Rosol i Šátral končí v Bratislavě hned v prvním kole

8. 11. 2016, 15:06
Aktuality 119
CHALLENGER BRATISLAVA - Lukáš Rosol končí jako nasazená pětka na challengeru v Bratislavě hned v prvním kole. Český tenista v něm nestačil ve třech setech na Rusa Alexandera Kudrjavceva a po setech 6-7 6-2 3-6 se s turnajem loučí.
Lukáš Rosol

Lukášovi Rosolovi se i nadále nedaří. Na posledních šesti turnajích přešel přes první kolo hlavní soutěže jen jednou na halovém turnaji v Moskvě. Na bratislavském challengeru nestačil až na 173. hráče světa Alexandera Kudrjavceva, který mu tak oplatil devět let starou porážku.

Už posedmnácté nezvládl letos český tenista svůj úvodní zápas. Přitom dnešní duel měl dobře rozehraný. Za stavu 6-5 v prvním setu měl na returnu dva setboly. Rus ale obě šance Rosola zlikvidoval a sadu nakonec získal v tie-breaku.

Ve druhém dějství přestal šampion z roku 2012 Rosol tolik chybovat od základní čáry a suverénně poslal zápas do rozhodujícího setu. V něm ale 113. hráč světa tahal od začátku za kratší konec a náskok brejku ruského hráče nedokázal smazat.

Hned po prvním zápase se s dvouhrou rozloučil i Jan Šátral. Šestadvacetiletý tenista, který prožívá svou nejlepší sezonu, svedl vyrovnanou bitvu s bývalým 25. hráčem světa Vaskem Pospisilem, ale vyřadit ho nedokázal. Kanaďanovi s českými kořeny podlehl v zápase bez jediného ztraceného servisu 6-7 7-6 6-7.

Jako jediný z Čechů tak zatím postoupil do osmifinále kvalifikant Petr Michnev, který už včera potvrdil svou životní formu a po třísetové výhře nad bosenským sokem Aldinem Setkičem se může těšit na premiérový posun do Top 300. Ve druhém kole vyzve šestého nasazeného Rusa Daniila Medvedeva.

Až zítra odehraje svůj první zápas na turnaji třetí nasazený Adam Pavlásek, jehož vyzve domácí Andrej Martin.

• ATP CHALLENGER BRATISLAVA •
Bratislava, tv. povrch / hala, 85.000 eur
úterní výsledky (08. 11. 2016)
Dvouhra - 1. kolo
Kudrjavcev (Rus.) - Rosol (5-ČR) 7-6(6) 2-6 6-3
Pospisil (Kan.) - Šátral (ČR) 7-6(9) 6-7(5) 7-6(2)

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

119
Přidat komentář
Fandina
jsem dva dny v Bratislavě, na challengeru kluků a ITF holek. A jen škoda, že se hrály tři zápasy na jednou a nebyl čas všechno stíhat a přebíhat. Z holek mě včera hodně potěšila Terka a dneska Denča s Jesikou Malečkovou, vyhrály a postoupily a také Adam. Super mač. Včera se mi moc líbil zápas Šátrala s Vaškem Pospíšilem. Držela jsem palce Šátrymu, hodně bojoval, ale Vašek také, tahali se snad tři hodiny. Tak mě alespoň potěšil dnes když vyhrál nad Marchenkem. A včera jsem ještě držela palce Gombosovi, předloni se mi líbil na challengeru v Praze a pak byl asi nemocný, nedařilo se mu, ale teď se zase zdá, že jde nahoru. Včera jsem byla i na zápase Lukáše Rosola s Kudrajvcevem. Zdálo se mi, že se Lukáš snaží, ale bohužel třetí set projel. Kudrajvcev ale hrál solidně a dost míčů Lukymu vracel. Kdyby vyhrál, tak by se mi ten zápas líbil. Tak doufám, že to ty tři naše holky a Adam dotahnou daleko. Hlavně Adam a Denča se mi zdají dost ve formě. Ale i Terka hrála včera dobře, sice hrála s malou a mladou hráčkou, ale ta byla šikovná a dobře se pohybovala. A líbila se mi i Jesika, jak šla za každým míčem a dobře se pohybovala. Takže držím palce. Pojďte!!!
Reagovat
Rip.win
Nechoďte!
Reagovat
Fandina
Tobě to nepíšu.
Reagovat
Rip.win
Nech toho
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Adamovi to hodně ulehčil Andrej, dnes tragický výkon. Ale aspoň je to sympaťák no. Vůbec se nedivím, že za čtyři turnaje vyhrál jediný zápas.
Reagovat
EllNino
Zatím to vypadá, že zopakuje svoji loňskou jízdu v Blavě :D
Reagovat
smazaný uživatel
zajýmá totady někoho úbec dyk má docela formu sy myslym víte
Reagovat
smazaný uživatel
ale sem do cela rád že voctoupí konečně ten černoh cotam byl prej toho skurvil ažaž sy nedovedu přectavyd černoha unas ale ten trumb bude dobraj presidend votom sem přesvěčenej víte
Reagovat
D@nny
Chorý mozek z Fulneku opět nezklamal...
Reagovat
FulnekUltras
Tak to mě těší, že dokonce i tvé kavárenské mozkomíšní vakuum bylo zase aspoň trochu obohaceno. ;)))
Reagovat
Krisboy
Nechcete si tu americkou žumpu řešit jinde, než na tenisovým portálu?
Reagovat
janek_da
Už jsem je napráskal, tak uvidíme. Jestli to tady budé Rudýportál nebo tenisportal.
Reagovat
FulnekUltras
Modrýportál ti jistě nevadí. ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Dneska máš politiku ve všem. Třeba Murray hraje se čtyřlístkem, FIFA to kopálistům zakázala...
Reagovat
Krisboy
To není to samé. Čtyřlístek u Můry mi nevadí. Půlka diskuse o českých tenistech zahnojená americkejma volbama ano.
Reagovat
babolat.cz
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/826351-trump-prezidentem-netusila-jsem-ze-je-amerika-tak-sexisticka-hanba-nam-hrima-navratilova.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
Jak článek, tak diskuse pod ním je opravdu něco.
Reagovat
Stan_Borowitz
Už se to zklidňuje. Lidi se prostě chtěli podělit s kamarádama z tenisu o dojmy... Be hate free, bro...
Reagovat
letityfanousek
rozmlátil?
Reagovat
smazaný uživatel
netreba tak slepo hltat, vsetko co predajny prozapadny bulvar pred volbami vypoti na oklamanie ľudí.

Ešte piča Merkelová do autu aj s jej privandrovalcami.
Reagovat
letityfanousek
pryč s tou přílišnou "korektností", nazývejme věci pravými jmény
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se probudim a málem mám infarkt. Kavárníci celého světa už kupujte konopná lada. TRUMP VÁŽNĚ ZÍSKAL FLORIDU!!! To jsem nečekala, Ohio a Severní Karolína také Trumpovo strašně důležité. Jinak Arizona (11) + 3,6% Trump, Michigan (16) + 1,0% Trump, Wisconsin (10) + 3,4% Trump, Pensylvánie (20) + 0,6% Trump, Minnesota (10) + 4,0% Trump. Ve státech kde ještě není rozhodnuto vede Clinton jen v Maine, Trump má malý náskok dokonce i v New Hamsphire
Reagovat
smazaný uživatel
sry Minnesota + 4,0% Clinton, ale na tom už nezáleží
Reagovat
smazaný uživatel
Náskok v Michiganu a Pensylvánii roste. Dámy a pánové asi jsme doma!
Reagovat
FulnekUltras
síla "méně vzdělaných, neúspěšných, starších a konzervativních lidí převážně z venkova" je až neuvěřitelná... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
V týdle trefně ironický poloze

si aji celkem fajny.
Reagovat
Frick
černé prapory vlají!
Reagovat
FulnekUltras
proti zaslepeně maloměšťáckému vidění světa, proti hysterické nenávisti k Rusku a Číně, proti globalizačně-finančnickému odírání reálně pracujících lidí. Na druhé straně ovšem stojí otázka, jaký bude mít pro pražskou kavárnu zatím jistě jen těžce stravitelný vítěz amerických prezidentských voleb nakonec skutečný prostor prosazovat své sliby - a tlaky z dlouhodobě parazitních mocenských kruhů budou samozřejmě obrovské, zejména pokud jde o vztahy s východní supervelmocí. Takže pár měsíců počkejme - zatím mám dílčí radost aspoň ze silně rozpačitých nevěřícných výrazů v českých live tv studiích, přičemž některá holátka od narození odkojená novodobým xindlkapitalismem naživo před kamerou doslova koktají a v podstatě nevědí, co vypustit z úst.
Reagovat
fretek
Nerozhodní nakonec nechtěli, aby prezidentkou byla manželka býv. prezidenta, neboli naopak, kdyby byla Hillary kdysi prezidentkou, po ní by teď těžko zvolili Clintona. Chyba již v kandidatuře.
Reagovat
FulnekUltras
Před osmi lety jsem jí celkem i fandil - nakonec šance první ženy-prezidentky USA ustoupila prvnímu černochovi na této pozici. Letos Hillary v očích většiny veřejnosti reprezentovala především dlouhodobě servilní prodejná manipulační média, která se už poslední dobou v zoufalé snaze o udržení jakéhosi pofidérního status quo změnila v doslova naftalínem zapáchající panoptika voskových figurín, dokonale odtržená od reálného společenského dění (CNN, ČT, Reflex/Respekt atd.) - což jí zlomilo vaz. Druhý aspekt - neustávající války v zahraničí a neschopnost pozitivnějších vztahů s Ruskem - tady bych byl hodně opatrný, protože silný vliv CIA, FBI a Pentagonu může Trumpovy předvolební sliby rychle vrátit zase do "normálu". Čistě lidsky se mi však D.T. jeví přece jen o hodně líp, než jeho srovnatelný republikánský předchůdce Reagan - to byl klasicky velikášský holywoodský komediant plně v hrsti vojensko-průmyslovo-finančnické mašinérie. Z demokratů podobný typ Carter - ve funkci zprvu trochu skandalózní patron neutronové bomby, který si ale v roce 1979 dokázal ve Vídni sednout za stůl s Brežněvem a podepsat tehdy hodně významnou smlouvu o omezení strategických zbraní (tu po něm pak právě Reagan spláchl). Dnes nejrespektovanější americký exprezident s řadou diplomatických úspěchů po roce 1990. Takže uvidíme. Pro mě je docela vypovídající, že Trumpa ještě během voleb veřejně "hodil přes palubu" novodobý Hitler, Bush junior, který jinak ze svého texaského brlohu radši už ani nevyleze, aby někde na ulici mezi normálními lidmi "nešťastnou náhodou" nepřišel k úhoně.
Reagovat
fretek
(pro Fulnek...) O Carterovi: Při vjezdu do státu Georgia byly tabule s textem: Lidé státu Georgia se omlouvají lidu USA za prez. Cartera.
O Bushovi jr.: Bush doplatil na 11.září, protože za ten šok a oběti dost dobře nemohl zůstat jen u nadávek, ale reagoval aktivní pomstou muslimům (válkou v Iráku a Afganistanu).
Reagovat
FulnekUltras
nemálo Američanů i lidí mimo USA to naštěstí vidí jinak
Reagovat
Stan_Borowitz
Fretek: Přesně tak. Bush jr. byl docela dobrý prezident v mimořádně těžké době.

Fulnek: A další nemálo naštěstí jinak než to tvoje nemálo.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak mám sice taky z Trumpova vítězství a porážky sjednocené rádobyintelektuální a showbusinessové fronty velkou radost, ale tohle jsou zase hrozné kecy...
Reagovat
janek_da
A tak člověk aspoň dostane injekci, aby se mu obnovily protilátky.
Reagovat
Stan_Borowitz
:-)
Reagovat
VlS
Jen jsem fascinovanej radostí zdejších levičáků nad zvolením Trumpa - čili radost z konce zdravotního pojištění pro nemajetné, snížení daní korporacím a td. To mě fakt rozum nebere, z čeho jsou tak nadšení. Mě osobně Trump nijak zásadně nevadí.
Reagovat
janek_da
Ano, to taky nějak nechápu. Počítám, že za rok jej budou stejně silně ... nenávidět
Reagovat
FulnekUltras
Na vnitřní věci USA bude jejich obyvatelstvo jistě dál reagovat. Pro nás může být zatím podstatný posun ve věcech vnějších, pokud k němu dojde, což by za Hillary nehrozilo ani omylem.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, podle mne oni žijou hlavně ve falešné naději, že dovolí Putinovi zabrat bývalý východní blok...
Reagovat
Stan_Borowitz
tak já jen zkopíruji odjinud, o čem je radost moje:

Mnoho let nazpět tu proti sobě stáli typově stejní kandidáti dvou velkých stran, hájící v jádru stejné hodnoty. Kandidáti se lišili zejména mediální dovedností (např. Obama býval zdatný řečník) a schopností dostat na svou stranu důležité vlivové skupiny (menšiny, církve?). Ale nebyl by velký rozdíl ve vnitřní ani zahraniční politice, ať by vyhrál ten, nebo ten.

Všichni svorně směřovali k rozvratu původních západních hodnot. Zejména těchto: stát je souhrn jednotlivců, nikoli souhrn minoritních skupin; hájíme obecná práva a individuální svobody každého ? nikoli kolektivní práva menšin; bohatství země vzniká z práce, nikoli z čerpání dotací a vládních programů; moc státu (v USA ? Washingtonu) má být co nejmenší; lidé přicházející do země se musí asimilovat a stát Američany, nikoli aby se stát přizpůsoboval jim; země, která nemá hranice ? směřuje k zániku; primárním úkolem americké vlády není vybudovat globální vládu světa?

Teď číše přetekla a bělošská střední třída zahodila připravené karty republikánských primárek do koše. Povstal outsider ? Donald Trump ? a oprášil myšlenky předešlého odstavce. Na řadu lidí z šerého dávnověku zablikaly reaganovská hesla ?People before Government?.

Jen doufám, že ta moje radost nebude stejně naivní jako ta jejich...
Reagovat
VlS
Jo, taky jsem to četl a souhlasim s tím. On vůbec mladej Klaus má řadu zajímavejch myšlenek a na rozdíl od některých ji ých komentátorů ( Pehe třeba) je dokáže sdělit srozumitelně a bez nadužívání cizích slov a prázdných frází. Otázka je, jestli Doník, jak mu řiká extchýně Zelníčková, bude ten, kdo s tím opravdu něco udělá. Můj tip je že ne, a společně s mladým Klausem budu rád šťastným volem, pokud se ukáže, že můj tip je mimo.
Neumím si představit, jakými nástroji např vrátí ocelařinu z Číny do Pensylvánie a tak dál a tak dál a obávám se, že i v tomto případě marketing předběhl vlastnosti výrobku o světelnej rok.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jojo, já jsem to, co píšeš v druhým odstavci, shrnul do té poslední věty.

A taky budu nesmírně rád za šťastnýho vola.
Reagovat
Stan_Borowitz
A co se týče Klause ml., naprostý souhlas.
Reagovat
babolat.cz
přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ja hlavne gratuluji financnikum, korporacim atd. Absolutne skvele provedeny job. Burza hlasi vetsi kolaps nez po utoku 11. zari. (coz uz jelo od chvile, kdy byli vybrane dve jelita jako kandidati na US Prezidenta...slusna regulace nekolik tydnu...a tohle je uz jen pekna tresnicka na dortu) Neskutecne famozni toto.
Predpokladam ze tak za rok, dva... Trump posili "vnitrni" spolupraci nejen s Mexikem;D)
Uz by me jen zajimalo...kolik shrabli Demokrati za to, ze daji na kandidatku tu svihlou Hillary;D) (u republikanu to asi dost skripalo, ale kdo vi...)
Rozhodne nej. deal za poslednich 35 let. Pouze deal s Ronym byl jen lepsi majstyrstyk, a bude jen tezke to prekonavat.
Dost me bavi CNN, velmi slusny hrac na trhu.
Ikdyz lepsim hracem je CBS, oni maji ty reality show fakt v maliku ...dostanou ty lidi presne tam kam potrebuji, a jeste budou ti lide rvat jak se rozhoduji svobodne;D)))
Skvelou roli take zahrali Bushovci, kteri volili nejake pohunky a nevolili Trumpa,... tipl bych to na skvely income... ono ihned se lidem lepe voli kandidat, od ktereho se distancuje Bush.
Tahle divadelni hra byla podle me opravdu nejpovedenejsi za poslednich 35 let. Pekne dramo s krasnou katarzi A jeste velka sance na paradni epilog a pochopitelne dalsi krasna pokracovani...
...uz se nemuzu dockat;)
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby volby mohly něco opravdu zásadního změnit, už by je současný systém dávno zrušil ;) - ovšem jako ukázka nálad mezi lidmi dobré, potvrzeno další přiblížení změnám skutečným, kdy už půjde o kejhák i těm, kterým zatím připadá, že se nakonec penězi vyplatí ze všeho.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne ty nalado a zmeno ve spolecnosti...
Zadna nebude, vetsina lidi jak loutky, uplne stejne jako ty, akorat ty mas jine provazky a jine vodice;D)
Jinak US volby maji slusny vliv na ekonomiku, investice, trh, burzu.., takze uz jen z toho duvodu to menit nebudou...(takze nevim o cem hovoris...) to by byla jejich chyba to menit. Na tom se triskaji slusne prachy.
Reagovat
FulnekUltras
Neznám - loutkoherecké provázky z peněz na mě nikdy neplatily.
Reagovat
Stan_Borowitz
Cítíš v tom tu špatně skrývanou touhu po krvi? On(i) se nikdy nezmění...
Reagovat
Stan_Borowitz
To bylo adresováno Vlkovi jako reakce na "...přiblížení změnám skutečným, kdy už půjde o kejhák i těm, kterým zatím připadá..."
Reagovat
gigin
http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/November-2016/Ex-Star-Nalbandian-Okay-After-Scary-Accident-in-Ra.aspx
Reagovat
sprchon
Dík za video... Já jsem to zahlédl v práci, ale na video jsem nekoukl a pak už jsem si na to nevzpomněl.

Dobře to otočil, hlavně že je oukej. ;)
Reagovat
FulnekUltras
tak Fandi v pátek plnou parou na Štrasburk, ne? ;)
Reagovat
Fandina
Ne. Zvolila jsem Blavu.
Reagovat
FulnekUltras
nakonec příjemnější cestování - i v doprovodu Kotlebovců... ;)
Reagovat
Fandina
Kotlebovci jsou super.
Reagovat
FulnekUltras
zpátky do Břeclavi v naprostém bezpečí ;)
Reagovat
fretek
Smitková "prolétla... drtivou výhrou" nad M. Chwalinskou. Komický komentář, když se uváží, že jde o drobnou patnáctiletou dívku.
Reagovat
Fandina
Malá ale šikovná.
Reagovat
Krisboy
Šátry s Vaškem - to musela bejt pěkná bitva. Škoda. Neviděl to někdo?
Reagovat
Fandina
Byla. Přetahovali se fest. Škoda, že to bylo prvni kolo. Ale pěkný mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože aspiku ty jsi fakt kopyto!!
Reagovat
gigin
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/1418--jsem-si-jisty-ze-tenis-prezije-muj-odchod-rika-roger-federer
Reagovat
Krisboy
Samozřejmě, že přežije, ale už to nebude ono :(
Reagovat
anajka
No, vyzerá to tak, že Roger je už na koniec kariéry psychicky pripravený. Ale ja ešte nie...a asi nie som sama.
Čo keby športové kanály začali potom prenášať turnaje legiend?? :)
Reagovat
panzer.dragon
nebyl by seznam atp hráčů co vyhráli singl i doubl na gs? klidně v různejch letech.. z těch novějších sem našel jen hewitta
Reagovat
Krisboy
McEnroe, Edberg, Kafelnikov
Reagovat
darek.vrana
Drobný, Korda
Reagovat
Krisboy
Newcombe, Rosewall, Nastase, Laver, Emerson, Connors, Ashe, Gómez, Noah, Stich :D
Reagovat
smazaný uživatel
CNN: Colorado (9) zatím vede Hillary, vypadá to že to tam urve sakra
Reagovat
misa
Havláte, na sedmnáctiletou holku z hotelové školy (nebo něčeho podobného) máš zvláštní zájmy :)
Reagovat
smazaný uživatel
za 1. Není mi sedmnáct, ale devatenáct
za 2. Zítra mám mít referát o Amerických volbách 2016
za 3. Jsou to největší volby na světě, a jako příznivka republikánů musím Trupmu dotlačit až do toho ošklivého bílého domu
Reagovat
smazaný uživatel
Trumpa, zase neumim psát, se pak nedivim že mi vychází z písemné komunikace čtyřka...
Reagovat
misa
Těď musíš vysvětlit, proč jsi příznivcem republikánů.
Reagovat
smazaný uživatel
nízké daně, podpora podnikání, křesťanské hodnoty. Republikáni podporují volný trh a tolik nezasahují do hospodářské politiky státu. Za to demokraté už jen to že mají ve znaku osla něco naznačuje, demokraté také staví menšinu před většinu, Killary chce dotovat imigranty dokonce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím já vím jsem neuvěřitelně chytrá
Reagovat
misa
Nás v Evropě spíš musí zajímat jaké plány má budoucí prezident s Ruskem nebo organizací NATO. V těchto oblastech Trump občas hlásá pro nás nepříjemné věci. Ale těžko říct, jaké by byly jeho skutečné kroky.
Reagovat
smazaný uživatel
Killary prohlásila že chce preventivní útok jadernou bombou na Rusko, jsem feministka to ano, ale blázna podporovat prostě nemůžu. Proto Vote for Trump
Reagovat
babolat.cz
správné a slušné slovo pro Clinton. Já bych našel spoustu jiných, ale neslušných.
Reagovat
Haitik
Hillary>Donald.. Menší zlo.. Hillary není ideální, ale oproti tomu id*otovi Trumpovi.. Škoda slov.. :D Amerika je ale naprosto šílená, když skončila s těmito dvěma kandidáty..
Reagovat
FulnekUltras
ve výsledku to jsou stejně jen figurky, které mají vzbudit veřejné zdání, že v demokracii po americku je pánem "svobodný" jedinec
Reagovat
Fandina
To neni zdání to je fakt.
Reagovat
FulnekUltras
v tom případě je ovšem nutno výraz "svobodný" nahradit pojmem "bonitní" ;)
Reagovat
Fandina
Vůbec. Je to ta nej země světa. Má jen samé plus.
Reagovat
FulnekUltras
když jsi v plusu
Reagovat
Fandina
Kdykoli, v plusu je kazda zeme plus ale nemusis se citot svobodne.
Reagovat
Rip.win
tvl
Reagovat
Rip.win
tvl
Reagovat
Fandina
Zalez
Reagovat
Rip.win
Vlez
Reagovat
smazaný uživatel
za 4. kdyby momentálně hrála Petra tak jsou mi nějaké volby u pr..le, no jo tenisová okurková sezona, USA volby jsou pro mne na 2. místě, navíc Republikán vyhrál naposledy v roce 2004
Reagovat
MarcelPersch
Taky fandím Trumpovi, ale někoho jako Bushe už bych fakt nechtěl ;)
Reagovat
FulnekUltras
nebo Régana
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemůžeš mu zapomenout, že uzbrojil a srazil na kolena SSSR, co?
Reagovat
FulnekUltras
dnes často omílaná maloburžoazní iluze, silně přeceňující už jen Reagana samotného - bez vnitřního rozkladu ÚV KSSS v důsledku osobní a ze Západu dobře zaplacené "přestavbové" zrady několika málo lidí (např. Ševarnadze je jistý, u Gorbačova ještě pořád nevylučuju extrémní naivitu) by socialismus fungoval a vyvíjel se i dál bez jakýchkoliv problémů
Reagovat
Stan_Borowitz
Uvažoval jsi už o vlastním humoristickém pořadu?
Reagovat
FulnekUltras
Není u nás tv, která by mně za něj včas zaplatila... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.politico.com/2016-election/results/map/president zde budete moc sledovat live průběh voleb
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.270towin.com/maps/18lB8
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se o Floridu tak bude pekelně důležitá, pokud by Killary získala Floridu musel by Trump "ukrást" Michigan a Minnesotu to mi přijde vcelku reálné. Severo-východní pobřeží jednoznačně pro Hillary a to samé Západ. Colorado a Nové Mexiko se také straní demokratům
Reagovat
smazaný uživatel
Ale šance prot Trumpu je i Pensylvánie. Je to hodně vyrovnané. Hillary zatím vede v důležitějších státe, zejména Kalifornie která je ale bašta demokratů, chte to urvat Floridu, Michigan a Ohio prostě.
Reagovat
bIbec
Honza Šátral prohrál třísetovou tiebreakovou bitvu s Pospíšilem. V zápase nebyl ani jeden brejk..
Reagovat
tommr
to je škoda. Doufám, že to ted Denisa nezabalí ... :)
Reagovat
bIbec
tak myslím, že hraje ještě ve čtyřhře. Ale strašná škoda. Tohle musí hrozně mrzet..
Reagovat
horska.kraslice
Blbej los.... :-(
Reagovat
mkubis17
ten závěrečnej TB bohužel vůbec nezvládnul :(
Reagovat
smazaný uživatel
Satryho jsem videla, zaver jako noha.. :-((
Reagovat
Fandina
On má nějakou přezdívku Šatry, že?
Reagovat
smazaný uživatel
co vim, uz od junioru je Šátry.. :-)
Reagovat
Fandina
To je hezke. Ja prave slysela jeho trenera, ze ho tak povzbuzuje, vola na nej na kurtu.
Reagovat
peggy
Lukasi prober se,nemuzes zit z toho,ze jsi porazil Nadala.Kazdy ma dobrou i spanou chvilku.Ty nejsi tak stary abyjsi to zabalil.Vzdyt v reprezentaci jsi byl dobry a hodne jsi zachranil.Tak zacni poradne trenovat!!!
Reagovat
smazaný uživatel
pevně doufám, že tenisové dny v top 100 LR jsou sečteny. Tento tenista měl jediný moment kdy porazil RN ve Wimbledonu a z toho žil celou tenisovou karieru. Holt bez pokory a respektu se nedá být dlouhodobě na vrcholu. Tím vůbec nechci říct, že tento nesympatický tenista tam nekdy byl. Jak říkal pan Šavrda tento tenista má na top 20, ale zřejmě myslel na top 220.
Reagovat
FulnekUltras
dokud to stačí na kabelky... ;)
Reagovat
Davor1
Rosol ma vôbec neprekvapuje, ten je už tak mimo, že aj keď sa snaží, tak hrá prd.

Včera ma strašne sklamal Florian Mayer, nasadená jednotka turnaja, ktorý tento rok predvádzal výborný tenis. Prvý set s Ignatikom vyhral v pohode, na servise nemal žiadny problém, druhý síce prehral v TB, ale v treťom hneď na úvod brejkol a hladko držal servis až do 5-3, kedy podával na zápas a vtedy prvýkrat v zápase zaklaunil a nedopodával, v TB sa potom na to úplne vybodol a čo prediedol od stavu 2-2, tak to bolo doslova na pokutu. Zápas zakončil dvojchybou proti MP a hneď upaľoval k sieti. Mám ho rád, ale na tých challengeroch je to neskutočný lajdák, týždeň dozadu na domácom turnaji predviedol niečo podobné proti tragédovi Skugorovi...
Reagovat
Andrew89
tohle si nezaslouží ani svůj článek. Aspik by měl s okamžitou platností ukončit karieru a tohohle trapnýho snažení již nechat. Peníze má, tak mu nic nebrání být s rodinou...to mu je lépe než tenis :)
Reagovat
kada.tom
Ne že by to někoho překvapovalo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre ti tak !
Reagovat
babolat.cz
Aspik zase sázel? nebo je fakt úplně mimoň?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist