Runeho hvězdný tým se rozpadl. Po Lüthim ukončil spolupráci i s Beckerem

6. 2., 19:56
Aktuality 17
Boris Becker skončil jako superkouč sedmého tenisty světového žebříčku Holgera Runeho (20). Dánský mladík se před týdnem rozešel se Severinem Lüthim a v jeho týmu nezůstane ani šestinásobný grandslamový vítěz Becker.
Profily hráčů
Po Lüthim skončil v týmu Runeho i Becker (© AFP)

Slavný Němec to oznámil na sociálních sítích s vysvětlením, že nemá na spolupráci tolik času, kolik by Rune potřeboval. Ze stejného důvodu ukončil dánský mladík spolupráci i s Lüthim, bývalým koučem Rogera Federera.

"Začali jsme spolu s hlavním cílem dostat se na Turnaj mistrů v Turíně, a aby byla spolupráce nadále úspěšná, musel bych Holgerovi být k dispozici mnohem víc, než můžu. Nedovolí mi to profesní a soukromé povinnosti," napsal Becker.

Díky Runemu se vrátil k tenisu v říjnu po osmiměsíčnímu pobytu ve vězení za maření insolvenčního řízení. Nadále pracuje jako televizní expert.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
Megalodon66
Rune sa vlani hráčsky dopredu neposunul....nemože sa ani na sto percent sustredit na tenis ked si ho klofla talianska modelka....pravdepodobne je z nej mimo....to plati v tenise všeobecne vlani to nepomolho ani paru Tsitsi..a Badosa ...obaja hraju nevýrazne Badosa je už uplne mimo špičku...ale Becker ako trener neviem ako hrač bol TOP ...tiež ked pracoval v Djoko teamu tak nalada nebola idealna ...Vajda musel odist a Goran si do toho kecat nenechal...myslel som že sa Rune posunie dopredu agresivnejšou hrou ale niekde sa to zaseklo....možno priliš vela očakavania okolo jeho osoby mu viac uškodilo ako pomohlo ...
Reagovat
baba
jo když se daří, všichni jsou v poho, když to nejde, vztahy skřípou. Rune potřebuje buď opravdovou autoritu a nebo jen kámoše. Becker se svojí minulostí být autorita nemůže a kámoš už vůbec ne!
Reagovat
Patik
To sa ti ako podaril ten smajlík?
Reagovat
Patik
To bola reakcia dole na Tomáša Smida
Reagovat
Blondie
Co matinka? Neměla v tom roli? :)
Reagovat
Patik
To ze to dlho nevydrží celé to bolo už od začiatku predurčené.. Mňa však zaujíma čo má taký Becker na robote keď sa mu nechce v teplákoch prechádzať po kurte a odovzdávať skúsenosti za 50 tisíc mesačne..ako sorry holger ale Luthi ma prehovoril do kauflandu na nočné..kariérny rast dynamický kolektív a stravenkova kartička to sa neodmieta..preco si nenalejeme čistého vína.. Ved keď sa dávaš raz do takéhoto vzťahu musíš vedieť aj na základe nejakej vzájomnej dohody na začiatku sezóny koľko budete tráviť času spoločne na kurtoch.
Reagovat
turista
Tak asi to mezi nimi tak nefungovalo jako když Boris trénoval Novaka.
Reagovat
aligo
Reagovat
frenkie57
A to ta lidí to jako nevedej, když tu spolupráci uzavírají, že nebudou mít dostatek času? Nechápu.
Reagovat
Blondie
Nebo, ale to samozřejmě je to SPEKULACE, je to snaha o diplomatické vycouvání ze situace/vztahu, kde to moc nešlo s tím, že to vezmu na sebe (koneckonců Runemu je 20, ochranu zaslouží).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prostě, nikdo s tím Spratkem na kurtu nevydržísmile
Reagovat
Patik
Ten smajlík? To akooo..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
stará dobrá sada *čtyřicetsedm*
Reagovat
Blondie
Vidíš, mně to, myslím, nešlo...
A to jsem to zkoušela.
Schválně:

smile
*88*
Reagovat
Blondie
Ha!
Reagovat
Patik
Mohli by sa sem dat pridávať fotky..obrázky gify..nebude tu také niečo nevie niekto?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist