Rozjetá Hlaváčková po 3 hodinách udolala Kirilenkovou a v osmifinále vyzve Serenu!

2. 9. 2012, 06:32
Aktuality 140
US OPEN - Andrea Hlaváčková v 26 letech prožívá fantastický debut na US Open ve dvouhře. Česká tenistka v New Yorku zdolala po téměř třech hodinách boje i ve formě hrající 12. hráčku světa Marii Kirilenkovou z Ruska a postoupila překvapivě už do osmifinále. V něm vyzve největší favoritku - trojnásobnou šampionku Serenu Williamsovou.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková od loňské sezony sbírá velké úspěchy ve čtyřhře po boku Lucie Hradecké a herní pohodu si přenáší i do singlu, ve kterém v současnosti dosahuje nových maxim. V žebříčku se poprvé posunula už na 81. místo, premiérově se dostala na US Open a na něm si vydřela premiérový postup do 3. kola grandslamového turnaje. 

Nezůstalo ale jen u toho. Šestadvacetiletá Češka se po výhrách nad krajankou Zakopalovou a Kazaškou Voskobojevové postarala o překvapení, když si vyšlápla na rovněž v životní formě hrající 12. hráčku světa Marii Kirilenkovou. Rusku zdolala po 2 hodinách a 52 minutách 5-7 6-4 6-4 a nečekaně postoupila již mezi nejlepších 16.

Ačkoli obě soupeřky dělí ve světovém žebříčku 70 míst, Hlaváčková se od začátku dokázala ruské favoritce vyrovnat. V první sadě podávala za stavu 5-4 na vítězství, jenže nadějný průběh ještě nepotvrdila, poprvé - a hned dvakrát po sobě ztratila servis - a prohrála 5-7.

Druhý set opět rozehrála lépe česká tenistka a tentokrát už ho dotáhla do vítězného konce (6-4).  Pak si přítelkyně hokejisty Alexandera Ovečkina zavolala fyzioterapeuta a nechala si ošetřit koleno, pauza šak českou tenistku nevykolejila.

Vyrovnaný průběh třetího setu zlomila Hlaváčková brejkem na 3-2, své podání následně suverénně uhájila na 4-2 a v desátém gamu životní úspěch dovršila proměněním třetího mečbolu, při které soupeřka zahrála aut. 

Hlaváčková si vítězství zasloužila i za svou aktivnitu: trefila celkem 45 vítězných úderů při 38 nevynucených chybách, což je skvělý poměr. U Rusky to bylo 23-26.

Plzeňskou rodačku v New Yorku navíc čekají ještě soutěže v ženské čtyřhře i mixu. 

V osmifinále proti Sereně
Pokud bude chtít Hlaváčková ve dvouhře i do čtvrtfinále, musí se postarat o senzaci. Ve 4. kole si totiž zahraje se Serenou Williamsovou, se kterou se ve dvouhře dosud neutkala. Zkušenosti s hvězdnou Američankou má ale ze čtyřhry. Nedávno na ni narazila ve finále olympiády a také v boji o deblový titul z Wimbledonu. V obou případech byla Češka s Lucií Hradeckou neúspěšná, Serena se radovala se starší sestrou Venus.

Serena na letošním Australian Open ve 4. kole překvapivě nestačila na Jekatěrinu Makarovovou, na US Open však Rusce porážku z Melbourne vrátila. Favorizovaná Američanka vyhrála 6-4 6-0.

Už nyní postupem do osmifinále vyrovnala své maximum na US Open světová dvojka Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka si po setech 6-3 7-5 poradila se Srbkou Jelenou Jankovičovou a potřetí se v New Yorku dostala do 4. kola.

Radwaňská v zápase sice čtyřikrát ztratila podání, téměř pokaždé ale dokázala reagovat okamžitým rebrejkem a za 95 minut se mohla radovat z výhry. "V prvním setu jsem hrála lépe, ve druhém to bylo z mě strany slabší. Sle celkově jsem spokojená," řekla Radwaňská.

O první čtvrtfinále si zahraje s Italkou Robertou Vinciovou, která postoupila přes Slovenku Dominiku Cibulkovou. "Roberta je taková italská zeď. Je hodně nepříjemná a musím se na ni dobře připravit," uvedla Radwaňská.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
sobotní výsledky žen (31. 08. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Hlaváčková (ČR) - Kirilenková (14-Rus.) 5-7 6-4 6-4
S. Williamsová (4-USA) - Makarovová (Rus.) 6-4 6-0
A. Radwaňská (2-Pol.) - Jankovičová (30-Srb.) 6-3 7-5
Kerberová (6-Něm.) - Govorcovová (Běl.) 6-1 6-2
Erraniová (10-It.) - Pučkovová (Rus.) 6-1 6-1 
Ivanovičová (12-Srb.) - Stephensová (USA) 6-7(4) 6-4 6-2
Vinciová (20-It.) - Cibulková (13-SR) 6-2 7-5
Pironkovová (Bul.) - Solerová (Šp.) 6-1 6-7(3) 6-3

Čtyřhra - 2. kolo:
Grandinová/Uhlířová (14-JAR/ČR) - Dekmeijereová/Jugičová (Lot./Bosna a Herc.) 6-2 6-3

Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
Peschkeová/Matkowski (4-ČR/Pol.) - Voskobojevová/Bracciali (Kaz./It.) 6-1 7-6(2)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

140
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je zábavné ako tu ľudia kritizujú Bartoli za nešportové správanie, lebo ja osobne od konca minulého roku nemôžem zniesť práve Kvitovú. Jej výkriky po niektorých vyhratých bodoch (aj po súperovej nevynútenej chybe) sú neskutočne nešportové. Hlavne si spomínam na turnaj majstryň minulého roku proti Stosurovej. Tam som si to všímal ešte viac, keďže Stosur je moja obľúbená hráčka a neskutočne mi to vadilo. Dokonca jednu scénu z toho zápasu mám doteraz pred očami - Samantha bola pri údere včas, išla zakončiť, dala do siete a na to ten čudesný výkrik Kvitovej...

Určite v tom nie je to, že je to češka, ja osobne fandím napr. Šafářovej, dokonca pred rokom na Wimbledone som Kvitovej proti Sharapovej fandil, ale to si ešte nespomínam, aby vydávala tie zvuky. Začalo sa to až práve na konci minulej sezóny a je to nešportové...
Reagovat
freeteepek
Já rozhodně nekritizuju Bartoliovou za nesportovní chování. Ale pokud jde o ty zvuky, tak bych se Tě rád zeptal, co si myslíš o řvaní Šarapovový nebo o hýkání Schiavonne, Eraniový nebo o zvucích, který vydává Eranniová - při každém úderu. To ti neřijde nesportovní? Vždyť třeba tebou zmiňovaná Šarapovová je opravdu hlučná víc, než by normálně bylo nezbytně nutný. Pokud jde o výkřiky Kvitový po té, co výměna skončila, to je něco úplně jinýho! Stosurová zcella jistě chápe, narozdíl od tebe, že ty výkřiky nebyly namířený proti ní. Petra křičí "pojď", což není nadávka, ale evidentně se jedná o způsob, jak se hecovat. Nejde o to, že Samanta něco zkazila, Petra přece křičí takle křičí, i když se sama dobře trefí. Ona prostě křičí, když ve vypjaté chvíli získá důležitý bod nehledě na to, jak se to stalo.
Pokud si dobře vybavuju, tak v zápase s Bartolivou Petra nekřičela snad ani jedou. Proč? Protože v prvním setu Marion spláchla a hned od začátku měla nahráno - o žádné důležité body se tudíž nehrálo. Ve zbytku zápasu to bylo naopak. Marion měla nahrán ale Petra se nemohla trefit. Kdyby ty výkřiky měly být určeny soupeřce, aby jí vykolejily z tempa, tak by jistě Petra křičela celý druhý třetí set, nemyslíš?
Reagovat
freeteepek
... O zvucích, který vydává Azarenková...
Reagovat
freeteepek
Nesnáším Šarapovovou. Byla dole, 0:2 ve třetím a ještě 15:40 při podání soupeřky. Přesto se z toho dostala vyhrabat excelentní hrou. Kdyby ale nepřišla dešťová pauza, kdy zkonsolidovala síly a probrala taktiku s trenérem, nedokázala by to! Petra taky dnes potřebovala konzultaci s trenérem před třetím setem. Bohužel takovou možnost neměla:-(
Reagovat
freeteepek
A ještě bych dodal, že prostě nezkusila měnit rytmus. Hrála tempo, se kterým soupeřka počítala a na který se během zápasu adaptovala. Petra a Marion mají podobný styl plochých tvrdých úderů od základní čáry. Jakmile to tam Petře přestalo padat, měla zkusit měnit rytmus, hrát slajsy, čopy atd. Nebo jsem se špatně díval?
A rozhodně si nemyslím, že bych "tomrovatěl":-)
Reagovat
freeteepek
A proč Petra nahraný míče na forehandový straně v 90% případů hraje dozadu po lajně??? Je to naprd, když to nezahraje naprosto precizně. Dneska to sice nenapálila do sítě, jako v zápase se Serenou ve Wimbledonu, ale stejně to Marion dobře přečetla a Petru na síti prohodila. Přitom stačilo zahrát to křížem ven z kurtu:-(
Reagovat
smazaný uživatel
co to je za záhrobní hlas v ruském zápase?
Reagovat
Nancy_z
To by bylo šokující QF :-) Dobrou noc.
Reagovat
Nancy_z
Tak Marion to Petře vrátila dost krutou porážkou. Hlavně nechápu, kam se podělo Petřino podání. Takový styl prohry není hodný hráčky top 5. Ale je pravda, že pak už tam Marion spadlo všechno... Těžký to zvrátit...
Reagovat
smazaný uživatel
Ona měla Petra štěstí v 1. setu, kdy vyhrála neskutečné množství svých 2. podání a Marion naopak žádné. Jsem si říkal, že takhle to nemůže být do konce zápasu. Ale tohle jsem moc nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je Bartoli děsně otravná hráčka a otřesná na pohled. Věčně zmaštěné vlasy, furt skáče jak kozel, dneska i ty gesta. A podtrhuje to obouručný forhend. Snad s ní Maria udělá krátký proces.
Reagovat
tommr
mě nejvíc štve jak pořád zatíná pěst - a dělá to dokonce i po prasátku což mi příjde jako krajně nesportovní gesto ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je Marion. U té mi to nevadí, hraje na riziko. Zato u Caro jo, ta pěst zatíná jenom u UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má svoje rituály, mne tie Bartoliovej neprekážajú. Práve naopak, vyzerá to milo, možno trochu smiešne..Je to akási pridaná hodnota pre divákov, osobne sa na to pozerám celkom rád. To že prejavuje pozitívne gestá a emócie aj po prasátku, či chybe súpera je však samozrejme nešportová záležitosť.
Reagovat
Fandina
To že Marion poskakuje je zřejmě opravdu jak dole někdo psal. Připravuje si svaly na výkon a je to kvůli teplotě napětí těch svalů. Pokud dělá hráčka gesta výkřiky po výměně je to její věc. Hodrší je ten řev Viky Márie ve hře, prostě to by nemělo být a mělo by se to zakázat. Zkuste si to na kurtu, jaké to je když ten druhý řve a vlastně vás rytmuje podle sebe. Pokud nehrajete představte si to při hře, když budou hrát jakoby jste byly protihráčka. Nejde jen o řev, který ruší podvědomě, ony váss prostě směrují ve svém rytmu a vy tak automaticky vracíte. Něco jiného jsou zvuky jako součást výdechu které slyšíte i u kluků. Oni vydechnou do úderu a pak zařvou, to je rozdíl.
Reagovat
dadaft
pokud jde o nesportovní chování, doporučuji shlédnout závěr prvního setu Azarenková - Tatishvili - když Anna Viku trápila skvělou hrou, tak ASzarenková začala kvílet naprosto nehorázným způsobem, nakonec vřeštěla ještě v okamžiku, kdy soupeřka udeřovala do míčku.
čistokrevný hnus.
Reagovat
freeteepek
To jsi napsala skvěle. Naprostý souhlas. Normálně bych jim pískal hindrance:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No s tím poskakováním, je to takhle. Při sportovním výkonu potřebuješ mít zahřáté svaly, to platí pro všechny.
Problém je když máš nízký tep, tak srdce není připraveno na nějaké extra rychlé akce. U sportovců to často vyústí v typ "leklá ryba". Marion si tím poskakováním zvýší tep třeba z 60 úderů/min na 80. Což je optimální.
Samozřejmě že v klidu bude mít daleko míň, třeba okolo 40úderů/min.
Reagovat
Fandina
aha. Tak proto Marion poskakuje mnohem víc než jiní. Hlavně holky si ty svaly pumují a poskakují. O té provozní teplotě svalů připravených k výkonu je to určitě jak píšeš, proto jsem to u ní zmiňovala a ten nízký tlak u Marion by to vysvětloval. Díky za info. Proto to dělá ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Poskakování evidentně Marion neunavuje. Asi má super kondici, protože jinak mi to moc logický nepřijde. Petra si připravuje svaly na výkon taky zahříváním. Na to přece stačí 1-2 dřepy! Většina hráček však poskakuje pouze při returnu, což dělají kvůli rychlejší reakci na míč. Taková příprava svlů na výkon se mi zdá postačující. Ale např. Serena neposkakuje vůbec. Spíš se jen klátí ze strany na stranu:-)
Reagovat
Fandina
freeteepek připravení svalů na výkon je jako pumpa natlakuješ a vypustíš, dáš úder a jak píše janekda Marion má nižší tlak, tak musí víc pumpovat proto víc poskakuje.
Reagovat
dadaft
:-))
1 : 1
jupííííííííííííí
Reagovat
dadaft
Sharapova má nechutné štěstí - v okamžiku, kdy ji Naďa drtí, začne pršet...
kat aby to spral.
Reagovat
smazaný uživatel
Petru dneska nepodržel servis - první set urvala, protože se jí dařilo Marion brejkovat. V druhém a třetím setu Marion hrála jako už dlouho ne a padalo jí tam úplně všechno, na to se těžko reaguje. Navíc Petra působila unaveně, na tom se mohlo podepsat to, jak dlouho musela na svůj zápas čekat.
Nemyslím, že Petra dneska hrála vyloženě blbě ani že se sesypala - to Hopsanda podala výkon jako už dlouho ne.
Reagovat
tommr
co je to za výmluvu, že jí nepodržel servis? Petra prostě nebyla schopná pořádně servírovat a to je pak samozřejmě na týhle úrovni beznadějný ...
A že tam Hopsandě všechno padalo? Bodejt by ne když jí Petra pořád nahrávala ...
Vůbec nejlepší je ale to tvoje tvrzení, že Petra byla unavená, protože musela na zápas dlouho čekat. To je až neuvěřitelný co si dokážeš vymyslet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen konstatuji, co jsem viděl, nic neskutečného nevymýšlím.
Reagovat
tommr
vůbec nechápu co se s ní stalo - první set odehrála skvěle, ale od druhýho jakoby na kurt nastoupila úplně jiná hráčka patřící někam do druhý nebo třetí stovky žebříčku, která se na GS ocitla nějakým omylem. Je to obrovský zklamání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi vůbec ten zápas nebo kopeš naslepo?
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas. Jakou ostudu? Kdo tenis zná, tak ví, že to není nic nenormálního takové obraty.
Reagovat
tommr
bohužel jsem to viděl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tím spíš mi není jasné, jak můžeš tvrdit, co tvrdíš.
Reagovat
freeteepek
To teda asi nikdo nečekal, že se Petra proti Marion po jednoznačně vyhraném prvním setu v tom třetí takle sesype!
Reagovat
petrulinka
Můžu ti říct, že po tom prvním setu jsem trošku čekala problémy, ale že si nechá od té pitomé hopsalky nadělit ve třetím kanára, tak to jsem teda nečekala. A velice lituju, že jsem zůstala vzhůru. Odešla jsem v půlce třetího setu spát, ale jak jsem rozčílená, tak to nejde.
Reagovat
freeteepek
Tě docela chápu. Taky jsem naštvanej. Nevěřil bych, že Petra po tom všem ještě dokážet prohrát set s nulou. Marion je sice 11. na světě, ale Petra měla všechny trumfy v ruce. To už byh spíš chápal prohrá s Robsonovou, než s Marion!
Reagovat
smazaný uživatel
Já zas tak rozčílený nejsem, páč mi Bartoli něco vyhrála. Ale že bych byl nadšený, to říct nemůžu.
Reagovat
tommr
ve třetím setu to Petra ostudně zabalila - tohle by hráčka jejího formátu neměla dělat ...
Statistiky vyhranejch fiftýnů jsou víc než výmluvný: v prvním setu jich Petra vyhrála 30 (Hopsanda 18), ve druhým setu už jen 21 (Hopsanda 30) a ve třetím setu jich získala Petra dokonce jen 7 (Hopsanda 25) ...
Reagovat
freeteepek
Tady se ukázalo, jak moc si Marion na Petru nevěřila a vývoj prvního setu ji srazil dolů ještě víc. Jenomže Petra jí dala vlastníma chybama ve druhým setu šanci a to Marion povzbudilo. Ve třetím setu poté, co Petra ztratila hned úvodní servis už Marion reálně uvěřila, že může vyhrát a to jí neskutečně nakoplo. Petra se najednou nemohla vůbec chytnout. Její hra je stereotypní a když se dostala do problémů, začala být pro Marion ještě čitelnější. Petra v polovině zápasu naprosto rezignovala na leváckou zatáčku, která jí od začátku zápasu nešla. Servis jí dneska nepodržel a tím že přišla o základní pilíř své hry, najednou začala být bezradná. Spoustu nahraných míčů po vlastním servisu hrála do míst, kde Marion stála místo, aby to hodila na druhou stranu. Stejně tak míče na síti ve třetím setu. Petra by měla s Kotyzou začít trénovat už konečně B hru pro případ, že jí přestane fungovat servis a nebo se jí prostě rozklepe ruka. Oni jakoby vůbec nepočítali, že se něco takovýho může stát:-(
Reagovat
freeteepek
Ve třetím setu to Petra nezabalila, ale Marion se dostala do tranzu. Najednou byla na koni a Petře se rozklepala ruka:-( Peta zahrála několik dobrých servisů, ale Marion je všechny výborně přečetla a odreturnovala a tak se stalo, že Petra prohrála své podání s nulou!
Reagovat
dadaft
Petřina hra je stereotypní???
ostuda???
co to tady proboha melete???
napadlo vás vůbec, že ta prohra mohla mít i jiné důvody, než že je Petra neschopná trubka, která to zabalila???
Reagovat
freeteepek
Dneska jsem poprvé nesázel proti Petře. Bohužel. Má zkušenost hovoří jasně. Vsadit po druhém setu na Marion, Petra by neprohrála-(
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tommrovu školu koukám..
Reagovat
freeteepek
Trvám na tom. Petra normálně umí variovat podání, jenomže jak se dostala pod tlak s nervama, tak ho dost omezila - čímž umožnila Marion výborně returnovat. Např. naprosto rezignovala na leváckou zatáčku. A na druhé straně tak přestala podávat ven z kurtu. To zaprvé.
Zadruhé. To že Marion začala všechno vracet a Petru prohazovat při pokusech přejít na sít bylo způsobený tím, že to Petra hrála Marion na raketu. Petra dokáže zahrát od základní čáry neskutečně těžký rány, jenomže když soupeřka jako Marion ví, kam to půjde, tak to prostě dřív nebo později začne vracet. Proč to Petra tlačila pořád přes prostředek? Proč nezkusila hrát s menší razancí víc do stran? Jak se začala sypat a začaly jí odcházet údery, přestala být kreativní. To bylo evidentní.
Už dlouho říkám, že Petra hraje jednoduše a sází prostě na to, že když to dobře trefí, soupeřka je bez šance. Jenomže když jí to začne lítat ven a ona ve strachu ubere na razanci, soupeřka jí to začne vracet a Petra se dostane do defenzivy, což dlouhodobě nezvládá. Ona dokáže zahrát ofenzivní úder z defenzivy, ale hrát dlouhodobě v defenzivě neumí:-(
Reagovat
petrulinka
Jdu spát a docela mě štve, že jsem zůstala kvůli Petře vzhůru, protože to, co předvádí od druhého setu je děs běs.
Reagovat
freeteepek
Taky nechápu, co tam ta Petra vyvádí. Proč se nemůže trefit do zatáčky a proč to nehází víc do stran. Proč si nejde pro vítězný míče!
Reagovat
smazaný uživatel
podle skóre mají útlum i Azarenka a hlavně Máša.
Reagovat
freeteepek
Snaží se to tlačit hrubou silou a to není dobrý:-(
Reagovat
freeteepek
Je teď fakt mimo. Petra se doufám vzpamatuje!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mě napadlo, že má nízký tep a tím poskakováním se potřebuje udržet v "provozní" teplotě. A je to tak. Aspoň Marion říká, že má nízký tep.
Reagovat
smazaný uživatel
Je 4.7 na Petru, to zkusím ;-)
Reagovat
dadaft
já to tušil, že to bude s Marion těžké.
Reagovat
tommr
po skvělým prvním setu začíná Petra ve druhým setu blbnout a vyrábí jednu zbytečnou chybu za druhou. Jestli se urychleně nevzpamatuje tak z toho budou tři sety ...
Reagovat
dadaft
Azarenková možná bude mít problémy...
Reagovat
dadaft
prosím Tě Anno, vyřaď tu sirénu, protože teď Azarenková, když se jí nedaří, prodloužila své ječení tak, že ještě při dopadu míčku na polovinu soupeřky vřeští.
je to hnus a unfair.
nikdo mě o opaku nepřesvědčí.
howgh.
Reagovat
dadaft
Sharapova naprosto to samé. vřeští ještě v okamžiku dopadu míčku na polovinu soupeřky. normálně bych jim valul trestné fiftýny jeden za druhým a myslím, že by odnaučování proběhlo velmi rychle.
pojď Naďo.
Reagovat
dadaft
* valil *
Reagovat
petrulinka
Naprostý souhlas!!!
Reagovat
Jardus
Panebože ukažte mi víc nesympatickou hráčku na celém okruhu než Bartoli, to její poskakovaní, trénováním backhandu a forhandu plus výraz ve tváři. Mě by to asi šíleně rušilo jako protihráče.
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to zpočátku vadilo, ale jakobych začal Marion uznávat. A celkem jí fandím :)
Reagovat
tommr
kéž by jí to tak vydrželo až do vítěznýho konce ... :)
Reagovat
freeteepek
Tak Petra před minutou dorazila na Grandstand. Má fialový top a modrou sukni:-) Slunce už pozvolna zapadá, ale žádný stín to na kurt nehází. Už je moc nízko...
Reagovat
tommr
už je skoro jistý, že zápasy Petry s Bartoliovou, Azarenkový s Tatishviliovou a Sharapovový s Petrovovou poběží současně od jedný hodiny na třech hlavních kurtech. Který dva z nich zařadí Eurosport do vysílání? Na Petru bych v tomhle nesázel ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ano, hraje s Francouzskou, je větší šance.:-)
Reagovat
tommr
no kéž by si měla pravdu. Já se kloním spíš k tomu, že budou dávat světovou jedničku i když hraje s málo známou soupeřkou ... :)
Reagovat
Ceslo
Eurosport 2 - zatím
Reagovat
sharon
Petra na Eurosportu 2, tak snad tam zůstanou do konce :-)
Reagovat
dadaft
už s Galovitz-Hallovou, i když rozhodující set vyhrála 6:0, měla Sam potíže uzavřít zápas.
a dneska je to ještě horší. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, tn set se dal vyhrát, dva brejkboly za stavu 4:4 a pak tam blbě prohraný servis. Neklesat ale na mysli, může klidně otoči, jen stačí méně chybovat, hlavně se nesnažit každý druhý servis zabíjet.
Reagovat
dadaft
zdá se, že Sammy je pro Lauru příliš velké sousto.
Reagovat
Ceslo
Bohužel asi ano. Ale rve se statečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom z těch 3 soupeřek hraje nejhůř, ale i Laura nemá moc dobrý den. Chce až příliš a chybuje. Měla dokonce více brejkbolů, ale když je nevyužila, tak ji další game nevyšel a vyházela se. Navíc Sam funguje druhý servis. Ale i tak, ona teď potřebuje co nejvíce hrát, co nejvíc zápasů i s takovými hráčkami, aby nabrala herní praxi, zkušenosti. Budoucnost má před sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný...7 odvrácenejch matchballů a jede se dál ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, ona odvrátila 7 mečbolů, to je bojovnice. I když dělá dost chyb a zatím ji nesedí styl zápasu, kdy musí tvořit, tak je stejně úžasná. Vyhovují jí asi přestřelky spíše, Sam čeká na chyby.
Reagovat
Ceslo
Souhlasím. Ale pokud jde o psychiku, je obdivuhodná. V tomhle věku se nesesypat a odvrátit 7 měčbolů...
Reagovat
smazaný uživatel
Laura je skvělá, moc ji držím palce, aby otočila, zasloužila by si to..
Reagovat
smazaný uživatel
To je škody...ale nebylo to ono prostě. Přeju jí hlavně, aby to nebyl její jediný úspěch, ale aby pokračovala takhle dál a jednou US open, nebo klidně jiný GS :D, vyhrála :)))
Reagovat
Ceslo
Laura sice prohrála, ale rozhodně si zaslouží poklonu za bojovboist. Kromě toho, že se tím 4. kolem posunula v žebříčku, získala určitě i spoustu fanoušků. Počítám se mezi ně. Objevil jsem jí až během Olympiády, ale od té doby mi dělá radost. Škoda, že s Andym nehrají i tady mix...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, rozhodly zkušenosti. Sam je narozdíl od Li Na chytrá hráčka, počkala si na své šanci, trpělivě se držela ve výměnách a čekala na chyby nebo možnost zaútočit z forhendu. Kdežto Číňanka pálila hlava nehlava a to Lauře svědčilo. Proti Kim to bylo o jejím neskutečném výkonu, další 2 zápasy byly slabší, ale i tak plno velkých pozitiv a neuvěřitelný úspěch.

A ještě něco pro módné okénko. To pyžamo, ve kterém hrála Stosur, bych si nezval ani se semtím, natož na kurt. Jak tohle může někdo navrhnout, bych je střílel ty návrháře.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, rozhodly zkušenosti..jinak to "pyžamo" nosí podobný i Dominika, to je děsný úbor :-//
Reagovat
dadaft
na čem bude muset Laura zapracovat, je čitelnost servisu. na konci utkání už ji měla Sam dokonale přečtenou. už při nadhozu věděla, kam to půjde - obzvlášť u druhého podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak obecně 2. servis bude muset jít nahoru, stejněě jako pohyb a údery z obrany. Ale má času dost, ukázala víc pozitiv než negativ.
Reagovat
dadaft
to rozhodně ano.
Reagovat
dadaft
až to Laura začne trefovat, asi budeš koukat.
naštěstí zatím funguje serv. ale ty forhendové kopce a vyhozené bekhendy, to není dobré...
Reagovat
smazaný uživatel
že může postoupit jenom jeden. Supr tenis od obou Lea i Potra.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Martinovi, uznání Leovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Winners Leo-44, Juan-34
Reagovat
tito
prosím dnes ne! Počkej si na někoho důstojného a dnes to zmákni ve čtyřech!
Reagovat
smazaný uživatel
DelPo servíroval, Mayer dál vítězný return a Del Po si zažádal o Jestřába!
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná práce. Odvrácené 3 MP.
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea se nejspíš odlásila z mixa vypadáto že ji ta noha bolí:( tak snad to bude dobrý
Reagovat
tommr
to je jen dobře - pokračovat ve třech soutěžích by nebylo rozumný ani kdyby byla stoprocentně zdravá ... :)
Reagovat
tommr
dneska spolu s Luckou postoupily už do čtvrtfinále a mají otevřenou cestu až do finále, protože v jejich polovině nečekaně vypadly světové jedničky a obhájkyně titulu Američanky Liezel Huberová a Lisa Raymondová. Mohlo by tak dojít ke třetímu finále s Williamskama na velkým turnaji za sebou ... :)
Vypadnutí Huberový a Raymondový zároven dává H+H reálnou šanci na posun na první místo v deblovým žebříčku ještě do konce týhle sezony - jako první krok k tomu potřebujou udělat lepší výsledek na USO než Erraniová s Vinciovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mayere, proč sis převlýkl triko? Teď vás rozeznám jenom podle ponožek :-(
Reagovat
tommr
žebříček WTA pokud by se započítávaly jen výsledky letošních GS = výsledky na AO+FO+Wimbledon+USO= celkovej bodovej zisk ze všech GS, přičemž označení XXX znamená, že hráčky už na letošním USO skončily (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Sharapova = F + W + R16 + R16 = 3960 bodů (+1380 bodů)
2. Azarenka = W + R16 + SF + R16 = 3460 bodů (+880 bodů)
3. Kvitová = SF + SF + ČF + R16 = 2580 bodů
4. Serena Williams = R16 + R128 + W + R16 = 2565 bodů (-15 bodů)
5. Radwanska = ČF + R32 + F + R16 = 2340 bodů (-240 bodů)
6. Errani = ČF + F + R32 + R16 = 2340 bodů (-240 bodů)
7. Kerber = R32 + ČF + SF + R16 = 1840 bodů (-740 bodů)
8. Stosur = R128 + SF + R64 + R32 = 1285 bodů (-1295 bodů)
9. Clijsters = SF + 0 + R16 + R64 = 1280 bodů (-1180 bodů) XXX
10. Ivanovic = R16 + R32 + R16 + R16 = 1000 bodů (-1580 bodů)
11. Shvedova = Q1 + (ČF+Q) + R16 + R64 = 942 bodů (-1638 bodů) XXX
12. Kirilenko = R32 + R64 + ČF + R32 = 920 bodů (-1660 bodů) XXX
13. Li Na = R16 + R16 + R64 + R32 = 820 bodů (-1760 bodů) XXX
...
17. Bartoli = R32 + R64 + R64 + R32 = 740 bodů (-1840 bodů)
...
20. Wozniacki = ČF + R32 + R128 + R128 = 670 bodů (-1910 bodů) XXX

Oproti normálnímu žebříčku WTA je tam minimum změn. Nejvíce bodů z GS zatím získaly hráčky o kterých se někdy mluví jako o silné čtyřce. Do elitní GS desítky se z hráček mimo top-10 dokázaly vklínit pouze Clijstersová a Ivanovicová ...
Reagovat
Andrew89
táááák...konečně už jsem tady, byl jsem na dovolený tak jsem mimo obraz....Jsem rád, že se Pete daří..jen tak dál

a ještě díky tommrovi za pěkný přehled:)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po třetím kole USO = stav žebříčku po odečtení lonskejch výsledků na USO a započtení dosavadních letošních výsledků na USO, přičemž označení XXX znamená, že hráčky už na letošním USO skončily (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka 9145 bodů (+2455 bodů)
2. Radwanska 8295 bodů (+1605 bodů)
3. Sharapova 7815 bodů (+1125 bodů)
4. Kvitová 6690 bodů
5. Serena Williams 6180 bodů (-510 bodů)
6. Kerber 5085 bodů (-1605 bodů)
7. Li 4526 bodů (-2164 bodů) XXX
8. Errani 4135 bodů (-2555 bodů)
9. Stosur 3980 bodů (-2710 bodů)
10. Bartoli 3580 bodů (-3110 bodů)
11. Wozniacki 3440 bodů (-3250 bodů) XXX
12. Cibulková 3005 bodů (-3685 bodů) XXX

Možnosti posunu PK směrem nahoru v dalším průběhu USO:

Azarenkovou nemůže Petra předstihnout za žádnejch okolností ...
Radwanskou může předstihnout jedině pokud by získala titul (ale Radwanská přitom nesmí postoupit do čtvrtfinále) ...
Před Sharapovovou se Petra může dostat jedině pokud by získala titul (ale Sharapovová přitom nesmí postoupit do semifinále) ...

Možnosti propadu PK směrem dolů v dalším průběhu USO:

Petru ohrožuje reálně pouze Serena. Petře stačí k udržní čtvrtýho místa když uhraje stejnej výsledek jako Serena, ale existujou samozřejmě i různý varianty, kdy by jí k tomu stačil i horší výsledek:
1. Serena skončí ve F a Petře by pak stačilo dojít do SF, aby byla čtvrtá o 10 bodů před Serenou ...
2. Serena skončí v SF a Petře by pak stačilo dojít do ČF, aby byla čtvrtá o 110 bodů před Serenou ...
3. Serena skončí ve ČF nebo hůř a Petře by pak stačil jakejkoli výsledek, aby byla čtvrtá před Serenou ...

Z ostatních hráček by mohla Petru předstihnout už jen Kerberová, ale to by musela na USO získat titul. Žádná jiná hráčka už Petru nemůže předstihnout ani teoreticky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se musí stát, aby se Masha dostala na druhé místo? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
občas tu proběhne odkaz na tento web: http://www.tenismaclari.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
tommr
Zjednodušeně řečeno Masha musí udělat lepší výsledek než Aga - kombinací je zatím docela dost a nechce se mi je všechny vypisovat. Pokud Masha získá titul tak bude druhá docela určitě, ale mohla by za určitejch okolností být i první (Vika by nesměla dojít dál než do čtvrtfinále) ... :)
Reagovat
patriks
Je to škoda, ale Andrea nemůže za žádných okolností vyhrát, jen kdyby se Serena zranila a odstoupila. Kdo viděl zápas Andrea - Makiri, tak si mohl všimnout, že Hlaváčková měla na kurtu dva soupeře: Mariu a vlastní psychiku, a naštěstí dokázala oba porazit, a myslím si že ten druhý soupeř byl 2x těžší než Makiri. Kdyby se Andrea dokázala v singlu uvolnit jako v deblu, tak by vůbec nebyl problém dostat se do první dvacítky.
Reagovat
tommr
já bych Andreu tak vysoko samozřejmě taky rád viděl, ale myslím si, že reálnější cíl je pro ní dostat se do první padesátky a udržet se tam. Má k tomu docela slušně nakročeno - momentálně se dostala už na 58. místo v žebříčku ... :)
Reagovat
VlS
Opravdu jsi ten zápas viděl? Jsem přesvědčený, že hlava nebyla snad s výjimkou 10 gamu 1. setu vůbec Andrejčin problém, hrála s ohromným přehledem a s takovou volbou úderů, že jsem si říkal, že by si ji Petra s Luckou měly najmouit jako instruktorku. Chyby pramenily ze hry, ne z přehnané nervozity. _Z čeho soudíš, že měla problém s hlavou?
Problém tam byl trochu zdravotní a trochu silový, údetry holt Andrejka nemá na úrovni Petry nebo Lucky a dalších big hiterek, ale s tím se toho asi už moc udělat nedá.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou, Andrejka neměla v žádném případě problém s hlavou. Je limitovaná k její smůle silově, včera v její formě mít údery Petry tak Kirilenko dostala 2x 6 : 2. Hrála pečlivě a hlavně nebojácně. Ted je škodam že narazí na Serenu. Tam prostě silově nebude stačit. Ale věřím tomu, že se jen tak nedá.
Reagovat
dadaft
může mi někdo vysvětlit, proč na Eurosportu dneska 3x dávali, jak si Roger namazal
Reagovat
dadaft
Verdasca na chleba, a ani jednou nedávali Anu se Sloane???
Reagovat
Nancy_z
Výběr záznamů na Eurosportu taky nechápu, často opakujou zápasy, které byly jednoznačné a ty napínavé třeba vůbec. A není to jen s USO...
Reagovat
smazaný uživatel
* Arthur Ashe Stadium
17:00 Benneteau Julien (FRA)[35] < Djokovic Novak (SRB)[2]
19:30 Roddick Andy (USA)[22] > Fognini Fabio (ITA)[59]
22:00 Azarenka Victoria (BLR)[1] > Tatishvili Anna (GEO)[73]
01:00 Sharapova Maria (RUS)[3] > Petrova Nadia (RUS)[22]
02:30 Kohlschreiber Philipp (GER)[20] < Isner John (USA)[10]
-----
* Louis Armstrong Stadium
17:00 Hewitt Lleyton (AUS)[125] < Ferrer David (ESP)[5]
19:30 Dolgopolov Alexandr (UKR)[15] < Wawrinka Stanislas (SUI)[19]
21:00 Robson Laura (GBR)[89] < Stosur Samantha (AUS)[7]
-----
* Grandstand
19:30 Del Potro Juan Martin (ARG)[8] > Mayer Leonardo (ARG)[63]
21:00 Gasquet Richard (FRA)[14] > Johnson Steve (USA)[245]
23:30 Bartoli Marion (FRA)[11] < Kvitova Petra (CZE)[5]
-----
* Court 17
21:30 Tipsarevic Janko (SRB)[9] > Zemlja Grega (SLO)[99]

Doufam, ze to bude den, ze to pujde vklidu vsechno podle nejakych papirovych predpokladu:) Snad bych jen pral vic Alexandrovi, ale kdo vi jak se vyspi, takze tezko tipovat:) U Janka to muze byt podobne. Johna neceka nic lehkeho...to je tak 50/50, takze v tipu vic prani... Hodne asi take bude zajimave jak to zvladne Sam proti Laure.
Petra si snad opet s Marion poradi:) Je asi dobre, ze budou hrat az pozdeji:)
Reagovat
smazaný uživatel
Benneteau Dojokoviče dá. Hodně mu pomohl poslední zápas, jak vypráskal nebezpečného Novikova. A dokázal odvrátit tuším 20 BP. Zato Djokovič předvádí dost nevyrovnané výkony ;-)

Dál jsem zvědav na Petrovou s Šarapovou, Mayera jestli zaskočí Potra. Skoro bych řek, že tenhle zápas je na remis. Přitom kurzy někde okolo 9 na Mayera.

Fandím Lauře, ať pohádka pokračuje dál.
Reagovat
Nancy_z
Nezačíná náhodou program na Grandstandu o hodinu dřív?
Reagovat
tommr
vlk to má dobře - první zápas na GS je pánskej debl (mimochodem hraje Štěpánek s Paesem) a první singl příjde tudíž na řadu až po 19. hodině ... :)
Reagovat
Nancy_z
Aha, dík. Tak to Petra asi dřív jak v jednu nezačne :-( To zas bude krušné vstávání do práce...
Reagovat
tommr
čistě teoreticky by Petra mohla začít už okolo 23. hodiny, ale tomu moc nevěřím - obě pánský dvouhry co jsou na programu před ní se určitě protáhnou na víc než dvě hodiny a tvůj odhad je proto mnohem pravděpodobnější ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Djoker si poradil celkem vpohode:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nu pogodi, Nole!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem šel spát ve čtyři ráno. :D Ale rozhodně toho nemusím litovat, protože mi Anička udělala velkou radost. :) Zápas jsem tedy viděl až od stavu 4:4 v 1. setu, protože na Eurosportu čekali, až dohrajou Raonic a Blake... V prvním setu byla Ana dvakrát o brejk zpátky, ale nakonec ho prohrála až v tie-breaku. Druhý set začala taky o trochu líp Sloane. Ana tam ve druhém gemu odvracela dva brejkboly. Za stavu 2:2 Ana získala brejk, který bohužel nedokázala potvrdit. Následně jsem naštvaně zahodil polštář a od té chvíle to Aničce šlo. :D Druhou sadu nakonec rozhodl brejk Any na 5:4... Ve třetím setu se tak trochu opakovala situace z toho druhého. Za stavu 1:1 získala Ana brejk, který následně nepotvrdila. Pak ale brejkla znovu a vedla 3:2. Naprosto klíčový byl šestý gem třetího setu, který trval přes devět minut. Ana v něm nakonec po velkém boji potvrdila brejk a tím se ten zápas definitivně zlomil a převážil na její stranu. Vzápětí získala další brejk a pak dopodávala zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to těžký zápas proti domácí hráčce, která je navíc velmi talentovaná. O to větší mám radost, že to Ana zvládla. Ne vždycky to tam padalo, ale přesto Anička zahrála moc pěkný zápas a dokázala to vybojovat. Taky je pravda, že ve třetím setu Sloane trochu odešlo podání, které má jinak velmi dobré. Dala tam docela hodně dvojchyb a některé z nich byly v důležitých momentech. Sloane podle mě hraje hlavně chytře. Není to až taková útočnice, ale když má možnost, tak to zkusí. Jinak má vynikající pohyb a dokáže doběhnout možné i nemožné. Výborně umí hrát dlouhé výměny, což Ana včera nechtěla. Jak jsem se dozvěděl od komentátora Eurosportu, tak Ana hrála pod prášky proti bolesti, a proto chtěla ukončovat výměny co nejdřív. Ana ze sebe včera vydala úplné maximum a za ten výkon jsem na ni moc pyšný! :) Zní to trochu neuvěřitelně, ale Ana se může poprvé od svého vítězství na RG 2008 dostat do čtvrtfinále grandslamu a zároveň poprvé v kariéře do čtvrtfinále US Open. Její další soupeřkou bude Tsvetana, což určitě není snadná soupeřka, ale šance pro Anu je podle mě velká. Snad ji tedy nebude nic bolet a bude moct předvést zase to nejlepší... Ajde! :)
Reagovat
blixa
Lásko bože lásko .... :DDD
Reagovat
Bob
hm, takže se dostane do QF a potom jí zase 4 až 5 let na lepším výsledku neuvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? :) Třeba letos byla Ana dvakrát v osmifinále (AO, Wimbledon), jenže v prvním případě narazila na Petru a ve druhém na Viku. Loni na US Open zase dostala v osmifinále Serenu... Když se podíváš na tuhle stránku (odkaz níže) a sjedeš si trochu dolů na grandslamovou bilanci, tak zjistíš, že Ana měla nejpovedenější období na grandslamech mezi RG 2007 a RG 2008. Ana se do závěrečných kol na GS tolikrát nedostala, ale když už se tam podívala, tak to opravdu stálo za to. :) V tom zmiňovaném období udělala na pěti grandslamech čtyřikrát semifinále, z toho třikrát finále a jeden titul... Tohle bude opravdu těžké zopakovat, ale proč by se k tomu nemohla Ana aspoň přiblížit? Samozřejmě by bylo dobré, kdyby se Ana ještě trochu posunula v žebříčku a nedostávala tak těžké soupeřky hned v osmifinále. Teď to vyšlo tak, že dostala Tsvetanu. Tak uvidíme, jestli to bude výhoda nebo ne...
http://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Ivanovic_career_statistics

A ještě jsem zapomněl pochválit Soranu, která Aně včera fandila v její lóži. Seděla hned vedle trenéra Searse... Jsem rád, že má Ana takovou podporu od kamarádky. Díky, Sori! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je jen škoda, že musí mít Petra ve své čtvrtině Marii, kdyby jí nalosovali třeba Radwaňskou, mohly by být šance na semifinále o mnoho větší.
Reagovat
Chrenda
Myslím, že Peťa nebude mít se Šarapkou, pak s Azarenkou a pak se Serenou žádný problém. Vidím Petrušku s pohárem v ruce, tedy jsem v klidu!!
Reagovat
blixa
S Márií ani s Vikou problém mít nebude ale pak ji Andrea smázne :D
Reagovat
Chrenda
No to bych bral taky...co je doma, to se počítá!
Reagovat
Vojtaakk
Finále Ptra vs. Andrea by bylo stylový :-)
Reagovat
Vojtaakk
..Petra
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea nemá co stratit! Už teď dosáhla maxima a při prohře by i tak byla nejspíše šťastná! Byla by to senzace a obrovský překvapení kdyby Serenu zdolala, ale přeji jí to !
" Pojď, Pojď Po
Reagovat
Chrenda
Nechci být hnidopich, ale píše se "ztratit"!!!
Reagovat
Chrenda
Nechci být hnidopich, ale píše se "ztratit"!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, omlouvám se ;)
Reagovat
baggik
Anooo! Palec nahoru! andrejka je super!
Reagovat
mac.hall
Skvělý výsledek , velká gratulece. Andrejka ukazuje , že i v singlu by mohla mít na ambice figurovat podstaně výše , než dosud. I když každý zápas začíná od nuly, Serena v dalším kole bude nepřekonatelná překážka. Je jen smůla , že musela narazit právě na ni. Neříkám , že by s ostatními účasnicemi osmifinále měla velké šance na úspěch ale přeci jen by situace nebyla tak beznadějná. Tím spíš, že asi nebude zdravotně stoprocentně fit. Pokud jí zdravotní stav přeci jen umožní pokračovat, popřemýšlel bych , zda přeci jen nesměřovat hlavní prioritu na debla s Lucií.
Reagovat
tommr
taky bych radši viděl kdyby se Andrea soustředila hlavně na debla kde můžou s Luckou udělat další skvělej výsledek ... :)
Na druhou stranu je ale jasný, že singl má mnohem větší sledovanost než debl a případný vítězství nad Serenou by z Andrey udělalo tenisovou celebritu ... :)
Vůbec nejlepší by bylo kdyby Andrea zvládla obojí ... :)
Reagovat
brixner
V diskusi o Andy Roddickovi(kam se nemohu, nevím proč, dostat...)někdo psal, že by byl rád, aby Ivo v turnaji vydržel co nejdéle. Já vím, pro mnohé je Ivo ztělesněním toho největšího antitenisu, co snad existuje-slabá mezihra, slabý pohyb, nic moc základní údery...Jen ten servis!!!Já si myslím, že tenisté typu Karloviče, jsou svým způsobem jistým oživením tenisové scény! Je totiž velmi zajímavé sledovat, jak se ostatní hráči dokáží vypořádávat s tou "beznadějí" na returnech ! Myslím, že se ukazuje i jistá psychická odolnost a rozdílnost hráčů, protože jít na return s myšlenkou, že to asi bude opravdu opět marné, vyžaduje veliké soustředění a nejspíš i více píle v tréninku! Jen si říkám-jak lze trénovat returny proti takovému podání, jakým Ivo disponuje? Lidí s takovým servisem asi mnoho není, takže buďto při přímém tréninku s Ivem, anebo...? Já nevím, možná jsou nějaké trenažéry, simulující takto rychlý servis...Každopádně já osobně zápasy Ivo Karloviče sleduji rád, ani ne tak pro ten jeho drtivý servis, ale spíš rád sleduji počínání všech ostatních na returnech-je to svým způsobem zábavné a poučné.Ivův servis řadím mezi tři nejlepší v celé historii tenisu(+ Sampras a Ivaniševič), navíc je Ivo poměrně velký sympaťák, takže ano-ať tu ještě nějakou dobu je:-) Teď si nejsem jistý, zda existuje H2H mezi ním a Agassim, ale myslím, že tohle by bylo pokoukáníčko! Brix
Reagovat
tito
USO 2005, 2 kolo , Agassi vyhrál 3x 7-6
Jinak vím, že je to OT ale nedávno tady byl zmiňovaný Fabrice Santoro. Tak jsem koukl do jeho bilancí v 37! letech a nestačil se divit, koho tenkrát byl schopen ještě porazit. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=L3JsfD22wHQ

Jooo, Ivo a jeho drtivy servis:))) Myslim, ze tady neprekvapil nejen Tommyho:d)

Tohle jednou tady soupl pes...:) kde vlastne je?
Reagovat
tito
Jo když to dával tuhle Chang s Lendlem, tak jsem to pochopil- sotva stál na nohou ale toto!?? To by mne tedy fakt namíchlo...:-)))
No pes, hmmm, je léto, tak asi někde prohání kočky, ne? :-O
Ale teď vážně- pravděpodobně někde získává nové členy do B.R.R. a vybírá členské příspěvky. -D
Reagovat
Chrenda
Teda ten poslední game byl fakt na infarkt. Myslím, že kdyby ho Andrea prohrála, prohrála by celý zápas. Tak to bylo na ní vidět, jak padla jo podťatá, když to Makiri vyhodila do autu. Je to velká bojovnice a škoda, že si jí Štěpánek nevybral na OH do toho mixu, myslím, že s ní by dosáhli lepšího výsledku!!
Reagovat
dadaft
jj, nejšílenější na tom bylo, jaký byl na Grandstandu při posledním gemu mrdník - lidi se bavili, někteří křičeli a přímo u nadhozu prvního mečbolu tam začalo něco třískat...
soustředění bylo téměř nemožné.
přesto to Andrea zvládla a zaslouženě postoupila. ))
P.S. a Sereny se netřeba bát, když nehraje z dobrých pozic, není schopná trefit kurt...
Reagovat
VlS
To mi povídej, to byla opravdu příšernost.
Reagovat
brixner
Andrejka šlape jako hodinky-veliká gratulace! Jenže...Serena je ještě o třídu výš, to víme všichni, stejně jako to, že nic není nemožné! Nezbývá, než fandit a přát Andrejce " nejlepší výkon svého tenisového života!" Brix
Reagovat
tommr
reálná šance na vítězství Andrey nad Serenou se pohybuje někde okolo 1%. Andrea by si ten zápas měla užít, hrát uvolněně a šetřit síly na debla kde mají s Luckou nesrovnatelně větší naděje na úspěch ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist