise pro většinu lidí není žádná zábava koukat se na tenis bez nápadu. Jenže zatímco v tom fotbale nebo hokeji si to uvědomili a snaží se s tím něco dělat, v tenise ne. A dost možná na to jednou dojede.
Reagovat
Pedronegro
takže nic, dyslektik, skoro škoda slov, tenis prostě není americký fotbal, a srovnání je mimo, naopak je zajímavé, jak si s obranou útočný typ tenisty poradí nebo naopak ne, a je to napínavé do konce, tedy pokud se někdo nep....
Reagovat
smazaný uživatel
No dyslektik asi jsi, když nechápeš význam textu.
Reagovat
Pedronegro
zase mimo, pochopitelně, jde o smysl textu, tedy nic pro tebe, sorry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsi mimo. Vůbec nic jsi nepochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis bez nápadu. Takže tenis s nápadem je zavřít oči, dát co největší ránu a doufat, že to poletí někam do kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud čekáš na chybu soupeře, tak nic moc vymýšlet nemusíš, pokud hraješ na winnery, tak u toho přemýšlet musíš. Když ve fotbale hraješ na 0:0, taky u toho nemusíš nic vymýšlet a jenom ti stačí odkopávat míče co nejdál od branky.
Reagovat
smazaný uživatel
Žádná tenistka nečeká. Většinou běhají, zapojují ruce, hlavu a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně že tam nestojej a nečumej jak pecky, musej běhat. Ale čekat, až se soupeřka vyhází, to není žádný umění. Na to žádnou tenisovou chytrost nepotřebuješ, jenom vynikající fyzičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska teda Agnieszka nemusela ani čekat. Petra se vyhazovala i bez pomoci rozhodčích :-)
Respekt k soupeřkám, chlapče, respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
ten mu chybi uz davno;)
Reagovat
Fandina
Ale některé jsou útočnice a jiné vyčkávají. To nemůžeš popřít.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to je zbytečný mu vysvětlovat. On by chtěl, aby o 10 cm menší Aga s výrazně slabšími údery hrála s Petrou útočnou přestřelku a dostala 2 kanáry. Pak by to byl od Agy tenis s nápadem.
Reagovat
Fandina
Myslím, že on to od ní nechce, jen popisuje, jak to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Pointa je, že všechny ty popisované "pinkálistky" (nebo aspoň ty lepší, mezi které patří Aga) umí "zaútočit", když je potřeba, změnit rytmus hry, zahrát kraťas, jít na síť. Jenže dnes tohle Aga prakticky nepotřebovala, protože byla Petra většinu zápasu v UE-režimu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč to většinu času nedělají? Zvlášť schopnost Agy zaútočit je velice úsměvná, vždyť ta se winneru bojí jako čert kříže.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jich měla 15, v zápase, kde se o ně snažit ani nemusela. Proti Garbine 29, proti Simoně 30. To mi na pinkalku, která neumí zakončit výměnu, přijde solidní.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak to jenom dokazuje, že je to pinkalka, co prakticky neumí zakončit, alespoň těch 15 dnešních winnerů. Zápas s Mugu ani se Simonou jsem neviděl, ale v zápase s Marií praktikovala totéž, co dneska s Petrou - monotónní tenis bez nápadu s čekáním na chybu soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
A co má podle tebe dělat jiného proti soupeřkám s tak výraznou silovou převahou? Jestli chceš nutně někoho kritizovat po dnešním zápase, tak kritizuj Petru za to množství chyb - stačilo jich udělat polovinu (a že to jindy dokáže) a nebylo co řešit.
Reagovat
blixa
Ty jsi skutečně zvláštní případ. Ty zřejmě víš že tvrdíš kravinu, víš že všichni, co trochu rozumí tenisu tě budou mít za deb.ila, ale přesto tě nějaké zvrácené chápání cti nutí, abys na té kravině setrvával. A to není jen případ diskuze o "pinkalce" Aze. To je skoro pořád :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kteří všichni, co rozumí tenisu? Ti, se kterými se tu momentálně bavím, tomu rozumí asi tak stejně jako já.
Reagovat
blixa
No to je právě tvůj tragický omyl. Asi tu není nikdo, kdo by tak zoufale nerozuměl tenisu, jako jsi ty ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš tvoje arogance a hypertrofované sebevědomí :-)
Reagovat
Fandina
blixa blixa, já ráda čtu tvoje příspěvky, ale nedokážu pochopit, že tě tak točí to co píše iqe. Vždyť píše svoje názory a zas tak úplné kraviny to nejsou a ty z toho děláš málem, jako kdyby iqe tady nevím co prováděl.
Reagovat
blixa
A co jsem napsal tak strašnýho ? Mě to ani netočí, spíš je to srandovní. Ale tak nějak smutně srandovní. A kraviny to bohužel jsou, přímo strašlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašlivý je to, že označuješ něco za kravinu jenom proto, že se ti to nelíbí.
Reagovat
slacker
To ale presne popisujes to co delas prevazne jen ty
Reagovat
Fandina
Tak sorry, myslela jsem, že z toho srandu nemáš a jinak, kraviny si představuji trochu jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, on by chtěl, aby se hrál tenis, ne pinkaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo.
Top 10 komentář.
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš úplná hovadina, ale to vy FFAR nepochopíte :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Z Nečešek mám Agu celkem vysoko, ale FFAG ne, to spíš založím FFTB :-)
Petru jsem hnal k výhře, ale Aze úspěch přeju.
Reagovat
misa
Každý klub je vítaný, aspoň se můžeme hádat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Agu někde zhruba v top 10, prostě kategorie "přeju" :)
Reagovat
smazaný uživatel
FFAR? Podle googlu je to raketa air-to-air kdysi používaná americkým vojenským letectvem. Jak ta souvisí s tenisem?
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělej herečku, víš to moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, ale nemyslím, že by se tady na portálu dal někdo označit za fanatického fanouška Agy.
Reagovat
smazaný uživatel
Minimálně ti, co tvrdí, že dneska hrála nějaký chytrý pestrý tenis..
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra dneska hrála chytrý a pestrý tenis?
Reagovat
smazaný uživatel
Ve srovnání s Agou naprosto jednoznačně.
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyby se počítal deblový dvorec, bylo by to vyrovnanější :-)
Sundej si (růžový) brýle!
Reagovat
A.R.R.
Je to marné, je to marné, je to marné :-D
Reagovat
smazaný uživatel
I cihlová zeď hraje pestřeji než dneska Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Klišé.
Ty vidíš jen Petru a přes ní žádnou jinou.
Reagovat
smazaný uživatel
přes nI
Reagovat
smazaný uživatel
Žádné klišé, realita.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje realita.
Pestřeji než cihlová zeď bude hrát i rekreační tenista.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga dneska hrála monotónní tenis bez nápadu. To je realita, kterou nezměníš i kdybys metal kozelce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale má titul. To je realita, kterou nezměníš ani ty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když tak FAG, tady je maximálně FFPK, ale má jen asi jednoho člena.
:-)
Reagovat
misa
Ještě tu byla Kvitovka, ale tu už naštěstí zabanovali.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti chybí, tak mrkni na chat na stránkách Nicole V. Je tam zřejmě 2. nejaktivnější přispěvatelka v poslední době. 1. místo drží jeden, který se i tady v četnosti příspěvků drží v nejužší špičce :)
Reagovat
misa
Výběr z chatu:

Admin: Kvitovka456, poslední varování.
Admin: Fricku, ty seš fakt pako, já jsem nic takovýho nikdy nenapsal.

:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré je tohle:

Frick: Kvitka zase porazila Češku asi už 105. v řadě. Nicole - v příští sezóně to budeš ty, kdo ji sejme.
Reagovat
misa
Nebo...

Frick: Nicole je citlivé děvče a takový šokující rozchod jako v případě Hrdličky a Bohyové - to zamává i s otrlou povahou. Já jsem tvrdý chlap a dva dny jsem z toho nespal.

Opravdu zajímavé počtení :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takové perly :D, ten Frick se nezdá...
Reagovat
smazaný uživatel
Přes zimu v okurkové sezóně na to mrknu pořádně :)
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Jabadu
Oslovoval jsem ji jako ženu, ale asi je to chlap. Možná je to ten nešťastný případ hříčky přírody - tranďák.
Reagovat
slacker
Nebo Hermafrodit a sam sebe oplodni
Reagovat
Jabadu
No tak do žížal bych ji/ho zase neřadil. :-)
Reagovat
VlS
No, otázka je, a prožívá u toho žížala orgasmus? A když jo, tak poloviční, nebo dvojitej?
Reagovat
A.R.R.
Já ti nevím, ale myslím, že tech co tu dneska opravdu fandilo během zápasu Aze bys nenapočítal ani na prstech jedné ruky....já ano, kolik ostatních nevím, ale moc určitě ne....
Reagovat
misa
Mám raději hráčky, které berou osud do svých rukou než tenistky spoléhající se na chybu soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle tvý logiky, když jí ho nejde nepřát, tak Petra v závěrečné řeči použila jen klišé.
Mně se líbilo, že si obě popřály, navíc se vyhnuly i klišé typu, že poražená / vítězka mají za sebou úspěšný týden :-)
Reagovat
George_Renel
Kdyby mi před turnajem někdo řekl, že bude Petra hrát finále, koukal bych na něj jako na blázna.
Když v SF porazila Rusku, už nemohu být nespokojený, i když ve finále jsem čekal více.
Tak teď FC a pak pár týdnů pauza. Potřebují ji nejen tenísté a tenistky, ale také spousta diskutérů TP.
Lucko i Petro, díky za pěkný turnaj, kde jste byly ve hře až do konce.
Reagovat
slacker
Z rozhovoru Petra rikala ze ji ten tyden navic mezi TM a FC vadi a hodla ho spise "proflakat" s mladym nez se pripravovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu máš pravdu finále jinak pěkný zápas se sarapkou parádní ale fakt škoda těch chyb už dávno by byla na výsluní
Reagovat
smazaný uživatel
Vybavuju si jeden moment, akorát nevím, jaký bylo skóre. Aga hrála asi FH cross (tuším, že to byl return, ale nevím to jistě), dopadlo to někam před lajnu "na servis", Petra by tam nebyla. Rozhočí za hlásili out a gem získala Petra (???). Následná projekce míčku, která byla pouze pro diváky, ukázala, že míček byl dobrý. Ano, tady skutečně rozhodčí poškodili Agu.
Reagovat
Jabadu
To bylo při podání Petry za stavu 15:40 a následující míč vyhrála Aga.
Takže poškozena nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Poškozena nepoškozena Petra si za prohru může sama pokud se nevyvaruje chyb jako že nikdy ne tak bude mít problém není přece normální aby hráčka top 5 neustále přála auty saka jak na běžícím páse to mi hlava nebere....
Reagovat
smazaný uživatel
Stačilo udělat o 20 chyb méně a nebylo co řešit a polka by odešla jak zpraskany pes z kurtu.to je celý rok chyby chyby a zase chyby se divim že kotyzu neodvezli už dávno nohama napřed.
Reagovat
slacker
Ten "gem" nakonec zisakla Aga, byl to prvni zde dvou brejkbolu. Nakonec to nic neovlivnilo, asi jako Rozpaky Kuchare Svatopluka. Divaci si mysli ze ovlivni dej ale scenaristi si s nima pokazdy vytrou prdel.
Reagovat
FulnekUltras
;))) přesně
Reagovat
smazaný uživatel
OK, tak gem získala Aga, tak dobře si všechno nepamatuju...
Reagovat
Jabadu
Lomí se rukama, lomí se nohama, všichni co by kdyby ...
Ale když se Petra podívá na šek, řekne si:
Stálo to za to!
Aááááááááchachachachachááááááá ... :-)
Reagovat
VlS
A tak do toho tenisovýho bagu se vejde dost, vo to nemám strah :-)
Reagovat
Jabadu
Běží Petra k Táboru
nese pytel dolarů ... :-)
Reagovat
VlS
A Frick za ní pospíchá,
že jí pytel propíchá :-)
Reagovat
milik254
Aspoň že to vyhrála Aga, a ne třeba Simona xd
Reagovat
Jan
Na to, že Petra prohrála finále TM, je tu těch komentů málo. To dřív byly jinačí časy :) Stárneme ? :)
Reagovat
a.magerova
Nestárnem, ale po Petře šel Roger s Rafou, takže síly se tříští :-)))
Reagovat
tommr
spíš už jsou lidi z těch Petřinejch věčnejch výkyvů unavený. U ní nikdy nevíš jak zahraje a časem ta hrozná nespolehlivost spoustu fanoušků otráví ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Fandění Petře je jako provozování adrenalinovýho sportu. :)
Reagovat
tommr
na to ale každej nemá nervy a žaludek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu já vždy u televize trnů co zase vymamlasi
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nechají otrávit, nejsou to skuteční fanoušci. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To musí mít člověk silnou naturu aby ho Petra nevykolejila:-)
Reagovat
Cico93
Ty ju veľa ľudom otráviš!!!
Reagovat
blixa
Jenže to mu nevadí, protože to podle něj nejsou ti opravdoví fanoušci. IQ prostě odděluje zrno od plev :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se někdo nechá otrávit mnou, není to skutečný fanoušek.
Reagovat
Lunej..
Já se tebou otrávit nenechám, ale někdy mě otravuješ :D
Reagovat
blixa
No vidíš, já kvůli němu odešel od Kvitoultras a založil Plíškoultras :D Ale že by jako to fandění bylo nějak jednodušší .... :D No aspoň tam zatím nemáme nějakého PlíškoIQ ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevymlouvej se.
Reagovat
misa
Karolína má asi stejně flegmatické fanoušky jako ona sama :)
Reagovat
blixa
Jasný ! Jsem na správném místě ;-) :D
Reagovat
Lunej..
já kvůli nikomu nepřestanu Petře fandit, ona za to přece nemůže, jaké mozky jí fandí :) I souhlasím s iqe, že fanoušek by se měl na ostatní fandy, kteří ho štvou, vykašlat a mít svůj názor a pohled. A když už vleze na veřejný portál, holt nese svoji kůži na trh a musí počítat s různými reakcemi. To by se fakt potom nedalo fandit nikomu :D
Reagovat
blixa
Já jsem jí taky fandit nepřestal. Jen priority se trošku změnily ;-) Jako teoreticky máš pravdu, člověk by se neměl nechat ovlivnit jinými magory, ale šedivá je teorie a zelený je strom života .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslím si že jsem napsal jen tak jak to je:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha to patřilo iqe.
Reagovat
Cico93
tak
Reagovat
PetaM
Já tady teď píšu první koment. Byl jsem zklamaný z prohry Petry, ale ty komentáře jsou ještě horší, než prohra Petry.

A věřím, že pro dnešek a na dlouho dobu to je ode mně taky poslední koment.
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni Peto...;)
Reagovat
Lunej..
Hlavně si zase neměň nick jo? :)
Reagovat
PetaM
Okeeey, poruším, co jsem napsal, až teď tady píšu poslední koment na dlouhou dobu, ale jenom kvůli tobě Lunej :D

Neboj, nick si nehodlám mazat, to už by bylo hoooodně trapné :D Jen si dám do záložek na chvíli odkaz rovnou na live výsledky, takže na články chodit nebudu. Zbytečně by mě to lákalo reagovat na blbečky jak z jedné strany barikády, tak z druhé :D Byl jsem po zápase na Petru hodně naštvaný, ale nakonec možná i ten FC zapnu ...

Každopádně, kdyby něco, tak zprávy, jinak až možná kolem Vánoc :D :D
Reagovat
blixa
Jo, to přijď, bude biatlon ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To nám tu zase budou nadávat, že to sem nepatří. :D Za necelý měsíc to vypukne... :)
Reagovat
misa
Biatlon ani jiné lyžování sem vůbec nepatří!
Reagovat
VlS
Už se na to těším, já ty naše amazonky miluju :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se muzete vyradit...;)

http://www.biatlon.cz

https://www.facebook.com/biatlon.cz

http://www.tipujbiatlon.cz/register/cz/registrace-noveho-souteziciho.html

http://www.strelecky-portal.cz/sportovni-stelba/biatlon/ceske-biatlonove-juniory-srazi-strelba.html

Ja se totiz take pripravuji na sezonu;D)
Reagovat
blixa
Skvěle ! Taky už trénuju ! :D
Reagovat
Cico93
Ty ja vám neviem.....Mne Radwanska ako víťazka TM vôbec nepasuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti taky nevím. Že tys málo fandil Petře? ;)
Reagovat
Cico93
Ja som videl len 3 gemy a musel som preč.

Ale myslel som na teba aj Petru neboj:-))viac som nemohol...
Reagovat
VlS
No, z těch 4 holek v SF bych jí tipoval nejmíň, ale uhrála si to holt, to, že se jak Garbine, tak Petra blbě vyházely už nikdy nikoho zajímat nebude.
Reagovat
Lunej..
Mně tam Aga pasuje víc, než jiné hráčky, je dlouhou dobu tophráčkou a navíc hrála opravdu dobře, i když mnozí v ní vidí jen pinkalku, což nechápu. Z Petry jsem docela zklamaná, nějak mi chybělo víc bojovnosti, když už se tam dostala a ani sama to nečekala. Nuž což, i tak je to úspěch, ale mám malý šrám na duši :)
Reagovat
LukasH
Ja taky...:-)
Reagovat
Lunej..
to úplně chápu.. :)
Reagovat
Jan
Petra bojovala, jen jí to tam nepadalo. Noha ji bolela, co chceš víc. Ke konci už neměla síly to uběhat, tak riskovala.
Reagovat
dadaft
souhlas, v závěru zápasu už na tom byla kondičně mnohem hůř než Aga.
Reagovat
Lunej..
Odkdy se zastáváš Petry? :) ale kdyby neměla tolik chyb a DF, tak by nemusela pak ve třetím setu tolik běhat. To je jedno, už tu bylo řečí dost, je to pryč a příští rok uvidíme.
Reagovat
Jan
Když vidím, že tam nechala všechno, tak jsem shovívavý. Asi taky díky včerejšímu famóznímu výkonu :)
Reagovat
Fandina
Petra se vždycky snaží, vždycky chce, takže u mě nic nového.
Reagovat
Jan
Taky když Aga měla v těch 3 dnech den volna, to se také projevilo. Petra se Šarapkou hrála na 150 %, to se nedá opakovat každý zápas. A projevilo se to na dnešní únavě i na té její noze.
Reagovat
dadaft
je to tak, Aga měla v ruce lepší karty, to se sakra stává no......

a souhlas s tvým příspěvkem výš - Petra do toho většinou dává všechno a zaslouží si uznání a respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby takových "pinkalek" bylo víc, to by byla konkurence :-)! Obdivuju, co uběhá a jak má šikovné ruce v rozhodujících chvílích. Slušel by jí i GS.
Reagovat
Pedronegro
souhlas, přál jsem Petře, ale Aga s přehledem, chytře, technicky, bez chyb (téměř), to je také hodno obdivu ...
Reagovat
tommr
Aga by si určitě zasloužila GS víc než třeba Pennetta nebo Bartoli, ale za normálních podmínek ho nikdy nemůže získat. Potřebovala by mít stejnou kliku jako na letošním TM a to se na GS stane jen stěží ...
Reagovat
dadaft
do wimbledonského finále si došla s přehledem a nebýt jedné osoby, která svým velkým zadkem zasedla většinu GS titulů posledních let, už by ho měla.
Reagovat
Cico93
Victoria by ju vytreskala tam:-))
Reagovat
dadaft
Aga je lepší travařka než Vika a v tom 2012 byla ve Wimbledonu v úžasné formě -- myslím, že by vyhrála nebýt Sereny.
Reagovat
Pedronegro
ta monstrózní černá (_._), jejíž jméno nesmíme vyslovit?
Reagovat
Lunej..
Aga tam tenkrát říkala, že byla nastydlá, měla zánět nosohltanu, či co, už nevím přesně, pořád smrkala. Na kolik to její výkon ovlivnilo těžko říct vzhledem k tomu, že Serena měla zase svou formu.
Reagovat
tommr
já jsem dneska taky velice zklamanej. Kdyby Petra prohrála včera se Sharapkou tak by mě to tak nemrzelo jako ta dnešní prohra s Agou. Řek bych, že to bylo snad poprvé co jsem viděl Petru hrát ve finále vyloženě špatně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vyloženě špatně hrála předloni v NH proti Simoně, dneska až na první set hrála slušně.
Reagovat
Lunej..
Ne snad, že by hrála vyloženě špatně, ve 2. setu bojovala, ale za stavu 3:4 mi z jejího výrazu přišlo, že už to vzdala. Ale to jen polemizuju, prostě mě to mrzí, kdo ví, kdy bude Petra zase ve finále TM, tak tu trochu pláču na svém hrobě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že hlava i chtěla, ale tělo bylo proti.
Reagovat
blixa
Já vím, pláčeš po Marušce ;-) Ale ona má radši sůl :D
Reagovat
Cico93
Ja som pri ženskom tenise plakal iba raz.

Finále US Open 12, to ma dostalo:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Já brečela párkrát, po výhře a i prohře (Wimbledon 2013, 2014, jak porazila Serenu letos atd...) A budete se možná divit, ale jednou i po prohře Lucky. :D
Reagovat
Cico93
Fed cup?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Pro prohře s Vinci 2013, to mi Lucky bylo hrozně líto. :(
Reagovat
VlS
To nás bylo víc, asi jsem nebrečel, aby si vnoučata nemyslely, že jsem ztratil babičku, ale bylo mi j´ strašně líto, po tý dřině na tom brambořišti.
Reagovat
misa
No jo, ten zápas v Palermu ... plačící Lucka utěšovaná týmem a velké sympatie, které svým výkonem ve mně vyvolala. Pro mě takový zlomový zápas, po kterém jsem ji začal sledovat mnohem víc než dřív.
Reagovat
blixa
Tvl. tady je zase nablito. IQtykve opět exceluje :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím tady vidím blejt akorát dadafta a pár dalších exhibicionostů.
Reagovat
dadaft
ty si tady vymyslíš poškození Petry, které záznam nepotvrdí, ty tady obviníš Agu z nečestnosti ,,,,,,,,,,,, a já jsem exhibicionista.
to ujde.
Reagovat
blixa
To je zcela běžné, bývá i hůř :D :D
Reagovat
Haitik
+1

Dole po něm oba chceme, který přesně myslí balon, který byl v autu a od té doby je klid.. To o něčem svědčí..
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá shoda, první servis. Petra trefuje lajnu, hlášen aut. Po něm přišel pokažený druhý servis a místo GB měla Aga BB, když to chceš vědět.
Reagovat
dadaft
no, já to vidím na aut, ale bylo to těsné, to je pravda.

nic víc tam nemáš???
označil jsi ten gem za frašku a Agu za nečestnou, chtělo by to něco víc než jeden aut, který ty vidíš ve hřišti, nemyslíš?
Reagovat
Haitik
Taky vidím aut.. Teď sem na to kouknul asi tak 4x.. :D Těsný, pravda, ale aut..
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to koukal asi desetkrát a vidím lajnu. Na rozklíčování bychom potřebovali boční kameru.
Reagovat
Haitik
Jo, to asi jo no..
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle gamu nakonec ne. Na první dojem jsem měl pocit, že těch sporných momentů bylo víc, ale po několikerém shlédnutí záznamu jsem nucen konstatovat, že jsem se spletl a lajnovým i Aze jsem poněkud křivdil. Sypu si popel na hlavu, omlouvám se všem zúčastněným, připouštím, že v takovýchto situacích jsem poněkud emočně nevyrovnaný a občas to poněkud přeháním.
Reagovat
Haitik
:-o :-))
Reagovat
slacker
svetelko slabe zablikalo
Reagovat
dadaft
hurá.
já se ti omlouvám za některá nelichotivá slova na tvou adresu.
Reagovat
janek_da
to je fajn, že ses omluvil. Beru.

Nicméně nejsi dítě a musíš vědět, že pachuť z tvojich komentářů zůstává.
Reagovat
smazaný uživatel
No jsem rad, ze mame jeste dnes potvrzeno, ze Petra regulerne prohrala.;)
Reagovat
Lunej..
já ti snad domluvím sraz s Petrou a ta ti to už snad vysvětlí :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a nejlepe pred nejakym GS...Petru z neho svihne, a nepreleze uz ani 1.kolo
Vidim, ze ty asi Petre uz nefandis...ja myslel, ze odepisovat si ji chtela po pripadnem prohranem SF, a ted takova supa;D)

...kdyz tak je aspon seznam mimo GS, pred nejakym zapasem s Luckou, aspon to H2H stahnem na 1:8 :D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak můžou se holky třeba domluvit na tréninkovej zápas a tam vám to necháme klidně ve dvou. ;)
Reagovat
Lunej..
Fandím, jen mě ten dnešek prostě mrzí, když už Petra v tom finále byla, tak mi přišlo, že se jindy pere víc. Nemyslím, že to bylo jen pohybovým limitováním, Aga ho měla taky. Nevím, mám z toho rozpačité pocity. Jednoduše jsem Petře víc věřila. A myslím, že i ona byla z toho dost zklamaná, jako kdyby nezvedla hozenou rukavici.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně až na první set přišlo, že Petra bojuje, ale prostě jí to proti nechybující Aze nešlo...
Reagovat
Fandina
Přesně tak, Petra se snažila, bojovala, první set jsem neviděla, ale ve dvou se snažila, ale bohužel, Aga všechno doběhal a nechybovala.
Reagovat
smazaný uživatel
No v treningu vas davame uz davno;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Pobavilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodčí chybujou, podavačí míčků se na Petru málo smějou, diváci fandí soupeřce, počasí blbý, čas blbej. Všechno špatně, jen Petra za nic nemůže.... Klasika, když Petra prohraje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ja ti jen nevim, co je jako horsi, jestli to "vase" Kvitovske fanaticke jelito, nebo ten "nas" Safarovsky bezpaterni ubrecenec...;D)))
Preci to neni mozny, ze tihle dva dokazi vubec stvorit takovy pripevky a posty...jeden na tema souperky Petry, druhy na tema konspiracnich teorii proti Lucce...
To prece nemuzou vuuubec myslet vazne;D)
Reagovat
blixa
Dneska vede IQ lehce na body ;-) Na K.O. to nevypadá :D
Reagovat
slacker
Mysli to obas asi fakt hodne vazne. Na nejaky rekreacni trolling to nevypada.
Reagovat
VlS
Tvý příspěvky se mi líbí čím dál víc, jsi objektivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, to potěší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na jednu stranu chápu zdejší rozhořčení nad stylem hry, jaký Aga produkuje, chápu, že pro fanouška opačné strany musí být neskutečně frustrující vidět Agu, jak lítá z jedné strany na druhou a míček prostě nezkazí, zatímco u Petry člověk u každého úderu neví, ale přece nejde snižovat její úspěch tím, že si to neuhrála sama. Kdo jiný by to za ní uběhal? Tenis není jen o vítězných úderech a lajnách. Jsou tu i jiné cesty, jak vyhrát a Aga holt hraje jinak. (Není to asi pro všechny oku lahodící, ale úspěchy to přináší, tak proč by to měnila). Krásně jsme mohli vidět na konci 2. setu a na začátku 3., že když to tam agresivně hrající hráčce padá, Aga nemá co nabídnout. Ale byla to bohužel jen chvilka. A na tohle hráčky typu Agy, Caro, Sary,... spoléhají a to je drží vysoko v žebříčku, mají zmáknutou obranu, techniku, jsou na tom skvěle fyzicky a to docela často platí na hráčky typu "střelkyně".
Podle mě měřítkem zásluh a úspěchu nemůže být počet vítězných úderů a aktivita, jsou zde i jiné způsoby a i v nich musí být hráčky na vysoké úrovni. Nejsme tuším že v judu, kde se pasivita trestá, ale v tenise, kde člověk může pinkat jak chce a když se soupeř vyhází, tak je to jen jeho problém a to, že se snažill tvořit hru, mu je k ničemu a může to být použito jen jako útěcha, že tvořil ten zápas a že jeho hra byla atraktivnější. Toť můj názor. Nechci tím na někoho útočit.
Reagovat
smazaný uživatel
*nikoho
Reagovat
slacker
To je skoda ze si takovy nechutny obranar a ne ten kdo poctive utoci a vyargumentuje si vsechno sam :-D
Reagovat
Jan
Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě dodám: nechci říct, že by Aga, Caro, Sara, Angie atd. byly jen pinkalky, ony mají i jiné zbraně než jen urputnou obranu (krásně to bývá vidět hlavně v jejich vzájemných zápasech, ve kterých sice vidíme dlouhé výměny, které jsou nudné (Caro vs Angie a jejich moonballing), ale pak také zajímavé prvky hry, které jinde nevidíme (Agněžčiny dropshoty, postupné rozebírání soupeřek, Angiina zvláštní míchanina útoku a obrany, Sařin "divnostyl" (myšleno v dobrém), i ten moonballing je někdy sranda atd.).
Jak už tady dříve někdo psal, myslím že to byl Vlk, Sara je takovou zkouškou inteligence hráček, já bych to rozšířil i na výše zmíněné.
Reagovat
Pedronegro
hezky shrnuto, pod to bych se podepsal :)
Reagovat
VlS
S tím asi nezbývá než souhlasit, tak nějak to je.
Reagovat
tommr
já bych k těm testovatelkám hráčský inteligence přidal ještě Vinci.
Je docela alarmující, že Petra v těchto testech v poslední době neustále selhává. Je to samozřejmě špatná vizitka i pro Kotyzu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty toho Kotyzu tak nesnášíš, že ti to zatmívá mozek.
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci určitě, ta umí tím čopem pořádně znechutit hru, a když po tom ještě přejde na síť, tak je to skoro neřešitelný:). A jak jsem mohl zapomenout na Monču Niculescu, sice není moc vidět, ale ta tu hru dokázala otrávit i Agnieszce, a to už je co říct, to moc hráček neumí (umí to paradoxně Petra, když se jí daří).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo psal jsem o Sare;) a janekda zminil Andreu.
Ty co zminujes nevim..., Caro nedokazu ted posoudit;)
U Angie jsem asi trochu zaujaty, nebot mam problem, jak holka busi ten narocny uderove fyzicky styl, tak samo kdysi hrala i Caro, ale zmenila to, takze nevim jak bych to ted nejak ocenil...posledni dobu jsem ji moc nevidel.
U Agy si myslim, spis ze ne...nebo spis jen castecne.

Na vysvetlenou. Slo mne o to, ze Sara hraje hodne neprijemny "lift" na zadni ;) Je to u ni cilene. Je v tom dobra. Hlavne na antuce tyhle mice jsou opravdu dobrym testem;)

Jestli jde trebas o Caro a Agu ten rozdil tam byl vzdycky v tom, ze Caro spis pouzivala "tzv. jeden uder" ber s rezervou. Aga ne. Je to videt spis ze zpomalenych zaberu. Aga je proste technicka, to Caro fakt nebyla. Takze spis bych bral starou Caro jako takovy ten zakladni prubirsky kamen...
Reagovat
smazaný uživatel
Vem si trebas servis. Tak muzes ho zahrat ruzne. Kdyz ti nekdo zahraje rychle servis bez nejake velke rotace, tak je to urcite vetsi vyhoda pro prijemce jako trebas i pro Petru, nez ze ti tam ruzne ty servy variuje. Potom ano, spousti se take test...;) Nebot musis to nejak cist...mit tu protihracku trochu nactenou. Jenze Aga je fakt moc kreativni, takze asi dost tezky test...ono nejde ze ti da nejak servis,...staci, aby tomu trochu zkratia delku, meni se ti odraz...to te muze rozhodit v krokovani a uz ti muze jit ten tvuj uder ven z kurtu, nebo proste do haje, a rychlost muze byt vklidu mensi nez rychlost servu Marie. Myslim, ze nejvetsi zbran Agy je technika. Nebo jinak...tenista musi vracet mice;) Jen zalezi jak to udelas proste. Rozhodne by starsi Carol byla pro Petru vzdy prijemnejsi na hru,... nez Aga...
Je pravda, ze trebas mam v pameti jeden zapas ze starsi doby, ktery rad uvadim, nebot to byl takovy priklad, jak Agu rozhodit jeji vlastni zbrani...Betka na ni vletela na AO dropama, a kdyby se ke konci zapasu nezranila, tak by ji proste porazila...
tak chudak Betce zustal jen ten rekord poctu dropshotu za jeden zapas;) Ale zase to byla tenisova pecka...ne ze ne;)

Pro mne to asi zustane spis jen ta Sara;) Mozna navrhovana janekdou Andrea;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, já jsem to bral tak nějak obecněji a teď si uvědomuju, že moje zmiňovaná "inteligence" je ve většině případů spíše trpělivost a psychická odolnost:)
U Sary jsem měl na mysli mimo jiné taky ten liftovaný FH, který je strašně zrádný. Ona mi Sara přijde zrádná v podstatě celá, dokud míč od ní nevidím spadnout, tak ani nedokážu odhadnout, jestli je útočný, pomalý rychlý atd., ale co je u Sary naprosto geniálního, je její servis. Sara vlastně rezignovala na klasické provedení pohybu před servisem a výsledkem je něco, s čím se ostatní holky nikdy nesetkaly a často fakt nevědí, co s tím.
Caro a Angie, no, tam je opravdu spíš o tom vydržet a nestřelit 15. útočný úder ve výměně prudce do sítě či autu. Caro ty své údery často dost liftuje a Angie, ta je podle mě ve "vracečském řemeslu jako takovém" úplně nejdál, co ta z obrany někdy dokáže vykouzlit, to člověk zírá. A nemusí to být nějaký kontra útočný úder, stačí "normální" úder, který ale soupeřka absolutně nečeká a chyba je na světě.
Aga je strašně specifická, jí se nesmí dovolit tvořit hru, jinak je s dotyčnou konec (teda pokud nemá Aga den blbec), a zároveň se hráčka nesmí utrhnout z řetězu, když na to evidentně nemá den. U ní to je spíš o té trpělivosti.
O Andree jsi tady taky myslím psal, že jak si člověka "přišpendlí" na základní čáru, tak je s ním konec. Proti ní je taky strašně těžký se dostat nějakým "trpělivým" způsobem do převahy ve výměně, musí se na to nějak od lesa, velmi těžko se nechá přetlačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě s tou Bětuškou, tu bych do svého "okruhu divných stylů WTA" zařadil taky, jak ta dokáže člověku rozbourat hru, ať už těmi dropshoty nebo neustálými náběhy na síť, to máš pravdu, to je šílené:). Zase dle mého platí, že na Agu nikdo nic podobného nezkoušel, tak neměla vůbec šajnu, co s tím, najednou ona nebyla ta, co narušuje rytmus hry, ale ta, jejíž rytmus byl totálně zničen.
Reagovat
Pedronegro
hmm, fajn rozbor ..... jen...neztratil jsi se někam?
Reagovat
Jan
Začali dávat pozdě Saxanu. Jinak to mohla jistit :)
Reagovat
Nancy_z
:-)
Reagovat
slacker
Ty si nepamtujes zaklinadla z predchozich repriz? :-D Dexembo Muto Autos
Reagovat
Jan
Prodloužila by Petře ruku a ta bez jediného pohybu by trefila všechno :) Ale ještě by musela použít další zaklínadlo, aby ty míče padaly do kurtu.
Reagovat
spaniel
Aga naprosto zaslouzene. Quitova predvedla svou castejsi tvar, plnou chyb.
Reagovat
dadaft
máte někdo odkaz na záznam celého zápasu, ať se můžu podívat na ten sedmý gem?
nacházím jen samé highlighty.........
Reagovat
smazaný uživatel
Bude na stránkách ČT Sport.
Reagovat
dadaft
je tam jenom první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Budou tam všechny.
Reagovat
bIbec
zkus si to hodit na konec 1. setu, pak chvilku počkej a měl by naskočit set druhý. Snad.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
Lunej..
Také jsem zhlédla 7. gem 3. setu a o co jde? Fraška to byla, když to Petra projela, ale jinou frašku nevidím.
Reagovat
slacker
To byl pry ZVRAT jako kdyz se spojenci vylodili v 1944 v Normandii :-D Tenkrat nekdo Nemcum zdzemoval radary
Reagovat
dadaft
jo, je to tak, první set a pak další dva. ))

takže jsem si ten kritizovaný sedmý gem třetího setu, který iqe označil za frašku a kvůli kterému nazval Agu nečestnou hráčkou, dvakrát pustil.

a nelze konstatovat nic jiného, než že je iqe lhář.

za celý gem tam byl možná (ale jenom MOŽNÁ) jeden Petřin sporný servis označený jako out, jinak to vše proběhlo naprosto fair (Petra taky zahrála dvě čáry).
Reagovat
smazaný uživatel
Výňatek z pravidel pro diskuzi na TP, část Rozhodčí.
V diskuzi na TP je třeba mít na paměti, že
a) rozhodčí se NIKDY nemýlí
b) pokud náhodou ano, platí bod a)
c) pokud neplatí bod a), platí bod b)
Reagovat
Lunej..
Nechci se v tom pitvat, ale jakou frašku pořád omíláš? Zrovna tady nic sporného nebylo, navíc, jak mnozí psali, Aze neuznali dobrý míč, až jsem se divila, proč si nevzala jestřába. A myslím si, že Petra má dobrý odhad a když si vezme jestřába, většinou se neplete. Tak nevím, jaké mlýny honíš, Done Quijote :)
Reagovat
slacker
To bylo v 7mem gamu, jak ji dobry mic na BP zahlasili jako out? No tak tim tuplem se duo Fulnnek, Iqe ztrapnuji se sedmym gamem tak nejak po kerberovsku :-D
Reagovat
Lunej..
Ne, to nebylo v sedmém gemu 3. setu, jen to připomínám vzhledem ke komentům iqe o sporných momentech. Tento inkrimovaný gem, který jsem viděla, je pro mě zcela regulérní a frašku nevidím. To jsem viděla určitě jiné frašky. Takže Aga byla bezpochyby poškozená, ale měla si vzít jestřába, její chyba. O poškození Petry nic nevím. :)
Reagovat
FulnekUltras
Nikde jsem nenapsal, že by v tom gemu Petra byla nějak poškozena. Jen to, že tahle hra rozhodla celý zápas - a to platí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam pár sporných momentů viděl, a nejen v této hře, ale budiž, nebudeme se v tom dál pitvat, shoda stejně není možná, tak co se trápit. :-)

Že tady je ale zvykem chyby rozhodčích dlouhodobě přehlížet, to je smutný fakt.
Reagovat
Haitik
Ten poslední odstav bych pozměnil.. :-))

Že tady je ale tvým zvykem chyby rozhodčích si dlouhodobě vymýšlet, to je smutný fakt.. Není to takhle lepší? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že já si (bohužel) většinou nic vymýšlet nemusím.
Reagovat
slacker
TY budes neco jako otec letajiciho Cestmira, ten videl velbloudy i s mladatkama :-D
Reagovat
dadaft
1+
Reagovat
dadaft
odpověď hodná tvého majestátu.

což ovšem nic nemění na tom, že to byl normální gem, který Petra projela.

(mimochodem v té sedmé hře ukazovali statistiky forhendových winnerů a bylo to 14 - 7 pro Petru, další tvůj axiom (Petra hraje, Aga pouze pinká a vrací) v troskách.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš to jenom potvrzuje brutální nespolehlivost těchle statistik.
Reagovat
dadaft
aha.
všichni to jsou d.bilové, to mě mělo napadnout............
Reagovat
slacker
lhar, necestny a nepoctivy lhar, a to jsi jeste v jeho hodnoceni schovivavy
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/porady/11337523434-petra-kvitova-agnieszka-radwanska/215471291354023/
Reagovat
Haitik
Tak sem neodolal a taky jsem se kouknul na ten sedmý gem 3. setu a teda žádný kiks rozhodčích tam není.. Všechny balony, které zahlásili jako outy, byly jasně v outu.. Takže nevím kde je problém.. Všechny na ty balony jsem kouknul 2x a já nic neviděl.. A myslím, že i ostatní ne..
Reagovat
slacker
A bryle z Optiky u Kvese mas?
Reagovat
Haitik
Ne.. :D
Reagovat
slacker
No vidis, jinak bys to uvidel i ty
Reagovat
Haitik
To bude tím.. :D
Tak to moc kšefty ale nemá, když nejsem jediný co to nevidí.. :D
Reagovat
dadaft
tak tak, celé si to vyfantazíroval.
Reagovat
smazaný uživatel
říká někdo, kdo chyby rozhodčí nevidí, leda by mu nafackovaly.
Reagovat
Haitik
Tak řekni, který ten balon je tak strašně v outu..
Reagovat
dadaft
řekni přesně kde ty chyby vidíš (stav, čas), protože já tam žádné opravdu nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá shoda, první servis. Petra trefuje lajnu, hlášen aut. Po něm přišel pokažený druhý servis a místo GB měla Aga BB, když to chceš vědět.
Reagovat
a.magerova
ale hala jí fandila mnohem víc než soupeřce, když jsem byla mimo TV, tak jsem podle síly ohlasu publika věděla, kdo získal bod, pěkné zjištění :-))))
Reagovat
dadaft
tvrdils, že nesměla hrát International a na TM se tím pádem dostala neprávem ---- jenže ona směla, jak vidno.

obvinils ji, že vyhrála nečestně.

,,,,,,,,,,,,,,,,,, tolik k tomu, kdo je tady ubožák iqe.
Reagovat
dadaft
hm, to mělo být níž.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé jsem vycházel z toho, co se o těch pravidlech říkalo tady, takže zjevně nejsem jediný, kdo se spletl, zadruhé WTA podobnou kulišárnu dovolila už myslím předloni, kdy v Linci startovaly dvě top 10 hráčky, ačkoliv to je taky proti pravidlům, a letos WTA taky porušila vlastní pravidla stran toho, co se bude nebo nebude počítat do Race. Možná jsem se tedy spletl, zároveň ale, jak vidno, je porušování pravidel u WTA celkem standard.

A ano, ten sedmý game třetího setu byla fraška.

A klidně si prskej, jak chceš.
Reagovat
dadaft
neprskám, jen konstatuji, že obvinit Agu z nečestnosti kvůli nějakému gemu, který (MOŽNÁ) nezvládli rozhodčí, je pěkná sviňárna.
Reagovat
Nola
mozno by sa ti ulavilo, ak by si dokazal superke k vyhre pogratulovat, tak ako to ucinila istotne Petra, obe sa k tomu finale dostali ako slepe kura k zrnu, vyhrala ta, ktora zvolila lepsiu strategiu a v klucovych momentoch si uchovala chladnu hlavu, podobne hrala s Mugu v semi, takze Petra musela vediet co ju caka...
Reagovat
LukasH
Letosni TM hodne crazy a takovy bude asi cely WTA po odchodu Sereny...;D:D
Reagovat
slacker
Radwanska titul z Wimbkedonu a na postu svetove jednicky :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
To si dřív kolena dolame z těch poklesu:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokleku
Reagovat
dadaft
dej pokoj s těmi "poklesy", trochu se bojím, aby z toho iqe svou železnou logikou nevyvodil, že je Aga pokleslá holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokleslej jsi leda tak ty. A to, že sám máš s logikou těžký problémy tě neopravňuje se navážet do mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz, aby ten odchod byl. Bude to aspon zajimavejsi
Reagovat
LukasH
http://sport.idnes.cz/kvitova-po-finale-turnaje-mistryn-d5k-/tenis.aspx?c=A151101_164939_tenis_par
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že to bere v pohodě, to je fajn. :-)
Reagovat
LukasH
To jo.:-)
Reagovat
bIbec
ale je nějaká pomatená ta Petra, že? Připouští, že Aga byla lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš čest svému nicku.
Reagovat
bIbec
žije asi v jiných kosmírech ta Petra. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
Reagovat
Mayo
Tak môj tip bol úspešný a Radwa sa teší z titulu. Je to veľká tenistka (:
Reagovat
smazaný uživatel
Velké tenistky jsou schopné si to uhrát samy, to Aga neumí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě dodatek, Aga má zase pestrou hru, mě osobně se na to pěkně kouká. Hraje účelně s přehledem a některá zakončení na síti mají oči. Evidentně, když vyhrává, tak žádné velké množství winneru zahrát nepotřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem u ni žádnou pestrou hru teda neviděl..
Reagovat
Pedronegro
tak on tam někdo běhal po kurtu někdo jinej a nikdo si toho nevšiml, jen ty, tyQve :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska předváděla monotónní vracení od základní čáry, nic víc. To i Petra hrála pestřeji.
Reagovat
Pedronegro
ale jdi ty, zaslepený, i dnes tam byla, jen jí Petra těmi UE k ní dala méně příležitostí ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli monotónnímu vracení někam doprostřed kurtu říkáš pestrá hra, tak potom jo.
Reagovat
Pedronegro
to ne, ale pusť si záznam a uvidíš, že to tam několikrát bylo, a hlavně, že mnohokrát ji Petra k tomu nepustila a vyhodila to sama, vlastně tím zápas i ochudila o delší výměny, které byly k vidění třeba s koťátkem, na druhou stranu, když to Petře padá, je to paráda, jen mám vždy tísnivý pocit, že je to o náhodě, a bohužel se to velmi často potvrzuje, ale mám aspoň upřímnou radost z toho, že porazila tu osobu s výrazem vykynutého těsta v obličeji ...
Reagovat
smazaný uživatel
taky myslím,že lepší finále být nemohlo,snad ještě s Muguruzou
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že tady "velký" Iqe pálí jeden winner za druhým :D
Reagovat
slacker
"Winner" ale pokazde v outu
Reagovat
VlS
To se naučil od Petry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;DD)))
Reagovat
smazaný uživatel
No nic Lidicky tak pohár zvedne nad hlavu Tomáš berdych tomu bych to přál za jeho konzistentní výkony není možné aby jednou neporazil ty nejlepší když to zvedl na french open labil wawrinka tak proč ne Tomáš:-)
Reagovat
tommr
Tomášovi v tomhle moc nevěřím. Konkurence mezi muži je mnohem větší než mezi ženami ...
Reagovat
smazaný uživatel
To ja taky ne a preju mu to klobouk dolů už jenom v tím kolik dokáže v sezóně vyhrát zápasů v tom se špičce vyrovná s přehledem
Reagovat
VlS
Neřekl bych, špička ATP je extrémně úzká a ostrá, čili konkurence je velmi omezená, naopak ve WTA je při neůčasti Sereny vše otevřené a konkurence je velmi široká. Ale asi myslíme to samé.
Reagovat
Kozoroh
" špička ATP je extrémně úzká a ostrá, čili konkurence je velmi omezená," - ale kdepak omezená, kvalitní!
" naopak ve WTA je při neůčasti Sereny vše otevřené a konkurence je velmi široká" - široká konkurence nevyrovnaných hráček!

Argumenty, že WTA je zajímavější než ATP jsou někdy úsměvné. Toto je jeden z příkladů.
Reagovat
tommr
nezaměnuj silnou konkurenci a zajímavost. Mě třeba zajímá WTA mnohem víc než ATP právě proto, že je tam slabší konkurence a prosadit se tak může víc hráček. U mužů je to šílená nuda právě kvůli tý silný konkurenci na špici - pokud teda člověk zrovna nefandí jednomu z velký čtyřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Větší vyrovnanost = větší konkurence. Jednoduchá rovnice.
Reagovat
tommr
až příliš jednoduchá a tudíž zcela zavádějící. V ženským tenise je ve špičce 1 nadprůměrná hráčka a za ní vyrovnaná smečka asi 20 dalších takže kvalitní hráčka jako je Petra se může snáz prosadit. V mužským tenise jsou ve špičce 4 nadprůměrní hráči na který ten vyrovnanej zbytek nemá a pro Tomáše je tak mnohem těžší se prosadit ...
Reagovat
Roger_Federer
Dneska se smirim z penezma..Rafo bojuj..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Se z toho rafy nepoto....co mi je po nějakém spanelovi jsem Čech a držím palce čechům
Reagovat
smazaný uživatel
Po ocku na to koukam....
Tak snad to Roger nejak dotahne...;)
Reagovat
slacker
Takzde pokud Roger vyhraje mame se tesit na tvoje nenavistne vylevy na jeho adresu? :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je Roger mě cizinec nezajímá ale je to frajer takový fenomén já Jarda Jágr.
Reagovat
vrabejka
Tak bohužel opět doplatilo na to co ji prohravalo zapasy v teto sezoně. Jasně Aga hrala výborně udělala jen 5 chyb za zapas, což je famozní ale byla k poražení. Těch 50 chyb ze strany Petry jsou prostě hrůzostřašné. Kdyby to byly míče, ktere byly složite ale oni nebyli. Polovina chyb plynula z nalitych mičů kterým Petra neumí dát horní rotaci a proto jdou do autu. Jinak ty jeji slicy krása. Ale pokud se nenaučí hrat udery s horní rotaci, na další grandslam už to nevidím. Přeju jí mnoho štěstí v Fed Cupu.
Reagovat
FulnekUltras
Vtlačit placák mezi čáry,
někdy nejsou žádné čáry.

Když se to však nepovede,
tak pinkalka pohár zvedne...
Reagovat
LukasH
Ona ale umi i to. Ve druhym setu to hrala a i v jinych zapasech. Akorat na to neni tak zvykla a je na to treba vetsi svih kterej uz ke konci nemela. Petra vzdy rikala, ze zapasy s Agou jsou nejtezsi fyzicky i psychicky a ke konci uz doslo oboji.
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že teď už je to hodně i o větší sebedůvěře Agy, které se na rozdíl třeba od Šafi poslední dobou podařilo dříve také tristní H2H s Petrou přece jen vylepšit. Zároveň s tím v zápasech s Agou patřičně kleslo někdejší sebevědomí Petry. Začátek dnešního zápasu mi to plně potvrdil.
Reagovat
smazaný uživatel
Z mého pohledu, ta sebedůvěra jo hodně podpořena herní rozehraností. Ke konci sezony odehrála hodně zápasů a dostala to "takzvaně" do ruky. To byl rozdílový schod ve finále. Samozřejmě Petra má na to, aby vládla nějaký čas ženskému tenisu. Pokud se vylíže z těch zdravotních patálií, a bude hrát pravidelně, bude mít herní sebevědomí a takováto utkání bude vyhrávat. Otázka je, jestli takovýto moment v její kariéře nastane.
Reagovat
slacker
ale prd zdravotni lapalie, srazi ji neschopnost ukocirovat UE a vyvarovat se hlavne podkatorie petrominel (= naprosto nesmyslne netrefene kurty kdyz souperka se vali na zemi)
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá pravda slackere min chyb a je šampionka ráz dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to se nevylučuje, pokud bude hrát pravidelně i těch chyb ubude.
Reagovat
slacker
Neubude, vlna UE vzdy prichazela bez varovani. Zadna korelace s pravidelnim hranim tam neni. VZdyt ten se prece postupnerozehrala tak proc opet ve finale prisly 2 vlny?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme příští rok, bude starší, snad i to zdraví ji podrží a pokud bude hrát pravidelně, ty UE může omezit. Je to ale můj názor :)
Reagovat
slacker
No to uz jsme si malovali tolikrat ze uz to konecne jednou omezi
Reagovat
VlS
Ne, neubude. Petra bez varování hraje jak bůh a stejně bez varováni jak poleno. Jediná výjimka jsou zápasy s Češkama.
Reagovat
VlS
Jo, ale to se bavíte o jiné hráčce, protože Petra prostě chyby dělá - a strašidelný.
Reagovat
vrabejka
A samozřejmě naučit se hrát proti takovým hráčkám ještě trpělivěji. Některé udery hrála až příliš zbrkle.
Reagovat
Haitik
Wow, tak to je pro mě překvapení, že vyhrála Aga.. :-)) Ale přeju jí to! Nějaký velký turnaj si už zasloužila vyhrát!! :D

Letošní TM mě bez Sereny moc bavil, napínavý turnaj od začátku až do konce.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
skutečný ženský tenis bez jakýchkoliv rušivých vlivů... ;)
Reagovat
FulnekUltras
MONAKO NÁM NEVADÍ ! ;)
Reagovat
FulnekUltras
Finále se nedá vyhrát pokaždé a být už skoro pět let v kuse v elitní světové desítce není vůbec špatné, zvlášť při uvážení všech Petiných souvislostí...navíc se solidním výhledem do další sezóny - hlavně ať drží zdraví !!!!!
Reagovat
dadaft
teď má Petra finálovou bilanci tuším 17-6 --- to je úctyhodné!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga 17-7, taky slušný.
Reagovat
dadaft
velmi.

(doufám, že se do tohohle nezapojí iqe, protože už se vážně nervnu.)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta která neustále jen vrací míčky na druhou stranu to u mne není šampionka
Reagovat
FulnekUltras
Vrací je ovšem tak dobře, že líbivější bum-bum styl bez dostatečné přesnosti to dokonale rozklíží...taky mě ten výsledek sere, ale těch UE u Peti - v prvním a bohužel hlavně ve zlomových chvílích třetího setu - bylo dneska prostě přespříliš...
Reagovat
tommr
je to dobrý, ale mohlo a mělo to bejt 18:5. Aga byla určitě k poražení ...
Reagovat
smazaný uživatel
K poražení? Já ti nevím, když udělá za první dva sety 1 UE. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jistě kdo by chyboval kdyby vracel míčky na druhou stranu?
Reagovat
dadaft
tak proč ji Petra nedonutila k chybám nebo ji nerozstřílela?

proč???

jediné vysvětlení je, že hrála hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ji až na první set přehrávala.
Reagovat
dadaft
ano, tak důkladně přehrála soupeřku, až prohrála zápas. )))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
...ále, radši nic. Dál si žij ve svém bludu.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra snad vyhrala?
Ze jsem si sakra nevsiml:D)))
Tak jako skoda, ze nvyhrala, ale nejak jsem si nevsiml...zeby vyhrala...
Tak nevim, dadaft pise, ze prohrala...a to je jako blud...

Jisteeee;D)))
Opet Fanatik v akci:)))
Reagovat
slacker
BY me zajimalo jestli podobnym zpusobem resi situace v zamestnani, bojorovne tvrdit naproste nesmysly a "utirat" toho kdo se s nim musi o necem prit. Tam uz musi pracovat sami zoufalci co jsou radi ze nejsou na pracaku, kdyz by si to nechali libit a nesli radeji pracovat jinam.
Reagovat
smazaný uživatel
Fascinuje mě, jak někdo vcelku inteligentní jako ty, dokáže ze sebe někdy sypat tak šílený hovadiny..
Reagovat
smazaný uživatel
No ja se zase budu muset dooooost hluboce nad sebou zamyslet, kdyz TY MNE napises, ze jsem vcelku inteligentni, si ted nejsem dost jisty, jestli je to pro mne ta nejlepsi zprava...
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
slacker
ja se tomu ani nemuzu zasmat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla ji rozstrilet jen ji to neslo
Reagovat
dadaft
v tom případě je neschopná, když nepřejede nějakou neschopnou "vracečku".
Reagovat
Haitik
+1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr se mnou určitě souhlasí. Jeho názory už ČTÚ dlouho a jediný tady vidí vše tak jak to opravdu je.
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Davorovi a dalším fandům Agy, Aga dnes byla lepší hráčkou, její údery měly dobrou délku, skoro nechybovala (pokud vím jen 5 UE), naopak Petra zvlášť v 1. setu sekala jedno UE za druhým. Já už včera psal, že aby Petra vyhrála, musí ji psát 1. servis, diktovat výměny a nepouštět Polku do dlouhých výměn. Nic se z toho nestalo a Petra prohrála.
Teď u mnohých fanoušků Petry převažuje zklamání, ale zpětně se bude na finále pohlížet jako na úspěch. Petra letos prodělala mononukleózu a doteď pociťuje důsledky nemoci. Ve skupině vyhrála jedno utkání, nakonec postoupila do finále. Neměla by se z Petřiny prohry dělat tragédie, jak činí dole ufňukaný Kveš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já z Petřiny prohry tragédii nedělám. Ale nelíbí se mi, když vyhraje hráčka, která si to zjevně nezasloužila.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, mám tě ráda, ale tenis přece není o zásluhách. Já bych TM také přála Petře, ale bohužel, Aga byla dneska lepší. Všechno doběhla a vrátila. Těžko se dá proti takové hráčce hrát. Aga kromě toho hraje celkem chytře, má dar odhadnout, kam která zahraje a dá to jinam.
Reagovat
Fandina
Jinak souhlas, že Petra byla ve druhém a třetím setu o chlup lepší, ale bohužel ty MB proměnila Aga.
Reagovat
bIbec
Být lepší ve dvou setech zanmená vyhrát zápas (pokud to není best of 5 zápas). Petra byla lepší ve druhém. V 1. a 3. byla lepší Radwanská.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně neznamená.
Reagovat
bIbec
ty žiješ v jiné dimenzi. Tam je možné všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Já žiju v naší dimenzi. V jakých kosmírech se pohybuješ ty, to netuším.
Reagovat
Fandina
Dva poslední sety se mi zdála PEtra lepší, ddruhý vyhrála ve třetím se přetahovaly a nakonec ty dva poslední game uhrála Aga. Pořád jsem doufala, že to bude Petra.
Reagovat
dadaft
ve třetím už Petra přestávala stíhat -- hlavně fyzicky.
Reagovat
VlS
Fandino, Petra dobře začala 3. set, pak přišla vlna, kdy se propadla, pak vlnka, kdy se vzchopila a pak potopení do hlubiny. Kdyby byla ve třetím lepší, neprohrála by ho 3:6. Petra dělala děsivý chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že žádné děsivé chyby ve třetím setu nebyly.
Reagovat
Fandina
Ve třetím vedla 2:0 pak to bylo 3:3 a v sedmém game bylo dost výměn a bohužel ho Petra nedopodávala a bylo to 3:4. Dva poslední gamy už nezvládla.
Reagovat
slacker
nezvladla 6 gamu ze 7
Reagovat
slacker
z toho 4 z tech 6 nezladnutych mela podani
Reagovat
VlS
Vedla 2:0, pak prohrála 3 gemy v řadě ( 2 na servisu) a prohrávala 2:3, vyrovnala brejkem na 3:3 a pak prohrála 3 hry v řadě, poslední děsivě. Lepší byla v prvních dvou hrách a v šesté, ve všech dalších byla horší.
Reagovat
smazaný uživatel
No lepší, snažila se převzít otěže do svých rukou. Agu jsem začátkem 3 setu vůbec na kurtu neviděl a vypadalo to celkem jednoznačně pro Petru. Pak se zvedla a začala obraz hry srovnávat.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem to podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino pojď pojď
Reagovat
dadaft
tenis se zaplaťpánbůh na zásluhy nehraje
Reagovat
LukasH
Aga byla dneska hodne dobra. Byla k porazeni, to urcite, ale nedelala chyby. Aby Petra ziskala bod, musela si ho uhrat a to rozhodlo. Kdyby Aga pokazila par returnu, hned to mohlo byt jinak. Zajimalo by me, co myslis tim, ze si to nezaslouzila. Ano hrac muze byt celej set lepsi a presto to neurve, to je tenis. Treba Petra v semifinale W s Luckou. Lucka byla v prvnim setu mirne lepsi presto to v TB urvala Petra. To je tenis. Jasny body, gamy a sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla dobrá, ale rozhodně ne lepší než Petra. Teda byla, ale v prvním setu. Ve druhém a ve třetím ani náhodou.
Reagovat
LukasH
Nevim, o co ti jde. Stokrat je tu receno, ze to Petra v druhy polovine 3. setu dost podelala, mozna z nedostatku sil, mozna stehnem, nevim, ale Aga drzela. Normalne taky delava chyby, tentokrat Petre nusnadnila vubec nic a to se pocita. Petra ji klidne priste nekde muze smest ve dvou az bude v robocop modu. Dneska to tak nebylo, tak nevim co resis...
Reagovat
smazaný uživatel
O to, že vyhrála hráčka, která si za celý zápas dohromady nic sama neuhrála.
Reagovat
EllNino
Aga nemuže za to, že se Petra vyházela sama
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nemůže za to, že jí rozhodčí v kritické sedmé hře sebrali několik dobrých servisů.
Reagovat
EllNino
měla stále 3 challenge, její chyba
Reagovat
smazaný uživatel
Od čeho je tam jestřáb? Mohla si ho Petra vzít.
Reagovat
smazaný uživatel
To ale rozhodčí neomlouvá.
Reagovat
EllNino
pokud to opravdu auty byly, je to Petry blbost :) problém je v tom, že to opravdu auty byly
Reagovat
smazaný uživatel
Si pusť záznam. Pár hooodně sporných míčů tam bylo. A nejen v téhle hře.
Reagovat
EllNino
říkám, pokud byly sporné, tak si měla vzít jestřába :) tady není o čem mluvit
Reagovat
smazaný uživatel
Já uznávám, že rozhodčí na letošním TM často chybovali, ale to Petřinu prohru neomlouvá. Petra je svéprávná a mohla si jestřába vzít, kdykoli chtěla. A že si ho nevzala, je její problém. Měl by ses naučit příjmat porážky. Věř mi, že je všechno hned jednodušší. Dřív jsem prohry taky snášela blbě, akorát jinak než ty a nedávala jsem to najevo. Ale prostě něco se ve mě zlomilo a snažím se na všem najít něco pozitivního a dívat se na to s nadhledem. Vždyť je to jen sport. :)
Reagovat
bIbec
"Aga nemůže, že se Petra vyházela sama"

to není ryze pravdivé tvrzení. Samozřejmě na tom má velkou zásluhu, že se Petra vyházela.
Reagovat
bIbec
nemůže *za to
Reagovat
LukasH
A kdy hracky tohohle typu neco uhrajou proti agresorkam? Jestli zedy myslis aktivni hru s viteznyma micema. To muze hrat Aga s hrackou, co hraje jeste pomaleji nez ona sama. U hracek typu Petry se musi spolehat na UE, udrzet mic co nejdyl ve hre a otravit souperku. Na tom je ta hra zalozena. Ja tenis hraju amatersky a muzu ti rict, ze to funguje. Wozejk takhle pred rokem na USO porazila Marii. Proste to tak je. Mne se to taky nelibi, ale na veci se nic nezmeni...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to nemění nic na tom, že si to sama neuhrála.
Reagovat
LukasH
Ve vetsine zapasu s Petrou si to protihracka neuhraje sama. Petra od prirody ochotne pomaha :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak libit se to nemusi...ale tenis o tom dost jako je, ze mic vratis na druhou stranu;)
Kdyz ho nevratis, tak jaksi je zbytecne ho hrat;) A jak ho vratis, to je podle mne uplne jedno...hlavne aby se ten druhej nadrel;D) a nejlepe, aby nevratil...ale kazdy to hraje jak to umi...
...taky muzu zkritizovat skoro vsechny zensky v tom WTA, ze sit jim uz nic nerika;D))) Takze kde jako vidis ty slavne utocnice?
Ja je teda moc nevidim...spis silove hazarderky, silove hracky, agresivni hracky, technicke atd. Kdyz bys chtel mit veschny v jednom stylu, byl by podle mne tenis dost sterilni...no diky bohu, ze to neni jen podle nekterych predstav...;)
Reagovat
dadaft
to, že vyhrála hráčka, který si za celý zápas dohromady nic neuhrála, je prostě čistý nesmysl.
Reagovat
Fandina
Já rozumím iqeumu v tom, že jedna hraje útočně a druhá vrací, podle mě je to alfa a omega o čem je tady řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
A Aga si snad dneska něco uhrála? Kolik měla winnerů?
Reagovat
slacker
Na winnery se nehraje, harje se na game, set and match. 15 jich myslim bylo. patnact = nic. Az te 15x bouchnu do hlavy tak si nestezuj protoze to nic nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Uhrát znamená hrát na winnery. Pinkání do zblbnutní není uhrát si to sama.
Reagovat
slacker
Uhrat = donutit soupere k chybe
Reagovat
smazaný uživatel
Špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas recht iqe s tebou já si budu rozumět:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht iqe s tebou já si budu rozumět:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spis by ses IQE mel naucit nedelat dvojkliky, aby tvyj druhy nick nebyl tak citelny, ze to je jen jeden a ten sam prispivatel;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
EllNino
přesně :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já tohle na rozdíl od některých jiných ubožáků zapotřebí nemám.
Reagovat
slacker
jasne quesh-Iqe, hlavne ze si nemel zapotrebi delat z druhych pitomce ktery tohle odhalili jako prvni
Reagovat
smazaný uživatel
No zrovna z tebe pitomce nikdo dělat nemusí, ty si bohatě vystačíš sám.
Reagovat
slacker
Tebe az potkam zatlucu do zeme prcku
Reagovat
slacker
UZ jsme dost alergicky na vymlouvani/omlouvani se na mononukleozu, s tim jeji zachvaty s kopici UE nesouvisi, leda by ji mela uz alespon 4 roky.
Reagovat
Davor1
Reagovat
Jan
Aspoň se dnes Marty McFly vrátil úspěšně z roku 1885 do roku 1985 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neřešte pořád dokola nezdar Petry, tak jasně že bude zklamaná, to já jsem taky, ale teď upírám zrak někam jinam, přepněte na finále v Basileji a uvidíte, to je teprve luxus kvalitka :)))
Reagovat
slacker
Tam hraje nekdo z Cechu? asi ne jinak bych "prepnul"
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, když je někdo vysazenej na Čechy a nesleduje to skutečně nejlepší, to mám doma taky tohle :P
Reagovat
smazaný uživatel
sledovat Nadalova muka? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a co takhle Rogerovu nádhernou hru, nechal si ji na dnešek ;)
Reagovat
Frick
Co jsi to vedle psala o mne za kraviny? Nikdy jsem tě neviděl, nikdy jsem s tebou nemluvil. Jestli ti jde o Monako, tak jsem se prostě vyjádřil mnohokrát a jasně, co mi na tom vadí.

Svůj vztah k Petře jsem se snažil popsat co možná nejpřesněji. Byl bych skutečně radši, kdybych byl schopen ty její zápasy prožívat jako dříve. Ale nějak to nende.
Reagovat
slacker
Videl jsi ji ale nevedel jsi ze je to Lunej, ona to vedela.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Frick
Pro mne je to totéž. A nevím co tam mohla tak vidět. Kromě focení a útěků před vedrem.
Reagovat
blixa
Tvoji černou duši, hombre !!! ;-)
Reagovat
Jan
Nakonec každý zápas je jiný a každá hráčka má lepší a horší den, pouze Petra je v tomto "mistr".
Reagovat
FulnekUltras
Dneska to byl skorovydřený den horší... ;)
Reagovat
Jan
Myslím, že to dnes Petra zvládla dobře na to jak byla unavená + ta noha. Šarapovová v zápase s ní také chybovala a Muguruza s Radwaňskou rovněž, jinak by neprohrála. Takže i když to mrzí, Petra se snažila dost.
Reagovat
FulnekUltras
Mrzí, mrzí...snad to aspoň částečně zalepí FC...
Reagovat
Labi
...myslím že toto finále krásně demonstrovalo ženský tenis a že Kvitová se dostala do finále s bilanci 2-2 bylo dle mého názoru poměrně nespravedlivé ale budiž, na finále dostala hráčku se stejnou bilancí a zároveň hráčku, která se při konzistentním výkonu dá relativně snadně porazit přeci jen počet winneru od Radwanské je žalostný, bohužel hrubě přes 50 nevynucených chyb na finále turnaje mistryň, i v případě vítězství by se musela s tímhle tím stydět...
Reagovat
FulnekUltras
Těch UE často z jasných pozic (mj. první set) bylo fakt hrůzostrašně mnógo mnógo...
Reagovat
Fandina
Mám jen drobnou poznámku, na TM hrálo osm hráček a dvě z toho měly výhry v základní skupině po třech vítězství a šest osatních měly po jednom vítězství a mezi těmi šesti zase dvě měly tři vyhrané sety, ty ostatní jen dva vyhrané sety. Když to vezmu čistě matematicky, tak do semifinále postupily z každé skupiny dvě hráčky s nejlepšími výsledky. Nespravedlivost nevidím.
Reagovat
Jan
Souhlasím. Lucka Petře pomohla, ale Kerberová si to mohla uhrát. Neuhrála, tak nepostoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
za Spartu proti Plzni hraje v obraně Fanfán Tulipán
Reagovat
Frick
(takže pardon, pokud se budu opakovat)

Je to v zásadě děs. Turnaj MISTRYŇ vyhrála hráčka, co v sezóně nic moc neuhrála. Jeden Premier, jeden INT a jedno SF ve Wimblu. Pokud se člověk podívá zpětně, tak TM vyhrávaly skutečně nejlepší hráčky sezóny. Museli bychom jít až do roku 2005, kdy TM vyhrála Amélie, která ale aspoň v tý sezóně vyhrála Řím, tedy skutečně velký turnaj.

Když nebyla Serena, tak by ten titul logicky slušel Maruně nebo Garbině. No, ty ale ve svých SF selhaly s outsiderkami.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale kdyby vyhrála Lucka, tak by bylo všechno v pořadku....
Reagovat
Frick
Bylo by to stejné. Ten titul bude nepřítomností SW degradován. Nebo by jí snad Aga porazila?

Oproti tomu takové finále RG skutečně degradováno být nemůže. Lucka na cestě porazila ve dvou setech hráčky, co vyhrály na TM skupinu 3-0 a zastavila se až na King Kongovi.
Reagovat
FulnekUltras
Sledovals zápas? ;)
Reagovat
slacker
Monako - Polsko? Tam schazi narodni srdicko
Reagovat
Frick
Zase organizátoři to maj lehký. Vezmou vlajku blízké Indonésie a otočej jí tak či onak.
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodně je příznačné, že Svačina při představovačce hráček během rozehrávky před zápasem Petinu rezidenci na rozdíl od některých jiných (zahraničních) tenistek radši nekomentuje, byť se tento údaj pokaždé na obrazovce spolehlivě objeví... ;)
Reagovat
Miselin
Vy jste opravdu ulítlí s tím Monakem. Sídlo tam má spousta tenistů (i ostatních sportovců) našich i jiných, ale předhazujete to jenom Kvitové. Asi proto, že to o ní řekl ten pitomec Zeman. Pardon místo ten pitomec mělo být pan prezident. Mimochodem, kdyby tam měl sídlo on, vůbec by mi to nevadilo, protože on by pak naši republiku "reprezentovat" nemohl. ;-)
Reagovat
slacker
Nevim co rekl Zeman o Kvitove, vetsina tu zminuje jakehosi Humla.
Ale tvoje dikce zhrzeneho volice kurfirta z Cerne Hory.
Reagovat
FulnekUltras
;))))) vyslanec z kavárny...
Reagovat
smazaný uživatel
Zeman se Petry naopak zastal. Asi myslíš Humla.
Reagovat
Frick
Ano. Spičková hráčka by měla soupeřku, co naseká 50 UE, smést. Nebo ne?
Reagovat
FulnekUltras
Nestalo se, protože klíčové body druhého setu a třetího až do stavu 3:3 uhrála většinou Petra.
Reagovat
freeteepek
Jo, Serena to všechno kazí. Nejdřív ostatním holkám bere body a tituly protože všechno vyhrává a potom si nepřijede na
Masters a umožní tak vyhrát nějaký "outsiderce". Za to ale ty holky fakt nemůžou. Už by se na to Serena měla vykašlat. Kazí hru, protože všechny válcuje. Kdo jí dostane, je to jako kdyby si vytáhl černýho Petra. Mě se ten turnaj bez Sereny líbil víc. Bylo to od počátku otevřené a nakonec Aga díky tomu mohla vyhrát svůj největší titul. Turnaje se účastnily normální ženský, který občas prostě prohrajou se slabšíma. Jako se to stalo favoritkám - Šarapovový s Muguruzaovou. Když tam nebyla nadžena Serena, tak to byla velká bitva až do konce. Kdyby ženskými tenisu dominovala Petra, tak by mi to pochopitelně nevadilo. Jinak jsem ale proti tomu, aby někdo všechny válcoval jako Serena nebo mezi muži Djokovič. Na něj se aspoň hezky kouká. Na ni bohužel nikoliv. Finále, kde jedna z hráček má kurs na titul 7:1 mě fakt nebaví. A tak to je dost často, když se do něj dostane Serena...
Reagovat
smazaný uživatel
Petře za bojovnost...a těším se na FC ! Pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
Ta expreska o Rosolovi mě úplně vyděsila, na vteřinu jsem se lekl že se kvalifikoval na turnaj mistrů :D tak na masters no, do Paříže
Reagovat
tommr
ty názvy jsou opravdu matoucí ... :)
Jinak pro Lukáše je postup z kvalifikace docela slušnej úspěch. Je vidět, že ta výhra nad Tsongou a uhraný sety proti Monfilsovi a Nadalovi nebyly náhodný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tam se kvalda nehraje , kvaldou jsou GS a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
já už to nějaký pátek sleduji, a skutečně se říká, že se někdo "kvalifikuje" na turnaj mistrů.
Reagovat
LukasH
Mrzi me to dost, ale zase muze byt Petra rada, ze v tom finale byla. Jejo hra na TM byla hrozne rozkolisana. Prijemny zjisteni je, ze ji zacina sedet Maria, coz se potvrdilo i loni, naopak hracky s pomalou hrou jsou v Singapuru hrob - Aga, Andela, Wozejk. Co letos na TM vubec neslo, bylo podani. Aby davala bezne v gamu DF, to ji neni podobny. Ale dneska slo vyhrat a o to vic to mrzi. Takze z TM dokonale smiseny pocity, stejne jako z Petriny hry. V tom se mi prave libila mnohem vic ta americka serie od prvniho zapasu v NH az po USO konce zapasem s Kontou. Tam byla Petra silna prave na ty dulezity body, potvrzovala brejky atd. Tahle snura mi prijde za letosek urcite nejlepsi.
Co se tyka Agy, tak ty gratuluju k nejvetsi trofeji. Ma velice neprijemnou hru, ovsem neholduju tomuhle stylu, takze proto me ta porazka Petry mrzi vic. Tim ale nerikam, ze by Aga nevyhrala zaslouzene...
Reagovat
LukasH
...mozna v tom hralo taky roli to stehno, nevim..
Reagovat
smazaný uživatel
Na ČT Sport začíná hokej Zlín vs. Třinec. To jsem na Meidla zvědavá, jak se předvede. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ne,Lukáš proměnil 3.MP při svém podání
Reagovat
smazaný uživatel
No ne,Lukáš proměnil 3.MP při svém podání
Reagovat
Chrenda
rozhodl Tildenův game. Pak už Petra byla evidentně zdravotně limitovaná a snažila se neúspěšně ukončovat výměny co nejdříve
Reagovat
slacker
Rozhodla protrzena zaplata.
Reagovat
Chrenda
Fakt jóóóóó?

Tak jóóóó.
Reagovat
smazaný uživatel
Strasne by me hlavne zajimalo, jak je mozny, ze Aze NIC nespadne do autu za zakladni caru. Vsechny tenistky vyhazujou, nejaka mene, nejaka vice, ale proste mi mozek nebere, ze ona se vzdy trefi bud na caru nebo tesne pred ni, ale nikdy ne za ni. A vymena muzeme byt dlouha, jak chce, ale ona to proste nevyhodi....
Reagovat
FulnekUltras
Petra se docela slušně trefovala včera - no co už...na všechny okolnosti před TM to špatné vůbec nebylo...
Reagovat
LukasH
Neriskuje. Nedava rany, ma uplne jinak zalozenou hru. Na skvely obrane a technice. Navic je ted v paradni forme. Jeste pred pul rokem se taky slusne placala...
Reagovat
Chrenda
Tak to by měl být asi základ tenisu ne? Trefit se do kurtu. To docela odděluje ty co tenis umí, od těch co tenis tak dobře neumí.

Jaký je například rozdíl mezi Djokovičem a Berdychem?
Reagovat
LukasH
Nemas pravdu. Tedy urcite ne v zenskym tenise. Petra jede styl winnery a UE. Aga to ma uplne jinak a Petra je v kariere uspesnejsi...
Reagovat
slacker
Presne, trefovat kurt je zaklad, trefovat kurt tak aby souper nemohl zahrat winner dalsi level.
Reagovat
freeteepek
Za prvé bych obě hráčky pochválil za bojovnost.Obě musely bojovat se zraněním a s únavou.Petře ke konci došly síly a to nakonec rozhodlo.Měla taktiku dobře vymyšlenou.Dělala přesně to, co řekla před zápasem.V prvním setu to ovšem nefungovalo, protože byla nervozní a měla problémy se zakončením.Vyhrála los, začala na servisu a hned o něj přišla.Zřejmě neodhadla svůj nervový stav, protože to nebylo ničím jiným, než její nejistotou.Aze ten game prostě darovala.Samozřejmě že tohle Agu povzbudilo a Petřina nervozita ještě narostla.Proto šla Aga vzápětí do trháku a Petra i přes zlepšení už tu ztrátu nedohnala.
Ve druhém setu se do toho Petra konečně naplno dostala.Přestala vyrábět zbytečný chyby a set nakonec získala pro sebe.Ve třetím setu vybojovala vedení 2:0, ale bylo patrno, že ji to stojí hodně sil.Že bojuje se zraněným stehenním svalem, což jí omezovalo na servisu, ale i jinak.Viděli jsme bolestivé grimasy, které komentátor ČT nejapně komentoval a situaci zlehčoval.Petra prohrála Tildenův game a jak to s ní začínalo být nahnutý, došla jí šťáva.Její hra na Agu stále platila, ale bohužel opět začala vyrábět zbytečný chyby.A tak zápas dospěl až do pro nás trpkého konce.
Celkově se mi přistup Petry líbil.Jen by potřebovala zlepšit voleje a být jistější na síti.Je znát že, nehraje 4hru a že to prostě nemá natrénovaný. Přesto bych si přál, aby tak hrála i dál.Aby tlačila odzadu a chodila si pro body na síť.Jako to dělá momentálně třeba Muguruza, která taky doplatila na únavu jelikož hrála na turnaji kromě singla i debla.Mugu by byla pro Petru ve finále schůdnější soupeřkou.Škoda.
Reagovat
FulnekUltras
Výstižně napsáno - včetně nešťastníka Svačiny... ;)
Reagovat
freeteepek
Díky. Dal jsem si záležet:-)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po odehraném TM v Singapuru ...
Křížek (x) znamená, že hráčka bude ještě hrát na ET v Zhuhai kde se dá získat až 700 bodů ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9945 (+5725)
2. Halep 6060 (+1840)
3. Muguruza 5200 (+980)
4. Sharapova 5011 (+791)
5. Radwanska, A. 4500 (+280)
--------------------------------------------
6. Kvitová 4220
--------------------------------------------
7. Pennetta 3621 (-599)
8. Kerber 3590 (-630)
9. Šafářová 3590 (-630)
10. Bacsinszky 3133 (-1087)
11. Williams, V. 3091 (-1129) x
12. Suarez Navarro 3030 (-1190) x
13. Plíšková, Karolína 2955 (-1265) x
14. Bencic 2900 (-1320)
15. Vinci 2655 (-1565) x
16. Ivanovic 2645 (-1575)
17. Wozniacki 2641 (-1579) x
18. Errani 2525 (-1695) x
19. Keys 2495 (-1725) x
20. Svitolina 2410 (-1810) x
21. Jankovic 2345 (-1875) x
22. Azarenka 2276 (-1944)
23. Makarova 2201 (-2019)
24. Petkovic 2106 (-2114) x
25. Stosur 1865 (-2355)
26. Kuznetsova 1847 (-2373) x
...
74. Zheng,S. 789 (-3431) x
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová prohrála ve finále TM přímej souboj o 5.místo s Agou Radwanskou a letošní sezónu zakončí na 6.místě. Oproti lonsku je to pokles o dvě místa ... :(

Lucka Šafářová zatím v žebříčku zůstává na 9.místě a už má jistotu, že poprvé v životě zakončí sezónu v první desítce ... :)
O tom kolikátá nakonec bude rozhodnou dvě věci:
1. zatím ještě není jasný jak WTA vyřeší rovnost bodů mezi Luckou a Kerberovou. Pokud o umístění budou rozhodovat výsledky na velkých turnajích měla by Lucka skončit před Kerberovou ...
2. Lucku ještě může předstihnout bud Venus Williams nebo CSN pokud vyhrají ET bez jediný porážky ...

Karolína Plíšková je zatím na 13.místě a už má jistotu, že poprvé v životě zakončí sezónu v první dvacítce ... :)
O tom kolikátá nakonec bude rozhodnou její výsledky na ET:
Pokud vyhraje ET bez jediný porážky skončí sezónu v první desítce na 10.místě. Pokud titul nezíská Venus Williams nebo CSN stačila by jí k tomu dokonce i účast ve finále ...
V případě špatných výsledků by jí naopak ještě mohla přestihnout jedna ze 6 hráček, které jsou v žebříčku těsně za ní (Vinci, Wozniacki, Errani, Keys, Svitolina, Jankovic). Hůř než na 14.místě už ale skončit nemůže ...
Reagovat
slacker
Nepis laskav ze WTA nevi jak to vyresi kdy to nevis TY. Pekne srabacke hazet svoji neznalost na jine. U tebe neprekvapuje.
Reagovat
tommr
a ty to snad víš jak to WTA vyřeší? Pokud ano tak se nám pochlub. Zatím jsi se ještě nikdy nezmoh na nic jinýho než na urážky a posměšky ...
Reagovat
slacker
Moc me to netrapi, ale myslim ze rozhodne vetsi soucet bodu z GS a PM, coz by vocko ma asi lepsi Lucie.
Reagovat
tommr
takže víš taky kulový a jen papouškuješ to co jsem už napsal v komentáři pod žebříčkem. Jsi prostě duševně chorej dement se kterým nemá cenu ztrácet čas ... :(
Reagovat
slacker
Smysl me poznamky nebyl o tom co vim ja, ale jakym prezentujes ty svoji neznalost. Delat za tebe vyzkum a hledat zverejnela pravidla nehodlam, jak sem rekl netrapi me tolik abych si s tim dal namahu.
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že hledáš za každou cenu něco, abys mohl rýt, protože to jak tommr napsal, že zatím se neví, jak WTA vyřeší ... může znamenat i to, že to opravdu WTA neví, takže zbytečně to rozebíráš.
Reagovat
slacker
Nevi to Tommr ale snazi se delat dojem ze to nevi nikdo. Typicka poza zmr.du.
Reagovat
Fandina
Koukám, že hledáš zlé úmysly, kde vůbec být nemusí, jako za tímhle podáním informace, co o tom ví. Jsi moc negativní.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je úlet, že TM vyhrála hráčka, která na něm ani neměla startovat.
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu Aga na TM startovala už tolikrát, že to žádná náhoda zřejmě není.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že ona vůbec nesměla startovat na tom Internationalu, kde si zajistila postup. Je tu nějaký limit na počet Internationalů a Aga ho přešvihla.
Reagovat
Fandina
Aha, tak to jsem nevěděla. A je to jisté, že tam nesměla startovat? Někdo psal, že byly letos v počtu startů na INT změny.
Jinak třeba by se kvalifikovala v Moskvě, kdo ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám za to, že je možné startovat na jednom INT za půl roku. A tohle byl pro Agu druhý. Ale možná je to jinak.
Reagovat
tommr
evidentně ti unikla změna v pravidlech, která umožnuje hráčkám top-10 startovat až na 3 turnajích kategorie International ročně. Aga rozhodně žádný pravidla neporušila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pravidlo o jednom INT za půl roku ale změněno nebylo, pokud vím. Aspoň tady na diskuzi v TP to tak bylo řečeno.
Reagovat
dadaft
hledal jsem to, už nemusím, dík.

takže další iqeovština a pomluva Agy.
ten kluk je neskutečnej...
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká pomluva? Co se do mě ty ubožáku navážíš?
Reagovat
tommr
jj když se mu něco nehodí do krámu tak lže jako když tiskne ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Že to říkáš zrovna ty, ty vole.
Reagovat
EllNino
umíš bejt akorát sprostej, je mi tě líto
Reagovat
smazaný uživatel
Sprostej jsem jenom na ty, kteří s tím sami začnou.
Reagovat
Pavlis
Bez servisu se to holt nedá, ale fandil jsem, co to šlo. Do stavu 2-0 ve třetím výborná hra Petry. Obecně si myslím, že taková mizeríe, jako v prvním setu, to nebyla. Peti se přesto nedokázala nijak zvednout a něčím si pomoct. Stačilo jednou jedinkrát udržet servis, neudržela ani jednou. Ale na průběh celé sezóny dobrý.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak, první servis hodně chyběl...
Reagovat
slacker
No ale z tech 53 UE jich pokud dobre pocitam bylo 23 ve tretim. Jasne nejvetsi porce
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Agnieszce.

A doufám, že ET vyhraje Saisai Zheng, ať je sranda.
Reagovat
smazaný uživatel
k tomu druhýmu +1
Reagovat
Jan
Tak na mononukleózu celkem dobré, ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale smutním, Petra mohla vyhrát.....
Reagovat
smazaný uživatel
ber to pozitivně, jednou umřeš a bude ti to jedno :-)
Reagovat
blixa
Ty dovedeš potěšit :D :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně optimistický přístup :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivně ? Že umřu a bude mi už všechno jedno? Co je na tom pozitivní? Ještě žiji a mám emoce ! Smutek se musí odžít!
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem to nemyslel zas tak úplně smrtelně vážně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ted smrtelně vážně- Lukáš vede v TB
Reagovat
Jan
Z hlediska té smrti je to opravdu jedno. Tak proč se tím stresovat ?
Reagovat
slacker
a proc utesovat?
Reagovat
Jan
Aby tě ta smrt tolik nebolela :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo mě zkazí můj smutek ? Odpověď - nikdo. Smutním. První set byl od Petry katastrofa. Chybovala ( nervozita ) fatálně, Aněžka si v klidu zaklekávala a vše vybírala. Tedy Anežka vybírala a vracela a Petra kazila a kazila a nedařilo se jí přijít Anežce na kobylku. Začátek druhého setu vypadal beznadějně. Pak se Petra zvedla, zahrála neskutečně až to Agou otřáslo a Petra získala druhý set. Ve třetím to vypadalo dlouho dobře pro Petru. Pak ale začala ztrácet a poslední své dvě podání jí Peťa naservírovala na podnose. Viděli jsme krásné míče ale i Petřiny hrozné chyby. Jen necháou, proč si na to stehno nevyžádala ošetření....
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mě osobně Anežky tenis žádnou radost nedává. Filozofie - vracet a vracet a vracet....a ty její kleky nic pro mě. Petra dnes nemepla svůj den a chyby se kupily. Včera s Mášou lepší zápas !
Reagovat
Jan
Asi proto, že to nedělá. Jiné hráčky by to udělaly.
Reagovat
FulnekUltras
zvláště Liziki...
Reagovat
smazaný uživatel
A na okraj - včera Máša sice v prvním sice chybovala, ale ne tak fatálně a tolikrát, co dnes c prvním Petra....to fakt nejmenovanému na okraj...
Reagovat
smazaný uživatel
Group A: Venus, Keys, Saisai
Group B: CSN, Svitolina, Petkovic
Group C: Ka.Pliskova, Errani, Jankovic
Group D: Vinci, Wozniacki, Kuznetsova
Reagovat
smazaný uživatel
not bad. Jasně ,že by každý chtěl Sisai
Reagovat
misa
Postup Karolíny by mě překvapil. Sara ji bude nutit k dlouhým výměnám a Jelena si ji vychutná, navíc ji už letos porazila.
Reagovat
blixa
Chmmm, mohlo to bejt ještě horší a nebo už ne ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi být ve skupině D a nemít mezi zápasy volno
Reagovat
misa
Místo Errani Svitolina by byla ještě horší skupina.
Reagovat
bIbec
Williams (Willims)
Svitolina (Suarez Navarro)
Jankovic (Plíšková)
Wozniacki (Kuznetsova)
Reagovat
smazaný uživatel
A - Venus
B - těžko říct, všechny mají šanci
C - Errani/Janković. Ve formě ze začátku by Karolína postoupila, pokud naváže na poslední týdny a měsíce, tak bez šance. Zvlášť jestli bude hodně pomalý povrch.
D - Caro
Reagovat
dadaft
dobré pro Elinu, jsem spokojen.
Reagovat
kada.tom
A: Williams (Williams)
B: Svitolina (Svitolina)
C: Errani (Errani / Plíšková)
D: Wozniacki (Wozniacki / Kuznetsova)
Reagovat
tommr
z hlediska Karolíny to není ani dobrej ani špatnej los. Na postup by při její současný formě zřejmě neměla ani v žádný jiný skupině ...
Z hlediska Lucky Šafářový jde ale o velice špatnej los, protože Venus a CSN mají skoro jistej postup ze skupiny ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Agnieszce k titulu, finále se mi líbilo. Zápas nabídl hodně zvratů, aby nakonec v závěru Agnieszka ukázala pevnější nervy. Titul jí moc přeji, i když je to na úkor Petry. Turnaj ukázal, že ženský tenis bez Sereny je hodně vyrovnaný a v utkáních rozhodují maličkosti. V první řadě psychika. Angii, Marie, takové příběhy, které tu napsaly, to bych u nich nečekal. Takže doufám, že si Agnieszka první větší "hrnec" užije a příští rok zase někdy překvapí na větším turnaji. Petra bude mít reparát za 14 dní, tak jí posílám úsměv do dalších dnů :)

Příští týden Elite, tak snad se holky taky předvedou s kvalitní hrou :)
Reagovat
dadaft
jo jo, ženský tenis bez Sereny nebude špatný.
Reagovat
blixa
Tak tak ;-) Konečně bude o co hrát ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No já bych agniezce nepogratuloval ani náhodou,poněvadž to byl antitenis,neustále vracela míčky na druhou stranu s minimem vítězných úderů. Titul by slusel daleko víc Petře kdyby ubrala že.u mně šampión takhle nehraje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ubrala eroru
Reagovat
smazaný uživatel
A co já s tím? Tak pogratuluj Petře za finále a předvedenou hru. Já zas nehodlám ztrácet čas, s takovými tenisovými experty jako jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jak to vypadalo na hřišti.... Za tento výkon si titul nezaslouží
Reagovat
smazaný uživatel
A co s tím uděláš? Budeš tu fnukat?
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě nebudu ale uznej sám.....
Reagovat
Lina
Škoda. Petra darovala Aze titul, o to víc to mrzí. Bolístka potvrzování brejků. Petře budiž odpuštěno, že titul získala Aga. Každopádně finále na TM s mononukleózou se kterou se prala statečně, je super.
Reagovat
FulnekUltras
Trochu příliš snadno prošustrovaný začátek zápasu pak na konci Petře chyběl...
Reagovat
smazaný uživatel
To chyběl, škoda. Ale to je realita. Ale Anežka je nepříjemná. Kolik míčů vrátila ( return ), které by Máša nevrátila !
Reagovat
FulnekUltras
U Agy oceňuju právě tu běhavost a důslednost - což jí umožňuje čelit stylu jaký má třeba Petra, pokud není dostatečně přesný a s chybami. Viz třeba i Vinci proti SW na letošním USO...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o to, ze umi behat;))) Petra umi take behat;))) To mi celkem kazda, tady jde spis o to, ze ma tzv. cit pro mic...
Reagovat
FulnekUltras
Pokud by neměla potřebnou fyzičku a nebyla u míče včas, je jí celý cit pro míč prd platný... ;) V tomhle ohledu se to s Petrou nedá srovnat - ta si bez vlastního tlaku hned po servisu nebo returnu jenom nohama vytvoří ofenzivní situaci spíš výjimečně.
Reagovat
Lina
Aga mě štvala, jak dlouho držela tu jednu nevynucenou chybu. :)
Reagovat
FulnekUltras
Podobně hrával Borg - hlavně všechno jakkoliv do kurtu - a tehdejší ranaři z něho bývali doslova nešťastní...
Reagovat
Lina
První 3 hry jsem neviděla, ale nebyla jsem nijak moc překvapená, že prohrávala. Krásné momenty bohužel střídaly špatné, těch chyb bylo strašně moc. Velká škoda, že neudržela brejk ve 3. setu, to její rozjezdd zabrzdilo.
Reagovat
Davor1
Gratulácia Age, neskutočný turnaj pre ňu, po zápase s Pennettou som už bol z nej kvalitne vytočený, ako ten turnaj zase domrvila, potom ma znovu vytočila, keď prehrala Simonu a vyradila ju z turnaja, na druhej strane, je to moja druhá favoritka, takže vďaka Maruši za profesionálny prístup a plnohodnotný výkon v pre Agu kľúčovom zápase s Flaviou, a vďaka aj Petre, že si svoj "beast mod" vybrala už včera :-))

Dnes to bol klasický zápas týchto dvoch, ofenzívny silový rizikový tenis Petry proti technickému, behavému, inteligentnému a opatrnejšiemu prejavu Agy, ten tretí set bol tak trochu lotéria, Petra to nezvládla dotiahnúť podobne ako Aga v druhom, rozhodlo klasicky pár big pointov, ktoré zvládla lepšie Aga a zaslúžene tak berie pre ňu zatiaľ najcennejšiu trofej :-))

Pre obe je finále TM veľký výsledok, Agu by som si tam ešte niekedy v septembri absolútne nevedel predstaviť, tri štvrtiny sezóny mala neskutočne biedne a už som nad ňou skoro lámal palicu, nakoniec to dokázala takto otočiť. Petra už klasicky sezóna hore- dole, viac bolo ale tých pádov a po ázijskom turné by ju vo finále asi tiež tipoval málokto... Ona už TM má, takže táto prehra bude bolieť o trochu menej, snáď zopakuje výkon zo včera proti Sharapke aj v FC a spraví si tak chuť ďalším FC, ktorý ju aj celý tím mimoriadne baví a napĺňa :-))
Ten ženský tenis je skutočne nevyspitateľný a absolútne nepredvídateľný šport :))
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak finale si myslim bylo celkem zajimave...
((je take ted zajimave pozorovat nektery fans tenisu, kterym vcera jaksi nevadila ta hromada UE Marie v prvnim setu;D) Ale dnes uz vadily ty Petriny...
Ale dobre bez tech ironii a srandicek, neb ty smajly jaksi uz nepomahaji...:D)))

Jestli jde o styl tenisu Agy, tak doufam, ze to bude inspirativni pro nektere holky, aby zkusily mozna vic ten svuj styl variovat a nespolehat se jen na lajny, nebo agresivni hru na BL. Petra rozhodne mela dnes problem na returnu, ((no asi nejen tam)) a co vlastne stacilo? Stacilo, aby ty servy Agy byly vice technicke nez silove...myslim, ze celkem zajimave tema k zamysleni!!!, neb jsem doufal, ze tedy uz se s temi returny tak nejak Petra poprala, no evidentne uplne ne. Finale to bylo podle mne atraktivni, ikdyz se mne rozhodne vice libilo SF Garbi x Aga...tady byly holky take obcas nervozni, ale jasne, slo o finale TM a miliony:). Ale zase finale melo tri sety;) Musi byt aspon s tim spokojenost...

Jinak na siti dnes predvadla Petra dve hezke akce, ale jinak celkem propadla...naproti tomu Aga ukazala prave na siti svou tech. silu v ruce... Aze se dnes celkem darilo variovat i hru od BL...coz asi Petre delalo problemy...Petra slibovala, ze bude vice trpelivejsi ve vymenach, na tohle ji take pripravovali...no...tahle taktika nevysla...ale aspon je videt, jak tenis je velmi narocna hra, a ze se ideove nada naprat jen do winneru a UEcek...nebot ty mohou vznikat z ruznorodych situaci.

Mno, souperce gratulace a te Agovske klice tady...
...ja jen tedy doufam, ze nanapadne tady nejakeho magora ji svatorecit, nebo neco podobneho, by mne svihlo, i tak asi bude dnes tzv. veselo...uf...

Petre gratulace k finale, a hodne stesti do dalsi sezony...a asi preji vice konzistence;) myslim, ze se ji bude hodit.

Tak ta hlavni sezona WTA ukoncena. Snad v pristi sezone se bude zase o trochu vice protlacovat na svetlo celodvorcovy tenis, no a snad nas cekaji zase nejaka ta prekvapeni;) a hezky chvilky, a hlavne tedy TENISOVE hezke chvilky...;)
Reagovat
misa
A co v Polsku? Budou tam mít z jejího titulu radost nebo se to jen omezí na voliče jisté strany? :)
Reagovat
FulnekUltras
Kačer zatím vytlouká největší kapitál z nacionalismu a udržování protiruských nálad...
Reagovat
smazaný uživatel
určitě teď má radost víc lidí,než kdyby vyhrála Peta
Reagovat
smazaný uživatel
No, chvilu jsem si cetl nejake reakce...obecne zatim celkem ok, ale uz je tu pochopitelne plno drsnych narazek a ironii...to je celkem norma
...ale tak pro pobaveni jedna z nich;) Ta je celkem zabavna;)
***
i co z tego, że Agnieszka wygrała?
Sportowcem roku i tak i tak zostanie Jarosław Kaczyński
***
Myslim, ze si to zvladnes prelozit sam...;))
***
Poznamky z druhe barikady se nedaj snad ani brat vazne, nebot je to uz cista nenavist...a tak blijou ted PiSovci nesmysly, no jo jsou ted na koni, ale psat, ze konecne to Aga ukazala tem zidakum a levicakum, kteri pry Agu urazeli pri FC v Izraeli ((nekdy 3 roky zpatky, nebo kdy to bylo)) je fakt uz ulet, ktery by clovek snad ani nezvladl po litru vodky a nekolik gramu kokajnu;D) magori proste;D)
Reagovat
slacker
Ja nevim co te zavalo do Polska, kdyz ti tohle vadi. To jsou davno zname veci o Polacich a mel ses jim zdaleka vyhnout.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
FulnekUltras
Kromě Poláků ovšem existují i Polky... ;)
Reagovat
slacker
TY se ale daji dovezt ne kvuli nim konvertovat
Reagovat
FulnekUltras
Teresa Orlowski by se sebou asi moc šibovat nenechala... ;)
Reagovat
misa
Díky, překlad jsem zvládl :)
Reagovat
dadaft
1+
Reagovat
darek.vrana
Škoda, že Petra ve finále místo aby Evertové zavřela pusu, tak její slova potvrdila. Ale Radwanska si už nějaký velký titul taky zasloužila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale guvno.
Reagovat
Chrenda
Iqe ty máš IQ TYKVE.
Reagovat
dadaft
to asi ne, ale emocionálně to naprosto nezvládá.
Reagovat
slacker
nezvlada to ani emocionalne ani rozumove.
Reagovat
freeteepek
Co jako potvrdila? Že není dost velká bojovnice? Petra byla zraněná, nemocná a přesto málem vyhrála...
Reagovat
darek.vrana
Já vím, že bojovala, ale Evertová si teď může říkat: "Měla jsem pravdu, nedokázala překonat problémy." Jako já s ní nesouhlasím, jen jsem doufal, že vyhraje a to bude nejlepší odpověď.
Reagovat
FulnekUltras
Já osobně žvásty Chris vůbec neposlouchám, já se na ni jenom dívám... ;)
Reagovat
darek.vrana
Dyť je to olítaná dakota:).
Reagovat
FulnekUltras
S mírně prorezivělým Iljušinem by to šlo dohromady... ;)
Reagovat
darek.vrana
Tak to jo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga zaslouženě 1. větší titul, výborně odehrané poslední 3 zápasy. Moc si její hru užívám, první setjjako bych sledoval Andyho v sukni, ten rozdíl v herní inteligenci je obrovský. Ten bh dropshot z obrany byl highlightem celého turnaje. Škoda, že nemáme my tak inteligentní hráče a máme jednotvarnost. Je fajn vidět, že i s tímhle jde vyhrát velký turnaj a porazit silnější soupeřky. Bravo!
Reagovat
freeteepek
Petra dnes taky hrála chytře. Měla na Agu dobrou taktiku, ale problémy se zakončením. Hlavně v prvním setu. Její hra není o vymýšlení fíglu, ale o tvrdých ranách. To nemá s inteligencí nic společného, to je herní strategie:-)
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby Peťa v prvním setu "flipkensovsky" nepodělala těch pár důležitých volejů na síti, mohl zápas i dál vypadat jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že Aga taky nefuckuje po každé výměně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta to nepotřebuje, už tak je zdaleka nejzajímavější hráčkou na okruhu a sympatická holka k tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já její obranný tenis se zákleky na základní čaře neobdivuju. Téměř žádný vítězný míč. Vracet, vracet a vracet. Na síť málemjen z donucení. Srovnej počet zásahů na síti u Petry a u Agy. Kdyby konec tak nepokonila ( asi fakt měla onezení zdravotní ), tak by si to milá Aga svým inteligentním vracením, točením a záklky neuhrála. Ale gratulace vitězům, čest poraženým.
Reagovat
brixner
Aga má titul, i to je vcelku OK.
Chybí mi tady komentáře Jimba, ten by to asi té "naší Petře" pořádně nandal a dal spapat :-) Tedy pokud mu šlapal nojbug, to je jasné ;-)
Petra si to zkrátka prohrála sama, škoda...
Reagovat
FulnekUltras
Dneska to bylo svým způsobem podobné jako v pondělí s Angie - o to víc vyniká Petina bojovnost...a pravé stehno bohužel táhlo...
Reagovat
freeteepek
Petra s tím bojovala i přes bolest. Všechna čest za bojovnost, kterou do toho dala. Bylo vidět, že tam nechala všechno.
Reagovat
FulnekUltras
Je to tak. Rozhodlo strašně málo...
Reagovat
kada.tom
Tak jo, ta prohra nakonec docela mrzí, protože Petra pěkně otočila 2. set a vypadlo to, že by i ten 3. set vyhrát mohla. Ale jak i Svačina říkal, Petru začal tahat sval, takže asi byla trochu limitovaná, ale na to se historie ptát nebude. Na to, že skoro vypadla ve skupině, je finále rozhodně dobrý výsledek a je to dobrý zisk bodů na následující sezónu. Před TM tu někteří prorokovali, že Petra bude na konci roku mimo TOP 10, a hle - bude pravděpodobně šestá :-)

Co se týče Agy - já jí to opravdu hodně přeju, je to moje oblíbená hráčka, které vedle Sereny, Viky a Petry fandím zcela nejvíce, takže mě ten titul opravdu těší. Že by byla Aga pinkálistka, někdo to tak může brát, ale já prostě beru Agu jako hráčku, která vedle síly používá při tenisu mozek, což řada hráček (i hráčů) kolikrát neví, co je. Dneska hrála Aga to, co potřebovala, dokázala se zvednou po 2. setu, který měla dobře rozehraný a který ztratila. Závěr si už pohlídala a Petru dorazila při jejím podání.

Celkově hodnotím letošní Singapur jako docela pěkný turnaj, samozřejmě mě mrzí, že tam nebyla Serena, protože by určitě měla co ukázat, ale teď už je to fuk. Nakonec Lucka jednou vyhrála, Petra byla ve finále, Aga vyhrála celý turnaj, takže paráda :-)
Reagovat
Nancy_z
+1
Reagovat
dadaft
sohlas - turnaj byl fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1 Kotyzovi za tričko s mojim menom.
Reagovat
slacker
Priste natisknou tricko Kvesi mlc :_D
Reagovat
letityfanousek
nehrála Serena, hned má turnaj poloviční hodnotu. A když vyhraje hráčka s pasivním pojetím, která jen čeká na chybu soupeřky tak co tomu říct abych nebyl sprostej. Mám rád aktivní kreativní hráče a ne tyhle líný polena bez náznaku nějaké tvůrčí tenisové aktivity.. udělat za set 0 nevynucených chyb je taky umění, ale to mi přijde spíš jako tenisová ostuda - o nic se nepokoušet jen geniálně vracet. Tak a jdu se z Agy vyzvracet.
Reagovat
Meceon
pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem napsat ,vyblej si svůj mozek. Ale silně pochybuji ,že nějakej vlastníš, lamo.
Reagovat
FulnekUltras
Příjemný zážitek nad kýblem... ;)
Reagovat
slacker
Jenze Aga vraci tak ze se s toho neda zautocit ani zabit, to je velke umeni. Vracet tak ze to druhy v pohode uklidi neni umeni.
Reagovat
Meceon
skvěle napsané....smutná hra...
Reagovat
Pedronegro
naopak, neúčast velké bobule udělala z TM zajímavý turnaj, ve kterém uspěl inteligentní tenis nad bum-bum, a jsem rád, že v tom finále Petra vůbec byla :)
Reagovat
dadaft
"bez náznaku tvůrčí aktivity"? -- zase jeden co upad na hlavu a ne a ne se z toho dostat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zranila si nás, Petro, naše srdce krvácí :D)
Reagovat
Meceon
tvoje ne,z tebe spokojenost přímo stříká:)
Reagovat
smazaný uživatel
na kobereček k Zemanovi ,a poslat s Krtečkem do Ćíny
Reagovat
Meceon
vítězství radwanské silné připomíná fotbalové řecko...prohrál sport,vyhrála nuda
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, hrozná. Ale co, jsem na Petru hrozně hrdá za to, jak bojovala a nevzdával se. Stehno ji evidentně limitovalo a hra Agy? Jako fakt no comment. Začíná mi být protíná čím dál tím víc a nejen hrou. Jak už jsem psala ráno na TP a včera večer na Twittru montymu, nezáleží na výsledku finále. Stejně jsem hrozně šťastná za Petru. Tenhle rok byl že strany Petry všelijaký. A hrát finále TM? Jako kdo by to byl řekl po tom, co Petra přišla s tím, že prodělala mononukleozu. Sezóna byla totalně nahoru dolů. Nejdřív nadějný začátek v Austrálii, pak hrůzostrašná Asie, po které následovala pauza, kdy nikdo vlastně nevěděl, co s Petrou je. Obdivuhodně se vratila ve FC, Stuttgart sice nic moc, ale Madrid? Pohádka. Jak porazila Serenu, na to nikdy nezapomenu. Řím jakžtakž OK, na FO mě naštvala trochu. A Wimbledon to taky no comment. Prohra s Jelenou překonala rok 2013. Na USO series přišla s tím, že má/měla mono a nikdo už od ní letos nic nečekal. Objevovaly se dokonce názory, se kterými jsem souhlasila, že by Petra měla ukončit sezónu a dat se zdravotně dohromady. Petra ale všem tradičně vymřela zrak a ovládla New Haven, když porazila ve všem zápasech hráčky Top 20. Na USO hrála premiérově ČF, což lze považovat za úspěch. Myslím, že to byl PetaM, kdo psát, že od Petry toho očekává hodně v Asii. No a Petra opět udělala pravý opak. :D Asie stala za starou belu, ale přesto se Petra kvalifikovala na TM. Hodnotit TM už nebudu. Ale chtěla bych vypíchanou jednu věc a to bojovnost Petry. Tím mi udělala obrovskou radost. Doufám, že se dá zdravotně dohromady a ve FC odehraje skvělý zápasy.
Reagovat
Meceon
hezky napsané...gratuluji
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně to ,jak Aga začíná být protivná,protože hraje líp a líp
Reagovat
smazaný uživatel
Moje Top zápasy sezóny že strany Petry:
Petra-Serena v Madridu
Petra-Masha na TM
Petra-Aga na TM

Tímto dávám sbohem letošní sezóně WTA, protože ET je podle mě šaškárna. Letos jsem si utvořila Top 4 oblíbených hráček, což je u mě úspěch, nemusím tlačit půlku WTA. :D Děkuju Petře, Lucce, Nastě a Aně Konjuh za všechno....
Reagovat
bIbec
já moc zápasů Petry neviděl, ale z toho, co sem viděl, tak bych dal ty zápasy v Madridu proti Sereně a Světlaně. A pak ten proti Máše.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ,Nasťa Rodionová-super holka
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa Pavlychenkova
Reagovat
misa
Petra se letos nemá za co stydět, prošla si těžkým obdobím a zvládla jej se ctí. Nejlepší bylo zakončení Madridu a její návrat v dubnovém Fed Cupu. A jedna trofej na ni ještě čeká :)
Reagovat
slacker
Petra si prochazi tezkym obdobim od Jara 2012.
Reagovat
FulnekUltras
Od té doby jdou všechny po ní...
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
Cico93
pekne napísane.
Reagovat
tommr
dopadlo to bohužel přesně tak jak jsem čekal - rozhod nepotvrzenej brejk na 3:0. Petra od tý doby skoro nic neuhrála a Agu to naopak nakoplo ... :(
Někdo by moh říct, že finále TM je velkej úspěch, ale já budu na letošní TM vzpomínat spíš jako na promarněnou šanci, která se už nemusí nikdy opakovat. Porážka ve finále s Agou bolí víc než kdyby Petra vypadla se Sharapkou už v semifinále ... :(
Reagovat
Meceon
co ji nakoplo? vždyt hrála pořád stejně...že petra odešla,s tím souhlasím
Reagovat
tommr
no víc to asi bylo opravdu o tom, že Petra pak rezignovala ...
Reagovat
FulnekUltras
Kategoricky nesouhlasím. Rozhodl až Agou urvaný sedmý gem na 4:3 ve třetím. Do té chvíle to byla naprostá rovina a ten poslední krok ke zlomu ve svůj prospěch mohla klidně udělat i Peťa. Dneska sice oproti semi napáchala spoustu chyb, ale celkově to byl i vzhledem k nepříjemnému stylu a momentální kvalitě soupeřky poctivý bojovný výkon, za který nemám potřebu Petru ani trochu snižovat. Snad jen mohla líp zachytit úvod zápasu...
Reagovat
Nancy_z
Přesně, za mě rozhodl ten začátek...
Reagovat
tommr
to je pouze tvůj subjektivní dojem, ale řeč čísel je neúprosná: začátek zápasu až do stavu 1:3 ve druhým setu měla Petra hroznej, pak se na chvíli vzpamatovala a urvala druhej set, ale konec zápasu od stavu 2:0 ve třetím setu zase patřil jednoznačně Polce - Petra z posledních 7 her uhrála jen jednu jedinou ...
Reagovat
FulnekUltras
Zdánlivá objektivita čísel nemůže nikdy dostatečně přesně popsat viděnou realitu na kurtu...kdyby tildengame ve třetím setu urvala Peťa, vyhrála patrně celý zápas.
Reagovat
slacker
Kdby urvala Tilden vedla y 4:3 bez brejku, satle dale otevreny zapas a chybovala by stejne
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby šla Aga ve třetím setu servírovat za stavu 3:4 pro Petru, byla by už pod velkým tlakem a věřím, že Peťa by z returnu odskočila a následně dopodávala. Ten sedmý gem byl docela dlouhý a když v něm dvakrát Peťa Agu dokonce přečopovala, bylo na Polce vidět, jak už je nervózní. Bohužel si to pak Petra nešťastně podělala vlastními chybami včetně DF...
Reagovat
tommr
kdyby jsou kdyby. Ve skutečnosti obraz hry naprosto odpovídal vývoji skóre: na začátku a na konci byla jasně lepší Polka a Petra měla dobrej jen krátkej úsek uprostřed zápasu díky kterýmu uhaluzila druhej set a ve třetím setu se utrhla na 2:0 ...
Reagovat
FulnekUltras
Absolutně nesouhlasím. Nechtěj se taky zařadit mezi ohýbače reality... ;) Ale konečně - minimálně na čt je k dispozici záznam...
Reagovat
slacker
Pokud ohyba tak ji ohyba ale mnohem mene nez ty.
Reagovat
tommr
díky, ale zápas jsem viděl a záznam proto nepotřebuju. Petra samozřejmě mohla i vyhrát, ale to by musela v závěru hrát líp než Polka a to prostě nehrála. Nebylo to o žádný smůle nebo štěstí, ale o tom, že Aga měla v závěru šikovnější ruku a pevnější nervy. Šest vyhranejch her ze sedmi v závěru zápasu neokecáš i kdyby si se na hlavu stavěl ...
Reagovat
FulnekUltras
Stačí, když si společně se slackerem ;) znova pustíte jen ten sedmý gem třetího setu - a dál není co okecávat...
Reagovat
slacker
a ty si pust osmy a devaty
Reagovat
FulnekUltras
ty už byly jen důsledkem toho sedmého...
Reagovat
slacker
tak si pust jeste treti ctvrty a paty
Reagovat
slacker
a klidne muzes i druhy, i kdyz ho Petra nakonec vyhrala ale hazela si klacky pod nohy fest
Reagovat
smazaný uživatel
Klíčový byl sedmý game. Který Aga dostala jako dárek od rozhodčích.
Reagovat
FulnekUltras
Taky se na něj ještě podívám... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, markantní rozdíl v nevynucených chybách, byly tam šance, ale Radwaňská byla zkrátka lepší, ani se nedivím jejím emocím, vždyť ta ani neví, jak se k té trofeji dostala :D Velké překvápko, ale budiž jí přáno a Petra nás může potěšit ještě v Praze :))
Reagovat
FulnekUltras
Jednoznačně !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš break ve 3.setu,takže malé pivo dovoleno
Reagovat
EllNino
už ne
Reagovat
smazaný uživatel
odvolávám,zakázáno
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulácia Radwanskej, pre mňa jasná víťazka. Inteligentný tenis ktorý ja obľubujem a vo WTA je skôr raritou.
Reagovat
Meceon
fetuješ? piješ? jsi slepý?
Reagovat
smazaný uživatel
No odpovedaj hříšniku :-)
Reagovat
martinezi
Myslím že si Kvitová ani nezasloužila vyhrát s takovou spoustu nevynucených chyb,Aga hrála co potřebovala Kvitová dělá jen ostudu ale už vlastně né nám ale
Monaku.
Reagovat
bIbec
jak si můžeš myslet, že si tzv "nezasloužila" vyhrát. Vždyť prohrála, tady není o čem přemýšlet. Ten kdo vyhraje, vyhraje vždy zaslouženě (pokud neporuší pravidla)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
moc nerozumím tomu, proč jí to nepřát, sice se mnohým nemusí její tenis líbit, s jistým nadhledem by se dala označit i jako "vracečka", ale na druhou stranu, proč by si výhru měla zasloužit jen hrubá síla. Když ji někdo dokáže eliminovat a vytěžit ze slabin soupeře nejvíc co jde, proč by si nezasloužil vyhrát. A Aga se ve špicce drží už dlouhou dobu a titul si určitě zaslouží, pokud nedopuje :-)
Reagovat
misa
Doping v tenisu raději nebudeme vytahovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
moto dopingové komise? :-)
Reagovat
Meceon
správně..a ukončit kariéru....
Reagovat
kranyz
Tohle je těžká prohra pro Petru ve finále TM s hratelnou soupeřkou, je mi jí líto, ale bojovala bohužel dneska nepředvedla to čeho je schopná, škoda. Celý TM ale byl takový nemastný, neslaný v jejím podání, tragická hra s Kerber, průměrné výkony s Muguruzou, Luckou a s Agou a vyčníval z toho výkon s Marií ten byl výbornej a asi na základě toho jsem jí hodně věřil i dnes, velká finále obvykle umí zvládat opravdu škoda...na TM končí ve finále s bilancí 2/3 takže resumé je asi takové že výsledek předčil kvalitu hry v singapuru, těším se na finále fed cupu a tam to snad holky urvou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála jasně horší hráčka, naprosto nezaslouženě.
Reagovat
EllNino
přej a bude ti přáno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čestným vítězkám ano, Aze za tuhle frašku ne.
Reagovat
dadaft
Aga je nečestná ty blbe?
Reagovat
smazaný uživatel
Sedmý game třetí sady byl hodně velká fraška.
Reagovat
FulnekUltras
neblbni Jirko, fakt...Petra tam prostě víc chybovala, i když už měla Agu prakticky na lopatě - dokonce ji dvakrát parádně přečopovala - a právě ty chyby nakonec zápas rozhodly...
Reagovat
dadaft
Kveš neunáší rozbité bábovičky.
Reagovat
smazaný uživatel
Neunáším nespravedlnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak můžeš mít radost, ne? Aga vyhrála zaslouženě. Bohužel.
Reagovat
dadaft
jo, a protože rozhodčí -- PODLE TEBE -- rozhodovali špatně, nazveš Agu nečestnou?

ani nevíš, jak je to trapné...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud někdo k výhře potřebuje pomoc rozhodčích, byť by si o ni sám neřekl, čestné to není.
Reagovat
slacker
tazke Petra v patek malem necestne vyhrala, ale ty bys to pokrytecky nikdy nepriznal.
Reagovat
dadaft
já viděl míč, který Aze nesprávně neuznali, jinak si nejsem nějakého ovlivňování vědom,,,,,,,,,,,, a Aga se o žádnou "nečestnou" pomoc neprosila ---- ty prostě pliveš hnus a ještě to vydáváš za morální postoj.

končím.
Reagovat
EllNino
není to fraška :) hrála dobře
Reagovat
Nancy_z
Jaká fraška?!? Ty jsi vážně nemocnej... Sport je i o uznání kvalit soupeře a Aga je moc šikovná tenistka... Sice možná nikdy nevyhraje grandslam, ale dneska vyhrála poslední míč.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemá smysl. Kdo nechce vidět realitu, ten ji neuvidí.
Reagovat
EllNino
hezká sebekritika :)
Reagovat
bIbec
=)
Reagovat
slacker
To uz skoro kaxdy vi ze ty nechces nidky videt realitu a chces ji ohnout
Reagovat
Nancy_z
Máš pravdu, nemá to smysl... S Tebou ;-) Všeho moc škodí... I slepýho fandění... Petra prohrála a částečně si za to může sama, měla udělat o půlku míň chyb a taky nechybovat při bigpointech... Takže minimálně v tom byla dnes horší než Aga. Ale jede se dál a v příštim sezóně si to třeba Petra vynahradí :-) V tom je kouzlo sportu :-)
Reagovat
LukasH
Jirko, tak ale nemela Petra delat chyby krucinal. Jak to bylo 3:3 ve tretim setu a Petra mela vyhodu, kterou si genialne vypracovala a pak vzapeti DF a UE? Tak jako co?
Jses zaujatej az to neni hezky. Mne se taky Agy styl nelibi, ale to nic nemeni na tom, ze dneska vyhrala podle tenisovych pravidel...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná proto, že kdyby lajnoví pískali, co měli, tolik DF by rozhodně nebylo.
Reagovat
misa
Jednou upřeli chybným hlášením Aze vítězný return, už ti tady bylo několikrát řečeno, že pokud rozhodčí dělají chyby, tak na obě strany. V některém zápase na TM se taky ukázalo, že Petra poslala míč do autu a všichni mlčeli.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Takhle pojmenuj svou knihu.
Reagovat
Kozoroh
Fňuk, nikdo mi nevěří, všichni jsou blbí, fňuk...
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni ne. Ale pitomoců je tady dost. A ty jsi mezi nimi.
Reagovat
Davor1
Unforced Errors: Kvitová 53 - Radwanska 5

Tak vyzerá štatistika jasne horšej hráčky.
Kveš, ty si taký pacient, že to svet nevidel :DDDD
Preber sa ty tupelo
Reagovat
Meceon
naprosto zavádějící...hlupče...jenom dokazující jakou hru polka hrála...bez rizika...nudnou
Reagovat
slacker
Kolim UE mela PK ve tretim, Me to vychazi na 23UE, protoze prvni set mela 16, druhy 14
Reagovat
dadaft
ne, nejde popřát vítězce, je třeba blít jedy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký jedx?
Reagovat
Meceon
hodně mi to připomíná fotbalové řecko...taky mohl být někdo nadšen...a většina byla zklamána
Reagovat
LukasH
Nedelam to casto, ale dneska te fakt poslu do haje uz. Kazdej, kdo hraje tenis, tak vi, jak je tahle obranarska a technicka hra Agy neprijemna. Petrq ji mohla porazit, ale nevyvarovala se strasne blbych chyb na dulezity body. Proste na konci tretiho setu mela hrat lip a nedavat DF pri shode.
Je nas tu asi vic, kteri jsme zklamani ale nezbyva nez pogratulovat Aze. 5 UE a vybehala vsechno...
Reagovat
EllNino
on ale nehraje tenis ...
Reagovat
LukasH
A je to strasne videt....
Reagovat
bIbec
to je úplně jedno, jestli hraje nebo nehraje :-))
Jako říkat, že prohrála lepší hráčka, to je na Chocholouška.
Reagovat
smazaný uživatel
A furt mám lepší přehled než někteří ti, co ho hrajou.
Reagovat
EllNino
nemáš, gaučo
Reagovat
smazaný uživatel
Zcela evidentně jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele já třeba tenis nehraju, tenisovou raketu jsem nedržela v ruce asi 10 let a je mi jasný, že tenisu nerozumím...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ani neříkám, že mu rozumím. Ale že mu rozumím líp než někteří, kteří ho hrajou.
Reagovat
rysan
Zjevně ale nerozumíš tomu, že i když Aga nesbírá winnery jak na běžícím pásu, tak pořád umí hrát tenis. Jako to co ona ubrání je neskutečný a možná i těžší než do toho tupě bušit :) (taky mám radši útočnou hru, ale to, jak tu neustále shazuješ obranářky je fakt přes čáru)
Reagovat
darek.vrana
Ty máš hlavně vysoké sebevědomí, přehled nemáš.
Reagovat
darek.vrana
Ještě chybí napsat, že ji protlačili rozhodčí a už by to bylo fakt na tečku.
Reagovat
Kozoroh
" A furt mám lepší přehled než někteří ti, co ho hrajou."

To si myslíš jen ty! A imbecilní Fandina max.
Reagovat
FulnekUltras
přestože na kurtu nechala jako vždycky všechno. Aga - navíc momentálně ve výborné formě a s tomu odpovídající sebedůvěrou - jí od začátku stylově neseděla, přesto s ní sehrála nádherný zápas, místy ji dokázala dokonce přečopovat (!!!!!), škoda jen ne zcela ideálního servisu, returnu a obrovského množství UE, tedy vlastně všech základních stavebních kamenů potřebných k výhře. Nakonec rozhodl sedmý gem třetího setu, kde Petře chybělo k rozhodujícímu kroku minimum.
Zasloužená gratulace Aze k první velké trofeji.
Díky Peti za celý turnaj, famózní zážitek s Mašou a hodně štěstí do finále FC.
Reagovat
Meceon
rozhodlo neuvěřitelné množství dětských chyb,ta polka byla zralá na kanára ve třetím setu...škoda
Reagovat
petrulinka
Aze gratuluju, z prohry Petry jsem smutná. Ale co, nejde o život, takže se vlastně nic neděje. Je to jen tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dnes vyhrála ta lepší. S tím co hrála dnes Kvitová se vyhrávat nedá.
Reagovat
FulnekUltras
těch UE bylo zase děsivě moc...
Reagovat
Jan
Aze to nakonec přeji.
Reagovat
Meceon
měla včera vyhrát sharapova
Reagovat
misa
Proč? Aspoň dostala lekci před Fed cupem.
Reagovat
Meceon
nemusel bych se dívat na tu polku šílenou...to už příště může vyhrát errani
Reagovat
bIbec
Pěkně Aga.
Reagovat
Nola
kto by pred turnajom tipoval, .... slava vitazom, cest porazenym, spatne predsa len dokazala v skupine vyradit NO2 - najvyssie nasadenu hracku, tak asi spravodlive vitazstvo
Reagovat
kada.tom
a v SF No. 3 a ve finále No. 5 (ted už No. 6)
Reagovat
Meceon
hráčka která neumí dát winner,která jen vrací vyhraje...aspon kdyby ukončila kariéru jako penetta
Reagovat
smazaný uživatel
dala 15 winnerů
Reagovat
Meceon
takže jsi potvrdil co píšu
Reagovat
smazaný uživatel
pokud seš dement (ehm, v dobrým slova smyslu), tak určitě potvrdil :-)
Reagovat
Meceon
o dementech se můžeme pobavit klaune
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem věděl, než jsi to tomu klaunovi řekl
Reagovat
Meceon
a za tohle chtějí stejné odměny jako muži
Reagovat
slacker
Dneska jsme videli obe Petry v kaci, bohuzel ta hnusna Petra preprala tu skvelou
Reagovat
FulnekUltras
těžce, ale přece...
Reagovat
peggy
Radwanska hura,hura!!!ta druha c...
Reagovat
adalv87
nebud trapná
Reagovat
Michaelus
Gratulace Aze ALE, předváděla pro mne absolutně hnusný tenis, doufám, že tohle už nikdy vyhrávat nebude.
Reagovat
VlS
to včera s těma oslavama přepískli :-((
S tolika UE a DF se velkej titul vyhrát nedá. Aga vyhrála zaslouženě, ale stejně jí to nepřeju.
Reagovat
slacker
ja nechapu jak vubec nekdo kdo neni duchem mdly muze predem slavit vitezvi?
Reagovat
VlS
A tak vítězství snad nikdo neslavil
Reagovat
slacker
Mozna jsem reagoval zbrkle. Slavit vcerejsi viteztvi je zcela v poradku, ale kalkulovat s tim jak Agu automaticky zitra smazne rozhodne ne.
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Spravedlnost je tady,
trapka je už na lopatě,
tenisový pánbůh procit´,
ač o jeden den pozdě.
Reagovat
Jan
Včera jsem měl před spaním tušení, že Petra prohraje a dopadlo to tak. Petře nelze nic vyčítat. 3. den 3. zápas za sebou, Aga měla v těch 3 dnech den volna, Petru bolela noha, asi měla problém se dobře pohybovat, nic jí nešlo, neměla svůj den, přesto to dotáhla do 3 setu a hrála inteligentně, jen to nešlo. Není každý den posvícení.
Reagovat
slacker
Kopici DF a UE budu Petre vycitat VZDY a kdyz prohraje tak 2x tuplem BUDU
Reagovat
Jan
Berme Petru takovou jaká je. Nikdy nebude hrát stejně, je to vždy nahoru dolů. Petra toho měla plné kecky, 3, zápas za 3 dny, neměla svůj den a přesto to dotáhla do 3. setu. Přišla na to, jak hrát s Agou, trpělivě a dařilo se jí to. Ke konci už jí došly síly na dlouhé výměny, začala zase riskovat a nevyšlo to. Tentokrát bych jí ty chyby odpustil i když mě tím jinak neskutečně sere. Stačil kousek a mohla vyhrát, ale nepovedlo se to.
Reagovat
FulnekUltras
Sere hlavně výsledek - a Petru určitě taky... ;)
Reagovat
Jan
Přes ten obrovský počet UE Petra nehrála špatně, jen jí to tam nepadalo. Uvidíme jak dopadne FC. Tam na to nebude sama ...
Reagovat
FulnekUltras
To vlastně nebyla ani v Singapuru. ;)
Reagovat
misa
bude spíš ruleta. Vítězkou TM vracečka s jednou výhrou ve skupině. Petra bojovala.
Reagovat
smazaný uživatel
jó jó :D
Reagovat
Meceon
máš pravdu...po us open další trapas
Reagovat
bIbec
nepoužil bych to slovo "vracečka", ale je to možné. Po dlouhé době konečně zajímavý TM. Se Serenou je to strašná nuda.
Reagovat
bIbec
ale spíš si upřímně myslím, že by se to ustálilo na pár jmen, 2 - 3 šampionky. Tento rok se celkem vymyká normálu.
Reagovat
bIbec
a samozřejmě takový stav je zajímavější, než dominance jedné hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Takhle se mohla řešit otázka: kdo vyhraje TM? Kdyby tam byla Serena, tak by se řešilo: porazí někdo Serenu?

Bylo by to zajímavější. No... tak za 3-4 roky se snad dočkáme :)
Reagovat
misa
Třeba se něčeho velkého dočká jednou i ta, které bych to přál nejvíc ze všech :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jo. A nemusí s tím ani čekat, až skončí Serena :) Ten pozitivní přístup jí hodně pomáhá.
Reagovat
EllNino
Hm, tak nic, gratulace Ago ...
Reagovat
slacker
Zase darovane viteztvi souperce. proc musime takhle trpet?
Reagovat
Meceon
konec tenisu...když tohle vyhraje masters
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec není potřeba plakat :-) Je suis Agnieszka! Congrats!
Reagovat
kada.tom
Agooo, já ti to přeju :-))
Reagovat
kada.tom
ošklivé prasátko na 0-30
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk sežral půlku kozy a z kozy zůstala půlka.
Reagovat
smazaný uživatel
No dovol, ja na snidani tedy kozu nezral;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
slacker
No ale zab(k)y si taky nezral :_D
Reagovat
Meceon
takhle si to prohrát...hloupě
Reagovat
kada.tom
Aga potvrdila brejk a teď Petra musí udržet podání, jinak je šlůs
Reagovat
kranyz
teď už je to asi špatný, kruci to je škody to mrzí...tohle finále bylo hratelný..
Reagovat
FulnekUltras
Škoda obrovská, ale ještě se hraje...

Peti poooooooooooooooojď si za tím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kranyz
taky stále ještě doufám...
Reagovat
freeteepek
Petře došly síly. Je to špatný. Tenhle break Agu nakopne. Sice je taky utahaná jako prase, ale její hra není tak fyzicky náročná, jako hra Petry.
Reagovat
slacker
zase hloupy darek, 2DF pka neky Ue k tomu
Reagovat
VlS
Tildenův gem :-((
Reagovat
kada.tom
No ... tak zase srovnáno, chtělo by to udržet servis :-)
Reagovat
babolat.cz
co s tím stehnem pořád?
Reagovat
Meceon
stehno je špatné zdá se
Reagovat
slacker
Zabte tu Radwsnkou to je hnus jak vsechno vrati, zadnym Ue Petre nepomuze.
Reagovat
FulnekUltras
Nenech to tam ležet, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Bojová morálka je pořád vysoká.
Reagovat
dadaft
hm, někdy v prvním gemu Petra delší výměnu dost těžko vydýchávala,,,,,,,,,, aby ji fyzicky nedošlo.
Reagovat
dadaft
v prvním gemu třetího setu samozřejmě.
Reagovat
Jabadu
Bohužel, síly došly. :-(
Reagovat
slacker
Sily jo? prodrela se zaplata na pytli
Reagovat
misa
Nehrej si na tommra :)
Reagovat
Meceon
sama sebe porazí....soupeř hraje pořád stejně
Reagovat
kada.tom
No, a Petra je zase tam, kde byla na začátku zápasu ... chyba střídá chybu.
Reagovat
smazaný uživatel
ted mě s tou opatrností zklamala
Reagovat
Meceon
no to si dělá srandu,kurt volnej,dá ji to na raketu a ještě to rupne
Reagovat
Meceon
jako když jí to nejde,tak je lepší tu televizi vypnout...
Reagovat
bIbec
A momentum je včudu. Od té spektakulární výměny, co Aga vyhrála v předchozím gamu. Takové výměny můžou otočit celý zápas, bacha na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezbývá než ji znovu odepsat :-)
Reagovat
EllNino
tyvole ale takový chyby
Reagovat
EllNino
pěkný vyházený gem :D
Reagovat
slacker
pekne vyhazene gamy beru jen od souperek Petry, jinak jsoun hnusne vyhazene
Reagovat
slacker
druhy hnusne vyhazeny servis
Reagovat
VlS
Tak zas vlna dolů? Bacha Peťo, co děláš holka?
Reagovat
Jabadu
Tak asi to byl jen chvilkový šok. Petra už mele z posledního.
Reagovat
FulnekUltras
teď naštěstí Agu nepoškodila. Zápas nádherně graduje a zdánlivá výhoda servisu nemusí moc rozhodovat. 2:1.

Peti pooooooooooooooojď do toho returnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Tak teď je ale spravedlivý, že Aga si vzala podání zpátky, ta chyba od rozhodčích byla dost strašidelná, jasná čára. Takže sice 2-1, ale spravedlivě :-)
Reagovat
dadaft
to je hrozné, jak tu horší hráčku tlačí lajnoví...
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi správně, slečno lajnová :D
Reagovat
slacker
Zase Petru drzi lajnovy
Reagovat
EllNino
stejně jí je to k hounu
Reagovat
slacker
No ale proc to ten poloslepy fanaticky hysterik nechce okomentovat?
Reagovat
EllNino
nevím :D asi se mu to nehodí do krámu
Reagovat
smazaný uživatel
Bývala by to mohla být solidní teroristka; jedna bomba za druhou, nevyzpytatelná, schopná přežít vlastní smrt... ale jako tenistce jí to sluší líp... Petro, jen tam napiš ty dějiny!
Reagovat
kada.tom
Chce to potvrdit brejk :-)
Reagovat
Jan
Výborně. 2:6 6:4 2:0
Reagovat
kada.tom
ty voe ... teď to tam je jak u Verdunu a Petra posílá nádherný kraťasy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
další klasika Péti,1.lajna,2.out
Reagovat
slacker
Tenhle servis driz Petra Agu na hladinou,klidne ji ho mohla uz sebrat cistou hrou
Reagovat
slacker
3 krat napali pasku v tom nejnisim bode
Reagovat
FulnekUltras
Konečně Petře vyšel úvodní servírovací gem setu. Jak byla Aga v první sadě nahoře a ve druhé znejistěla, teď už je to úplná rovina. Buď anebo.

Poooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lenca45
Hraje se třetí set a pořád je na umpiru Asderaki :D
Reagovat
smazaný uživatel
třeba dostane i zaplaceno :D
Reagovat
Roger_Federer
Radwa flustrovana..Petra krasne v klidu..bojuj.
Reagovat
EllNino
Asderakiová nesedí na umpire ! :D
Reagovat
Jabadu
Tsss ... věřili byste tomu?
:-)
Reagovat
kada.tom
u Petry je možný všechno :-D
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby přiletěli mimozemšťani a řekli, že Petra je jejich ztracené dítě, které si tu zapomněli při jedné návštěvě, tomu bych věřil!
Reagovat
kada.tom
Aga po 2 setech má 1 UE :-D :-D
Reagovat
Jan
Jen tak dál. Držet Peťo! 2:6 6:4 1:0
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... to je nějakej humor, ne?
:-)
Reagovat
misa
Skvělý tenista se pozná podle toho, že bojuje až do konce.
Reagovat
FulnekUltras
Skvěle Peti, skvěle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teď pojďme do toho !!!!!! Pooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra doslova ukradla Radwanské set, a způsobem naprosto nevídaným! :-) Jsem nepoučitelný, za stavu 1:3 jsem jí vážně nevěřil.
Reagovat
FulnekUltras
Petě je třeba věřit pořád... ;)
Reagovat
Jan
Je to tam :) Výborně. Petra nemá svůj den, noha také není v pořádku, nic jí nešlo, ale dokázala vyhrát druhý set. Skvělé.
Reagovat
PetaM
Ku**a, vole! Takhle se hraje ve finále TM!!
Reagovat
kada.tom
No vida, a pak že to nejde. Takže i dneska otočka ve 2. setu :-)
Uvidíme, co ten 3. set !! :-)
Reagovat
FulnekUltras
5:4. Teď to dáš, Peti.

Pooooooooooooooooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
4:3 brejk potvrzen, Žabka začíná mít hrůzu v očích...

Peti vááááááááááááááááálcuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jan
Už to vypadá, že by to mohlo jít. Peťo pojď !!! 2:6 4:3
Reagovat
gedzitka
Že by si Petra konečně uvědomila, že hraje finále?
Reagovat
Kozoroh
Výkon Kvitové mi připomíná její trápení v prvním zápase s Kerberovou - moře UE, špatný return, několikrát nahraje soupeřce na raketu... Zátím hodně slabé finále.
Reagovat
smazaný uživatel
a pak přijde takovej game jako teď :-)
Reagovat
FulnekUltras
Strašlivě důležité, že Peťa teď dotáhla svůj servis. Teď je načase Žabku brejknout.

Poooooooooooooooooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
bIbec
Taky je jasné, že velká spousta těch UÉček není tak úplně "nevynucených". Čím víckrát míč přelétne síť, tím je větší šance, že Petra tu chybu udělá.
Aga nutí Petru dělat nevynucené chyby. Prostě klobou dolů před Agou, hraje přesně to, co potřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Agnieszka, věřím že vyhráš,
a trapku z Fulneku bezproblémově dáš.
Nezasloužila ni trochu do finále dojíti,
bez pomoci jiných je jako bez vody kvítí.
Reagovat
smazaný uživatel
tobě poezie moc neříká, člověče :-) nevím nevím jestli i ta "Kvitka" nepinká líp ten tenis jak ty skládáš básně.
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš poezii lepší,
meze se přece nekladou,
kritizovat je vždy snadné,
tvořit zavání námahou...
Reagovat
smazaný uživatel
a tady je odpověď na tvůj první příspěvek :) sám sis ji napsal, to tě šlechtí.
Reagovat
freeteepek
Petro, ty míče je potřeba procházet. Když tam budeš statická, tak budeš sekat další a další zbytečný chyby...
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
FulnekUltras
A po těsně autovém lobu Agy ve třetím gemu přichází moment na obrat. Teď je ta chvíle, Peti...

Poooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
je to vidět :)
Reagovat
smazaný uživatel
to dělá PéTu světovou 5kou.Když jsem ta horší,zvýšit ještě víc obrátky,víc důrazu,víc risku a ono to půjde. Opatrností nic nezlepším
Reagovat
freeteepek
Petro vzchop se! Vím, že tě bolí ta noha, která Tě omezuje při servisu a že Ti štěstí zatím nepřeje, ale je potřeba zabrat a věřit, že se to otočí...
Reagovat
vaclavsubrt
Ač jsou to baby... tady je hotovo
Reagovat
FulnekUltras
je teda fakt samica... ;)
Reagovat
Meceon
tohle Kvitová nemůže prohrát
Reagovat
Meceon
tahle polská uspavačka hadů to nemůže vyhrát přece
Reagovat
smazaný uživatel
pokud neseřídí mušku,tak ano
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist