Rozjetý Karacev dobývá challengery v Česku. Po Žižkovu ovládl Ostravu

6. 9. 2020, 13:26
Aktuality 3
CHALLENGER OSTRAVA - 27letý Rus Aslan Karacev vylepšil svou bilanci po koronavirové pauze na 15-1. Po finále na Štvanici a triumfu na Žižkově ovládl bez ztráty setu challenger v Ostravě, kde v dnešním finále přehrál Němce Oscara Otteho.
Profily hráčů
A. Karacev (prosperitaopen.cz)

Ruský tenista Aslan Karacev proměnil v Ostravě třetí finálový start v řadě na českých challengerech okruhu ATP v druhý titul. Na antuce v Komenského sadech dnes porazil Oscara Otteho z Německa 6-4 6-2 a navázal na triumf z minulého týdne v Praze na Žižkově.

Karacev tak svou sbírku titulů z challengerů rozšířil v krátké době na tři. Po premiérovém úspěchu v Kazani čekal na druhou trofej na Žižkově pět let. Finále si zahrál i na úvodním českém challengeru na Štvanici, kde podlehl švýcarské hvězdě Stanu Wawrinkovi.

V žebříčku ATP se Karacev posune ze 140. místa na 114. příčku, což je jeho životní maximum. V příštím týdnu může svou úspěšnou sérii protáhnout v Prostějově.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Krásný kurz na Madena zítra, že ho jebne v prvním kole 3,6.

Doufám, že se potvrdí pravidlo prvního zápasu po vítězném turnaji. smile
Reagovat
EllNino
už vyhrál předtím jeden, má druhý titul za sebou
Reagovat
svetova.dvojka
nejlepší tenista současnosti...
černý kůň Roland Garros...smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist