Rosol prohrál s hráčem čtvrté stovky, čtvrtfinále challengeru si nezahraje

2. 3. 2022, 12:59
Aktuality 12
ATP CHALLENGER GRAN CANARIA - Lukáš Rosol skončil na challengeru na Kanárských ostrovech ve druhém kole. Šestatřicetiletý český veterán v souboji o čtvrtfinále nestačil 6-3 1-6 4-6 na 314. hráče světa Nicolase Morena De Alborana ze Spojených států.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol se v žebříčku propadl až na konec třetí stovky a po lednovém čtvrtfinále na challengeru v Itálii se na pár týdnů vrátil na nejnižší okruh ITF.

Ani na jednom ze dvou podniků ITF W25 v Egyptě však triumf neslavil, obě porážky mu uštědřili členové až páté stovky žebříčku, Hady Habib z Libanonu (F) a krajan Marek Gengel (SF).

Další nezdar s žebříčkově níže postaveným, i když favorizovaným soupeřem, zaznamenal bývalý 26. hráč světa na antukovém challengeru na Kanárských ostrovech. Do turnaje sice vstoupil skalpem nasazeného Alessandra Giannessiho, ale dnes nestačil 6-3 1-6 4-6 Nicolase Morena De Alborana ze Spojených států (#314).

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Krisboy
Lukáši, vždycky jsem ti fandil a vždycky ti budu přát jen to nejlepší, ale není tohle už trochu nastavovaná kaše? Není opravdu čas skončit? Po vítězství nad Nadalem ve "W" skončit kariéru v prvních kolech ITF turnajů a kvalifikacích? Často se (nejen) tenistům vyčítá, že hrajou jen pro peníze. Ale tohle se přece nemůže vyplatit ani finančně...smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nikde není psáno, že pak v červnu neprojde kvalifikací Wimbledonu a v první kole dostane koho..smile
Reagovat
Dobry-den
Vždyť nemá na kvalifikaci GS žebříček. smile

Tohle paběrkování už fakt nemá smysl. smile
Reagovat
Hector.Salamanca
V jeho podání to jsou 2-3 lepší výsledky na challenger a je zpátky na pozicích na kvaldu. Chápu, že to ještě chce zkoušet.
Reagovat
Rafaeoli25
No ale vsadím se, že kdyby zítra byl Wimbledon a měl v prvním kole Nadala, tak bude hrát zase jako bůh a minimálně set by urval. Jedno, že jinak prohrává s hráči druhé pětistovky.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že už ne. Nadal je plus mínus stejnej hráč jako tenkrát, Rosol už je za zenitem, zatímco tenkrát byl na vrcholu. A navíc není J1rka.
Reagovat
Ereinion
tak třeba hraje pro radost smile ale je fakt, že tenisti kolem 300. místa už si moc nevydělaj, když odečteme jejich náklady...
Reagovat
Krisboy
Že by ho bavilo stále prohrávat? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale zas má skalp Giannessiho, takže mu zbývá i víc vlasůsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale zase získal skalp Giannessiho, takže má ve srovnání s ním pořád víc vlasůsmile
Reagovat
Krisboy
To jo, to až bude jednou vyprávět vnoučatům, ani mu to neuvěří! smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist