Razzanová: Marion udělá pro vítězství cokoliv

19. 6. 2009, 16:07
Aktuality 5
Obě jsou to Francouzky, o nějakém kamarádství mezi nimi ale nemůže být ani řeč. Když dnes Marion Bartoliová odkulhala z kurtu v Eastbourne, Virginii Razzanové ani nepodala ruku. "Marion se vás snaží vyvést z koncentrace, zkusí cokoliv, aby vyhrála," zopakovala po zápase Razzanová.
Profily hráčů
Marion Bartoliová a Virginie Razzanová (2008)

Marion Bartoliová nejvíc zazářila před dvěma lety, kdy ve Wimbledonu došla až do finále. Od té doby se jí tolik nedaří, částečně i vinou zranění, která se jí vracejí. Kvůli zranění stehna nedohrála ani dnešní zápas s Virginií Razzanovou v Eastbourne.

Podle Bartoliové je nyní v ohrožení její start ve Wimbledonu. "Jestli je to natažené, není moc velká šance, že budu moct příští týden hrát," prohlásila dvanáctá nasazená tenistka letošního Wimbledonu po utkání. "Doktoři ještě nedokáží určit diagnózu, protože je moc brzy. Počkám do zítra a uvidíme," dodala Bartoliová, která tiskovou konferenci opustila v slzách.

Ty ale zjevně neobměkčily její krajanku, které Bartoliová odmítla na konci zápasu podat ruku. Důvodem jsou slova Razzanové pro včerejší vydání listu L'Equipe, v němž Bartoliovou obvinila z používání nefér metod. "Z toho, co předvádí na kurtu, máte pocit, že je v pořádku, když uděláte cokoliv, jen když vám to pomůže vyhrát: povolávání trenéra, pláč, kulhání."

"K tomu, co včera řekla francouzským novinám, nebylo to moc duchaplné. Ale ona už je asi taková," komentovala slova své dnešní soupeřky Bartoliová. Razzanová si ale nenechala nic líbit a svá slova zopakovala. "Zkouší dělat věci, kvůli kterým se přestanete soustředit. Zkusí cokoliv, aby vyhrála. Když hrajete s Marion, musíte se připravit na všechno," dodala Razzanová, pro kterou je finále v Eastbourne možností vyhrát první titul po téměř dvou letech.

Komentáře

5
Přidat komentář
skott
Cela tahle dnesni saskarna mi pripomina rceni, kdyz zlodej krici ¨chytte zlodeje!¨:) Obe dve si rozhodne nemaji moc co vycitat.Bartoli je znama tim, ze si lekare vola prakticky objeden zapas (Wimbledon stejnak bude hrat na 110%) a Razzano ma do fair-play hracky taky nahony daleko - jeji extremne dlouhe pauzy mezi servisy nebo teatralni hlaseni autu jsou uplne stejne iritujici.Ale musim rict, ze od Bartoli to bylo maximalne nechutne, delat jako ze Virginie nevidi, kdyz pred ni stala pul metru, potom se na ni pribl*le kouknout a odejit, jenom ukazala, ze nema zadnou uroven.Nakonec se ani nedivim se, ze ji vetsina dalsich francouzek nemuze prijit na jmeno.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že má Bartoli častá zranění z jejího velmi podivného stylu hry?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možný, ona tak zvláštně cupitá..aby se stíhala srovnat k těm obouručákům. Ale kdo ví.
Reagovat
Chandler
Podání rukou na konci zápasu je známka uznání, takovýdle trapky jako je Bartoli nesnášim...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.A to Virginie přišla uplně k ní.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist