Rakušanka Bammerová v 31 letech skončila s tenisem

21. 6. 2011, 09:02
Stalo se... 7
Vítězka pražského turnaje WTA z roku 2009 Sybille Bammerová ukončila tenisovou kariéru. Posledním představením jednatřicetileté rakouské hráčky bylo utkání prvního kola Wimbledonu, v němž podlehla hladce 1-6 1-6 Rumunce Monice Niculescuové.
Profily hráčů
Sybille Bammerová

Rodačka z Lince patřila k několika málo matkám na profesionálním okruhu, její dceři Tině je v současnosti devět let. V roce 2007 se stala díky zisku titulu na turnaji v Pattayi po 18 letech první matkou, která vyhrála turnaj WTA. 

Dva roky nato triumfovala Bammerová v Praze, kde ve finále porazila Italku Francesku Schiavoneovou, budoucí vítězku Roland Garros. Ve světovém žebříčku jí patřilo nejvýše 19. místo, jejím grandslamovým maximem bylo čtvrtfinále US Open 2008.

Od začátku letošní sezony na okruhu WTA vyhrála pouhé dva zápasy - ve třech setech nad Hlaváčkovou a stejným výsledkem zdolala ještě Švédku Larssonovou.

"Sybille odehrála svůj poslední zápas na mezinárodním turnaji. Po úspěšné kariéře opouští dráhu profesionální tenistky," oznámil v pondělí za svou svěřenkyni trenér Jürgen Waber.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
A co mám dělat ? to se mám rozbrečet ?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já smíchy brečím především z tvého trapného nicku, šašku.:-D
Jinak jednoduchá rada, pokud tě to nezajímá, tak ten článek nečti a v diskuzi nereaguj.;-) Představ si, že jsou lidé, kteří této hráčce fandili a měli ji rádi..
Reagovat
smazaný uživatel
na to já ti seru !!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to ale vybraný slovník :-D Já bych se styděl, takto hloupě se prezentovat. Nic naplat, virtuální svět otevírá brány všemožným exotům :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, co tyto lidi vede k tomu, aby zde ventilovali takovéto výlevy. někdy si říkám, že povinná školní docházka byla opravdu obrovská chyba. Byli bychom na tom asi líp, kdyby tato sorta lidí neuměla číst a psát a byl by od nich pokoj. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas :-)
Reagovat
VlS
Problém je v tom, že na rozdíl od AIDS není blbost choroba smrtelná ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist