Rosol v Ostravě prohrál se Slovákem Kleinem a čtvrtfinále si nezahraje

28. 4. 2021, 13:32
Aktuality 4
ATP CHALLENGER OSTRAVA - Lukáš Rosol v pondělí na challengeru v Ostravě přerušil sérii čtyř porážek a připsal si své první vítězství od poloviny února. Vítěz ročníku 2010 však další výhru nepřidal, ve druhém kole nestačil na slovenského kvalifikanta Lukáše Kleina.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol si v polovině února v hale ve Francii zahrál finále challengeru, ale na další vítězství čekal přes dva měsíce a slavil jej až na svém čtvrtém letošním antukovém turnaji, když v Ostravě po obratu zdolal Mohameda Safwata.

Na skalp nasazeného Egypťana však vítěz ročníku 2010 nenavázal, v dnešním souboji o čtvrtfinále prohrál 6-7(2) 6-4 2-6 se slovenským kvalifikantem Lukášem Kleinem.

Rosol v úvodním dějství nečelil jedinému brejkbolu a sám měl šest možností, jenže ani jednu nevyužil a tie-break prohrál. Stejně jako v předchozím zápase se mu podařilo rychle stav utkání srovnat. V rozhodujícím setu se však nedostal k jediné šanci na brejk a sám dvakrát ztratil podání.

V hlavní soutěži dvouhry tak z Čechů pokračuje už jen Jiří Lehečka, 19letý talent zítra vyzve nasazenou trojku Benjamina Bonziho z Francie.

Rosol v Ostravě pokračuje alespoň ve čtyřhře, ve které dnes společně se ZdeŃkem Kolářem vyhráli čistě český souboj proti páru Lehečka/Vrbenský.

Vítězně do deblu vstoupili také nejvýše nasazení Roman Jebavý a Igor Zelenay. Česko-slovenský tandem na úvod zdolal 6-2 6-7 10-3 francouzskou dvojici Guinard/Rinderknech.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jaký Tonda, jaké hyeny? Tam hrál Luky s Lukym.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a vítězství vybojoval trochu podle předpokladů mladší Luky. Přeci jen je na tom teď s formou o kus lépe. Ale ten náš zas na antuce umí a uhrál aspoň set...
Reagovat
FulnekUltras
i případné zájemce o FAKTA...

smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=rB_fjIUKg3c
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist