Rosol v Paříži postupuje. Berdych a Štěpánek se loučí po prvním kole

27. 5. 2013, 14:07
Aktuality 337
Tomáš Berdych si na French Open bohužel s nemilosrdným losem neporadil. Šestý hráč světa skončil už v prvním kole po pětisetové bitvě s domácím Gaelem Monfilsem a neobhájí tak loňské osmifinále. Třetí rok po sobě nepřešel úvodní kolo veterán Radek Štěpánek, který nestačil na nejlepšího juniora světa Nicka Kyrgiose. Z českých tenistů tak dnes postoupil jen Lukáš Rosol, který bez větších potíží porazil Španěla Ribu a s Italem Fogninim si zahraje o třetí kolo.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych měl před French Open velmi solidní formu. Na turnajích Masters 1000 v Madridu i v Římě si zahrál semifinále a ve Španělsku si sebevědomí posilnil dokonce skalpem světové jedničky Novaka Djokoviče. Po pátečním losu v Paříži mohl být spokojený, ale jen na částečně. Sice ve své polovině pavouka neměl Djokoviče ani Rafaela Nadala, jenže už v prvních kolech ho nečekali žádní 'nazdárkové' - první kolo Gael Monfils, v případě postupu Ernests Gulbis. 

A hned domácí Monfils se české jedničce stal osudným. Šestadvacetiletý Francouz sice vinou vleklých problémů s koleny vypadl z Top 100, od pořadatelů domácího grandslamu ale dostal divokou kartu a ještě před začátem turnaje se stihl dostat do velmi dobré formy. Nejprve vyhrál challengeru v Bordeaux a minulý týden na podniku ATP 250 v Nice po sérii devíti vyhraných zápasů padl až v boji o titul. Bývalá světová sedmička tak dnes nastoupila už jako 81. hráč žebříčku.

I když Berdych ve třech vzájemných duelech s Monfilsem ztratil jen jeden set, musel se tentokrát sklonit před uměním šikovného tenisty rodičů z Karibiku. Monfils výborně podával, nastřílel 26 es a první brejkbol českému hráči povolil až ve třetím setu. To už Berdych prohrával 0-2 na sety a takový výsledek na grandslamech dokázal otočit dosud jen dvakrát.

V Paříži se mu to mohlo podařit potřetí, neboť třetí i čtvrté dějství vyhrál v tie-breaku a v rozhodující páté sadě měl za stavu 3-2 čtyři brejkboly. Jenže agresivně hrající Monfils měl ve více než čtyřhodinovém utkání v závěru více drzosti, riskoval a rozhodl za stavu 5-5, kdy vzal Berdychovi servis a v následném gamu zápas ukončil. 

Monfils zahrál celkem 66 vítězných úderů, které střílel z každé pozice, a za pomoci zaplněného centrálního dvorce se postaral o první překvapení turnaje.

"Měl jsem šanci rozhodnout v pátém setu, ale nedokázal jsem to. On měl pak svoji příležitost a využil ji. To byl ten rozdíl," citoval Berdycha, kterému nepomohlo ani celkem 72 winnerů, po utkání server ATP Tour. "Hrál doma a je to bezpochyby skvělý hráč," ocenil soupeře sedmadvacetiletý Berdych, který  tak neprolomil prokletí lichých let na Roland Garros, v 1. kole na pařížské antuce prohrál také v letech 2007, 2009 a 2011.

Lukáš Rosol nastoupil v Paříži po třech porážkách v řadě a svůj duel s Perem Ribou nezačal nejlépe, ale jeho soupeř měl navrch jen v úvodních minutách. Český tenista na soupeřův rychlý brejk okamžitě zareagoval, v šesté hře Španělovi sebral podání znovu a úvodní set vyhrál 6-3.

Po zbytek zápasu už byl Rosol při vlastním servisu suverénní, a tak mu k vítězství stačily dvě využité příležitosti při podání protivníka: první přišla za stavu 2-2 ve druhém setu, třetí sadu pak český tenista rozhodl v devátém gamu, po němž brejk potvrdil a ukončil tak zápas.

"Myslel jsem, že bude trochu víc kousat, ale byl to příjemný vstup do turnaje," komentoval. 36. hráč světa Rosol.

Rosol si na Roland Garros zahraje druhé kolo potřetí v řadě. Nejdále došel v Paříži předloni, kdy překvapil a po úspěšné kvalifikaci si zahrál třetí kolo. O to bude letos bojovat s Italem Fabiem Fogninim, který rovněž ve třech setech porazil Němce Andrease Becka.

V případném třetím kole by se Rosol mohl utkat s Rafaelem Nadalem, kterého senzačně porazil na loňském Wimbledonu. "To je ještě daleko," utrousil český tenista.

Štěpánek: Neproměnit 6-1 v tie-breaku, to už by mělo být trestné
Zatímco Rosol ve francouzské metropoli v posledních letech pokaždé přešel přes svého prvního soupeře, Radku Štěpánkovi se na Roland Garros vede výrazně hůř. Dvakrát po sobě vypadl hned v úvodním kole, předloni s Richardem Gasquetem a v loňské sezoně s Belgičanem Goffinem, a stejně dopadl i letos. Tentokrát mu stopku vystavil osmnáctiletý Nick Kyrgios, vítěz letošní juniorky na Australian Open, který tak zvládl svůj dospělý grandslamový debut.

Český tenista, který v lednu podstoupil operaci krční páteře a nyní se snaží znovu dostat do formy, měl dnes jako první šanci sebrat soupeři podání. Kyrgios ale ve druhé hře odvrátil oba brejkboly a od té chvíle při svém servisu Štěpánka dlouho k ničemu nepustil. Úvodní set tak dospěl do zkrácené hry, v níž karvinský rodák neudržel mírné vedení a tie-break prohrál 4-7.

Ještě hůř pro Štěpánka bylo, když v následující sadě za stavu 1-2 poprvé v zápase ztratil podání, český tenista si ale servis vzal okamžitě zpátky a po zbytek setu už si podání hlídal. Stejně si ale vedl i jeho protivník, a tak podruhé přišel na řadu tie-break, v něm Štěpánek promarnil obrovskou šanci na vyrovnání. Ve zkrácené hře vedl už 6-1, Australan s řeckými kořeny ale odvrátil pět setbolů v řadě, za stavu 8-7 pro Štěpánka ještě šestý a tie-break nakonec vyhrál 10-8.

Ani po tak nepříznivém vývoji český tenista nesložil zbraně a ve třetím setu dál s přehledem získával své servisy, ovšem podobně suverénní byl i Kyrgios, který si i ve třetím dějství vyrovnaného utkání vynutil zkrácenou hru. A znovu v ní byl úspěšnější: Štěpánek v tie-breaku odvrátil tři mečboly a sám se dostal ke stejnému počtu setbolů, čtvrtou šanci už ale osmnáctiletý Australan využil a zvítězil 7-6 7-6 a 7-6.

"Mít 6-1 v tiebreaku a pak další setboly, to je do nebe volající. Možná už by to mělo být i trestné. Takovouhle tiebreakovou impotenci jsem dlouho nezažil," řekl českým médiím v Paříži Štěpánek, jehož rychlé vyřazení znamená, že bude hrát příští týden prostějovský challenger. "Vždycky to je o sebevědomí a o vyhranosti, která mi momentálně chybí. Pak ty důležité chvíle takhle vypadají. Nedá se nic dělat, musím to hodit za hlavu a přemýšlet, co je špatně."

Výsledky - French Open - muži (antuka, dotace 21.017.000 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Rosol (ČR) - Riba (Šp.) 6-3 6-4 6-4
Monfils (Fr.) - Berdych (5-ČR) 7-6(8) 6-4 6-7(3) 6-7(4) 7-5
Kyrgios (Austr.) - Štěpánek (ČR) 7-6(4) 7-6(8) 7-6(11)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

337
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
rozjelo ve velkém stylu. Někde psali, že průměrné IQ v České republice je mírně nad 100. Už jsem nakloněná tomu věřit. Taky říkají, že si ( my Češi ) závidíme, taky už tomu začínám věřit.
Reagovat
Fandina
O té inteligenci mě napadlo už dávno, to bych se ani nedivila, že to sem sedne. Co se týká závisti, tak to tu také čtu a nechápu.
Reagovat
Roger_Federer
no ja se přiznam, že mam jen 87 bodu.. A když se narvu jak 81.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, Rogere, nepodceňuj se... Jsou tu jiní adepti...
Reagovat
Pe3k
Pročítal jsem diskuzi níže ohledně Berdycha. Prvda je, že Tom není zrovna nejsympatičtější hráč na orkuhu, ale i v tomto ohledu udělal nějaký pokrok. Taky je hodně těžké soupeřit s hráči jako je Del Potro, Federer, Monfils, Tsonga - ti prostě musí být sympatičtí i když nechtějí...Navíc být sympatický není jeho práce, on hraje tenis a to mu jde dost dobře.

Fakt, že prohrál v prvním kole není žádná ostuda, už jen proto, že to bylo s Gaelem, který je výkonnostně na stejné úrovni jako Tomáš a na antuce je lepším hráčem. Snad udělá dobrý výsledek na W a US a vůbec zbytku sezony.

Tak jak tak, je to Čech a hráč top 10, už jen to musí většině stačit, aby mu fandila. Na druhou stranu nikdo nemůže nikoho nutit, aby mu fandil. Trochu namyšlený jistě je, ale kdo by na jeho místě nebyl? Já osobně bych byl namyšlený mnohem víc! Už jsem zpozoroval, že na tomto portále se pravda zrovna nenosí, ale fakt je, že být špičkový sportovec přímo nabádá k nějaké té namyšlenosti. A tomáš to až tak zas nepřehání. myslím si, že je to v normě.
Reagovat
smazaný uživatel
Pýcha (též povýšenost, namyšlenost, zpupnost, latinsky Superbia) je vlastnost spočívající v nadhodnocení vlastní osoby. Prakticky všechny etické a náboženské systémy pohlížejí na pýchu negativně. Křesťanství ji jmenuje jako první ze sedmi hlavních hříchů a považuje ji za prapůvod všeho zla. Opakem neřesti pýchy je ctnost pokory.
Reagovat
Fandina
nostradamuss ... a podle tebe je Berdych pyšný nebo pokorný?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne je to tenista a z mého pohledu kluk který má v životě trochu štěstí. A ten vysvětlivek je dodán ,aby si každý uvědomil význam toho,než něco napíše.
Reagovat
Fandina
nostradamuss ... děkuji za vysvětlení, smysl příspěvku nebyl předtím znám ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
já vůbec nechápu, proč někomu připadá namyšlený ? Na mě tak nikdy nepůsobí. Ráda bych věděla, které konkrétní situace mají dotyční na mysli ( kdy podle nich byl namyšlený ).
Reagovat
Amputace
Rád ho nemám, sympatický mi není, jeho tenis se mi nelíbí, ale řeči o jeho namyšlenosti mi rovněž nikdy nešly do hlavy.
Reagovat
Pe3k
Myslím, že je velmi tenká hranice mezi sebevědomím a namyšleností...Pokud chce člověk být úspěšný musí si zákonitě věřit a to nejen ve sportu, ale ve všech oblastech lidského konání. Taky si myslím, že většina těch top hráčů svou pokoru jen hraje např. Nadal.

Co se týče křesťanství tak asi každý ví, jaké zvěrstva byli ve jménu víry páchány a tyto tzv. hříchy jsou jen nástroj pro ovládání stáda, nikoliv nějaký univerzální morální postoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Mě Tomáš sympatický je, ale mám plno jiných, kteří mi sympatičtí nejsou. Každý člověk je ovlivněn zkušenostmi, co zažil, s kým se v životě setkal, a podle toho hodnotí lidi, s kterými se potkává...Je to hodnocení velmi subjektivní, proto jsem chtěla, aby dotyční napsali něco konkrétního. Styl jakým hraje tenis : to je také otázka subjektivní , jednomu se líbí to, druhému ono. Shodou okolností jsem včera shlédla v tv utkání ve Wimbledonu Borg s ... teď nevím, jak se jmenoval - blonďatý, vlasatý, takové asi lotyšské jméno, končící na -is, vyhrál jediný GS. Bylo to úsměvné - dřevěné raketky, styl servis a hned letět na síť. Pohybovali se takovým lenivým způsobem a zádečka pěkně kulatá, jak se hrbili. Ti by se v dnešním stylu tenisu asi těžko uplatnili. Prostě chápu, že všem se nemusí líbit to samé.
Reagovat
Amputace
"Myslím, že je velmi tenká hranice mezi sebevědomím a namyšleností...Pokud chce člověk být úspěšný musí si zákonitě věřit a to nejen ve sportu, ale ve všech oblastech lidského konání."
- Naprostý souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si myslím ,že máme každý nárok na svůj názor.Ale psát , protože jsem dobrý,musím být i namyšlený se mi zdá trochu utažené.Sebedůvěra a namyšlenost ,to jsou dvě naprosto rozdílné vlastnosti.
Jen k tomu křesťanství ,já nejsem v žádném případě věřící ,ale jejich desatero se mně prostě líbí.A je přeci na každém člověku ,aby si zvolil jak se bude ve svém životě chovat.Ale nechci ze sebe v žádném případě dělat vzor ctnosti,každý máme své chyby .Jsem už dost starej "62 roků "na to abych mohl lecos posoudit,ale neříkám stáří je studnice moudrosti.
A to co se napáchalo ve jménu všech vyznání,to snad sem ani nepatří.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně na duel Monfils-Gulbis se fakt těším, snad Gael nebude moc unavený a zahraje tak jako včera. A snad to dají opět na centr.
Reagovat
smazaný uživatel
Fantasy zatím probíhá v pohodě, vypadla mi jen Laura, to však vynahradilo 16 bodů Svetlany. Uvidíme, jak dneska Nando, Paire nebo Gríša.
Reagovat
Fandina
Kolikátý jseš?
Reagovat
dadaft
můj tým vyřazení Berdycha asi odrovnalo. ((
tohle by šlo zachránit snad jen celkovým vítězstvím kapitánky Jarky Švedovové. ))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně už vypadli Štěpánek, Melzer a Simona Halep... No, u mě je prostě problém, že nesleduju ty chlapy. Měl jsem tam dát Robreda místo Melzera a Monfilse místo Štěpánka. :D A jak už jsem napsal vedle, po prvním dnu jsem byl druhý a teď jsem 32. :)
Reagovat
smazaný uživatel
21, ale pořád s minimální ztrátou, z mužské části by hráli jen Federer, Nadal a Gulbis. První kola nerozhodujou ještě, je důležité, aby mco hráčů nevypadlo, ale aby pak někteří došli co nejdál. Je to lepší, než na AO, kde se body po vypadnutí odečítaly a úplně to pak hráče odrovnalo z boje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tabulka je este neprehladná..Mne este nik nevypadol a som 26..
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si to dáme o 1. místo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kandidátov je isto viac, no bodaj by ;)
Reagovat
gerd
Berdych si může s Vaidišem podat ruce!Jeden vede v TB 6:1 a prohraje ho(trotl,nic víc!)a druhý rovněž při rozhodujících úderech střílí míčky do dvoumetrových autů(další trotl nic víc)!a ti co jich tu ještě obhajují jsou trotlové největší
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nějaká nová naděje českého tenisu. Který jsi v místním přeboru v HorníDolní? Tvoji karieru budu pozorně sledovat :DDD
Reagovat
Fandina
gerd ... minule vedl Djokovic 5:2 v rozhodujícím setu nad Tomášem a nakonec prohrál. A byl to rozhodně větší rozdíl než o kterém píšeš. Sleduj tenis a nebudeš se divit, že se prohrává a vyhrává. Jednou ten podruhý jiný. Tak už to ve sportu chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře ty!
Reagovat
smazaný uživatel
Včera byla legrace. To je tak když se setkají blázen, hlupák , světec a pár zoufalců.
:D
Reagovat
Fandina
janekda ... a ty si kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ochránce zákona a mstitel bezpráví :)
Reagovat
Fandina
A kdo tě kontroluje?
Reagovat
smazaný uživatel
Winnifred
Reagovat
Fandina
Tak to ti nezávidím. Já uzvávám jen samokontrolu ... úsměv
Reagovat
Matti
Včera legrace byla. Dnes by další legraci mohli způsobit, Ruffin, De Bakker, Falla. :-))z žen Koehler,Bratchikova.
Reagovat
Fandina
Já bych brala, kdyby překvapení způsobil Jirka Veselý a vyhrál nad Kohlim. Veselko držím palce! Jirko ... pojď pojď pojď!
Reagovat
dadaft
Matti ......... Bratchikova? - tomu nevěřím, na Kirilenku nemá i kdyby se sešlo úplně všechno.
to spíš Govortsova proti Bartoli, tam bych jakous takous šanci viděl. Marion teď má problémy.

ale absolutní pecka dne je pro mě Šafářová - Hampton.
na to se těším jako malý jarda...
Reagovat
smazaný uživatel
Bereš mi písmenka s klávesnice. Ale u chlapů s Mattem souhlas.
Být tebou bych pozorně sledoval i souboj Krumm proti mladičké Stosur.
Reagovat
Matti
Šafářová - Hampton, to bude dle mě, zápas nahoru dolu. Se šťastným koncem pro Lucku doufám.
Reagovat
dadaft
Samanthě bys udělal radost, ale někteří z nás už ví jasněji než jiní, že je stále skutečně mladičká. ))
nicméně si myslím, že to dneska zvládne v klidu.
Reagovat
dadaft
Lucka je favoritka, jasná věc.
mně se hlavně líbí hra Hamptonové, těším se na samotný zápas, o výsledek tentokrát moc nejde, budu (ne)spokojený tak jako tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska (možná až zítra, páč má pršet) na FO a vlastně i tady na tenisportálu největší vzrušení zbůsobí Aravane Rezai. Francouzi se budou mlátit do prsou a tady na TP se bude vyhazovat Kotyza a bude se volat Chocholuškovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se všichni těšíme na Rezai. Cítíš ten klid před bouří?
Reagovat
dadaft
Jovovichu ........... tomu taky moc nevěřím. Petra si poradí...
Reagovat
Fandina
K vyhazování Kotyzy a Chocholouškovi je ještě potřeba přibrat znalce na břicho ... úsměv
Reagovat
George_Renel
To mi vysvětli, co ty jsi za inteligenta. Házíš tu rozumy na všechny strany a přitom neodvedeš napsat jednu větu bez chyby a v každé druhé máš hrubku. Jsi neuvěřitelný a hloupý loser.
Reagovat
George_Renel
....neodvedeš-nedovedeš.... (já si to po sobě alespoň přečtu) :-)))
Reagovat
gigin
Jako zkušený uživatel bys měl vědět, že při GS a DC se sem nahrne hromada debílků a je to tu zaneřáděné jak cyp... Nejlepší je vůbec nereagovat. Ale mi se to kecá, když jsem tu s jedním včera vytekl :)))))
Reagovat
gerd
nehaž ale rozumy
Reagovat
gigin
Ukaž mi, kde jsem hodil rozum...
Reagovat
gerd
bylo míněno na toho co hledá gramatické chyby a sám je dělá a ještě to omlouvá,fujtajbl
Reagovat
George_Renel
Máš pravdu. Já jsem se zase zařekl, že při GS nebudu dávat komenty hned po zápasech. Taky to pomáhá :-))).
Reagovat
Roger_Federer
posledni dobou jsi nejaky vznetlivy a vytočitelny..:). Vulgarni.
Reagovat
gigin
Tak to mne mrzí, že tak na tebe působím, ale asi máš pravdu... Omlouvám se...
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože co to tady zase čtu za shity vy idio.ti.
Tento zápas si nezasloužil první kolo. Oba hráli dobře. Škoda že Berdych pár fatálníma chybama zazdil 1. set v TB. Zápas mě bavil. Kdyby to nebyl Gael, tak by mě štvalo asi víc že Berdych nezvládl GS. Fandím oboum, tak snad se Gael dostane daleko a Berdych bude v pohodě na Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten cernoch, kterej nedavno prohral s hracem ze sesty stovky, dostane hroznou nakladacku od Gulbise.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys zasloužil nakládačku od svojí matky :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
a co vám říká pojem rasizmus ?
Reagovat
smazaný uživatel
a mozno Berdych je len introvert,v takom Finsku by bol star
Reagovat
Fandina
Tomáš je introvert. A samozřejmě je i tady star. Má ho rádo hodně lidí a proč by nemělo. Je hezký, úspěšný. Hraje super.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/2013-05-27/013ee76ae71800000b68.html?promo=hp_videos
Reagovat
smazaný uživatel
The refferees gonna win ! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Super diskuze!
Reagovat
smazaný uživatel
nejvic zla dela quesh
Reagovat
smazaný uživatel
A čímpak? Tím, že nepomlouvám Berdycha? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jen kvuli tomu ze je cech z ceska tak mu nebudu lybat nohy
Reagovat
smazaný uživatel
To po tobě snad ani nikdo nechce, stačí, když ho nebudeš pomlouvat..
Reagovat
smazaný uživatel
člověče, ty si fakt uplně mimo. Proč to vůbec pořád řešíš ?? Vždycky když Tomáš padne, tak sem přijdeš a začneš tu vytahovat takovýhle žvásty, co se zápasem vůbec nemaj co společnýho ..
Reagovat
Fandina
Není normální, aby byl jeden člověk všem nesympatický. To by musel vypadat a chovat se jinak než Tomáš. Spoustě lidí je sympatický.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byl Tomáš opravdu bez šancí tak to asi dnes nebyl tak dlouhej a zajímavej zápas ne? A proč je už teď Radek jistej do prostějova, když hraje s Hájkem ještě debla. Vynikající deblista si radši pojede zahrát do Prostějova a vyprdne se jim tam na to?
Reagovat
smazaný uživatel
tomasi berdychu

dej ten nosanek dolu jinak prijde rychly pat ze svetove desitky jsi velmi nesympaticky a pry jsi na svadbe levinskeho neco provedl mel by ses stydet a pozor abys neutratil vsechny penize s ester v drahych obchodech jako je lacoste...

cesi nini fandi rosolovi ne tobe
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
moc se nesmej budes bacen
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si měl na Tomáše vsazeno, vid ??? Jinak si nedokážu vysvětlit tvoje příspěvky, vyjadřování máš na úrovni patnáctiletýho beďarovitýho frajera ...
Reagovat
smazaný uživatel
priba 14 me je 33 ty jsi malej pacholek pozor pozor zubata uz za tebou brousi radeji se venuj tenisu jinak budes bacen
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli je ti 33 jak řikáš, tak si snad ještě smutnější případ než sem si myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Lacoste je drahý obchod ?

To si asi ešte nebol v drahom obchode :)
Reagovat
mac.hall
Bohužel se naplnily mé obavy a Tomas nepošel přes 1.kolo.Když jsem četl před zahájením RG názory českých tenisových expertů -Kukal , Chládková , Ulihrach , musel jsem se tak trochu usmívat. Dá se říci , že všichni mu unisono věštili šanci dokonce zvítězit. Nevím , kde k tomu přišli. Tomas sice letos podává docela slušné výkony s občasným výkonnostním vzepětím , viz vítězství nad Novakem , ale také již prohrál pár zápasů s noname hráči a především jeho výkony stále slušně kolísají. Osobně jsem mu dával max. 50 % šanci, že se dostane přes první 2 kola. Monfis a Gulbis rozhodně nepředstavují žádný snadný pamlsek a hned první zápas to potvrdil. Nechci tady sýčkovat ,ale myslím si , že Tom nikdy žádný GS nevyhraje a v žebříčku se také již neposune výše. Očekávám naopak jeho posun směrem dolů. Kdy ho přeskočí DelPotro je jen otázka času a další dravci čekají v závětří.
Reagovat
Mayo
nevyhrá GS nikdy to je aj môj názor
Reagovat
smazaný uživatel
no GS nikdy nevyhraje, to je jasný. z první pětky na GS dva nikdy neporazí. ani nemůže. vlastně z nich na GS může porazit akorát feďáka - hra na hru, jemu sedí, fed. ne. vlastně máš ve všem pravdu. jen kdyby byl skromnej, jak rafa, tak by mu člověk třeba zkusil i někdy fandit. je to pikačus.
Reagovat
Frick
S Nadalem a Djokerem na marodce, přes Fedexe a Murrayho snad možná...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si asi moc inteligence nepobral vid ??? Co příspěvek to perla, blbej jako vagon tupejch bruslí ...
Reagovat
smazaný uživatel
nahadou mluvi pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Aha
Reagovat
Fandina
pepepe ... každý mluví pravdu podle toho jak ji vidí. Otázkou je, jestli vidění dotyčného, jeho pravda zobrazuje realitu.
Reagovat
smazaný uživatel
palach ma pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
na blesk.cz psaly nedavno ze je berdych vazne malo oblibeny v tom ma polach pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
A Andy evidentně přál Gaelovi.

Andy Murray
You got to love monfils... Great entertainer, one of the most fun guys to watch and he's also a really good person #allezlamonf
Reagovat
smazaný uživatel
To zase nepřeháněj, já jej nemusím, ale až takovou spínu na něj kydat nemusíš. Novak i Andy si s ním občas zatrénujou, s nima je docela v pohodě. Spíš je Monfils oblíbený, proto fandili jemu.
Reagovat
Fandina
polach16 ... a hodně tě to baví, psát o druhém negativa, shazovat ho a vysmívat se mu?
Reagovat
smazaný uživatel
On to tady musí psát. Já jsem rád. Pořád si říkám "polach, polach on někde bydlí a někoho nemá rád", tak mi to připomene. Bojím se ale, že teď se mi bude plést s pepkem.
Reagovat
Fandina
Aha, tak to jsem nevěděla, že to musí psát. Proto se ptám.
Reagovat
Roger_Federer
Nekteři teniste nemaji Berdycha radi, kvuli veci stare nekolik let a jednalo se o stadbu jedno tenisty... aTomaš Berdych se tam mel dopustit určiteho Fo-pas :)..No a jak už to byva pak se to tahne s človekem dlouho..

Ale nebudu to tady konkretizovat, přece jen ip adresa je dohledatelna.
Reagovat
Fandina
Roger ... svatbu tenisty?
Reagovat
Fandina
polach ... když nemáš rád, když se někdo povyšuje, tak proč tady tak povýšenecky píšeš o Berdychovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Ludia (hlavne na medzinárodných fórach) nemajú radi Berdycha, citujem "because he is dick" "nobody likes birdshit" a tak :)
Dôvod nejaký byť musí :)
Reagovat
Roger_Federer
Ano, jedno českeho hrače.
Reagovat
Fandina
rfever a kolik takových příspěvků si našel a víš proč to psali. Důvod. Já když někoho nemám ráda, tak vím proč. Zajímal by mě ten důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
To mě zajímá. Můžeš to rozvést více?
Reagovat
Fandina
Roger ... když někdo udělá fopa na svadbě, tak kvůli tomu ho ostatní nemají rádi? To je nějaké divné. Já mám ty zkušenosti, že každý někdy ulítne a když to vemu kol a kolem, tak Tomáš je normální tenista jako každý jiný, hezký kluk a rozhovory mají hlavu a patu.
Reagovat
Roger_Federer
Jednalo se o svadbu Jardy Levinskeho..

Tuto vec jsem "dostal" z nekolika sobe neznamich zdroju, už před lety..
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem tam nebyl, ale Levinsky a Berdych byly kamaradi a Tomaš mel udelat neco co si kamaradi moc neodpoušti..

Jen tady pišu jeden duvod, proč ho moc nemaji radi ani ostatni Češti hrači..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl bys to rozvést? Protože mi přijde jako celkem blbost, že by nějaký Levine zval velké množství tenistů na svatbu, když na svoji svatbu se nezvou ani reprezentační parťáci (viz Štěpec-Berdych, Fedex-Wawrinka)
Reagovat
Mayo
som si istý, že každý hráč z top 10 by v tom zápase fandil Gaelovi a aj viac než tých 10...Berdych neni moc obľúbený podľa mňa...však ale to nič nové vlastne neni
Reagovat
smazaný uživatel
To je pak jasný, byla v tom žena.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se Berdych na něco programově vymlouval, to fakt ne, že ho Almagro úmyslně nastřelil taky není jeho problém a že se španělské publikum na tenise neumí chovat, za to Tomáš taky nemůže. Co tam máš dál?
Reagovat
smazaný uživatel
Každej v životě udělá fopa no a co? To se jako bude pořád připomínat, co kdo udělal přes x lety? Spíš jde o to, že kdo nemá Toma rád, bude pořád něco vytahovat, i kdyby to bylo z doby kamenný :))))
Reagovat
Roger_Federer
Tenisti jsou profesionalove..Berdych a Štepanek jsou partaci v tymu, ktery skvele funguje...
Ale vim jiste, že v osobnim živote spolu na pivo nechodi.. A Štepanek ho na svadbu nepozval, protože Berdych proste asi neni jemu blizky človek v soukromi.
Dalši vec, muže byt, udajne se moc nemusely Vajdišova a Šafařova..
Reagovat
smazaný uživatel
Na té svatbě nebyl nikdo z nás, čili tady šíříš nějaký ničím nepodložený drb. Nehledě na to, že by to akorát vyvolalo problém mezi těmito dvěma, ostatním by to bylo zcela šumák..
Reagovat
smazaný uživatel
Ono nevím, už to, že ho hráči ani fanoušci nemají rádo o lecčems svědčí. Ale jestli tě to uklidní, tak jsem četl rozhovor s ball keeprama z Davis Cupu a ti psali o tom, že zatímco Štěpec byl v pohodě, Berdych byl "trochu namyšlený" a ani se nechtěl podepsat či co. Taková mládež je nejupřímější a byla ještě trochu diplomatická určitě
Reagovat
Roger_Federer
Levinský je česky tenista z Prostejova..Deblista
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinka opytaj sa ich. Dovody tu uz vlastne boli povedane. Ja len tlmocim ich nazory.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo už mi to dává smysl, já taky slyšel z mě známého zdroje, že Berdych má jistou pověst v tom okolí, ale je pravda, že můj zdroj je tak trochu kecka, i když tenista, co trénoval třeba s Veselým apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten rozhovor jsem četl, bylo to tuším v MFD. Ti podavači dělali jak FC, tak DC a zmínili se o tom, že zatímco děvčata se jim podepsala hned, oba pány museli nahánět. Na přímé srovnání Radek vs. Tomáš tam snad ani nedošlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tam to bylo. Ano máš pravdu, oba museli přemlouvat, ale zatímco Štěpec si dal říct, Berdych nechtěl, pamatuju, že to tam v nějakém takovém smyslu bylo. Bohužel magazín se nedá vyhledat na netu.
Reagovat
Fandina
rfever ... já se ptám tebe. Ty to tu píšeš.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi mimo, ja tady pouze davam argument, přoč Berdycha nemusi mit radi nekteři naši hrači..
A tento nepodloženy drb mi zdelil, jeden byvaly česky hrač, ktereho dobře znam a vyrustal jsem snim..

Méno, samozdřejme neuvedu, jelikož bych zcela zbytečne zdiskreditoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, neadekvátní reakce, nedokážu si představit, co by Berdych dělal po tomhle: http://www.youtube.com/watch?v=9h4BDOqCqbA
Reagovat
smazaný uživatel
polach16: Almagro měl dost času a prostoru míček odehrát jinam, opravdu nebylo nutné Berdycha napálit.

vencape: mám pocit, že nebylo, ale nechci se hádat.

Roger_Federer: drb zůstane drbem bez ohledu na to, kdo jej pronáší
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, klasika..slyšel jsem, četl jsem, říkalo se... ale v podstatě neznámý zdroj a konkrétně jsme se nic nedozvěděli. To si tady v podstatě můžeme každej psát co chceme a záleží na každým, čemu chce věřit nebo ne.
Reagovat
Roger_Federer
Me je jedno co si o tom ty nebo nekdo mysli...pokud je pro tebe modlou je to tvoje vec a ja ti to neberu, dal jsem nazor..na vec.

A myslim, že jsem tady napsal daleko vic než jsem mel..
Reagovat
smazaný uživatel
lidi sazejte proti kvitove je tam proti ni velikej kurs to jsou penoze zadarmo kdybych mohl tak vsadim vsecko co mam
Reagovat
PetaM
To bude nejlepší vtip, co jsem kdy slyšel, až o ty peníze zítra přijdeš :D :D :D :D A proč nemůžeš vsadit všechno, co máš? Co ti brání, když víš na 100 %, že Petra prohraje ... :D Budeš mít svůj majetek tak 6x vrácen :D :D
Reagovat
Nancy_z
To je vtip roku :-) Vsaďte celý svůj majetek, je to jistota :-D
Reagovat
Seppe
Garcia-Lopez,Bolelli,S.Robert,Llodra,Monfils.
Hráči, kteří porazili Tomáše Berdycha na French Open.
Reagovat
Nancy_z
Přes to velké zklamání z Tomáše by nemělo zapadnout, že Lukáš Rosol postoupil do 2. kola. Takže gratulace a hodně štěstí v dalším kole!
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak polachu
Reagovat
PetaM
:D :D Číst některé příspěvky tady ... Nevím, jestli se mám vztekat, nebo se smát :D :D Když neumíte vsázet, tak nevsázejte :D Je to vaše hloupost, když vsadíte své vydělané peníze a pak je prohrajete :D :D Vydělat si peníze je těžké, ale přijít o ně můžete lusknutím prstů :D :D :D No nic, teď nezbývá, než fandit Petře :) :) Pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
petra kvitova se bude pakovat velmi brzo a pujde na autobus jako namydlenej blesk to si na me spomen
Reagovat
smazaný uživatel
to je radost číst, co? :) Přitom jedinec je spokojenej, když má sex, jídlo, pití a spánek.. tady je vidět, jak se některým zřejmě něčeho nedostává :))))
Reagovat
PetaM
Nemám důvod si na tebe vzpomenout :D :D Je to jejich kariéra, jejich život, jejich práce, jejich vydělané peníze ... :D "Jen" reprezentují naši zemi. Toť vše. My jim můžeme buď fandit, nebo nefandit :D Toť vše. Oni nám do života taky nekecají .. :) :)
Reagovat
PetaM
To teda je radost :D :D Chudáčci si prohráli své peníze :D :D Dobře jim tak :D :D Teď všichni budou vsázet proti Petře a když vyhraje, tak jí budou všichni nenávidět, že je připravila o tisíce :D :D Už to vidím :D :D :D To se zase zítra budu dobře bavit :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, dneska vylezli trollové, tak ať si to užijou. Ještě neskončila sezona, takže Tom má pořád šanci.. zítra nás Péťa zase vynerví, ale to už k tomu patří :) Dobrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Gael!
Reagovat
smazaný uživatel
jupiiiiii asi si dam sklenku dobreho sampana berdych je venku nosanek mel nahore asi ho ty penize zkazili
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to já bych zase netvrdil, jsem znám tím, že ho nemusím. Ael nebylo to dneska ani tím, že by hrál špatně, on hrál pořád velmi dobře, ale Gael hrál skvěle, ani jsem nevěřil, že pátý set ještě vyhraje, od stavu 5:4 ale přepnul na jiný level a ten forhend po lajěn za stavu 5:5 a 0:15, to byla lahůdka.
Reagovat
Olympiada
nejnesympatičtejsi učastnik venku ! Jeste cenu citronu a už sem vickrat nelez.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak nesympaticky berdych je venku
Reagovat
Olympiada
pro pomalejsi: jedna se samozrejmne o Berdiče
Reagovat
smazaný uživatel
to je teda ostuda, tedka vypadne i kvitova a pojede na prvni autobus spomente si na me az se tak stane jedinej kdo ted na to ma je lukas rosol ochotska mu dodava hodne sil moc mu fandim
Reagovat
smazaný uživatel
přiznám se, že jsem z této všeobecné konverzace hodně znechucen... předpokládám, že jste všichni ve věku mých dcer a synů .. jsem bývalý tenista, který něco odehrál, a to i za reprezentaci, a i když dnes hraji, jen pro zábavu, dobře vím co to obnáší vyhrát jen jediný zápas, i třeba nad zdánlivě slabším soupeřem. O to víc mě udivují názory některých z Vás, katagorické a ultimativní ("pepepepe"). Máte radost z neúspěchu ??!! nebo to je typická česká malost, přece nebudu přát nikomu .. jen SOBĚ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD klid, je to troll
Reagovat
smazaný uživatel
ale o tom je, sám nic neumím, ani jsem nic nedokázal, ale proč neodsoudit druhýho? Věřím tomu, že někteří nedrželi ani pálku v ruce, ale v klidu a anomymitě u počítače je každej děsně borec.. bych některý chytráky postavila k síti, to by byla podívaná :))
Reagovat
smazaný uživatel
pane pavel tady nikoho nezajima co jste dokazal f tenise ale komuntejeme tady aktualni deni na rolland gaross
Reagovat
smazaný uživatel
co to tady nacvičujete ? Jeden pln zloby na Toma a druhý " neumíčésky ", jak říkal šašek... Opravdu pomůže jen vás ignorovat. Trochu, ale opravdu trochu, mi je vás líto.
Reagovat
smazaný uživatel
a co jsme rekl spatne? tomas mel nosanek nahore potom co porazil djokovice a takle to dopadlo kdyby tvrde drel jak gulbis tak by se to nestalo at si veme vzor s nadala
Reagovat
Fandina
pepepepe ... tady jsou lidi, kteří Tomovi přejí a pak ti, co mu nepřejí a tam patříš ty, protože ho shazuješ. Zaregistrovala jsem tě takto a tím to pro mě končí. Jsi nepřející.
Reagovat
smazaný uživatel
Do ruky knihu český pravopis....
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že 4 péčka a 16. polach jsou z jedné lokality, proto si tak spolu rozumějí.:) Jeden píše jako když nevychodil základní školu a druhej má pantent na rozum. Těm se těžko oponuje :))))
Reagovat
smazaný uživatel
vsak se budete vseci divit as berdych vyleti z elitni desitky jako namazany blesk to si pak na ma spomenete
Reagovat
gigin
Prej trvrdě dřel, jak Gulbis :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
to je ono, ty jsi pln osobní antipatie k Tomášovi, proto nejsi objektivní. Jste s pepepepe neumořitelní, tak končím. Veškerá rozumná diskuze nemožná. Dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
jen doufám, že Péťo dojde co nejdál nebo to tady asi nepřežiju :D
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy prosímtě vyletí z elitní desítky? Určitě víš víc, než my ostatní..
Reagovat
Fandina
pepepepe ... ono je úplně jedno, co ty si myslíš nebo říkáš o Berdychovi. Jak bude hrát záleží na něm a ty to neovlivníš.
Reagovat
Fandina
polach16 ... nikdo od tebe nechce, abys někomu fandil. A každému je úplně jedno komu fandíš. Každý má svůj rozum, aby se jím řídil a podle toho fandil.
Reagovat
smazaný uživatel
berdyhc ve wimbledonu dostane gulbise do prvniho kola a poveze se jak namydlenej blesk spomente si na mne a pak se bude pakovat z letini svetove desitky
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že rozhodlo podání a to měl Monflis lepší :) a prozím bez těch nejapných urážek vůči Tomovi, každý den není posvícení :) i tak je sezona zatím výborná!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
ano výborná nebo snad každý poráží v tomhle roce Djokoviče, Murryho ?? Tom byl v tomhle roce 2x ve finále a 2x i v semi mám pocit. má stabilní výkony až na tento, ale i tak se Tom zvedl!!! tak se do něj nenavážej !
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si ze kluci sehrali moc hezky, vyrovnany a napinavy zapas, ktery se spis hodil minimalne na 3.kolo turnaje. Jak Berdych tak Monfis hrali dobre a otom taky mluvi statistika W/UE, ale bohuzel nakonec rozhodly vyuzite sance Monfise. Tom pri svych sancich bohuzel zrovna vyhodil tri zbytecne mice ale zavinu bych mu to nedaval. Hlavne se ted pripravit na Wimbledon, kde muze po lonskym zavahani nahrat dost bodu a myslim (i po vcerejsi prohre) ze formu ma furt dobrou.

S takovou Gael bude brzy opet minimalne v prvni dvacitce, coz mu dost preju po jeho problemech se zranenimi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasi mas us moc nos nahore mel bys trosicku pristat na zemi s tema kridlama
Reagovat
kulhavej_kmet
Musím se Toma zastat. Bojoval ale tentokrát to nevyšlo.
Dnešní tenis je hrozně vyrovnaný a rozhodují detaily.

Jen vzpomeňte , jak Tom bojoval v Davis cupu ve Švýcarsku.
Prakticky to tam uhrál sám. Takže bych prosil trochu úcty.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto souhlesím..konečně jeden zdravý názor....
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Berďa už ho taky porazil...
Reagovat
kulhavej_kmet
No právě ..

Tak schválně. kdo si zaslouží víc ucty? Tom nebo Roger?
Reagovat
smazaný uživatel
je to ostuda pro celi cesko tohle...vykon fakt nic moc
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný, pepiku
Reagovat
anton77
jestli mluvíš o svém pravopisu, tak máš pravdu, ale ostuda je to jen tvá
Reagovat
Roger_Federer
Teda ja nejsem zrovna Berdychuv fanoušek, ale vyborny zapas a frantik byl o chlup lepši.

Od kud sem nalezli ty lamy co to asi ani nevideli?
Reagovat
Nancy_z
Taky se nestačím divit :-) Ale lidi jsou různý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, většinou ti oponuju, ale teď souhlas. Zápas jsem viděla z větší části...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem Rogera Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Typický, koukal ses a kdyby Tomáš vyhrál, zalezl bys zase někam a ani by o tobě nebylo slyšet. Ale prohrál a teď se tady ukazuješ. To mi úplně stačí....
Reagovat
smazaný uživatel
že vás to baví, takhle se urážet a urážet hráče...Je mi líto, že Tom prohrál, ale větší část jsem viděla a byl to pěkný tenis. Oba hráči na mě působili sympaticky. Konec jsem si představovala jinak, ale c´est la vie....Ale proč si zde vylévat negativní emoce ?
Reagovat
Fandina
Být šťastný z toho, že někdo prohrál je negativní emoce.
Reagovat
Vojtiik
Tenis krásný, Berdych nehrál špatně, hrál na úrovni světové 6ky a bojoval, Gael byl ale prostě lepší:)
Reagovat
dadaft
jak teď říkal Wilander ve studiu, Gael nás překvapil všechny.
na servisu byl nesmírně jistý a Berdych se k setu dokázal dostat jen přes tajbrejk.
Reagovat
tommr
Monfils měl dneska nesporně lepší servis než Tomáš ale jenom to nerozhodlo. Ve třetím setu Tomáš Monfilse dokázal brejnout, ale pak o ten brejk hloupejma chybama zbytečně přišel. V posledním setu měl zase možnost Monfilse brejknout za stavu 3:3 a 40:0, ale opět několikrát zbytečně chyboval. Monfilsovo podání nebylo zdaleka tak bezchybný jak by se podle výsledku mohlo zdát ...
Reagovat
dadaft
ve všech směrech byl nad 50% a nabídl jen pět brejkbolů za celý zápas. to ujde.
ale jistě - taky dobře bránil, nebál se útočit a moc nekazil.
poměr W/UE byl u obou hráčů dobrý.
zkrátka kvalitní vyrovnaný zápas, rozhodlo pár chyb Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
berdych je lama nejvets.takle to protyct to je ostuda....myslim ze bude ted nasledovat sesup dolu zebrickem az nekam k 50. mystu kam patri....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se v české diskuzi vyjadřují cizinci?
Reagovat
kulhavej_kmet
Blbost

Musím se Toma zastat. Bojoval ale tentokrát to nevyšlo.
Dnešní tenis je hrozně vyrovnaný a rozhodují detaily.

Jen vzpomeňte , jak Tom bojoval v Davis cupu ve Švýcarsku.
Prakticky to tam uhrál sám. Takže bych prosil trochu úcty.
Reagovat
smazaný uživatel
podle me mel nosanek moc nahore? nebo uz mu penisky moc nevoni co? esterka vsechno rozhazela v obchodek asi...
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? Co tím básník chce v kostce říci ?
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, už jsem přečetla kus "spodní " diskuze.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sám slušný polach16 je smazanej, jak nás poslal hromadně do zádele ne? Aspoň, že se tady ty některý stupidní příspěvky mažou..
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim z polachem berdych je arogantni
Reagovat
smazaný uživatel
Polachu, polachu, ty nejsi utlačovaný jedinec. Ty jsi jedinec, který jsem vždy vleze jen, když chce urážet a napadat Tomáše. To není vyjádřování názoru, ale vyjadřování osobní antipatie....Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že mi nevyjde aspoň zítra Petra :(
Reagovat
tommr
ale žádný nečekaný překvapení. Už po losu bylo víceméně jasný, že bude zle a Tomáš první dvě kola nepřežije. K těžkýmu losu je třeba ještě připočítat už tradiční každoroční selhání aspon na jednom GS - letos si to Tomáš vybral na FO ...
Dodatečně se navíc potvrzuje to co jsem tu už párkrát psal - Tomáš udělal velkou chybu, že vypustil turnaj v Nice, kde si moh nahrát nějaký body a kromě toho se moh i připravit na souboj s Monfilsem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mohlo to dopadnout i opačně, šance byly. Tomáš měl opravdu v prvním kole těžký los, jsem zklamaná, ale Tomáš určitě nejvíc... Jinak na mě Monfils působí na kurtě velmi sympaticky a má můj obdiv.
Reagovat
Nancy_z
Tentokrát s Tebou souhlasím... Asi nebyla úplně ideální příprava na tak těžký zápas... Ale tenisový život jde dál a Tomáš není superman jako Rafa, to se nedá nic dělat, jen to přijmout jako fakt... I tak je to skvělý tenista a budu mu fandit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom Tomáš sám řekl, že už neudělá takovou chybu, aby před FO hrál v Nice, že by úplně vyšťavený.. tak asi ví, co říká, zná sám sebe nejlíp..
Reagovat
smazaný uživatel
Vy z toho děláte. Gael chytnul sakra slinu. Berďa dřel, co to šlo. Gael v podstatě mohl vyhrát už o set dříve, zazdil několik jasně vítězných míčů.

Jako jeden z důležitých gemů mi přišel servis Gaela za stavu 5:2 pro Toma ve třetím setu. Tomáš jej celkem odchodil, s tím že vyhraje svůj servis. Jenomže tou čistou hrou Gaela dost povzbudil. Do té doby byl v tom setu Gael dost v depresi a doufal jsem, že se z ní nedostane...
Reagovat
tommr
Tomáš pokud vím mluvil o WTC v Dusseldorfu ne o Nice kde loni vůbec nehrál. A na příkladu Monfilse je názorně vidět, že ty řeči o únavě z předchozího turnaje jsou většinou jen alibistický výmluvy. Monfils došel v Nice až do finále, ale dneska s Tomášem dokázal bez problémů udržet krok. A na rozdíl od Tomáše byl ještě dobře rozehranej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomínáš, že do Nice jel Z finále v Bordeaux a to tam měl celkem bitvy... Takže celkem slušný zápřah.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, zblbla jsem to, jo byl to Duesseldorf. Jinak mi přijde normální, že někdo je unavenej víc a někdo míň, tak proč se v tom hned hledá výmluva. Snad sami hráči si určí, na co mají a na co ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Výkon Gaela ocenily i některé tenistky na Twitteru... :)

https://twitter.com/CaroWozniacki/status/339086636971343872
https://twitter.com/MonicaAce93/status/339087154066104320
https://twitter.com/MonicaAce93/status/339088152469831681
https://twitter.com/Jarka_Tennis/status/339088258577346561
https://twitter.com/ankatati/status/339093989837910016
Reagovat
smazaný uživatel
Holt smola na žreb, inak skvelý tenis z oboch strán..

Gaela favorizujem aj proti Ernestovi, trpezlivost a technika zvítazí nad silou..
Reagovat
smazaný uživatel
To si opravdu někdo myslí, že Tomáš nehrál špatně a Monfils hrál dobře? Alibisticky krátké Tomášovi údery na kříž stačilo Monfilsovi vracet. Tomáš si nezasloužil vyhrát, i když byl velmi blízko(jeden míč).
Reagovat
PetaM
Tak jsem se aspoň psychicky připravil na zítřejší zápas Petry :) :) Škoda Tomáše ... Teď hurá na trávu :)
Reagovat
Nancy_z
Já už se teda vyšťavila a doufám, že Petra nám ty nervy trochu pošetří :-)
Reagovat
PetaM
Já taky doufám :D Zítra by to chtělo ve dvou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si zítra vezmu pomocnici, skleněnou s tekutým obsahem :))
Reagovat
smazaný uživatel
2007: RG 1.kolo: García-López 5:7,4:6,4:6
2008: USO 1.kolo: Querrey 3:6,1:6,2:6
2009: RG 1.kolo: Bolelli 4:6,4:6,7:5,6:4,3:6
2010: USO 1.kolo: Llodra 6:7,4:6,4:6
2011: RG 1.kolo: Robert 6:3,6:3,2:6,2:6,7:9
2012: W 1.kolo: Gulbis 6:7,6:7,6:7
2013: RG 1.kolo: Monfils 6:7,4:6,7:6,7:6,5:7

Zajímavé. Prostě každý rok jednou konec v 1.kole na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
už jenom AO :D
Reagovat
smazaný uživatel
AO 2010 Koroljov ve 2. kole. ;)
Reagovat
Fandina
Kdyby Tomáš všechno vyhrával, tak by nebyl tam kde je. To je logické.
Reagovat
Fandina
gratulka k postupu a držím palce dál. Rosi ... pojď pojď pojď
Reagovat
rib
je mi to líto, Tomáš vůbec nehrál špatně, ale je fakt, že o ten kousíček měl Monfils lepší formu... Monfils sice teď není na žebříčku vysoko, ale žebříček je jen statistika minulých výsledků, nikoliv aktuální formy, prostě se po zranění dostal zase do své kvalitní výkonnosti... Když nehraje Andy Murray a vypadl Tomáš, je pro mě RG o dost smutnější...
Reagovat
gedzitka
si v Mariboru nezahraje, prohrála se Slovenkou Morgosovou dokonce s kanárem... to aby dnešní "černý den" byl kompletní...
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to vím z vedlejší diskuse... Tak dokonce s kanárem? :( No, někdy se prostě nezadaří... Jak říkám, Katka napsala na svůj FB, že už se těší do Paříže na juniorku RG. Tam si určitě spraví náladu. Držím palce, Katko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
dostane s Gulbisem 3:0 na sety...
Reagovat
smazaný uživatel
doufejme! Ernie go go go!
Reagovat
VlS
tak blbý, jsem zvědavej na zápas s Ernestem, aspoň si to vychutnám bez nervů. Tomáš nehrál špatně, ale zbytečně kazil netrpělivostí důležité míče ( při breakbolu 15:40 vyhodil relativně jednoduchej return a podobně) . No nic, to je sport a tenis zvlášť. Tag budu fandit Gaelovi, aby došel daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky budu Gaelovi fandit proti Gulbisovi
Reagovat
Nancy_z
Doufám, že to Gael vydrží fyzicky... Ale měl by využít toho, že vyřadil nasazenou pětku :-)
Reagovat
Nancy_z
Teda, štve mě, že měl Berďa tak těžký los... sice to měl dát, ale kolik slabých hráčů mělo mnohem lepšího soupeře... ach jo :-(
Reagovat
petrulinka
To máš naprostou pravdu, když se podíváš na ty výsledky z prvního kola, tak jsou tam kolikrát proti sobě hráči, které pomalu ani neznám a ti pitomci dají Monfilsovi divokou kartu a ještě ho nalosují k Tomášovi. To by se ve squashi nemohlo stát. Jakmile dostane dobrý hráč divokou kartu, tak nikdy není nalosován hned v prvním kole k dalšímu dobrému hráči, aby se hned na začátku nevyřadili. Myslím, že je to škoda i pro celý turnaj, že jeden z hráčů TOP10 vypadl.
Reagovat
Jan
Je to smůla. Kdyby měl Tomáš soupeře, co měl Rosol, tak asi postoupí. Ale to je život (i ten tenisový). Jednou vyhraje, podruhé vypadne. Je to akorát blbé, že takoví dva hráči se vymlátí v prvním kole, s tím losováním je to takové divné. I když Tomáš občas nezahraje a vypadne, měl na víc. Ale Monfils hrál dobře.
Reagovat
Nancy_z
Oba by si to druhé kolo zasloužili... kdyby vypadl Gael, taky by to bylo v podstatě nespravedlivý k jeho výkonu... Ale je to jen sport a lepší vyhrává.
Reagovat
Roger_Federer
Omlouvame Berduv vypadek?
Reagovat
Nancy_z
Nikdo nic neomlouvá, ale víš, někomu to taky může být celkem lhostejný... sice Tomášovi fandím, ale není to moje životní náplň. A když prohraje, tak s ním soucítím, mrzí mě to, ale to je asi tak všechno... Jsou to jeho výsledky a jeho život, tak nevím, proč bych na něj měla nadávat... A zítra je taky den :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To nemá žádný hráč TOP 10 takové výpadky jak Tomáš (každý rok vypadnout jednou v prvním kole GS) už tak šestý rok v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
ano....jestli ve wimbledonu neuhraje dobrý výsledek, po uso (kde na 90% neobhájí semi) už přece nemůže bejt v desítce!!!
Reagovat
petrulinka
A kolik že hráčů z TOP10 vyfasovalo v prvním kole hráče, který ještě nedávno patřil do TOP10 a pouze vinou zranění se propadl?
Reagovat
smazaný uživatel
Neobhajuj neobhajitelné. Je to alibismus a historie se neptá na los. Je mi to líto, ale aspoň budu mít plusové body za Gulbu ve fantasy. :D Monfils dnešní výkon nezopakuje.
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosimtě, nesváděj to na těžkýho soupeře! prostě byl horší, a ta jeho "super" sezona tak super není...
zajímá mě, na co se bude vymlouvat...blbej povrch (jako na Oh), vítr(USO), nebo na něco jínýho..?
Reagovat
VlS
Tomášův los byl strašnej. Po sobě dva, z nichž kterejkoliv může dojít do QF, možná SF. Ale hoši taky teda nemají na los kliku.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, když se chce někam posunout (do TOP 4) tak se toho musí zbavit a dokud se on bude omlouvat podle stejného vzorce jako tady petrulinka tak se nikam nehne.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, těžký los, ale No.6 by snad měl porážet hráče pod sebou, ne?!
Reagovat
smazaný uživatel
mufiku Berdych bojoval kdyžř prohrával 2-0 na sety. Tys seděl doma naprdeli a mačkals ovladač tak teď nekritizuj!
Reagovat
smazaný uživatel
ale bylo to k ničemu =P
nemám kritizovat? říkám jenom pravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen fajn, jak jste u Toma kategorický, koho má a nemá porážet, je to jen člověk a tenis je jen sport, vám se vždycky daří? Že někteří mají radost, protože mu nefandí, prosím, ale objektivita by měla bejt u všech, ne ji mít jen u svých "miláčků".
Reagovat
smazaný uživatel
ale vyhrát měl..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, tady přece nejde o to, že bych byl hater, ale dívám se na to tak, jak to je. Je alarmující, že se to nestává žádnému hráčovi TOP 10 jenom Berdychovi, s takovou se nikdy nemůže rovnat s nejlepšíma, on nás všechny nažhavil stabilitou svých výkonů a úspěchy v letošní antukové sezoně, takže na řadu přichází opodstatně rozčarování.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, proč by se měl Tomáš na něco vymlouvat, není to spíš tak, že něco řekne a někteří to hned jako výmluvu berou? Já nejsem tak striktní, že okamžitě odsoudím, že někdo někam nepatří, protože prohrál s hráčem, kterej má momentálně formu. Navíc až budeme mít dalšího hráče, kterej se udržuje pořád v topce, bude to fajn, teda pro mě. Zatím máme jen Toma, takže díky za něj a já fandím dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Informační šum je v diskuzích železným pravidlem a teď se to potvrdilo. Já nechci, aby můj příspěvek naznačoval, že do TOP 10 nepatří, to bych si nedovolil. Jenom je to při jeho schopnostech velká škoda a to srovnání s TOP 10 jsem psal proto, aby vyniklo, že to není nic obvyklého (aby TOP 10 vypadl v 1. kole).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a ted už jediná naděje na vítěze letošního FO je Petra Kvitová. Pojďme ji všichni fandit a hnát ji za vítězstvím! POJĎ!
Reagovat
Roger_Federer
Chceš si vsadit? Dam ti kurz 800 na to že to Petra vyhraje, beru sazky od 1000 kč.
Reagovat
smazaný uživatel
já nesázím..
Reagovat
smazaný uživatel
Chce to vzít z té pozitivní stránky: Alespoň bude na travnatou část sezony odpočatý :D
Reagovat
Mayo
Gael Monfils :) parádka
Reagovat
Fandina
Tome škoda. Geal byl lepší. Tak příště.
Reagovat
Mayo
čo iné zostáva :D
Reagovat
Fandina
každá naděje je super ... Berdo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
a Berdych ZASE končí v 1.kole....ano, to je náš superman!!
Reagovat
smazaný uživatel
This is the end!
Reagovat
smazaný uživatel
cigan skaredy hnusny

som sa neovladol ale je to huj
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi ubožák. Doufám že dostaneš ban.
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils je ubozak ze uz ani Boh sa v nom nevyzna dpc s nim
Reagovat
smazaný uživatel
pojd Monfis!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si říkám, ještěže Mashu přesunuli na vedlejší kurt. Kdyby měla čekat, až to ti dva došudlí, to by se ještě načekala... :D
Reagovat
Fandina
monty a mě zase nezajímá Mária, každý to máme jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Co s tím naděláš... :)
Reagovat
Fandina
Já nic, ty jsi si stěžoval ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nestěžoval. Naopak jsem rád, že Mashu přesunuli na jiný kurt, protože jinak by dohrávala skoro za tmy... Moje chyba je, že jsem to nezaregistroval včas a viděl jsem zápas Mashy až od stavu 5:2 v 1. setu. To vážně klukům nevyčítám. :)

No, ale mám pocit, že Tomáš teď Mashu nebude mít moc rád. Byla to právě ona, kdo mu do 1. kola nalosoval Monfilse...
Reagovat
Fandina
Byl to dlouhý zápas a vyhrál ten o chlup lepší. Mária za to nemůže. Ale to je tenis. Jedeme dál!
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já vím. :) Je to prostě náhoda, že Masha vytáhla nějaké číslo a zrovna přiřadila Tomáše ke Gaelovi... Co je jisté, tak tenhle zápas (stejně jako některé další) by si zasloužil být v pozdější fázi turnaje než v 1. kole. Je to ale dané tím, že Gael je teď po zranění trochu níž v žebříčku... To samé si občas říkám u holek. Tam jsou v 1. kole některé fakt silné dvojice (např. Caro - Laura, Angie - Mona) a pak je tam třeba zápas dvou kvalifikantek...
Reagovat
Jabadu
a ne že nééé! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že už hoříš :))
Reagovat
smazaný uživatel
ajajajajaj, to nevypadá dobře.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Škodáá, a je to v zádeli.....
Reagovat
Nancy_z
Teď je ta pravá chvíle na break! Do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
40:0 mal skoda skoda to su nervy
Reagovat
smazaný uživatel
už ho dobij, Berďo!
Reagovat
smazaný uživatel
Zašlapej, znič, zadupej, utluč :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
při vší úctě k soupeři, aby to neznělo tak militantně a nesnášenlivě :)
Reagovat
Jabadu
Tomáš je hodně silný. A nejen na čtyřhlavém stehenním svalu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, Berďo, poklona veliká za srovnání, a teď už to dáš! Pojď na něj!
Reagovat
Jabadu
pak mi zapal záda, až mě budou hasit, tak se budu hádat, že jsi mi to, Tome, udělal ty? :-)
Jako já na to nemám nervy ...
Reagovat
Fandina
2:2 tak rozhodující set je tady. Berdo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš pořádně zakřičet, on tě Tom blbě slyší :))))
Reagovat
Fandina
Lunej ... samozřejmě mě neslyší, tady ne, na rozdíl od reálu, tam by slyšel. Ale fandit se musí všude, doma tady, když se chce a jinak by to ani nešlo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že taky budeš na RG ne? :) Tomáš mi přijde takovej svázanej, čekala jsem, že bude útočnější.. ale snad to proboha vyhraje, když už se tam morduje takovou dobu. :))
Reagovat
Fandina
Lunej ano budu na RG v sobotu. Už se těším.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš mě vzít jako bagáž? Budu úplně nenápadná :))))
Reagovat
Fandina
Lunej ... to by bylo dobré, tak si mysli, že tě mám virtuálně v bagáži ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně, že mě nemáš v jiném místě, aspoň doufám teda :)))
Reagovat
Fandina
Lunej ... tebe ne, není důvod, ale snad všechny ostatní tady ano ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Se ti tam všichni ani nevejdou.. :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... to je pravda, ale já to beru šmahem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils už musí bejt ze sebe otrávenej, pořád dávat esa..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně ho breaknul ted si držet podání a je set jeho možná věřím v obrat ale musí hrát aspoň tak jak hraje
Reagovat
smazaný uživatel
snad ho zlomiiii
Reagovat
smazaný uživatel
Tomovi věřím, že to ustojí.. Už několikrát ukázal pevné nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tady vždycky musím smát těm znalcům, kteří se diví jak někdo může předvádět skvělý tenis na FO, když týden předtím s někým vybuchl na nějakém déčkovém turnaji, kde šlo jenom o to vydělat nějaké money, zaplavat si v krásném ligurském moři a zůstat v zápasovém rytmu.
Reagovat
smazaný uživatel
ze tyden 2 dni a Monfils jakeby z inej lanety bol
Reagovat
smazaný uživatel
planety
Reagovat
smazaný uživatel
Protože GS je něco speciálního. Podle mě se turnaji na leckterém turnaji třeba šetří a podvědomě tomu nedávají úplně sto procent. Major je prostě vrchol sezony a ten si nemůže dovolit nikdo vypustit. A to pro Monfilse platí na domácí antuce na 150%
Reagovat
smazaný uživatel
snad Tomas ho este daaaa
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim, ale Berdych vypoušti granslami už asi rok.. A uživa si krasy mist.
Reagovat
smazaný uživatel
nedokázal odejít v pravou chvíli a odešel, až po něm ani pes neštěk (Šeberle, Hašek). Štěpánek je jenom další v pořadí
Reagovat
Fandina
Je každého věcí, kdy odejde. Pokud mu hra jde a baví, kdaždý pokračuje. Byl by sám proti sobě. Šebrle a Hašek byli ve své době nejlepšími na světě, to jim nikdo nevezme a že je vystřídali jiní je normální. Jinak by to ani nešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Fandinou.A zrovna například Hašek hokej strašně miloval. A v takové situaci, když něco opravdu strašně žereš a je tvojím hlavním smyslem života je těžké se toho ze dne na den zříct a hraješ dokud je to jen trochu možné. A Hašek měl i ve svých 45 letech na KHL, takže proč nehrát?
Reagovat
smazaný uživatel
to má kvůli pocitu karla z tenisportálu přestat hrát?
Reagovat
Stan_Borowitz
jdi do haz.lu s takovýma kecama. Třeba Hašek, přestože ho nemám rád a myslím, že jako člověk je nesnesitelný vygumovanec, si taslouží obdiv za to, jak se dlouho udržel ve špičce v tak náročném sportu, jakým hokej bezesporu je.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě sis to myslel i při loňském finále DC že jo? :) Hlavně, abys ty věděl, kdy máš včas odejít...
Reagovat
Roger_Federer
nejak se tady zapomina, že Radek je po naročne operaci, a jeho letech je zazrak ,že se tak rychle vratil a hraje..
Navic, dneska ten kurz proti nemu byl užasny..:), nezkusit to byl hřich.
Reagovat
Bob
Zase ten váš David Cup. No a co? Tak porazil Nicolase. K čemu mu to bylo? Stejně jako Šafářová? Z těch dvou jste pomalu udělali krále a královnu, přitom letos hrají úplnou tužku.
Reagovat
Fandina
Bob a proč ne král a královna. Zasloužili se o rozhodující bod. To není málo.
Reagovat
smazaný uživatel
že Berdych už konečně udělal krok mezi absolutní špičku :D Prej že finále by mu nemělo uniknout...:DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ano :DDD
Reagovat
Fandina
Teď ve třetím 3:0, takže super Berdo a tak je potřeba otočit zápas, ještě je čas. Tome ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dojem ze Tomas to často hraje primo na monfilse jestli něco nezmění tak asi konečná
Reagovat
petrulinka
Mně spíše přijde, že Tomáš nestíhá, chybí mu trošku jiskra a taky první podání. Ale máš pravdu, jestli něco nezlepší, tak končí. I když je fakt, že na první kolo to má Tomáš brutální. Francouzi dali Monfilsovi divokou kartu a ještě ke všemu ho nalosovali k Tomášovi. Jinak by hrál pěkně kvalifikaci. Tak Tome pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dojem ze Tomas to často hraje primo na monfilse jestli něco nezmění tak asi konečná
Reagovat
smazaný uživatel
neznasam toho nevyspitatelneho Cernocha Monfilsa
Reagovat
smazaný uživatel
já zase nesnáším rozmazlený a uhádanýho Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
petrulinka
Petra hraje zítra poslední zápas na kurtu Suzanne Lenglen, což je fajn, to bude až večer, takže to uvidím :-)
Reagovat
freeteepek
Monfils proměnil druhý setbol:-( Co se děje s Tomášem? Hráč, který si zakládá na svém servisu po prvním setu prohrává na esa 0:7!!!
Reagovat
petrulinka
A na to jsi přišel jak? Pokud vím, tak proměnil až 5 setbol. Nicméně Tomáš udělal v tiebrejku hloupé chyby, a proto prohrál. Doufám, že se zdravě naštve a vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Věk nezastavíte,ale proč po Radkovi zase plivete.Nechápu ty připitomělé reakce,že má skončit apod.Sportovně a žebříčkově může hrát nejlepší turnaje,baví ho to a vydělává.Dnes se žádná tragédie nestala,prohrál s nejlepším juniorem hodně těsně.Radkovi držím palce dál.Až bude chtít,tak skončí a vy co píšete tyto bludy,tak bych vás chtěl vidět na jeho místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Náš přítel, který sveřepě odmítá dělat mezery za čárkou a tečkou, je zpět :-)
Už tě konečně kvůli těm slitkům vyrazili ze zaměstnání? Nebo pracuješ manuálně?
Reagovat
Mayo
Radek dostal na zadek...hanba s takým prehrať
Reagovat
Fandina
Tak to bych neřekla, když to nebylo k vidění a nikdo neví, jak to probíhalo.
Reagovat
Mayo
však ja to len píšem
Reagovat
Fandina
já tak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať Štěpec hraje dál, kurzy na soupeře jsou krásné dárky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je v prdeli
Reagovat
smazaný uživatel
ITV HD - frekvence 10832 MHz, symbolrate 22000, polarizace H, parabola od 80 cm

nebo
ITV HD - frekvence 10936 MHz, symbolrate 23000, polarizace V, modulace DVB-S2 QPSK, FEC 8/9
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Astra 1N
ITV - frekvence 10758 MHz, symbolrate 22000, polarizace V, parabola od 80 cm
ITV4 - frekvence 10758 MHz, symbolrate 22000, polarizace V

programy ITV s časovým posunem 1 hodina:
ITV +1 - frekvence 10832 MHz, symbolrate 22000, polarizace H
ITV4 +1 - frekvence 10832 MHz, symbolrate 22000, polarizace H

19 stupňů východně: Astra 1L
Eurosport DE - frekvence 12226 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

5 stupňů západně: Eutelsat 5 West A
France 2 - frekvence 11590 MHz, symbolrate 20000, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13C
Rai Sport 2 - frekvence 11804 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
gigin
díííííííííííííky...
Reagovat
smazaný uživatel
kdy bude hrací plán na zítřek?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule8.html
Reagovat
smazaný uživatel
v druhým setu vedl v tiebreaku 6-1 ..
Reagovat
Fandina
Škoda prohry ve třech TB. Ale nebylo to k vidění, tak těžko soudit jak Ráda hrál. V každém případě držím palce dál a Štěpulo ... pojď pojď pojď
Reagovat
gerd
proboha!umíš číst?v TB vedl 6:1 a přesto ho prohrál!!!to dokáže je trotl!ty jsi taky?
Reagovat
smazaný uživatel
probůh, Gerde, nechtěl by ses odtud dobrovolně na nějaký čas vybanovat?
Reagovat
Fandina
gerd ... proboha a co je na tom, že někdo v tenise prohrál v TB ze stavu 6:1. Asi si toho moc nezažil.
Reagovat
smazaný uživatel
řekla bych, že Radek hraje proto, že ho to baví, a ne proto, aby měl co nejlepší zapisy v historických tabulkách.. :) a netroufla bych si prorokovat, jak to s ním bude, když se vrací po takhle ošemetným zranění.. doufám, že se do toho postupně zase dostane..
Reagovat
Bob
když říkám, že Štěpánek by měl už skončit. Dokud je čas. Skončit, když mu to ještě "jde". Odcházet po šňůře prohraných zápasů to nebude ono. Ukončit kariéru jako 52. hráč světa je dobrý.
Reagovat
Fandina
Tady nejde o nějaké odchody nebo odcházení. Radek hraje, protože chce a od toho se to odvíjí. Záleží na něm. Může hrát třeba do nekonečna, když se mu to bude vyplácet, nebo ho to bavit. Podle mě ... úsměv
Reagovat
UnrealTom
Radek už na to nemá bohužel....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist