Raonicovi se v Brisbane povedla odveta proti Federerovi a má 8. titul

10. 1. 2016, 10:55
Aktuality 114
ATP BRISBANE - Reprízu loňského finále v Brisbane vyhrál Milos Raonic. Kanadský tenista v duelu bývalého a současného svěřence Ivana Ljubičiče oplatil porážku Rogeru Federerovi a získal 8. titul. Švýcara v jedenáctém vzájemném duelu překonal teprve podruhé.
Profily hráčů
Milos Raonic

Finále v Brisbane obstarali stejně jako před rokem Milos Raonic a Roger Federer. Kanaďan, který po loňské sezoně ukončil po dvou letech spolupráci s trenérem Ivanem Ljubičičem, který se posléze přesunul do týmu Švýcara.

Zatímco v průběhu týdne se opakoval loňský scénář, finále už stejný výsledek nenabídlo. Po zásluze si vítězství zajistil Raonic, který měl vývoj zápasu pod kontrolou a zvítězil dvakrát 6-4. 



Raonic v každém setu využil jeden brejkbol, sám si pohlídal všechny své servisy a jistější byl tentokrát i ve výměnách. Naopak Federer, jenž po příletu do Brisbane bojoval s chřipkou, nebyl ve své kůži, chyběla mu větší úderová jistota a poprvé od srpna 2014 prohrál finále s jiným soupeřem, než s Novakem Djokovičem. 

Pětadvacetiletý Raonic si tak v 11. vzájemném duelu s o devět let starším Švýcarem připsal teprve druhou výhru. V celkově 16. finále na okruhu ATP si čtrnáctý hráč světa připsal 8. titul a má jistotu, že šestou sezonu po sobě zakončí se ziskem minimálně jedné trofeje.

Ještě na začátku loňského roku byl Raonic světovou čtyřkou, ale v průběhu sezony laboroval se zraněním chodila a zad vypadl z Top 10. Nyní už se přesune do Melbourne, kde se pod dohledem nového trenéra Carlose Moyi bude připravovat na Australian Open.

"Tohle je nejlepší způsob, jak začít sezonu. Konečně se zase cítím dobře a můžu hrát dobrý tenis. Před Melbourne mě to velmi posílilo. A jestli tam můžu vyhrát? Ano, mám pocit, že letos to na nějakém grandslamu můžu dokázat," řekl spokojený Raonic.

Roger FedererSvětová trojka Federer hrál finále v Brisbane i při svém třetím startu, předloni v něm podlehl Lleytonu Hewittovi. Dnes hrál ve svém 136. finále, sbírku 88. titulů ale nerozšířil. Po zápase přiznal, že se necítil být v dobré kondici a podle představ mu nefungoval především bekhend.

"Rozhodně jsem tu letos nehrál svůj nejlepší tenis. To se někdy stane. Ale s ohledem na okolnosti, které mě tu postihly, jsem vlastně docela spokojený. To je důvod, proč nejsem zklamaný," řekl Federer s ohledem na nemoc před začátkem turnaje. "Kdyby mi totiž někdo před pěti dny řekl, že si tu zahraju finále, byl bych neuvěřitelně šťastný," dodal sedmnáctinásobný grandslamový šampion.

• ATP 250 BRISBANE •
Austrálie, tv. povrch, 461.330 dolarů
nedělní výsledky (10. 01. 2016)
• Dvouhra - finále •
Raonic (3-Kan.) - Federer (1-Švýc.) 6-4 6-4
• Čtyřhra - finále •
Kontinen/Peers (2-Fin./Austr.) - Duckworth/Guccione (Austr.) 7-6(4) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

114
Přidat komentář
panzer.dragon
https://imgur.com/a/cPPBl

celkem cajk
Reagovat
turista
No Roger to finále v podstatě odevzdal. Bohužel jeho výkony stejně jako Rafovy postrádají dřívější konzistenci. Novak Djokovič by takovouto porážku s žebříčkově slabším hráčem nikdy nepřipustil. Během turnajů sice občas do dalšího kola tzv. proklouzne, ale ve finále prakticky vždycky předvede svůj nejlepší tenis. Federerovi delší soutěžní přestávky moc neprospívají.
Reagovat
Davor1
1. Federer je za zenitom svojej najlepšej výkonnosti, pred 6-7 rokmi by sa mu toto zrejme s Raoničom nestalo. Uvidíme, či Djokovič aj v 34. rokoch nebude "pripúšťať" podobné prehry s outsidermi.

2. Že Djokovič vo finále vždy predvedie najlepší tenis? Neskutočná blbosť. Asi si nevidel niektoré jeho GS finále, napríklad s Wawrinkom, Murrayom či Nadalom.

3. Raonič nie je žiadny nazdárek, je to dlhodobo top10 hráč, ktorý má zápasy, kedy je takmer nemožné ho brejknuť a vie využívať šance na returne. Roger nemá najlepší return a keď nie je v pohode a fit, tak to hráči ako Miloš vedia využiť.
Reagovat
turista
No když jsi zmínil Djokoviče tak Novak Djokovič vyhrál 60 titulů ATP v celkem 86 odehraných finále. Ze 26 prohraných finále celkem 24x prohrál s těmito hráči: Federer,Nadal,Murray a Wawrinka. Pouhé 2 finále za celou kariéru odevzdal hráčům mimo první desítku (2008 Tsongovi v Bangkoku a 2009 Haasovi v Halle).Tuhle bilanci nikdy nikdo v tenisové špičce neměl a nemá.
Reagovat
baggik
Hezky ses do toho zamotal.
1. Precti si Djokerovu finalovou bilanci, kterou ti sem dal turista a odpovez na ni.
2. Raonic ma vyborne podani, ale to Roger normalne taky a napr. ve druhem setu za vyrovnaneho stavu prisel gem, kdy dal Raonic tri!!! dvojchyby a proti brejkbolu sel s hoodne najistotu zahranym druhym servisem a ani to nedokazal Federer vyuzit, co by chtel vic. To se hraci jeho kvalit proste nermalne nestava, bylo to jednoznacne odevzdane finale.
Reagovat
spaniel
Byl marod. Co je na tom k nepochopení?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis-arena.cz/federer-musim-se-rychle-uzdravit-10593cz/
Reagovat
spaniel
Mentální turista.
Reagovat
Roger_Federer
Ty vole to je blabol.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, to je precitlivelost..Zas vám stúpil na kurie oko?..:)..Take it easy guys :)

To, čo napísal turista platí pre posledný rok takmer bez výnimky..Aj vo finále RG hral Nole dobre, ale Wawrinka hral kamikadze tenis a vyslo to..
Reagovat
Roger_Federer
Jake kurí oko mas namysly Petre??
Roger svoji drivejsi konzistence urcite nedosahuje a to ze obcas prohraje i z jinymi hraci nez je Djokovic, prekvapuje zjevne vice tebe, nez zdejsi fanousky Rogera.
Reagovat
spaniel
Nějak ti uniká podstata.
- Píše o finále v Brisbane. Je nebetyčná kravina napsat, že to odevzdal, když nebyl fit.
- Ano, už to není co to bývalo a spousty finále prohrává, ale většinou s Novakem.
- Dále píše, že Novak by to nikdy nepřipustil a vzápětí uvede dva příklady, kdy se tak stalo.
- Navíc Novakovi není 34, že? Roger taky neprohrával tak často, když byl na vrcholu.

Prostě slabý příspěvek od boku, jako ostatně každý od turisty. Překvapuje mě, že to nevidíš.
Reagovat
turista
Nepochopil jsi vůbec co jsem napsal.V době kdy Novak prohrál ty dvě finále se slabšími soupeři tak byl ještě velmi mladý hráč. Takový výpadek už něměl prakticky 7 let.Tohle nikdo v první desítce mimo Djokoviče už nedokáže. Hráči z první pětky mají prakticky všichni spoustu titulů a zkušeností a finále by si měli umět pohlídat. Servismani typu Karloviče,Raoniče a další jsou ale bohužel nebezpeční pro kohokoliv, protože jejich podání téměř nejde returnovat. Když RF ve finále tak mizerně returnoval tak pak nemohl na Raoniče nic dalšího vymyslet a Raonič mohl míče doslova dřevorubecky zabíjet. Asi mu fakt nebylo dobře. Viděl jsem semifinále RF s Thiemem, v němž se hrálo vesměs od baseliny a RF hrál z FH i BH velice dobře.
Reagovat
spaniel
Já nerozpuruju Novakovu dominanci, to je fakt.
Rozporuju to, že Roger odevzdal....Neodevzdal. Byl marod. Nic mu nešlo. V zápasech předtím jen kašlal, tentokrát kroutil čelistí a zacpával si uši, takže na tom asi nebyl moc dobře. Jenže se mně zdá, že tady komentují lidi, co zápas ani neviděli. A nemá to nic ani s pauzou.
Reagovat
turista
No je to škoda že to nedopadlo. Roger má milník 90 titulů opravdu na dosah.
Reagovat
Roger_Federer
Forehendem a jinymi tady je Federer vpodstate "lincovan" zato, ze stale ma vykonost drzet se v top3 a hrat takove mnOzstvi finale i veku 34let..
Ono se to bere automaticky (hlavne nadalovci, nechapu), ale jakmile prohraje je snizovan a "lincovan", otloukan..:)
Ti sami, kteri to roky tady praktikovaly Nadal-Federer to ted praktikuji Djokovic-Federer.
Zajimalo by me az Federer zkonci, nebo uplne odpadne a do finale se nebude dostavat, cim ho budou opet ti sami dehonestovat.
Reagovat
Mayo
Tebe z toho Djokovica uz sibe :D uvidime ci v RF veku Djokovic nikdy neprehra s horsie postavenym hracom ale pritom stale hracom top 10 :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tím srovnáváním počkej na rok 2022, uvidíme, jak na tom bude Novak. Když srovnáš jejich 2 nejdominantnější sezóny, tak Roger 2005 + 2006 prohrál 5x s Nadalem (4x na antuce), 1x se Safinem, Nalbandianem, Murraym + na antuce s Gasquetem. Antuku nezmiňuju proto, že bych jí chtěl dávat stranou, ale kvůli tomu, že uznávám, že na ní byl Roger slabší než na jiných površích - ale zas ne o tolik, když jediný dá se říct fail byl Gasquet + možná tehdy ten Andy, který byl na žebříčku 21., ale zase v kontextu jeho další kariéry to takový propadák není. Novak v roce 2011 prohrál s Federerem, Murraym, Del Potrem (DC), Nišikorim, Tsongou, Ferrerem a Tipsarevičem (ty 4 prohry jsou ze závěru sezóny, který měl špatný). V roce 2015 prohrál 4x s Federerem a jednou s Karlovičem, Wawrinkou a Murraym. Takže v tomhle srovnání Roger určitě nezaostává. A myslím, že kdybych to vztáhl na 4 top sezóny (přidat u Rogera 2004 a 2007, u Novaka 2012 a 2013), tak na tom bude Roger líp. Srovnání 34letého Federera a 34letého Djokoviče nám ukáže budoucnost - pokud Novak bude v tom věku ještě hrát (což myslím, že bude, pokud ho nezastaví zdravotní problémy).

Zápas s Raonicem je specifický, Roger nebyl fit, neříkám, že by ho Miloš nemohl porazit, kdyby fit byl, takže to neber jako výmluvu. Realita je, že když Roger podá svůj 100% výkon, tak počet hráčů, kteří ho ten den mohou porazit, možná spočítáš na jedné ruce, na antuce bys asi potřeboval 2 ruce, ale i tak.

V roce 2010 jsem věřil, že Roger překoná hranici 20 GS, zlepšení Novaka o 2 třídy rozdalo karty jinak, ale když srovnám situaci v roce 2011 se současnou situací, tak tehdy měl Roger v cestě ke GS dvě ,,nepřekonatelné'' překážky: Novak + Rafa. A teď? Jestli naváže na loňské výkony, tak je to jen Novak, kde už to je kromě herní úrovně i o psychice (hlavně u Rogera ve velkých zápasech). Proto můj ,,plán'' pro GS turnaje této sezóny je jasný: je potřeba nalosovat Stana vždy do Novakovy poloviny pavouka ;-) Pak se může stát cokoli.
Reagovat
turista
No o promarněné příležitosti RF v Brisbane se mluví hlavně proto, že měl poměrně dobrou naději na to aby to tam uhaluzil a získal 89.titul ATP. V Brisbane nehrál Djokovič, Nadal, Wawrinka, Murray a Nišikori byl vyřazen. Ostatní by za normálních okolností neměli být pro RF nepřekonatelnou překážkou. Když je RF stále tak dobrý tak by se měl pokusit o těch 100 titulů. Na 18.titul GS už to u něj nevypadá takže by měl zkusit vyhrávat menší podniky jako kdysi Lendl a Connors.
Reagovat
Mayo
Škoda Roger ale tak Miloš asi hral dobre.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Tohle spíš ukazuje jak hrál Roger

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/11236146_866773583441305_1772664868611161092_n.jpg?oh=5e2a0a7c78be80009b8c8347b61cdc9b&oe=570B72D0&__gda__=1464036193_2bd82ebfda4967b720410fdafcda85f8
Reagovat
Gracias_Mendoza
špatný odkaz

tady ten:
https://www.facebook.com/TrollTennis/videos/866686446783352/
Reagovat
Mayo
Nevadí, dedko niečo pripíše túto sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
Akurát tak nové vrásky na čelo :)
Reagovat
Davor1
V tom si budú môcť s antukovým kráľom podať ruky :-DD
Reagovat
panzer.dragon
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CYMvJscWwAAWY4t.mp4
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/11236146_866773583441305_1772664868611161092_n.jpg?oh=5e2a0a7c78be80009b8c8347b61cdc9b&oe=570B72D0&__gda__=1464036193_2bd82ebfda4967b720410fdafcda85f8
Reagovat
a.magerova
Nemohu se vynadívat na mokré tričko Borny, ten rýsující se pekáč buchet, TO JE TEDA NĚCO !!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
počkej, jdu se podívat :D
Reagovat
smazaný uživatel
nojo :))) mě stejně od začátku přijde jako míšenec Djoka a Rafy :))
Reagovat
a.magerova
Jj, je to takový dvojtyp, jeho idolem je, myslím, Rafa.
Reagovat
George_Renel
Hele děvče, je neděle po obědě tak bys měla vytahovat pekáč buchet z trouby. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak já už třeba mám buchtu upečenou, s ostružinama :P
Reagovat
a.magerova
Na začátku ledna ?!!!
Teď je hubnoucí období hochu.... :-P
Reagovat
a.magerova
Gratulace Milošovi k titulu.
Reagovat
turista
Elitní tenisový dřevorubec holt vyhrál nad indisponovaným Fedexem.
Reagovat
mahycek
Nejhůře druhý, všechny 4 položky čisté a teď jeď !!!!!
Reagovat
mahycek
Zatím výborně Moravec.
Reagovat
EllNino
asi 2. místo :D
Reagovat
smazaný uživatel
ono to fakt zase dopadne tak, že bude druhej :D
Reagovat
VlS
což je super
Reagovat
smazaný uživatel
to je, dnešek je ve znamení druhých míst ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ondra Moravec! Sledujete?
Reagovat
smazaný uživatel
Ondra na vedoucí pozici, střílí dobře, ale má za sebou Svendsena a Martina Fourcada, hlavně ať neskončí jako Soukalová těsně pod vrcholem :))
Reagovat
sprchon
Skvěle! Bezchybná střelba. :) 2. místo to bude.
Reagovat
a.magerova
Táta Ondra Moravec SUPER... :-)))
Reagovat
Mira17
Je zacatek sezony Roger se teprve rozehrava loni tady vyhral ale bylo to k nicemu na AO to byl pruser tak ted jeste tyden dobre potrenuje a vzhuru na vrchol zacatku sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
v těch prvních zápasech hrál hodně dobře, prostě neměl svůj den, nevím co je pravdy na tom, že mu něco bylo, nejspíš ano, když se objevily drby o konzultaci s lékařem ještě před prvním zápasem, já bych z toho vědu nedělala, má čas na to, dát se do kupy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná se jenom včera vožral jako já a měl kocovinu, kdo ví...
Reagovat
Kozoroh
Poprvé po dvou letech prohrál Federer finále turnaje ATP, v němž se jeho přemožitel nejmenuje Djokovič. V sezóně 2014 ho ve finále 1000 v Torontu přehrál Tsonga.
Federer byl dnes podprůměrný, v ničem nepřevyšoval Raoniče. Na servisu zaostával, na příjmu si moc neškrtl... Raonič naopak sehrál svůj nejlepší finálový duel, předvedl výborný výkon a poprvé v kariéře ve finále turnaje ATP porazil někoho z trojice mnohonásobných šampionů (Federer, Nadal, Djokovič). Doufám, že pro Miloše bude letošní rok lepší a úspěšnější než ten loňský.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc mně tady chybí Tommr,
neví někdo copak s ním je?
Psal kdys cos o operaci,
postrádám ho, pravda to je.

Každopádně já mu přeju,
v novém roce všechno dobré,
pevné zdraví ať mu slouží,
příspěvky nechť poskytuje.

Nejlepšího fachmana tu,
jednoduše postrádám,
ať se zde brzy objeví,
přeju nejenom sobě - všem vám!
Reagovat
smazaný uživatel
teď tu psal při zápase Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, že jsem to přehlédl,
omlouvám se poníženě,
bez Tommra by diskuze zdejší,
bavily mě mnohem méně.
Reagovat
ipko
tak dúfam že takýto zlý výkon bol spôsobený hlavne chripkou, ale tá kratšia dĺžka úderov mi bije do očí už od IPTL.. :/
Reagovat
Denis92
Cely tyzden Roger bojuje s chripkou, no dnes to bolo viac evidentne ako predchadzajuce zapasy a taktiez proti nemu stal kvalitnejsi super.
Ku koncu som aj bol rad, ze uz je koniec a zbytocne sa to nenatahuje, hoci mal sance na break, ale dnes mu vobec nic neslo.
Najdolezitejsie teraz bude, aby si dal par dni pauzu a dal sa do poriadku.

Herne to bolo dost zle, na returne absolutne neskodny, jediny BB za cely zapas mal vdaka 3DF Raonica, z BH dnes otrasny, lacne chyby robil aj z FH a na servise sa trapi uz dlhsie.

Raonic pekny vykon, zasluzena vyhra.

Roger daj si oddych a predved lepsi vysledok na AO ako minuly rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš skvěle, servis vynikající, forehand přímo vražednej. Nejlepší forehand na okruhu???
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
wtf? :D
Reagovat
spaniel
Ale holku na pavouk pěknou.
Reagovat
kada.tom
Pěkný začátek sezóny. Porazit aroganta pěkně ve finále, sic jen 250ky, ale i to se počítá :-)
Reagovat
Roger_Federer
:), mas po roce erekci?
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
spaniel
To víš, co mu zbývá. Na FB 6 přátel, z toho 3 jsou jeho máma, škola po které ho vezme jen úřad práce, holka v nedohlednu jako cesta na Mars...
Reagovat
kada.tom
neustále mě překvapuje, jak mě vlastně dokonale znáš :-D :-D :-D
kdyby sis tak alespoň ty informace z FB dostatečně prozkoumal, ověřil a pak je tu prezentoval :-D ... takhle ze sebe děláš akorát trapáka, který tu něco mele a přitom to vůbec není založena na reálných datech tebou získaných :-)
Reagovat
spaniel
Miloš ani neví, jak ke štěstí přišel. Poslední hra to pěkně ukázala.
Reagovat
rod_laver
Miloš zaslouženě, Roger bída.
Reagovat
Roger_Federer
Stacilo..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš na Hrad.
Reagovat
smazaný uživatel
za sedmero horami? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no, každý den není posvícení, tak jako Roger neproměnil svoji první účast ve finále, až tu druhou, stejně tak si loňské finále vynahradí Milošek :P
Reagovat
steve79
Je lepší, že si špatný den vybere dnesk než jako loni na Australien Open
Reagovat
kada.tom
však on si ten "den pešek" vybere i v Melbourne :-D
Reagovat
spaniel
Bez někam Kadlec. Tlusté prasátko jak ty by mělo mlčet a být rádo, že je.
Reagovat
rod_laver
Neměl by se učit sociální politiku, má zkouškové. Přece jen tak těžký obor a taková věhlasná univerzita :-))
Reagovat
spaniel
Tam jsou zkoušky? Já že to dávají jen za to, že se ukážou.
Reagovat
rod_laver
A k tomu napsat diplomku o tom, jak těžký chleba sociální pracovník má a potom svou frustraci demonstrovat na tenisovém fóru :)
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
VlS
Chlapci, nemáte ten hrad potaženej černým suknem? Já jen jestli nehledat někde Honzu?
No tak Roger prohrál, to se stane a Miloš není žádný ořezávátko, zažeňte ty chmury, příště si ho zas vychutná :-)
Reagovat
rod_laver
VlSi, znas to.. akce vyvolava reakci a do nekterych se rype samo :-) Musis uznat, ze jeho neustale narazky na Svycary a radost z toho, kdyz nekdo urve alespon set, je na povazenou.

Takze i kdyby Roger vyhral, nase reakce budou obdobne.
Reagovat
sprchon
Nejen na Švýcary. On nemá rád snad nikoho normálního. :D
Reagovat
VlS
Njn
Reagovat
Roger_Federer
Beha me mraz po zadech..:)
Tohle dava vzpomenout na nektere casti sezony 2013.
Reagovat
spaniel
Co? A čím jako? :D
Reagovat
Roger_Federer
Tim mrakem chyb..;)
Reagovat
spaniel
Je marod. Je to normální.
Reagovat
Vojtiik
asi měl celou rok teplotu :D
Reagovat
anajka
Roger sa neskutočne trápi. Tých úderov, čo dal dnes do siete.
Potí sa nezvyčajne, ako keby mal teplotu.
Škoda, že to prepuklo zrovna teraz.
Reagovat
spaniel
Má to celý týden.
Reagovat
stopan
Co cakas , ze Federer bude hrat ako v 25ke?? ma svoje tenisove roky, herne vypadky su od neho s pribudajucim vekom dost castejsie ak ho super dokaze dostat v zapase pod tlak.
Reagovat
Vojtiik
Miloš hraje nadstandardně, minimum chyb hlavně, Federer herně hodně nevyrovnaný, často kazí...obrat je nepravděpodobný, každopádně Miloš dnes lepší a pokud vyhraje, tak zaslouženě
Reagovat
mahycek
Havrila říkal, že ho bolí hlava a špatně se mu dýchá, snad zaražená rýma, nebo co. To neomlouvá, jak nezvedne svůj servis Roger aspoň na 75% a nebrejkne ho, tak nevyhraje. Taky jsem 3 sety čekal. Ale jsem v klidu.
Reagovat
kada.tom
Milos jede, už to "jen" udržet :-)
Reagovat
Tuttovka
Když už to vypadalo, že se trochu zvedá, předvede takovýhle úder po lajně.
Reagovat
spaniel
Ze 40:15, není co dodat.
Reagovat
spaniel
A pavouk mě zas připomněl, proč ho nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, snaž se trochu!
Reagovat
lars
uz neni buh ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
i bůh má své dny :)
Reagovat
kada.tom
Milos ustál kritickou chvilku, 3 DF, ale nakonec z toho vybruslil :-)
Reagovat
Roger_Federer
Milos ted breiknutelny, Roger chyby..no dneska to nepujde.
Reagovat
spaniel
Když nebrejkne v gemu, kde dá Miloš 3 dvouchyby...
Reagovat
Roger_Federer
Hraje fakt spatne, Raonicovi staci prumerny vykon.
Reagovat
miledus
dneska padne, škoda
Reagovat
Kozoroh
Vývoj zápasu mě trochu překvapil, předpokládal jsem, že sice se bude hrát na tři sety, ale že Roger získá první sadu. Ve střetu dvou vynikajících servisů je ten Milošův nyní lepší.
Reagovat
steve79
Nevítě někdo jestli to vysílá nějaká zahraniční televize přes satelit? Družice astra atd?
Reagovat
steve79
Podle výsledku to nevypadá,že hraje tak špatně.
Reagovat
spaniel
Hraje hrozně. První servis pod 50% a kazí rutinní údery. Je z toho tak frustrovaný, že "hodil" raketou. Tato Milošova pauza mu taky nepomůže.
Reagovat
steve79
Jako fakt hodil raketou?:D To je od něj nezvyklé
Reagovat
Tuttovka
Spíš jí upustil, než hodil :D
Reagovat
spaniel
Jj, upustil ji, dal si ruce v bok a nevěřícně hleděl do publika.
Reagovat
Roger_Federer
Ted bojuje sam se sebou..Na prijmu mu nedava Milos zadne sance a Rogeuv servis je ted nic moc.
Reagovat
spaniel
Není fit. V minulém zápase kašlal a dnes často kroutí čelistí a zacpává si uši. Podle mě je nachlazený. Nejde mu nic.
Reagovat
smazaný uživatel
zatím jsem si nevšimla, teď jsem se lekla, že si bere MTO, ale místo něj odchází Miloš
Reagovat
steve79
Co mu je? Já to sleduju jen přes livesport.cz
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist