Ramos slaví po triumfu v Bastadu první titul

17. 7. 2016, 15:42
Aktuality 2
Osmadvacetiletý Albert Ramos slaví na turnaji ve švédském Bastadu svůj premiérový titul. Třetí nasazený Španěl dnes ve finále antukového podniku přehrál 6-3 6-4 krajana Fernanda Verdasca.
Albert Ramos

Turnajová trojka Albert Ramos v Bastadu v semifinále vyřadil nejvýše nasazeného krajana Davida Ferrera a do finále turnaje ATP postoupil podruhé v kariéře, poprvé si o titul zahrál v roce 2012 na antuce v Casablance.

Španěl dnes v boji o titul narazil na pátého nasazeného krajana Fernanda Verdasca, kterého porazil po 86 minutách hry 6-3 6-4, a v osmadvaceti letech se tak dočkal premiérového titulu na okruhu ATP. Verdasco naopak v Bastadu neuspěl už podruhé, v roce 2013 tu ve finále nestačil na Argentince Berlocqa.

"Nebylo to vůbec nic snadného. Ve druhém setu, když jsem šel podávat na zisk titulu, jsem hodně znervózněl. Řekl bych ale, že je to normální a stává se to celkem běžně. Jsem rád, že ta krize rychle přešla a já se pak vrátil zpět ke své hře a dovedl zápas do vítězného konce," konstatoval po utkání Ramos.

"Hrál jsem už finále v roce 2012, což už je dlouhá doba. Někdy jsem si za ty čtyři roky říkal, jestli se ještě vůbec někdy do finále probojuju. Poslední dobou ale tvrdě pracuju a letos jde moje hra nahoru. Jsem šťastný, že jsem získal titul. Je to velká motivace k další práci," dodal.

• ATP 250 BASTAD •
Švédsko, antuka, 520.070 eurů
nedělní výsledky (17. 07. 2016)
• Dvouhra - finále •

Ramos (3-Šp.) - Verdasco (5-Šp.) 6-3 6-4

Komentáře

2
Přidat komentář
kada.tom
Gratulace :-)
Reagovat
turista
Přidávám se. Ramos už dlouhou dobu hraje výborně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist