Raonic našel trenéra, dohodl se s Moyou

2. 1. 2016, 12:20
Aktuality 21
Milos Raonic vstupuje do roku 2016 s novým trenérem Carlosem Moyou. Bývalý španělský grandslamový šampion a světová jednička nahradil Chorvata Ivana Ljubičiče, s nímž pětadvacetiletý rodák z černohorské Podgorici v listopadu ukončil po dvou letech spolupráci.
Profily hráčů
Milos Raonic a Carlos Moya

Milos Raonic oznámil trenérskou posilu na Nový rok na instagramu poté, co na exhibici v Abú Dhabí porazil Stana Wawrinku a postoupil do dnešního finále proti Rafaelu Nadalovi.

Moyá by se měl k týmu světové čtrnáctky připojit před Australian Open v Melbourne. "Jako velký šampion, bojovník a osobnost pro pro mě bude skvělým mentorem a koučem, abych dosáhl svých snů," napsal vítěz sedmi turnajů ATP Raonic, který bude v říštím týdnu startovat v Brisbane.

Devětatřicetiletý Moyá během aktivní kariéry získal 20 titulů, ten nejcennější v roce 1998 na Roland Garros. Rok nato se ocitl na dva týdny v čele světového žebříčku. S tenisem skončil před pěti lety, v roce 2014 byl kapitánem španělského daviscupového týmu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

21
Přidat komentář
mihate
Aj ja som si to myslela. Ale zdá sa , že stýc Tomy nepustí nikoho.
Reagovat
Mayo
Miloš Raonič dal preč ten rukáv basketbalistický a vrátil sa k čelenke a hlavne nosí chránič na zuby, asi si myslí, že hrá hokej nevedno.
Reagovat
tito
Doufal jsem, že Carlos doplní tým Rafy. Okolnosti však člověk nezná a je pravdou, že Rafa by potřeboval spíše nějakého dobrého servismana. Takto bude asi Moya větším přínosem pro Raonice.
Reagovat
Kytka
Ten reportér teď na TV Nova při té exhibici v Quataru mně jde strašně na nervy. Použila bych i silnější slovo. Kdo to je?
Reagovat
EllNino
myslíš v Abu Dhabí :)
Reagovat
Kytka
Ano
Reagovat
EllNino
https://pbs.twimg.com/media/CXuaZvQWkAAgZ7P.jpg

Berďu čeká Sergei :)
Reagovat
Kytka
To jde. I když na první kolo.
Reagovat
EllNino
no to svý semíčko si uhraje, ale dál to nepůjde :)
Reagovat
Kytka
V semíčku by byl už Nole.
Reagovat
EllNino
6 zápasů s ním, 6 výher, tak myslím, že to půjde :) uvidí se ...
Reagovat
Kytka
Právě. Sergej bývá nepříjemný, tlačí se k síti, ale až dosud ho Berďa vždycky zmáknul. Ale na první kolo na rozjezd by to chtělo někoho trošku míň lepšího.
Reagovat
EllNino
no mohlo to výt i horší, mohl dostat třeba Verdasca...navíc další koho má docela hratelný :)
Reagovat
Kytka
Pokud vím, tak na Verdasca Berďa umí, má s ním 10:4 a Verdasco nad ním naposledy vyhrál v roce 2O1O na antuce v Monacu, na hardu jednou, někdy v počátcích. Navíc s ním má lepší skóre než třeba Djokovič, ten má jen 7:4
Reagovat
smazaný uživatel
hratelný začátek, snad to nepose*e :-)
Reagovat
EllNino
Ti šejkové si s tím losem z Doha zase dávají na čas :)
Reagovat
Kytka
Taky by mně to už zajímalo.
Reagovat
smazaný uživatel
.. mladej Kurt Russell
Reagovat
Gracias_Mendoza
Vypadá všelijak, jen ne jako trenér
Reagovat
Kytka
Uvidíme, dala bych mu čas. Na IPTL rozdával rozumy rád. Je to jeho první trenérská zkušenost. Ale řekla bych, že mu přinese víc než Ljubičič Federerovi. Na IPTL mi přišlo legrační jak tam Federer provozoval koučing Ivaniševiče. Ivaniševič byl přitom lepší než Ljubičič.
Reagovat
a.magerova
Super postřeh ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist