Rusedski zahájil Masters veteránů v Londýně výhrou

2. 12. 2008, 22:11
Aktuality 0
Tenisový turnaj Masters veteránů v Londýně odstartoval výhrami domácí Grag Rusedski a Švéd Stefan Edberg. Zítra je čeká vzájemný duel, v němž zřejmě půjde o postup do finále.
Greg Rusedski

Nejmladší účastník letošního Masters veteránů, pětatřicetiletý Greg Rusedski, a kapitán francouzského daviscupového týmu Guy Forget odstartovali boje v londýnském tenisovém centru Royal Albert Hall.

První bod si připsal domácí Greg Rusedski. O osudu první sady rozhodl jediným využitým brejkbolem a vyhrál 6-3. Do druhého setu však vstoupil lépe o osm let starší Forget, nicméně náskok neudržel a britský tenista v tie-breaku rozhodl o své výhře. Rusedski porazil Forgeta i ve dvou vzájemných zápasech v době, kdy se spolu střetávali na okruhu ATP.

V dalším dnešním duelu si někdejší grandslamoví vítězové hned několikrát darovali své servisy. V úvodním dějství si o jedno podání více podržel Stefan Edberg ze Švédska a postupně se uklidnil. V druhém setu už totiž servis proti Australanovi Patu Cashovi neztratil, sám využil dva brejkboly a vyhrál 6-4 6-3.

Už zítra se zřejmě v klíčovém zápase v boji o postup do finále, do něhož postoupí pouze vítězové skupin, střetnou Rusedski s Cashem.

V rámci skupiny A čekají zápasy domácího Jeremyho Batese s Francouzem Cedricem Piolinem a večer na sebe narazí Američané Sampras s McEnroem.

MASTERS VETERÁNŮ (Londýn, hala) - úterní výsledky:

Dvouhra - skupina B:
Rusedski (Brit.) - Forget (Fr.) 6-3 7-6
Edberg (Švéd.) - Cash (Austr.) 6-4 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist