Rosolovi se na antuce nedaří, i na druhém turnaji vypadl v prvním kole

5. 4. 2021, 15:25
Aktuality 8
ATP CHALLENGER SPLIT - Lukáš Rosol už na druhém challengeru v řadě vypadl v prvním kole. Pětatřicetiletý Čech v chorvatském Splitu za necelou hodinu nestačil na nasazeného Danila Petroviče ze Srbska a prohrál i svůj druhý letošní zápas na antuce.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Rosol si v polovině února zahrál finále v hale ve Francii, ale od té doby se mu nedaří. Pětatřicetiletý Čech skončil hned v prvním kole před týdnem na antuce v Marbelle (po porážce s krajanem Vítem Kopřivou) i na právě probíhající akci ve Splitu.

Bývalý 26. hráč světa Rosol byl na chorvatské antuce proti Petrovičovi mírným favoritem, jenže s nasazeným Srbem uhrál jen čtyři gamy. Za celé utkání se nedostal k jediné brejkbolové šanci a prohrál hladce 1-6 3-6, úvodní dějství dokonce ztratil za pouhých 19 minut.

V hlavní soutěži se z Čechů představí ještě Zdeněk Kolář, který včera v Portugalsku slavil svůj první triumf na challengerech.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
FulnekUltras
jinak tady níže máte, ovečky chcankařské, toho svého zrzavého hňupa č.2 - a nepochybujte o tom, že ze zahraničí ještě mnohem tučněji dotovaní piráti s vámi vydrbávají úplně stejně - dávno vyčpělá čapí hnízda, "střety zájmů" a věčné nenávistné navážení se do Babiše prakticky za cokoliv už žádný jen trochu rozumně uvažující člověk nemůže brát vážně smilesmilesmile

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/minar-napada-pravo-i-novinky-cz-sest-milionu-pry-utratil-za-propagaci-40356006
Reagovat
com
no jeste ze mame Jirika smilesmile
Reagovat
Torn
Ale tak Jiřík je neskutečný antukář Ten určitě uhraje alespoń jedne fenomenální zápas, nicméně pak vypadne s Fritzem s tím, že nám řekne, že to byl těžký los! smile
Reagovat
EllNino
Tak zrovna Fritz je urcite tezky los :))
Reagovat
Torn
Tak v tomhle případě jo, ale s ohledem k jeho prohlášením typu "Patřim do TOP30" atd., si trochu Jiřík protiřečí. :D
Reagovat
sojka1
ale ty rozhovory ma pekne... :-))
Reagovat
Torn
Jj, člověku se hned zvedne sebevědomí. :D
Reagovat
blixa
Případně těžký lost ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist