Roddick je zraněný, ve Washingtonu hrát nebude

29. 7. 2011, 08:38
Aktuality 8
Turnaj ve Washingtonu přišel o jedno ze svých největších lákadel. Čtyři dny před startem podniku ATP World Tour 500 se pořadatelům omluvil trojnásobný šampion Andy Roddick, který si prý během tréninku poranil břišní svaly.
Profily hráčů
Andy Roddick během tréninku

Andy Roddick hrál naposledy začátkem července Davis Cup proti Španělům, v němž podlehl Davidu Ferrerovi a Američané do semifinále nepostoupili. Pak si osmadvacetiletý tenista dal krátkou pauzu a začal se připravovat na oblíbenou část sezony na domácích betonech.

Ale právě při tréninku si bývalá světová jednička poranila bříšni svaly a Roddickovi se komplikuje příprava na US Open. Příští týden určitě nebude startovat ve Washingtonu, kde v letech 2001, 2005 a 2007 triumfoval. Loni vypadl už ve 3. kole se Simonem. Roddick zatím neví, zda bude připravený alespoň na Masters 1000 v Montrealu, které začíná 8. srpna. 

Vinou různých zdravotních problémů se již dříve z Washingtonu odhlásili také dvojnásobný vítěz Lleyton Hewitt, Sam Querrey, Milos Raonic a Kei Nišikori.

Naopak chybět by neměl obhájce titulu David Nalbandian, poražený finalista Marcos Baghdatis a jako nejvýše nasazený americká jednička Mardy Fish. Soutěž bude mít díky Radku Štěpánkovi i české zastoupení.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Andy je prikladny profik a sportovec. Na Wimbledonu 2009 mel vyhrat finale on, protoze Federer hral trapne. Smesny nazdarek a egoman ze Svycarska vyhral diky tomu, ze Andymu zacalo silne svitit do oci slunce v rozhodujici hre... naopak Federer byl zadem ke slunci a ziskal nezaslouzene dalsi z mnoha podvody ziskanych titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Puberťáčku zamindrákovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
'Směšný nazdárek' prej... :D A bavíme se oba o Federerovi, jo?
'Další z mnoha PODVODY získaných titulů' - :D Aha.. :-))

K politování jsi spíše ty a tvá nenávist k Federerovi, která tě ovládá natolik, že jsi absolutně nesoudný.
Jo vlastně ty jsi jen normální fanda Nadala a já jsem určitě elegofanatik, že? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jseš chudák a je mi tě taky líto, raději jsem
takové hovna nepiš.
Reagovat
misoSK
Andy hral vtedy vyborne a keby vyhral tak nikto nemoze namietat, ale to federer hral tiez vyborne a bolo to jedno z najlepsich wimbledonskych finale vsetkych cias, a slnko? to Andy mal udrzat servis a po zmene stran by bol vo vyhode on, ano, pomohlo Federerovi, ale to je sport, aj stastie sa musi priklonit na jednu stranu
Reagovat
QPR_Draxter14
Komplikací přibývá, aaach jo... :-(

Ani nechci vyslovit, co čekám na konci sezóny či už po US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Menší oprava, letos se hraje Masters 1000 v Montrealu.
Reagovat
LubosZabloudil
Díky, popletl jsem to s ženami... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist