Rochus ukončil ve 33 letech kariéru

3. 10. 2014, 17:49
Aktuality 6
Belgický tenista Olivier Rochus se rozloučil s profesionálním tenisem. Třiatřicetiletý hráč, který v roce 2004 získal na Roland Garros titul ve čtyřhře, odehrál poslední zápas před domácím publikem na challengeru v Mons, kde v prvním kole podlehl Geraldu Melzerovi.
Profily hráčů
Olivier Rochus

Mladší z bratrů Rochusových, jenž v roce 1998 vyhrál s Rogerem Federerem wimbledonskou juniorskou čtyřhru, byl v roce 2000 vyhlášen nováčkem roku. Pouhých 166 centimetrů vysoký Belgičan vybojoval na okruhu ATP během patnáctileté kariéry deset finálových startů a v nich se dvakrát radoval z titulu. V roce 2000 triumfoval v Palermu, o šest let později získal trofej v Mnichově. Ve světovém žebříčku vystoupal nejvýš na 24. místo v roce 2005.

pva, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
na te fotce vypada jak Paul Walker
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/10/04/aaf.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Olik byl super, v takovem Newportu caroval jeste nekdy pred tremi lety.. :-) A odchazi si s hezkymi skalpy - Djokovic, DelPo.. ;-)) At se ti dari, Oli! :-)
Jo a vidim, ze ja koncim u hrotu Johnovy hrudni kosti.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://sip.denik.cz/galerie/foto.html?mm=rochus_karlovic
Reagovat
smazaný uživatel
tak mu to porad nepripominejte.. :-)) Dal na trave i Hewitta! A porazil mi Ryana... a Ponozku... ;-)
Reagovat
Grape
Dobrej hráč...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist