Rosol neprošel do semifinále ani na challengeru v Nottinghamu

15. 6. 2019, 13:10
Aktuality 1
ATP CHALLENGER NOTTINGHAM - Lukáš Rosol na challengeru v deštivém Nottinghamu postupem do čtvrtfinále vyrovnal své letošní maximum, ale v souboji o semifinále nestačil na Japonce Go Soedu a na první semifinále od loňského listopadu si ještě bude muset počkat.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol na svém již 19. letošním turnaji teprve podruhé postoupil do čtvrtfinále a vyrovnal své letošní maximum. Prvního semifinále od loňského listopadu se však nedočkal.

Na challengeru v deštivém Nottinghamu, kde se úvodní kola místo na trávě odehrála v hale na tvrdém povrchu, ve třech setech zdolal Johna-Patricka Smithe a Tatsumu Ita, na dalšího Japonce však recept nenašel a dnes v prvním letošním utkání na trávě prohrál 4-6 4-6 s Go Soedou.

Rosol se sice jako první dostal k brejkbolům, jenže ani jednu ze dvou šancí nevyužil, k další možnosti se za celý zápas nedostal a v obou setech si za stavu 4-5 prohrál podání.

• ATP CHALLENGER NOTTINGHAM •
Velká Británie, tráva, 137.560 eur
sobotní výsledky (15. 6. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Soeda (Jap.) - Rosol (16-ČR) 6-4 6-4
Evans (1-Brit.) - Köpfer (Něm.) 7-6(6) 6-7(6) 6-4
Donskoj (13-Rus.) - Novak (5-Rak.) 6-7(15) 7-5 7-6(6)
Hoang (14-Fr.) - Bemelmans (Belg.) 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fransoas
Lukáš Rosol bohužel nepovrdil hru z osmifinále a nepostoupil do semifinále.Moje teorie a přání o stejném scénáři se nepotvrdila.Nedá se k tomu více dodat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist