Rosol padl v bitvě s Wawrinkou, Pavlásek v Paříži postupuje

23. 5. 2016, 16:58
Aktuality 365
Měl nakročeno k senzačnímu vítězství, ale ani na French Open se Lukáš Rosol nedočkal výhry nad Stanem Wawrinkou. Český tenista dnes obhájce titulu trápil pět setů, stejně jako minulý týden v Ženevě s ním však prohrál. Lépe se dnes vedlo Adamu Pavláskovi, který svou grandslamovou premiéru zvládl na jedničku.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol se se Stanem Wawrinkou utkal pouhé tři dny poté, co ho švýcarský tenista vyřadil v semifinále domácího turnaje v Ženevě. Krátkou pauzu mezi oběma zápasy protáhl o dvě a půl hodiny déšť, který v Paříži pozdržel dnešní program French Open. Čekání na příznivé počasí českého tenistu nerozhodilo; zatímco si Rosol v úvodním setu držel podání, díky brejku v páté hře se dostal do vedení, které už v prvním setu nepustil.

Rosol, který do té doby Wawrinku trápil agresivními returny po druhém podání, trpělivou hrou i občasnými "kraťasy", držel v dalším setu s favoritem krok jen v prvních gamech. Od stavu 1-1 ztratil pět her v řadě, a bylo srovnáno.

Ztráta dvou podání v řadě však českého hráče nesrazila. Hned v úvodu třetí sady znovu získal náskok, favoritovi tentokrát nenabídl jediný brejkbol a dostal se do vedení 2:1 na sety.

Rozhodující krok mohl Rosol udělat za stavu 2-2 ve čtvrtém dějství, kdy měl dvojnásobnou šanci sebrat Wawrinkovi servis. Ani jeden brejkbol ale neproměnil a Švýcar ho za to potrestal - v osmé hře mu prolomil podání a vzápětí poslal zápas do pátého setu.

Pokud by dnes Wawrinka prohrál, dostal by se do historie: ještě žádný šampion French Open v tzv. otevřené éře nevypadl v následujícím ročníku hned v prvním kole. A tento primát Roland Garros zůstane i po dnešku. Čtvrtý hráč světa vybojoval za stavu 1-1 další brejk a svůj náskok už nepustil. Rosol ještě za stavu 3-5 odvrátil mečbol, ovšem v další hře už Wawrinka nezaváhal a po více než třech hodinách utkání ukončil.

"Šanci jsem měl, mohl jsem to dohrát ve čtvrtém setu. Ještě to bylo relativně daleko, ale cítil jsem, že tam se to láme," řekl pro iDnes.cz Rosol. "Pátý set byl z jeho strany mnohem lepší, moc nekazil, musel jsem si všechno uhrát. A on mi vzal jednou podání," zhodnotil duel.

Zatímco Rosol letos v Paříži dohrál, Adam Pavlásek si na Roland Garros úspěšně odbyl svou premiéru na turnaji velké čtyřky. Jednadvacetiletý český tenista svedl také pětisetovou bitvu s dalším grandslamovým debutantem Robertem Carballésem, kterého porazil 6-2 4-6 6-3 1-6 a 6-1.

Pavlásek zhodnotil pětisetové vítězství v grandslamové premiéře jako velkou zkušenost do budoucna. "Vím, že pět setů hrát můžu, je to úplně něco jiného než challengery," řekl pro iDnes.cz s tím, že větší nápor byl duel pro psychiku. "Nesmíte ani na chvíli polevit a nic podcenit. To je hrozný záběr na hlavu," konstatoval.

O překvapení se může postarat Radek Štěpánek. Sedmatřicetiletý kvalifikant v duelu s favoritem Andym Murraym vyhrál první dva sety, ale pak prohrál devět gamů v řadě a za stavu 6-3, 6-3, 0-6 a 2-4 byl zápas pro tmu přerušen a dohraje se v úterý.

Výsledky - French Open - muži:
Dvouhra - 1. kolo:
Pavlásek (ČR) - Carballés (Šp.) 6:2, 4:6, 6:3, 1:6, 6:1
Wawrinka (3-Švýc.) - Rosol (ČR) 4:6, 6:1, 3:6, 6:3, 6:4
Nišikori (5-Jap.) - Bolelli (It.) 6:1, 7:5, 6:3
Raonic (8-Kan.) - Tipsarevič (Srb.) 6:3, 6:2, 7:6 (7:5)
Gasquet (9-Fr.) - Bellucci (Braz.) 6:1,6:3, 6:4
Trungelliti (Arg.) - Čilič (10-Chorv.) 7:6 (7:4), 3:6, 6:4, 6:2
Simon (16-Fr.) - Dutra Silva (Braz.) 7:6 (7:5), 6:4, 6:2
Troicki (22-Srb.) - Dimitrov (Bulh.) 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 6:3
Sock (23-USA) - Haase (Niz.) 6:3, 7:5, 3:6, 6:7 (3:7), 6:2
Karlovič (27-Chorv.) - Montaňés (Šp.) 6:2, 7:6 (9:7), 7:6 (7:5)
Chardy (30-Fr.) - Mayer (Arg.) 6:4, 3:6, 6:4, 6:2
Verdasco (Šp.) - Johnson (33-USA) 7:5, 6:4, 7:5
Mannarino (Fr.) - Kukuškin (Kaz.) 6:4, 2:6, 6:2, 6:4
Brown (Něm.) - Sela (Izr.) 6:7 (5:7), 6:4, 7:6 (7:5), 4:6, 6:4
Lajovič (Srb.) - Kudla (USA) 6:4, 6:3, 6:3
Daniel (Jap.) - Kližan (SR) 3:6, 4:6, 7:5, 6:4, 3:0 skreč K.
Pella (Arg.) - Schwartzman (Arg.) 6:2, 3:6, 6:2, 6:3
Thompson (Austr.) - Djere (Srb.) 6:3, 6:4, 7:5
Dodig (Chorv.) - Južnyj (Rus.) 6:4, 5:7, 7:5, 2:6, 6:3
Martin (SR) - Muňoz (Šp.) 6:2, 6:3, 4:6, 6:4
Bourgue (Fr.) - Samper (Šp.) 7:5, 7:6 (7:5), 7:6 (8:6)
Ramos (Šp.) - Zeballos (Arg.) 6:3, 4:6, 7:5, 6:0
Edmund (Brit.) - Basilašvili (Gruz.) 7:6 (7:4), 6:7 (7:9), 7:5, 6:1
Fratangelo - Querrey (oba USA) 6:3, 6:1, 6:7 (3:7), 6:3.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

365
Přidat komentář
peggy
Radku bylo vice nez super,jsi Ceska jenicka.Lukasi byl jsi dobry.Take VAMOS RAFA!!!Rafo a tri vitezne sety az do finale.Mrzi mne,ze Vasek Pospisil prohral.
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-french-open/270160/rosol-na-french-open-vydesil-wawrinku-ja-se-z-hvezd-nepodelam-rekl.html

Opět typický Rosol. Já se z těch hráčů TOP 5 nepodělám......

Oni se jako Top 5 nenarodily, oni si ten respekt museli vybojovat,vydřít, oni neprohrávají s hráči typu Ymer 2x po sobě, oni již vyhráli GS proto jsou pane Rosole top 5!!!

Teď myslím, žebříčkově a ne vé své mysli!
Reagovat
babolat.cz
to je typický aspik! co jinému mu zbývá, v životě takových kvalit nedosáhne a tak aspoň mele hubou. jako kdyby bezdomovec křičel na úspěšné podnikatele, že se z vás nepodělám. Ano, nemusí se podělat, ale hlavně to nikoho nezajímá :-)
"Svobodou všech psíků je štěkat na slony, svobodou všech slonů je jít svou cestou dál."
Reagovat
George_Renel
A tak štěkáš :-))).
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
Tornes
Aha. A proto, že vyhráli GS, tak má jít Rosol na zápas s tím, že vlastně nemá šanci a už v šatně prohrávat 0:2 na sety? Jak jeho vyjádření občas nemusím, takhle by měl mluvit každý tenista - a možná by to i jinak vypadalo.

Třeba takovej Sousa - většinově se na žebříčku pohybuje ještě o něco výš než Rosol, ale z 23 zápasů s top 10 pouze 4 dotáhl do rozhodujícího setu (jeden vyhrál). Naopak Rosol z 27 zápasů hned 14 dotáhl do rozhodujícího setu a 3 z nich vyhrál, přičemž na GS dokonce 4 z 5 zápasu dotáhl do 5 setů a jeden z nich vyhrál. On má právo říct, že se top tenistů nelekne a hraje s nimi vyhrovnaně.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je pouze průmerný tenista. Nadprůměr ze sebe dělá svým chováním a vystupováním.

To je snad poprvé co v GS dostal velkého soupere do 1 kola jinak vždy začinal s hráci kolem 40-50 místa. Beru tedy od roku 2012 kdy vstoupil do podvědomí.

Nikdo neříká, že má prohrávat již 0:2 v šatně, ale znovu opakuji pokora a respekt k souperi, který on absolutně nemá a nikdy mít nebude!!

A říkat těmhle hráčům jak se z Vás bohužel pro Vás nepodělám je vrchol trpnosti, a přístě si ho dají k svačině ve třech setech!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol zahrál včera asi svůj životní výkon a stejně ho Stan porazil. V jeho věku už takových výkonu už moc nebude.
Reagovat
Tornes
Životní výkon? Tys ho asi neviděl hrát s Nadalem, co?

"Většinou začínal s hráči kolem 40-50" - to máš zas odkud? S hráčem v celé své kariéře v prvním kole na GS hrál přesně 1, slovy JEDEN zápas (a to ještě před rokem 2012). Jo, miluju tyhle týpky, který maj ve všem jasno a plácaj jednu blbost za druhou.

Ať si ho příště klidně dají k svačině ve třech, zatím se jim to moc nedařilo a nevidím důvod, proč by hráč, který jde do zápasu s bilanci 2:2 na GS proti top 10 hráčům neměl být sebevědomý.
Reagovat
Tornes
*s hráčem v tom rozmezí
Reagovat
smazaný uživatel
zápas s Nadalem neviděl skoro asi nikdo ty chytráku, protože to Rosola neznal ani Rafa.

a ted malinko statisky ty chytráku 1 kola GS:

2013 AO Baker, FO Riba Madrid, Wimbledon Reister, US Becker

2014 AO Robredo, FO Veselý, Wimbledon Paiere, US Corič

2015 AO De Schepper, FO Ymer, Wimbledon Gulbis, US Donaldson

přeber si to jak chces
Reagovat
EllNino
jasně, neviděl ho skoro asi nikdo, pak kdo je tu chytrák ...a rosol vstoupil do podvědomí už v roce 2010, kdy vyhrál nad Melzerem na RG, tehdy hráčem top 10 ...
Reagovat
smazaný uživatel
v roce 2010 skoncil na RG v 2 kole kvalifikace. Nevím odkud čerpáš tyto informace.....
Reagovat
EllNino
dobře tak 2011 to na tom moc nemění :) rozhodně nejsem jeho obhájce, občas mi svými řečmi taky pije krev, ale tenista je to kvalitní, když má den, což už několikrát ukázal ...povaha je jedna věc, ale když se dívám na čistě tenisovou stránku, je občas radost se na to dívat ...a jinak se měj, čus
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem se včera dost bavil u Radka Štepánka, sympaťak a taky super tenista toho beru se vším všudy a smekám klobouk. Taky se měj, čau
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek a sympaťák? LOL.
Reagovat
Tornes
Já u Štěpánka nejvíc miluji, jak je teď strašnej českej srcař a reprezentant a všechno, jak ho skoro všichni vyzdvihují jako snad nejldůležitějšího hráče atd... A jak všichni dávno zapomněli, že to byl právě Štěpánek, který x let vůbec nechtěl hrát, i když tehdy s Novákem (a poté s Tomem) mohli vytvořit velmi dobrou dvojici, a že dost pravděpodobně právě kvůli jeho kašlání na reprezentaci jsme jedinkrát v historii sestoupili ze světové skupiny. Člověk zapomíná rychle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mně jde spíš ale obecně i o jeho povahu. Na okruhu příliš oblíbený není, vzpomeňme třeba na incident s Tipsarevičem atd. Navíc se občas chová podrážděně a arogantně. Ale nechci kazit jeho den. Já mu dnes fandil.
Reagovat
Tornes
No a teď mi řekni, kterej z nich byl 40-50. na světě v době, kdy spolu hráli? Kterej, chlape? To byla tvoje hláška - a je úplně mimo.
Reagovat
Tornes
Neviděl skoro nikdo - no to ?rásně ukazuješ, jaký jsi "fanda" tenisu, když jsi v té době neznal Rosola. Jsem si celkem jistý, že hodně velká část uživatelů tohoto portálu, z těch, co sledují mužský tenis určitě většina, ten zápas viděla.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel chlape jsem měl tu čest s tím hráčem v určitém věku hrát.Proto soudím. Takže ho možná znám víc než ty.
Možná narozdíl od tebe jsem tenista praktik ne teoretik.
Reagovat
Tornes
Mě je jedno jestli ho znáš a nebo jestli s ním chodíš na kafe - když na něj začneš útočit za rozumně vedený rozhovor, tak ho bráním. Když udělá blbost, budu na něj útočit. Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
za tyhle kecy co říká si piš, že si ho dají jako zákusek.
Reagovat
Tornes
Jo jo, jako si ho dal Wáwra, jako si ho předtím dvakrát dal Rafa, jako předtím Jurgen... Jasné šéfe ;) Máš samozřejmě ve všem naprostou pravdu :D
Reagovat
smazaný uživatel
jak si ho nedávno dal 2x Ymer,Edmund,Bedene,Herbert atd......

Hale jestli ho milujes vylep si ho v pokoji nad postel a nevnucuj mi tady jaký je to frejer

4 vetší vítězství za karieru slušný počin
Reagovat
Fandina
nevím, jestli ho on miluje, ale že ty ho nenávidíš je jasné
Reagovat
smazaný uživatel
nenávidím je silné slovo,prostě neuznávám!!
Reagovat
Tornes
Hele, jestli ho nenávidíš, vylep si ho v záchodě na mísu, vys*r se na něj a nevnucuj nám to tady.
Reagovat
smazaný uživatel
a ty mi zase nevnucuj jak je dobrej.Toť vše
Reagovat
smazaný uživatel
ale to dělí ty uspěšné od neúspěšných. Vždy je rozhodující výsledek na detaily se historie ptát nebude.
Reagovat
Tornes
A teď jsem se sekl, na GS sice do 5 setů dotáhl pouze 3 zápasy, ale zato dva z těch tří vyhrál. Kdo jiný než hráč, který ma na GS bilanci s top 10 hráči 3:2 (před zápasem 2:2) má říct, že s nimi může hrát vyrovnaně a občas je i porazit?
Reagovat
baggik
Tak ono se mu to vrací z druhé strany. Hráči mimo top 100,top 200, top 500... My se z toho aspiku nepoděláme!
Reagovat
smazaný uživatel
to ze sa "nepodela",ved to je u profikov samozrejmost-teda aspon by mala,cital som clanok,Rosol by mohol konkretizovat,ktory hraci su z top5 "podelany"uz pred zapasom,ked to uz naznacil
Reagovat
vrabejka
Máme tu den 3, doufejme tentokrát věž deště a že se odehraje celý zápas.
Zajímavé zápasy:
Berdych 1-3 Pospíšil - Berdych má nejhorší formu za posledních 5 let. S Vaskwm má navíc negativní bilancí 0-2. Nečeká ho nic lehkého.

Stepanek 3-2 Murray. Dokáže Radek dokonat šokující vitezstvi nebo bude muset sklonit hlavu před soupeřem jako Rosol?

Angie 2-0 - Angie čeká vítězka Norimberku takže nic jednoduchého ale snad to zvládne bez komplikací.

Fran 2-1 Mladenovic - Fran umí být stále na antuce nebezpečná. Kiki se ale za poslední turnaje zlepšila. Čekám 3setovou bitvu.

Siegemund - Bouchard - Těžká souperka pro Genie na úvod. Pokud chce ale zpátky na vrchol musí tyhle soupeřky porážet.

Katka - Carla. Preju si upset ale těžko říct. Musela by Katka odehrát životní zápas .
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace-svetovy-pohar/270172/hotovo-jagr-nejede-na-svetovy-pohar-mrzi-me-to-rika-gm-tymu-rucinsky.html

Překvapení pro mne. Čekal jsem, že ho překecaj. Co se dá dělat. V březnu byl na Fortuně kurz, že pojede, na výši 1,6....
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň on má soudnost, když už jí nemají trenéři a "trenéři".
Reagovat
smazaný uživatel
Rozmyslam, ze by sa nám dost zmenila história, ak by sa hralo na dva vitazné..Roger by napriklad prisiel o W12 a hlavne RG09. Na druhu stranu by uspel s Del Potrom v NY..

Murray taktiez o W13 a Britovia by čakali dodnes..Andy je uplny specialista na otacanie nie z 1:2, ale skor z 0:2, avsak vacsinu tych otočiek na turnaji aj tak nepremeni na celkovy triumf.

Nadal by prisiel o RG11 a W10, naopak neprehral by pred rokom s Fogninim :)

Djokovic?..v prvom rade by prehral obe vyhrate SF s Federerom v NY..a Rafa by sa stretol konečne s Rogerom vo finále, hneď dvakrát.. takze pri Nolem to je USO11..A samozrejme W15, W14, AO12..Dohromady 4 kusy..Naopak, pokračoval by na RG 10, kde prehral z 2:0.

*pozn: treba to brat s rezervou, tretie sety v TB som bral ako vitazné, hoci v rozhodujucich setoch sa TB nehrá. Príklad, Nadal - Isner RG11 (6:4, 6:7, 6:7, 6:2, 6:4)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer by vyhral aj so Safinom to bájne semifinále v Austrálii...Naopak v roku 2008 by vypadol v tretom kole s Tipsarevicom..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by víc zajímala statistika na 4 vítězné.
Reagovat
dappe
S rezervou by se to mělo brát celé, protože favorité vědí, že se na ty tři vítězné hraje už před zápasem, proto se po prvním prohraném setu nic zásadního neděje. V případě, že by se hrálo na dva vítězné tak by v 90% procentech druhé a třetí sety vypadaly úplně jinak než ty, po kterých se dostali do stavu 0:2 nebo 1:2 na sety. Navíc na druhou stranu kurtu by možnost strachu z vítězství atd. přišlo také dříve. Určitě by bylo více překvapení, ale takhle, kdo by o co přišel, se podle mě tvrdit nedá.
Reagovat
dappe
Jako příklad máme hned včerejšího Murrayho...hrát se RG na dva vítězné sety, tak jaká je pravděpodobnost, že by to skončilo 3:6 3:6? :D Murray by velmi pravděpodobně vyhrál 2:1 na sety. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to jasné ;)

Hoci včera...Práve vcera si myslim, ze by bol ten prípad, kedy by Andy kludne zapas mohol prehrat 0:2, on fakt bol este v lese v druhom sete, nadaval, nevedel co hrat..
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím. To bylo takový to, když hraješ s týpkem, který je třeba o dvě úrovně horší než ty a protože víš, že nemusíš podat stoprocentní výkon, tak ti ty údery zas tolik nejdou (podvědomně nehraješ stoprocent), ale víš, že ho stejně porazíš. To měl i Andy. Kdo jeho zápasy sleduje, tak ví, že on nadává daleko víc, v tom druhým setu nadával na své poměry dost střídmě, takže podle mě zas tak nervózní nebyl. Pořádně se začal hecovat ve třetím, protože tam věděl, že už musí prostě.
Reagovat
smazaný uživatel
Može byť.

Su to vsetko spekulácie, osobne si hlavne myslim, ze outsidery by hrali v týchto zápasoch set od vitazstva inak, podvedomie nepusti, lahkost sa vytratí.
Reagovat
Frick
Místo Singapuru bych raději koupil Zhuai. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
To by nedávalo moc smysl.

1. Petra (Singapur) přitáhne k TV víc diváků než Lucka (Žuhai)
2. celkově atraktivnější startovní pole v Singapuru (i když v Žuhai to možná bude zachraňovat Maria Š., ta už kvalifikaci do Singapuru asi nezvládne)
3. Singapur nabídne kromě Petry v singlu i 3 Češky v deblu (včetně Lucky, která bude muset po finále spěchat do Číny)

Takže pokud si ČT mohla práva finančně dovolit, tak je Singapur logická volba.
Reagovat
Dobry-den
Petra a Singapur...hahaha. Díky tobě dneska neusnu :D :D :D
Reagovat
baggik
S tou Petrou to taky nějak nechápu. Ty jsi asi dlouho neviděl ani žebříček ani Peteu na kurtu co?
Reagovat
misa
Petra má do Singapuru daleko a Lucka do Číny ještě dál...
Reagovat
smazaný uživatel
Dejte tomu pár měsíců a uvidíte. U Petry stačí jeden big hit, u Lucky pár menších.
Reagovat
misa
Postup obou do sf. právě probíhajícího turnaje by určitě pomohl :)
Reagovat
Frick
Že vás nedlouho před přerušením zápasu Radka s Andym zaujal detailní pohled na výtahy na Eiffleovce. Pro zajímavost - vzdušná vzdálednost je 3,5 km.

Speciální objektivy (v ceně až milionů Kč) pro TV kamery mají až 100x násobný zoom.

Pokud nemáte zbytečné miliony, můžete si za necelých 15 000 kč koupit Nikon P900, který má objektiv s 83x násobným zoomem.

https://www.youtube.com/watch?v=KnRiZrVq2MA - podobná vzdálenost
Reagovat
kada.tom
jo, ty výtahy na Eiffelovce jsou parádní, mohli by takhle zabírat i další dominanty Paříže :-)
Reagovat
smazaný uživatel
že se zrovna RG hraje na 3 vítězný, jinak bychom tu dneska měli 2 senzační české výsledky.
Snad to aspoň Štěpec zítra dotáhne.
Reagovat
Fandina
Kdyby se hrálo na dva vítězné, tak by se možná protihráči hecli dřív než se hecli teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Skor sa v plnej nahote ukazuje nezmyselnosť téz hrať GS na dva vitazné.

Po prvom kole by bol GS bez nasadenej trojky a stvorky, hoci obaja v dlhodobejšom horizonte svoje kvalitu ukázali/ukážu. A presne o tom má GS byť, náročnejší, dlhší, spravodlivejší.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak se ukazuje nesmyslnost hraní GS na tři vítězné. Zbytečně to natahuje program, což je v případě nepřízně počasí dost pitomá komplikace.

A spravedlivější to není ani o píď.
Reagovat
Fandina
Ve hře na tři vítězné sety se víc prověří, kdo je lepší i výdrží. Nesmyslné to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nech sa hrá na jeden vitazný!...

To bude rovnako spravodlivé a úplne super kompatibilné aj s nahusteným programom.
Reagovat
smazaný uživatel
A já bych ten 1 set zbytečně neprodlužoval a hrálo by se jen na 1 game. Předzápasové losování o to, kdo půjde na servis, by hned mělo větší náboj :)
Reagovat
Roger_Federer
To je presne to co ti uz dlouho vysvetluju.
Vylez ven, let se podivat zive na nejaky turnaj , nejlepe Granddlem a pochopis, ze to proste minimalne u muzu ma svoje kouzlo a ze se to casto lame v 5 setu, v tom je jedinecnost tech turnaju..
Reagovat
smazaný uživatel
A ty pochop, že to je jenom tvůj subjektivní dojem.
Reagovat
slacker
nestekej prcku
Reagovat
skott
tak já grandslamy navštěvuji několik let (vyjma AO), a souhlasím, že hraní na tři vítězné jim dodává společně s Davis Cupem punc vyjímečnosti, který je odlišuje od běžných turnajů. Ale jako přímého návštěvníka je zase tak moc v oblibě nemám. Naopak mě baví mnohem více v televizi, kde si snáze přepnu nezajímvé pasáže na jiné utkání nebo dělám jiné věci, když mě to nebaví. Je třeba si uvědomit, že jen minimum pětiseťáků si udrží úroveň po celou dobu a není nic horšího když si držíš místo na kurtu na následující zápas (mám tím na mysli malé kurty bez rezervace), ale ten probíhající nějací dva šašci prothaují přes tři hodiny a nemůžeš odejít sledovat třeba další souběžně hraný zápas, který tě taky zajímá. Nebo tě třeba i ten pětiseťák baví, ale potřebuješ si odskočit na wc a zpátky už se nedostaneš. Osobně je to pro mě jeden z důvodů proč raději chodím na ženské zápasy a vidím toho podstatně více.
Reagovat
Roger_Federer
Beru, je to opravdu muj subjektivni nazor.
Neumim si predstavit, ani nechci ze by k tomu opravdu doslo a hralo by se to na 2 sety.
Reagovat
janek_da
Mi se nelíbí ani běh na 10km. Kdyby ho tak zkrátili na 4km. 5km pak třeba na 2.5km.

Dobře to udělali v běhu na lyžích, kde dali hromadné starty. To pak 2 a půl hodiny nemusím závod vůbec sledovat a mrknu až na poslední kopec a Nortuga, jak je zas první. Předtím jsem jak blbec vysedával a počítal časy celou dobu závodu.
Reagovat
Kozoroh
Jeden z faktorů, který v mužském tenise umocňuje vyjímečnost čtyř GS turnajů jsou zápasy na tři vítězné sety. Zvlášť pětiseťáky (Djokovič-Nadal na AO 12, Nadal-Federer ve WCh 2008 nebo Djokovič-Federer ve WCh 2014) jsou výkladní skříní tenisu. Právě v těch setech (čtvrtý, pátý), ke kterým na běžných turnajích nedojde, můžeme častokrát vidět nejlepší hru obou hráčů, dramatické otočky skóre aj.
Reagovat
brixner
ty tomu ale fakt houno rozumíš!
Si normální??
Reagovat
Fandina
něco mi to připomíná
Reagovat
Fandina
gratulka. První start na GS v hlavní soutěži a zvítězit, to je dobré. Adamova hra se mi líbí, hraje hlavou a to je super. Gratulka a jen tak dál.
Reagovat
safi1313
Dalo se čekat, že 3. set Radek nevyhraje,proto měl co nejvíce set natahovat..Když už pominu výsledek 6:0, měl si zažádat o medical time out třeba po 3. či 5.gemu... Věřím že by se to dalo natáhnout tak, aby se 4. set rozehrál až zítra...Ale i tak věřím, že Radek to zvládne!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Za toto by ťa alianca pre fair play a rada športovej etiky nepochválila :)
Reagovat
safi1313
když si v hokeji minutu před koncem vezme tým timeout, aby první pětka mohla oddychnout a pokračovat, tak totaky není mimo rámec fair play :-)...ne, jasný chápu, ale to že ho bolej záda a potřebuje 10 minut medical by nebylo nic proti ničemu...každý by věděl že tahá čas, ale podle pravidel by bylo vše ok...
Reagovat
Fandina
Jenže MT je určeno pro zdravotní problémy time aut jako takový je v rámci pravidel určen na poradu týmu, je na týmu, kdy to udělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaska, chápem..Tiež som nad tým medicalom rozmyslal...:)

A hned na to ma napadlo, ako by som bol prvý, ktorý by toto nemorálne gesto kritizoval, ak by sa to stalo na druhej strane. Ľudia rozmýšľajú v tendenciách :)
Reagovat
vrabejka
Radek na PCH hned po Angie. No doufám že to holky natáhnou aspoň do 1 abych to stihl. Pršet zítra nemá?
Reagovat
PetaM
Nevím, jestli to tady někdo psal, ale:
ČT Sport koupil práva na Montreal, New Haven, Mosku a TM :)
Reagovat
PetaM
*Moskvu
Reagovat
Fandina
TM holek?
Reagovat
PetaM
Ano, Singapur :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Singapur :)
Reagovat
EllNino
neke :D
Reagovat
bIbec
hezký!
Reagovat
bIbec
akorát je blbý, že zrovna ten Motreal a New Haven se hrají v blbou dobu. Lepší by byly nějaké evropské nebo asijské turnaje. Ale i tak příjemné překvapení, to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná tím, že se hrajou v blbou dobu, vyšla ta vysílací práva levněji..
Reagovat
Fandina
Jak je to s cenou nevím, ale tohle by mělo logiku. Jinak New Hawen se vloni hrál od 18 hodin, takže to zase tak hrozné není.
http://www.tenisportal.cz/new-haven/2015/wta-zeny/
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, kde na to berou tolik peněz? Stoprocentně žádná veřejnoprávní stanice na světě nevysílá v jednom roce MS v hokeji, Světový pohár v hokeji, Olympiádu, EURO, prestižní tenisové turnaje, Roland Garros. NEuvěřitelné, klobouček.
Reagovat
misa
To mohli loni, letos už mají české tenistky o dost horší výsledky. Ale Petra by mohla v oblíbeném New Havenu něco uhrát.
Reagovat
rusedski
Řekl bych, že Radek měl po druhém setu v hlavě, že další set už nedá, a že to jenom nějak dohraje a přeruší se to po třetím setu...jenže to šlo až moc rychle (3.set míčky 6:25) a tak došlo i na další set... :/
Reagovat
vrabejka
Pro Radka asi nejlepší závěr. Zregeneruje, Andy může zaslat začátek, Radek se vrátí do 4.setu a urve ho. Toto je hratelné věřím že ho porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
mám stejný názor
Reagovat
smazaný uživatel
Radek si odpočine a zítra toho nafounkánka dorazí
Reagovat
smazaný uživatel
Inak by sa zacinalo za stavu 3:3...

Pre Stepanka by bolo lepsie, kebyze sa hned zacne hrat piaty set podla mna..V tej dohravke stvrtého sa Andy len rozpinká.
Reagovat
kada.tom
No, snad to zítra Andy dovede do zdárného konce.
Reagovat
Mayo
Pixe škoda že sa nedohral set... Snáď to zajtra dá Andy ale bude to tažké
Reagovat
babolat.cz
pěkný večer, snad to zítra dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si Štěpec vybral všehcno štěstí. Lajna zvenku, páska mu zpomalila míč a při finálním úderu trefil pásku. :D
Reagovat
Lunej..
Tak finito, nabrat sílu na zítřek a dokončit demolici. ????
Reagovat
Mayo
Lec gou Endy
Reagovat
PetaM
Dokud měl navrch tenis, bylo to super. Teď má navrch kondice a je zlé :( Co už. Čekali jsme prohru, ale kdyby to bylo ve třech, nebolelo by to :D
Reagovat
kada.tom
na kurtu č. 1 už je hra přerušena
Reagovat
Lunej..
No ty jsi tady nejvíc křičel ať se hraje.
Reagovat
kada.tom
no však jo, jen ať hrají :-)
Reagovat
Lunej..
Tak se raduj, že Radek hůř vidí.
Reagovat
PetaM
On Murray Radka neumí porazit za dne, tak to musí udělat aspoň v noci. Jinak by se chudáček poroučel s turnajem v prvním kole :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bennetka s Poiullem skoncili tretí set 10-15min po tretom sete Andyho s Radkom a stvrtý uz nezacali.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to bude tohle... :D
https://www.youtube.com/watch?v=xuOnePNlOgY
Reagovat
kada.tom
jojo, nikdy jsem neslyšel tohle Andyho tak často opakovat :-D
většinou si vystačí s "kamán" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to těžké, Radek počítal, že po třetím bude konec, beztak to schválně vypustil. Teď blbě vidí skrz čočky, je frustrován, že se hraje, takže celé zle.
Reagovat
Lunej..
Čočky jsou v tomto blbé, když je šero, jenže kdo to nezná, nepochopí.
Reagovat
kranyz
On vidí hůř, ale nepřerušilo se...Bennetka-Pouille uz je cca 7minut přerusené a tam to šlo, tady ale museli 4.set začít. Nechápu
Reagovat
historik
štěpec teď...na klobouček
Reagovat
misa
krásné :)
Reagovat
historik
8 her v řadě...začíná to být blbý
Reagovat
patriks
Není Štěpánek nějaký labilní ?
Reagovat
Mayo
Stepaneka vyslobodi tma ináč by asi fyzicky odišiel v prípadnom piatom
Reagovat
smazaný uživatel
Pátý nebude určitě, i kdyby ho radek prohrál za dalších 15 minut.
Reagovat
PetaM
Bych se nedivil, kdyby si Andrew vyfuckoval pátý set ještě dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, on zítra od 11 hraje Berdych. Jsem si naivně myslel, že budou dávat Katku...
Reagovat
Lunej..
Naštěstí.. tak si pusť stream :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neraď. :D
Reagovat
Lunej..
Nehořekuj :D
Reagovat
smazaný uživatel
A co když mu Esterka zase nedá a dopadne to jako minule? :D
Reagovat
Lunej..
Ha ha ha, ty si radši hlídej svoje stádečko, ať se ti to tam nehádá :D
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, rušivý element už byl odstraněn. Zítra Kikina proti Schiavone, to bude mač, ale sledovat to rozhodně nebudu... :D
Reagovat
A.R.R.
Dyk je to stařenka, tak radit musí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to vím i bez ní, že si mám pustit stream. :D
Reagovat
A.R.R.
Víš nevíš, radu máš a dokonce zdarma :-D
Reagovat
bIbec
Taky bych raději koukal na Katku a Karličku. A asi i budu :-)
Reagovat
Mayo
Becker špehuje Andyho uz v prvom kole :D pripos.aty tabor
Reagovat
smazaný uživatel
No tak snad ho Djoković neplatí za to, aby honil po Paříži černošky, ale aby sledoval soupeře, co je na tom divného?
Reagovat
baggik
Becker se přišel podívat na Radka
Reagovat
mahycek
Nevadí, ať Štěpec na tento set brzo zapomene a soustředí se na čtvrtej a vyhrál ho. Do pátého raděj ne. Když to Rosol nedotáhl, tak alespoň Radek. Na druhou stranu, se ale Djokovičovi velice uleví a kdo ho pak zastaví ???
Reagovat
turista
Novaka Djokoviče nikdo nezastaví!
Reagovat
tito
Našinec ani nestačí psát příspěvky, jak je to teď rýchlé..
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda..Ak by ho prehral 3:6, tak to odpískajú a nikto nepohne ani brvou..

Ale set za 18minut proste nemal prehrat..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tohle byla chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ostatných kurtoch sa este hrá, takze stvrtý set by sa asi mal začať, objektivne.
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
lars
:(
Reagovat
Fandina
Já jsem nevěděla, že má Radek čočky.
Reagovat
Nancy_z
To je známá věc. Nosí je už dlouho.
Reagovat
Lunej..
Nole je má taky ne?
Reagovat
Fandina
U něj je to k poznání, on často oči boulí, natahuje. U Radka jsem si toho nikdy nevšimla.
Reagovat
Fandina
Já ti věřím, já to teď slyšela prvně.
Reagovat
Nancy_z
http://www.refrakcnicentrum.cz/aktualita/cz/18720/rozhovor-s-tenistou-radkem-stepankem.aspx
Reagovat
Fandina
Díky moc, zajímavé čtení.
Reagovat
Mayo
Pome Andy kanar
Reagovat
kada.tom
Všude se hraje, tak ať Štěpánek hraje. Jestli nevidí, nemá tam lézt.
Reagovat
smazaný uživatel
LOL, tak mu odpusť, že má vadu zraku. Měli ho hodit ze skály, když se narodil.
Reagovat
kada.tom
já mu to neberu, ale pokud se hraje všude, tak to musí Štěpánek přijmout a hrát ..
Reagovat
Lunej..
ty jsi opravdu někdy nemožnej.
Reagovat
tito
Tak čestný gem a půjdeme do čtvrtého. Předpokládám, že o dva brejky se už Radek honit nebude. Ale zase natáhl by čas...
Reagovat
smazaný uživatel
Natáhnout čas je teď jediná možná taktika. Síly mu viditelně ubývají a tímhle tempem by to Andy mohl otočit ještě dneska..
Reagovat
rusedski
To je bohužel tak rychlý, že si Murray vyřve ještě pokračování a stihne před přerušením ještě aspoň brejk... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk se učí na maturitu, nevnímá svět, a někdo za ním dojde s tím, že Štěpánek vede 2:0 nad Murraym :D to jsou vždycky šoky, když to chvilku nesledujete. Kdybych se na to díval, Murray už je po 3:0 ve vířivce.
Reagovat
kada.tom
Marin to dneska totálně podělal. No, co už.
Reagovat
historik
právě prohrál s nějakým Trungellitim. To je teda síla.
Reagovat
Serpens
super, o jednoho žirafa míň.
Reagovat
smazaný uživatel
tenis je opravdu nejspravedlivější sport. V hokeji by si Radek vypracoval jako totální outsider nějaký náskok, začal by betonovat a měl by ohromnou šanci vyhrát. Takže tam stačí být lepší pět minut třeba, v tenise po celou dobu nebo podstatnou část. (když zrovna nejsi Karlovič)
Reagovat
Lunej..
Karlovič přece jednou nasázel Radkovi snad 60 es (nevím přesně) a Radek ho stejně porazil.
Reagovat
Lunej..
Hm, tak Marin out, mohlo by být ještě jedno překvápko :)
Reagovat
A.R.R.
Bude, Radek si odpočine a zítra Andyho dorube :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo v Davis Cupu 2009 a Karlovič dal 78 es. Pamatuju si, že tenkrát jsme měli nácvik na maturák. Když hráli, tak jsem odjel a když jsem přijel, tak pořád hráli... :D
Reagovat
Lunej..
Nene, to bylo vloni nebo kdy, nevím bohužel ten zápas, ale bylo to na antuce a Radek ho přehrál.
Reagovat
baggik
Byl to davis cup a je to už aspoň 5 let
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo je to nuda, jak se to vezme... :D
Reagovat
Mayo
A aj tak sa spravodlivý tenis nechytá na šport c 1 futbal (:
Reagovat
smazaný uživatel
Který je zase někdy mimořádně nespravedlivý... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak futbal je jediná disciplína, ktorá presiahla úroveň športu a stala sa spoločenským fenoménom.
Reagovat
smazaný uživatel
Fotbal je ve značné výhodě. Hrát ho může kdekoliv kdykoliv prakticky zadarmo. Mě tento sport osobně moc nezaujal. Přijde mi jako trochu nafouknutá bublina.
Reagovat
PetaM
Tvl .. :D Ani jeden míček si neuhrál pořádně a řve tam, jako kdyby nastřílel čtyři světové winnery za sebou :D :D Navíc ta jeho huba ... I pterodaktyl by do ní přistál :D
Reagovat
Lunej..
Tak je to jako v jejich posledním zápase, Andy se taky ve 3. setu rozjel.
Reagovat
smazaný uživatel
taky ho nemám rád,zapomněl že musí vyhrát ještě 3 sety,jestli chce Radka porazit
Reagovat
vrabejka
Pěkně Radek! Ale chtělo by to urvat ještě dnes.
Reagovat
Davor1
To je hračička :-)) Radosť pozerať na jeho tenis, škoda, že takí hráči sa už na okruhu takmer nevyskytujú. Ten zápas vyzerá podobne, ako keď ho porazil v Queense na tráve, tiež to bolo ale hlavne o matnom výkone Andyho ako dnes. Ja si myslím, že to otočí, ale každopádne, ďalšie super predstavenie od Ráďu :D
Reagovat
tito
Že by Andy trénoval krizové varianty jako tuhle Nole? No aby to nedopadlo jak s tím pověstným džbánem a vodou.
Reagovat
Lunej..
Teda Radek školí a školí, kraťas, lob, prostě výsměch.. A Andy se raduje z každého gemu jak mimčo. :)
Reagovat
tito
:-) Radek hraje parádně, ale fakt se divím, že to Andy nechal tak spát, teď už bude mít problém.
Reagovat
Lunej..
Andy Radkovi nějak sedne na té antuce, kdyby to bylo na hardu, možná by to bylo úplně jiné. I v těch delších výměnách Radek stíhal a kolikrát dal najednou prudký winner. Ale síly budou ubývat, moc bych si to přála, ale nevěřím, že to Radek vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, čo teraz..

Skoncit a zregenerovat?..Zas na druhu stranu, dva dni po sebe Murray tak zle hrat nebude...

Takze este nech hrajú. Aspon tretí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tak hodinu se klidně hrát může. V Paříži zpadá slunce tak o půl hodiny později jak u nás a o hodinu než v Bratislavě. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Viem, ale dnes nebolo dvakrát slnečno a zápasy sa ešte pred rokom zvykli prerušovať aj hlboko pred 21:00..
Reagovat
smazaný uživatel
Dostat českýho tenistu do pavouka je prokletí. Djokovič, Nadal, Stan a teď Andy by mohli vyprávět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je kanec. Já normálně koukám na mužský tenis a baví mě to... :D
Reagovat
misa
Tak to je pro hráče to nejlepší vysvědčení.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se rýsuje překvapení, tak jsem si to pustil. :) Ale česká liga v mužském basketu, ta mě teda tuze nebaví... :D
Reagovat
Fandina
Mužský tenis je super, dynamický, rychlý a má to logiku. Já se na něj dívám moc ráda. U holek nikdy nevím, jak to dopadne, to je také zajímavé, ale na výkony kluků se dívám raději.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě nebaví, že se to hraje na tři vítězné sety. Na holky bych se třeba těch pět setů někdy vydržel dívat, to jo. :D
Reagovat
historik
jak dlouho ještě můžou hrát? Chtělo by toho dneska odehrát co nejvíc.
Reagovat
kada.tom
Strašný od Andyho dneska ... Štěpánek ho rozebírá na součástky. Bohužel. Snad se Andy vzchopí, přece nechce být vyřazene v 1. kole ...
Reagovat
Lunej..
ty radši fandi Marinovi, uděláš líp :)
Reagovat
smazaný uživatel
vyletí Murray v 1.kole!
Reagovat
Lunej..
co se děje? To jsem nečekala, že dá Radek dva sety.. :D Krásný tenis...
Reagovat
misa
Umí hrát tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je v parádní pozici. Protože buď tento set vyhraje a bude, nebo prohraje a přeruší se to, načež zítra do toho může vletět jak dnes.
Reagovat
tito
Přesně tak. Šanci má.
Reagovat
smazaný uživatel
Radek Djokovič.
Reagovat
Lunej..
Uf, škoda té minely se smečí, přesně jako dneska Stan, volný kurt a oni dají out
Reagovat
MartinPa
Teda jestli Murray reprezentuje současný herní styl , tak je to snad ta nejhorší reklama - bez nápadu, vracečka a čekačka, že se snad soupeř další úder vyhodí :-(
Reagovat
babolat.cz
a co má vymýšlet? Radek je bezchybný a přemýšlí!
Reagovat
lars
Kdyby byl bezchybny, tak by uz vyhral zapas :)
Reagovat
Jabadu
"Proč já?! ... Proč zrovna já?!! ..."
:-)
Reagovat
Lunej..
to byla ale výměna, co ten Radek uběhá... a ještě dá stopbal a Andy do sítě.. super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze Radek nevyhrá a nemá dospelého syna. Ten by zajtra mohol prist do práce a prehlásit:

"Moj foter porazil Murrayho"

:)
Reagovat
Lunej..
2x :)
Reagovat
PetaM
A ostatní by se zeptali: "Kdo je Murray?".
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten se špinavou nohou. A ostatní. AAAA.
Reagovat
Lunej..
:D:D:D konečně je tady taky legrace
Reagovat
Fandina
legrace je tu pořád, jen ji musíš vidět
Reagovat
Lunej..
Já tě tu nemít, tak jsem totálně v háji...
Reagovat
Fandina
nelži
Reagovat
Lunej..
Nemám zapotřebí lhát.
Reagovat
Fandina
to ti nevěřím
Reagovat
Lunej..
To přece není důležité, hlavně, že si věřím sama.
Reagovat
Fandina
Pro mě důležité co si myslím já. To je logické ne.
Reagovat
Lunej..
Jasně. Tak já jsem dovařila. Hezký večer.
Reagovat
Fandina
Bože muj.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
baggik
To by se nezeptali. Všichni přece znají Ghostbusters, Na hromnice o den více a Charlieho andílky.
Reagovat
Fandina
Proč dospělého, myslíš, že děti tomu nerozumí?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože děti nechodí do práce. :-)
Reagovat
Fandina
no jasné ........... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
chtělo by to 2:0 na sety a přerušit do zítřka na regeneraci
Reagovat
smazaný uživatel
WAVRA tedy vypadal lépe ,než Andy.Snad to nezakřiknu
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je ten Radkův forhend docela bizár. :))
Reagovat
babolat.cz
proboha, kdo je to Trungelliti?
Reagovat
Fandina
Že by tenista, proboha?
Reagovat
historik
už prohrává 1:2 na sety. Že by?
Reagovat
Lunej..
to snad ne, co dělá ten Káďa?
Reagovat
tito
Andy už nevysílá laserem paprsky, posílá na Radka celou mříž. Ale stejně se mu divím, že hraje tak pasivně a nechává aktivitu na soupeři. Těch možností, kdy mohl hrát razantněji bylo dost. Tomasinho, nic?
Reagovat
Roger_Federer
Spoleha nato, ze se Stepanek unaví, ví ze herne na neho nema ;).

PS: Necekal jsem, ze se budu uz prvni kolo bat o svoji investici;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom si nastavil budíka na buducu stredu, od stvrtfinále...

Inak suhlasim, Andy nemá ako prehrat..Jedine, ze by zacal pinkat, vyhadzovat sa a byt evidentne nervozny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady není o čem. Radek je bez šance. Tom je určitě klidný. Taková pěkná pondělní exhibice, kdy každý ví, jak to dopadne, ale Štěpec baví diváky.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set sa určite dohrá, ak by to skončilo napr 6:3, tak sa mozno začne aj tretí...

Ja si pamatam, ze Monfils s Fogninim raz hrali do 21:40, a bol to prvý tyzden turnaja...Ale to hral domáci tenista, ktorý chcel pokracovat, Stepanek nema taku poziciu.
Reagovat
HECIS
Kurde Andy poooooooojd
Reagovat
smazaný uživatel
podání je zpět
Reagovat
Carloss
teda sledovat radka to je jak pít to nejlepší víno. je na něm vidět jak se tím zápasem baví.
Reagovat
babolat.cz
souhlas. Já pro jistotu piji i výbornou Rioju a Radek to jen zpříjemňuje.
Reagovat
Lunej..
Aby ne, sám ví, že má své limity, jsem ráda, že po té operaci zad se vrátil ke své hře, protože zpočátku byl hodně na BL a ten pohyb taky žádná sláva. Tak proč si to neužívat, kdoví jak dlouho bude mít ještě šanci hrát na GS :D
Reagovat
MartinPa
Krásná hra, škoda, že takový hráči mají dnes přes 30 a doba přeje vracečům.
Reagovat
smazaný uživatel
Radku come on!
Reagovat
kada.tom
Takhle jo ... a Andy, jedem :-)
Reagovat
Jabadu
"Andy, pro čtenáře Daily Week. Jak jste si užil dnešní zápas?"
"No vohromně, ty vole!!"
:-)
Reagovat
vrabejka
Radek narozdil od Madridu je mimořádně efektivní a je jasně lepší. Snad dnes získá ještě set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Najvacsia sranda je to, ze ked Stepanek nebude vladat, tak sa zápas preruší pre tmu :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak jinak?
Reagovat
Lunej..
tak rychle vyhraný 1. set jsem nečekala, no tak teď se má Radek asi na co těšit :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne 2 prohraný pětiseťáky!!?
hlavně se modlit za Radkovy nohy
Reagovat
kada.tom
Andy, Andy ...
Reagovat
MartinPa
Štěpec zatím hezky s citem kojící ženy.
Reagovat
smazaný uživatel
Len aby čoskoro nestratil mlieko.
Reagovat
MartinPa
:-) počítám, že to ztratí za 2 sety, holt pro Andyho hraje delší doba strávená na kurtu - leda by to Štěpec nějak haluzově urval dřív
Reagovat
kada.tom
Andyho lituju, že musí hrát zrovna se Štěpánkem. Snad ho zvládne porazit.
Reagovat
tito
Andy celý nadšený, že hraje s Radkem. Ví, co ho čeká celý zápas. Doleva, doprava, sprinty dopředu, dozadu, komické vložky. Je ale fakt, že Radek umí počechrat nervy jako málokdo.
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
pockerface
Andy asi nebyl nadšený, když viděl los :-). Možná, že Radek je do Q jediný ze kterého má nebo měl Andy vítr.
Reagovat
Lunej..
Hlavně, že jsou nadšeni diváci:) Radek už je dávno mrtvý při pohledech, které na něj vrhá soupeř:)
Reagovat
tito
Možná ani ne tak z výsledku, jako z toho, že se stane třeba 50x obětí nějakého tenisového fórku a na konci se bude tleskat hlavně soupeři. Koneckonců ve vzájemném utkání v Madridu byl Radek úspěšný na síti myslím 38x :-)
Reagovat
Lunej..
Andy tohle neumí unášet, na rozdíl třeba od Djoka, který s Radkem vyloženě hráli atraktivitu pro diváky, i když Novak věděl, že by Radka rozdrtil hned. Prostě Andy bez humoru.. ale on i Tomáš měl Radka plné zuby, když s ním hrál, aby ne, když je tak rád nalepený na BL a musí pořád makat dopředu :D
Reagovat
babolat.cz
Inu anglosasové nejsou slované. nejsme chladní, jsme lidští a to se mi na slovanech líbí více.
Reagovat
Lunej..
:D:D že to píšeš zrovna ty, to mě rozesmálo, fakt. Hlavně "jsme lidští", ještě ti tam chybí "jsme milí, chápaví a tolerantní" a vyhlásím tě bavičem roku TP :D
Reagovat
babolat.cz
co kecáš, vůbec mě neznáš...nemůžeš mě soudit dle mých antipatií k Aspikovi.
Reagovat
Lunej..
Tak nic jiného tu nepředvádíš, ale určitě jsi v reálu velmi příjemný a milý člověk. Jen na TP to není poznat, ale třeba se dočkáme :)
Reagovat
babolat.cz
třeba ano. Ale teď tlačíme Radka...
Reagovat
Fandina
antypatie k jednomu člověku stačí, aby si člověk o něm udělal obrázek
Reagovat
Fandina
antipatie
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes už pomaly taká tenisová klasika.

MurrayRadkárna :)
Reagovat
rubens
fakt zábavnej tenis. Jak vypadají komické vložky?
Reagovat
tito
Tys to neviděl třeba hned na začátku při Andyho podání? Jak Radek reagoval na ten sporný míček? Neříkám, že je to vždy vtipné, ale líbí se mi ta Radkovo potřeba dělat show. Někdy mám pocit, že je pro něj větší odměnou potlesk za nějakou parádičku, než samotný postup. A utkání si užívá jako málokdo. Škoda, že nehraje čtyřhru třeba s Gaelem.
Reagovat
Lunej..
Myslíš, jak si zakrýval oko a dělal ty pohledy? :D
Reagovat
tito
Přesně :-)
Reagovat
Lunej..
Připadalo to vtipné divákům, co se tam culili, jen Andymu ne :)
Reagovat
rubens
nojo, viděl. Ale já myslel, že bych nějaký koupil přítelkyni.. :-)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
pockerface
Škoda, že se nehraje na 1.set, věřím, že by Radek vyhrál :-). Ale při vší úctě k Radkovi si nemyslím, že Andy by pustil 3.sety. Ale přeji Radkovi ať si to užívá, co mu síly budou stačit :-)
Reagovat
Fandina
Jan Hernych je už přes dvě hodiny spolukomentátorem na Eurosportu 1. Hezky se to poslouchá.
Reagovat
kada.tom
jen by mohl mluvit hlasitěji
Reagovat
Fandina
dej si víc zvuk :-)
já se na to soustředím, faktem je, že má nezvonivý hlas, třeba to bude tím
Reagovat
misa
je jeden z nejzábavnějších hráčů na světě a má brejk :)
Reagovat
Fandina
to je reakce, to je super, koho by to napdlo, že?
Reagovat
misa
Laskavě na moje komentáře nereaguj, nestojím o to.
Reagovat
Fandina
To je mi ale jedno. Ty taky o mně píšeš a nelíbí se mi to. Tvůj problém.
Reagovat
pockerface
Ale má pravdu. Radek převádí jeden z nejnápaditějších stylů na okruhu. Před ním je samozřejmě Roger. To je ta starší generace no :-). Tihle hoši ve svých nejlepších letech nehráli bum, bum tenis nebo tří hodinovou pinkanou od základní čáry, ale pestrý tenis, který se snaží hrát jako jedni z mála i dnes.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, Radkovi zápasy jsou vždycky zajímavé, běhá na síť, zkracuje, hraje chytře.
Reagovat
Fandina
Radkovy zápasy
Reagovat
darek.vrana
Roger má možná elegantnější údery, ale nápaditěji určitě nehraje.
Reagovat
pockerface
Tak jsem zvědav jestli dneska Andy a Radek vůbec zápas dohrají. Věřím, že Radek Andyho potrápí a mohlo by se hrát kolem 3 hodin. Ale v Paříži se bude asi hrát max. do 21 hod., pak už neuvidí na míček. Já si myslím, že to půjde do 4.setů a bude se dohrávat zítra.
Reagovat
Stanimal
No v parizi je este o pol 10 svetlo uplne vpohode
Reagovat
Lunej..
Zdá se mi, že Radek šíleně štve svou hrou Andyho už od začátku zápasu, takže Květák asi přitvrdí :)
Reagovat
Lunej..
Radek je na ČT1. Nemusíš mi děkovat.. :)
Reagovat
babolat.cz
stejně děkuji...mooc
Reagovat
babolat.cz
i když jsi myslela ČT4
Reagovat
Lunej..
Komediante :)
Reagovat
babolat.cz
Lunejticu
Reagovat
Lunej..
nemáš nějaký úraz? Hlavy samozřejmě :)
Reagovat
babolat.cz
jsi doktorka? pomohla bys mi?
Reagovat
Lunej..
Nebudu tu vařit nudlovky, na to, že jsi nemocný nepotřebuju doktorát. Užívej si Rafana, než ti za chvíli vypadne a fandi Radkovi. :)
Reagovat
Fandina
žádná nudlovka nikomu neublížila. Jen se hezky uč, jak se dobře vaří.
Reagovat
Lunej..
Mně to neba.
Reagovat
Fandina
Neumíš to.
Reagovat
Lunej..
Mě to neva. :)
Reagovat
misa
Dnes jí zase šibe :)
Reagovat
Fandina
tobě šíbe pořád, tak nezáviď
Reagovat
Fandina
mně také neva co neumíš
Reagovat
vrabejka
V mužích jsme zatím žádné překvapivě vyřazení neviděli. Vypadne Cilic?
Reagovat
kada.tom
Marin už útočí :-)
Reagovat
kada.tom
a otáčí :-)
Reagovat
Lunej..
jdi na to, nejsi favorit, nikdo od tebe nic nečeká, tak právě proto si to užij. :)
Reagovat
vrabejka
Dokdy můžou dnes hrát? Do 9?
Reagovat
kada.tom
snad ... spíš 20:30 bych to viděl
Reagovat
vrabejka
Snad Stepec X Murray dají aspoň 2.sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Stihnou to celé, Master of Clay to dá za 98 minut 6-4 6-1 6-1.
Reagovat
smazaný uživatel
Do 21:00 v pohode..Tri sety sa odohrajú..
Reagovat
vrabejka
Díky moc.
Reagovat
babolat.cz
Nebude Radek a ČT sport?
Reagovat
babolat.cz
Nevíš prosím?
Reagovat
Lunej..
To ses přepsal ne? Na ČT sport to psané není.
Reagovat
babolat.cz
Třeba udělali změnu kvůli atraktivitě. Každopádně děkuji za reakci. Nezanevrela jsi na mě.
Reagovat
Lunej..
Jsem slušně vychovaná, cyniku.
Reagovat
Mayo
Štepánek tipujem, že bude tiež trápiť Murrayho...vidím to na 4 sety
Reagovat
Mayo
Legenda riadne potrápila obhajcu titulu.

Každopádne môj predturnajový tip bol na Wáwru max štvrťfinále
Reagovat
pingwin
Tak kdo hrál s tím Wawrinkou ?? Já myslel, že Rosol .. a ty tu píšeš, že s ním hrála nějaká legenda .
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je legenda legend. Nebýt jeho, má Rafa už minimálně 5 wimbledonských titulů.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
safi1313
Co je to za strašnou ženskou, která komentuje na Eurosportu? To je něco hroznýho to poslouchat...to nemají nikoho normálního kdo by to komentoval?
Reagovat
slacker
Fandina
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Fandina
Nevíte opravdu někdo, kdo spolukomentuje zápas na Eurosportu 1?
Reagovat
kada.tom
Jan Hernych
Reagovat
Fandina
díky, já to přeslechla. Nikdy jsem jeho hlas neslyšela a že je to tenista jsem pochopila, má zajímavé postřehy, trochu jiné než komentátoři.
Reagovat
kada.tom
Nishi super :-)
Reagovat
Kozoroh
http://www.atpworldtour.com/en/news/djokovic-200-weeks-no-1-emirates-atp-rankings

Loni Djoker v počtu týdnů na 1. místě předstihnul Rafana (dne 13. 4.) a Bigmaca (2. 11.). Další na řadě je Jimbo Connors, toho by však mohl předstihnout nejdřív dne 11. 9. 2017.

Za dobu, kdy je Serbinátor králem tenisu vyhrál 7 grandslamů, 3 ročníky TM, 13 turnajů Masters 1000, celkem 28 turnajů ATP. Stanovil rekord v počtu bodů, který činí 16790 bodů z 11. 1. - 28. 2. letošního roku. Po triumfu na loňském US Open se stal prvním tenistou, který v žebříčku ATP dosáhl cifry 16000 bodů, nad níž se s pominutím pauzy v dubnu drží od loňského září doteď.
Reagovat
Roger_Federer
Boha, ty mas jaky problem?, nikdo ti nato uz medice nereaguje a furt to sem budes cpat?
Reagovat
smazaný uživatel
Klid. Už příští týden tady někdo (Nadal/Murray/Wawrinka) Srbovi definitivně zatlačí oči a po Kozorohovi se slehne zem.
Reagovat
Kozoroh
Psíku Fandiny, můj příspěvek má daleko větší informační hodnotu než tvoje vlákna s Fandinou...
Reagovat
Roger_Federer
Mluvim za sebe, nikdo to tady uz nemusi..;), z Fandinou mas v diskuzi hodne spolecnych znaku..
Reagovat
Fandina
Ale no tak, pro pravdu se člověk zlobí. Jsi můj psíček, pořád se na mě odvoáváš, jak mě nikdo nemusí, jaká jsem hrozná. Kozoroh má pravdu, jsi můj psíček, jak něco napíšu, už jsi u mě. Chudinko malinká, je mi tě líto, takhle se přede mnou plazit.
Reagovat
Kozoroh
Řekl bych, že diskuze s Fandinou se na tobě negativně podepsaly. Jiný by na tvém místě zešílel :))
O mé příspěvky o No1eho záznamech a milnících zájem je, zeptej se panzera.dragona, Marducha nebo turisty. Podle sebe nesuď ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš hrál super, ale podobný scénář jsem předpokládal, ale i tak...
Reagovat
peggy
Lukasi,byl jsi vyborny,jen mnel Wavrinka prijit alespon ve tretim kole.
Reagovat
babolat.cz
Stan, Adam, Victor, tak ještě Radek
Reagovat
George_Renel
si každopádně za svůj výkon zaslouží uznání. Škoda, že vyfasoval zrovna hráče první desítky, jinak měl velkou šanci jít dál.
Reagovat
Lunej..
Tak Lukáš na výhru měl, jen bohužel se pak dost často vyhazoval, Stan nebyl stoprocentní, i když pak v 5. setu mu šlapalo podání, i druhé, ale Lukáš bohužel nezúročil svoji šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl. Kdyby hrál proti nějakému vemenu, tak by zahrál jako ještě větší vemeno, jako celou kariéru.
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jako kdyby nikdy nic nevyhrál a on byl 26 na světě. Trapné.
Reagovat
Lunej..
Co sem pleteš nějaké kdyby a jeho kariéru? Dneska na Stana měl, bohužel nevyužil BB. A hlavně bojoval i za stavu 4:5, kdy mu dal Stan druhým marným MB malou šanci.
Reagovat
Andrew89
Moc si Fandiny nevsimejme..je zmatena. Ono to vedro venku vsem nesvedci...
Reagovat
Lunej..
Reagovala jsem na Ptáka, proto mám napsáno PK :) Ty taky zrovna nevypadáš, že jsi v obraze :)
Reagovat
Andrew89
To melo byt pod babolat :))) jsem se ukliknul
Reagovat
Lunej..
Takže koment je psán pro Raketu? Aha, ok. :)
Reagovat
babolat.cz
No to tedy dává smysl... No jo vedro
Reagovat
Fandina
Není vedro, ale s tebou se normálně bavit nedá.
Reagovat
babolat.cz
Obzvláště těm gerontum
Reagovat
babolat.cz
Přesně rosolovite vemeno
Reagovat
Fandina
Pořád lepší než ty.
Reagovat
Fandina
Nevíte někdo, kdo spolukomentuje zápas Niši Bolelli na Eurosportu 1.
Reagovat
Andrew89
Ty
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
smazaný uživatel
Při zápase Wawrinka - Rosol... :D
https://twitter.com/DonnaVekic/status/734759094784032768
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ten Dimitrov je slabučký.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist