Raonic bude chybět už na třetím z posledních sedmi grandslamů

26. 8. 2019, 09:49
Aktuality 5
Kanaďan Milos Raonic se kvůli svalovému zranění na poslední chvíli odhlásil z US Open. Dvaadvacátého hráče světového žebříčku, který měl v prvním kole posledního grandslamu sezony nastoupit proti Nicolási Jarrymu z Chile, nahradil Kamil Majchrzak z Polska.
Profily hráčů
Milos Raonic (© AFP)

Osmadvacetiletý Raonic se zranil na nedávném turnaji v Montrealu a kvůli problémům s koleny a zády v probíhající sezoně odehrál jen jedenáct turnajů. Na žádném z nich bývalý třetí hráč světa nedošel do finále.

Finalista Wimbledonu z roku 2016, který na US Open došel nejlépe do čtvrtého kola, musí vynechat čtvrtý z posledních sedmi grandslamů. Loni i letos nestartoval na antukovém Roland Garros.

Třiadvacetiletý Polák Majchrzak, který je v žebříčku na 94. místě, si díky odhlášení Raonice odbude debut v hlavní soutěži US Open. Proti Jarrymu bude usilovat o premiérovou výhru na grandslamovém turnaji, neboť letos na Australian Open i ve Wimbledonu vypadl v 1. kole.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Krisboy
Raonic a DelPotro (a možná i Nishikori?)

Kdo ví, jak by vypadala, resp. jestli by vůbec byla slavná Pig3, nebo Pig4, kdyby tihle chlapci nebyli půl kariéry zranění...
Reagovat
Cico93
Tak isto ako teraz. Možno by mali o 1 GS menej.
Reagovat
Krisboy
Já myslim, že by přinejmenším Delpo měl gs vice, než ten jeden. Raonic na to má taky. Teoreticky.
Reagovat
Cico93
Raonica je škoda, ako nebezpečný súper by sa hodil. Ale v top forme nemal ani na Andyho, nie to ešte na b3.
Del potro by asi ten 1 pridal, maximálne 2 pri štátnej zhode náhod.
Reagovat
Cico93
Šťastnej...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist