Roddick před finále s Berdychem vydělával exhibicí na Chile

4. 4. 2010, 10:46
Aktuality 0
Americký tenista Andy Roddick si v sobotu zpestřil přípravu na dnešní finálové utkání turnaje Miami proti Tomáši Berdychovi exhibiční čtyřhrou. Charitativní zápas vynesl 125.000 dolarů (2,3 milionu korun) na zemětřesením postižené Chile.
Courier, Roddick, Gonzalez a Kuerten

Vedle americké tenisové jedničky Roddicka se deblu zúčastnil ještě jeho krajan a čtyřnásobný grandslamový vítěz Jim Courier a bývalá světová jednička Gustavo Kuerten z Brazílie. Chile zastupoval jedenáctý hráč žebříčku ATP Fernando Gonzalez. 

"Moje země na tohle nikdy nezapomene," děkoval publiku a ostatním hráčům Gonzalez. Přizvukoval mu i druhý Jihoameričan Kuerten. "Jsem velice šťastný, že jsem se mohl zúčastnit, snad vzbudíme v lidech nějaké naděje a sny," uvedl trojnásobný vítěz Roland Garros.

Roddick je poslední překážkou Tomáše Berdycha v cestě za největším individuálním úspěchem v dosavadní kariéře. V boji o titul na podniku série Masters, prémii 605.500 dolarů (11,3 milionu korun) a rovných 1000 bodů do světového žebříčku se tenisté utkají dnes od 19:15 hodin SELČ.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist