Rios s Coriou sehrají unikátní exhibici v chilském dole

30. 12. 2012, 18:11
Aktuality 1
Nezvyklou tenisovou exhibici sehrají bývalé jihoamerické hvězdy Marcelo Rios a Guillermo Coria. Někdejší první hráč světa a bývalá trojka žebříčku se v březnu střetnou v největším měděném dole na světě v hloubce 1500 metrů.
Profily hráčů
Marcelo Rios a Guillermo Coria

"Tahle událost vstoupí do dějin naší země," řekl pořadatel exhibice Juan Romero listu El Mercurio. Slavný důl El Teniente leží zhruba 120 kilometrů od metropole Santiaga v Andách ve výšce 2300 metrů nad mořem. Těžit se v něm přestalo v roce 2008 po zhruba 190 letech.

Oba Jihoameričané ukončili kariéry kvůli zdravtoním potížím velmi brzy. Nyní sedmatřicetiletý Chilan Rios získal během kariéry 18 turnajových vítězství, s tenisem skončil v roce 2004 v 28 letech. O sedm let mladší Argentinec Coria nehraje tři roky, na kontě má devět titulů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
zajímavé..za chvíli se tam bude hrát tenis normálně :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist