Roddick postoupil a čeká ho Nadal

5. 3. 2008, 21:14
Aktuality 0
Američan Andy Roddick dnes porazil Mathieua 6-3 6-4 a ve čtvrtfinále narazí na nasazenou dvojku, Rafaela Nadala. Tomu v úvodu dnešního duelu kladl odpor ruský kvalifikant Ledovský, ale Nadalovo tempo nevydržel a nakonec prohrál 4-6 0-6.
Andy Roddick

Andy Roddick ani v druhém dubajském zápase své podání neztratil. Proti Mathieuovi vyhrál 6-3 6-4, když si připsal ke včerejším 18 dalších třináct es. V boji o semifinále se utká s druhým nasazeným Španělem Rafaelem Nadalem.

Nadal měl dnes proti ruskému kvalifikantovi v úvodu těžkou pozici nastoupil proti neznámému hráči, který "do míčků doslova bušil". Rus Ledovský neměl co ztratit a zkoušel, co se mu podaří. Do stavu 4-4 v prvním setu se držel, pak ale prohrál 8 her v řadě a Nadal se radoval z výhry 6-4 6-0.

S turnajem se rozloučil sedmý nasazený - Francouz Richard Gasquet. Překvapivě nestačil na Rusa Igora Andreeva a prohrál 3-6 4-6. Rozdíl tvořila hlavně úspěšnost na druhém returnu. Zatímco Andreev slabšího druhé servisu soupeře využíval, Gasquetovi se podařilo získat jen tři výměny po druhém podání Andreeva. Toho ve čtvrtek čeká Srb Novak Djokovič, který si ve dvou setech poradil s Fabricem Santorem.

ATP Dubaj - výsledky 3. dne:

Dvouhra - 2. kolo:
Roddick (6-USA) - Mathieu (Fra) 6-3 6-4
Djokovič (3-Srb) - Santoro (Fra) 6-3 7-6(3)
Andreev (Rus) - Gasquet (7-Fra) 6-3 6-4
Davyděnko (5-Rus) - Hernych (ČR) 6-1 6-4
F. Lopez (Špa) - Berdych (8-ČR) 6-2 7-5
Murray (Sko) - Verdasco (Špa) 6-3 3-6 7-6(5)
Nadal (2-Špa) - Ledovskich (Rus) 6-4 6-0
Ferrer (4-Špa) - O. Rochus (Bel) 3-6 7-5 6-1

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist